blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Ιουλίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 20 ως 26 Ιουλίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 12
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 20 ως 26 Ιουλίου 2015

Εκεί πάνω, στους ουρανούς, κάθε κίνηση είναι σχεδιασμένη και μελετημένη πάρα πολύ προσεκτικά! Πολλές φορές μπορεί να αναρωτιέσαι Τώρα πώς συνέβη αυτό; μα να θυμάσαι πάντα πως καθετί που γίνεται, έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο και σκοπό την εξέλιξή σου! Αυτή, για την οποία παλεύεις συνειδητά ή… ασυνείδητα, όμως την θέλεις, την επιθυμείς και ίσως δεν έχεις βρει ακόμα τον τρόπο για να την προωθήσεις! Αυτόν ακριβώς το σκοπό εξυπηρετεί με πολλούς τρόπους η εβδομάδα αυτή: τη δυνατότητα των διορθωτικών κινήσεων!

Ήλιος και Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο

Ο Ήλιος και ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο αυτή την εβδομάδα, αρχικά σου δίνουν ένα σοβαρό ερέθισμα, ένα κίνητρο να κοιτάξεις προς τα πίσω και να κάνεις μια σωστή εκτίμηση, έναν απολογισμό της όποιας κατάστασης δεν εξελίχθηκε έτσι όπως είχες προγραμματίσει. Τώρα καλό είναι να είσαι έτοιμος για διορθωτικές κινήσεις… Η επικοινωνία βοηθάει πάρα πολύ, αρκεί να βγαίνει από μέσα σου και να εξυπηρετεί την αλήθεια σου και τα πιστεύω σου! Γι’ αυτό μη φοβηθείς να μιλήσεις, να εξομολογηθείς αυτό που τυραννάει την ψυχή σου, να ζητήσεις συγνώμη, να αλλάξεις μια κίνησή σου, που θεωρείς λανθασμένη… Να θυμάσαι πως όλα μπορούν να διορθωθούν, αρκεί να το θέλεις πραγματικά!

Ήλιος κι Ερμής στον Λέοντα

Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο Λέοντα την εβδομάδα αυτή σε φορτίζει με θετική ενέργεια, με αισιοδοξία και με την πίστη πως μπορείς να τα καταφέρεις! Το διάστημα που ακολουθεί, εκτινάσσεται η δημιουργικότητά σου, που σε βοηθάει να βρίσκεις τις λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Άλλωστε, όλες οι απαντήσεις που χρειάζεσαι βρίσκονται μέσα σου, αρκεί να μπορέσεις να το αντιληφθείς αυτό και να τις αξιοποιήσεις!
 
Ο έρωτας κάνει… τις βόλτες του στα σοκάκια της καρδιάς σου, ζεσταίνοντας με το φως του κάθε κύτταρο του κορμιού σου… Αυτό το καλοκαίρι γράφει νέα κεφάλαια στην ερωτική σου ζωή, μια και πρωταγωνιστεί η Αφροδίτη, σε αναδρομή πορεία από αυτήν την εβδομάδα και μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, ανοίγοντας καινούριες ευκαιρίες, σε εκείνες τις σχέσεις που η απόσταση ή ο χρόνος δεν έχει καταφέρει να τα ξεριζώσει από μέσα σου!
 
Είναι συναρπαστικές οι εξελίξεις που ακολουθούν. Φέρνουν στο προσκήνιο θέματα, που για αρκετό καιρό τριγυρίζουν στο μυαλό και στην καρδιά σου, αλλά τώρα ως δια μαγείας, σου προσφέρονται οι ευκαιρίες να διορθώσεις όλα όσα δεν μπόρεσες να χειριστείς στο παρελθόν… Είναι εκείνη η μαγική στιγμή που εμφανίζεται μπροστά σου ένα πρόσωπο, για το οποίο έχεις ξενυχτήσει ατελείωτα βράδια, έχεις κλάψει, έχεις στενοχωρηθεί, έχεις απογοητευτεί, διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία μαζί του… Τώρα σου δίνεται αυτή η ευκαιρία, μπορείς να την αρπάξεις και να ξαναχτίσεις το οικοδόμημα του έρωτά σου από την αρχή ή να την τοποθετήσεις στον κύκλο των αιωνίων ερώτων, αυτών που δεν κατάφεραν ποτέ να ολοκληρωθούν και να προχωρήσουν…

Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που κορυφώνεται το Σάββατο μιλά για εκείνες τις ξαφνικές, αναπάντεχες εκρήξεις, που συμπαρασύρουν μαζί τους τα πάντα! Μην προσπαθείς, δεν μπορείς ούτε να φυλαχτείς, ούτε να μαντέψεις τι πρόκειται να συμβεί… Έχει την ορμητικότητα μιας χιονοστιβάδας που συμπαρασύρει μαζί της τα πάντα… Ανατροπές, αλλαγές, ρήξεις και μια επαναστατική διάθεση που μπορεί να φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω, είναι μερικά από τα ζητήματα που περιλαμβάνει το… μενού της όψης, γι’ αυτό το μόνο που συστήνεται είναι ψυχραιμία! Γιατί στα… ''παιχνίδια'' μπορεί μια ζαριά να σε στείλει και πάλι στην αφετηρία! Το νου σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Καλό είναι να πάρεις για λίγο απόσταση από τα πράγματα… Έχεις ζοριστεί αρκετά, γιατί πολύ πιθανόν η περίοδος αυτή μοιάζει με μια παρτίδα πόκερ, όπου ό,τι φύλλο και να τραβήξεις δεν σου βγαίνει! Πάρε το χρόνο σου, γιατί έτσι κι αλλιώς η εβδομάδα αυτή πολύ πιθανόν να σου προσφέρει λύσεις κι εξυπηρετήσεις στα θέματα που σου δημιούργησαν ένα πονοκέφαλο το προηγούμενο διάστημα. Ενδεχομένως να βρεις και τη λύση σε ένα οικονομικό θέμα, που ενισχύει την ρευστότητά σου και διευκολύνει την ψυχολογία σου! Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα διαμορφώνει ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό στο επόμενο διάστημα, κατά το οποίο μπορείς πραγματικά να πάρεις μια ανάσα, να αντιστρέψεις την δύσκολη διάθεσή σου, μια και τώρα έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς και να χαίρεσαι! Και φυσικά μπορείς να δεις τα σχέδιά σου να παίρνουν σάρκα και οστά ή τουλάχιστον να κατευθύνονται σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση!
 
Οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η θετική σου διάθεση έλκει τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία νιώθεις πως θέλεις να βρίσκεσαι κοντά τους, να μοιραστείς την ενέργειά σου και το συναίσθημά σου μαζί τους! Για εσένα αυτό μπορεί να είναι η έναρξη του καλοκαιριού, το πάρτι τώρα αρχίζει!
 
ΥΓ. Βεβαίως, τώρα είναι η εποχή που το παρελθόν ξανάρχεται στο προσκήνιο! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις να συμβεί με ένα πρόσωπο που τριγυρνά στην σκέψη σου καθημερινά, αλλά για κάποιο λόγο δεν βρίσκεται στη ζωή σου! Η αναδρομή Αφροδίτη μέχρι τον Σεπτέμβρη, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο σε τέτοιου είδους ζητήματα και σου προσφέρει την ευκαιρία του ξεκαθαρίσματος… Η επιλογή είναι στο χέρι σου… Να θυμάσαι όμως πως ό,τι και να επιλέξεις, έχει πάντα και ένα τίμημα…
 
Με τον Λέοντα υπάρχει πολύ δυνατή χημεία μεταξύ σας και έντονη έλξη… Ομολογουμένως, είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί ο ένας στον άλλον!
 
ΛΕΩΝ
Ξέρεις τι σημαίνει η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σου; Πως τώρα μπορείς να διορθώσεις κάθε τι που θεωρείς πως δεν χειρίστηκες σωστά το διάστημα που προηγήθηκε! Μπορείς να πιάσεις την γομολάστιχα και να σβήσεις από το βιβλίο της ζωής σου τα κεφάλαια που δεν σου αρέσουν… Έχεις μια δεύτερη ευκαιρία σε όλα! Σε κάθε υπόθεση, σε κάθε ζήτημα που σε έχει απασχολήσει, σε κάθε τι που ένιωσες πως δεν εξελίχθηκε έτσι όπως θα το ήθελες, σε κάθε επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα, που δεν σου έδωσε τα αποτελέσματα που θα περίμενες… Αυτό το καλοκαίρι έχει βάλει σαν στόχο, να σε βοηθήσει κι εσύ καλείσαι να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί! Και φυσικά, μιλάμε και για την ερωτική σου ζωή, που το διάστημα που ακολουθεί ανεβάζει την αδρεναλίνη στο κατακόρυφο!
 
Κόσμος πολύς στην ζωή σου, παλιοί και νέοι έρωτες, που σε έλκουν και σε γεμίζουν διλήμματα! Όμως, η συμβουλή των άστρων είναι να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις, τώρα είναι η ευκαιρία σου για μια ζωή έτσι όπως εσύ την επιλέγεις! Φυσικά, μπορεί να χρειαστεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν και ενδεχομένως το κίνητρο να είναι ένα τρίτο πρόσωπο, που ξυπνά τον πόθο και το συναίσθημά σου! Όπως και να ‘χει, η εποχή θέτει διλήμματα και δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα και καινούργιες σχέσεις, αλλά για ξεκαθαρίσματα σε παλιές… Η επιλογή είναι πάντα δική σου!
 
ΥΓ. Με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο σου ανοίγει ένας κύκλος σαφώς πιο ευχάριστος, ανανεωτικός, που σου δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να δεις ξανά την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Παράλληλα, σε βοηθά να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου προς κάθε κατεύθυνση, να προωθήσεις στα σχέδιά σου και να εκτινάξεις την κοινωνική σου ζωή, καθώς το διάστημα αυτό προσφέρεται για πάσης φύσεως εκτόνωση και διασκέδαση.
 
Με τον Σκορπιό τα πράγματα δείχνουν να έχουν ένα σημείο επαφής, που βελτιώνει το μεταξύ σας… Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑΚάνε δικό σου ένα μαγευτικό φυλαχτό για τον έρωτα που υπόσχεται την αιώνια αγάπη! Κάνε κλικ στο ilovezen.gr 
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήλιος και Ερμής περνούν το ζώδιο του Λέοντα. Για σένα, αυτό πρακτικά σημαίνει πως το διάστημα που ακολουθεί εκτοξεύει τα σχέδια σου… Όλα κινούνται σε ένα σαφώς καλύτερο κλίμα, που σου επιτρέπει να γίνεις πιο δημιουργικός, χαρούμενος και αισιόδοξος! Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή και για εκείνες οι διακοπές που προγραμμάτιζες, καθώς θα σε βοηθήσουν να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να νοιώσεις ξενοιασιά και χαλαρότητα! Η κοινωνική σου ζωή με τη σειρά της, προσφέρει ένα πεδίο εκτόνωσης του συναισθήματός σου, ενώ παράλληλα γίνεται το κέντρο νέων γνωριμιών, που σου χαρίζουν μια σημαντική ανανέωση αλλά και νέο ενδιαφέρον, αφού πολύ πιθανόν κάποια από αυτές τις γνωριμίες να παίξει ιδιαίτερο ρόλο στις υποθέσεις της καρδιάς σου! Είναι μια άκρως ερωτική περίοδος, απ’ όπου βγαίνεις γεμάτος νέες εμπειρίες…
 
Από την άλλη μεριά, ευνοούνται και τα επαγγελματικά σου. Τώρα είναι η εποχή να δρομολογήσεις με μεγαλύτερη ευκολία ό,τι σε ενδιαφέρει, να βρεις συμμάχους που σε υποστηρίζουν ή να κάνεις τις επεκτάσεις που χρειάζεσαι… Να θυμάσαι πως η επικοινωνία μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει ευνοϊκά το διάστημα που ακολουθεί! Εκφράσου, συζήτα, διαπραγματεύσου. Η επικοινωνία μπορεί πραγματικά να σου ανοίξει πόρτες που μέχρι χθες μπορεί να έμοιαζαν ερμητικά κλειστές, μια και τώρα κι εσύ είσαι σε φάση που μπορείς να συνδιαλλαγείς με τους άλλους πιο εύκολα, αλλά και οι άλλοι μπορούν να κατανοήσουν τα αιτήματά σου και να σε υποστηρίξουν! Να θυμάσαι πως τώρα είναι μια εποχή επέκτασης, με κάθε τρόπο και προς κάθε κατεύθυνση. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες, είναι άκρως ευνοϊκές!
 
ΥΓ. Από την άλλη μεριά, η αναδρομή Αφροδίτη μπαίνει τώρα στο παιχνίδι και σε φέρνει αντιμέτωπο με επαγγελματικά θέματα, συζητήσεις, συμφωνίες που ενδεχομένως δεν ολοκληρώθηκαν ή διαπραγματεύσεις που επανεξετάζονται. Μπορείς να πετύχεις σημαντικές διευκολύνσεις το διάστημα που ακολουθεί, ενώ έρχεσαι πιο κοντά και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στο μεταξύ σας.
 
Ο Λέοντας σου ξυπνά συναισθήματα και σε τροφοδοτεί με νέα όνειρα!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσο και αν η συναισθηματική ασφάλεια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, δεν παύει και η οικονομική να αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την ισορροπία του ψυχισμού σου. Τώρα, με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, ανοίγει ένας νέος κύκλος στις οικονομικές υποθέσεις σου, προκειμένου να κάνεις διορθωτικές κινήσεις σε ότι μπορεί να σε απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα. Είναι η εποχή που μπορείς να διαπραγματευτείς πολύ πιο εύκολα, να βρεις συμμάχους που στηρίζουν την προσπάθειά σου ή να διευθετήσεις με επιτυχία κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.
 
Βεβαίως, υπάρχει κι η άλλη πλευρά, που μιλάει για μια έντονη τάση για κατανάλωση, για σπατάλη, χωρίς να υπολογίζεις και πολύ τις κινήσεις σου. Η ανάγκη για ανανέωση ενδεχομένως να οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις και να κάνεις κάποιες αγορές που βοηθούν στην ανανέωση της ψυχολογίας σου. Το σίγουρο είναι πως ξοδεύεις με μια μεγαλύτερη ευκολία, γι’ αυτό καλό είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση, καθώς πολύ εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού!
 
Όπως και να έχει, η εβδομάδα αυτή (ιδιαίτερα εσένα του τρίτου δεκαημέρου) είναι αρκετά υποστηρικτική και σε βοηθάει να ολοκληρώσεις μια προσπάθεια σε ένα προσωπικό σου ζήτημα ή ακόμα και να συνάψεις μια νέα συνεργασία ή μια συμφωνία, την οποία επιδιώκεις εδώ και καιρό!
 
ΥΓ. Στο παιχνίδι και η αναδρομή Αφροδίτη, που έρχεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων στα οικονομικά σου. Σου δίνεται η δυνατότητα να επανεξετάσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις κινήσεις σου και να επιλύσεις οριστικά οτιδήποτε μπορεί να σε έχει προβληματίσει ή αγχώσει!
 
Με τον Σκορπιό κάτι μεταξύ σας φαίνεται να οδεύει προς μια κορύφωση!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχει εξελίξεις αυτό το καλοκαίρι, που θα διευκολύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα σχέδιά σου και θα σε προικίσουν με πρόσθετη ενέργεια, τύχη κι ευκαιρίες, για να βρεθείς πιο κοντά στους στόχους σου! Για σένα των τελευταίων ημερών, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο έρχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις υποθέσεις της επαγγελματικής σου ζωής και να σου δώσει τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευθείς ένα θέμα από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο προσκήνιο και μια προσωπική σου σχέση από το παρελθόν, που φαίνεται πως ταλαιπωρήθηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα… Επίσης, είναι πιθανό και ένα ταξίδι ή μια πρόσκληση, που λειτουργεί άκρως ανανεωτικά για τον ψυχισμό σου και τη σχέση σου!
 
Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα, δίνει μια νέα ώθηση και δυναμική στα επαγγελματικά σου. Δίνεται έμφαση στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, βοηθώντας σε να πετύχεις ίσως και κάτι πολύ σημαντικό. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη από ένα πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο, ενώ και η κοινωνική σου ζωή φαίνεται να ενεργοποιείται περισσότερο. Οι επαφές και οι γνωριμίες σου διευρύνονται, δίνοντας ένα έντονο χρώμα στο καλοκαίρι σου, το οποίο σου επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις!
 
ΥΓ. Οι εκπλήξεις οφείλονται κυρίως στην αναδρομή πορεία της Αφροδίτης, ιδιαιτέρα για εσένα του δεύτερου και του τρίτου δεκαήμερου. Μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις μία σχέση σου από το παρελθόν και να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το αν θα συνεχίσεις να την κρατάς στη ζωή σου ή όχι. Φυσικά, το ίδιο ερώτημα τίθεται και σε επαγγελματικές συνεργασίες για το διάστημα που η Αφροδίτη θα παραμείνει σε ανάδρομη κίνηση!
 
Με τον Καρκίνο έχεις πολλά να μοιραστείς, να αναθεωρήσεις και τελικά να αξιοποιήσεις!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Παρόλο που ο έρωτας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου την περίοδο αυτή και οι ενδείξεις που έχεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, καλό είναι να δώσεις χρόνο σε ό,τι και αν διαδραματίζεται το διάστημα αυτό και να αφουγκραστείς το συναίσθημά σου, για να καταλάβεις τι ακριβώς επιθυμείς πραγματικά! Μπορεί να νοιώθεις και να εκπέμπεις ερωτισμό και συναίσθημα που γοητεύει και έλκει τους άλλους, ο χρόνος είναι αυτός που θα δώσει και μια πιο οριστική εικόνα για το τί μπορείς να περιμένεις… Ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου αποκαλύψει προθέσεις του άλλου ατόμου και να σε ενθαρρύνει να του δώσεις μια πιο επίσημη θέση στην ζωή και στην καρδιά σου!
 
Ένα άλλο σενάριο μιλάει για την θετική έκβαση των σχεδίων σου, μέσα από τις οποίες μπορεί να έχεις και οικονομικό όφελος. Η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα ανοίγει έναν νέο κύκλο στην καθημερινότητά σου, που φαίνεται να διευκολύνεται, να γίνεται πιο χαρούμενη, πιο ανάλαφρη. Παράλληλα, βελτιώνει τις επαγγελματικές σου σχέσεις, εξυπηρετώντας τους στόχους και τα σχέδιά σου, αφού τώρα μπορείς να τα συζητήσεις και να γίνουν αποδεκτά και κατανοητά με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να πετύχεις κάτι σημαντικό, κάτι που επιδιώκεις εδώ και καιρό ή να αξιοποιήσεις μια ευκαιρία που προκύπτει τώρα!
 
ΥΓ. Όλο αυτό το θετικό κλίμα υποστηρίζεται και από την αναδρομή πορεία της Αφροδίτης, που ανακινεί επαγγελματικά θέματα του παρελθόντος που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Πολύ πιθανά το διάστημα που ακολουθεί να το δεις να επανέρχονται, για να πάρουν μια πιο οριστική κατάληξη, που σου δίνει καινούργιες προοπτικές!
 
Με τον Λέοντα μπορείς να επικοινωνήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, δίνοντας μια άλλη προοπτική στο μεταξύ σας, πιο ουσιαστική και πιο εποικοδομητική! Με τον Καρκίνο και τον Σκορπιό οι εξελίξεις μπορεί να είναι αυτές ακριβώς που περίμενες!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ήλιος και Ερμής στον Λέοντα, για εσένα είναι η υπόσχεση του καλοκαιριού! Η καθημερινότητά σου κυλά μέσα σε ένα κλίμα που διευκολύνει τις όποιες εξελίξεις. Όμως, αυτό που βελτιώνεται αισθητά είναι κυρίως η επικοινωνία σου, που τώρα σου προσφέρει λύσεις στα προβλήματα που σε απασχόλησαν, παράλληλα όμως σε κάνει αποδεκτή ευχάριστων μηνυμάτων, ειδήσεων, αλλά και προσκλήσεων. Η κοινωνική σου ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες ευχαρίστησης, διασκέδασης, αποφόρτισης γενικά, ενώ οι νέες γνωριμίες που εισβάλλουν τώρα στη ζωή σου, έχουν πολύ ευχάριστο και κάποιες από αυτές, ιδιαίτερο χρώμα. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται, αφού δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που ξυπνά το συναίσθημά σου!
 
Πολύ πιθανόν και κάποιες μικρές μετακινήσεις, κάποια ταξιδάκια να είναι η τονωτική ένεση που χρειάζεσαι, για να ανανεώσεις και την ψυχολογία σου! Ωστόσο να θυμάσαι πως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να διαπραγματευτείς, να επικοινωνήσεις και να συμφωνήσεις σε σοβαρά ζητήματα, μια και οι συγκυρίες προσφέρουν ευκαιρίες εξέλιξης! Ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική εξέλιξη ή ακόμα μια οριστικοποίηση σε ένα οικονομικό ζήτημα, καθώς επίσης και μία θετική έκβαση σε ένα επαγγελματικό θέμα!
 
ΥΓ. Με την αναδρομή της Αφροδίτης θα έχεις τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτείς εκ νέου θέματα τα οποία είτε δεν ολοκληρώθηκαν όπως ήθελες, είτε είχαν μείνει σε εκκρεμότητα και τώρα επανέρχονται, προκειμένου να πάρουν μια πιο οριστική μορφή ή κατάληξη. Στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται ένα μήνυμα στο κινητό σου, ένα τηλέφωνο ή μια συνάντηση, να ενεργοποιήσει εκ νέου έναν κύκλο με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν… Το διάστημα που ακολουθεί, θα γραφτεί και η τελευταία πράξη του έργου…
 
Με τον Λέοντα υπάρχουν και συναισθήματα και διάθεση… Τα υπόλοιπα είναι θέμα χειρισμών!
 
ΖΥΓΟΣ
Ζορίστηκες, πιέστηκες στα επαγγελματικά σου και τώρα είναι καιρός να πάρεις μια ανάσα! Αυτό δε σημαίνει ότι ξαφνικά αλλάζουν όλα, μια και ο Άρης συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, ενισχύοντας συχνά το… εμπόλεμο κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου… Όμως τώρα, έχεις σοβαρούς λόγους για να χαμογελάς! Ήλιος και Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ένας από αυτούς τους λόγους. Η διάθεσή σου βελτιώνεται, ξεφεύγεις από οτιδήποτε σε προβλημάτισε, σε πίεσε, σε άγχωσε, και στρέφεις το βλέμμα σου σε έναν ορίζοντα πιο φωτεινό, πιο ανοιχτό και πιο φιλικό απέναντί σου! Θα νιώσεις άμεσα πως το κλίμα στην καθημερινότητά σου αρχίζει να αποκτά έναν πιο θετικό χαρακτήρα απέναντί σου. Η επικοινωνία σου διευκολύνεται σημαντικά και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια πιο θετική κατεύθυνση. Οτιδήποτε μπορεί να ένιωσες πως μπλοκαρίστηκε με κάποιο τρόπο, τώρα αρχίζει να εξελίσσεται θετικά. Δεν αποκλείεται επίσης να έχει έρθει η στιγμή να κανονίσεις τις διακοπές σου. Έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, μια και τώρα σου προσφέρεται η ευκαιρία να ξεφύγεις…
 
Πολύ καλύτερα όμως φαίνεται να πηγαίνουν τα πράγματα και στην προσωπική σου ζωή, στις σχέσεις σου και ιδιαιτέρως στην ερωτική σου διάθεση, που το διάστημα αυτό ενισχύεται και δημιουργεί αρκετές εξελίξεις… Νέες γνωριμίες, νέα πρόσωπα μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερο κλίμα το καλοκαίρι αυτό και σου προσφέρουν ευκαιρίες για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα θα μπορέσεις να ανανεώσεις ουσιαστικά την σχέση σου! Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, που περνά σε αναδρομή πορεία την εβδομάδα που ακολουθεί και σου δίνει τη δυνατότητα μιας επανεξέτασης σε σχέδια, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και δεν έχουν ολοκληρωθεί. Παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε ένα φιλικό πρόσωπο, με το οποίο ενδεχομένως είχε προκύψει μια απόσταση στο μεταξύ σας.
 
ΥΓ. Και βεβαίως, ανοίγει ο κύκλος των πρώην… Είναι η περίοδος που μπορείς να αναθεωρήσεις τους προβληματισμούς που σε κράτησαν μακριά από κάποιο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή και να πάρεις θέση για το αν τελικά θα συνεχίσεις ή όχι μαζί του.
 
Και βέβαια, με τον Λέοντα έχετε μοναδική ταύτιση, χημεία και έλξη, αλλά και δυνατά συναισθήματα που κυριαρχούν!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη ανάδρομη απέναντί σου και πρακτικά αυτό σημαίνει πως ανοίγει μια περίοδος, κατά την οποία μπορείς να επανεξέτασης και να διορθώσεις ό,τι σε ταλαιπώρησε και σε προβλημάτισε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, δημιουργώντας νέα δεδομένα που ταιριάζουν καλύτερα στους στόχους, τις φιλοδοξίες ή τις επιθυμίες σου. Φυσικά, μιλάμε για την επαγγελματική σου τη ζωή. Συνεργασίες που έμειναν σε εκκρεμότητα ή αναβλήθηκαν, αποφάσεις που μπορεί να τις άφησες για λίγο παρακάτω, οικονομικά θέματα που έμειναν στάσιμα ή δεν ολοκληρώθηκαν λόγω διαφόρων ελλείψεων, τώρα μπορούν να εξελιχθούν με πολύ καλύτερο τρόπο, αν εστιάσεις στις λάθος κινήσεις και τις διορθώσεις.
 
Στην προσωπική σου ζωή ανοίγει ο φάκελος “παρελθόν”, που φέρνει στο προσκήνιο πρόσωπα, που μπορεί να έχουν φύγει από την καθημερινότητά σου, αλλά όχι από το μυαλό σου! Είναι η ώρα που καλείσαι να πάρεις αποφάσεις σε πολλές δύσκολες περιπτώσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους που έχουν αμφιβολίες για το αν θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους με τη σχέση αυτήν! Δεν αποκλείεται η αφορμή μάλιστα να είναι ένα τρίτο πρόσωπο, που θα δώσει απαντήσεις στο δίλημμα αυτό!
 
Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή απέναντί σου, στο ζώδιο του Λέοντα, οι σχέσεις αποκτούν έτσι κι αλλιώς πρωταγωνιστικό ρόλο. Πολύ συχνά καλείσαι να τσεκάρεις τις προθέσεις, τις διαθέσεις και τις επιθυμίες που έχουν οι άλλοι απέναντί σου, όσο και εσύ απέναντι στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις, συνεργάζεσαι ή γενικότερα συμπορεύεσαι… Το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι αυτό δεν θα βαρεθείς για κανένα λόγο!
 
ΥΓ. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στα επαγγελματικά και στις συνεργασίες σου, που λειτουργούν κάτω από πιεστικές συνθήκες και ρυθμούς, εντείνοντας συχνά τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Οφείλεις να χειριστείς τα πράγματα με ευελιξία και ψυχραιμία, γιατί ενδεχομένως η έντονη φύση σου να λειτουργήσει απρόβλεπτα, παρορμητικά και ανατρεπτικά, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες, που ωστόσο δεν παύουν να υπάρχουν… Για σένα των τελευταίων ημερών, πολύ πιθανόν να υπάρξει μια θετική εξέλιξη που βοηθά τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου!
 
Με τον Λέοντα ανοίγει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων, συζητήσεων και ενδεχομένως εντάσεων. Βεβαίως, είναι στο χέρι και των δύο σας το αποτέλεσμα!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Γεγονός είναι πως τα διλήμματα και η αποφάσεις για αλλαγές δεν είναι το καλύτερό σου, όμως τώρα είναι μια περίοδος που πρέπει να ανασκουμπωθείς, μια και ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, αποφασίζει να επιστρέψει σε αναδρομή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα και να σε βάλει στη διαδικασία της επιλογής. Ήρθε η δύσκολη ώρα να αποφασίσεις τι θα αφήσεις πίσω σου και τι θα πάρεις μαζί σου στο ταξίδι της ζωής. Αρχικά, το ενδιαφέρον στρέφεται στα θέματα του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας ή ακόμα και των σχέσεων με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Πολύ πιθανόν να αποφασίσεις να κάνεις εκείνη τη μετακόμιση που είχες στο μυαλό σου εδώ και καιρό, αλλά συνεχώς ανέβαλες… Τώρα έχει έρθει η στιγμή που τα πράγματα φτάνουν στο οριακό σημείο, που δεν μπορείς να περιμένεις άλλο! Δεν αποκλείεται να προκύψουν και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που αντιτίθενται στις αποφάσεις ή τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεσαι σε μια φάση πιο δύσκολων επιλογών. Ίσως να νιώσεις πως τώρα γράφεται και η τελευταία πράξη σε ό,τι σε έχει απασχολήσει το διάστημα που προηγήθηκε.
 
Ο Κρόνος απέναντί σου, δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να κάνεις ότι δεν βλέπεις ή δεν καταλαβαίνεις. Δημιουργεί τις συνθήκες που σε βάζουν ακριβώς στην καρδιά του προβλήματος και σε καλούν να πάρεις θέση σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σε εκφράζουν ή δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.
 
Από την άλλη μεριά, η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα ενισχύει πολύ τη διαπραγματευτική σου ικανότητα σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, τις σχέσεις και την ακίνητη περιουσία. Εξομαλύνεται αισθητά το όλο κλίμα και η καλή επικοινωνία μπορεί να λειτουργήσει κατευναστικά σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Είναι σημαντικό όμως, το διάστημα αυτό να έχεις κατασταλάξει μέσα σου στο τι ακριβώς θέλεις, τι επιλέγεις και ποια είναι η επόμενη κίνησή σου, για να διευκολύνεις έτσι και τις εξελίξεις!
 
ΥΓ. Για σένα των τελευταίων ημερών, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις μια συζήτηση, μια συμφωνία ή μια διαπραγμάτευση, την οποία έχεις ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, γεγονός που θα σου δώσει πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα!
 
Προσοχή με τον Σκορπιό αλλά και με το Λέοντα, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας ήδη έχει αρκετή ένταση!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να κάνεις μια στάση, να αφουγκραστείς τον εσωτερικό σου κόσμο, την εσωτερική σου κατάσταση, να βάλεις προτεραιότητες και να αρχίσεις να προετοιμάζεις το επόμενο σχέδιό σου! Ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σου Ερμής περνούν στο ζώδιο του Λέοντα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον με περισσότερο προβληματισμό, περισσότερο άγχος, διλήμματα και ίσως περισσότερη ανασφάλεια. Είναι μια εποχή που νιώθεις την ανάγκη να μείνεις περισσότερο μόνος, αποφεύγοντας να μοιραστείς τις σκέψεις ή τις ιδέες σου ακόμα και με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους! Είναι και μια εποχή παρασκήνιου ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο, αρκετά γεγονότα διαδραματίζονται πίσω από την πλάτη σου, όχι απαραίτητα με κακή πρόθεση απέναντί σου. Όμως καλό είναι να μην ανακινείς ζητήματα που δεν είσαι έτοιμος να διαχειριστείς, καθώς επίσης καλό είναι να προσέξεις και ποιους εμπιστεύεσαι το διάστημα που ακολουθεί.
 
Η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης πολύ πιθανόν να φέρει την ανάγκη να φροντίσεις και να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου, ενώ ανακινεί και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα σε σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο της ζωής σου και που το διάστημα αυτό σε προβληματίζουν σχετικά με την πορεία και την εξέλιξή τους.
 
ΥΓ. Εσύ των τελευταίων ημερών, την εβδομάδα αυτή μπορεί να δεχτείς μία σημαντική στήριξη από ένα φιλικό πρόσωπο, καθώς επίσης και την ολοκλήρωση ενός σχεδίου σου, που τώρα παίρνει σάρκα και οστά.
 
Με τον Λέοντα υπάρχουν αρκετά διλήμματα που καλείσαι να διαχειριστείς, ενώ με τον Καρκίνο και τον Σκορπιό το μεταξύ σας έχει θετικό χρώμα και ευχάριστες εξελίξεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Άρη να διανύει το δεύτερο δεκαήμερο του Καρκίνου, το τοπίο στις σχέσεις σου μοιάζει συχνά με μια εμπόλεμη ζώνη, όπου ενδεχομένως να υπάρχουν και απώλειες… Λίγο οι δικές σου απαιτήσεις, λίγο η προκλητική στάση των γύρων σου, διαμορφώνουν ένα έκρυθμο σκηνικό, με εντάσεις και ανατροπές. Ιδιαίτερα η εβδομάδα αυτή εφιστά την προσοχή σου, μια και οι ισορροπίες μπορεί να κινούνται σε ένα τεντωμένο σκοινί, που είναι πολύ εύκολο να σπάσει με απρόβλεπτες συνέπειες! Το να κάνεις ένα βήμα πίσω, πολύ συχνά θα αποδειχτεί σοφία και ωριμότητα από μεριάς σου και βεβαίως θα προστατέψει και σχέσεις, οι οποίες έχουν έτσι κι αλλιώς μπει στο στόχαστρο! Βεβαίως, δεν είναι ώρα για αποφάσεις αλλά ούτε για εκείνον τον παρορμητισμό που συχνά σε διακρίνει, μα για μία ήρεμη ψύχραιμη και σταθερή συμπεριφορά, που θα διαχειρίζεται με ευελιξία την όποια δυσκολία παρουσιάζεται!
 
Από την άλλη μεριά, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, ανοίγει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων και εξελίξεων στα οικονομικά σου, που φαίνεται να διευκολύνονται αισθητά το επόμενο διάστημα σε σχέση με δάνεια, πληρωμές, ρευστότητα, διατροφές κλπ., καθώς και δεν αποκλείεται το σενάριο μιας σημαντικής στήριξης από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου! Η αναδρομή Αφροδίτη σου δίνει τη δυνατότητα της επανεξέτασης των οικονομικών θεμάτων που μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα ή να μην ολοκληρώθηκαν όπως επιθυμούσες. Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις εκ νέου συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και ρυθμίσεις προς όφελος σου!
 
Όμως και η ερωτική σου ζωή περνά σε μια φάση ανάκαμψης. Η επιθυμία σου για συνύπαρξη είναι αυτή που οδηγεί τις εξελίξεις και ενδεχομένως φέρνει στη ζωή σου τη δυνατότητα να ζήσεις κάποιες πολύ ιδιαίτερες και δυνατές ερωτικές εμπειρίες, ικανές να δώσουν έναν πιο χαρούμενο τόνο στην ψυχολογία σου! Δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν, που έχει αποτυπωθεί με πολύ έντονα χρώματα στην καρδιά σου!
 
ΥΓ. Για σένα των τελευταίων ημερών, η εβδομάδα αυτή πολύ πιθανόν να σου προσφέρει τη θετική κατάληξη μιας σημαντικής συμφωνίας, που μεθοδεύεις εδώ και καιρό.
 
Με τον Καρκίνο έχεις πολλά να πεις και να ανταλλάξεις, ωστόσο χρειάζεται προσοχή, γιατί πάντα υπάρχει μια κόκκινη γραμμή, την οποία δεν πρέπει να υπερβείς. Με τον Σκορπιό το παρελθόν εμφανίζεται για μια ακόμα φορά μπροστά σου!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-07-2015 15:41:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι