blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014, με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου 2014, με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 23 ως 29 Ιουνίου με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Ας δούμε πίσω από το προφανές, πίσω από την επιφάνεια, που έχουμε μάθει να βλέπουμε τα πράγματα μέχρι τώρα! Μια και την εβδομάδα αυτή ερχόμαστε αντιμέτωποι με το βαθύτερο νόημα που κρύβει μέσα της η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου
 
Ποιος είναι ο δρόμος που τελικά ακολουθούμε, ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, στην ενσάρκωση αυτή; Αυτό που έχουμε δημιουργήσει, πόσο τελικά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας, σε αυτό που έχουμε ονειρευτεί, σε αυτό που έχουμε φανταστεί, σε αυτό που κάνει την ψυχή μας να είναι ηρεμεί, όταν βρίσκεται εκεί; Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Καρκίνο, είναι το σπίτι του… Το δικό σου σπίτι πόσο φωτεινό είναι; Πόσο λειτουργεί σαν καταφύγιο ή πόσο λειτουργεί σαν φυλακή; Για σκεφτείτε το λίγο!
 
Είναι ο καινούργιος κύκλος του φεγγαριού, που έρχεται να μας φέρει αντιμέτωπους με τέτοιου είδους ερωτήματα, αυτά που αφορούν στις πολύ βαθιές εγγραφές της ύπαρξης…

Ποσειδώνας σε τρίγωνο με Ήλιο και Σελήνη

Μια και το τρίγωνο του Ηλίου και της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μας δίνει τη δυνατότητα μιας… διόδου, ενός μυστικού περάσματος, που περνάει κατευθείαν μέσα από την ψυχή… Είναι ο δρόμος που οδηγεί στο φως, που θα ζεστάνει την ύπαρξη μας. Το φως, που θα αποκαλύψει την αλήθεια του μόνο σε κείνους που μπορούν να επικοινωνούν ειλικρινά, σ’ εκείνους που μπορούν να αντιληφθούν την αλήθεια της νύχτας και του σκοταδιού και πως χωρίς το σκοτάδι, δεν μπορεί να υπάρξει φως… Είναι αυτές οι πολικότητες που είναι αναγκαίες… Τα αντίθετα, που ποτέ δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο!
 
Δεν υπάρχει μόνο η ρομαντική πλευρά της όψης, που μιλάει για εξιδανικευμένους έρωτες, για ρομαντικά συναισθήματα ή για μοναδικά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα… Υπάρχει και η άλλη, η πιο πνευματική, για όσους βεβαίως θέλουν να ακολουθήσουν αυτόν το δρόμο. Είναι η απαλλαγή από το ψεύτικο, το μη αληθινό, αυτό που θα αναζητήσουμε σ’ εκείνα τα μοναχικά μονοπάτια της προσευχής, του διαλογισμού και της πίστης… Της πίστης, που είναι ικανή να μας βγάλει από κάθε αδιέξοδο που μπορεί να υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή μας και να μας δώσει νέους δρόμους και νέες προοπτικές! Αλλά και νέες λεωφόρους να ταξιδέψουμε τις επιθυμίες μας… Ακόμα κι αν βρεθούμε μπροστά σε εμπόδια ή έρθουμε αντιμέτωποι με τους εσωτερικούς μας δαίμονες, που κάνουν πιο έντονες τις προκλήσεις, αλλά και τον κίνδυνο να χάσουμε το δρόμο και να παρασυρθούμε σε άλλα μονοπάτια, περίεργα…

Άρης σε αντίθεση με Ουρανό

Μια τέτοια κατάσταση μας περιγράφει η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, που σχηματίζεται επίσης αυτή την εβδομάδα, την ημέρα της Τετάρτης. Η όψη αυτή συνοδεύει τον νέο κύκλο του φεγγαριού, ανοίγοντας εκείνα τα περίεργα μονοπάτια που δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς, να αφουγκραστείς τα γεγονότα… Σε βάζουν μόνο στη διαδικασία της διεκδίκησης ή της απάντησης… Είναι εκεί που το συναίσθημα σκληραίνει, γίνεται σαν πέτρα, ανίκανο να εξυπηρετήσει τους αρχικούς του σκοπούς… Είναι εκεί που αυτή η πέτρα αρχίζει να κατρακυλά, συμπαρασύροντας μαζί της ό,τι κι αν βρει στο πέρασμά της! Ενθαρρύνοντας εκείνα τα δύσκολα κομμάτια της ύπαρξης, αυτά που μιλούν για εκδίκηση, επιθετικότητα, αλαζονεία, πείσμα να βγουν προς τα έξω. Όμως, όταν ανασύρονται αυτές ιδιότητες, η ''ύπαρξη'' αρρωσταίνει, μια και πριν ''χτυπήσουμε'' τον άλλον, ''χτυπάμε'' πάντα πρώτο τον εαυτό μας!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Και εδώ έρχεται το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής. Η απάντηση που δίνει είναι πως ό,τι κάνεις, τελικά επιστρέφει σε εσένα, ιδιαίτερα όταν δεν έχεις την αυτογνωσία να διαχειριστείς αυτά τα δύσκολα κομμάτια του εαυτού σου. Αυτά που θέλουν μόνο να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους, γρήγορα, βιαστικά, σχεδόν υπολογιστικά, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες, που όμως δεν παύουν να υπάρχουν!
 
Και τελικά, επιστρέφουμε στο αιώνιο ερώτημα: όταν συνεχώς λειτουργείς με τη μηχανική πλευρά του εαυτού σου… πόσο μπορείς να είσαι ευτυχισμένος; Ένα ερώτημα που μόνο η συνείδηση μπορεί να απαντήσει! Και αυτό είναι το κρυμμένο μήνυμα της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Αυτό το… σπίτι, τελικά είναι δικό μου;
Για μια ακόμα φορά υπάρχουν αρκετά ερωτήματα, στα οποία καλείσαι να δώσεις εσύ και μόνο εσύ τις απαντήσεις… όπως: Τελικά αυτό που θεωρώ σπίτι μου, είναι το σπίτι μου; Έτσι θέλω να ζω; Αυτούς τους ανθρώπους θέλω να έχω γύρω μου; Και τελικά, ανήκω εδώ; Ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, είναι το μέσα σου που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, μια και κάτι δεν του πηγαίνει… κάτι νοιώθεις πως δε σε ευχαριστεί πια! Και πολύ πιθανόν να θελήσεις να αναζητήσεις αλλού τη χαμένη σου ευχαρίστηση, όπως σε μια νέα αγκαλιά, σε ένα πρόσωπο που μπορεί να εμφανίζεται στη ζωή σου, πολλά υποσχόμενο… Ίσως να νιώθεις ότι αγγίζει και την καρδιά σου, το συναίσθημά σου, την ψυχή σου. Όμως, επειδή οι επιθυμίες μας είναι αυτές που ντύνουν και τα πρόσωπα γύρω μας, είναι πολύ εύκολο να το φτιάξουν στα δικά σου μέτρα, που όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και παρακάτω, αυτό που τώρα σε χαροποιεί, να σε απογοητεύσει! Δεν αποκλείεται επίσης, στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, να νιώσεις πως αυτά που δίνεις είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά που εισπράττεις ή από αυτά που θα ήθελες… Κι επειδή το σενάριο των διαψεύσεων και των απογοητεύσεων παίζει το δικό του παιχνίδι τις ημέρες αυτές στη ζωή σου, κράτησε τις αποστάσεις από τα πρόσωπα και από τα πράγματα και φρόντισε να τα δεις παρακάτω, με μια πιο ξεκάθαρη οπτική, για να πάρεις αποφασεις. Όσο για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, το παιχνίδι είναι γνωστό και επαναλαμβανόμενο… Μόνο που τώρα ίσως παίζεται η τελευταία πράξη του έργου! Αυτή, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κατευθυνθείς σε άλλους δρόμους, σε άλλες καταστάσεις, με άλλα πρόσωπα, μια και είναι πολύ πιθανόν ένας κύκλος να κλείσει πλέον οριστικά, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο αλλά και το μέσα σου!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο δημιουργούνται πολλά διλήμματα και ερωτηματικά για τη σχέση σας και ενδεχομένως να μπείτε σε ένα είδος κρίσης, που κανείς δεν ξέρει πού θα σας βγάλει! Προσοχή και με τον Δίδυμο, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται στο μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Είναι το συναίσθημά μου που με αναστατώνει… ή η ματιά που νιώθω καρφωμένη πάνω μου;
Συναισθήματα… συναισθήματα… συναισθήματα… πυροδοτούν ακατάπαυστα την καρδιά σου, τις σκέψεις σου, δημιουργώντας έντονους προβληματισμούς, αλλά και μια εσωτερική αναστάτωση, μια εσωτερική τρικυμία, που δεν λέει να καταλαγιάσει με τίποτα την περίοδο αυτή! Και ο λόγος βασικά αφορά στην ερωτική σου ζωή, που δείχνει να κινείται σε κείνα τα μυστικά μονοπάτια, ίσως και μια σχέση, η οποία να έχει μυστικό χρώμα ή παράνομο, να είναι ο λόγος που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Μπορεί να ευθύνεται και το πρόσωπο εκείνο, που έχει σφηνώσει μέσα στο μυαλό σου και δε λέει να βγει, κι εσύ εδώ, να παλεύεις με τις επιθυμίες σου, αν πρέπει να ενδώσεις ή όχι… Μπορεί ακόμα στο διάστημα που θα ακολουθήσει μία τέτοιας μορφής σχέση να μπει στη ζωή σου και να σε ξεσηκώσει… Πολλά τα σενάρια, το σίγουρο είναι πως όποιο κι αν επιλέξεις, την τρικυμία δεν τη γλιτώνεις! Και από την άλλη μεριά, φαίνεται πως ο φιλικός κύκλος ανοίγει την πόρτα στην ερωτική σου ζωή, και μετασχηματίζει τη σχέση σου με ένα πρόσωπο, που μέχρι τώρα το μεταξύ σας κινούταν σε μια πιο φιλική ατμόσφαιρα, αλλά όμως από κάτω υπήρχε ένας ανεκδήλωτος ερωτισμός… Όμως τώρα εκδηλώνεται έντονα, κάτω από μια συναισθηματική φόρτιση, που τυραννάει και τους δύο σας, για να σας φέρει πιο κοντά, να σας ενώσει… Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να σας κρατήσει και ενωμένους! Πολύ πιθανόν να είναι το κλίμα της στιγμής ή των ημερών που σας επηρεάζει και λίγο παρακάτω να επανέλθετε στη γνωστή πραγματικότητα. Για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, πέρα από το ότι οι ρυθμοί στην καθημερινότητά σου φαίνεται να κινούνται με ιδιαίτερη ένταση, είναι πολύ πιθανόν τώρα να υπάρξει εισβολή ενός νέου, ολοκαίνουργου προσώπου, που δημιουργεί πολλά ερωτικά… βολτ στην καρδιά σου!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο πολύ πιθανόν το παιχνίδι στο μεταξύ σας να πέσει σε πολύ κλειστό, μυστικό και ιδιαίτερο περιβάλλον… Με τον Δίδυμο αλλά και τον Ιχθύ, μπορεί να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπάει πολύ δυνατά, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να νιώσεις και απογοητευμένος… Με τον Κριό το μεταξύ σας, επισκιάζει ό,τι υπάρχει γύρω σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό που νιώθω είναι έρωτας ή επιθυμία;
Βαθιά, άγρια θάλασσα η επιθυμία σου… Ο ερωτισμός σου βγαίνει απαιτητικός, δημιουργώντας τα δικά του αιτήματα, τόσο απέναντί σου όσο και απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφο! Τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα, λέει απαιτητικά! Ομολογουμένως, είναι μια ενέργεια που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς, μια και τη νιώθεις να καίει ολόκληρη την ύπαρξή σου… Και είναι αυτή που θα έλξει στη ζωή σου και εκείνες τις ξεχωριστές, έντονες ερωτικές εμπειρίες, που θα αλλάξουν τις νύχτες σου, θα τις μεταμορφώσουν, θα τους δώσουν εκείνο το περίεργο χρώμα, ποτισμένο από τη μυρωδιά του έρωτα, που με τόση λαχτάρα αναζητάς να εκτονώσεις στον κύκλο αυτόν! Διόλου απίθανο να συμμετέχει και εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν, που οι νύχτες μαζί του έδωσαν άλλο νόημα και άλλη ταυτότητα στην ερωτική σου ζωή! Ίσως επίσης τα πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεσαι το κρεβάτι σου το διάστημα αυτό, να είναι πάνω από… ένα! Όμως, επειδή είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει το παιχνίδι από τα χέρια σου και να καταλήξεις σε άλλα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες, καλό είναι να φροντίσει να κρατήσει τις ισορροπίες, δεδομένου ότι μπορεί να υπάρξουν πολλά διλήμματα, τα οποία δυσκολεύουν ιδιαίτερα το σκηνικό και είναι πολύ εύκολο να απογοητευτείς, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου! Για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, τα πράγματα κινούνται σε πιο έντονους ρυθμούς και δεν αποκλείεται μια νέα σχέση, ένα νέο πρόσωπο, να αιχμαλωτίσει τη ματιά σου στη δική του και να νιώσεις με το πρώτο του άγγιγμα εκείνον τον ηλεκτρισμό να διαπερνά αυτόματα το κορμί σου και να ξεσηκώνει άγρια συναισθήματα, απ’ αυτά που ούτε μπορείς να ελέγξεις, ούτε μπορείς να τιθασεύσεις… Κεραυνοβόλος ο έρωτας, με άγνωστες εξελίξεις και συνέπειες!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο και με τον Δίδυμο ο ερωτισμός διαχέεται στην ατμόσφαιρα και είναι αυτός που σας ενώνει και σας φέρνει κοντά… Με τον Δίδυμο ωστόσο πρόσεξε περισσότερο, γιατί εδώ υπάρχει κίνδυνος της απογοήτευσης, όπως και με τον Ιχθύ. Με τον Κριό αλλά και με τον Ζυγό, μόνο ένα βλέμμα αρκεί για να σας φέρει κοντά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Προβλέψεις ζώδια και έρωτας την εβδομάδα μέχρι 29 Ιουνίου 2014  με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο απο την αστρολόγο Μυρτώ

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ερωτικό χάος!
Ναι, τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα! Μια και οι επιθυμίες σου γίνονται πιο έντονες, και βεβαίως εσύ λειτουργείς πιο παρορμητικά, ίσως και πιο επιθετικά, απέναντι στα πρόσωπα τα οποία νιώθεις ότι θέλεις να έχεις τη ζωή σου, αλλά και στις καταστάσεις… Και θα χρησιμοποιήσεις όποια όπλα διαθέτεις, συναίσθημα, διπλωματία, χρήματα, τα πάντα κατατίθενται στο βωμό της επιθυμίας σου… Και ίσως να γίνεις και πιο παρορμητικός σε ό,τι αφορά στις οικονομικές κινήσεις σου το διάστημα αυτό, μια και τίποτα δεν θα υπολογίσεις, προκειμένου να πετύχεις το στόχο σου… Και βεβαίως, ο στόχος σου μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία, που έρχεται τώρα στη ζωή σου, με μια περίεργη μορφή, πιο ασαφή, πιο απροσδιόριστη, που δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις κι αυτό ίσως σε γοητεύει πολύ περισσότερο… Επίσης, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν δεσμεύσεις, τόσο από μεριάς σου όσο και από τη δική του, περισσότερο για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Αυτό θα κάνει τη σχέση να κινηθεί σε πιο μυστικά ή παράνομα μονοπάτια, εγείροντας… θυελλώδη συναισθήματα, αλλά ενδεχομένως και τις αντίστοιχες απογοητεύσεις ή διαψεύσεις! Δεν αποκλείεται επίσης, για εσένα των τελευταίων ημερών να είναι και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, στο οποίο επιστρέφεις για μια ακόμα φορά, προκειμένου να διεκδικήσεις ξανά το συναίσθημα που σε συγκλόνισε! Για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, το σενάριο που γράφεται την περίοδο αυτή, μιλάει για μια νέα ερωτική ιστορία, που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι πως δεν έχει καμία σχέση με ότι έχεις γνωρίσει μέχρι τώρα, μια και λειτουργεί σε ένα κλίμα τελείως αντισυμβατικό, ελεύθερο, μα και άκρως διεγερτικό για τις αισθήσεις και για το μυαλό σου! Ενδιαφέρων ο συνδυασμός, δεν νομίζεις;
 
ΥΓ. Με έναν άλλο Δίδυμο αλλά και με τον Ιχθύ, πρόσεξε πολύ τις συναισθηματικές σου επενδύσεις, γιατί ενδεχομένως τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως τα έχεις φανταστεί… Ωστόσο, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να παίξουν στη ζωή σου πάνω από ένα πρόσωπα κι αυτό από μόνο του να δημιουργήσει πολλά διλήμματα και ερωτηματικά! Με τον Κριό αλλά και τον Ζυγό ο έρωτας δεν έχει ταυτότητα… έχει όμως πολύ ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω ούτε τι βλέπω μπροστά μου, αλλά ούτε και τι νιώθω!
Μπορεί ο κύκλος αυτός να δίνει μια μεγαλύτερη έμφαση σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου ζητήματα (και περισσότερο για σένα του πρώτου δεκαημέρου), αυτή ωστόσο είναι μόνο η αρχή! Γιατί, και πάλι για σένα, μιλάει για μία έντονη κοινωνικότητα, η οποία σε φέρνει σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, σου δίνει νέα ερεθίσματα και νέες εμπειρίες… Και βεβαίως, μιλάει και για νέες ερωτικές εμπειρίες, που όμως δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με εκείνες τις ήρεμες και αρμονικές καταστάσεις, που έχεις ανάγκη να ζεις… Τα γεγονότα μπορεί να σου ανοίξουν περισσότερες από μια επιλογές, περισσότερους από έναν δρόμους, και αυτόματα να σε βάλουν στη διαδικασία του διλήμματος, της επιλογής, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο για εσένα! Κι αυτό γιατί οι ευκαιρίες ενδεχομένως στο διάστημα αυτό, να είναι πάνω από μια… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ζυγούς που έχουν μόνιμη σχέση στη ζωή τους, το σίγουρο είναι ότι θα προβληματιστείς πολύ! Χρησιμοποίησε τη γνωστή στη ζυγαριά, για να μπορέσεις να μετρήσεις τα υπέρ και κατά, αν και στον έρωτα το μέτρο αυτόματα παύει να λειτουργεί, αλλά συνήθως εσύ διατηρείς την ικανότητα αυτή! Τώρα τα πράγματα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να σε απογοητεύσουν, γι’ αυτό και φρόντισε να προσέξεις την όποια επιλογή κανείς το διάστημα αυτό. Όσο για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, το σκηνικό σου είναι γνωστό και το έργο σίγουρα το έχεις ξαναζήσει το προηγούμενο διάστημα! Μόνο που τώρα πια, τα γεγονότα που προκύπτουν στη σχέση σου, είναι πολύ πιθανό να κλείσουν οριστικά την πόρτα του μεταξύ σας, με τον σύντροφό σου…
 
ΥΓ. Με τον Κριό επιστρέφουν για μια ακόμα φορά οι διαμάχες που σας προβλημάτισαν το τελευταίο διάστημα, μόνο που τώρα ίσως να έχουν οριστικό χαρακτήρα… Με τον Δίδυμο καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να μη σου δίνουν κάτι απτό, κάτι στο οποίο μπορεί να στηριχθείς και αυτό είναι το γεγονός που μπορεί να σε απογοητεύσει πολύ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το παιχνίδι ζωηρεύει… επικίνδυνα!
Μπορεί ο κύκλος αυτός να μη σου δίνει κάτι που να σε εξιτάρει ή να σε ευχαριστεί, τουλάχιστον ιδιαίτερα και με μια πρώτη ματιά… Μια και η καθημερινότητά σου γεμίζει με υποχρεώσεις και τρέξιμο, που ομολογουμένως δεν είναι και το καλύτερό σου. Από την άλλη μεριά, και η ερωτική σου ζωή γεμίζει με περισσότερα πρόσωπα και ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, φαίνεται πως έρχεσαι αντιμέτωπος με εκείνες τις καταστάσεις που διεγείρουν πάρα πολύ και την ψυχολογία σου και το μυαλό σου! Άλλωστε, η ποικιλία που έχεις μπροστά σου τώρα, σε ό,τι αφορά στις επιλογές σου, είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό,τι έχεις φανταστεί! Τα πρόσωπα που παίζουν τώρα στο παιχνίδι της ερωτικής σου ζωής, μπορεί να είναι ένα, δύο, τρία, το σενάριο δεν προσδιορίζει σαφή αριθμό… Βάζει διλήμματα, τα οποία όμως φαίνεται πως έχεις την ικανότητα και να τα διαχειριστείς, αλλά και να απολαύσεις αυτά που σου δίνονται… Ωστόσο, επειδή υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κάτι απ’ όλα αυτά να σπείρει και το σπόρο της απογοήτευσης στην καρδιά σου, προσέξτε λιγάκι τα μπερδέματα, γιατί είναι πολύ πιθανά το διάστημα που θα ακολουθήσει. Για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, ζωηρεύουν τα χρώματα της καθημερινότητας, της επικοινωνίας, των επαφών σου, οι δείκτες κινούνται πολύ ανοδικά και δεν αποκλείεται καθόλου μέσα σε αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι, να υπάρξει και ένα πρόσωπο, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, καταρχήν γιατί μιλάει στο μυαλό σου… Και ξέρεις, οι εγκεφαλικές λειτουργίες είναι ίσως από τα πιο δυνατά σου σημεία, αυτά που σου προκαλούν και έντονο ερωτικό ενδιαφέρον!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο το παιχνίδι σε ξεσηκώνει επικίνδυνα, αλλά και με τον Κριό και με τον Ζυγό… Είπαμε, τα πρόσωπα είναι πάνω από ένα σίγουρα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Προβλέψεις ζώδια και έρωτας την εβδομάδα μέχρι 29 Ιουνίου 2014  με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο απο την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ώρα για ενδοσκόπηση!
Είναι οι προβολείς της νέας Σελήνης, που στρέφονται πάνω σου και φωτίζουν τις πολύ βαθιές σου επιθυμίες… Τι είναι εκείνο που λαχταράς περισσότερο; Τι είναι εκείνο που αναβλύζει κατευθείαν από την καρδιά σου; Ήρθε η ώρα αφενός να το συνειδητοποιήσεις, αφετέρου να το… ζητήσεις! Στον κύκλο αυτόν, εκείνο που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο είναι η δουλειά που θα κάνεις με τον εαυτό σου και οι συνειδητοποιήσεις που θα έρθουν στην επιφάνεια. Είναι η ώρα να στραφείς μέσα σου, να ανοίξεις τα πολύ βαθιά κρυμμένα κουτάκια των επιθυμιών σου, εκεί ακριβώς στο κέντρο, που χτυπάει η καρδιά σου! Και βέβαια, υπάρχει μια εσωτερική ανάγκη σου να δώσεις, να προσφέρεις, να σταθείς κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και που έχουν ανάγκη την παρουσία σου και τη στήριξη σου, να τα αγκαλιάσεις με κείνη τη ζεστή αγκαλιά, που μόνο ένας Καρκίνος μπορεί να δώσει! Οι σχέσεις σου μπαίνουν σε μία νέα βάση, πιο συναισθηματική, αλλά παράλληλα είναι πολύ πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με συμπεριφορές πιο δύσκολες, που σκοπό έχουν να σου επιβάλουν την άποψή τους ή τις τάσεις τους με οποιοδήποτε τρόπο. Κι αυτό μπορεί να μη γίνει απευθείας, μπορεί να γίνει μέσα από συγκάλυψη, που ίσως να δυσκολευτείς να την αντιληφθείς. Ωστόσο, δεν αποκλείεται (ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου) να βρεθείς μπροστά σε μία νέα έναρξη σχέσης, που πιθανόν να έχει να κάνει και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που εμφανίζεται προκειμένου να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σου. Όμως, καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός μαζί του, μια και αν στο παρελθόν το πρόσωπο αυτό σε έχει απογοητεύσει, διόλου απίθανο το σενάριο στο τώρα, να κρύβει μια από… τα ίδια! Αν όμως μιλάμε για μια νέα γνωριμία, φαίνεται πως συγκινεί βαθιά το συναισθηματικό σου κόσμο και έχει πολλά από αυτά τα στοιχεία, που σε κάνουν να νιώθεις ήρεμος και ασφαλής! Όσο για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να έρθεις ξανά αντιμέτωπος με ιστορίες που σε έχουν απασχολήσει και στο προηγούμενο διάστημα (ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Καρκίνους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους), που αφενός έχουν ίσως ένα μεγάλο ποσοστό έντασης, από την άλλη μεριά όμως, ενδεχομένως να ξεκαθαρίσουν τα διλήμματα και τα ερωτηματικά, ώστε να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Ίσως όχι εύκολες, αλλά να είναι από αυτές, που θα απελευθερώσουν τόσο την ψυχολογία σου, όσο και το συναίσθημά σου!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ υπάρχει η εξής παγίδα: αν σε αφορά μια ιστορία από το παρελθόν, καλό είναι να αποφύγεις με την εμπιστευτείς, αν όμως αφορά σε μια νέα σχέση, δώσε το χρόνο που χρειάζεται. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου, αλλά και σε αυτά που νιώθεις. Με τον Ζυγό αλλά και τον Κριό, καλό είναι να λειτουργήσεις με ευελιξία, γιατί τα πράγματα στο μεταξύ σας κινούνται σε οριακά σημεία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όλα ή… τίποτα; Ας γίνω πιο ευέλικτος… και ας πάρω αυτό που μου δίνεται!
Ένα καινούργιο παράθυρο ανοίγει, που ρίχνει άπλετο φως στη ζωή σου, στο συναίσθημά σου, και σε ζεσταίνει, σε κάνει να νιώθεις όμορφα και με τον εαυτό σου, αλλά και με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου! Η επικοινωνία σου, οι επαφές σου, οι σχέσεις σου, φιλικές και ερωτικές, περνούν σε μια πιο ζεστή, πιο οικεία, πιο τρυφερή κατάσταση, από αυτές που σε διευκολύνουν και στο να εκφραστείς, αλλά και να βγάλεις από μέσα σου ό,τι όμορφο έχεις, προκειμένου να το μοιραστείς με τα πρόσωπα που αγαπάς! Και ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, πολύ πιθανόν να κρύβει και κάποιες εκπλήξεις… Όπως έναν νέο κύκλο με ένα παλιό πρόσωπο, που εμφανίζεται ξανά στη ζωή σου, διεκδικώντας άλλη μια ευκαιρία για το μεταξύ σας. Ωστόσο, το να το εμπιστευτείς για μια ακόμα φορά, δεν αποκλείεται εμπεριέχει και τους γνωστούς κινδύνους της απογοήτευσης, εκείνης που σε έκανε να απομακρυνθείς από κοντά του την πρώτη φορά. Αν, από την άλλη μεριά, μιλάμε για μια νέα γνωριμία, πάλι χρειάζεται χρόνο πριν καταθέσεις το συναίσθημά σου και την καρδιά σου, αν και ο ερωτικός παλμός φαίνεται να χτυπά σε πιο γρήγορους ρυθμούς το διάστημα που θα ακολουθήσει… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Σκόρπιους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, ενδεχομένως να προκύψει ένα πρόσωπο, που ο πειρασμός του να ενδώσεις στον έρωτά του είναι πολύ μεγάλος και θα σε ταλαιπωρήσει με τα διλήμματα που θα δημιουργήσει στην ψυχή σου… Γεγονός είναι πάντως, πως οι νύχτες σου έχουν άκρως μεταμορφωτικό χαρακτήρα, μια και το πάθος και η ένταση θα πρωταγωνιστούν, δίνοντας ένα έντονο ερωτικό στίγμα στην περίοδο που ακολουθεί, πάντα με τις ανάλογες συνέπειες! Όσο για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, είναι το παρασκήνιο που εγείρει ζητήματα και αποκαλύψεις, που θα σε ξαφνιάσουν… Και παράλληλα, ενεργοποιούν εκείνο το μηχανισμό, που μπορεί να δημιουργήσει αρκετές εμπλοκές στην προσωπική σου ζωή, διλήμματα, ρήξεις, διαφωνίες… Ίσως είσαι και εσύ αυτός που προκαλεί τις καταστάσεις, μια και η εσωτερική φόρτιση που νιώθεις όλο το διάστημα αυτό, βγαίνει με πολύ δυναμικό τρόπο προς τα έξω, μην υπολογίζοντας ούτε το κόστος, ούτε και τις συνέπειες! Και επειδή πολύ εύκολα μπορείς να τα κάνεις όλα άνω-κάτω, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, γιατί όταν πυροδοτηθεί η εσωτερική σου ένταση, μπορεί να προκαλέσει ανυπολόγιστες συνέπειες!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ φαίνεται πως ο κύκλος που ανοίγει μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ έντονα συναισθήματα, όμως χρειάζεται χρόνο μέχρι να αποδειχτεί ότι το μεταξύ σας έχει τη δυνατότητα να σας κρατήσει και τους δύο στη σχέση αυτή, χωρίς προβλήματα και απογοητεύσεις. Επίσης, και με τον Καρκίνο ενδεχομένως να ανοίξει ένας νέος κύκλος με πολύ δυνατά συναισθήματα, αλλά με τον Δίδυμο θα βρεθείς αντιμέτωπος με ερωτικά διλήμματα, που όμως θα ανεβάσουν πολύ ψηλά την αδρεναλίνη σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Όλα είναι στο χέρι σου!
Όνειρα, σχέδια, συναισθήματα, όλα αυτά έρχονται μπροστά σου, ανοίγοντας ένα νέο δρόμο, με πολλές προϋποθέσεις να φτάσει στον τελικό του προορισμό… Από σένα εξαρτώνται όλα και από τον τρόπο που θα χειριστείς τα γεγονότα της περιόδου που θα ακολουθήσει… Μια και ευκαιρίες θα υπάρξουν και ίσως μάλιστα να είναι και αρκετές… Να κάνεις πράγματα που αγαπάς, να μοιραστείς με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου πολύ όμορφα συναισθήματα και βεβαίως, να ανοίξεις έναν νέο κύκλο στην ερωτική σου ζωή. Ίσως και με ένα πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρεί το μυαλό σου, την καρδιά σου, το συναίσθημά σου, αλλά η απόσταση δεν σε αφήνει να εκφράσεις όλα εκείνα που έχεις νοιώσει ή που έχεις αναθεωρήσει, σε σχέση με την δική σου στάση! Για όλα αυτά θα έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου, και να ζητήσεις ίσως και μια συγγνώμη, που θα σου δώσει μια νέα ευκαιρία, που θα σας φέρει και πάλι κοντά. Αλλά και νέα πρόσωπα, που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, φαίνεται να σου εγείρουν έντονα το ενδιαφέρον και το συναίσθημα, όμως χρειάζεται προσοχή και χρόνο, πριν βγάλεις τα συμπεράσματα που θέλεις, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Αν ανήκει στους Ιχθύες που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό το διάστημα αυτό να υπάρξουν αρκετές προκλήσεις, στις οποίες θα θελήσεις να ανταποκριθείς, μια και η ερωτική ένταση δεν σε αφήνει να ησυχάσεις… Τα θέλω σου, οι επιθυμίες σου, θα στραφούν σε πολύ συγκεκριμένα μονοπάτια… ερωτικά και βεβαίως, μυστικά! Αλλά και για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, οι επιθυμίες σου είναι και η αιτία πολλών εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή, μια και έλκεις καταστάσεις, οι οποίες έχουν πολύ έντονο χρώμα, και εμπειρίες, απ’ αυτές που θα τις κρατήσεις καλά κρυμμένες μέσα σου και δεν θα τις μοιραστείς με κανέναν, αφού μπορούν να εκφραστούν μόνο σε συγκεκριμένα πρόσωπα και με συγκεκριμένο τρόπο!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέες εξελίξεις, οι οποίες έχουν έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα, αυτός όμως είναι και ο λόγος που μπορεί και οι δυο να νιώσετε απογοήτευση, ίσως περιμένετε πολλά ο ένας από τον άλλον… Αλλά και με το Δίδυμο ο κύκλος που ανοίγει τώρα, έχει έντονα ερωτικό χρώμα. Με τον Ζυγό απογειώνεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Προβλέψεις ζώδια και έρωτας την εβδομάδα μέχρι 29 Ιουνίου 2014  με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο απο την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις πολλά να πεις και ακόμα περισσότερα να ζήσεις…
Είναι η διάθεσή σου, που λειτουργεί με έναν πιο αισιόδοξο τρόπο, πιο χαρούμενο, πιο φωτεινό, που θα φέρει κοντά σου πολλά πρόσωπα, άλλα σημαντικά και άλλα λιγότερο, ωστόσο η ποικιλία δεν θα λείψει το επόμενο διάστημα από τη ζωή σου και οι επιλογές επίσης! Ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να έρθει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο το φλερτ, το παιχνίδι, θα δώσει όμορφα χρώματα στην καθημερινότητά σου, καθώς προέρχεται από τον κύκλο των καθημερινών σου επαφών ή συναλλαγών. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ιστορία, που μπορεί μέχρι τώρα να αιωρείται, με ένα πρόσωπο από τον χώρο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που ο ερωτισμός ανάμεσά σας έχει ξεσηκώσει έντονα συναισθήματα και στους δυο σας. Ενδεχομένως τώρα να έχει έρθει η ώρα να περάσετε σε μία πιο συγκεκριμένη φάση μεταξύ σας, εκδηλώνοντας ο ένας προς τον άλλον αυτά που έχει νιώσει, με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά. Χρειάζεται πολύ προσεκτικά βήματα, όμως, και από τους δύο σας, για να μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να αξιοποιήσετε αυτό που έχετε νιώσει ο ένας για τον άλλον. Από την άλλη μεριά, και πάλι περισσότερο για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Βέβαια… Ταύρος είσαι, και η σχέση σου με το χρήμα είναι προσεκτική, όμως τώρα καλείσαι να προσέξεις περισσότερο, μια και υπάρχουν αρκετές παγίδες και αρκετοί κίνδυνοι, τους οποίους ούτε καν μπορείς να φανταστείς. Γι’ αυτό, μείνε στο γνωστό μέτρο που σε διακρίνει στα ζητήματα αυτά και γίνε πολύ, μα πολύ συντηρητικός! Όσο για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλοί λόγοι που θα νιώσεις εσωτερική αναστάτωση, αλλά και είναι τα γεγονότα που σε προκαλούν, γεγονότα που μπορεί να αφορούν και στην προσωπική σου ζωή, αλλά και στις σχέσεις σου στο χώρο της δουλειάς σου. Ίσως έρθεις αντιμέτωπος με θέματα, τα οποία σε απασχόλησαν ξανά το προηγούμενο διάστημα και τώρα έρχονται για να κάνουν ένα εντυπωσιακό φινάλε, μέσα όμως από έντονες καταστάσεις. Και εδώ, εκείνο που θα σε βοηθήσει πολύ είναι η γνώστη σου ψυχραιμία και η ατάραχη γενικά στάση σου απέναντι στα πράγματα…
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο το σίγουρο είναι ότι έχετε πολλά και να πείτε και να ανταλλάξετε, μια και έχει καμία βαθιά κατανόηση ο ένας προς τον άλλον… Με τον Ιχθύ, αυτό που νιώσατε είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί με πολύ έντονο τρόπο… Προσοχή στην σχέση σου με Κριό, Ζυγό και Σκορπιό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθω καλά, το δείχνω και το εκφράζω… Κρατάω όμως τις αποστάσεις σε ό,τι με προβληματίζει!
Είναι εκείνο το χαμόγελο που ζωγραφίζεται στα χείλη σου το διάστημα αυτό, που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα μέσα από κείνη τη διάθεση, η οποία δημιουργεί προϋποθέσεις για αισθητή βελτίωση σε πολλούς από τους τομείς της ζωής σου! Και θα δεις πως οι φίλοι σου είναι το πολυτιμότερο δώρο για τη ζωή σου, μια και οι σχέσεις σου μαζί τους γίνονται πιο στενές, με μια διάθεση να δώσεις, αλλά και να πάρεις αγάπη, συναίσθημα, στήριξη, συμπαράσταση… πράγματα πολύτιμα για τη ζωή σου! Και βεβαίως, η ερωτική σου ζωή στο προσκήνιο, σε ένα κλίμα πολύ ιδιαίτερο, μια και ανακινείται ίσως μια ιστορία από το παρελθόν, με ένα πρόσωπο που η σχέση του μαζί σου για κάποιο λόγο σε έκανε να στεναχωρηθείς, να πικραθείς και τελικά, να απομακρυνθείς από κοντά του… Σε αυτήν την καινούργια προσέγγιση, που θα γίνει από ό,τι φαίνεται από την μεριά του, μη βιαστείς να ενθουσιαστείς ή να πιστέψεις πως όλα άλλαξαν, γιατί διόλου απίθανο το σκηνικό να επαναληφθεί ακριβώς το ίδιο και να βρεθείς για μια ακόμα φορά κρατώντας τα όνειρά σου στο χέρι, ψάχνοντας και πάλι κάποιον να τα μοιραστείς! Αλλά και στις νέες γνωριμίες, που ενδεχομένως να μπουν στο παιχνίδι (ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου), φρόντισε να δώσεις χρόνο και χώρο, για να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους, γιατί υπάρχει έντονος και εδώ ο κίνδυνος της διάψευσης των προσδοκιών σου. Ωστόσο, το κλίμα έχει πολλά πράγματα από τα οποία μπορείς να τροφοδοτήσεις το συναίσθημά σου και να νιώσεις την ομορφιά του μοιράσματος και της ερωτικής επιθυμίας, που τώρα γίνεται πιο έντονη και πιο δυνατή μέσα σου! Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, ο κύκλος του παρελθόντος φαίνεται να ανοίγει νέες ευκαιρίες αποκατάστασης κάποιων σχέσεων, που ταλαιπωρήθηκαν στο παρελθόν… Εσύ του δεύτερου δεκαημέρου, οι ισορροπίες που πρέπει να κρατήσεις αφορούν στα ζητήματα της οικονομικής σου ζωής, που το τελευταίο διάστημα δείχνουν να ταλαιπωρούνται αρκετά. Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές, οι οποίες ίσως να μην σου είναι τόσο ευχάριστες και αφορούν ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και που επανέρχονται, προκειμένου να πάρουν μια πιο οριστική, ξεκάθαρη μορφή… Αυτό δεν αποκλείει βεβαίως και τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, μόνο που εδώ οι εμπειρίες αφορούν εκείνα τα… αρχέγονα ένστικτα, που εκδηλώνονται με έναν πολύ ιδιαίτερο και συγκεκριμένο τρόπο!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο υπάρχει το ενδεχόμενο μια φιλία να αλλάξει μορφή, να γίνει πιο ζεστή, να εκδηλώσει το συναίσθημά της απέναντί σου και να έρθετε πιο κοντά… Με τον Ιχθύ, αλλά και με το Δίδυμο, μια ιστορία από το παρελθόν ζωντανεύει ξανά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είμαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις μου!
Το κλίμα που αρχίζει να διαμορφώνεται, ίσως και με έντονο τρόπο το διάστημα που θα ακολουθήσει, έχει να κάνει κυρίως με τον δύσκολο τομέα των σχέσεών σου και των συνεργασιών σου. Τώρα, έρχονται από τη μια μεριά να σε προβληματίσουν, από την άλλη μεριά όμως να σου ξεκαθαρίσουν και το τοπίο για το ποια πρόσωπα τελικά αξίζει να έχεις στη ζωή σου, ποια είναι τα πρόσωπα εκείνα, που αξίζει να εμπιστευτείς… Βέβαια, δεν είναι εύκολο ούτε το ξεκαθάρισμα, αλλά ούτε και οι αποφάσεις, αλλά… ποιος είπε ότι εσύ είσαι για τα εύκολα; Διόλου απίθανο να γίνεις πολύ απαιτητικός, να βγάλεις εκείνη τη δύσκολη πλευρά του εαυτού σου, η οποία δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους άλλους να τη διαχειριστούν, και να είναι αυτή που θα προκαλέσει και έντονες αντιδράσεις από το περιβάλλον σου και θα ανάψει τα αίματα! Στον κύκλο αυτό, καλό είναι να εξετάζεις πολύ προσεκτικά τις ειδήσεις που έρχονται προς τη μεριά σου, ακόμα κι αν δείχνουν να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για τα ζητήματα που σε απασχολούν. Ταυτόχρονα, απόφυγε να εμπιστευτείς και λόγια, όσο κι αν ικανοποιούν το συναίσθημά σου! Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, διόλου απίθανο να υπάρξουν νέες γνωριμίες, οι οποίες θα εγείρουν έντονα συναισθήματα, τόσο από μεριά σου, όσο και από το πρόσωπο με το οποίο εμπλέκεσαι! Ωστόσο, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, ένα φλερτ η ένα παιχνίδι, το οποίο μπορεί να λαμβάνει χώρα στον εργασιακό σου χώρο, πρόσεξε το πάρα πολύ, γιατί μπορεί να βγάλει θέματα ή να έχει τις προεκτάσεις εκείνες, οι οποίες δεν σε εξυπηρετούν και ενδεχομένως να σε απογοητεύσουν. Γεγονός είναι πάντως ότι ο κύκλος αυτός θα έχει πολλές εξελίξεις στις σχέσεις σου, οι οποίες φαίνεται να λειτουργούν καθοριστικά και για την πορεία σου παρακάτω… Και βέβαια, περισσότερο για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, που τα γεγονότα φαίνεται να παίζουν ένα πολύ ιδιαίτερο ρόλο, ενεργοποιώντας και τα θέματα της επαγγελματικής ζωής, αλλά και της προσωπικής, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους και που το τελευταίο διάστημα έχει περάσει αρκετές δυσκολίες. Είναι πολύ πιθανό, το διάστημα αυτό να γραφτεί η τελευταία πράξη, που δεν θα είναι εύκολη, μια και οι εντάσεις, οι διενέξεις, έρχονται στην καθημερινότητά σου να σου θυμίσουν, πως όλα κατακτώνται με δυσκολία. Το σημαντικό είναι να ξέρεις εσύ τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις κι αυτό να υπερασπιστείς… Είναι αυτή σου η θέση, που θα σου ανοίξει το δρόμο που θα περπατήσεις το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και αποφασιστικός… Και πάνω απ’ όλα, συνειδητοποιημένος!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο εκείνο που σας χωρίζει είναι και αυτό που σας ενώνει… Εκείνο που είναι αδιαπραγμάτευτο, είναι η ερωτική έλξη που έχετε στο μεταξύ σας! Μεγάλη προσοχή με τον Κριό και τον Ζυγό… Ίσως είναι και η τελευταία πράξη του μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Προβλέψεις ζώδια και έρωτας την εβδομάδα μέχρι 29 Ιουνίου 2014  με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο απο την αστρολόγο Βίβιαν
 
Προβλέψεις ζώδια και έρωτας την εβδομάδα μέχρι 29 Ιουνίου 2014  με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο απο την αστρολόγο Σάντυ
 
Προβλέψεις ζώδια και έρωτας την εβδομάδα μέχρι 29 Ιουνίου 2014  με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο απο την αστρολόγο Ροδούλα
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-06-2014 00:00:00