Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Απριλίου 2015.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Απριλίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 20 ως 26 Απριλίου 2015

Ήλιος στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Έχει έρθει η στιγμή να κάνεις μια παύση και να σταθείς σε όλα αυτά τα οποία έχεις δημιουργήσει! Σε όλα αυτά που τροφοδοτούν την ψυχή σου, την καρδιά σου και τη ζωή σου με το συναίσθημα της ασφάλειας, της σιγουριάς… Σε όλα αυτά που ο καθένας από μας έχει μαζί του στο ταξίδι της ζωής, για να νιώθει προστατευμένος! Είναι σημαντικό τώρα να εστιάσεις σε ό,τι σε έχει συντροφέψει μέχρι εδώ και ιδιαίτερα στα πρόσωπα που είναι κοντά σου και μοιράζονται τις ανησυχίες, τις ανασφάλειες ή τους φόβους σου. Και για μια ακόμα φορά, να νιώσεις ευλογημένος για όλα όσα έχεις καταφέρει και να απολαύσεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου!

Ήλιος στον Ταύρο

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου την Δευτέρα στέλνει ακριβώς αυτό το μήνυμα: Σταματά να σκέπτεσαι και να αποζητάς ό,τι δεν έχεις και στρέψου με ευγνωμοσύνη και αγάπη σε όλα αυτά που βρίσκονται γύρω σου, σε όλα αυτά που σε στήριξαν και σε στηρίζουν μέχρι σήμερα! Αξιοποίησε τα, απόλαυσέ τα! Και επίτρεψε στην ευτυχία που σου προσφέρουν να σε κυριεύσει… Ήρθε η στιγμή να κάνεις ένα διάλειμμα, για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να βάλεις καινούριους στόχους!

Ερμής σε τετράγωνο με Δία

Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία σε προτρέπει σε πάσης φύσεως απολαύσεις και υπερβολές. Έχεις τη διάθεση να πας παραπέρα, να κάνεις ό,τι σε ευχαριστεί, να βγεις από τα συνηθισμένα σου όρια και να ξεφύγεις με όποιο τρόπο μπορείς… Το μυαλό σου αναζητά διεξόδους, που θα το τροφοδοτήσουν με χαρά! Νοιώθεις μια αισιοδοξία να πλημμυρίζει την ψυχή σου, που σε βοηθά να επικοινωνήσεις πιο εύκολα και να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε σε ευχαριστεί…

Άρης σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Μα την εβδομάδα αυτή, εκείνο που θα οδηγήσει εσένα, αλλά και τις εξελίξεις, είναι το συναίσθημα σου, που θα θελήσεις να το εκτονώσεις με κάθε τρόπο! Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα την ημέρα της Τετάρτης, και τα πάθη ξυπνούν… Ξυπνούν την ύπαρξή σου, τις αισθήσεις σου, σε κάνουν να αναζητάς τον έρωτα σε κείνη την πιο άγρια μορφή του! Το σεξ αποκτά άλλη διάσταση και σε φέρνει κοντά στο πρόσωπο που ποθείς! Και πολλές φορές θα κινήσει το μηχανισμό των εξελίξεων στις σχέσεις, μια και όλα ξεκινούν από την έλξη και την χημεία
 
Επιθυμείς να εκφράσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου… Ο έρωτας αποκτά μια άλλη μορφή, γίνεται πιο μυστηριακός, σε οδηγεί σε μέρη που ενδεχομένως δεν έχεις βρεθεί ξανά και σου χαρίζει εμπειρίες που ίσως δεν έχεις ξαναζήσει…

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία

Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την ίδια ημέρα, έρχεται να λειτουργήσει ιδιαίτερα ευεργετικά στην επικοινωνία. Σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις αυτό που νιώθεις πολύ πιο εύκολα και να σε φέρει πιο κοντά σε νέες γνωριμίες, ενισχύει την κοινωνικότητά σου μέσα από μια ευχάριστη διάθεση, ενώ οργανώνει κι εκείνες τις χωροχρονικές συγκυρίες, που θα φέρουν στη ζωή σου αξιόλογα πρόσωπα, με τα οποία μπορείς να μοιραστείς και να ανταλλάξεις συναισθήματά σου!

Ερμής σε σύνοδο με Άρη

Από την άλλη μεριά, η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη την Πέμπτη θα πυροδοτήσει σκέψεις, που μπορεί να σε κάνουν πιο προκλητικό, πιο εριστικό απέναντι στους γύρω σου, δημιουργώντας συχνά ένα περιβάλλον έντασης και διαφωνιών, ή να λειτουργήσεις μέσα από μια παρόρμηση, που σε κάνει να τα θέλεις όλα στο εδώ και στο τώρα! Βέβαια, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις και τις λύσεις που αναζητούσες και που δεν κατάφερες μέχρι σήμερα να ανακαλύψεις… Μια παρορμητική απόφαση ή η ξαφνική μεταστροφή σου απέναντι σε κάποια ζητήματα ή σε κάποια πρόσωπα, μπορεί να σου ανοίξει μια νέα προοπτική!
 
Όπως και να έχει, η εβδομάδα αυτή έχει ένα αρκετά ευχάριστο χρώμα, το οποίο ανανεώνει και τη διάθεσή σου, αλλά και τις εξελίξεις γύρω σου! Δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς όλη τη θετική ενέργεια και να την στρέψεις στην κατεύθυνση που επιθυμείς! Άλλωστε, αυτή είναι η τέχνη της ζωής…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιό σου, ανοίγει ένας κύκλος που εντείνει την δυνατότητα της δράσης σου! Ήρθε η εποχή να θέσεις τις προτεραιότητές σου, τους στόχους σου, να κυνηγήσεις το όνειρό σου, τις φιλοδοξίες σου και τα σχέδιά σου, καθώς όλα συνηγορούν σε μία σημαντική επανεκκίνηση στα θέματα που σε απασχολούν! Και φυσικά, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις σχέσεις σου, μια και η δυνατότητα να εκφράσεις πιο εύκολα αυτό που νιώθεις, θα σε φέρει πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς!
 
Όμως, την εβδομάδα αυτή ενεργοποιείται έντονα και ο τομέας των ερωτικών σου! Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, τα οποία θα σε οδηγήσουν σε μια αγκαλιά, που είναι έτοιμη να σου παραδοθεί, έτοιμη να ζήσει μαζί σου όλο το ερωτικό πάθος που κρύβει η αισθησιακή φύση σου… Οι μέρες που ακολουθούν έχουν ένα ιδιαίτερο στίγμα, που ενδεχομένως να το δίνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο η χημεία σας έχει πάντα την ίδια ένταση και δύναμη… Ίσως όμως να πρόκειται για μια νέα γνωριμία, που θα την χαρακτηρίζει ο έντονος πόθος!
 
Όπως και να ‘χει, ο έρωτας έχει δυναμική παρουσία και διαμορφώνει ένα πολύ ερωτικό σκηνικό στη ζωή σου, μέσα από το οποίο μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις! Δεν έχεις παρά να του παραδοθείς, εκείνος θα οδηγήσει τα βήματά σου… Εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα!
 
ΥΓ. Πολύ πιθανόν την εβδομάδα αυτή να γίνεις ιδιαίτερα απότομος ή εριστικός στην συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Ίσως να θελήσεις να βάλεις τα όριά σου ή να δημιουργηθούν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, γι’ αυτό χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να αποφύγεις τους καβγάδες. Το εξάγωνο του δικού σου κυβερνήτη, της Αφροδίτης, με τον Δία, είναι πιθανό να σου φέρει ένα άνοιγμα στα οικονομικά σου, που διευκολύνει ιδιαίτερα τις υποθέσεις σου.
 
Με τον Αιγόκερω, το μεταξύ σας είναι πολύ δυνατό και έχει προοπτικές! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται να λειτουργήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο στην ψυχολογία και τη διάθεσή σου. Νοιώθεις την ανάγκη να ανοίξεις καινούργια κεφάλαια στη ζωή σου, που θα χρωματιστούν με πιο φωτεινά χρώματα, ενώ θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου με νέα σχέδια. Ταυτόχρονα, την περίοδο αυτή θα σε διακρίνει μια μεγαλύτερη κοινωνικότητα, ενώ συναντάς νέα πρόσωπα με τα οποία φαίνεται πως κάτι έχεις να ανταλλάξεις και να νιώσεις!
 
Όμως, πέρα απ’ όλα αυτά τα καλά, η εβδομάδα αυτή σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Όπως ένα σημαντικό άνοιγμα στα σχέδιά σου, μια σημαντική επέκταση, μια διεύρυνση, ένα νέο ενδιαφέρον που σε απορροφά και σε ευχαριστεί. Ενδεχομένως η δυνατότητα ή η προοπτική ενός ταξιδιού, ίσως και μακρινού, σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά, θετική διάθεση και βέβαια, μια σημαντική ανανέωση στην καθημερινότητά σου! Είναι γεγονός πως βρίσκεσαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής σου, απ’ όπου αντλείς ευχαρίστηση και αισιοδοξία… Φυσικά, είναι πολύ πιθανό να χάσεις το μέτρο και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα σου όρια, ίσως και οι κινήσεις σου να συνοδεύονται και από μια υπερβολή, όμως το σίγουρο είναι πως θα το ευχαριστηθείς!
 
Και βέβαια, ο έρωτας παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και ανανεώνει τελείως το σκηνικό, είτε φέρνοντας κοντά σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο η συνέχεια στο μεταξύ σας θα γραφτεί με μεγάλα φωτεινά γράμματα, είτε με μία νέα γνωριμία που έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι, για να ζήσεις το ερωτικό παιχνίδι σε όλο του το μεγαλείο!
 
ΥΓ. Τα καλά δεν σταματούν εδώ, αφού η εβδομάδα αυτή μπορεί να κρύβει μια σημαντική επιτυχία στα επαγγελματικά σου, μια νίκη ή μια νέα ευκαιρία με ιδιαίτερα αξιόλογες προοπτικές!
 
Με τον Ταύρο, αλλά και με τον Αιγόκερω, το πάθος σας απογειώνει! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα μην προσπαθείς να ελέγξεις τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου… Έτσι κι αλλιώς θα σε πάνε εκεί που θέλουν αυτές, εκεί που πρέπει να βρεθείς! Μην έχεις κανέναν ενδοιασμό, καμία ανησυχία και καμία ανασφάλεια! Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σε ταλαιπώρησε όλο το προηγούμενο διάστημα, όμως σταδιακά το κλίμα όχι μόνο αποκαθίσταται, αλλά έρχεται να σου προσφέρει και την ανάλογη επιβράβευση για το διάστημα της ταλαιπωρίας σου! Με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, ανοίγει ένας κύκλος ξενοιασιάς, αισιοδοξίας, διασκέδασης, αλλά και δημιουργικότητας, αφού θα βγουν στην επιφάνεια τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου, που αν τα αξιοποιήσεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις πολύ σημαντικά επιτεύγματα!
 
Η εβδομάδα αυτή, αλλά και όλη η περίοδος που ακολουθεί, μπορεί να κρύβει πολύ σημαντικές εξελίξεις, καθώς θα ανακατέψει τις ενέργειες και μπορεί φέρει μια σημαντική νίκη, μία θετική εξέλιξη σχετικά με ένα σχέδιο σου, αλλά και τύχη, που μπορεί να αφορά στα οικονομικά σου!
 
Και βέβαια, οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις την ανάγκη να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο ο κύκλος του μεταξύ σας δεν έχει κλείσει ακόμη… Αλλά και μια νέα γνωριμία που εμφανίζεται στη ζωή σου, έχει εκείνες τις ποιότητες της ερωτικής έντασης και πάθους, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο συναίσθημά σου και στις εξελίξεις που ακολουθούν!
 
ΥΓ. Μία θετική εξέλιξη σε ένα ζήτημα πως έχει απασχολήσει, ενδεχομένως και επαγγελματικό, είναι πολύ πιθανό να έχει θετική απήχηση και στους γύρω σου και να σου δώσει την ικανοποίηση που αναζητάς.
 
Με τον Ταύρο, οι εξελίξεις είναι συναρπαστικές! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ήλιος στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Να θυμάσαι πως ό,τι και να συμβαίνει, ό,τι κι αν εξελίσσεται την περίοδο αυτή μέσα σου, έχεις μια σημαντική προστασία, αυτή που σου παρέχει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου! Μπορείς απλά να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να φορέσεις τα καλά σου και να βγεις έξω, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τη γοητεία σου! Και να είσαι σίγουρος πως οτιδήποτε κι αν σε προβληματίζει ή σου δημιουργεί αδιέξοδα, θα αλλάξει… ως διά μαγείας! Φυσικά, είσαι εσύ που το αλλάζεις, μια και αποφασίζεις να εστιάσεις σε οτιδήποτε θετικό υπάρχει γύρω σου, και κυρίως στις σχέσεις σου!
 
Παράλληλα, η γοητεία σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και δεν περνάς καθόλου απαρατήρητος… Έτσι, κάποια πρόσωπα που συναντάς στο δρόμο σου, είναι πολύ πιθανό να γοητευτούν ιδιαίτερα από την παρουσία σου και να αναζητήσουν μια πιο στενή γνωριμία μαζί σου! Και βέβαια, διαλέγεις και παίρνεις το… καλύτερο!
 
Βέβαια, συχνά το μυαλό σου μπορεί να πυροδοτείται με σκέψεις, που αφενός δεν είναι τόσο ευχάριστες, αφετέρου μπορεί να δημιουργήσουν και κάποιες εντάσεις στην καθημερινότητά σου και να σε οδηγήσουν σε υπερβολικές συμπεριφορές! Είναι και ο έρωτάς που σε μπερδεύει, γιατί πολύ πιθανόν το πρόσωπο που σε προσεγγίζει τώρα, να μην είναι αυτό που περίμενες ή αυτό που ονειρευόσουν… Έχει όμως πολύ πάθος και πολύ συγκίνηση το μυστικό ή το… παράνομο!
 
ΥΓ. Μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα την εβδομάδα αυτή, γι’ αυτό μην διστάσει να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου, προκειμένου να ωφεληθείς. Ωστόσο, καλό είναι να μην ανακοινώσεις ακόμα τίποτα και σε κανέναν!
 
Με τον Λέοντα το παιχνίδι έχει πολλή ένταση! Αλλά και με τον Αιγόκερω ή τον Ταύρο, το πάθος είναι ανεξέλεγκτο! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή σε χαρακτηρίζει η διάθεση για ζωή, για κοινωνικότητα, για να δώσεις και να πάρεις αγάπη, για να ονειρευτείς! Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, φροντίζει να ανοίξει ο δρόμος για να έρθεις πιο κοντά σε όλα όσα σε κάνουν να νοιώθεις και να είσαι καλά! Σου παρέχει σημαντική υποστήριξη, ενισχύοντας την καλή σου ψυχολογία, αλλά πολύ περισσότερο τις σχέσεις σου, που κινούνται σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα και σε βοηθούν να ισορροπείς σε ένα έδαφος, που πολλές φορές σε κάνει να μην ξέρεις προς τα πού να κινηθείς… Ακόμα, είναι πολύ πιθανό η εβδομάδα αυτή να σου δώσει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, ανοίγματα ή εξελίξεις στα σχέδιά σου, κάτι που σου δίνει μια σημαντική ώθηση να προχωρήσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντες της ζωής σου. Δεν αποκλείεται κι ένα ξαφνικό ταξίδι να ανανεώσει την καθημερινότητά σου!
 
Βεβαίως, εξελίξεις υπάρχουν και στην ερωτική σου ζωή! Τώρα έρχεσαι πιο κοντά με ένα πρόσωπο ίσως και μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο, με το οποίο φαίνεται πως έχεις να μοιραστείς όμορφα συναισθήματα και χαρούμενες στιγμές, μια και η γνωριμία σας δείχνει να έχει πολύ αισιόδοξες προοπτικές!
 
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου φέρει και άλλες, σημαντικές εξελίξεις, όπως αυτές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου. Κάτι έρχεται να σε διευκολύνει και να ανοίξει έναν καινούργιο, αισιόδοξο κύκλο εξελίξεων… Ίσως ο σύντροφός σου ή κι ένας συνεργάτης σου, να σου δώσουν τη λύση σε ένα πρόβλημα, που σε έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Όπως και να ‘χει, τα πράγματα δείχνουν να εξυπηρετούν αρκετά τις υποθέσεις σου, αν κι εσύ στρέφεσαι περισσότερο σε εκείνη την έντονη ερωτική διάθεση που εκπέμπεις όλο το τελευταίο διάστημα και που μπορεί να σου χαρίσει κάποιες πολύ ιδιαίτερες και έντονα ερωτικές στιγμές!
 
ΥΓ. Εκείνο που χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο, είναι οι απαιτήσεις σου απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί πολλές φορές μπορεί να είναι υπερβολικές και πιεστικές, και να αποτελέσουν την αιτία μιας όξυνσης στο μεταξύ σας! Πάντως, με τον Λέοντα η γνωριμία σας δημιουργεί και στους δύο πολύ όμορφα συναισθήματα, ενώ με τον Ταύρο ζεις ένα έντονο πάθος! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, πραγματικά σε βγάζει από τα δύσκολα και σου δίνει τη δυνατότητα να παίρνεις ανάσες χαράς και αισιοδοξίας, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου! Δείχνεις να είσαι στον… κόσμο σου, μια και τίποτα δεν μπορεί να σε αποτρέψει από το να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να αφεθείς στο παιχνίδι του φλερτ! Και βέβαια, πολύ πιθανόν στο σπίτι να υπάρχουν διαφόρων ειδών πιέσεις, από λογαριασμούς, εκκρεμότητες, αλλά και ισορροπίες, που συχνά-πυκνά χάνονται… Όμως η διάθεσή σου είναι να ξεφύγεις με όποιον τρόπο μπορείς και φυσικά, θα έχεις σημαντική στήριξη για να το πετύχεις!
 
Και βέβαια, η ερωτική σου ζωή το διάστημα αυτό δημιουργεί τις δικές τις εξελίξεις και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ακόμα καλύτερα! Το ερωτικό παιχνίδι σε απορροφά πλήρως και ανανεώνει την ψυχολογία σου, αφού σε βοηθά να ξεχνάς την όποια δυσκολία αντιμετωπίζεις! Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο κύκλο εξελίξεων στις οικογενειακές υποθέσεις σου, ενώ συχνά σε διευκολύνει σε ό,τι μπορεί να σε ταλαιπώρησε ή σε πίεσε το προηγούμενο διάστημα. Και δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να σου δώσει μια θετική εξέλιξη, τόσο στις σχέσεις του με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, όσο και μια βοήθεια ή διευκόλυνση.
 
Δεν αποκλείεται επίσης να έχεις σημαντικές εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου. Κάτι που μπορεί να επιδιώκεις εδώ και καιρό, τώρα έχει έρθει η στιγμή να σου αποδώσει! Όπως και να ‘χει, η εβδομάδα σου δίνει μια ανάσα, μέσα από την οποία θα περάσεις καλά και θα προάγεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!
 
ΥΓ. Καλό θα είναι να προσέξεις λίγο περισσότερο τις υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι στα πράγματα… Επίσης, η τάση σου σου να ξεφύγεις απ’ όλους και απ’ όλα μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις όχι συνηθισμένες. Φρόντισε να κρατήσεις ένα μέτρο και σε αυτά που κάνεις και σε αυτά που λες, για να μπορέσει να διατηρήσεις τις ισορροπίες!
 
Τόσο με τον Δίδυμο, όσο και με τον Λέοντα, το παιχνίδι τώρα αρχίζει! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ήλιος στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Νάντια ΡΉΓΑ

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα έχεις κοινωνικότητα, παρέες, δημιουργικότητα και μια διάθεση να ακούσεις πολύ πιο εύκολα αυτά που έχουν να σου πουν οι γύρω σου! Επιτέλους, ανοίγεις το μέχρι τώρα κλειστό καβούκι σου, για να επιστρέψεις στα πρόσωπα που αγαπάς να έρθουν κοντά σου! Έχει έρθει η στιγμή να βγεις, να χαρείς, να διασκεδάσεις, αφού το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο συνηγορεί και σου δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε πίεσε, σε ζόρισε ή δημιούργησε προβληματισμούς το προηγούμενο διάστημα!
 
Μάλιστα, η εβδομάδα αυτή πολύ πιθανόν να σε βοηθήσει επί της ουσίας να πραγματοποιήσεις μια μεγάλη σου επιθυμία, ένα καινούργιο άνοιγμα, μια νέα ευκαιρία που ενδεχομένως σου δίνει ένα κίνητρο σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία είναι προ των πυλών και σε περιμένει!
 
Και βέβαια, σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει ο έρωτας, είτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο φαίνεται πως η καρδιά σου χτυπά ακόμα πολύ δυνατά, είτε μέσα από μία νέα γνωριμία, με συναρπαστικές εξελίξεις! Δεν αποκλείεται ο φιλικός κύκλος να σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας γνωριμίας, που θα ανεβάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα την αδρεναλίνη σου!
 
ΥΓ. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ένταση που μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα που αγαπάς… Μια διαφωνία μπορεί εύκολα να πάρει άλλη τροπή από αυτήν που περίμενες και να καταλήξει και σε σύγκρουση! Δεν αποκλείεται επίσης ο έρωτας που έρχεται στη ζωή σου το διάστημα αυτό, να έχει μυστικό ή παρασκηνιακό χαρακτήρα!
 
Με τον Αιγόκερω αλλά και τον Ταύρο η ερωτική ένταση μεταξύ σας είναι δεδομένη! Με τον Δίδυμο το σκηνικό έχει… χαμηλά φώτα και πολύ αισθησιασμό! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μία εβδομάδα που εστιάζει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τώρα, το κλειδί για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, είναι να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, όχι όμως απαιτητικά ή απόλυτα όπως συνηθίζεις, μα μέσα από μια διάθεση να κατανοήσεις τις ανάγκες ή τα πιθανά παράπονα των άλλων απέναντι σου! Να θυμάσαι πως μόνο όταν είσαι ήρεμος και δεν παρασύρεσαι από τις σκέψεις ή τις φοβίες σου, μπορείς να εκτιμήσεις αντικειμενικά τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου, αλλά και γενικότερα τις καταστάσεις που διαμορφώνονται στο διάστημα αυτό στη ζωή σου και ενδεχομένως σε δυσκολεύουν. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται να φωτίσει για μια ακόμα φορά αυτόν τον τομέα και να σου δώσει ακόμα έναν λόγο διαμόρφωσης ενός καινούργιου σκηνικού, που πιθανόν να περιλαμβάνει και καινούργια πρόσωπα, που έρχονται στη ζωή σου το επόμενο διάστημα.
 
Όμως η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προσφέρει και την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις έναν σημαντικό στόχο σου, ίσως και μέσα από δυσκολίες, μέσα από αντιξοότητες, ωστόσο τώρα έχει έρθει η στιγμή να εισπράξεις το αποτέλεσμα όλων αυτών των κινήσεων, των προσπαθειών, της δουλειάς, που έχεις κάνει μέχρι τώρα και να απολαύσεις την νίκη σου! Δεν αποκλείεται επίσης μια νέα πρόταση συνεργασίας να χτυπήσει την πόρτα σου και μάλιστα με πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές!
 
Όμως, σημαντικό ρόλο την εβδομάδα αυτή θα παίξει η ερωτική σου ζωή, που θα δημιουργήσει ένα κλίμα πάθους και διεκδίκησης. Το συναίσθημα χτυπάει κόκκινο, είτε με την επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, είτε μέσα από μια νέα γνωριμία, με άκρως ερωτικά χαρακτηριστικά, που ταιριάζουν απόλυτα στην έντονη, ισχυρή και ερωτική φύση σου!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή εστιάζει στην αναδιοργάνωση και αναμόρφωση της ερωτικής σου ζωής, μια και είναι η δική σου διάθεση έντονα ερωτική και διεκδικητική! Παράλληλα όμως, μπορεί να σου φέρει και μια σημαντική οικονομική ευκαιρία ή μια νέα επαγγελματική πρόταση με έχει πολύ καλές οικονομικές προεκτάσεις. Ωστόσο, πρόσεξε λίγο, γιατί είναι πιθανό να υπάρξει μια ένταση ή μια διαφωνία, που πολύ εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε καβγάδες και τσακωμούς στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή.
 
Με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω το μεταξύ σας είναι έντονα ερωτικό και άκρως αισθησιακό! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται να βάλει τη δική του πινελιά στις εξελίξεις της καθημερινότητάς σου και να σε ωθήσει σε μια μεγαλύτερη εξωστρέφεια, που έτσι κι αλλιώς έχεις αρχίσει να εκδηλώνεις το τελευταίο διάστημα. Πιθανόν να νιώσεις πως το εικοσιτετράωρο δεν είναι αρκετό για να κάνεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου, καθώς υπάρχει μια έντονη κινητικότητα, που σε τραβά πότε από εδώ και πότε από εκεί, με έναν όμως πολύ ευχάριστο τρόπο που σου επιτρέπει μια όμορφη επαφή με τα πρόσωπά που συναντάς, αλλά και με τα πρόσωπα που αγαπάς! Το κλειδί εδώ είναι να βάλεις προτεραιότητες, για να μπορέσεις να είσαι αποτελεσματικός και να μην σπαταλάς το χρόνο σου, παρασυρμένος από τις διαθέσεις της στιγμής!
 
Στα επαγγελματικά σου, οι προοπτικές που ανοίγονται δείχνουν όχι μόνο αισιόδοξες, αλλά και αποτελεσματικές! Τώρα μπορείς να πετύχεις μια σημαντική συμφωνία, μια σημαντική εξέλιξη σε ένα ζήτημα που επιδιώκεις, κάτι μέσα αυτό το οποίο μπορεί να πάρεις πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση! Δεν αποκλείεται μια νέα πρόταση για συνεργασία, που θα σου ανοίξει καινούργιες διαδρομές.
 
Όμως, και η ερωτική σου ζωή παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, με το οποίο φαίνεται πως κάτι ακόμα έχεις να ανταλλάξεις… Αλλά και μια νέα γνωριμία, η οποία έρχεται μέσα από τον κύκλο των προσώπων που συναντάς στην καθημερινότητά σου, να ξεσηκώσει κάποια ίσως ξεχασμένα συναισθήματα, που είναι μπορούν να πυροδοτήσουν μεγάλες ποσότητες… ερωτικής έντασης!
 
ΥΓ. Εκείνο που καλό είναι να φροντίσεις να ελέγξεις, είναι μια ένταση στην επικοινωνία σου, ακόμα και χωρίς λόγο. Απλά πράγματα παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις και μπορούν να οδηγήσουν σε συγκρούσεις ή ακόμα και σε καβγάδες!
 
Με τον Ταύρο έχετε πολλά να πείτε και ακόμα περισσότερα να νιώσετε ο ένας για τον άλλον! Με τον Αιγόκερω το παρελθόν ζωντανεύει ξανά! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ήλιος στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στέλνει ένα σαφές μήνυμα σχετικά με τα οικονομικά σου: Όλα θα πάνε καλά! Έτσι, θα μπορέσεις να είσαι ήρεμος και εστιασμένος σε οτιδήποτε σε απασχολεί ή σε αγχώνει, για να το διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ευελιξία, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις! Μην απασχολείς το μυαλό σου με σύνθετες σκέψεις! Εστίασε στα απλά. Βάλε προτεραιότητες και δες πώς μπορείς να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες σου! Γιατί από την άλλη μεριά, υπάρχει και η προσωπική ζωή σου, που χρειάζεται να την τροφοδοτήσεις με χαρά, με κέφι και με τη γνωστή σου αισιοδοξία, ώστε να αποκτήσεις τη δύναμη να προωθήσεις και τα υπόλοιπα ζητήματα που σε απασχολούν! Δες το λοιπόν το πράγμα απλά… “Θέλω”, σημαίνει και “μπορώ”!
 
Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου φέρει μια σημαντική νίκη σε κάτι που ενδεχομένως επιδιώκεις εδώ και καιρό, που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Ένα άνοιγμα, μια ευκαιρία, μια εξυπηρέτηση, μία διευθέτηση σε εκκρεμότητες οικονομικού χαρακτήρα, μπορεί πραγματικά να σε κάνει να ανασάνεις και να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα! Δεν αποκλείεται να προκύψει μια εξαιρετική ευκαιρία, μια συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση, που θα ανοίξει νέους ορίζοντες, ενώ θα ενισχύσει σημαντικά και την κοινωνική σου ζωή!
 
Νέα πρόσωπα, νέα δεδομένα, νέες παρέες, νέα ερωτικά ξεκινήματα έχει η περίοδος που ακολουθεί, δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα! Δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο παρά να αφήσεις την πύρινη φύση σου να ακολουθήσει τις εξελίξεις. Έχεις πολλά να δεις και πολλά περισσότερα να ζήσεις!
 
ΥΓ. Κράτα ένα μέτρο στα χρήματα που ξοδεύεις το διάστημα αυτό… Λίγο η διάθεσή σου να το ρίξεις έξω, λίγο κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να έρθουν από το πουθενά, είναι πιθανό να σου δημιουργήσουν μια αναστάτωση.
 
Με τον Δίδυμο, το μεταξύ σας υπόσχεται πολύ όμορφες και ενθαρρυντικές εξελίξεις! Με τον Λέοντα όμως, η γνωριμία σας μοιάζει με πυροτέχνημα! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Το διάστημα αυτό ενδεχομένως να έχεις νοιώσει πως βρίσκεσαι σε ένα καράβι, που ταξιδεύει σε μια θάλασσα με πολλά μποφόρ, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή και τις εξελίξεις της! Όμως από την άλλη μεριά, είναι μια εποχή που σε οδηγεί να διεκδικήσεις αυτά που νιώθεις πως έχεις ανάγκη να φέρεις στη ζωή σου. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, έρχεται να ενισχύσει τη διάθεσή σου και να σε κάνει να λάμψεις, να βγάλεις τη φωτεινή πλευρά σου προς τα έξω, εξυπηρετώντας τα σχέδιά σου! Ακόμα και αν υπάρξουν δυσκολίες, ακόμα κι αν βρεθούν πρόσωπα που θα σου κλείσουν προσωρινά το δρόμο, εσύ να θυμάσαι πάντα πως είσαι… βασιλιάς και θα κάνεις αυτό που θέλεις! Μπορείς!
 
Δεν αποκλείεται βεβαίως η εβδομάδα αυτή να σου φέρει θετικές εξελίξεις και σε ένα σχέδιο, το οποίο μεθοδεύεις και επιδιώκεις εδώ και καιρό. Τώρα έχει έρθει η στιγμή να εισπράξεις το αποτέλεσμα των προσπαθειών και των κόπων σου! Παράλληλα όμως, έρχεται να ενισχύσει και την κοινωνικότητα σου… Το χαμόγελό σου, η θετική σου διάθεσή, η ενέργεια που εκπέμπεις, σε κάνουν να επικοινωνείς με έναν πολύ όμορφο τρόπο με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και να έλκεις εκείνες τις πολύ όμορφες ποιότητες που έχουν οι άνθρωποι που συναντάς, ενώ διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σου, μέσα από τον οποίο είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή που το βλέπεις, καταλαβαίνεις ότι θέλεις να το γνωρίσεις καλύτερα… Ναι, έχει και ερωτικές εξελίξεις εβδομάδα αυτή, που θα βάλουν την δική τους πινελιά στην καθημερινότητά σου, και θα σου δώσουν άλλον ένα λόγο για να χαμογελάς!
 
ΥΓ. Μπορεί να είσαι ο… καλύτερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άλλοι μπορούν να το κατανοήσουν η να το δεχτούν εύκολα… Γι’ αυτόν το λόγο πρόσεξε μια ένταση που μπορεί να προκύψει στη δουλειά σου και που μπορεί να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι!
 
Με τον Δίδυμο όλα φαίνονται να είναι πολύ αρμονικά μεταξύ σας! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σαφώς και η φύση σου είναι πιο ανένταχτη και πιο απείθαρχη, πιο φευγάτη, γεμάτη από οραματισμούς και εξερευνήσεις, όμως η περίοδος αυτή σε περιορίζει στον ρηχό κόσμο της καθημερινότητας! Welcome to reality, σου λέει ο Ήλιος από τον Ταύρο και φορτώνει την καθημερινότητά σου με υποχρεώσεις, δουλειές και εκκρεμότητες, που όχι μόνο δεν ανήκουν στη σφαίρα των ενδιαφερόντων σου, αλλά σου δημιουργούν και μια έντονη τάση φυγής! Όμως… πρέπει να το μάθεις και αυτό! Να ζεις με περισσότερη πειθαρχία, να οργανώνεσαι, να στοχεύεις και να λύνεις τα προβλήματα, αντί να τα αγνοείς! Και πριν βιαστείς να βαρυγκωμήσεις για ό,τι βιώνεις το τελευταίο διάστημα, σκέψου πως η δουλειά που κάνεις τώρα, θα σου φέρει ένα νέο κύκλο εξελίξεων, που θα σε επιβραβεύσουν και θα σε βγάλουν κερδισμένος!
 
Και βέβαια, μην ξεχνάς πως δέχεσαι και βοήθειες! Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου προσφέρει εξομάλυνση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Έχεις τη δυνατότητα μιας πολύ καλύτερης επικοινωνίας, αλλά και ενός ανοίγματος σε νέα, όμορφα κι ενδιαφέροντα πρόσωπα! Η ερωτική σου ζωή μπορεί να σου χαρίσει μια πιο χαρούμενη κι αισιόδοξη ψυχολογία στο διάστημα που ακολουθεί και να σε βάλει στη διαδικασία μιας καινούργιας αρχής, που φωτίζει την ψυχή σου με το λαμπερό φως της ανανέωσης… Άφησέ το να σε πλημμυρίσει, να σκορπίσει παντού, στην ψυχή σου, στο μυαλό σου, στην καρδιά σου, για να τροφοδοτήσει την ελπίδα… Αυτή, που θα σου δώσει δύναμη να ξεπεράσεις την όποια δυσκολία συναντάς στην καθημερινότητά σου!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή πρόσεξε περισσότερο τις επαγγελματικές σχέσεις σου με συναδέλφους, ανώτερους και συνεργάτες. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι να λειτουργήσουν με μια δόση υπερβολής απέναντί σου και να δημιουργηθούν ρήξεις από εκεί που δεν το περιμένεις!
 
Με τον Δίδυμο, η γνωριμία σας είναι άμεση και καθοριστική… Με τον Λέοντα, η ένταση και το παιχνίδι σε απογειώνουν! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 20 ως 27 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-04-2015 18:15:00