blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 32
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Είναι η εβδομάδα που έρχεται να ανεβάσει στην ψυχολογία σου, να ανανεώσει την ελπίδα σου και να σου υπενθυμίσει πως αν μένεις εστιασμένος στο στόχο σου, μπορείς να φτάσεις όπου θέλεις…
 
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Δευτέρα, σου δίνει το κίνητρο να στοχεύσεις όπου εσύ νομίζεις πως θέλεις να φτάσεις. Σε βοηθάει να πετύχεις ό,τι κι αν έχεις φανταστεί, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος για τις όποιες συνέπειες! Και μιλάμε κυρίως για τα επαγγελματικά θέματα, αφού ο Αιγόκερως στοχεύει πάντα σε υψηλούς στόχους και δεν θα διστάσει να κάνει τα πάντα, προκειμένου να τους καταφέρει.

Κρόνος στον Τοξότη

Το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας όμως, είναι η μετακίνηση του Κρόνου, που εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού, απαλλάσσοντας από μια ταλαιπωρία την τετράδα των σταθερών ζωδίων, για να εγκατασταθεί στον Τοξότη, ανανεώνοντας το όραμα. Σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας εποχής, που θα ενισχύσει τη θέληση, την πρωτοβουλία, και θα ανοίξει καινούργιες διαδρομές, καινούργιους ορίζοντες. Η οπτική αλλάζει, γίνεται πιο φιλοσοφημένη, εστιάζει σε πνευματικά θέματα, ξεφεύγοντας από τα θέματα της ύλης και του χρήματος. Μας βοηθάει να κοιτάξουμε μέσα μας και να ανακαλύψουμε τους κρυμμένους θησαυρούς της καρδιάς μας!
 
Κι αυτή η διεργασία, όχι μόνο μπορεί να σε δυναμώσει, όχι μόνο μπορεί να σε κάνει να κατανοήσεις καλύτερα ποιος είσαι και ποια είναι η δική σου αλήθεια, αλλά σου δίνει κίνητρα να βάλεις καινούριους στόχους στη ζωή σου, πιο υψηλούς απ’ αυτούς που είχες… Γιατί γνωρίζοντας τον εαυτό σου, ανακαλύπτεις και την απεριόριστη δύναμη που κρύβεις μέσα σου, που μπορεί να σε κάνει να φτάσεις πραγματικά πολύ ψηλά!

Ερμής σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Πλούτωνα

Ο Ερμής παίζει τα παιχνίδια του την ημέρα της Πέμπτης. Το τετράγωνό του με τον Ουρανό, αλλά και η σύνοδός του με τον Πλούτωνα, προσθέτουν μια πινελιά έντασης στην εβδομάδα αυτή, καθώς πάντα το μυαλό είναι εκείνο που κινεί τις συμπεριφορές… Που τώρα γίνονται πιο νευρικές, πιο απότομες, πιο απόλυτες, προκειμένου να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν ή να επιβάλλουν τις διαθέσεις και τις προθέσεις τους στο περιβάλλον… Με αυτές τις όψεις του Ερμή όμως, είναι πιθανό να προκύψουν και αποκαλύψεις, που θα ξαφνιάσουν και κάποιους μπορεί να τους βρουν απροετοίμαστους…

Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την ημέρα του Σαββάτου, έρχεται να γλυκάνει, να μαλακώσει τα πράγματα. Μπαίνουμε για τα καλά στο πνεύμα των ημερών, το συναίσθημα αποκτά εκείνη τη γλυκύτητα, που θα φέρει πιο κοντά τις καρδιές, με μια διάθεση μοιράσματος, συμπαράστασης, βοήθειας, που ομορφαίνει την καθημερινότητα και χαρίζει χαμόγελα, που βγαίνουν κατευθείαν από την ψυχή…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
 
Οι ορίζοντές σου διευρύνονται και… όχι μόνο!
Ο κύκλος αυτός σου προσφέρει το κλειδί, για να ανοίξεις πόρτες, που μέχρι χθες μπορεί να ήταν κλειστές! Το κλειδί αυτό λέγεται… γνώση και πνευματικότητα! Είναι πολύ πιθανό τώρα να ανοίξουν καινούριοι δρόμοι, που ίσως σε στρέψουν σε τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις από αυτές που πορευόσουν μέχρι τώρα, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου! Όμως, μπορεί να σου προσφέρει και την ευκαιρία μιας νέας εκκίνησης, μιας νέας έναρξης στην επαγγελματική σου ζωή, ή να σου δώσει τη δυνατότητα μιας σημαντικής επέκτασης των σχεδίων σου, ιδιαιτέρα αν αυτά αφορούν και το εξωτερικό!
 
Η κοινωνική σου ζωή διευρύνεται, νέα πρόσωπα που εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό μια νέα ερωτική ιστορία να ξεκινήσει το διάστημα αυτό. Μια ιστορία, που σηματοδοτεί ένα σημαντικό κύκλο με πολλές εξελίξεις, αλλά και πάρα πολύ συναίσθημα…
 
Ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου. Είναι πολύ πιθανόν τώρα να έρθει στη ζωή σου ένα πρόσωπο με πολύ ξαφνικό τρόπο, που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου και φωτίζει με μοναδικό τρόπο την καρδιά σου, δημιουργώντας ερωτικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα και ανοίγοντας έναν κύκλο έντονου πάθους!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, η περίοδος αυτή έχει αρκετή ένταση στα επαγγελματικά θέματά σου. Πολύ πιθανόν να βρεθείς απέναντι από συμπεριφορές, που θα λειτουργήσουν προκλητικά. Είναι πολύ εύκολο να ανέβουν οι τόνοι στην επικοινωνία, δημιουργώντας μέτωπα, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία. Ο Κρόνος ανοίγει ένα νέο κύκλο στα οικονομικά σου και τη διαχείρισή τους και πρέπει να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στις κινήσεις σου και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά τρίτων.
 
Με έναν Ταύρο, αλλά και με έναν Παρθένο, το παιχνίδι το μεταξύ σας φαίνεται να έχει πολλή ένταση! Μάθε αν θα επιστρέψει ένα πρόσωπο από τα παλιά στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Ναι στο καινούργιο, ναι στην ανανέωση, ναι στον έρωτα!
Η εβδομάδα αυτή σε σπρώχνει να βγεις έξω, να χαρείς, να διασκεδάσεις, να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς και πάνω απ’ όλα, να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου. Ό,τι κι αν ονειρεύτηκες, ό,τι κι αν θέλησες, ήρθε η εποχή που μπορείς να το πραγματοποιήσεις! Ένας άκρως αισιόδοξος κύκλος ανοίγεται την εβδομάδα αυτή και σου δίνει την δυνατότητα να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε έχει προβληματίσει ή δυσκολέψει. Μπαίνεις σε μια περίοδο ευχαρίστησης και δημιουργίας, κατά την οποία θα ανανεωθείς, αλλά και θα ξεκινήσεις καινούργια, σημαντικά πράγματα στη ζωή σου!
 
Είναι και μία εποχή, που θα σε φέρει πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζεις, ενώ θα συναντήσεις και τα πρόσωπα εκείνα, που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο σύντομα στο στόχο σου… Οφείλεις να εκμεταλλευτείς όποια ευκαιρία παρουσιαστεί, για να βάλεις τις βάσεις ίσως και για κάτι μεγαλύτερο και πιο σημαντικό, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή!
 
Ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, η ερωτική σου ζωή μπαίνει σε νέα βάση. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σου ανανεώνεται, αποκτά μια νέα πνοή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, στη ζωή σου εμφανίζονται καινούργια πρόσωπα, δημιουργώντας ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις. Όπως και να έχει, το συναίσθημά σου κινείται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα και δοκιμάζεις καινούργιες εμπειρίες, που σε απογειώνουν!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να προσέχεις τις κινήσεις σου, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα που αφορούν τη δράση σου και που ίσως δεν είσαι έτοιμος ακόμα να αντιμετωπίσεις. Επίσης δεν αποκλείεται στην ερωτική σου ζωή μια νέα γνωριμία που προκύπτει τώρα, να έχει ιδιαίτερα έντονο χαρακτήρα και να σου δημιουργήσει πολύ δυνατά συναισθήματα, από εκείνα που ομολογουμένως και δεν νιώθεις εύκολα και μπορεί να λειτουργήσουν ως και ανατρεπτικά!
 
Επίσης, η εβδομάδα μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά και σε ό,τι αφορά στα σχέδιά σου. Άλλα πράγματα σχεδιάζεις στο μυαλό σου και άλλα βγαίνουν μπροστά σου, που ωστόσο, μπορεί να έχουν καλύτερα αποτελέσματα για σένα. Γι’ αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά ακολούθησε τις εξελίξεις.
 
Ο Αιγόκερως συνεχίζει να τροφοδοτεί μοναδικά την ψυχολογία σου και το συναίσθημα σου! Έρχεται νέα γνωριμία που φέρνει ανατροπές; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Νέα εποχή, νέα ξεκινήματα!
Είναι η εποχή σου, που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου, να πετάξεις προς όλα αυτά που ονειρεύτηκες, που επιθύμησες, που θέλησες να φτάσεις… Ήρθε η ώρα να σπάσεις τις αλυσίδες που ένοιωθες να σε δεσμεύουν, είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά, και να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει και δεν σε εκφράζει. Παράλληλα, θα βάλεις καινούργιους στόχους, για τους οποίους βεβαίως θα πρέπει να δουλέψεις και πάρα πολύ. Όμως, είναι η αφετηρία μιας νέας εποχής, που θα θέσει πιο υγιείς βάσεις στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου.
 
Όσο για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει ανατροπές, αλλαγές ή μεταβολές στα σχέδιά σου. Ενδεχομένως να δεις πως δεν σου βγαίνουν έτσι όπως τα περίμενες, ίσως ακόμα κάποια πρόσωπα θα θελήσουν να σου επιβάλουν με έναν πιο απόλυτο και επιβλητικό τρόπο τις ιδέες και τις απόψεις τους, και αυτό θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και από τη δική σου μεριά. Ακόμα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν θέματα που θα εγείρουν εντάσεις με το σύντροφό σου, ή και ανατροπές. Τόσο η δική σου συμπεριφορά δείχνει να κινείται σε πιο απόλυτο και αυταρχικό κλίμα,
ενδεχομένως, αλλά και στο άλλο πρόσωπο η ευελιξία φαίνεται να απουσιάζει, με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείτε σε ρήξεις, που δεν ευχαριστούν ούτε τον έναν ούτε τον άλλο… Δεν αποκλείεται επίσης ο λόγος αυτών των εντάσεων να είναι κάποιες αποκαλύψεις, που έρχονται τώρα στο φως και δεν διευκολύνουν τις καταστάσεις… Πάντως, η ερωτική ζωή γενικότερα κινείται σε ακραία σενάρια, που γράφονται από το… πάθος!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Την εβδομάδα αυτή διανύεις το τέλος μιας σημαντικής εποχής, που σε βοήθησε να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδίασες τόσο στην προσωπική, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Τώρα λοιπόν, με το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, θα θελήσεις να ασχοληθεί περισσότερο με τον εαυτό σου, αλλά και να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα, σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, που δεν εξυπηρετούν άλλο τις ανάγκες σου. Παράλληλα, θα δώσεις μεγάλη βαρύτητα στο μέσα σου, θα ανακαλύψεις τις δικές σου αλήθειες και θα τις υπηρετήσεις με συνέπεια. Είναι μία εποχή που θα προετοιμάσει το έδαφος για καινούργια σχέδια, τα οποία θα μεθοδεύσεις, για να μπορέσεις παρακάτω να τα βάλεις σε εφαρμογή.
 
Η χημεία σου με τον Παρθένο είναι μοναδική και σας επιτρέπει να βάλετε καινούργιες βάσεις στο μεταξύ σας. Μάθε τι ανατροπές έρχονται στα ερωτικά σου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Προσοχή στα ακραία συναισθήματα και στις αποκαλύψεις!
Είναι περίεργη η ενέργεια που φέρνει στη ζωή σου η εβδομάδα αυτή. Αυτή η νέα Σελήνη ανοίγει το κουτί με τα συναισθήματα και γεγονός είναι πως πότε δεν ξέρεις τι θα βγει από εκεί μέσα… Ζήλιες, πάθη, κτητική διάθεση, όλα αυτά που νιώθεις μόνο απλά δεν είναι. Έρχονται να κατακλύσουν το μυαλό και την καρδιά σου, δεν βοηθούν ούτε τη συμπεριφορά σου, ούτε και τις σχέσεις σου, που κινούνται σε ένα πολύ έντονο κλίμα σε όλον τον κύκλο που ακολουθεί… Γίνεσαι απαιτητικός, δογματικός και απόλυτος σε ό,τι αφορά τον σύντροφό σου. Απαιτείς, διεκδικείς και ταλαιπωρείσαι, μια και δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς όλη αυτή την εσωτερική ένταση που προκύπτει τώρα…
 
Ίσως πάλι αυτά που μαθαίνεις, αυτά που έρχονται στο φως και πιθανόν αφορούν σε κινήσεις του συντρόφου σου, να μην είναι και ό,τι πιο ευχάριστο έχεις ακούσει μέχρι τώρα. Θα σε βρουν απροετοίμαστο, θα σε ξαφνιάσουν και θα δημιουργήσουν ανατροπές στην προσωπική σου ζωή, που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς… Ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, δεν αποκλείεται να θελήσει να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια σχέση, που νιώθεις ότι η ειλικρίνεια μεταξύ σας δεν είναι και το πιο δυνατό σας σημείο…
 
Όμως υπάρχει άλλο ένα σενάριο, που μιλά για σχέσεις με έντονα ερωτικό χαρακτήρα… Αυτές που εγείρουν το πάθος, αυτές που μεταμορφώνουν τις νύχτες σου, αυτές που από το παιχνίδι των αισθήσεων κυριαρχεί… Αυτές στις οποίες παραδίνεσαι άνευ όρων!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η περίοδος αυτή μπορεί να περικλείει και έκτακτα οικονομικά θέματα, που θα πρέπει να διαχειριστείς, καθώς και μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, από τις οποίες εξαρτάται άμεσα και εσύ.
 
Η νέα θέση του Κρόνου απέναντί σου, έρχεται να ξεκαθαρίσει και να αλλάξει το τοπίο των σχέσεών σου, να βγάλει από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι φθαρμένο και να δημιουργήσει ένα πιο υγιές περιβάλλον, πάνω στο οποίο θα μπορέσεις να στηριχτείς και να κινηθείς.
 
Η σχέση σου με τον Αιγόκερω αλλά και με τον Σκορπιό μπορεί να έχει πολύ ανατρεπτικό χαρακτήρα, ενώ μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα, που σε παρασύρουν. Ποιο άτομο θα θελήσει να σε πλησιάσει μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Κράτησε τις αποστάσεις, επιβάλλεται!
Αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένας κύκλος που σε φέρνει αντιμέτωπο με διαφόρων ειδών προκλήσεις και πάνω απ’ όλα, με τον εαυτό σου! Τα όριά σου, οι αντοχές σου και οι δυνάμεις σου δοκιμάζονται, όπως και το πόσο αποφασισμένος είσαι τελικά να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν! Η εβδομάδα αυτή σε φέρνει αντιμέτωπο με πρόσωπα, που φαίνεται πως σκοπό έχουν να σου επιβληθούν και να επιβάλουν τις προθέσεις τους, τις απόψεις τους, τη στάση που θέλουν να έχεις απέναντι σε κάποια πράγματα. Το θέμα είναι όμως τι θέλεις εσύ… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ζυγούς, δεν είναι σίγουρο πως η διπλωματία ή η ευελιξία μπορεί να σε βοηθήσει το διάστημα αυτό!
 
Τα θέματα που αντιμετωπίζεις, αφορούν αφενός οικογενειακά ζητήματα και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος ή τον σύντροφό σου, που το μεταξύ σας περνάει σε μια πιο δύσκολη φάση. Οι συμπεριφορές συγκρούονται με μια ανατρεπτική διάθεση, ενώ μπορεί να μάθεις κάποια πράγματα που αφορούν το ταίρι σου, τα οποία σε κάνουν να πάρεις κάποιες ακόμα και οριστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου. Από την άλλη, θα έχεις τις ευκαιρίες να εκτονώσεις την οποία δύσκολη ψυχολογία σου και σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να τροφοδοτήσεις την ψυχή σου με οτιδήποτε την κάνει να νιώθει καλά. Και βέβαια, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα καινούριο πρόσωπο, που θα βοηθήσει σε αυτήν την ανανέωση!
 
Για εσένα του πρώτου δεκαήμερου, τα πράγματα φαίνεται να κινούνται σε ένα πιο ήπιο κλίμα. Σε βοηθούν να επαναπροσδιορίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο στα θέματα της οικογένειας, αλλά και τη σχέση με τον σύντροφό σου, βάζοντας πιο γερές βάσεις στο μεταξύ σας, που θα σας στηρίξουν το διάστημα που ακολουθεί. Αλλά και στην επαγγελματική σου η ζωή, είναι μια εποχή που μπορείς να σχεδιάσεις καινούργιους στόχους, να επαναπροσδιορίσεις τους παλαιότερους και να χαράξεις μια καινούργια πορεία, που μπορεί να μην είναι εύκολη, όμως με προγραμματισμό και μεθόδευση μπορεί να σε φτάσει πολύ ψηλά!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η νέα θέση του Κρόνου λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά απέναντί σου και σε βοηθάει να βάλεις μια τάξη στο μυαλό σου, στην σκέψη σου, στις προτεραιότητες σου, οργανώνοντας και μεθοδεύοντας με έναν καλύτερο τρόπο τα σχέδια σου, αλλά και να δώσεις μια μεγαλύτερη σοβαρότητα στην επικοινωνία σου με τα κατάλληλα πρόσωπα, ώστε να τα προωθήσεις. Δεν αποκλείεται τα επόμενα χρόνια μια σημαντική συμφωνία να σε οδηγήσει στην κορυφή!
 
Την εβδομάδα αυτή πάντως, ένας Αιγόκερως δημιουργεί πολύ ένταση στην ψυχολογία σου, καθώς και ένας Κριός. Αλλά με τον Δίδυμο φαίνεται πως υπάρχουν πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, που δεν επιτρέπουν μια καλή έκφραση στο μεταξύ σας. Δημιουργείται όμως πολύ πάθος! Έρχεται καινούριο πρόσπωο να σε ανανεώσει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Αντιμέτωπος με τον ίδιο σου τον εαυτό!
Ο πιο δύσκολος αντίπαλος απ’ όλους είναι ο εαυτός σου. Η ψυχολογία σου έχει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα, που δεν σου επιτρέπουν να κρατήσεις μια ισορροπία στη συμπεριφορά σου, αλλά και στις σχέσεις σου, που την εβδομάδα αυτή, αλλά και γενικότερα στον κύκλο που ανοίγει τώρα, περνούν από αρκετές αναταράξεις… Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις, μια και οι εσωτερικές σου συγκρούσεις είναι ισχυρές και μπορεί να δημιουργούν συγκρούσεις με το περιβάλλον σου, μια και δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς όλη αυτή την εσωτερική ένταση.
 
Επίσης, την εβδομάδα αυτή μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα, που ο ρόλος τους στη ζωή σου δεν είναι τόσο φιλικός όσο φαίνεται. Το παρασκήνιο απλώνει τα πλοκάμια του σε ένα περίεργο παιχνίδι ανατροπών και αποκαλύψεων, με απρόβλεπτες συνέπειες! Πρόσωπα και καταστάσεις εκδηλώνουν τις πραγματικές τους προθέσεις, που είναι πολύ πιθανό να σε αφήσουν κυριολεκτικά άφωνο…
 
Σε ένταση βρίσκεται και η ερωτική σου ζωή. Μια σχέση, η οποία φαίνεται να κινείται παρασκηνιακά, δημιουργεί πολύ έντονα συναισθήματα και μια φόρτιση, την οποία δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς, καθώς κάποια πράγματα σε ξεπερνούν… όπως το πάθος σου! Ακόμα, είναι μία εποχή που μια νέα σχέση, μυστική ή παράνομη, ξεσηκώνει συναισθηματικούς ανεμοστρόβιλους…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ακόμα κι αν αυτή η περίοδος σε δυσκολεύει πολύ, οφείλεις να αρχίσεις να οργανώνεις τα σχέδιά σου, γιατί λίγο παρακάτω θα περάσεις στη δράση. Ενεργοποιείται ο μηχανισμός της διεκδίκησης, που σε φέρνει πιο κοντά στους στόχους σου και σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις, γι’ αυτό είναι σημαντικό τώρα να μείνεις εστιασμένος στις επόμενες κινήσεις σου. Η νέα θέση του Κρόνου θα σε κατευθύνει σε πιο συγκεκριμένα μονοπάτια, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις οτιδήποτε κι αν σε ενδιαφέρει, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος και να δουλέψεις πολύ σκληρά!
 
Πάντως, με έναν Αιγόκερω η ένταση δεν θα λείψει. Αλλά και με έναν Δίδυμο, το μεταξύ σας έχει πολύ δυνατά συναισθήματα αλλά και παρασκήνιο…Τι κρύβει το άτομο που σε ενδιαφέρει; Μάθε το με μία κλήση στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται!
Είναι μια εβδομάδα γενικότερα, που έρχεται να σου δημιουργήσει ερωτηματικά, να σε προβληματίσει και να προκαλέσει αρκετή ένταση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Συνειδητοποιείς πως οι προθέσεις ή οι συμπεριφορές των άλλων απέναντί σου, όχι μόνο δεν έχουν φιλικό χαρακτήρα ή την διάθεση να σε πλησιάσουν, αλλά επιδιώκουν να σου επιβάλουν τις δικές τους θέσεις και απόψεις, και να σε οδηγήσουν στο δρόμο που αυτοί επιλέγουν για εσένα… Κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται, δεν σε βρίσκει και πολύ σύμφωνο!
 
Ανοιχτές αντιπαλότητες προοιωνίζει ο νέος κύκλος αυτός της Σελήνης, συγκρούσεις και εντάσεις, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, η περίοδος αυτή είναι ένα ισχυρό τεστάρισμα για την ποιότητα και την αντοχή της σχέσης σου!
 
Αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή, τα θέματα που προκύπτουν τώρα, δημιουργούν αρκετά ανταγωνιστική διάθεση απέναντί σου. Ανοίγονται μέτωπα με τα πρόσωπά που συνυπάρχεις, καθώς εκδηλώνουν ίσως και ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό, που μέχρι τώρα ήξερες. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις στις συνθήκες αυτές, είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να λειτουργήσεις ευέλικτα, με την μεγαλύτερη δυνατή διαλλακτικότητα που μπορεί να δείξεις, διατηρώντας όσο είναι δυνατό τις ισορροπίες, χωρίς όμως υποχωρήσεις σε οτιδήποτε δεν σε εκφράζει ή δεν σου αρέσει!
 
Από την άλλη μεριά και ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, κάτι νέο εμφανίζεται στο προσκήνιο, που μπορεί να αφορά την επαγγελματική σου ζωής, όπως μια νέα πρόταση ή μια συνεργασία, με αρκετά καλές προοπτικές! Δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία στην ερωτική σου ζωή, που φέρνει εξελίξεις, που μόνο αδιάφορο και ασυγκίνητο δεν σε αφήνουν!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, είναι μια περίοδος που σε φέρνει αντιμέτωπο με πάρα πολλές προκλήσεις. Χρειάζεται να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος στο τι ακριβώς θέλεις και τι δεν θέλεις, για να μπορέσεις να πάρεις μια συγκεκριμένη θέση απέναντι στα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα, στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Επίσης, κάποιες ειδήσεις που φαίνεται να έρχονται τώρα προς τη μεριά σου, ίσως να έχουν έναν αποκαλυπτικό χαρακτήρα απέναντι σε κάποια πρόσωπα, που ενδεχομένως νόμιζες πως είναι κοντά σου. Τώρα, μπορεί να ανακαλύψεις πως οι προθέσεις τους κάθε άλλο παρά φιλικές είναι…
 
Ο Κρόνος ανοίγει έναν κύκλο, που εντείνει τους καθημερινούς σου ρυθμούς, με πολύ μεγαλύτερο τρέξιμο στην καθημερινότητά σου και πολύ περισσότερη δουλειά ή περισσότερες ευθύνες από ό,τι συνήθως.
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Αιγόκερω γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας κινείται σε οριακό σημείο! Τι εξελίξεις φέρνει η ανατρεπτική εβδομάδα με το άτομο που σε ενδιαφέρει; Μάθε το στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Νέα εποχή!
Έχεις πολλούς λόγους να χαμογελάσεις, μια και ο Κρόνος, μετά από δυόμιση περίπου χρόνια παρουσίας στο ζώδιο σου, σε εγκαταλείπει για να σου δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις όλα όσα έμαθες με την παρουσία του στο σπίτι σου. Μπορεί να σε ταλαιπώρησε, να σε πίεσε, να σου δημιούργησε διλήμματα σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως από την άλλη μεριά σου έμαθε να βάζεις όρους, όρια, να μεθοδεύεις με πολύ συγκεκριμένο τρόπο τα σχέδιά σου, να έχεις υπομονή προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις, να μην βιάζεσαι και να δίνεις χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν… Έτσι λοιπόν, στο καινούριο του σπίτι, στον Τοξότη, ο Κρόνος έρχεται να σε βοηθήσει να χτίσεις κάτι πιο σταθερό στα οικονομικά σου, μεθοδεύοντας συγκεκριμένες κινήσεις και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι, για να εδραιώσεις ό,τι έχεις κατακτήσει το τελευταίο διάστημα και να νιώσεις περισσότερο ασφαλής στα οικονομικά σου.
 
Η Νέα Σελήνη την Δευτέρα, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο σε συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις. Ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η καθημερινότητά σου όχι μόνο διευκολύνεται πολύ, αλλά μπαίνει σε έναν καινούργιο κύκλο, που θα σε βοηθήσει να βάλεις πιο συγκεκριμένους στόχους. Όμως, θα φέρει κοντά σου και κάποια πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στα σχέδια σου!
 
Όσο για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, είναι πολύ πιθανό στον κύκλο αυτόν να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις στα δημιουργικά σχέδιά σου, τις προθέσεις, τις επιθυμίες, τις συζητήσεις ή ακόμα και τις μετακινήσεις σου. Όμως μπορεί να λειτουργήσουν προς όφελος σου, μια και αυτές οι αναβολές μπορεί να σε στρέψουν σε πολύ καλύτερες κατευθύνσεις απ’ αυτές που σχεδίαζες ή να σου δείξουν πιο εύκολους δρόμους, για να φτάσεις σε ό,τι σχεδιάζεις ή επιθυμείς…
 
Στην ερωτική σου ζωή, είναι μια εποχή έντονων συναισθημάτων, μια και τα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου, ακουμπούν κατευθείαν πάνω στο συναίσθημά σου και πυροδοτούν πολύ δυνατές εξελίξεις, με έντονα πάθη, αλλά και ανατροπές!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η περίοδος αυτή επηρεάζει το περιβάλλον της οικογένειας. Ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, είναι πολύ πιθανό να έχεις αρκετές εντάσεις, τόσο με πρόσωπα της οικογένειας και το σύντροφό σου, όσο και με συνεργάτες και συναδέλφους. Ίσως υπάρξουν αντιπαραθέσεις, τσακωμοί και ρήξεις, και καλό είναι να μείνεις εστιασμένος σε ό,τι θέλεις να πετύχεις, χωρίς να ανοίξεις μέτωπα και αντιπαλότητες, που δεν σε εξυπηρετούν πουθενά.
 
Πάντως, με έναν Αιγόκερω το παιχνίδι γίνεται πολύ ενδιαφέρον. Αλλά και με έναν Ταύρο, οι αισθήσεις έχουν τον πρώτο λόγο. Μάθε ποιο άτομο θα σε προσεγγίσει στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΙΧΘΕΙΣ
 
Νέα εποχή, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα!
Είναι μια περίοδος που έχει απ’ όλα… συναισθηματική ένταση, πρόσωπα που έρχονται κοντά σου, πρόσωπα που απομακρύνονται… Έτσι, για να μη βαριέσαι! Το σίγουρο είναι πως ο κύκλος που ανοίγει τώρα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που σε αγαπούν και αγαπάς… Όποτε το χρειάζεσαι, είναι δίπλα σου για να σε στηρίξουν και να σου δώσουν την αγάπη τους!
 
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω έρχεται να συσφίξει τις φιλικές σου σχέσεις, Παράλληλα, σε φέρει πιο κοντά στα όνειρά σου, στις φιλοδοξίες σου ή στα σχέδιά σου, που δρομολογούνται με έναν περίεργο, σχεδόν μαγικό τρόπο. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, πολύ πιθανόν έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις, σε ό,τι σχεδιάζεις ή ό,τι σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Και δεν αποκλείεται αυτές οι εξελίξεις να οφείλονται και στα φιλικά σου πρόσωπα, που επεμβαίνουν θετικά!
 
Η ερωτική σου ζωή αναβαθμίζεται, καθώς ανανεώνεται η ήδη υπάρχουσα σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα καινούργιο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου, ίσως και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που εγείρει πολύ έντονα συναισθήματα, ανοίγοντας ένα αισιόδοξο κύκλο στα ερωτικά σου για το επόμενο διάστημα.
 
Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου τα πράγματα φαίνεται να έχουν πιο ανατρεπτικό χαρακτήρα. Δεν αποκλείεται κάποιες σχέσεις σου, φιλικές ή επαγγελματικές, να προκαλέσουν αρκετές αναταράξεις στην συναισθηματική σου ζωή, μέσα από συμπεριφορές απόλυτες, ακραίες και ανατρεπτικές. Ενδεχομένως και κάποιες αποκαλύψεις να βγουν στο προσκήνιο, δίνοντας μια άλλη διάσταση στα πράγματα από αυτήν που νόμιζες! Δεν αποκλείεται βεβαίως να υπάρξει και η αποκάλυψη των προθέσεων ενός προσώπου, που οι διαθέσεις του απέναντί σου δεν έχουν και τόσο φιλικό χαρακτήρα και μια ερωτική εξομολόγηση να σε αναστατώσει επικίνδυνα…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η νέα θέση του Κρόνου έρχεται να δημιουργήσει ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα στην επαγγελματική σου ζωή και να σε βοηθήσει να δεις με πιο ξεκάθαρο βλέμμα τις προθέσεις των συνεργατών σου, για να απομακρύνεις από τη ζωή σου όποιον σου δημιουργεί εμπόδια. Αυτή η διαδικασία θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις πιο ελεύθερος στην κατεύθυνση που έχεις επιλέξει!
 
Με έναν Αιγόκερω, το συναίσθημά σου παίρνει φωτιά… Αλλά και με έναν Παρθένο οι αποκαλύψεις μπορεί να είναι ραγδαίες! Μάθε ποιο άτομο σου εξομολογείται ερωτικά στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
 
Επαγγελματικές ανακατατάξεις!
Μπορεί η περίοδος αυτή να φέρει αρκετή αναστάτωση και να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα, κυρίως στα επαγγελματικά σου, που κρύβουν αρκετές ανακατατάξεις και συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, ο κύκλος αυτός έρχεται να αλλάξει την άποψή σου για πρόσωπα και καταστάσεις στα επαγγελματικά σου, καθώς αποκαλύπτονται προθέσεις ή δραστηριότητες, που δεν ήταν τόσο φιλικές όσο νόμιζες…
 
Ωστόσο, η περίοδος θα σε φέρνει αντιμέτωπο και με τις δικές σου κινήσεις και επιλογές. Ίσως τώρα αντιληφθείς πως δεν ήταν και τόσο σωστές, ίσως στηρίχτηκαν σε μια παρορμητική διάθεση, ίσως δεν έδωσες τον κατάλληλο χρόνο… Όπως και να ‘χει, είναι μια περίοδος που σε φέρνει μπροστά στις ευθύνες σου και σε κάνει να αναθεωρήσεις τις κινήσεις της προηγούμενης περιόδου, για τις οποίες ενδεχομένως μετανιώνεις…
 
Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός φωτίζει ένα καινούργιο ξεκίνημα, που αφορά στη δουλειά σου. Ίσως μια νέα πρόταση με πολύ καλές προοπτικές, ίσως η προοπτική μιας νέας συνεργασίας, κάτι φαίνεται να αλλάζει και να σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο λαμπερά και πιο αισιόδοξα…
 
Όμως όπως και να ‘χει, η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει άλλη μια σημαντική εξέλιξη: Την μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, μια θέση ιδιαίτερα φιλική για σένα. Ο κύκλος που ανοίγεται τώρα, έρχεται να σε αποζημιώσει για τις ταλαιπωρίες που μπορεί να πέρασες στη συναισθηματική σου ζωή, ενώ παράλληλα, θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις τα σχέδιά σου και θα σε φέρει πιο κοντά σε όλα όσα ονειρεύεσαι ή σε όλα όσα θέλεις να πετύχεις!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ακόμα και αν η περίοδος αυτή φανερώνει δυσκολίες, που μπορεί να μοιάζουν αξεπέραστες, πολύ σύντομα τα πράγματα ανατρέπονται και ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας, με καινούργιες προοπτικές, που σε ενθαρρύνει και φέρνει πιο κοντά σου τους ανθρώπους που αγαπάς, ανεβάζοντας την ψυχολογία σου. Είναι απλά θέμα χρόνου!
 
Ο Άρης επηρεάζει περισσότερο εσένα του δεύτερου δεκαήμερου. Σου δίνει την ώθηση να διεκδικήσεις ό,τι νοιώθεις πως χρειάζεται στη ζωή σου… ένα σχέδιο, ένα πρόσωπο, έναν έρωτα, έναν φίλο… Εσύ ξέρεις καλύτερα! Μάθε περισσότερα για το άτομο που σε ενδιαφέρει στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΛΕΩΝ
 
Αναθεωρήσεις στα επαγγελματικά!
Ακόμα κι αν η περίοδος αυτή φαίνεται να είναι πιεστική στα θέματα της δουλειάς σου, να θυμάσαι πως κλείνει ένας πολύ σημαντικός την εβδομάδα αυτή, που τα προηγούμενα χρόνια σε ταλαιπώρησε, σε ζόρισε, σε έκανε να αναθεωρήσεις πρόσωπα, καταστάσεις, εξελίξεις. Τώρα, έχεις τη δυνατότητα ενός σημαντικού διαλείμματος, προκειμένου να αναδιοργανωθείς! Είναι ο Κρόνος, που σε έκανε πολλές φορές να φτάσεις στα όριά σου, αλλά και να ανακαλύψεις κάποιες άλλες δυνατότητες που έχεις, πολύ σημαντικές. Τώρα που εγκαταλείπει το ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις καινούριους στόχους, να κάνεις καινούργια όνειρα, να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες, αναβαθμισμένος και πιο ώριμος από το μάθημά του Κρόνου!
 
Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στα εργασιακά σου ζητήματα. Ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαήμερου, έχει να κάνει με μια αναβάθμισή σου, μια εξέλιξη που λειτουργεί ενθαρρυντικά στην ψυχολογία σου. Πολύ πιθανόν να αναγνωρίζεται η δουλειά που έκανες στο προηγούμενο διάστημα, δίνοντας μια ώθηση στην πορεία σου!
 
Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου τα πράγματα έχουν έναν πιο πολύπλοκο χαρακτήρα. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις, συγκρούσεις και ανατροπές στον εργασιακό χώρο, με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις ή συνεργάζεσαι. Ακόμα, κάποια πρόσωπα ανώτερα από εσένα, ίσως θελήσουν να σου επιβάλουν τις απόψεις τους και το γεγονός αυτό να δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις από τη μεριά σου! Επίσης, μπορεί να προκύψουν και αποκαλύψεις που θα σε ξαφνιάσουν, θα σε βοηθήσουν όμως να δεις πως οι προθέσεις κάποιων συνεργατών σου δεν είναι αυτές που νόμιζες…
 
Και βέβαια, είναι μια εποχή που χρειάζεται να δώσεις όλη σου την ενέργεια στην καθημερινότητά σου, που λειτουργεί αρκετά πειστικά στην ψυχολογία σου. Ωστόσο είναι σημαντικό να διευθετήσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα παρουσιάζεται την περίοδο αυτή. Επίσης μπορεί να υπάρξουν αυξημένες εργασιακές ευθύνες και να χρειαστεί να αφιερώσεις πολύ περισσότερο από το χρόνο σου, γεγονός που δεν θα σου αρέσει ιδιαίτερα, όμως στο τέλος μπορεί να σου δώσει σημαντικά οφέλη!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Ο Άρης απέναντί σου, επηρεάζει περισσότερο εσένα του δεύτερου δεκαήμερου την εβδομάδα αυτή, δημιουργώντας ένα έντονο σκηνικό στις σημαντικές σχέσεις της της ζωής σου. Σε φέρνει αντιμέτωπο με επιθετικές ή προκλητικές συμπεριφορές, προκαλώντας εντάσεις, αντιπαραθέσεις και ρήξεις στις σχέσεις σου. Γι’ αυτό καλείται να διαχειριστείς με τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία οτιδήποτε προκύπτει τώρα, προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες, ιδιαίτερα αν δεν είσαι προετοιμασμένος για τα αποτελέσματα!
 
Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, ο ανάδρομος Δίας σου δίνει τη δυνατότητα μιας σημαντικής αναθεώρησης στα σχέδιά σου, αλλά και στις σχέσεις σου, που τώρα περνούν από μία δεύτερη ή τρίτη ματιά, προκειμένου να κατασταλάξεις στο τι είναι τελικά σημαντικό για σένα! Ποια πρόσωπα θα μείνουν δίπλα σου και ποιά όχι; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Οικονομικές διεκδικήσεις και νέες κατευθύνσεις!
Τώρα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οτιδήποτε σε έχει προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα στα οικονομικά σου, μια και ο κύκλος που ανοίγεται τώρα, εστιάζει ακριβώς σε αυτό: Στην σταθεροποίηση και επέκταση των οικονομικών σου ζητημάτων… Σκέψου, οργάνωσε, μεθόδευσε και πράξε. Τώρα είναι η εποχή για να βάλεις καινούργιες βάσεις και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις, για να ενισχύσεις τα εισοδήματά σου. Αρκεί, βέβαια, να είσαι προετοιμασμένος πως θα χρειαστεί να δουλέψεις πολύ και σκληρά, για να τα πετύχεις…
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε εμπόδια και… για αλλού να ξεκινάς κι αλλού να καταλήγεις! Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια πρόσωπα, που θα βάλουν αυτά τα εμπόδια σε οτιδήποτε σχεδιάζεις ή ακόμα να ανακαλύψεις πως δεν μπορείς εύκολα να φτάσεις εκεί που θέλεις… Μπορεί επίσης να βρεθείς προ εκπλήξεων στην επαγγελματική σου ζωή και στις συνεργασίες σου, ενώ κάποιες αποκαλύψεις θα λειτουργήσουν αποπροσανατολιστικά από τους στόχους σου…
 
Δεν αποκλείεται ακόμα, κάποια πρόσωπα (μεταξύ των οποίων μπορεί να είναι και ο σύντροφός σου) να γίνουν ιδιαίτερα απαιτητικά απέναντί σου, ίσως και σε οικονομικό επίπεδο. Οι απαιτήσεις τους μπορεί να δημιουργήσουν αρκετή ένταση στην καθημερινότητά σου και αρκετές διαφωνίες με τα πρόσωπα αυτά, καθώς δεν σου είναι εύκολο να αποδεχτείς τις επιθυμίες τους… Όπως και να ‘χει, είναι σημαντικό να μείνεις εστιασμένος στα σχέδιά σου, στις προθέσεις σου και σε όλα αυτά τα οποία θέλει να υλοποιήσεις, αφού είναι μια εποχή που μπορεί να σου δώσει οικονομικές ανάσες, αρκεί να είσαι πολύ συγκεκριμένος στις κινήσεις σου και να αποφύγεις το όποιο ρίσκο μπορεί να βάλει σε περιπέτειες.
 

Κράτα στο μυαλό σου: Η νέα θέση του Κρόνου απαιτεί από εσένα μεθοδικότητα, σωστές κινήσεις, πολύ καλή σκέψη, οργάνωση και στόχευση, για να σου δώσει και τα αποτελέσματα που θέλεις. Βεβαίως, από την άλλη μεριά, είναι μια εποχή που θα δοκιμάσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βοηθώντας σε να δεις πιο ξεκάθαρα τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις, συναλλάσσεσαι, συμπορεύεσαι, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Έτσι, θα είσαι απόλυτα σίγουρος για τις προθέσεις τους απέναντί σου και για το αν τα άτομα αυτά μπορούν να στηρίξουν την κοινωνική σου εξέλιξη ή το συναίσθημά σου! Να θυμάσαι όμως, πως ο Κρόνος δεν έρχεται ποτέ να βγάλει από τη ζωή σου κάτι, το οποίο είναι υγιές. Εστιάζει μόνον σε ό,τι δεν έχει ουσία και ποιότητα για εσένα! Ποιά σχέση σου δοκιμάζεται; Μάθε υο στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, δείτε στο τέλος του άρθρου την τηλεοπτική εκπομπή μας, και μάθετε τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου


Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2014 18:35:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι