blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 23 ως 29 Μαρτίου 2015

Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο

Όταν οραματίζεσαι, δημιουργείς μια εικόνα στο νοητικό σου επίπεδο… Αυτή είναι η αρχή της υλοποίησης των επιθυμιών σου! Όσο κι αν αυτό σου ακούγεται περίεργο η μακρινό από σένα, να θυμάσαι πως τα πάντα ξεκινούν από μια σκέψη, μια ιδέα κι ένα όραμα… Είναι στο χέρι σου λοιπόν να το πάρεις και να το υλοποιήσεις!
 
Ακριβώς αυτό είναι ένα από τα μηνύματα της εβδομάδας αυτής. Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο στέλνει την ευεργεσία του σε όλες τις ημέρες που ακολουθούν και θα βοηθήσει στην επίτευξη ακόμα και σημαντικών στόχων, αρκεί να θυμάσαι πως πρέπει να δουλέψεις πραγματικά και με την ψυχή σου γι’ αυτούς!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τετράγωνο με Δία

Όμως, η εβδομάδα κινείται στους ξέφρενους ρυθμούς της Αφροδίτης. Μιας Αφροδίτης πανέμορφης, στο ζώδιο του Ταύρου, που ενεργοποιεί τις καλύτερές της ποιότητες… Αυτές που θα εισπράξουμε κι εμείς μέσα από τις όψεις της, ξεκινώντας από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα την Τρίτη, που έρχεται να ξυπνήσει το συναίσθημά και να προσφέρει όμορφες, τρυφερές στιγμές, που χρωματίζουν πολύ ευχάριστα την καθημερινότητά σου, μέσα από την ανταλλαγή του τρυφερού συναισθηματικού σου κόσμου!
 
Και βεβαίως, είναι η αρχή του… πάρτι, γιατί το τριήμερο που ακολουθεί, θα σε ξεσηκώσει και θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ζήσεις έντονα, χαρούμενα, συναρπαστικά! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία απλώνει την ενέργειά του στο τριήμερο και σε κάνει να κινείσαι στους ρυθμούς της διασκέδασης, της καλοπέρασης, της ξενοιασιάς και φυσικά, της καρδιάς σου! Βγες, διασκέδασε, χόρεψε φλέρταρε, άφησε τη θετική ενέργεια των ημερών να σε παρασύρει! Ξέχνα ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει ή σε στενοχωρεί!
 
Οι πλανήτες προσφέρουν άφθονη ενέργεια που θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου τα δύσκολα και να ανανεωθείς! Πρόσεξε, όμως, τα χρήματα σου γιατί τις ημέρες αυτές μπορεί να ξεφύγεις επικίνδυνα!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Μπορεί να ξεφύγεις και στον… έρωτα, μια και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (που κορυφώνεται την Δευτέρα 30 Μαρτίου, αλλά στέλνει την ενέργειά του και στο τριήμερο που προηγείται) υπόσχεται μοναδικές στιγμές και ιδιαίτερες γνωριμίες, που ξεσηκώνουν δυνατά συναισθήματα που δημιουργούν πάθη, ένταση, την αγωνία του τηλεφώνου, την διεκδίκηση του προσώπου που θέλεις να βρίσκεσαι κοντά του, αλλά και το φιλί που θα ανταλλάξεις… Το σίγουρο είναι πως οι σχέσεις που δημιουργούνται με την όψη αυτή δεν είναι της μιας βραδιάς! Έχουν συνέχεια, και μάλιστα συναρπαστική!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, όλα διευκολύνονται γύρω σου, και ιδιαίτερα ο τομέας των σχέσεων, των επαφών και των συναλλαγών σου, που κινούνται σε πολύ πιο αρμονικούς και ισορροπημένους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα! Η εβδομάδα αυτή ξυπνά τις συναισθηματικές σου ανάγκες και σε οδηγεί στην αγκαλιά των προσώπων, με τα οποία νιώθεις καλά κι ασφαλής όταν είσαι κοντά τους! Δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για αναθέρμανση των σχέσεων που ενδεχομένως είχαν ταλαιπωρηθεί ή σε είχαν ταλαιπωρήσει. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα αυτά και να αποκαταστήσεις την όποια παρεξήγηση ή απομάκρυνση!
 
Από την άλλη, τα εσωτερικά σου διλήμματα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν και σε κάνουν να μην ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις ή πώς να συμπεριφερθείς απέναντι στις καταστάσεις που προκύπτουν…
 
Όμως, η εβδομάδα αυτή μπορεί να κρύβει θαυμάσιες ευκαιρίες, που αφορούν τα προσωπικά σου ζητήματα, τα θέματα που σε ενδιαφέρει να εξελίξεις, τα σχέδιά σου και τις ιδέες σου. Οτιδήποτε προωθούσες ή μεθόδευες μέχρι τώρα, είναι η εποχή που μπορεί να το δεις να παίρνει μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση και να αποδίδει.
 
Ο έρωτας αναβαθμίζεται και σε ξεσηκώνει, αφού αυτός είναι ο κύριος σκοπός του την εβδομάδα αυτή: Να σου προσφέρει απολαύσεις, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μια και οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα, κάτι παραπάνω που έχουν να σου πουν… Ετοιμάσου για δυνατές εξελίξεις!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προσφέρει σημαντικές και ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις σε ένα εργασιακό σου θέμα. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα, που θα λειτουργήσουν ενισχυτικά και σε σχέση με τα σχέδιά σου!
 
Με τον Αιγόκερω οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές! Ποια σχέση σου θα αποκατασταθεί αυτό το διάστημα; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ας το δούμε το πράγμα πιο σφαιρικά! Ναι, μπορεί να προκύπτουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, που δημιουργούν έναν σχετικό πονοκέφαλο στην καθημερινότητά σου, όμως από την άλλη μεριά η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου δώσει σημαντικές διευκολύνσεις και ανάσες, που ανεβάζουν την ψυχολογία σου, ενώ και οι σχέσεις σου δείχνουν να ανανεώνονται! Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει τη δυνατότητα να μεθοδεύσεις ή να επεκτείνεις, οτιδήποτε κι αν σε ενδιαφέρει να προωθήσεις!
 
Η κοινωνική σου ζωή περνά και αυτή σε μια φάση ανανεωτική και οι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τροφοδοτούν την ψυχολογία και το συναίσθημά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Παρθένους, το διάστημα που ακολουθεί προσφέρεται για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να χρωματίσεις με πολύ όμορφα χρώματα το μεταξύ σας! Παράλληλα, για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου οι ημέρες φαίνεται να έχουν εξελίξεις, που ενεργοποιούν με πολύ έντονο τρόπο το συναίσθημά σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να ζήσεις έναν έρωτα όχι συνηθισμένο, μέσα από νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες… Έναν έρωτα που θα ανεβάσει τον δείκτη της αδρεναλίνης σου στα κόκκινα και θα σου προφέρει μοναδικές συγκινήσεις…
 
ΥΓ. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να έχεις και στα οικονομικά σου. Ζητήματα που σε είχαν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα και ίσως ένοιωθες ότι βρίσκονται σε τέλμα ή σε αδιέξοδο, φαίνεται πως την εβδομάδα αυτή βρίσκουν διεξόδους και εξυπηρετήσεις ή λύσεις, που θα σου δώσουν μια σημαντική ανάσα! Δεν αποκλείεται και ένα πρόσωπο μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να σταθεί κοντά σου και να σε βοηθήσει!
 
Με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω, τα πράγματα εξελίσσονται μέσα σε ένα κλίμα πάθους και έντασης, από την οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις… Τι θα προκύψει; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι η εποχή σου! Μετά από το στρεσάρισμα που πέρασες στο προηγούμενο διάστημα, το κλίμα σταδιακά αρχίζει να αποφορτίζεται, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και να δημιουργεί μία πολύ καλύτερη ψυχολογία μέσα σου. Έχεις τη διάθεση να ζήσεις πιο έντονα, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να χαρείς και γενικά να τροφοδοτήσεις τον εαυτό σου με μεγάλες δόσεις αισιοδοξίας και χαράς, που και την αξίζεις και τη δικαιούσαι!
 
Σε πρώτο πλάνο αφενός η δημιουργικότητά σου, μια και τώρα νιώθει την ανάγκη να εκφραστείς μέσα από αυτήν και να εξελίξεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να το πας παρακάτω! Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα πολύ εποικοδομητικών συζητήσεων, επαφών και διαπραγματεύσεων, που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στους στόχους ή στα όνειρά σου, ενώ παράλληλα θα σου δώσει και την δυνατότητα εναλλακτικών λύσεων που σε εξυπηρετούν.
 
Εντυπωσιακές όμως προβλέπονται οι εξελίξεις και στην προσωπική σου ζωή, αφού περνάς σε μια νέα φάση, σαφώς πιο αισιόδοξη, πιο δημιουργική και βέβαια πιο ερωτική. Στη ζωή σου εμφανίζεται ένα νέο πρόσωπο, που αγγίζει εκείνες τις πολύ λεπτές συναισθηματικές σου χορδές και δημιουργεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που όχι μόνο δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο, αλλά θα σου δημιουργήσει δυνατά συναισθήματα, που σε παρασύρουν σε… νέες περιπέτειες! Πάθος, ερωτική έξαψη και αισθησιακές νύχτες έχει το μενού της εβδομάδας… Όσοι πιστοί… προσέλθετε!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ζήτημα, που σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και τώρα φαίνεται πως βρίσκει τις ισορροπίες του. Αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή, οι ημέρες που ακολουθούν μπορεί να σου προσφέρουν την κατάκτηση ενός στόχου σου, μιας φιλοδοξίας ή ενός σχεδίου που επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό. Δεν αποκλείεται επίσης να έχεις και οικονομικές εξελίξεις, που σε ανανεώνουν.
 
Με τον Ταύρο πάντως, το πάρτι τώρα ξεκινά! Μάθε τι εξελίξεις έρχονται με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί ο κυβερνήτης σου Ερμής στους Ιχθείς να συνεχίζει να δημιουργεί διαφόρων ειδών μπερδέματα στο χώρο της δουλειάς σου, αλλά και μια ασυνεννοησία την οποία δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις, όμως το μυαλό σου, τρέχει, ανοίγεται, πετάει και πάνω απ’ όλα, επιθυμεί! Η διάθεσή σου σε βγάζει από τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεις, ενώ σου ανοίγει καινούρια πεδία δραστηριοτήτων, σχεδίων και ιδεών, που την εβδομάδα αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να εφαρμόσεις. Μια συνεργασία, ένα σχέδιο ή κάτι που ενδεχομένως επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς τώρα έχει έρθει η στιγμή της υλοποίησής του! Δεν αποκλείεται να αποκατασταθεί και μια σχέση από το φιλικό σου περιβάλλον ή μια συνεργασία, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου.
 
Στην ερωτική σου ζωή, κάτι φαίνεται να περιπλέκεται, κάτι το οποίο κινείται στο παρασκήνιο… Μια σχέση ενδεχομένως, με ένα πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σου και που η παρουσία του διεγείρει έντονα το συναίσθημά σου, δημιουργώντας ελπίδα και προσμονή. Όμως, δεν είναι σίγουρο πως το πρόσωπο αυτό μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που περιμένεις… Μπορεί όμως να μοιραστεί μαζί σου στιγμές έντασης, πάθους και αισθησιασμού! Για τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα…
 
ΥΓ. Το διάστημα αυτό σου δίνει την σημαντική δυνατότητα της… οργάνωσης! Αν έχεις στο μυαλό σου να μεθοδεύσεις και να δρομολογήσεις ένα σχέδιο ή μια ιδέα σου, η περίοδος αυτή σε βοηθά να κάνεις μυστικές επαφές, που θα λειτουργήσουν προπαρασκευαστικά για τις μελλοντικές εξελίξεις.
 
Πάντως, με έναν Ζυγό, το παρασκήνιο δημιουργεί μεγάλη ερωτική ένταση! Με τον Κριό, το παιχνίδι συνεχίζεται! Με ποιο άλλο ζώδιο υπάρχει ερωτική εύνοια αυτή την εβδομάδα; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά! Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να συναντά τον Δία και λίγο παρακάτω τον Πλούτωνα, την εβδομάδα αυτή (αλλά και την επόμενη) έχεις κι εσύ τα οφέλη σου: Μια σημαντική ενίσχυση στα οικονομικά σου για παράδειγμα, ή την δυνατότητα να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες από εκεί που δεν το περιμένεις! Δεν αποκλείεται και ένα πρόσωπο μέσα από την οικογένεια να σου προσφέρει τις λύσεις και μια σημαντική βοήθεια σε ό,τι ενδεχομένως σε ταλαιπωρεί μέχρι τώρα.
 
Το τρίγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο υπόσχεται την αποκατάσταση μιας σχέσης, η οποία ενδεχομένως μπορεί να πέρασε από έντονες διαταραχές το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα μιας σημαντικής συμφωνίας ή συνεργασίας, την οποία επιδιώκεις εδώ και καιρό! Μην ξεχνάς πως η διαδρομή του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού έρχεται να φωτίσει για μια ακόμα φορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, και να σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά σε ό,τι στοχεύεις κι επιθυμείς!
 
Η ερωτική σου ζωή διαμορφώνει ένα… περίεργο σκηνικό στην ψυχολογία σου, ενεργοποιώντας έντονες επιθυμίες, που σε κάνουν να γίνεσαι πιο απαιτητικός από τον σύντροφό σου, ενώ δονείται στον παλμό της ερωτικής υπερδιέγερσης, που μεταμορφώνει τις ημέρες σου, αλλά πολύ περισσότερο τις νύχτες σου!
 
ΥΓ. Με τον Άρη να κινείται ακόμα απέναντί σου, οι προκλήσεις συνεχίζουν να δοκιμάζουν τα όρια και τις αντοχές σου και να δημιουργούν συχνά ένα έκρυθμο κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και την εβδομάδα αυτή! Ωστόσο, οι φίλοι σου πάντα βρίσκονται κοντά σου, για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε απασχολεί! Παράλληλα, δεν αποκλείεται η αποκατάσταση μια σχέσης, η οποία ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα, ή ακόμα και η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σου παρελθόν…
 
Με τον Λέοντα ο κύκλος του μεταξύ σας γράφει νέα σενάρια, ενώ με τον Κριό αποκαθίσταται μια παρεξήγηση! Ποιο πρόσωπο επιστρέφει; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καθώς περνά και ο Ήλιος στον ζώδιο του Κριού, υπάρχει ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα, που ενεργοποιεί την κοινωνική σου ζωή και όχι μόνο! Γιατί γεγονός είναι πως η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει σημαντικές εξελίξεις, τόσο στα προσωπικά σου ζητήματα, όσο και στην υλοποίηση μιας ιδέας ή ενός σχεδίου σου, το οποίο μεθοδεύεις εδώ και καιρό! Δεν αποκλείεται μία σημαντική συζήτηση ή διαπραγμάτευση να καταλήξει σε μια οριστική συμφωνία, από την οποία θα βγεις πολύ ωφελημένος! Είναι μια θετική εβδομάδα, που μπορεί να σε πριμοδοτήσει με θετικές εξελίξεις, αρκεί να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα… Και βεβαίως, μπορείς να λες αυτό που σκέφτεσαι και να σε κατανοούν πολύ καλύτερα οι γύρω σου!
 
Από την άλλη μεριά, οικογενειακά θέματα που ενδεχομένως σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, φαίνεται να περνούν σε μια πολύ καλύτερη φάση, προσφέροντας λύσεις ή εξυπηρετήσεις, που σε διευκολύνουν σημαντικά. Επίσης, τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις, μπορεί να σταθούν αρωγοί στις όποιες προσπάθειες που κάνεις, αλλά και να σε υποστηρίξουν να προωθήσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν! Δεν αποκλείεται επίσης, η εβδομάδα αυτή να σου δώσει και μια σημαντική επιτυχία σε επαγγελματικά ζητήματα, που ενδεχομένως έχεις κοπιάσει πολύ για αυτά!
 
Κόσμος πάει κι έρχεται στη ζωή σου το διάστημα αυτό, ανοίγοντας νέες πόρτες, νέες ευκαιρίες και νέες γνωριμίες. Και πολύ πιθανόν κάποια από αυτές να κεντρίσει έντονα το ενδιαφέρον σου, δημιουργώντας νέες προοπτικές και καινούργια δεδομένα στην αισθηματική σου ζωή και τις εξελίξεις της.
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει αρκετές μετακινήσεις, ενδεχομένως και κάποια μικρά ταξιδάκια, ιδιαίτερα ανανεωτικά για τον ψυχισμό σου!
 
Με τον Λέοντα, μια ιστορία από το παρελθόν φαίνεται να επανέρχεται δριμύτερη! Με τον Κριό, οι εξελίξεις κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σου! Ποια ερωτική ιστορία επανέρχεται; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ήλιο να έχει μπει πια στο ζώδιό σου, μπορούμε να πούμε πως είναι η εποχή σου! Μια εποχή όχι απαραίτητα εύκολη, όμως σε βρίσκει πιο αποφασισμένο, πιο ορμητικό και πιο πρόθυμο να διεκδικήσεις τα θέλω σου, να οργανώσεις τις προτεραιότητές σου και να θέσεις τα όριά σου στους γύρω σου. Άλλωστε, οι σχέσεις σου σε απασχολούν εδώ και καιρό και πλέον έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να πάρεις μια οριστική θέση απέναντι σε όλους και σε όλα! Και βεβαίως, είναι η εποχή που θα σκεφτείς τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου, τα θέλω σου, που εδώ και καιρό έχουν δημιουργήσει ισχυρά διλήμματα στην ψυχή σου, στο μυαλό σου, και αρκετές συγκρούσεις με το περιβάλλον σου!
 
Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου δώσει μια σημαντική νίκη σε σχέση με ένα επαγγελματικό ζήτημα, το οποίο είτε μεθοδεύεις εδώ και καιρό, είτε σε έχει προβληματίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Οι προσπάθειες που κατέβαλες μέχρι τώρα, έρχονται πλέον όχι μόνον να σε δικαιώσουν, μα ίσως να σου δώσουν και ένα αποτέλεσμα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περίμενες να έχεις! Δεν αποκλείεται επίσης τώρα να βάλεις σε εφαρμογή ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό σου και να το δεις πλέον να αποδίδει! Όπως και να έχει, είναι μια εβδομάδα που σου προσφέρει σημαντικές βοήθειες, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή, αφού πολύ πιθανόν να σου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις, οι οποίες ταλαιπωρήθηκαν και σε ταλαιπώρησαν αρκετά!
 
Και βέβαια, στην ερωτική σου ζωή οι εξελίξεις μπορεί να σχετίζονται με την επαναφορά ενός προσώπου από το παρελθόν σου, που φαίνεται πως στο μεταξύ σας δεν έχει σταματήσει ποτέ να σας απασχολεί και να κάνει την καρδιά και των δύο σας να χτυπά πιο δυνατά! Αλλά δεν αποκλείεται σε καμία περίπτωση και το ενδεχόμενο νέων και ιδιαίτερα αισιόδοξων γνωριμιών, που είναι πιθανό να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στη ζωή σου!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή μπορεί να έχεις λύσεις, διευθετήσεις και τακτοποιήσεις σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα, που πραγματικά μπορεί να σε κάνουν να ανασάνεις, χαρούμενος κι αισιόδοξος!
 
Με τον Λέοντα ένας κύκλος από το παρελθόν φαίνεται να ενεργοποιείται εκ νέου! Αλλά και με τον Τοξότη οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες! Μάθε ποιο πρόσωπο θα σε προσεγγίσει. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Όλα έχουν να κάνουν με την οπτική σου, με τον τρόπο που εσύ αντιλαμβάνεσαι και αντιμετωπίζεις τις εξελίξεις που προκύπτουν, μια και το πλανητικό σκηνικό συνηγορεί στην δημιουργία θετικών συγκυριών, που σκοπό έχουν να σε βοηθήσουν όχι μόνο να περάσεις καλά, αλλά και να επιλύσεις σοβαρά θέματα, που ενδεχομένως σε έχουν προβληματίσει! Έτσι, την εβδομάδα αυτή μπορεί να μπουν οι βάσεις σε ένα σχέδιο, μια ιδέα, μια σημαντική επέκταση, την οποία οργανώνεις εδώ και καιρό. Τώρα, το αποτέλεσμα της δουλειάς σου είναι ορατό και μάλιστα ίσως μιλά και για μία σημαντική επιτυχία!
 
Μπορεί βεβαίως να μιλά απλά για μια βελτίωση στην προσωπική σου ζωή, στις σχέσεις σου ή σε θέματά που σε έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και που τώρα φαίνεται να περνούν σε μια διαδικασία εξομάλυνσης! Και βέβαια, αν στα σχέδιά σου είναι και ένα ταξίδι, διόλου απίθανο η εβδομάδα αυτή να σου δώσει τη δυνατότητα της οργάνωσής του ή και της υλοποίησης του!
 
Από την άλλη μεριά, το πλανητικό σκηνικό φέρνει εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου, είτε βελτιώνοντας αισθητά το κλίμα στο χώρο που κινείσαι, στις υποθέσεις που προκύπτουν ή στις συνεργασίες σου, είτε ανοίγοντας νέες σημαντικές επαγγελματικές διαδρομές, που στοχεύουν στην βελτίωση και την εξέλιξή σου! Όπως και να έχει, υπάρχει αισθητή βελτίωση σε όλους τους τομείς. Είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις εξελίξεις, αλλά και τα πρόσωπα που έχουν διάθεση να σταθούν κοντά σου!
 
Αλλά και στην ερωτική σου ζωή οι εξελίξεις δεν θα λείψουν, δίνοντας το δικό τους, θετικό χρώμα και ενισχύοντας πάρα πολύ την ψυχολογία σου! Διευκολύνεται η επαφή σου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, καθώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσεις εκ νέου τα συναισθήματά σου μαζί του και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας επόμενης φάσης στο μεταξύ σας. Από την άλλη, προκύπτουν καινούργιες ευκαιρίες, μέσα από νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο ερωτικό παιχνίδι, φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή!
 
ΥΓ. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες, καθώς τώρα όλα φωνάζουν πως είναι η εποχή που μπορείς πραγματικά να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε επιθυμείς και να αναβαθμίσεις με καινούργια δεδομένα τους περισσότερους, αν όχι όλους τους τομείς της ζωής σου!
 
Με τον Ταύρο μπορείς να ελπίζεις σε μια σημαντική διαπραγμάτευση. Αλλά και με τον Κριό το παιχνίδι φαίνεται να σε ξεσηκώνει! Ποιο πρόσωπο θα επιστρέψει για μία δεύτερη ευκαιρία; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή ενισχύεται η καλή σου διάθεση και η αισιοδοξία σου, μια και όλα δείχνουν να σου προσφέρουν σημαντικές βοήθειες στα σχέδιά σου, σε οτιδήποτε έχεις θέλεις να πετύχεις, αλλά πολύ περισσότερο στις σχέσεις σου, που δείχνουν να αναβαθμίζονται! Οι σχέσεις που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα ή για κάποιο λόγο δημιούργησαν εντάσεις ή αντιπαραθέσεις, την εβδομάδα αυτή μπορούν να αποκατασταθούν, ενώ το κλίμα συνηγορεί και στην εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής! Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σ’ αυτά τα ζητήματα όλο το τελευταίο διάστημα, αλλά ακόμα περισσότερο τώρα, που σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις, να ανοιχτείς, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, όλα όσα έχεις μέσα σου, όλα όσα ήθελες να πεις! Τώρα, τέτοιου είδους εξομολογήσεις μπορεί πραγματικά να κάνουν θαύματα!
 
Επίσης, η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για την αποκατάσταση και των επαγγελματικών σχέσεών σου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να σου δώσει μια σημαντική εξέλιξη σε ένα ζήτημα που είτε σε απασχολεί εδώ και καιρό. Παράλληλα, έρχεται να βελτιώσει αισθητά και το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο και να σου δώσει τη δυνατότητα να συζητήσεις θέματα που ενδεχομένως σε έχουν προβληματίσει ή να μοιραστείς και κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες σου με τα κατάλληλα πρόσωπα, που μπορούν να σε βοηθήσουν!
 
Υπάρχει γενικότερα μια μεγάλη κινητικότητα, που βοηθά στην εξέλιξη διαφόρων τομέων στη ζωή σου με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Μα πάνω απ’ όλα, είναι η εποχή που οι νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο έχουν κάτι παραπάνω να σου πουν και κάτι περισσότερο να μοιραστούν συναισθηματικά μαζί σου!
 
ΥΓ. Αν στα σχέδια σου είναι ένα ταξίδι, είναι πολύ πιθανό η εβδομάδα αυτή να σου δώσει τη δυνατότητα της υλοποίησης ή της οργάνωσής του! Επίσης, η επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί τώρα!
 
Με τον Λέοντα, έχεις ό,τι χρειάζεσαι για ανοίξεις εκ νέου ένα κεφάλαιο που έμοιαζε κλειστό, αλλά όχι ξεχασμένο! Με τον Κριό, οι εξελίξεις έχουν πολύ ευχάριστο χρώμα! Ποια νέα γνωριμία έρχεται; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι η ώρα να κυνηγήσεις το όνειρό σου! Αυτή η περίοδος σε βοηθά να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου, την ευελιξία σου και τις δυνατότητες που διαθέτεις, για να κατακτήσεις τους στόχους σου! Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνεις μπροστά στις φαινομενικές δυσκολίες, οι οποίες μπλοκάρουν προς στιγμήν τις προθέσεις σου. Δες το πράγμα πιο μακροπρόθεσμα, δεδομένου ότι οι βοήθειες που μπορεί να έχεις τώρα στη διάθεσή σου, θα σου ανοίξουν την πόρτα μιας ευκαιρίας! Τώρα είναι η στιγμή να την αρπάξεις και να την εκμεταλλευτείς, γιατί μπορεί να σε πάει στην κατεύθυνση που θέλεις! Ίσως σε μια ιδέα, η οποία τριγυρνά στο μυαλό σου εδώ και καιρό, ίσως σε ένα μεγαλόπνοο σχέδιό σου, για το οποίο δουλεύεις σκληρά, κάτι φαίνεται να ενεργοποιείται, που σου δίνει σημαντικές εξελίξεις. Δεν αποκλείεται και η επιβράβευσή σου για κάτι που έχεις αναλάβει κι έχεις εργαστεί σκληρά γι’ αυτό!
 
Από την άλλη μεριά, η περίοδος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στους φίλους σου και να μοιραστείς μαζί τους το χρόνο σου, την αγάπη σου, το συναίσθημά σου. Η εβδομάδα αυτή σου σου προσφέρει τη δυνατότητα να βγεις έξω, να ενισχύσεις την κοινωνική σου τη ζωή, να χαρείς, να τροφοδοτήσεις τον ψυχισμό σου με γενναίες δόσεις αισιοδοξίας, αλλά και να έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή… Δεν αποκλείεται δηλαδή, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο να κάνεις κάποια νέα γνωριμία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις περαιτέρω εξελίξεις, καθώς θα ενεργοποιήσει το συναίσθημά σου και θα σε αναστατώσει…
 
ΥΓ. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα πρόσεξε λίγο περισσότερο κάποια θέματα που μπορεί να αποτελέσουν εστία εντάσεων στα επαγγελματικά σου ή στις συνεργασίες σου. Ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου, εστίασε μόνο στον στόχο σου και στο αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Μην αναλώνεσαι με πρόσωπα ή καταστάσεις, τις οποίες δεν μπορείς να διαχειριστείς ή να επηρεάσεις θετικά!
 
Η σχέση σου με τον Ταύρο βαδίζει σε πολύ καλό έδαφος! Με τον Αιγόκερω η χημεία σας είναι συναρπαστική! Ποιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει από το φιλικό σου περιβάλλον; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχει έρθει η στιγμή να μιλήσεις, να βγάλεις από μέσα σου όλα όσα κουβαλάς και σε βαραίνουν! Ίσως αυτός να είναι κι ένας λόγος, που θα σε βοηθήσει να δεις τις προθέσεις των γύρων σου πιο ξεκάθαρα, αλλά να κατανοήσεις και τα δικά σου συναισθήματα, που την περίοδο αυτή δείχνουν να είναι λίγο μπερδεμένα! Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό να σου δώσει τη δυνατότητα μιας επαναδιαπραγμάτευσης, που μπορεί να φέρει σε σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά σου δεδομένα. Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να διεκδικήσεις θέματα, που ενδεχομένως είχες διαπραγματευτεί το προηγούμενο διάστημα και που τώρα έχει έρθει η στιγμή να ολοκληρωθούν με πολύ θετικό τρόπο! Στην προσπάθειά σου αυτή φαίνεται να έχεις και σημαντικούς συμμάχους, όπως ένα πρόσωπο που βρίσκεται ψηλότερα στην ιεραρχία από εσένα ή μεγαλύτερο σε ηλικία. Πάντως, οι βοήθειες που έχεις στο πλευρό σου ίσως είναι και αυτές που σε βοηθούν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σου!
 
Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη απέναντί σου παίζει το δικό της παιχνίδι, δημιουργώντας μια σειρά, από πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, οι οποίες έρχονται να δώσουν το δικό τους στίγμα στην εβδομάδα αυτή και όχι μόνο! Μιλάμε για την ερωτική σου ζωή, που τώρα αποκτά ένα έντονο χρώμα, μια και η διάθεσή σου έλκει πρόσωπα και καταστάσεις, δημιουργώντας ένα πεδίο συγκυριών, που σε φέρνουν πιο κοντά σε ένα όνειρο ή μια επιθυμία σου! Πολύ πιθανόν μία γνωριμία που έρχεται τις ημέρες αυτές στη ζωή σου, όχι μόνο να μην είναι απλή ή τυχαία, μα να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, πάθη, έρωτες και εξελίξεις, από αυτές που ταιριάζουν απόλυτα στην… Σκορπίσια υδάτινη φύση σου!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις με επιτυχή τρόπο τα σχέδια και τα όνειρα, που έχουν να κάνουν με μία συνεργασία στον επαγγελματικό χώρο. Γενικότερα, στην επαγγελματική σου ζωή αποκτάς ένα σημαντικό προβάδισμα, που σε φέρνει πολύ πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα!
 
Πάντως, με τον Ταύρο το παιχνίδι αποκτά έντονο ενδιαφέρον και ανεβασμένη αδρεναλίνη, ενώ με τον Αιγόκερω οι εξελίξεις θα σε εντυπωσιάσουν! Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου, η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται. Οι σχέσεις και οι επαφές σε πρώτο πλάνο την εβδομάδα αυτή, σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, που έρχεται να βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις στα θέματα της συναισθηματικής ζωής σου, η οποία περνά σε μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα φάση. Και βέβαια, είναι η εποχή να πεις αυτό που νιώθεις, να εκφράσεις το συναίσθημά σου, αλλά και να έχεις την ανάλογη ανταπόκριση από τους γύρω σου. Ιδιαίτερα με τον σύντροφό σου, η σχέση σας περνά σε μια πιο όμορφη και ρομαντική περίοδο, που βοηθά στη διαμόρφωση ενός ερωτικού κλίματος μεταξύ σας. Παράλληλα, ό,τι σε προβλημάτισε στα οικονομικά σου, την εβδομάδα αυτή μπορεί να βρει μια λύση, διέξοδο ή εξυπηρέτηση, που πραγματικά σου λύσει τα χέρια!
 
Εκείνο όμως που διευκολύνεται πάρα πολύ είναι η επικοινωνία σου, που πραγματικά σε φέρνει σε επαφή με πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα, με τα οποία έχεις να ανταλλάξεις όμορφες στιγμές, ενδιαφέρουσες σκέψεις και απόψεις, αλλά ίσως και… κάτι παραπάνω! Η εβδομάδα αυτή σου ανοίγει μια καινούργια πόρτα στις επαφές και τις γνωριμίες σου. Τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου ανανεώνονται και ενεργοποιούν εκείνα τα πιο βαθιά συναισθήματα σου… την επιθυμία σου να γευτείς κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό, κάτι που θα σε κάνει να νοιώσεις διαφορετικά! Έντονα ερωτικές οι ημέρες που ακολουθούν, σου δίνουν τη δυνατότητα να φλερτάρεις, να παίξεις, να ενεργοποιήσεις το παιχνίδι των αισθήσεων και να νιώσεις έντονα συναισθήματα να σε κυριεύουν… Τα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, είναι ιδιαίτερα και κάτι παραπάνω έχουν να σου πουν και να μοιραστούν μαζί σου! Κάτι που σου αρέσει πολύ!
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες στα επαγγελματικά σου! Μία σημαντική επιτυχία έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειές σου και να σου ανοίξει το δρόμο για μελλοντικές εξελίξεις!
 
Πάντως με έναν Ταύρο, κάτι φαίνεται να διεγείρει έντονα και το συναίσθημά σου και την φαντασία σου… Αλλά και με τον Αιγόκερω, το παιχνίδι είναι άκρως διεγερτικό! Ποιο άλλο ζώδιο θα σε πλησιάσει; Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 52945. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-03-2015 15:23:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι