blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουνίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουνίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 10
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 22 ως 28 Ιουνίου 2015, με το τρίγωνο Δία-Ουρανού

Όλα ακολουθούν την προδιαγεγραμμένη τους πορεία, αυτήν που πρέπει… Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό την εβδομάδα αυτή, είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς όλους όσους μπορεί να χάνουν προσωρινά την πίστη τους, βλέποντας την καθημερινότητα να τους καταπιέζει και να κυλά άχρωμη, γεμάτη ρουτίνα, χωρίς εκπλήξεις… Άλλωστε, τα καλύτερα είναι έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις! Οι δύο πλανήτες συνεργάζονται αρμονικά, για να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες, νέες ευκαιρίες, που πραγματικά μπορεί να φέρουν την αλλαγή που περίμενες!
 
Εκεί που έχεις χάσει την πίστη σου, την ελπίδα σου, την αισιοδοξία σου, ξαφνικά και ως διά μαγείας γίνεται το θαύμα! Πίστεψέ το, αρκεί μόνο μια στιγμή για να αλλάξουν τα πράγματα, και αυτή η στιγμή έρχεται ακριβώς τώρα! Μια νέα εργασιακή πρόταση, μια θετική εξέλιξη στα σχέδιά σου, μια ευκαιρία που αναδεικνύει τη δημιουργική σου πλευρά, ένας έρωτας που γεμίζει τον κόσμο σου ολόκληρο… όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια, που θα γράψουν νέα κεφάλαια στο βιβλίο της ζωής σου το καλοκαίρι αυτό! Γι’ αυτό, πριν βιαστείς να νιώσεις απογοήτευση, επειδή τίποτα δεν κυλά όπως το περιμένεις, κάνε υπομονή, γιατί λίγο παρακάτω οι εξελίξεις πολύ πιθανόν να σε εκπλήξουν!

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Τρίτη, σου υπενθυμίζει πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται… Το μόνο που μπορείς να εμπιστευτείς τις ημέρες αυτές είναι η εσωτερική σου φωνή, η διαίσθησή σου… Αυτός πρέπει να είναι ο οδηγός σου, που πάντα έχει την ικανότητα να σε κατευθύνει και να σου δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις…

Άρης στον Καρκίνο

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου την Τετάρτη σηματοδοτεί μια περίοδο πιο εσωτερική… μια περίοδο που η δράση, η ενεργητικότητα και οι πρωτοβουλίες δίνουν τη θέση τους στην ανάγκη να φέρουμε κοντά μας τα πρόσωπα που μας δημιουργούν ασφάλεια! Σε πρώτη προτεραιότητα οι σχέσεις, όμως μέσα από ένα άλλο κλίμα, πιο ζεστό, πιο τρυφερό και σαφώς έντονα συναισθηματικό, αφού ο Άρης εδώ χάνει την αίγλη και τη δύναμή του, ακολουθεί τις διαδρομές του Καρκίνου, αποκτά περισσότερη ανασφάλεια, που τον στρέφει στα πρόσωπα που του προσφέρουν ψυχική ηρεμία και γαλήνη!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Οτιδήποτε και αν συμβαίνει τώρα, σου δίνει ένα ακόμα ερέθισμα για να πας παρακάτω, είτε όσον αφορά στα σχέδιά σου, τα οράματα σου και τις επιδιώξεις σου, είτε στις προσωπικές σου σχέσεις. Όλα ακολουθούν μια εξελικτική πορεία κομμένη και ραμμένη στα δικά σου μέτρα! Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσεις τους φόβους, τις αναστολές ή τις ανασφάλειες που μπορεί να έχεις από τη φύση σου, να σε κρατούν πίσω και να μην σε αφήνουν να διεκδικήσεις, να επεκτείνεις, να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου το διάστημα που ακολουθεί. Δίας και Ουρανός έρχονται κυριολεκτικά να σου προσφέρουν τα δώρα τους, μέσα από τα οποία μπορείς να κατακτήσεις ίσως και ένα πολύ μεγάλο σου όνειρο, να ανοίξεις μια νέα πύλη, μέσα από την οποία θα μπορέσεις να κερδίσεις οτιδήποτε κι αν έχεις στοχεύσει η επιδιώξει!
 
Είναι και η Αφροδίτη, η οποία επιμελείται την ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας ακριβώς εκείνες τις συνθήκες που χρειάζεσαι για να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Ιδιαίτερα όμως για σένα που είσαι ένας αδέσμευτος Κριός, έρχεται να ανοίξει μοναδικές ευκαιρίες νέων γνωριμιών, που σηματοδοτούν έναν νέο κύκλο στα θέματα της συναισθηματικής σου ζωής!
 
Όπως ήδη έχεις καταλάβει λοιπόν είναι μια εποχή που μπορεί να κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα… Μια επαγγελματική πρόταση, μια ευκαιρία, ένα καινούργιο ξεκίνημα, ένας νέος έρωτας, είναι τα πιθανά σενάρια που γράφονται το καλοκαίρι αυτό στη ζωή σου! Ίσως μόνο ένα από αυτά, ίσως όμως και όλα μαζί!
 
ΥΓ. Με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου ανοίγεται ένας κύκλος που το σπίτι και η οικογένεια πολύ πιθανόν να βάλουν εμπόδια στα σχέδια, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, προκαλώντας ενδεχομένως κι ένα έκρυθμο περιβάλλον. Γι’ αυτό χρειάζεται διπλωματικότητα και ευελιξία από την μεριά σου, καθώς οι ισορροπίες κινούνται σε ένα πολύ ευαίσθητο κλίμα.
 
Με τον Λέοντα φυσικά, η σχέση σας απογειώνεται!
 
ΛΕΩΝ
Είναι η εποχή σου! Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό τηρεί τις υποσχέσεις του και τώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι μπροστά σου ανοιχτά. Είναι μια εποχή που θα δεις τα όνειρά σου να υλοποιούνται με μία εντυπωσιακή ευκολία, ενώ δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσεις και να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου! Είναι μία εποχή ανάπτυξης σε κάθε τομέα που σε ενδιαφέρει και ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή, που περνά σε μια τελείως διαφορετική κατάσταση… Τώρα, η δυνατότητα να ανανεώσεις μια σχέση, η οποία μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί, μπορεί πραγματικά να φέρει έναν καινούργιο άνεμο στην μέχρι τώρα στάσιμη κατάσταση. Πάντα όμως υπάρχει και το σενάριο ενός νέου προσώπου, που γίνεται η αιτία για αλλαγές, καθώς μπορεί να σου ξυπνήσει συναισθήματα που έχεις εδώ και πολύ καιρό να νιώσεις και να φέρνει χαρά, αισιοδοξία, ανανέωση και ελπίδα!
 
Μα κι εσύ νιώθεις μια αλλαγή να συντελείται μέσα σου… Πολύ πιθανόν να θελήσεις να αλλάξεις την εμφάνισή σου, την γκαρνταρόμπα σου, τα μαλλιά σου, δίνοντας ένα πιο καλοκαιρινό τόνο… Έναν τόνο που θα συμβαδίζει με τη διάθεσή σου, που όπως και να το κάνουμε, την περίοδο αυτή είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη!
 
ΥΓ. Ο Άρης, κατά την μετάβασή του στο ζώδιο του Καρκίνου, σηματοδοτεί μια εποχή έντονων παρασκηνιακών εξελίξεων. Ενδεχομένως να έρθεις αντιμέτωπος με γεγονότα και πρόσωπα που λειτουργούν πίσω από την πλάτη, όποτε είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να προσέξεις πολύ το ποιους εμπιστεύεσαι, να θέσεις τα δικά σου όρια και να μην επιτρέψεις την παραβίασή τους. Πολύ πιθανόν και κάποιες ερωτικές ιστορίες με κρυφό η ακόμα και παράνομο χαρακτήρα να δώσουν μια ιδιαίτερη νότα στο διάστημα που ακολουθεί, αλλά και περισσότερο πάθος!
 
Με τον Κριό το ''παιχνίδι'' έχει πολύ ενδιαφέρον!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σε απαλλάξει από τα δύσκολα! Ο Άρης, που σε ταλαιπώρησε εδώ και αρκετό καιρό με την παρουσία του απέναντί σου, περνά στον Καρκίνο, μετατοπίζοντας την ενέργεια στα οικονομικά σου δεδομένα, κάνοντάς σε ποιο διεκδικητικό και πιο μάχιμο. Ταυτόχρονα, το τρίγωνο μεταξύ Δία και Ουρανού, σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις πλέον τις αλλαγές που ήθελες, ονειρευόσουν, που ποθούσες! Οι ευκαιρίες έρχονται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις, προκειμένου να εξελίξεις και να επεκτείνεις σχεδία που μπορεί να επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό, ή ακόμα και πράγματα τα οποία είναι τελείως έξω από τα δεδομένα σου, αλλά ωστόσο μπορούν πραγματικά να γίνουν η αφετηρία μιας νέας ζωής! Άλλωστε, δεν θα είναι λίγες οι φορές που ο… από μηχανής Θεός θα σου δίνει τις λύσεις που αναζητούσες!
 
Όμως, και στην ερωτική σου ζωή προκύπτουν καινούργια δεδομένα… Οι νέες γνωριμίες θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά και το συναίσθημά σου να φτερουγίσει… Επιτέλους, θα θυμηθείς πως στην πλάτη σου έχεις ένα ζευγάρι φτερά, που μπορείς ανά πάσα στιγμή να τα ανοίξεις και να… πετάξεις!
 
ΥΓ. Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο, ανοίγουν ένα νέο κύκλο διεκδικήσεων στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα σε αυτά που αφορούν και τρίτα άτομα. Είναι πιθανό να προκύψουν εμπλοκές σε συζητήσεις ή ακόμα και σε συνεργασίες με τις οποίες υπάρχουν οικονομικές διαφορές, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους όλο το διάστημα αυτό, και να λειτουργήσεις με ευελιξία, για να μπορέσει να διεκδικήσεις με καλύτερο τρόπο αυτά που θεωρείς πως σου ανήκουν. Από την άλλη μεριά, μπορεί να είσαι και από αυτούς που ωφελούνται άμεσα από μια εξυπηρέτηση ή μια οικονομική στήριξη.
 
Με τον Κριό αλλά και τον Λέοντα, το… “πάρτι” του καλοκαιριού, θα έχει πολύ ενδιαφέρον!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή να κινείται πλέον σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σου, το σίγουρο είναι πως τα πράγματα έχουν αρχίσει όχι μόνο να βελτιώνονται αισθητά, αλλά να σου δείχνουν κι ένα πολύ θετικό πρόσωπο, να ευνοούν και να ενισχύουν την επικοινωνία σου, αλλά παράλληλα να σου ανοίγουν και καινούργια παράθυρά, μέσα από τα οποία είναι μπορείς να εκφράσεις πολύ καλύτερα τα αιτήματά σου στους γύρω σου. Ωστόσο, χρειάζεται μια μικρή προσοχή, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου και στην εμπιστοσύνη που μπορεί να δείχνεις σε κάποια πρόσωπα, που αρχικά παρουσιάζουν ένα αρκετά φιλικό πρόσωπο απέναντί σου… Επίσης, μια γενικότερη ασάφεια στις υποθέσεις σου, ενώ είναι προσωρινή, μπορεί να σε βγάλει από τον προγραμματισμό σου!
 
Φυσικά, κάποια πράγματα έχουν αρχίσει να δρομολογούνται σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση, όμως παράλληλα είναι μια περίοδος που οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ενδεχομένως οι ευχάριστες πληροφορίες που δέχεσαι τώρα, να είναι αυτές που σου ανοίγουν καινούρια πεδία και καινούργιους ορίζοντες, ενώ παράλληλα προσφέρουν γενναίες δόσεις ευχαρίστησης στον ψυχισμό σου, αλλά και σημαντική ανανέωση στην καθημερινότητα σου. Μια ευκαιρία που μπορεί να προέρχεται μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, μια είδηση ή μια συνάντηση, μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντικές από ό,τι φαντάζεσαι!
 
Και βεβαίως, η ερωτική σου ζωή φαίνεται να αποκτά ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρα, ίσως και με την είσοδο ενός καινούργιου προσώπου στη ζωή σου, που έχει σκοπό να σου προσφέρει καινούρια ερεθίσματα και συγκινήσεις!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου σου δίνει τη δυνατότητα να ηρεμήσεις και να διευθετήσεις οτιδήποτε σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και ιδιαίτερα τις σχέσεις σου, που πέρασαν από αρκετές δυσκολίες, εκνευρισμούς και εντάσεις. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στα οικονομικά σου… Έκτακτα έξοδα μπορεί να σου δημιουργήσουν μια αναστάτωση, αν όμως αξιοποιήσεις τα ανοίγματα και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, μια βελτίωση σε αυτόν τον τομέα θα την έχεις! Φυσικά, προσοχή στις σπατάλες…
 
Ο Λέοντας και ο Κριός είναι τα… φαβορί του καλοκαιριού!
 
ΖΥΓΟΣ
Να θυμάσαι πως η επιτυχία σου εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα και τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι στα γεγονότα! Έχεις τις ικανότητες, αλλά και τη βοήθεια που χρειάζεσαι για να φτάσεις στον τελικό του στόχο, που μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική επαγγελματική συμφωνία, μία νέα επαγγελματική ευκαιρία, αλλά και μια σημαντική ανανέωση στην ερωτική σου ζωή. Ναι, υπάρχει ποικιλία στις επιλογές σου, μια και το διάστημα αυτό έχει βαλθεί να σου ανοίξει δρόμους και να σου δώσει τη δυνατότητα να εισπράξεις το αποτέλεσμα των προσπαθειών που έχεις κάνει μέχρι τώρα.
 
Όσο και αν η ψυχολογία σου σε τραβά προς τα κάτω, μην την αφήσεις να σε παρασύρει, είναι παραπλανητική! Μείνε προσηλωμένος στους στόχους και τους σκοπούς σου, μια και ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό σου και να σε υποστηρίζει! Να θυμάσαι πως ακόμα κι αν τα πράγματα πολλές φορές δεν παίρνουν την κατεύθυνση που έχεις επιλέξει, ο τελικός προορισμός μπορεί να είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που εσύ είχες φανταστεί!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου έρχεται να δημιουργήσει ένα πεδίο αναταράξεων στην επαγγελματική σου ζωή και να σου θυμίσει για μια ακόμα φορά πως ο δρόμος μπορεί να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, ανήκει όμως σε αυτούς που ξέρουν να χειρίζονται τα πράγματα με υπομονή, ευελιξία και σταθερή ποιότητα στις προσπάθειές τους! Και εσύ είσαι ένας από αυτούς!
 
Με τον Κριό, ακόμα και αν υπάρχει έντονο πεδίο αντιπαραθέσεων στο μεταξύ σας, πάντα όμως θα υπάρχει ένας κοινός τόπος, μέσα από τον οποίο θα μπορείτε να βρείτε το σημείο που σας ενώνει! Και βεβαίως, ο Λέοντας είναι πάντα το… δυνατό χαρτί, που θα σε βοηθά να ξεπερνάς ό,τι και αν σε δυσκολεύει ή σε προβληματίζει!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως να είναι η στιγμή που περίμενες, για να βάλεις την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον, να κρατήσεις μέσα σου τις αναμνήσεις που κουβαλάς, και να προχωρήσεις μπροστά, στην κατεύθυνση των ονείρων σου! Το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σου Ουρανό είναι η μεγάλη υπόσχεση της χρονιάς αυτής! Είναι η αλλαγή που σκέφτεσαι, οραματίζεσαι, επιθυμείς εδώ και καιρό… Και τώρα έχεις πλέον τις κατάλληλες ευκαιρίες, τα εργαλεία, αλλά και τα πρόσωπα που χρειάζεσαι στο πλευρό σου. Δεν μένει παρά να ξεκινήσεις! Φυσικά, μπορεί η μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη να μην γίνει ξαφνικά, θα χρειαστεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να αγωνιστείς, να διεκδικήσεις για να πετύχεις τον τελικό προορισμό και στόχο σου. Όμως αυτός ο αγώνας στην τελική ευθεία θα σε χρίσει νικητή! Τώρα μπορείς να δεις μια ιδέα σου να υλοποιείται, να σου δίνεται η δυνατότητα μιας επιτυχημένης επαγγελματικής συνεργασίας, μία πολύ ευνοϊκή συμφωνία οικονομικού περιεχομένου, ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα, μια σημαντική οικονομική ενίσχυση που έρχεται κυριολεκτικά από το πουθενά, μια στήριξη στα όνειρα και στις φιλοδοξίες σου!
 
Και φυσικά, η ερωτική σου ζωή γράφει τις δικές της ιστορίες, τα δικά της σενάρια, ανοίγοντας καινούριους, συχνά θεαματικούς κύκλους με πρόσωπα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά και το συναίσθημά σου! Το κερασάκι στην τούρτα είναι κάποια ταξίδια, τα οποία οργανώνονται με πολύ ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο… Είναι όμως η… εντυπωσιακή πινελιά του καλοκαιριού!
 
ΥΓ. Μπορεί η νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο να δημιουργήσει μια έντονη φόρτιση με υποχρεώσεις που καλείσαι να διαχειριστείς και που χρειάζονται το χρόνο και την ενέργειά σου, όμως μην ξεχνάς πως αυτό το καλοκαίρι είναι δικό σου!
 
Ο Λέοντας θα σηματοδοτήσει έναν καινούργιο κύκλο στην ζωή σου. Αλλά και με τον Κριό οι εξελίξεις είναι ξαφνικές και ανέλπιστες!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσο κι αν συχνά κλείνεις τα μάτια μπροστά στην αλλαγή, το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό έρχεται να σε ταρακουνήσει! Και να σε κάνει να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα, μπροστά στα οποία ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα έκλεινες τα μάτια σου και πήγαινες παρακάτω, ενώ δεν αποκλείεται να σου φέρει απρόβλεπτες επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα σου δημιουργήσουν κι ένα δίλημμα, ως προς το πώς πρέπει να κινηθείς! Ίσως να νοιώσεις την ανάγκη μιας απελευθέρωσης από πρόσωπα, καταστάσεις, υποχρεώσεις, και να θελήσεις να αποτινάξεις από πάνω σου την μιζέρια μιας δουλειάς που δεν σε εκφράζει… Ως διά μαγείας, μπορεί να εμφανιστεί μια καινούρια πρόταση ή μια ευκαιρία, που φαίνεται πως σε συμφέρει και οικονομικά! Ίσως ακόμα να θελήσεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να αναλάβεις την ευθύνη να κάνεις κάτι δικό σου, να κινηθείς ελεύθερος και ανεξάρτητος!
 
Το σίγουρο είναι πως, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ανοίγεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σου, που μπορεί να μην φαίνεται εύκολο, στην πορεία όμως θα δεις πως η ροή των εξελίξεων έχει πολύ ευνοϊκό χαρακτήρα και μάλιστα σε βοηθά να κινηθείς πιο εύκολα στην κατεύθυνση που επιλέγεις! Το θέμα είναι να μην μείνεις στις γνωστές τακτικές και στις ανασφάλειές σου, έτσι ώστε να αξιοποιήσεις όλα τα δεδομένα που έρχονται τώρα στην ζωή σου… Γιατί μπορεί η αλλαγή να σου φαίνεται δύσκολο πράγμα, δεν παύει όμως να είναι απαραίτητη για να εξελιχτείς! Ωστόσο, να θυμάσαι πως με τον Ερμή να βρίσκεται πίσω σου, πάντα υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο πολύ πιθανόν να εμποδίζει τις εξελίξεις. Γι’ αυτό, το να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι το διάστημα αυτό μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο!
 
ΥΓ. Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και νιώθεις σαφώς πιο δυνατός, ισχυρός, με μία τάση διεκδίκησης πολύ πιο έντονη από αυτή που είχες μέχρι τώρα! Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο από τη στιγμή που παίρνεις απόφαση να προχωρήσεις και να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς. Είσαι έτοιμος ακόμα και για δυνατές μάχες προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου! Επειδή όμως πολύ συχνά είναι εύκολο να πάρει η μπάλα και πρόσωπα, τα οποία σε στηρίζουν και τα έχεις ανάγκη, πρόσεξε την εριστική και προκλητική συμπεριφορά, που πολύ συχνά μπορεί να σε οδηγήσει σε άσκοπες εντάσεις…
 
Πρόσεξε περισσότερο τη σχέση σου με τον Αιγόκερω, γιατί μπορεί να προκύψουν αρκετές αναταράξεις στο μεταξύ σας το διάστημα αυτό! Με τον Κριό δώσε χρόνο στις εξελίξεις, γιατί τα πράγματα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά από ό,τι φαίνονται στην αρχή.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι νομίζεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο το καλοκαίρι αυτό; Μια αλλαγή στα εργασιακά σου; Ένα μακρινό ταξίδι; Μια καινούργια επαγγελματική πρόταση; Έναν καινούργιο έρωτα; Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί μία έναρξη, μια αφετηρία… Αρχίζεις να σκέπτεσαι, να μεθοδεύεις και να δρας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου ανανεώνει αισθητά το περιβάλλον που κινείσαι αλλά και τον ψυχισμό σου, ενώ Δίας και Αφροδίτη συνηγορούν στην εξέλιξη ή την δρομολόγηση καινούργιων επαγγελματικών προτάσεων και ευκαιριών, που δίνουν ένα άλλο χρώμα στο καλοκαίρι σου!
 
Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό υπόσχεται την αναβάθμισή σου, την ανανέωση του εργασιακού σου περιβάλλοντος ή των σχέσεων, αλλά και την αναγνώριση της δουλειάς σου, μέσα από την οποία μπορείς να εισπράξεις σημαντικές απολαβές, οικονομικές και ηθικές. Ο Ερμής θα συνεχίσει να είναι σημαντικός συμπαραστάτης στα οικονομικά σου ζητήματα, αφού αφενός βοηθά στην πιο εύκολη διαχείριση και διεκπεραίωσή τους, αφετέρου προσφέρει σημαντική στήριξη στα σχέδια που θέλεις να εδραιώσεις και να επεκτείνεις! Κάποια ταξίδια είναι σίγουρο πως θα σου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και ξενοιασιάς!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επέκταση! Είτε αυτό αφορά ένα σχέδιο, μια ιδέα σου, είτε την κοινωνική σου ζωή, που την περίοδο που ακολουθεί αποκτά έντονους ρυθμούς, αναζητώντας νέες εμπειρίες, νέα πρόσωπα και νέους τρόπους έκφρασης! Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τις εξελίξεις η ερωτική σου ζωή, μια και έχει έρθει η στιγμή είτε να αποκατασταθεί μια σχέση που σε έχει ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα, είτε μία νέα γνωριμία να σου προσφέρει πολύ δυνατές συγκινήσεις!
 
Με τον Λέοντα όλα τα σενάρια είναι πιθανά! Με τον Καρκίνο ο κύκλος που ανοίγει τώρα φαίνεται να έχει πολύ πάθος και συναίσθημα!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ήρθε η εποχή να πάρεις μια μεγάλη ανάσα! Να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε έχει προβληματίσει και να κάνεις μια καινούργια αρχή, πιο εσωτερική… Το διάστημα που ακολουθεί μπορεί να σου προσφέρει μια ψυχική ανάταση, μέσα από την οποία όλα μοιάζουν διαφορετικά… Φυσικά, κι εσύ γίνεσαι πιο χαρούμενος, πιο αισιόδοξος, πιο φωτεινός και σαφώς πιο ελκυστικός! Αυτή σου η διάθεση φέρνει πιο κοντά τα πρόσωπα που αγαπάς, ανανεώνει τις σχέσεις σου και γενικότερα δημιουργεί ένα πολύ καλύτερο κλίμα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.
 
Απαλλάσσεσαι από την δύσκολη παρουσία του Άρη στους Διδύμους. Η μετακίνησή του στον Καρκίνο έρχεται να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο και να σου δώσει τη δυνατότητα να το ρίξεις λίγο έξω, να δεις την άλλη πλευρά της ζωής, να χαρείς, να διασκεδάσεις, να ευχαριστηθείς, να ανανεώσεις τις ελπίδες, τα όνειρά σου, τις φιλοδοξίες σου, να αρχίσεις να γίνεσαι περισσότερο δημιουργικός…
 
Φυσικά, Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο προσφέρουν μια μεγάλη ανανέωση και στην ερωτική σου ζωή, που το διάστημα που ακολουθεί μπαίνει σε καινούργια πορεία! Θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις σημαντικά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, να μοιραστείς με το σύντροφό σου περισσότερες χαρούμενες στιγμές, να βρείτε την ενέργεια και τη χαρά που προσωρινά μπορεί να είχατε χάσει, να έρθετε πιο κοντά και να δώσετε ένα καινούργιο, αισιόδοξο χρώμα στο μεταξύ σας! Για τους αδέσμευτους Ιχθείς, η περίοδος αυτή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις… Το φλερτ, το παιχνίδι, μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα στην καθημερινότητά σου και μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι η αφετηρία μιας πολύ αισιόδοξης περιόδου, που ξεκινά το καλοκαίρι αυτό!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό έρχεται να ανοίξει καινούργιους κύκλους στα επαγγελματικά σου. Πολύ πιθανόν τώρα να υπάρξει μια σημαντική αναγνώριση που θα σε αποζημιώσει και οικονομικά, μια σημαντική αναβάθμιση στο χώρο της δουλειάς σου, σημαντική βελτίωση στις εργασιακές σχέσεις σου, καθώς επίσης και μια απρόσμενη οικονομική ενίσχυση!
 
Με τον Καρκίνο ο κύκλος που τώρα ανοίγει έχει πολλά να σου δώσει και ακόμα περισσότερα να σε κάνει να νοιώσεις! Ωστόσο, πρόσεξε λίγο τις σχέσεις σου με τον Παρθένο και με τον Δίδυμο γιατί μπορεί να υπάρξει μεγάλη ασυνεννοησία μεταξύ σας!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας άνεμος αισιοδοξίας σε παρασύρει! Νιώθεις πιο φωτεινός, πιο εξωστρεφής, η καθημερινότητά σου αποκτά ένα καινούριο νόημα. Ιδιαίτερα με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και την παρουσία του Ηλίου στο ίδιο ζώδιο, διευκολύνεται πάρα πολύ η επικοινωνία σου, οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις σου! Τώρα μπορείς να ανανεωθείς και μέσα από κάποια έστω και μικρά ταξιδάκια, που όμως είναι άκρως ανανεωτικά για τον ψυχισμό σου. Οι σχέσεις σου, ιδιαίτερα οι οικογενειακές, όχι μόνο διευκολύνονται, αλλά να σου προσφέρουν και τη δυνατότητα της επίλυσης θεμάτων που ενδεχομένως σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα!
 
Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου επίσης δεν σε αφήνουν αδιάφορο. Τώρα είναι μια περίοδος που μπορεί να θελήσεις να βάλεις μπροστά και ένα σχέδιο σου, που μπορεί να σχετίζεται με εργασία από το σπίτι ή μια άλλη επαγγελματική δραστηριότητα, που θα σου επιτρέπει να κινείσαι πιο ελεύθερα και πιο ανεξάρτητα! Παράλληλα, ο Ερμής σε ορθόδρομη πλέον πορεία διευκολύνει ιδιαίτερα τις εξελίξεις στα οικονομικά σου, που μπορεί να σε έκαναν να χάνεις τον ύπνο σου το προηγούμενο διάστημα. Τώρα φαίνεται να ανοίγουν καινούργιες πόρτες, που σε διευκολύνουν, σε εξυπηρετούν και σε ενισχύουν. Σαφώς και μπορείς να χαμογελάσεις… Τα καλύτερα έρχονται!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό μπορεί να σου προσφέρει σημαντικές εναλλακτικές σε επαγγελματικά θέματα που σε έχουν προβληματίσει. Οι εξελίξεις, ακόμα και οι παρασκηνιακές, έρχονται να σε βοηθήσουν, να σου προσφέρουν διευκολύνσεις ή ακόμα και καινούργιες ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να δεις πολύ ωφελημένος. Δεν αποκλείεται να δεχτείς μια σημαντική βοήθεια και από ένα πρόσωπο της οικογένειας!
 
Με τον Καρκίνο το μεταξύ σας αρχίσει να αποκτά μια πιο ομαλή ροή, ενώ με τον Λέοντα οτιδήποτε κι αν σας έχει προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται να εξομαλύνεται.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλος ο δυναμισμός, η ένταση και η ενέργεια που σου έδωσε ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων φαίνεται να καταλαγιάζει. Τώρα ηρεμείς και βλέπεις τα πράγματα μέσα από ένα πιο ήρεμο πρίσμα, που σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις μια απόσταση από τα γεγονότα, για να περάσεις σε μια άλλη φάση, πιο χαλαρή, με λιγότερες αγωνίες και σαφώς λιγότερες εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Και φυσικά ότι άρχισε το προηγούμενο διάστημα, θα μπορέσεις να το υλοποιήσεις και να το εξελίξεις όπως το σκέπτεσαι, καθώς όλα να γίνονται πιο εύκολα! Σημαντικός συμπαραστάτης σου ο Ερμής, που σε βοηθά να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου, διευκολύνοντας πάρα πολύ την επικοινωνία, τις συζητήσεις ή τις συμφωνίες σου. Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή καλό είναι να μην εμπιστευτείς λόγια και υποσχέσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι παρακάτω θα μπορέσουν να τηρηθούν.
 
Παρόλα αυτά, το γενικότερο κλίμα συνηγορεί στη διευκόλυνσή σου και συχνά σου ανοίγει και καινούργιες ευκαιρίες μέσα από τις οποίες μπορεί να ωφεληθείς και να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα θέματά που σε απασχολούν. Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο, ενισχύουν την καλή σου τύχη, τη διεύρυνση και την επέκταση των σχεδίων σου, ενώ φέρνουν πιο κοντά σου και τα πρόσωπα που αγαπάς! Το καλοκαίρι είναι εδώ, σε περιμένει να το χαρείς, να ευχαριστηθείς, να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις, να ερωτευτείς και πάνω απ’ όλα να ορίσεις τους καινούργιους σου στόχους, μια και λίγο παρακάτω το παιχνίδι περνά στο δικό σου γήπεδο! Μην ξεχνάς πως τον Αύγουστο ο Δίας έρχεται στο ζώδιό σου! Ετοιμάσου!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική προστασία ή και την επίλυση ενός οικογενειακού ζητήματος που σε απασχολεί. Επίσης, ένα οικονομικό άνοιγμα, μια διευκόλυνση ή κάποια απρόσμενα έσοδα, σου δίνουν ακόμα έναν λόγο για να χαμογελάς!
 
Με τον Καρκίνο το καλοκαίρι αυτό αρχίζει να γίνεται πολύ ενδιαφέρον…
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων η καθημερινότητά σου είχε μετατραπεί σε ένα πεδίο εντάσεων, αντιπαραθέσεων και διαφωνιών. Ιδιαίτερα οι σχέσεις σου στον εργασιακό χώρο πέρασαν από αρκετά σκαμπανεβάσματα και αναταράξεις στο διάστημα που προηγήθηκε! Τώρα ο Άρης περνάει σε ένα κομβικό σημείο απέναντί σου, διευρύνοντας το φάσμα των σχέσεων που επηρεάζει. Επεκτείνεται και τον τομέα της προσωπικής σου ζωής, που το διάστημα που θα ακολουθήσει χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και ψυχραιμίας! Ήλιος και Άρης στον ευαίσθητο αυτόν τομέα, έρχονται να ανακινήσουν θέματα και να δημιουργήσουν εξελίξεις, που ενδεχομένως να μην είναι εύκολες, είναι όμως σημαντικές, για να μπορέσεις να τσεκάρεις τις προθέσεις που έχουν απέναντί σου τα πρόσωπα, με τα οποία συναναστρέφεσαι καθημερινά! Τώρα ενδεχομένως να πάρεις οριστικές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις σχέσεις, που νιώθεις πως δεν έχουν πλέον τη ροή που θα ήθελες ή που θα έπρεπε!
 
Από την άλλη μεριά, Δίας και Αφροδίτη έχουν βαλθεί να σου προσφέρουν την συμπαράστασή τους και να σε διευκολύνουν στα οικονομικά θέματα που ενδεχομένως σε απασχολούν, με λύσεις που θα σε εξυπηρετήσουν! Ο Ερμής από τους Δίδυμους, βελτιώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα των σχέσεων σου που κλονίστηκαν ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο, ενώ παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου, αλλά και να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα της δουλειάς σου!
 
Τη χαρά την αντλείς μέσα από τις προσωπικές σου σχέσεις, με τις οποίες μπορείς να μοιραστείς το συναίσθημά σου και τον ερωτισμό σου. Έντονες στιγμές μεταμορφώνουν τις μέρες σου και στη διάθεσή σου κυριαρχεί έντονα το χρώμα του πάθους!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, έρχεται να σου ανοίξει σημαντικές ευκαιρίες τόσο την επαγγελματική σου ζωή όσο και στα οικονομικά σου. Είναι μια περίοδος που μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά, πιθανόν και μέσα από το σπίτι σου, ενώ αν έχεις κατά νου μια μετακόμιση, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να την πραγματοποιήσεις. Γενικά, κάθε είδους αλλαγή που έχει να κάνει με τις οικογενειακές ή τις επαγγελματικές συνθήκες, βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθεί!
 
Μεγάλη προσοχή στη σχέση σου με τον Καρκίνο, αφού η περίοδος που ακολουθεί φαίνεται να κινείται σε ένα κλίμα πολύ ευαίσθητο και για τους δυο σας! Με τον Λέοντα μπορείς να ζήσεις έντονες στιγμές έρωτα και πάθους!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-06-2015 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι