blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Νοεμβρίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 ως 29 Νοεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 23 ως 29 Νοεμβρίου 2015

Ο Νοέμβριος, φτάνοντας στο τέλος του, ανατρέπει το καλό κλίμα που δημιούργησε, αγριεύει, γίνεται απρόβλεπτος και δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας, το οποίο μας κάνει να χανόμαστε στους ρυθμούς μιας καθημερινότητας, που φαίνεται να δυσκολεύει αισθητά!

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό

Η αρχή γίνεται την Τρίτη, με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Πρόκειται για μια όψη γεμάτη ανατροπές, που δεν έχουν πάντα ευχάριστο χρώμα! Οι σχέσεις για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο των εξελίξεων, ανακατεύονται μέσα από διαθέσεις και συμπεριφορές, οι οποίες λειτουργούν απόλυτα, ακραία και με διάθεση ελευθερίας και αποδέσμευσης από οτιδήποτε μπορεί να καταδυναστεύει το “Εγώ”!
 
Ξαφνικές συναντήσεις μας εκπλήσσουν και αλλάζουν αυτόματα την ροή των ημερών αλλά και κεραυνοβόλοι έρωτες ανατρέπουν με την έντασή τους το συναίσθημά μας, δυναμώνοντάς το και συχνά κάνοντάς το ανεξέλεγκτο!

Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο και τετράγωνο με Ποσειδώνα

Κύριος πρωταγωνιστής της εβδομάδας ωστόσο είναι ο Ερμής με μια σειρά όψεων που επηρεάζουν τον τρόπο που σκεπτόμαστε, αντιλαμβανόμαστε και εκφράζουμε τις απόψεις και τα θέλω μας!
 
Ο Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο την Τετάρτη, μπλοκάρει τη σκέψη και δημιουργεί μια τάση απαισιοδοξίας, που δεν σε αφήνει εύκολα να δεις αντικειμενικά οτιδήποτε και αν συμβαίνει γύρω σου. Η γλώσσα σκληραίνει, γίνεται επικριτική, προκαλώντας πάση φύσεως εμπλοκές και… τριγμούς στις σχέσεις!
 
Την ίδια μέρα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι υπεύθυνο για το επικοινωνιακό χάος που δημιουργείται, μια και όλα κινούνται κάτω από έντονη ασάφεια, που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, και τον πλήρη αποπροσανατολισμό από τα θέματά που σε ενδιαφέρουν!

Η Πανσέληνος στους Διδύμους και ο Κρόνος

Κι όλα αυτά συνοδεύουν την Πανσέληνο της Πέμπτης, ένα δύσκολο φεγγάρι που σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις έναν απολογισμό, συχνά δημιουργώντας ένα συναίσθημα της ανεπάρκειας, που δεν σε αφήνει να είσαι αντικειμενικός απέναντι σε όσα έχεις καταφέρει. Ο Κρόνος στην Πανσέληνο αυτή, παίζει ενεργό ρόλο. Πάντα, όταν μιλάμε για τον Κρόνο, αναφερόμαστε σε εκείνες τις αναμετρήσεις με το… μέσα μας, τις επιλογές που συνοδεύουν κάθε βήμα μας και που αν δεν χαρακτηρίζονται από συνειδητότητα, δυσκολεύουν πολύ την ζωή μας!
 
Στην Πανσέληνο αυτή ο Κρόνος κορυφώνει μια πολύ σημαντική κοσμική όψη τετράγωνου με τον Ποσειδώνα. Δύο πλανήτες που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να ενωθούν λόγω της διαφορετικότητάς της φύσης τους, εντείνοντας την ασάφεια και τον αποπροσανατολισμό. Είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε πως έχουμε χάσει την ταυτότητά μας και πως δεν ξέρουμε προς τα πού να στραφούμε, για να ισορροπήσουμε τόσο την ψυχολογία, όσο και τις σχέσεις μας, μπροστά στις εξελίξεις που διαδραματίζονται την περίοδο αυτή!
 
Ο κύκλος αυτός είναι πολύ εύκολο να μας βγάλει από τα συνηθισμένα μας όρια, να μας στρέψει σε αναζητήσεις, που δεν έχουν να κάνουν με την πρακτική πλευρά της ζωής μας, μα με την πνευματική, για την οποία ωστόσο, ενδεχομένως να μην έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα! Και αυτός είναι ακριβώς ο κίνδυνος που υπάρχει την περίοδο αυτή: η έλλειψη συνειδητότητας, αλλά και η διάθεσή σου να ακολουθήσεις την επιθυμία σου ή να κάνεις υπερβάσεις, τις οποίες ωστόσο δεν αντέχεις ή δεν έχεις μεθοδεύσει έτσι όπως θα έπρεπε! Το κλειδί εδώ είναι να γνωρίζεις ακριβώς τι κάνεις, και αυτή τη γνώση μπορεί να σου τη δώσει μόνο η άμεση σύνδεση με τον εσωτερικό σου εαυτό! Όσο πιο συνειδητά διαχειρίζεσαι τις ανάγκες και τις επιλογές σου, τόσο θα αποφεύγεις χαοτικές και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Ας μην ξεχνάμε πως ο κύκλος αυτός συνοδεύεται και από το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την Κυριακή, ενισχύοντας την τάση του αποπροσανατολισμού και προκαλώντας έλλειψη ενέργειας και διάθεσης, γεγονός που μας στρέφει σε άλλες διαδρομές φυγής κι απελευθέρωσης, ακόμα και με πιο παράδοξους τρόπους, όπως το αλκοόλ…
 
Όμως να θυμάσαι πάντα πως η πραγματική ελευθερία βρίσκεται μέσα σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσο ζεις, μαθαίνεις! Και φυσικά, η μάθηση (και η εξέλιξη κατ’ επέκταση), έχει στάσεις και απολογισμούς… Αυτούς που κατά καιρούς καλείσαι να κάνεις, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τι τελικά είναι εκείνο που μπορείς να κρατήσεις και τι πρέπει να αφήσεις οριστικά πίσω σου! Αυτό το νόημα έχει και η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, που σε φέρνει καταρχήν αντιμέτωπο με τον… εαυτό σου, καθώς οι συναισθηματικές εμπλοκές που δημιουργούνται στο μυαλό και στην καρδιά σου, δεν σε αφήνουν εύκολα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων σου! Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές έντονα πιεστικές, απόλυτες, κτητικές, που δυσκολεύουν την έκφρασή σου, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Ίσως να αναζητήσεις την εκτόνωση, μέσα από διεξόδους που δεν είναι κατάλληλες. Εδώ χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένες επιλογές, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου!
 
Αυτό που θα σε βοηθήσει την περίοδο αυτή, είναι η απομόνωση και η περισυλλογή, που θα σε φέρουν σε άμεση σύνδεση με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες, που μπορείς να υποστηρίξεις και να διαχειριστείς. Οι βιαστικές, παρορμητικές κινήσεις, το μόνο που μπορεί να κάνουν, είναι να σε οδηγήσουν σε λάθος διαδρομές ή επιλογές! Παράλληλα, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να κλείσει ο κύκλος σε μια σχέση σου, ανοίγοντας φυσικά το δρόμο για καινούργιες καταστάσεις! Μην ξεχνάς πως η ζωή είναι πολύ μικρή, για να την μοιράζεσαι με τον λάθος άνθρωπο! Αυτό είναι και το μήνυμα της Πανσελήνου, στο οποίο οφείλεις να ανταποκριθείς με ωριμότητα και σύνεση!
 
ΥΓ. Ο Άρης και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, λειτουργούν υποστηρικτικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα σχέδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να φέρει και έναν ξαφνικό, κεραυνοβόλο έρωτα, που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου.
 
Ιδιαίτερη προσοχή τόσο με τον Τοξότη, όσο και με τον Ιχθύ, γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι μάλλον χαοτικό και παραπλανητικό… Με τον Ζυγό αλλά και τον Κριό υπάρχουν ξαφνικές και απρόβλεπτες εξελίξεις.
 
ΖΥΓΟΣ
Ίσως είναι η δική σου διάθεση, που λειτουργεί ανατρεπτικά απέναντι στις εξελίξεις ή στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις ή συνεργάζεσαι! Ίσως είναι και η διάθεση των άλλων, που έχει έναν πιο επαναστατικό χαρακτήρα, γεγονός που οδηγεί σε μια αποδέσμευση ή σε συμπεριφορές που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις ή να διαχειριστείς. Όπως και να ‘χει, κάτι φαίνεται να μπλοκάρεται, ενώ εσύ προβάλεις με σθεναρό τρόπο το Εγώ σου, συχνά κόβοντας τα δεσμά από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σου ή δεν σέβονται τις επιθυμίες σου! Απρόβλεπτες συναντήσεις κι εξελίξεις ανατρέπουν τους ρυθμούς σου, την καθημερινότητά σου, αλλά και τον ψυχισμό σου, δημιουργώντας συχνά ένα κλίμα έντασης, όχι απαραίτητα αρνητικό…
 
Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, δεν αποκλείεται κι ένας έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις, δημιουργώντας συναισθηματική θύελλα, πάθη και ερωτικές συγκινήσεις, από αυτές που λίγες φορές έχεις βιώσει σε τέτοιο μέγεθος και ένταση. Όλα παίζουν στον κύκλο αυτό, μα κυρίως είναι δική σου διάθεση που γίνεται πιο έντονη, πιο ορμητική, πιο διεκδικητική, συχνά αγνοώντας και τις συνέπειες! Όμως, από την άλλη μεριά… τίποτα δεν γίνεται χωρίς ρίσκο!
 
ΥΓ. Ο κύκλος αυτός της Πανσελήνου πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα δύσκολο επικοινωνιακό κλίμα με αναβολές ή ματαιώσεις στα σχέδιά σου, ενώ δυσκολεύει αρκετά τις συνθήκες στα επαγγελματικά σου, δημιουργώντας ένα κλίμα χάους, παρεξηγήσεων και παρανοήσεων, που προς στιγμήν μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν ή να σε ζορίσουν. Η τακτική της υπομονής και της ευελιξίας είναι αυτή που θα σε βγάλει από τα δύσκολα, αρκεί να μην εμπλακείς σε λόγια, ιδιαιτέρως με πρόσωπα που δεν εμπιστεύεσαι.
 
Με τον Τοξότη καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, κυρίως στις δεσμεύσεις που μπορεί να αναλάβεις απέναντί του. Με τον Κριό το κλίμα μεταξύ σας έχει πολύ… μυστήριο!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού την εβδομάδα αυτή, είναι πολύ πιθανό να σου ανοίξει έναν καινούργιο δρόμο, που σε φέρνει πιο κοντά σε οτιδήποτε επιθυμείς, σχεδιάζεις, οργανώνεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, συχνά μέσα από απρόβλεπτες διαδρομές ή εξελίξεις, που προκύπτουν κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένεις! Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ξαφνικές προσκλήσεις κοινωνικού περιεχόμενου, αλλά και γενικότερα οτιδήποτε σε βάζει σε νέα δεδομένα και καινούργιες εμπειρίες!
 
Φυσικά, αυτό αφορά και την ερωτική σου ζωή, καθώς τώρα σου δίνεται η δυνατότητα μιας νέας γνωριμίας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολύ δυνατά συναισθήματα, που δεν μπορείς προσπεράσεις εύκολα! Και παρόλες τις δυσκολίες που ενεργοποιεί αυτή η περίοδος, εσύ είσαι από αυτούς που ενδεχομένως μπορεί και να ευνοηθούν με κάποιο τρόπο!
 
ΥΓ. Βεβαίως η Πανσέληνος αυτή είναι πιθανό να αναβάλει επαγγελματικά σχέδια και προσπάθειες που κάνεις το τελευταίο διάστημα, ή να δημιουργήσει ένα δύσκολο περιβάλλον στις φιλικές σου σχέσεις. Δώσε μεγαλύτερη σημασία στα οικονομικά σου, που την περίοδο αυτή παρουσιάζουν ένα χαοτικό σκηνικό, δείξε εγκράτεια και απόφυγε ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο! Στην ερωτική σου ζωή, ιδιαιτέρως εσύ του πρώτου δεκαημέρου, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις δύσκολες και αδιέξοδες συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αν έχεις παιδιά, πολύ πιθανόν να σε απασχολήσει περισσότερο ένα θέμα που τα αφορά!
 
Με τον Τοξότη αλλά και με τον Δίδυμο, χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στο τι λες, αλλά και γενικότερα στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις απέναντί του. Με τον Ζυγό αλλά και τον Κριό, οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες και άκρως ενδιαφέρουσες!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ευαίσθητο κομμάτι του εαυτού σου που αφορά τα συναισθήματά σου (και όχι μόνο) ενεργοποιείται, δημιουργώντας εσωτερικές συγκρούσεις και διλήμματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Πολύ πιθανόν την περίοδο αυτή να νιώσεις πιο ευάλωτος απέναντι σε εξωτερικούς παράγοντες, μα κυρίως απέναντι στα άγχη σου, στις φοβίες και στις ανασφάλειές σου, που γίνονται πιο έντονες, δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο στην ψυχολογία σου. Βεβαίως, δεν λείπει και το παρασκήνιο, που δημιουργεί εξελίξεις, και μάλιστα όχι με τόσο φιλικές προθέσεις απέναντί σου, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό και κάποια πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία από εσένα, να θελήσουν να σου επιβάλουν με έντονο τρόπο την άποψή τους, γεγονός που συντελεί στην εσωτερική φόρτιση σου. Σ’ αυτή την περίπτωση, οι αποστάσεις πάντα λειτουργούν βοηθητικά και καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς σου ή δεν μπορείς να υποστηρίξεις έτσι όπως θα ήθελες.
 
Το επόμενο σενάριο μιλά για την ανάληψη ευθυνών ή ενός επιπρόσθετου όγκου εργασίας, που απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο, γεγονός που θα σε προβληματίσει. Όπως και να ‘χει, είναι μια εποχή που ζητά ενδοσκόπηση, ταξινόμηση των προτεραιοτήτων και των σκοπών σου, αλλά και επαφή με τις πραγματικές αιτίες που σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλειες! Αυτή η εσωτερική διεργασία πραγματικά μπορεί να μετατρέψει την όποια δυσκολία σε γνώση!
 
ΥΓ. Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, δίνουν προτεραιότητα στις υποθέσεις που αφορούν το σπίτι σου, φέρνοντας ανατροπές στις ισορροπίες σου… Οι άνθρωποι δεν είναι πάντα προβλέψιμοι και η όποια μεταβολή στη συμπεριφορά των κοντινών σου προσώπων, μπορεί να κλονίσει τις δικές σου ισορροπίες! Πολύ πιθανά και κάποια πρώτα γεγονότα ή εξελίξεις που προκύπτουν τώρα, να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου… Όπως και να ΄χει, κράτα αποστάσεις και απόφυγε τις εντάσεις, κυρίως σε σχέση με τον σύντροφό σου ή ακόμα και με τους γονείς σου.
 
Με τον Δίδυμο καλό είναι να αποφύγεις τις σχέσεις πέρα από τα τυπικά, ενώ με τον Ζυγό το κλίμα έχει αρκετή ένταση και καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που μιλάς ή ανταποκρίνεται σε απέναντί του.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο, καθώς η εποχή παρουσιάζει ιδιαίτερη πολυπλοκότητα. Από τη μια υπάρχει έντονη εσωτερική αναστάτωση και συναισθήματα που φορτίζουν επικίνδυνα τον ψυχισμό σου και σε κάνουν ιδιαίτερα απαιτητικό, κυρίως απέναντι στο σύντροφό σου, δημιουργώντας εμπλοκές και συγκρούσεις στο μεταξύ σας! Από την άλλη, κάποια οικονομικά ζητήματα ενδεχομένως να σε αναστατώσουν και πολύ πιθανόν να είναι αυτά που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες! Ίσως επίσης, βρεθείς μπροστά σε απρόοπτα έξοδα ή να αντιληφθείς πως η μέχρι στιγμής διαχείρισή σου σε σχέση με τα οικονομικά σου, να μην ήταν η πιο ενδεδειγμένη.
 
Εκείνο που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει είναι η συνέπεια, το μέτρο και ένας καλός προϋπολογισμός! Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις οικονομικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις, που δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να κρατήσεις.
 
ΥΓ. Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργούν παρασκηνιακές καταστάσεις! Η εικόνα που έχεις για τα πράγματα, ενδεχομένως να μην είναι ολόκληρη ή ξεκάθαρη, γι’ αυτό η διατήρηση του μέτρου είναι επιβαλλόμενη και αναγκαία. Βεβαίως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ή ανατροπές και στην ερωτική σου ζωή, και μάλιστα σε μια σχέση που κινείται στο παρασκήνιο, εγείροντας έντονα συναισθήματα στην καρδιά σου!
 
Με τον Δίδυμο και με τον Τοξότη, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις και να αποφύγεις την όποια δέσμευση μαζί τους, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους. Με τον Ζυγό, τα πράγματα έχουν έναν περίεργο χαρακτήρα και δεν αποκλείεται μεταξύ σας να ξυπνήσουν πολύ έντονα πάθη.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ενώ το προηγούμενο διάστημα τα πράγματα κυλούσαν σε ένα κλίμα πιο αρμονικό, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! Η Πανσέληνος αυτή ανατρέπει καταστάσεις και συμπεριφορές, που ενδεχομένως μέχρι τώρα να θεωρούσες δεδομένες στη ζωή σου! Από τη μια, κάποια οικογενειακά ζητήματα ενεργοποιούνται και ενδεχομένως σε φέρουν μπροστά και από παρελθοντικές σου επιλογές, ενώ από την άλλη, οι εξελίξεις που δημιουργούνται σε επαγγελματικό επίπεδο, έχουν έναν χαοτικό χαρακτήρα, που δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά τι ακριβώς συμβαίνει.
 
Είναι μία περίοδος που μπορεί πολύ εύκολα να κλονίσει τις ισορροπίες σου. Βεβαίως, η ροή της ζωής έχει εναλλαγές και από εκεί που τα πράγματα κυλούσαν σε ένα πιο αρμονικό ρυθμό, τώρα χρειάζεται να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και να πάρεις θέση απέναντι σε ό,τι σε εκφράζει ή δεν σε εκφράζει. Και μην ξεχνάς πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και λίγο παρακάτω θα ανακαλύψεις πως για να εξελιχθείς, θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου!
 
ΥΓ. Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργούν μια εσωτερική αναστάτωση και σε κάνουν πιο απαιτητικό, πιο έντονο και πολύ πιο απόλυτο στην συμπεριφορά σου, κυρίως απέναντι στο σύντροφό σου! Επίσης, μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες οικονομικές εξελίξεις, ιδιαίτερα σε σχέση με χρήματα τρίτων. Τώρα θα φανεί πόσο καλά οργανωμένος και προετοιμασμένος είσαι…
 
Με τον Δίδυμο και τον Τοξότη, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, γιατί δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί την περίοδο αυτή η όποια εκκρεμότητα μπορεί να έχεις μαζί τους. Με τον Ζυγό μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες ή και ρήξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Από την άλλη, σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να ζήσεις μοναδικές και αναπάντεχες ερωτικές εμπειρίες μαζί του.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Η αλήθεια σου βγαίνει στην επιφάνεια, ίσως και με έντονο τρόπο. Άλλωστε, όταν κάτι σε ζορίζει ή δεν σου πηγαίνει, είσαι ικανός να ανατρέψεις όλες τις ισορροπίες, για να κάνεις αυτό που θέλεις! Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως ο κύκλος αυτός φέρνει απέναντι σου όλα εκείνα τα πρόσωπα που μέχρι χτες νόμιζες ότι ήταν δίπλα σου! Και τώρα συναντάς συμπεριφορές κι εξελίξεις, που δεν ταιριάζουν με την εικόνα που είχες μέχρι τώρα, ή να ανακαλύψεις πως θέλεις άλλα πράγματα, τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους, γεγονός που μπορεί να σε οδηγήσει στην ανατροπή, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες και το κόστος…
 
Έτσι κι αλλιώς, η εποχή αυτή έχει έντονα διαπροσωπικό χρώμα και αυτό που ''τσεκάρεις'' και κατανοείς καλύτερα, είναι η σχέση με τους γύρω σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Βεβαίως, από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται να ''σκάσει'' και ένας έρωτας άκρως… αναζωογονητικός, που σε βάζει σε ένα νέο κόσμο εμπειριών και συναισθημάτων, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σου στα ύψη!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος αυτή είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει ανασταλτικά σε σχέδια, ιδέες, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συναλλαγές ή συμφωνίες. Ενδεχομένως τώρα να δεις να πηγαίνουν τα πράγματα πιο πίσω, να αναβάλλονται ή ακόμα και να ματαιώνονται, ιδιαίτερα αν δεν είσαι καλά προετοιμασμένος! Αντιθέτως, αν έχεις μεθοδεύσει με ικανοποιητικό τρόπο τα σχέδιά σου, δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή να σε ευνοήσει! Οι εξελίξεις του κύκλου αυτού, έχουν να κάνουν καθαρά με τη δική σου προετοιμασία!
 
Σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να λειτουργήσεις ευέλικτα απέναντι στο σύντροφό σου, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν θέματα που θα σας φέρουν αντιμέτωπους! Βεβαίως, με τον Ζυγό μπορεί να διαπιστώσεις πως υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση στα θέλω σας! Με τον Τοξότη και με τον Δίδυμο καλό είναι να προσέξεις στον τρόπο που εκφράζεσαι ή διεκδικείς, καθώς και στο πώς ανταποκρίνεσαι στις δικές του απαιτητικές συμπεριφορές.
 
ΛΕΩΝ
Μέσα σε ένα γενικότερα δύσκολο κλίμα για τους περισσότερους, εσύ ανήκεις σε αυτούς που μπορούν να χαμογελούν. Ελπίζεις πως όλα, ή τουλάχιστον τα περισσότερα, θα πάνε καλά ακόμα κι αν δυσκολευτείς ή ακόμα και αν τα πράγματα δεν γίνουν με την πρώτη έτσι όπως τα περίμενες. Ο κύκλος αυτός της Πανσελήνου σε φέρνει πιο κοντά σε μια ιδέα ή σε ένα σχέδιό σου, που ενδεχομένως επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό. Να θυμάσαι πως το αποτέλεσμα εξαρτάται από το πόσο καλά προετοιμασμένος είσαι!
 
Εκείνο που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, είναι οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα που αγαπάς και κυρίως τους φίλους σου, γιατί υπάρχει ένα δύσκολο κλίμα μεταξύ σας. Συχνά αρκεί ακόμα και μια λέξη, για να δημιουργήσει εντάσεις και να σε απομακρύνει από κοντά τους! Επίσης, να θυμάσαι πως η συνεργασία την περίοδο αυτή ομολογουμένως δεν έχει εύκολο χαρακτήρα και καλό είναι να κάνεις ένα βήμα πιο πίσω και να περιμένεις, προκειμένου να συνεργαστείς με μεγαλύτερη ομαλότητα και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Με λίγα λόγια, μην επιμείνεις σε κάτι που βλέπεις ότι τώρα δεν σου βγαίνει έτσι όπως θα το ήθελες! Ίσως να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα!
 
ΥΓ. Αφροδίτη και Άρης εξυπηρετούν σημαντικά τα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σου. Τώρα μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές και αλλαγές, που σε οδηγούν πιο κοντά στους στόχους σου. Ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, μπορεί να σου ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες και να διευκολύνουν τα σχέδιά σου! Αλλά και κάποιες απρόοπτες συναντήσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου σε πολύ υψηλά επίπεδα!
 
Με τον Τοξότη αλλά και με τον Δίδυμο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι. Με τον Ζυγό και τον Κριό οι ανατροπές έχουν ευχάριστο χαρακτήρα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στους Διδύμους για εσένα σημαίνει πως έρχεσαι αντιμέτωπος με οτιδήποτε μπορεί να θεωρούσες σημαντικό μέχρι σήμερα, είτε είναι πρόσωπο, είτε δουλειά, είτε κατάσταση! Βρίσκεσαι γενικότερα μπροστά στις όποιες επιλογές έχεις κάνει μέχρι σήμερα και καλείσαι να πάρεις πλέον επίσημη θέση απέναντι σε ό,τι δεν σου κάνει ή δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πολύ πιθανό, η αφορμή να είναι κάποιες συμπεριφορές απέναντί σου, που έχουν απόλυτο χαρακτήρα και προκαλούν τις δικές σου αντιδράσεις, ή να νιώσεις πως τα σχέδιά σου προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είναι εύκολο να προσπεράσεις και ίσως θα πρέπει να τα βγάλεις πλέον από τη ζωή σου!
 
Βέβαια, αυτή δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, μια και η δική σου ψυχολογία δεν χαρακτηρίζεται από την γνωστή σου αισιοδοξίας… είναι πιο μουντή και ενδεχομένως δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό τώρα να μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, αλλά να σκέφτεσαι καλά πριν ενεργήσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να είσαι σίγουρος γι’ αυτό που επιλέγεις! Άλλωστε, το τοπίο γύρω σου είναι μάλλον ασαφές και μόνο ο χρόνος είναι αυτός που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει… Άφησέ τον να δουλέψει για σένα, χωρίς να βιάζεσαι (κυρίως εσύ του πρώτου δεκαημέρου)!
 
ΥΓ. Αφροδίτη και Άρης σε υποστηρίζουν σημαντικά, φέρνοντας κοντά σου τους φίλους σου, που στέκονται αρωγοί στην όποια προσπάθειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ανοιχτούν ευκαιρίες, που σε φέρνουν πιο κοντά στα σχέδιά σου ή μπροστά σε μια ξαφνική συνάντηση, που ανοίγει την πόρτα της καρδιάς σου!
 
Με το Δίδυμο το κλίμα στο μεταξύ σας είναι πάρα πολύ τεταμένο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μπορέσεις να κρατήσει στις όποιες ισορροπίες. Με τον Ζυγό υπάρχει σημαντική διευκόλυνση προς κάθε κατεύθυνση, ενώ με το Κριό μπορεί να έχεις έκτακτη τύχη!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Εκτός από την Πανσέληνο, την εβδομάδα θα χαρακτηρίσει η αντίθεση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον Ουρανό! Νοιώθεις δυνατός, έτοιμος να κατακτήσεις κάθε στόχο σου, και αρνείσαι πεισματικά να κάνεις πίσω απέναντι σε οτιδήποτε δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην κατεύθυνση που έχεις επιλέξει! Η καθημερινότητά σου μπορεί να γίνεται όλο και πιο φορτική, γεμίζοντάς σε με νέες αρμοδιότητες κι εκκρεμότητες, ενώ τώρα μπορεί να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις, οι οποίες ζορίζουν ακόμα περισσότερο το σκηνικό, ή να υπάρξουν ανατροπές στα επαγγελματικά σου, που σε πιέζουν! Είναι πιθανό το διάστημα αυτό να ανακαλύψεις κι ένα παρασκήνιο, που λειτουργεί εδώ και καιρό πίσω από την πλάτη σου, διαμορφώνοντας ένα δύσκολο κλίμα στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές ή ανατροπές, που θα λειτουργήσουν προς όφελος σου. Για παράδειγμα, η απομάκρυνση ενός προσώπου από μια θέση, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τη δική σου εξέλιξη.
 
Το θέμα είναι να διαχειριστείς εσύ τα πράγματα με ευελιξία και να μην εμμένεις σε συμπεριφορές με απόλυτο ή δογματικό χαρακτήρα, γιατί δεν φαίνεται ότι δεν θα μπορέσεις να εισπράξεις αυτό που επιθυμείς (κυρίως εσύ του δευτέρου δεκαημέρου). Κι επειδή ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί ένα κλίμα έντασης ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, που μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα απαιτητικά απέναντι σου, μόνο οι χαμηλοί τόνοι μπορούν να σε ωφελήσουν πραγματικά!
 
ΥΓ. Η Πανσέληνος του μήνα ανοίγει το κουτί των συναισθημάτων, δυσκολεύοντας ιδιαίτερα τον ψυχισμό σου, ενδεχομένως κι εξ αιτίας οικονομικών θεμάτων ή συνεργασιών. Είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν εντάσεις, που θα οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξεις, γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να κοντρολάρεις την όποια παρόρμηση μπορεί σε ωθεί να διακόψεις δεσμούς και σχέσεις.
 
Με τον Ζυγό προσέχεις τις αντιδράσεις σου, γιατί κι εκείνος βρίσκεται σε ιδιαίτερα μεγάλη ψυχική φόρτιση. Με τον Κριό, μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα για εκείνον ή για τη σχέση σας, που δεν γνώριζες. Με τον Δίδυμο και τον Τοξότη, αποφεύγεις κάθε είδους οικονομική συναλλαγή.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις θέση απέναντι στις εξελίξεις που διαμορφώνονται τώρα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά ούτε και να αντιπαρατεθείς σε οτιδήποτε αναχαιτίζει τις προσπάθειές σου, τους στόχους ή τις φιλοδοξίες σου! Ο κύκλος αυτός εστιάζει στα επαγγελματικά σου και είναι πολύ πιθανό να βρεις μπροστά σου πρόσωπα, που εμποδίζουν την εξέλιξή σου ή έχουν σκοπό να σου επιβάλουν τις απόψεις τους, γεγονός που θα προκαλέσει αντιδράσεις από την μεριά σου. Είναι πάρα πολύ εύκολο την περίοδο αυτή να γίνουν όλα άνω-κάτω, χωρίς εσύ να μπορείς να ελέγξεις τις εξελίξεις, αλλά και χωρίς να έχεις και ξεκάθαρη οπτική απέναντι στα γεγονότα που διαμορφώνονται τώρα, γιατί ό,τι βλέπεις, δεν είναι αυτό που φαίνεται!
 
Απόσταση απ’ όλους και απ’ όλα είναι η καλύτερη στάση το διάστημα αυτό, καθώς και απομάκρυνση από οτιδήποτε φαίνεται να μη λειτουργεί προς όφελός σου. Είναι μια εποχή που σαφώς σε δυσκολεύει, όμως είναι σημαντικό να μην μπεις στη διαδικασία της επίκρισης ή του αρνητικού σχολιασμού, γιατί μια τέτοια συμπεριφορά είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να βοηθήσει… Άλλωστε, στο παιχνίδι μπορεί να εμπλακούν και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος, που φαίνεται πως δυσκολεύουν με τη σειρά τους τις εξελίξεις μιας περίεργης για εσένα εποχής (κυρίως για τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου)!
 
ΥΓ. Από την άλλη μεριά, η εποχή αυτή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο έκτακτα έξοδα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι πάρα πολύ μετρημένος στις κινήσεις και στα ανοίγματα που κάνεις. Όμως, δεν αποκλείεται να φέρει και μια οικονομική διευκόλυνση, εξέλιξη ή και μια συμφωνία, που έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις! Όπως και να ‘χει, να θυμάσαι πως ο Δίας είναι κοντά σου και σε προστατεύει από αναποδιές και από απρόβλεπτες συγκυρίες, ενώ είναι πολύ πιθανό να στρέψει και τα πράγματα προς όφελος σου!
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Τοξότη και με τον Δίδυμο, γιατί το κλίμα έχει πολλή ένταση μεταξύ σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σίγουρο είναι πως έχεις περάσει και πιο εύκολα… Τώρα νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που πρέπει να επιλέξεις… την κουρτίνα ή το κουτί! Βεβαίως, δεν είναι σίγουρο ότι τα πράγματα είναι όντως τόσο δύσκολα. Ίσως εσύ να τους δίνεις μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι πραγματικά έχουν, δυσκολεύοντας ιδιαίτερα την ψυχολογία σου, καθώς το διάστημα αυτό δεν είσαι σε θέση να επεξεργαστείς σωστά τα στοιχεία που έχεις, αλλά ούτε και να πάρεις αποφάσεις! Στα επαγγελματικά σου εστιάζει η Πανσέληνος αυτή, και ενδεχομένως σε μια δική σου προσπάθεια να επιβάλλεις αυτά που θέλεις, την ώρα που ίσως νιώθεις πως το έδαφος δεν είναι κατάλληλο να τα δεχτεί ή πως υπάρχουν πρόσωπα που εμποδίζουν τις προσπάθειές σου! Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε σένα, στον εαυτό σου, στην ξεκούρασή σου, καθώς η υγεία σου, ψυχική και σωματική, είναι ό,τι πιο σημαντικό έχεις!
 
Ο κυβερνήτης σου Κρόνος σε μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα, δεν σε βοηθά να κατανοήσεις, να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς ή να αντιληφθείς τις προθέσεις που ενδεχομένως έχουν οι άλλοι απέναντί σου… Η όψη προκαλεί ένα χαοτικό κλίμα στην ατμόσφαιρα, που δεν ενδείκνυται στο να πάρεις αποφάσεις, να κόψεις σχέσεις και δεσμούς ή να προχωρήσεις σε κινήσεις, με αμφίβολο αποτέλεσμα. Ο χρόνος είναι ο μόνος που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει και να σου δείξει σε ποια ακριβώς κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθείς!
 
ΥΓ. Αφροδίτη και Άρης ανακινούν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, ωστόσο χωρίς να σου επιτρέπουν να τις ολοκληρώσεις όπως τις έχεις σχεδιάσει, μια και μπορεί να βρεθείς μπροστά σε ανατροπές που να σε πάνε πίσω.
 
Με τον Κριό και με τον Ζυγό, είναι σημαντικό να μην να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ούτε να πιέσεις τα πράγματα. Αλλά και με το Δίδυμο απόφυγε την όποια εμπλοκή, γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο και για τους δύο!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-11-2015 18:01:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι