blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Φεβρουαρίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Φεβρουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 22 ως 28 Φεβρουαρίου 2016, με την Πανσέληνο στην Παρθένο

Κυρίαρχη η ενέργεια της Πανσελήνου την εβδομάδα αυτή. Μια Πανσέληνος, η οποία έρχεται να ανακινήσει και να ενεργοποιήσει οτιδήποτε εκδηλώθηκε την περίοδο του Σεπτεμβρίου του 2015, που η έκλειψη έφερε στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται άμεσα με τις σχέσεις ή τις συνεργασίες μας. Ζητήματα που μπορεί να μας ταλαιπώρησαν, να είχαν ασάφειες ή με κάποιο τρόπο να μην έκλεισαν ολοκληρωτικά τον κύκλο τους αυτό το διάστημα, επανέρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να τα ξαναδούμε με μια νέα οπτική.
 
Στον κύκλο αυτόν, ο Δίας βρίσκεται επάνω στην μοίρα της έκλειψης, επαναφέροντας εκ νέου κάποια θέματα, για να μας βοηθήσει να τα δούμε από μια πιο αισιόδοξη σκοπιά και σε πολλές περιπτώσεις να αποκαταστήσει τα κακώς κείμενα της περιόδου που προηγήθηκε!
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά τα Φώτα (Ήλιος-Σελήνη) σε όψεις με τον Ποσειδώνα, δίνουν στην ατμόσφαιρα ένα χαρακτήρα απροσδιοριστίας και ασάφειας, μια και ο Ποσειδώνας ρίχνει τα πέπλα του στις διαθέσεις, δημιουργώντας την ανάγκη της φυγής από οτιδήποτε μπορεί να μας πιέζει, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά! Η επιθυμία γίνεται κυρίαρχη και μας ωθεί σε πάσης φύσεως διεξόδους, τεχνητές ή μη… Αλκοόλ, ναρκωτικά και οτιδήποτε σχετίζεται με τεχνητούς παραδείσους, έχουν την τιμητική τους, καθώς ο πλανήτης είναι ο μετρ του είδους αυτού… Όμως εσύ ξέρεις και δεν αναλώνεσαι, δεν αφήνεσαι στις τεχνητές απολαύσεις, γιατί γνωρίζεις πως μόνο ό,τι κατακτάς είναι πραγματικό, μόνο αυτό έχει ουσία και μόνο αυτό μπορεί να σε γεμίσει, να σε ολοκληρώσει πραγματικά!

Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο και Ουρανό

Οι δύο όψεις του Ερμή, το εξάγωνο με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Ουρανό, την εβδομάδα αυτή θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτήσεις τη σκέψη σου, θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα και πιο αντικειμενικά, αλλά και να διαχειριστείς σύνθετες καταστάσεις, που απαιτούν ψυχραιμία και πρακτικότητα. Θα σε βοηθήσουν επίσης να ολοκληρώσεις επιτυχώς συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ή να καταλήξεις σε θετικές για σένα συμφωνίες, που μπορεί να βάλουν ουσιαστικές βάσεις στην εξέλιξη σου, κυρίως την επαγγελματική. Θα σε φέρουν όμως και μπροστά σε ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις ή συναντήσεις, που σκοπό έχουν να ανατρέψουν ευχάριστα τη ροή της καθημερινότητάς σου!
 
Να θυμάσαι πως όλα είναι μέρος της εξελικτικής σου πορείας και ο κύκλος αυτός σου επιβάλλει ξεκαθαρίσματα, μια και η έκλειψη του Μαρτίου σου θέτει νέους στόχους, τους οποίους πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τους χειριστείς και να τους αντιμετωπίσεις, αλλά κυρίως να έχεις ξεμπερδέψει με το παρελθόν, για να προχωρήσεις στο μέλλον!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ποια είναι η πιο βαθιά σου επιθυμία, τι είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί, αυτό που μπορεί πραγματικά να σε κάνει ευτυχισμένο; Ο κύκλος αυτός έρχεται να στέψει με επιτυχία τις όποιες προσπάθειες έχεις κάνει το προηγούμενο διάστημα, για να έρθεις πιο κοντά σε ένα σχέδιο, μια φιλοδοξία ή ένα πρόσωπο που αγαπάς! Και να σου θυμίσει πως το πολυτιμότερο δώρο σε τούτη τη ζωή είναι οι φίλοι σου… που έρχονται πιο κοντά σου και σου συμπαραστέκονται ή σε βοηθούν σημαντικά σε μια προσπάθειά σου! Ίσως και ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο, να εκδηλώσει κάποιες πιο ερωτικές προθέσεις και να δημιουργήσει τις συγκυρίες εκείνες, που θα σε αγγίξουν συναισθηματικά… Δεν αποκλείεται όμως και μια γνωριμία που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα, τώρα να πάρει μια πιο επίσημη θέση στη ζωή σου!
 
ΥΓ. Για εσένα που έχει στον Ήλιο σου κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου, το κοσμικό σχέδιο φέρνει κοντά σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο φαίνεται πως το μεταξύ σας έχει ακόμα πολλά να δώσει!
 
Με τον Παρθένο και τον Ιχθύ, το συναίσθημά σου απογειώνεται! Με τον Παρθένο όμως, μπορείς να έχεις και μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, θερίζεις τους καρπούς των κόπων του προηγούμενου διαστήματος. Και βέβαια, η ανταμοιβή σου θα είναι ανάλογη με τη δουλειά που έχεις κάνει! Ο κύκλος αυτός εστιάζει κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αυτές βάζει στο στόχαστρο και σε καλεί να πάρεις θέση απέναντι σε ό,τι σου πάει, αλλά και απέναντι σε ό,τι δεν σου πάει, προκειμένου να το ξεκαθαρίσεις. Τώρα μπορείς να κλείσεις οριστικά μια σχέση που νοιώθεις πως δεν έχει κάτι άλλο να σου δώσει ή να της δώσεις… Μπορεί όμως και να εξελίξεις μια σχέση ή μια συνεργασία, που φαίνεται πως σου ανοίγει έναν δρόμο ιδιαίτερα ευοίωνο! Το θέμα είναι πως ό,τι και να κάνεις, πρέπει να είσαι αντικειμενικός, ρεαλιστής και απόλυτα σίγουρος πως η απόφαση που παίρνεις είναι η σωστή! Δεν αποκλείεται πάντως, κι ένα καινούριο πρόσωπο που μπαίνει τώρα στη ζωή σου, να γεννά πολύ δυνατά συναισθήματα και να ξεσηκώνει με πολύ ευχάριστο τρόπο τον ψυχισμό σου, τη διάθεσή σου και την ενέργειά σου, όμως πριν επενδύσεις συναισθηματικά χρειάζεται χρόνος, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται πάντα!
 
ΥΓ. Για εσένα που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου, ένα επεκτατικό σχέδιο που έχει ξεκινήσει το διάστημα του Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως επανέρχεται εκ νέου, προκειμένου είτε να το δεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, είτε ακόμα και να το ολοκληρώσεις. Ίσως ακόμα και η επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν να είναι πιο κοντά από ποτέ!
 
Με τον Ιχθύ το μεταξύ σας έχει έντονο ερωτισμό και συναίσθημα, μην βιαστείς όμως να εμπιστευτείς ούτε αυτό που νιώθεις, ούτε το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντι σου! Με έναν άλλον Παρθένο ή έναν Τοξότη, το παρελθόν σου χτυπά ξανά την πόρτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Πανσέληνο αυτή ενεργοποιείται το συναίσθημά σου και νιώθεις έντονα την ανάγκη να το εκφράσεις, να το βγάλεις από μέσα σου και να το επικοινωνήσεις στο κατάλληλο πρόσωπο. Παράλληλα, μπορεί να έρθεις πιο κοντά στην ολοκλήρωση ενός σχεδίου, μιας ιδέας, μιας νομικής διαδικασίας ή ενός ανοίγματος που σχετίζεται με το εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες επιτυχείς οικονομικές συμφωνίες. Ωστόσο, αυτό που ανανεώνεται σημαντικά, είναι το περιβάλλον στην ερωτική σου ζωή! Ο έρωτας την περίοδο αυτή μπορεί να βρίσκεται παντού, στο δρόμο, στη δουλειά, σε μια έξοδο, σε μια κοινωνική εκδήλωση… Και θα νιώσεις πως αρκεί ένα και μόνο βλέμμα, για να καταλάβεις πως το πρόσωπο που συναντάς τώρα, έχει κάτι παραπάνω να σου πει… Βεβαίως, να θυμάσαι πως ο χρόνος είναι ο μόνος που μπορεί να αποκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις και τα συναισθήματα… Σε καμία περίπτωση λοιπόν μην βιαστείς!
 
ΥΓ. Για εσένα που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου, ο κύκλος αυτός ενεργοποιεί γεγονότα του Σεπτεμβρίου που προηγήθηκε και αφορούν πάσης φύσεως σχέδια, επεκτάσεις ή νομικές διαδικασίες που χρειάζονται επίλυση. Όλα αυτά τα θέματα τώρα μπορείς να τα διαχειριστείς σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, με ουσιαστικά αποτελέσματα. Μπορεί να φέρει όμως κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο μεταξύ σας.
 
Με τον Παρθένο, μπορεί να έχεις μια πολύ επιτυχημένη εμπορική ή οικονομική συμφωνία, αλλά και μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν, που σε ξεσηκώνει. Με τον Ιχθύ καλό είναι να αποφύγεις να εμπιστευθείς αυτό που νιώθεις ή να επενδύσεις συναισθηματικά, τουλάχιστον στην αρχή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αυτά που λες, αλλά κυρίως στις κινήσεις και τις αποφάσεις που παίρνεις το διάστημα που θα διανύσουμε. Να θυμάσαι πως κάθε επιλογή έχει και τις συνέπειές της, γι’ αυτό σε καμία περίπτωση μην βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις όσον αφορά το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή ακόμα και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις! Αν έχεις κατά νου μια μετακόμιση ή μια αλλαγή σπιτιού, φρόντισε να σταθμίσεις κάθε παράμετρο και κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να εμποδίσει τις προσπάθειές σου! Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και στα επαγγελματικά σου, αφού κι εδώ υπάρχει ένα περιβάλλον το οποίο δεν σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα τα γεγονότα που διαδραματίζονται τώρα και να τα κατανοήσεις, προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις. Ίσως και κάποιες συνεργασίες σου να μην δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις, γεγονός που απαιτεί να είσαι πολύ προσεκτικός στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, ιδιαίτερα αν δεν τα γνωρίζεις πολύ καλά! Αλλά και στην προσωπική σου ζωή, μια νέα γνωριμία χρειάζεται και αυτή με την σειρά της χρόνο, γιατί τα φαινόμενα συχνά απατούν!
 
ΥΓ. Για σένα που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου, μια επαγγελματική υπόθεση ή μια συνεργασία που ξεκίνησε την περίοδο του Σεπτεμβρίου 2015, φαίνεται να επανέρχεται, ενώ μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια νέα επαγγελματική έναρξη με έδρα το σπίτι σου.
 
Με τον Παρθένο αλλά και τον Ιχθύ φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην όποια συναλλαγή ή επικοινωνία σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΖΥΓΟΣ
Η χαρούμενη πλευρά της ζωής ανοίγεται μπροστά σου! Τα πράγματα κινούνται σε ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα, τουλάχιστον εξωτερικά, και σου δίνουν τη δυνατότητα να αποφορτιστείς από οτιδήποτε μπορεί να σε πιέζει ή να σου δημιουργεί διλήμματα! Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, ενισχύουν την κοινωνικότητά σου, τη διάθεσή σου, τα σχέδιά σου, αλλά και τις σχέσεις σου. Από την άλλη μεριά, η Πανσέληνος αυτή σου δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση, προβληματισμούς, άγχη και ερωτηματικά, ενώ φαίνεται να υπάρχει κι ένα παρασκήνιο, που δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς και πολύ περισσότερο να διαχειριστείς. Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε ένα φορτισμένο περιβάλλον, γεμάτο ασυνεννοησία και ασάφεια, δυσκολεύοντας τις συνεργασίες σου! Κι επειδή σε καμία περίπτωση δεν είναι φρόνιμο να πάρεις τώρα αποφάσεις παρορμητικού χαρακτήρα, εστίασε στο θετικό σενάριο της περιόδου: Βγες, φλέρταρε, δες φίλους, αναζωπύρωσε σχέσεις με φίλους που έχεις να δεις καιρό και ζήσε στην πιο ανάλαφρη πλευρά της ζωής… Άντλησε την χαρά απ’ όπου κι αν προέρχεται!
 
ΥΓ. Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να επανέλθει μια συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 και ενδεχομένως κινήθηκε σε ένα πιο παρασκηνιακό περιβάλλον, προκειμένου τώρα να ολοκληρωθεί. Ίσως ακόμα κάποιες ειδήσεις ή μηνύματα που λαμβάνεις τώρα, να βοηθήσουν στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, ενώ δεν αποκλείεται κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου να επιστρέψει.
 
Με τον Τοξότη, έχεις πολλά να μοιραστείς και κυρίως να επανεξετάσεις! Με τον Ιχθύ αλλά και τον Παρθένο χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στο κατά πόσο τους εμπιστεύεσαι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φαίνεται σαν έχει γίνει ένα restart στην καθημερινότητά σου, στη διάθεσή σου και στις σχέσεις σου, που το διάστημα αυτό κινούνται σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα και σε πλαισιώνουν με αρμονία. Και μάλιστα, την εβδομάδα αυτή μπορεί να εξελίξεις ή να ολοκληρώσεις ένα σχέδιό σου, να κάνεις μια σημαντική συμφωνία, να δεχτείς τη βοήθεια ενός συνεργάτη ή ακόμα κι ένα φιλικό πρόσωπο να σε βοηθήσει ουσιαστικά στα σχέδιά σου. Η περίοδος αυτή όμως έχει και εκπλήξεις, ξαφνικά μηνύματα, ειδήσεις, επαφές, αλλά και συναντήσεις, που χαρίζουν ένα πολύ όμορφο χρώμα στην καθημερινότητά σου! Η Πανσέληνος ωστόσο, έχει ένα πιο εσωτερικό χρώμα, που δημιουργεί ανάγκες και επιθυμίες και που πολλές φορές σε κάνουν να γίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητικός απέναντι στο σύντροφό σου… Δεν αποκλείεται μια ερωτική σχέση σου να ολοκληρώσει τον κύκλο της ή να ξεκινήσει μια καινούργια, που αναστατώνει το συναίσθημά σου και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη… παράλληλα όμως, η Πανσέληνος ενεργοποιεί και κάποια οικονομικά θέματα, που καλό θα είναι να διαχειριστείς με προσοχή…
 
ΥΓ. Για εσένα που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου, το διάστημα αυτό μπορεί να επανέλθουν οικονομικά θέματα που άνοιξαν την περίοδο του Σεπτεμβρίου 2015, προκειμένου να τα διαχειριστείς πιο αποτελεσματικά ή ακόμα και να τα επιλύσεις. Επίσης, η περίοδος έχει έντονα το ερωτικό στοιχείο!
 
Με το Δίδυμο έχεις πολλές πιθανότητες για μια ομαλή και αρμονική συνεργασία ή για μια ευχάριστη ερωτική ιστορία. Με τον Παρθένο, η ερωτική σου ζωή αποκτά… άλλο νόημα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος στην Παρθένο σε βοηθά να ολοκληρώσεις έναν κύκλο διαπραγματεύσεων, συζητήσεων και επικοινωνιών, που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα και τώρα τείνει να σου δώσει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Είναι σημαντικό όμως να είσαι ιδιαίτερα συγκεκριμένος και προσεκτικός στις δεσμεύσεις σου, αλλά και στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουν οι άλλοι απέναντί σου, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της παρανόησης ή των ελλιπών στοιχείων. Από την άλλη μεριά, είναι μια Πανσέληνος με έντονα ερωτικό χαρακτήρα, που σε προτρέπει να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου σε ένα πιο ζεστό κι αρμονικό περιβάλλον, μέσα από το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε και να ανανεώσετε το τοπίο τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που φαίνεται πως έχετε έντονη διαφορετικότητα, είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα, ξεσηκώνοντας το ενδιαφέρον σου! Όμως, φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις συναισθηματικές επενδύσεις της περιόδου, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις του άλλου προσώπου.
 
ΥΓ. Για εσένα που έχεις τον Ήλιο σου στην 20η μοίρα του ζωδίου, το διάστημα αυτό επανέρχονται συζητήσεις και προτάσεις του Σεπτεμβρίου 2015, δίνοντάς σου τη δυνατότητα είτε να τις ολοκληρώσεις με επιτυχία, είτε να αποκαταστήσεις μια δυσαρμονία που μπορεί να σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται να ξαναβρεθείς και με ένα πρόσωπο που μπορεί να γνώρισες τότε, με νέα δεδομένα στο μεταξύ σας.
 
Με τον Παρθένο αλλά και τον Ιχθύ, το επίπεδο του συναισθήματος είναι πολύ υψηλό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια ερωτική Πανσέληνος, που σε γεμίζει συναισθήματα, χρώματα, επιθυμίες και όνειρα… Δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να έρθεις πιο κοντά στους φίλους σου, να μοιραστείς μαζί τους τις στιγμές σου, το συναίσθημά σου, την αγάπη σου, αλλά και να ενδυναμώσεις την σχέση σας! Δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή και μια φιλική σου σχέση να γίνει πιο… προσωπική και σε κάποιες περιπτώσεις να ζήσεις έναν έρωτα ονειρικό! Όμως, μην βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά, πριν αφουγκραστείς τόσο το πώς νοιώθεις εσύ, αλλά και πώς ανταποκρίνεται και το άλλο πρόσωπο… Γιατί ο έρωτας συχνά έχει έναν απατηλό χαρακτήρα… Το δεύτερο σενάριο της εβδομάδας μιλά για την ολοκλήρωση των προσπαθειών, των σχεδίων ή των στόχων σου. Τώρα βλέπεις τη δουλειά που έχει προηγηθεί να καρποφορεί και απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου!
 
ΥΓ. Για εσένα που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου σου, ο κύκλος αυτός μπορεί να φέρει εξελίξεις σε θέματα που ενεργοποιήθηκαν την περίοδο του Σεπτεμβρίου και τώρα ανακινούνται προκειμένου να ολοκληρωθούν. Όμως, και μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν, τώρα ανανεώνει τα δεδομένα της.
 
Με το Παρθένο έχεις πολλά να πεις, να ανταλλάξεις, αλλά κυρίως να νιώσεις. Με τον Ιχθύ το συναίσθημά σου απογειώνεται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος στον άξονά σου, δίνει στην περίοδο αυτή ένα έντονα διαπροσωπικό χαρακτήρα, που δοκιμάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Να θυμάσαι ωστόσο πως ό,τι γίνεται, έχει πάντα και τη δική σου συμμετοχή, γι’ αυτό πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις, κάνε ένα βήμα πίσω και πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να επεξεργαστείς τα δεδομένα που παρουσιάζονται. Γιατί είναι πολύ πιθανό είτε να κάνεις εσύ λάθος, είτε οι άλλοι να μην κάνουν σαφείς τις προθέσεις τους απέναντί σου. Όπως και να έχει, απόφυγε τις δεσμεύσεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σίγουρος για το τι αναλαμβάνεις, και μην δίνεις υποσχέσεις που δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τηρήσεις. Δεν αποκλείεται επίσης, την περίοδο αυτή μια νέα ερωτική ιστορία να ενεργοποιήσει έντονα το συναίσθημά σου, κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Όμως και εδώ χρειάζεται να δώσεις χρόνο, γιατί παρακάτω μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις.
 
ΥΓ. Για σένα που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου, την περίοδο αυτή μπορεί να επανέλθει μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία, που αφορά μια πρόταση ή μια συνεργασία που ξεκίνησε τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, δίνοντας και πολύ καλές προοπτικές. Αλλά και μια ερωτική ιστορία του παρελθόντος δεν αποκλείεται να ανοίξει καινούργιο κύκλο στη ζωή σου!
 
Με τον Παρθένο έχεις πολλά να ανταλλάξεις, να επεξεργαστείς, να προωθήσεις, αλλά και να νιώσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Οι εξωτερικές συνθήκες είναι αυτές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός καλού κλίματος στις προσωπικές σχέσεις σου, διευρύνοντας τον κοινωνικό σου κύκλο και προσφέροντάς σου στιγμές ευχαρίστησης, χαλάρωσης και απόλαυσης! Παράλληλα, την εβδομάδα αυτή μπορεί να δεις ένα σχέδιο σου να εξελίσσεται, μια ιδέα σου να αναπτύσσεται και να βρίσκει πρόσφορο έδαφος, καθώς Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, σου υπόσχονται διευκολύνσεις, αλλά και σύσφιξη των σχέσεων σου! Ωστόσο, η Πανσέληνος του μήνα σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι διαδραματίζεται τώρα στον εργασιακό σου χώρο, μια και το κλίμα εκεί παρουσιάζει μια ασάφεια, τόσο ως προς τις σχέσεις σου με συνεργάτες, όσο και ως προς τις καταστάσεις που διαδραματίζονται και που πολύ συχνά έχουν έναν παρασκηνιακό χαρακτήρα. Μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις και μην δημοσιοποιείς τα σχέδιά σου, αν δεν έχεις προετοιμάσει πολύ καλά την υλοποίησή τους! Άλλωστε, μέσα σου έχεις αρκετά ερωτηματικά και διλήμματα, και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να μην δεσμευτείς και να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις, πριν να βεβαιωθείς για την ορθότητά τους!
 
ΥΓ. Για εσένα που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου, την περίοδο αυτή μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα που πρωτοεμφανίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2015, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον σου και δίνοντάς σου νέες προοπτικές για παρακάτω!
 
Με τον Παρθένο μπορείς να κάνεις πολύ καλές εμπορικές συμφωνίες. Με τον Υδροχόο η φιλική σου σχέση ανανεώνεται, αλλά και το ερωτικό παιχνίδι βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΛΕΩΝ
Κόσμος πάει κι έρχεται την περίοδο αυτή στην ζωή σου, χαρίζοντάς σου μια σημαντική ανανέωση, τόσο στην ψυχολογία, όσο και στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, που κινούνται σε ένα πολύ πιο αρμονικό κλίμα, επιτρέποντας την εξέλιξη των σχεδίων σου, αλλά και γενικότερα την διεύρυνση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο! Κι επειδή τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια ξαφνική είδηση, πληροφορία ή ακόμα και συνάντηση, που ανοίγει νέους ορίζοντες στα σχέδιά σου ή ανανεώνει σημαντικά και την ερωτική σου ζωή! Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σου, να ξεσηκώσει και συναισθήματα, που σε κάνουν να τα βλέπεις όλα διαφορετικά και αισιόδοξα. Η Πανσέληνος του μήνα θέτει θέματα οικονομικού περιεχομένου και σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, τόσο στα χρήματα που ξοδεύεις όσο και γενικότερα στα ανοίγματα που κάνεις.
 
ΥΓ. Βεβαίως, δεν αποκλείεται στο κύκλο αυτόν να επανέλθει με νέα δεδομένα, μια οικονομική διαπραγμάτευση που ξεκίνησε το διάστημα του Σεπτεμβρίου που προηγήθηκε, διευκολύνοντάς σε σημαντικά.
 
Με τον Υδροχόο, αλλά και τον Κριό, έχεις πολλά να ανταλλάξεις, αλλά και να ανανεώσεις τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Να θυμάσαι πως συχνά δεν φτάνει μόνο η αισιοδοξία ή η καλή σου διάθεση για να αντιμετωπίσεις ό,τι συμβαίνει γύρω σου, αλλά πρέπει να είσαι απόλυτα ρεαλιστής και προσγειωμένος στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου! Γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχει μια σημαντική διευκόλυνση, που κάνει πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητά σου, την επικοινωνία σου, αλλά και τις συναλλαγές σου, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις να ανανεώσουν πολύ ευχάριστα τα δεδομένα σου! Ωστόσο, στην επαγγελματική σου ζωή, στα σχέδιά σου και στις συνεργασίες σου, όλα κινούνται σε μια φάση ασάφειας! Γι’ αυτό, την περίοδο αυτή καλό είναι να αποφύγεις οριστικές αποφάσεις και δεσμεύσεις, τουλάχιστον πριν σιγουρευτείς για τα δεδομένα που έχεις. Εκμεταλλεύσου την εύνοια στην καθημερινότητά σου, για να βελτιώσεις την επικοινωνία, τις συναλλαγές, αλλά και την κοινωνική σου ζωή, που σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες ανάτασης, χαλάρωσης, επαφών και ίσως νέων γνωριμιών, που σε ανανεώνουν.
 
ΥΓ. Την περίοδο αυτή ένα επαγγελματικό ζήτημα που συζητούσες το Σεπτέμβριο που προηγήθηκε, επανέρχεται (κυρίως για εσένα που έχεις τον Ήλιο σου κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου), προκειμένου να δεις τα πράγματα μέσα από ένα άλλο πρίσμα και να ανοίξεις έναν καινούργιο διαπραγματευτικό κύκλο, από τον οποίο μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά. Ίσως επανέρχεται και μια πρόταση για νέα εργασία, δίνοντάς σου τη δυνατότητα μιας καινούργιας έναρξης.
 
Με τον Υδροχόο αλλά και τον Κριό, είναι πολλά αυτά που μπορείς να μοιραστείς. Με τον Παρθένο ένας νέος διαπραγματευτικός κύκλος σου δίνει καινούργια δεδομένα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-02-2016 17:21:00