blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Δεκεμβρίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Δεκεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 14
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 21 ως 27 Δεκεμβρίου 2015

Ποτέ δεν λησμόνησες την αγάπη, την γενναιοδωρία, το συναίσθημα που σου εκφράστηκε… Την αγκαλιά που σε έσφιξε τόσο δυνατά, που κόντεψες να σκάσεις… Φυσικά και δεν τα ξεχνάς! Μπορεί οι ρυθμοί της καθημερινότητας σε κάνουν πολλές φορές να τα προσπερνάς βιαστικά, όμως είναι σίγουρο πως όταν επανέρχονται στη μνήμη σου, ένα χαμόγελο σχηματίζεται στα χείλη σου! Ακριβώς αυτό σε προτρέπει να ζήσεις η εβδομάδα που θα διανύσουμε, μια και τόσο το κατανυκτικό κλίμα των ημερών, όσο και οι πλανητικές συγκυρίες που δημιουργούνται, ενισχύουν μια διάθεση να δώσεις και να πάρεις αγάπη!

Ήλιος στον Αιγόκερω και Πανσέληνος στον Καρκίνο

Μπορεί το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω την Τρίτη να οδηγεί σε ένα περιβάλλον που θα εστιάσει περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής μας, όμως οι όψεις που συνοδεύουν και την Πανσέληνο του μήνα, σε κάνουν να ζεις τις ημέρες αυτές σύμφωνα με τις επιταγές των ουρανών, στο κλίμα της αγάπης!
 
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την Πέμπτη, είναι υπεύθυνο για την διευκόλυνση των συναισθημάτων, που θα σε κάνουν να ανταλλάξεις στιγμές, θετική διάθεση, κοινωνικότητα, χαμόγελα, αγκαλιές, που θα ομορφύνουν κάθε σχέση σου, αλλά κυρίως την ψυχή σου! Κάπου εκεί μπορεί να κρύβεται και η ευκαιρία που περίμενες, για να μιλήσεις σε ένα πρόσωπο, με το οποίο για κάποιο λόγο απομακρυνθήκατε… Τώρα το κλίμα συντελεί στην αποκατάσταση της όποιας σχέσης κλονίστηκε το προηγούμενο διάστημα! Δεν αποκλείεται όμως και μια νέα γνωριμία να έρθει τώρα στη ζωή σου και να την γεμίσει φως…
 
Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να αφορά και μια οικονομική υποστήριξη ή ευκαιρία, που έρχεται με τη μορφή του δώρου στη ζωή σου!
 
Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να λειτουργήσουν σαν τη χρυσόσκονη που πέφτει στο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, κάνοντας τα πάντα γύρω μας να λαμπυρίζουν!
 
Είναι η στιγμή που θυμάσαι ξανά πως ο πολυτιμότερος θησαυρός σου είναι οι άνθρωποί σου, που είναι πάντα εκεί όταν τους χρειάζεσαι… Η οικογένειά σου, ο σύντροφός σου, οι γονείς, τα αδέλφια σου, τα παιδιά σου, όλα αυτά τα πρόσωπα που είναι πάντα εκεί, όταν τα χρειάζεται κι είσαι πάντα εκεί, όταν σε χρειάζονται…
 
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εκτοξεύει το συναίσθημα και δίνει στα Χριστούγεννα αυτά έναν άκρως συναισθηματικό χαρακτήρα, προάγοντας το μεγαλείο της αγάπης, κάνοντας το φως της να ακτινοβολεί, να διαχέεται, να σε αγκαλιάζει και να βγάζει από μέσα σου τις καλύτερές σου ποιότητες! Ίσως το χριστουγεννιάτικο τραπέζι να είναι καλύτερο από ποτέ, μια και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα της αβεβαιότητας, της ανασφάλειας, του άγχους, που διανύει ο καθένας από μας καθημερινά, αντιλαμβάνεσαι ποιες είναι οι πραγματικές αξίες της ζωής…
 
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που κορυφώνεται την ίδια ημέρα, σου δίνει ακριβώς αυτή την ανάταση που χρειάζεσαι στην σκέψη, στο λόγο, στον τρόπο που εκφράζεσαι, ενισχύοντας την κοινωνικότητα, τις επαφές και κυρίως την επικοινωνία, που παίρνει… φωτιά μέσα σε ένα κλίμα ανταλλαγής ευχών και θετικών μηνυμάτων!
 
Αυτά τα Χριστούγεννα θα σου υπενθυμίσουν την αναγκαιότητα του να αγαπάς και να το δείχνεις… Μια ζεστή αγκαλιά έχει πάντα θεραπευτικές ιδιότητες για τον καθέναν!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα από τα πράγματα που σε εκφράζουν απόλυτα, είναι η ταύτισή σου με τις οικογενειακές δομές, με τα πρόσωπα που έχεις κοντά σου, που τους συμπαραστέκεσαι ή σου συμπαραστέκονται στην οποία δυσκολία αντιμετωπίζεις! Την εβδομάδα αυτή, η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιό σου, συντελεί στη δημιουργία ενός εξαιρετικά ευχάριστου κλίματος, ενώ νιώθεις την ευλογία να έχεις γύρω σου τους αγαπημένους σου και να μοιράζεσαι μαζί τους μαγικές στιγμές. Τα φετινά Χριστούγεννα ίσως να έχουν ένα τελείως διαφορετικό χρώμα, πιο ζεστό, πιο οικείο, πιο αγαπησιάρικο, που σου δημιουργεί πιο έντονα την ανάγκη να πεις “σ’ αγαπώ” σε όλους όσους έχεις γύρω σου! Μην επιτρέψεις σε τίποτα και κανέναν να σου χαλάσει αυτή τη διάθεση, καθώς όλα όσα χρειάζεσαι βρίσκονται γύρω σου!
 
Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή, ενδεχομένως να έχει έναν σχετικό εκνευρισμό, καθώς ο Άρης στο τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού μπορεί να πυροδοτήσει ξαφνικές καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Πολύ πιθανόν άλλα πράγματα να θέλεις και άλλα να αναγκάζεσαι να κάνεις, όμως από την άλλη μεριά, φρόντισε να αξιοποιήσεις όποιες ευκαιρίες εμφανίζονται τώρα μπροστά σου, καθώς η εβδομάδα αυτή μπορεί να επιφυλάσσει και κάποιες εκπλήξεις, που μπορεί να έχουν να κάνουν αφενός με κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που διευκολύνουν αισθητά τις υποθέσεις σου, μπορεί όμως να αφορούν και την ερωτική σου ζωή, που διανθίζεται με πολύ ευχάριστες εμπειρίες…
 
ΥΓ. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω εστιάζει στα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, ανοίγοντας έναν καινούργιο δίαυλο στην επικοινωνία σου και βάζοντας συχνά στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, προσωπικές κι επαγγελματικές. Το σημαντικό τώρα είναι να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις και οριστικές αποφάσεις, και να σχεδιάσεις επιμελώς τα επόμενα βήματά σου, βασιζόμενος στις δικές σου ανάγκες και στη δική σου αλήθεια!
 
Με τον Σκορπιό και τον Ιχθύ η επικοινωνία και το συναίσθημα εκτινάσσονται! Με τον Ζυγό μεγαλύτερη προσοχή, γιατί ενδεχομένως να προκύψουν εντάσεις στο μεταξύ σας. Με τον Αιγόκερω έχετε πολλά να πείτε και να ανταλλάξετε! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λίγο οι εξελίξεις, λίγο η ανάγκη σου να κάνεις κάτι διαφορετικό, το σίγουρο είναι ότι όλα συνθέτουν ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα τελείως διαφορετικό από αυτά που έχεις ζήσει μέχρι τώρα… Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να σου δώσει την δυνατότητα μιας αλλαγής, όπως ένα ταξίδι για παράδειγμα, που σε βγάζει από το συνηθισμένο τρόπο που ζεις… Ακόμα, μπορεί μια πρόσκληση να σου δώσει τη δυνατότητα να απολαύσεις μια διαφορετική εμπειρία, σε έναν χώρο με καινούργια πρόσωπα, έξω από την μονοτονία της καθημερινότητας!
 
Ο κύκλος αυτός σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεωθείς εσωτερικά και εξωτερικά, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου κι ένα νέο πρόσωπο (κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου), το οποίο θα ξεσηκώσει το συναίσθημά σου! Παράλληλα, και η Αφροδίτη επίσης έχει βαλθεί να σε ανανεώσει, μέσα από προσκλήσεις, μηνύματα κι επαφές, που εκτινάσσουν κυριολεκτικά την κοινωνική σου ζωή και… όχι μόνο! Μπορεί να φέρει και ευκαιρίες, που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στα σχέδιά σου, στις επιθυμίες σου, αλλά και σε κάποια πρόσωπα που αγαπάς πολύ, όπως είναι οι φίλοι σου! Δεν αποκλείεται ο κύκλος αυτός να μετατρέψει και μία φιλική σχέση σε πιο… προσωπική, με ζεστές και τρυφερές στιγμές, αλλά και έντονες συγκινήσεις…
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ήλιου στον Αιγόκερω διευκολύνει πάρα πολύ την καθημερινότητά σου, τις συναλλαγές σου, την επικοινωνία σου, με ευκαιρίες και ανοίγματα, από τα οποία μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά. Ο κύκλος των ενδιαφερόντων σου διευρύνεται, ενώ ευνοούνται πολύ και κάποιες μετακινήσεις. Εκμεταλλεύσου τα προνόμια που σου δίνει η επικοινωνία και μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων που μπορούν να σταθούν κοντά σου!
 
Βεβαίως, με τον Ιχθύ και τον Καρκίνο το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ζεστό, συναισθηματικό και τρυφερό. Με έναν άλλο Σκόρπιο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το κλίμα των ημερών σε καλεί να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε προβλημάτισε, σε ταλαιπώρησε ή σε στεναχώρησε, και να ανοίξεις την πόρτα σου και την ψυχή σου στις επιλογές που κάνουν για εσένα οι ουρανοί! Τα Χριστούγεννα αυτά είναι από τα καλύτερα, μια και Πανσέληνος στον Καρκίνο είναι για σένα μια υπόσχεση βελτίωσης και αποκατάστασης των σχέσεων που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν, ενώ θα φέρει πιο κοντά σου όλους όσους αγαπάς! Θα σε φέρει πιο κοντά στα παιδιά σου, θα καλλιεργήσει όλη εκείνη τη ζεστασιά που υπάρχει μεταξύ σας, ενώ θα βελτιώσει σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, που φαίνεται να απογειώνεται μέσα από προσκλήσεις, μηνύματα, ειδήσεις, παρέες, που σε κάνουν να ζεις χαρούμενα και να απολαμβάνεις την ομορφιά της καλής παρέας γύρω σου!
 
Εκείνο που επίσης φαίνεται να απογειώνεται, είναι η ερωτική σου ζωή, είτε με μια σημαντική ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε με μια καινούρια γνωριμία, μέσα από την οποία αναπτύσσεται δυνατό συναίσθημα, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου! Αλλά και για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία υπόσχεται διεύρυνση των σχέσεών σου, έντονη κοινωνικότητα, αλλά και νέες γνωριμίες που μπορεί πραγματικά να σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σε βάζει σε μια πιο θετική περίοδο, κυρίως σε ό,τι αφορά τις φιλικές σχέσεις σου! Τώρα λοιπόν θα δεις την ελπίδα σου να ανανεώνεται και την αισιοδοξία σου να επιστρέφει, μια και το προηγούμενο διάστημα ομολογουμένως σε ταλαιπώρησε αρκετά! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούρια πρόσωπα, που θα εμπλουτίσουν το φιλικό σου κύκλο και με τα οποία έχεις να ανταλλάξεις πολύ όμορφα συναισθήματα, ανανεώνοντας την καθημερινότητά σου και βεβαίως το ενδιαφέρον της!
 
Με τον Παρθένο, με τον Καρκίνο αλλά και με τον Σκορπιό τα Χριστούγεννα αυτά μπορεί να γίνουν μαγικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής, σε όψη τριγώνου με τον επεκτατικό και αισιόδοξο Δία στην ημέρα των Χριστουγέννων, συνοδεύει την Πανσέληνο του μήνα κάνοντας στη διάθεσή σου τα Χριστούγεννα αυτά να απογειώνεται κυριολεκτικά! Κόσμος πάει κι έρχεται στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου, η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο και η διάθεσή σου είναι να τριγυρίζεις μέσα στο πλήθος, να δώσεις και να πάρεις θετική ενέργεια… Και κάπου εκεί, μια επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να κάνει την εμφάνισή της και ίσως είναι αυτή που σε κάνει να χαίρεσαι ακόμα περισσότερο! Επίσης, δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε μια ιδέα σου, ένα σχέδιό σου, μια επιθυμία σου, που μπορεί να τη δεις ως διά μαγείας να εκπληρώνεται… Όλα είναι πιθανά τις μέρες αυτές!
 
Η Πανσέληνος του μήνα βγάζει την καταναλωτική σου τάση στην επιφάνεια και σε οδηγεί σε αγορές, που μπορεί βεβαίως να σε ευχαριστούν, όμως μπορεί να αδειάσουν και τις τσέπες σου χωρίς να το καταλάβεις! Είναι όμως και η διάθεσή σου να προσφέρεις σε όλους εκείνους που αγαπάς, που γεμίζει με αγάπη την καρδιά σου… Ευχαριστήσου όλα όσα σου δίνονται τις ημέρες αυτές… Άλλωστε μετά τις δυσκολίες που πέρασες, δικαιούσαι και ένα… διάλειμμα!
 
ΥΓ. Ο Ήλιος από την νέα του θέση, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου, με άγχη και ερωτηματικά που καλείσαι να διαχειριστείς και να βάλεις σε τάξη. Είναι μια περίοδος που μπορεί να σου βγάλει και απωθημένα από το παρελθόν, που τώρα επανέρχονται για να εκτονωθούν! Παράλληλα, θα ενεργοποιήσει και οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους, όπως δάνεια, κάρτες, εφορίες, διατροφές κλπ., που έναν πονοκέφαλο μπορεί και να σου τον δημιουργήσουν αν δεν προσέξεις!
 
Με τον Παρθένο μπορεί να έχεις όχι μόνο μια καλή επικοινωνία, αλλά και μια καλή συμφωνία! Με τον Τοξότη εξισορροπείτε τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνικότητά σου ήταν και θα είναι πάντα το δυνατό σου σημείο. Τώρα, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου! Ο κύκλος αυτός ενισχύει με πολύ όμορφο τρόπο την κοινωνική σου ζωή, μέσα από προσκλήσεις που σου δίνουν την δυνατότητα να βγεις έξω, να ζήσεις πιο έντονα, να επικοινωνήσεις σε ένα πολύ καλό κλίμα με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου, ενώ πολύ πιθανόν να φέρει κοντά σου καινούργια πρόσωπα, με τα οποία φαίνεται πως ανταλλάσσεις πολύ ευχάριστες και αναζωογονητικές στιγμές! Επίσης, το σπίτι και η οικογένεια, είναι ένα πρόσφορο έδαφος χαράς, που ενισχύει πολύ το συναίσθημά σου και σε κάνει να νοιώθεις πολύ όμορφα με τα πρόσωπα που αγαπάς στο πλευρό σου!
 
Από την άλλη μεριά, είναι και πολύ εύκολο να χάσεις προσωρινά το μέτρο σε ό,τι καταναλώνεις και να βρεθείς να… ψάχνεσαι! Κράτησε ένα μέτρο, για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς τις μέρες αυτές, χωρίς να αγχωθείς. Ωστόσο, δεν αποκλείεται κάποια έκτακτα έσοδα να σου λύσουν τα χέρια…
 
ΥΓ. Με τη νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερου, ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου για το επόμενο διάστημα.
 
Η σχέση σου με τον Αιγόκερω περνά σε μια νέα φάση, ενώ και με τον Καρκίνο αναπτύσσεις καινούργιες επαφές και σχέσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να θυμάσαι πως οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ! Εσύ πρέπει να βάλεις μια άνω τελεία και να κάνεις το διάλειμμα που δικαιούσαι… Γιατί είναι πολύ πιθανό η Πανσέληνος αυτή να φέρει στο προσκήνιο ένα σωρό θέματα, πρόσωπα ή υποχρεώσεις, που θα απορροφήσουν πολύ από τον χρόνο σου και την ενέργειά σου! Δεν αποκλείεται όλο αυτό το σκηνικό να επιδράσει στην ψυχολογία σου, βγάζοντας μια μεγαλύτερη ένταση προς τα πρόσωπα γύρω σου ή και μια εριστική διάθεση, που ενδεχομένως θα επιδράσει αρνητικά στο περιβάλλον σου… Ίσως ακόμα να αναζητήσεις εκτόνωση στην κατανάλωση, χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες…
 
Από την άλλη μεριά, η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό σε βοηθά να ζήσεις την ενέργεια των ημερών, ενισχύοντας την κοινωνικότητα σου μέσα από προσκλήσεις και φέρνοντας ενδιαφέρουσες, νέες γνωριμίες… Ίσως ακόμα και μιας οικονομική ενίσχυση ή μιας επωφελής συμφωνία να είναι πολύ πιο κοντά από ό,τι νομίζεις…
 
ΥΓ. Παράλληλα, μια ερωτική ιστορία που κινείται στο παρασκήνιο, μπορεί να είναι υπεύθυνη την συναισθηματική σου αναστάτωση… Το πέρασμα του Ηλίου στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τις ευαίσθητες χορδές του υποσυνειδήτου σου, που προκαλούν μια εσωτερική υπερδιέγερση, συχνά επαναφέροντας και ζητήματα από το παρελθόν, που με κάποιο τρόπο σε είχαν ταλαιπωρήσει και συνεχίζουν να σε προβληματίζουν ακόμα. Απόφυγε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις, γιατί την όποια κίνηση κάνεις τώρα, μπορεί να την μετανιώσεις παρακάτω!
 
Με τον Ζυγό υπάρχει πολύ καλό κλίμα στο μεταξύ σας. Προσοχή στη σχέση σου με τον Αιγόκερω ή τον Καρκίνο, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε. Με έναν Σκορπιό περνάς πολύ καλά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ο κύκλος αυτός υπόσχεται πολλά και φροντίζει να ικανοποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό ό,τι μπορεί να ελπίζεις ή να προσδοκάς! Και αρχικά, μεταμορφώνει την καθημερινότητά σου, βελτιώνοντας την επικοινωνία σου, προκειμένου να διεκπεραιώσεις με μεγαλύτερη ευκολία τις υποθέσεις και τις συναλλαγές σου, και να εκτονώσεις την όποια διάθεση σου για κοινωνικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Παράλληλα, και οι συγγενικές σου σχέσεις περνούν σε μια καλύτερη φάση, καθώς δημιουργείται ένα πιο συναισθηματικό κλίμα μεταξύ σας, ή αποκαθιστώντας ακόμα και σχέσεις, που μπορεί να κλονίστηκαν για κάποιο λόγο το προηγούμενο διάστημα.
 
Όμως, τα πράγματα ίσως είναι ακόμα καλύτερα… Γιατί τώρα, πολύ πιθανόν να δεις κάποιες ιδέες ή σχέδιά σου να ολοκληρώνονται. Ίσως ακόμα και κάποιες ευκαιρίες σε σχέση με τα επαγγελματικά σου, να σε εξυπηρετήσουν σημαντικά ή να σου ανοίξουν καινούργιους δρόμους! Και βέβαια, στην ερωτική σου ζωή οι εξελίξεις είναι αισιόδοξες… Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με τον σύντροφό σου ανανεώνεται, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ο έρωτας που σου χτυπά τώρα την πόρτα είναι πολλά υποσχόμενος!
 
ΥΓ. Άκρως ευνοϊκή για εσένα η νέα θέση του Ηλίου στον Αιγόκερω! Μιλά για πάσης φύσεως επεκτάσεις, που ενισχύονται από την υποστήριξη προσώπων η καταστάσεων! Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, ο άνεμος που φυσά έχει άκρως αναζωογονητικό χαρακτήρα!
 
Με τον Αιγόκερω έχεις τη σιγουριά πως ό,τι και να γίνει, θα περάσεις καλά! Αλλά και με τον Σκορπιό ή τον Παρθένο, το κλίμα στο μεταξύ σας μοιάζει ιδανικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις πολλούς λόγους για να δεις τα Χριστούγεννα αυτά σαν ένα φωτεινό διάλειμμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας! Ο κυβερνήτης σου Ερμής από τον Αιγόκερω, στέλνει την ευεργετική του επίδραση σε κάθε κατεύθυνση, ενισχύοντας όχι μόνο την ψυχολογία σου, αλλά και τις σχέσεις σου, που κινούνται σε ένα κλίμα αρμονίας και σύσφιξης. Παράλληλα, μπορεί να δεις τα σχέδιά σου να εκτοξεύονται και να σου προσφέρουν τις ευκαιρίες που χρειαζόσουν για να πας παραπέρα! Γενικότερα, όλο το κλίμα συνηγορεί στην διευκόλυνσή σου και στην προώθηση των ιδεών και των σχεδίων σου!
 
Και τα καλά δεν σταματούν εδώ! Η Πανσέληνος του μήνα έρχεται να προσθέσει την δική της πινελιά στην ζωή σου, φέρνοντας πιο κοντά τους φίλους σου και δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ σας, ενώ και η κοινωνική σου ζωή κινείται κάτω από το έντονους ρυθμούς, που απογειώνουν την καθημερινότητα σου! Και σε όλο αυτό, έρχεται να προστεθεί η εξέλιξη μιας οικονομικής συζήτησης ή διαπραγμάτευσης, που μπορεί να ολοκληρωθεί με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα! Όμως, και η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται σημαντικά, γι’ αυτό φόρεσε το καλό σου χαμόγελο και περίμενε… Τα καλύτερα σε περιμένουν!
 
ΥΓ. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω εκτοξεύει τις ενέργειες και τις απογειώνει… Η διάθεσή σου χτυπάει κόκκινο και… ποιος σε μαζεύει! Και εξελίξεις στα σχέδια σου θα έχεις, και η διασκέδαση θα αποτελέσει μέρος της καθημερινότητας σου, και μια βελτίωση στα οικονομικά σου διαφαίνεται στην ατμόσφαιρα! Άντε, και εις ανώτερα!
 
Με τον Αιγόκερω, ο κύκλος που τώρα ανοίγει έχει πολύ χαρά! Με τον Σκορπιό, πέρα από μια καλή συνεργασία, μπορείς να έχεις και μια καλή χημεία… Με τον Ιχθύ να θυμάσαι πως τα αντίθετα έλκονται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος απέναντί σου έρχεται να σου θυμίσει πως το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου, είναι οι άνθρωποί σου… αυτοί που βρίσκονται πάντα κοντά σου, και στα καλά και στα δύσκολα… Και βέβαια, μπορεί να μην εκφράζεις συχνά το πόσο αναγκαίοι και πολύτιμοι είναι για σένα, όμως τώρα το συναίσθημά σου γίνεται πιο έντονο, όπως και η επιθυμία σου να το μοιραστείς μαζί τους, μέσα σε ένα έντονα τρυφερό και επικοινωνιακό κλίμα! Φυσικά, βελτιώνεται πολύ και το κλίμα στην ερωτική σου σχέση, αφού κι εσύ ανοίγεσαι περισσότερο, αλλά και το άλλο πρόσωπο δείχνει μεγαλύτερη τρυφερότητα απέναντί σου!
 
Όλα κινούνται σε ένα αρμονικό περιβάλλον, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έρχονται και θετικές εξελίξεις, είτε σε σχέση με ένα επαγγελματικό σου σχέδιο ή μια ιδέα σου, είτε στην προσωπική σου ζωή… Για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Αιγόκερους, ίσως τα Χριστούγεννα αυτά να λάμψουν διαφορετικά… μέσα από το χαμόγελο ενός νέου προσώπου, που έρχεται τώρα να σε ξεσηκώσει!
 
ΥΓ. Και μέσα σε όλα αυτά τα καλά, ο Ήλιος περνά στην δική σου ζωδιακή περιοχή, φωτίζοντας την πορεία σου! Τώρα μπορείς να κυνηγήσεις το όνειρό σου, να προωθήσεις πολύ καλύτερα οτιδήποτε σχεδιάζεις και να περάσεις στην δράση, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και βελτιώνοντας κάθε τομέα της ζωής σου. Οι προβολείς είναι στραμμένοι επάνω σου! Είσαι και επίσημα ο πρωταγωνιστής της περιόδου!
 
Με τον Παρθένο η συνεργασία σας απογειώνεται, όπως και η ερωτική σας χημεία! Με τον Σκορπιό υπάρχει πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Όσο και αν το μυαλό σου γυρίζει στο παρακάτω και βρίσκεσαι συνεχώς ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα και να απολαύσεις την ζεστασιά του σπιτιού και την παρουσία των αγαπημένων σου! Τα Χριστούγεννα αυτά, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η ανάγκη σου να βρεθείς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου να είναι πιο έντονη από ποτέ. Όχι πως θα σου λείψει η κοινωνικότητα βέβαια, γιατί η Πανσέληνος αυτή φέρνει και πολλές προσκλήσεις και ευκαιρίες για… ξεφάντωμα! Από την άλλη μεριά, τα γεγονότα δεν σταματούν και είναι πολύ πιθανό μια επαγγελματική ευκαιρία να σου χτυπήσει τώρα την πόρτα, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα στον κύκλο αυτόν!
 
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, συνεχίζει να πυροδοτεί το συναίσθημά σου και να σου δίνει την δυνατότητα να το εκτονώσεις όπως επιθυμείς… Ίσως ένα πρόσωπο που κάνει τώρα την εμφάνισή του, να ανεβάσει πολύ ψηλά την αδρεναλίνη σου και να σου προσφέρει μοναδικές ερωτικές εμπειρίες! Ίσως όμως, και ένα οικονομικό ζήτημά σου να διευθετείται με απρόσμενα καλό τρόπο.
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ηλίου στον Αιγόκερω, σε ωθεί στη δράση, προκειμένου να δρομολογήσεις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Την περίοδο που ακολουθεί μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να προβάλεις τη δουλειά σου. Ίσως να βρεις και συμμάχους, που θα σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζεσαι! Το παιχνίδι είναι δικό σου!
 
Με τον Αιγόκερω και τον Παρθένο μπορεί να πετύχεις μια ευνοϊκή συμφωνία ή συνεργασία. Με τον Σκορπιό, το παιχνίδι έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά και πολύ συναίσθημα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΛΕΩΝ
Μια διάθεση νοσταλγίας, αλλά και απολογισμού, μπορεί να σε κάνει να θελήσεις να απομονωθείς κάπως την εβδομάδα αυτή… Η Πανσέληνος είναι πολύ πιθανό να βγάλει πράγματα που κρατάς κλεισμένα μέσα σου, και φυσικά δικαιούσαι κι εσύ να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω, για να επεξεργαστείς κάποια πράγματα πιο εσωτερικά… Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη κρατά τις ισορροπίες, αφού δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα στον χώρο του σπιτιού και σε βοηθά να ζήσεις την ομορφιά των ημερών, μέσα από την αγκαλιά των δικών σου ανθρώπων, που είναι πάντα εκεί για εσένα και στέκονται στο πλευρό σου κάτω από όλες τις συνθήκες, καταλαγιάζοντας τις εσωτερικές σου ανησυχίες.
 
Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή μπορεί να κρύβει μια θετική επαγγελματική εξέλιξη ή μια οικονομική διευκόλυνση, συζήτηση ή αναβάθμιση, γεγονός που μπορεί να σε κάνει χαρούμενο… Ίσως ακόμα να ανακαλύψεις πως κάποια πρόσωπα είναι πολύ πιο κοντά σου απ’ ό,τι νόμιζες… Όπως και να έχει, πάντα θα βρίσκεις λόγους να χαμογελάς!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ηλίου στον Αιγόκερω φέρνει τη δουλειά σου σε πρώτη προτεραιότητα, καθώς οι υποχρεώσεις που τώρα προκύπτουν, μπορεί να είναι πολύ περισσότερες… Εσύ καλείσαι να ανταποκριθείς, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο από τον συνηθισμένο και ενδεχομένως πιέζοντας περισσότερο τον ψυχισμό σου… Κι επειδή μπορεί αυτό όλο το σκηνικό να εκδηλωθεί με νεύρα και ένταση, πρόσεξε τις σχέσεις σου γενικότερα!
 
Με τον Αιγόκερο και τον Παρθένο, μπορεί να έχεις αίσιο τέλος σε μια συζήτηση ή διαπραγμάτευση. Με τον Σκορπιό το κλίμα είναι πολύ ζεστό μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ψυχισμός σου ζητά εκτόνωση… Αναζητάς ό,τι μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση, με αποτέλεσμα να επιδοθείς και σε ένα ξέφρενο καταναλωτικό… όργιο, μέσα από το οποίο τρέφεις το συναίσθημά σου και παίρνεις χαρά, αδειάζοντας ωστόσο το πορτοφόλι σου! Ο κύκλος αυτός της Πανσελήνου, πολύ πιθανόν να ενεργοποιήσει τα οικονομικά ζητήματα και σε κάποιες περιπτώσεις να σε κάνει να λειτουργήσεις καταστρατηγώντας κάθε μέτρο, με το γνωστό σου επιχείρημα: ‘‘Έχει ο Θεός για παρακάτω’’! Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται με κάποιο τρόπο να εξυπηρετηθείς οικονομικά, είτε από κάποια έκτακτα έσοδα που έρχονται στα χέρια σου, είτε από μια οικονομική συμφωνία που θα ολοκληρωθεί προς όφελός σου!
 
Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Σκορπιό συναντά τον κυβερνήτη σου Δία… Και κάπου εκεί, σε αυτό το ραντεβού, ίσως ένα πρόσωπο να έρθει στην ζωή σου, μέσα σε ένα πιο μυστικό ή παρασκηνιακό περιβάλλον… και ίσως να είναι αυτό υπεύθυνο για την αναστάτωσή σου… Θα δείξει!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ήλιου στον Αιγόκερω εντείνει την ενασχόλησή σου με κάποια οικονομικά ζητήματα και σε κάνει να ψάχνεις εναγωνίως να βρεις τρόπους να διευκολυνθείς! Έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις, αρκεί οτιδήποτε σχεδιάζεις να είναι καλά οργανωμένο και μεθοδευμένο! Και φυσικά, να θυμάσαι να ελέγχεις τον παρορμητισμό σου, γιατί η καταναλωτική σου διάθεση δεν ησυχάζει…
 
Με τον Δίδυμο και τον Παρθένο μπορεί να πετύχεις μια σημαντική συμφωνία η συνεργασία. Με τον Σκορπιό το συναίσθημα φουντώνει επικίνδυνα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-12-2015 16:33:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι