blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 25 ως 31 Ιανουαρίου 2016.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 25 ως 31 Ιανουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 25 ως 31 Ιανουαρίου 2016, με τον Ερμή ορθόδρομο

Ο Ερμής, μετά από όλο αυτό το επικοινωνιακό χάος που προκάλεσε, από τη Δευτέρα επιστρέφει σε ορθή πορεία, για να αρχίσει σταδιακά να αποκαθιστά όλα τα προβλήματα που δημιούργησε. Βεβαίως, μην νομίζεις πως τα πράγματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, μια και θα χρειαστεί χρόνος να επιστρέψει στην μοίρα της αναδρόμησής του (μηδενική του Υδροχόου), ενώ παράλληλα έχει μπροστά του δύο σημαντικές όψεις να αντιμετωπίσει, τη σύνοδο με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό.
 
Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, επαναφέροντας θέματα που μας απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν, γύρω στις 22 Ιανουαρίου, που οι δύο πλανήτες ξανασυναντήθηκαν με τον Ερμή ανάδρομο. Η όψη φέρνει στο προσκήνιο αποκαλύψεις, αλλά και ξεκαθαρίσματα σε δύσκολες ή περίπλοκες καταστάσεις. Πάντα βεβαίως παραπέμπει και σε εκείνα τα εμμονικά παιχνίδια του μυαλού, που αδυνατεί να δει την αλήθεια κατάματα και επιμένουν στα δικά του σενάρια.

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Ωστόσο την ίδια μέρα, το Σάββατο, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα χρωματίζει με λαμπερά χρώματα το πλανητικό σκηνικό. Το συναίσθημα αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο, οι σχέσεις γίνονται πιο ζεστές, ενώ έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για μια ανανέωση στο μεταξύ σας! Εκμεταλλεύσου το, γιατί το σίγουρο είναι πως θα τροφοδοτήσει την ψυχή σου και θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου, διανθίζοντάς την με όμορφα χρώματα!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Χρειάζεσαι τάξη και αρμονία στην ζωή σου, κάτι που ενδεχομένως κλονίστηκε με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και να σε έκανε να χάσεις έστω και για λίγο τις ισορροπίες σου… Όμως τώρα αρχίζεις να βλέπεις πως οτιδήποτε για το οποίο δούλεψες το προηγούμενο διάστημα, όχι μόνο επανέρχεται σταδιακά, αλλά παίρνει μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση προκειμένου να υλοποιηθεί. Προσπάθειες που αφορούν τις σπουδές σου ή γενικότερα την επέκταση των επαγγελματικών σου γνώσεων, τώρα μπορούν να προγραμματιστούν με πολύ καλύτερο τρόπο, αλλά κι εκείνο το ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου, μπορεί τώρα να δρομολογηθεί πιο εύκολα. Επίσης, μια σχέση σου από το παρελθόν θα μπορέσεις να τη δεις από μια πιο ξεκάθαρη οπτική, ώστε να πάρεις και την σωστή απόφαση!
 
Πρόσεξε τις πληροφορίες που έρχονται τώρα στα αυτιά σου… ίσως να είναι πολύτιμες, να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις πράγματα, που μέχρι χθες δεν κατανοούσες! Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, του εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σου ανοίγει μια… συναισθηματική πόρτα, που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σου!
 
ΥΓ. Βεβαίως, ο Άρης κάνει το δικό του παιχνίδι απέναντί σου (ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου) δημιουργώντας ένα έντονο περιβάλλον στην καθημερινότητά σου, όπου καλείσαι να διαχειριστείς δύσκολες συνθήκες και συμπεριφορές, που σε ωθούν στα άκρα. Η ευελιξία, η διπλωματικότητα, αλλά κυρίως η ψυχραιμία, θα αποδειχτούν πολύτιμες!
 
Με τον Αιγόκερω έχεις πάντα κάτι ενδιαφέρον να ανταλλάξεις! Αλλά και με τον Ιχθύ η φιλία σου μπορεί να αποκτήσει έναν πιο ερωτικό χαρακτήρα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα περισσότερα… σενάρια γράφονται στο μυαλό σου, καθώς το διάστημα που προηγήθηκε δεν μπορούσες να δεις αντικειμενικά τα πράγματα! Δημιουργήθηκε μια αναστάτωση στην επικοινωνία και στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα κι εσύ να μην μπορείς να κρατήσεις μια σαφή και ξεκάθαρη στάση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό σταδιακά αρχίζει να αλλάζει, το κλίμα αποκαθίσταται και μπορείς να ελπίζεις πως θα είναι πλέον πιο ευχάριστο και πιο αισιόδοξο! Τώρα μπορείς να πεις αυτό το νιώθεις πιο εύκολα, να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου, αλλά κυρίως να αποσαφηνίσεις θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, όπου το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ένα περιβάλλον αναστάτωσης και δυσκολίας στην έκφραση, τόσο από την μεριά σου όσο και από το άλλο πρόσωπο. Τώρα όλο αυτό αρχίζει σιγά-σιγά να καταλαγιάζει και να σε ωθεί σε μια πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση!
 
Εσένα του πρώτου δεκαημέρου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και να μοιραστείς μαζί του το συναίσθημά σου!
 
ΥΓ. Βεβαίως, ο Δίας εξακολουθεί να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου… Ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η σύνοδος που σχηματίζει με το Βόρειο Δεσμό της Σελήνης την εβδομάδα αυτή, μπορεί να σου δώσει μια ευκαιρία, μια επέκταση σε ένα σχέδιό σου, που ενδεχομένως προετοιμάζεις εδώ και καιρό. Παρατήρησε τι θα ενεργοποιηθεί την εβδομάδα αυτή, γιατί παρακάτω θα μπορέσεις να το αξιοποιήσεις με πολύ καλύτερο τρόπο, όταν ο Δίας ορθόδρομος θα αγγίξει και πάλι το δεσμό της Σελήνης, για να ολοκληρώσει ό,τι ξεκινά τώρα.
 
Με τον Αιγόκερω τα πράγματα παίρνουν μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση. Με τον Ιχθύ το συναίσθημά σου εκτινάσσεται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υπήρξαν πολλοί λόγοι για να αναβάλεις τις αποφάσεις, τις κινήσεις και τις υποθέσεις σου γενικότερα, μια και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου δεν βοηθούσε μέχρι τώρα να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα! Η εβδομάδα αυτή σου δίνει κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Τώρα, ίσως και εν μέσω κάποιων αποκαλύψεων στη δουλειά σου ή στις σχέσεις σου, να δεις πιο ξεκάθαρα το πώς πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα. Γενικότερα, είναι μια περίοδος που θα νιώσεις πως γίνονται κάποιες επανεκκινήσεις που σε διευκολύνουν, ενώ και η επικοινωνία σου βελτιώνεται. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να κλείσεις μια συμφωνία που διαπραγματευόσουν παλιότερα, να ξεκαθαρίσεις μια σχέση σου, να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες στην επαγγελματική σου ζωή και γενικά να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη!
 
Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει ένα πιο συναισθηματικό χρώμα στην καθημερινότητά σου και στην επικοινωνία σου, ενώ σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάς, να ανοίξεις την καρδιά σου, να δώσεις και να πάρεις αγάπη! Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο, ενισχύει την όποια επέκταση σχεδιάζεις, την έναρξη σπουδών, την επικοινωνία, αλλά και τα ταξίδια! Είναι μια περίοδος άκρως αναπτυξιακή, που διευκολύνει πολύ την ψυχολογία σου, αλλά και τις σχέσεις σου.
 
ΥΓ. Με τον Παρθένο έχεις πολλά αν ανταλλάξεις, να διαπραγματευτείς, να συμφωνήσεις, αλλά κυρίως να νοιώσεις! Με τον Ιχθύ κάτι φαίνεται να αλλάζει μεταξύ σας, που σας φέρνει πιο κοντά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πιο σημαντικό γεγονός με την ορθοδρόμηση του Ερμή, είναι πως σταδιακά αλλάζει η ψυχολογία σου και βγαίνεις από το αδιέξοδο του τελευταίου διαστήματος, που σε έκανε να κλειστείς στον εαυτό σου, αφαιρώντας σου τη διάθεση για κοινωνικότητα και επικοινωνία, που χαρακτηρίζει τη φύση σου! Τώρα επικοινωνείς περισσότερο, αλλά και διαπραγματεύεσαι τις καινούργιες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, τόσο σε οικονομικά όσο και σε επαγγελματικά θέματα! Στην προσωπική σου ζωή, που σε έχει γεμίσει διλήμματα για το πώς πρέπει να τη χειριστείς, την εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να προκύψουν νέα δεδομένα, που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο καθαρά, προκειμένου να πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις.
 
Βεβαίως, για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η διέλευση του Ήλιου στον Υδροχόο σε βοηθά να κάνεις νέα ανοίγματα με ενδιαφέρουσες προοπτικές, ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου διευκολύνονται σημαντικά! Παράλληλα, ενισχύεται και η ερωτική σου ζωή, ανανεώνοντας τη σχέση σου με το σύντροφό σου ή με μια νέα γνωριμία, σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος! Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, ο Άρης στον Σκορπιό εντείνει τις δυσκολίες στην επαγγελματική σου ζωή, με εντάσεις και διενέξεις που οφείλονται στην δυσκολία στην επικοινωνία και στην έλλειψη κατανόησης. Όσο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο δεσμό της Σελήνης ενεργοποιεί ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα στους τομείς αυτούς.
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω ξεκαθαρίζεται σημαντικά το τοπίο μεταξύ σας. Με τον Παρθένο μπορείτε να καταφέρετε σημαντικά επιτεύγματα ή επικερδείς συνεργασίες και για τους δύο σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΖΥΓΟΣ
Η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο δημιουργεί ένα κλίμα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου, στην ψυχολογία σου, αλλά και στις σχέσεις σου, που περνούν σε μία φάση πιο χαρούμενη και σαφώς πιο κοινωνική, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαήμερου! Αλλά και ο Ερμής απο το ζώδιο του Αιγόκερου, που σε ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα κυρίως με τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, την εβδομάδα αυτή περνά σε ορθή πορεία, αποκαθιστώντας σταδιακά το κλίμα, αλλά και τις σχέσεις που μπλοκαρίστηκαν ή ταλαιπωρήθηκαν. Όλα τείνουν να διευκολύνουν την όποια εμπλοκή υπήρξε και να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές.
 
Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη έρχεται να βελτιώσει κι αυτή με τη σειρά της τα ζητήματα της οικογένειας και των σχέσεων. Την εβδομάδα αυτή δίνει τη δυνατότητα μιας συναισθηματικής και ειλικρινούς έκφρασης, που μπορεί να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα του προηγούμενου διαστήματος. Μπορείς λοιπόν να ελπίζεις πως επιστρέφει η αρμονία που τόσο χρειάζεσαι, και μαζί της φέρνει την ευχαρίστηση, την ανάκαμψη, αλλά και μια γενικότερη ανανέωση!
 
ΥΓ. Η δυσκολία εστιάζεται κυρίως στα οικονομικά σου, μια και η διέλευση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να βγάλει έκτακτα έξοδα, που ανατρέπουν τον προϋπολογισμό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πρόκειται και για μια δική σου τάση για σπατάλη... Προσοχή λοιπόν!
 
Με τον Αιγόκερω και με τον Δίδυμο, μπορείς να ελπίζεις πως θα ξαναβρείς τις ισορροπίες σου! Με τον Υδροχόο περνάς καλά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ήλιος, κατά την διέλευσή του στο ζώδιό σου, σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις θέματα σχέσεων και συνεργασιών και να τα βάλεις σε μια νέα βάση, ενώ ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στα σχέδια σου και ανανεώνει πλήρως το τοπίο των ενδιαφερόντων σου! Όλα συντελούν σε μια επανεκκίνηση, που σε βοηθά να ξαναπρογραμματίσεις τα θέματα που σε απασχολούν, να στοχεύσεις σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και να κάνεις σημαντικά νέα ξεκινήματα!
 
Παράλληλα, η ορθοδρόμηση του Ερμή σε βοηθά να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου, να ισορροπήσεις την εσωτερική σου αναστάτωση και να ξεκαθαρίσεις εκείνες τις σχέσεις της ερωτικής σου ζωής, που κινούνται πιο μυστικά, πιο παρασκηνιακά, και που σου δημιούργησαν διλήμματα. Την εβδομάδα αυτή πολύ πιθανά να έρθουν στο προσκήνιο και κάποιες αποκαλύψεις, που θα σε βοηθήσουν τελικά να επιλέξεις πώς πρέπει να κινηθείς στην πορεία. Άλλωστε, σύντομα θα έρθει η ώρα που θα αποσαφηνιστεί κάθε θολό, ομιχλώδες τοπίο, που υπάρχει αυτή την στιγμή στη ζωή σου! Ένα αντίστοιχο κλίμα ενδεχομένως να υπάρξει και στα επαγγελματικά σου, στις σχέσεις σου στον χώρο που εργάζεσαι ή στην ίδια τη φύση της δουλειάς σου! Όλα βγαίνουν στο φως… και εσύ, επιτέλους, ισορροπείς και μέσα σου!
 
ΥΓ. Η διέλευση του Άρη στον Σκορπιού, κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, πυροδοτεί ένα δύσκολο κλίμα στα επαγγελματικά σου, στους συνεργάτες σου, στους σχεδιασμούς και στις φιλοδοξίες σου, που τώρα μπορεί να μπλοκάρονται, γεγονός που σε κάνει συχνά να χάνεις και τη ψυχραιμία σου.
 
Προσοχή με τον Σκορπιό γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Με τον Δίδυμο ξεκαθαρίζει το τοπίο, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αναστάτωση που δημιούργησε ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου, προκαλώντας ένα περιβάλλον ασυνεννοησίας και ασάφειας στις σχέσεις τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής σου ζωής, απομακρύνεται σταδιακά. Η ατμόσφαιρα εξομαλύνεται, διευκολύνοντας σημαντικά την ψυχολογία σου. Βεβαίως, πριν ο Ερμής εγκαταλείψει το ζώδιο του Αιγόκερω, την εβδομάδα αυτή σε φέρνει μπροστά σε κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες σε κάνουν με τις σχέσεις σου και τις προθέσεις που ενδεχομένως έχουν κάποια πρόσωπα απέναντί σου, όπως ο σύντροφός σου ή οι συνεργάτες σου! Το σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου, αληθινός και ειλικρινής, απέναντι σε ό,τι δεν σε εκφράζει ή δεν σου πηγαίνει!
 
Από την άλλη μεριά, και κυρίως για σένα του πρώτου δεκαημέρου, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ανοίγει μια πόρτα στο συναίσθημά σου, που σε βοηθάει να εκφράσεις πολύ καλύτερα αυτό που νιώθεις απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάς και να βελτιώσει σημαντικά τις σχέσεις σου. Φέρνει πιο κοντά σου τα πρόσωπα που αγαπάς και δημιουργεί μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εσένα και τον σύντροφό σου! Παράλληλα, κυρίως για σένα του τρίτου δεκαήμερου, η σύνοδος του Δία με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης πολύ πιθανόν να φέρει νέα δεδομένα σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς να κάνεις ένα σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα.
 
ΥΓ. Η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό σου δημιουργεί την ανάγκη να γίνεις πιο διεκδικητικός (ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου) στα επαγγελματικά, αλλά και στα ερωτικά σου, που τώρα κινούνται μέσα σε ένα περιβάλλον έντονου πάθους.
 
Με τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω μπορεί να ζήσεις μοναδικές ερωτικές εμπειρίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης είναι υπεύθυνος για όλη αυτήν την εσωτερική ενέργεια και ένταση που κουβαλάς την περίοδο αυτή, για την ανάγκη σου για δράση και για πρωτοβουλίες, που σε βάζει στο παιχνίδι αποφασισμένο να τα κατακτήσεις όλα! Ωστόσο, να θυμάσαι πως όλη αυτή η ορμητικότητα που σε διακρίνει, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαπληκτισμούς στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, που καλύτερα θα ήταν να προσπαθήσεις να αποφύγεις!
 
Η ορθοδρόμηση του Ερμή θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις και να ολοκληρώσεις τα θέματα που διαπραγματεύτηκες το προηγούμενο διάστημα. Κι αυτό είναι μια επιπλέον αιτία για να οδηγηθείς στην δράση και σε κρατά σε μια διαρκή εγρήγορση και κίνηση. Βέβαια, στις οικονομικές συναλλαγές σου χρειάζεται πάντα να κινείσαι με προσοχή, προκειμένου να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, ενώ καλό θα είναι να μην βιαστείς για τίποτα ακόμα. Πολύ πιθανόν επίσης, την εβδομάδα αυτή κάποιες αποκαλύψεις να σε βοηθήσουν να δεις πιο ξεκάθαρα ορισμένες λεπτομέρειες, που ενδεχομένως δεν είχες λάβει στα υπόψιν σου!
 
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια πιο συναισθηματική χροιά στην επικοινωνία, ενώ θα φέρει πιο κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά! Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η σύνοδος του Δία με τον βόρειο δεσμός της Σελήνης που γίνεται την περίοδο αυτή, πολύ πιθανόν να φέρει βοήθεια, υποστήριξη ή νέα ανοίγματα από φιλικά πρόσωπα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω η ροή της καθημερινότητας ξαναπερνά σταδιακά σε μια πιο ομαλή φάση, ενώ με τον Παρθένο μπορεί να πετύχεις πολύ σημαντικά επιτεύγματα την περίοδο αυτή. Με τον Ιχθύ μπορείς να ονειρευτείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Άκρως υποστηρικτικός ο Άρης από το ζώδιό του Σκορπιού, που σε προικίζει με ψυχική δύναμη, ενώ ενισχύει και την ανάγκη σου να μοιραστείς τις ιδέες, τα σχέδια και τις εμπειρίες σου. Η κοινωνική σου ζωή το διάστημα αυτό φαίνεται να εκτοξεύεται και ιδιαίτερα σ’ εσένα του δεύτερου δεκαήμερου φέρνει νέες εμπειρίες, προσκλήσεις και γενικότερα δραστηριότητες, ίσως και σε πνευματικό επίπεδο! Φυσικά, η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται, ζωντανεύει, ομορφαίνει και σε φέρνει πιο κοντά στον αγαπημένο σου ή σε νέα πρόσωπα, που ενεργοποιούν έντονα το συναίσθημά σου!
 
Η ορθοδρόμηση του Ερμή έρχεται να αποκαταστήσει σταδιακά τις σχέσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα, που ενδεχομένως σε δυσκόλεψαν και από τα οποία ένιωσες την ανάγκη να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις. Τώρα, οτιδήποτε δεν εκφράστηκε σωστά μεταξύ σας, μπορεί να επαναδιατυπωθεί και να δώσει τη δυνατότητα μιας νέας έναρξης στο μεταξύ σας. Αλλά και γενικότερα, σχέσεις και συνεργασίες που ταλαιπωρήθηκαν και σε ταλαιπώρησαν, τώρα θα δεις τις σταδιακά να ισορροπούν, να ηρεμούν και να αποδίδουν πολύ καλύτερα. Άλλωστε, και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, διευκολύνει πάρα πολύ την επικοινωνία, την κάνει πιο συναισθηματική, φέρνει κοντά σου φιλικά πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή να δεις και μια σχέση από το φιλικό σου κύκλο να γίνεται πιο ερωτική…
 
ΥΓ. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο δεσμό της Σελήνης πολύ πιθανόν να ενεργοποιήσει μια σχέση ή μια συνεργασία, που παρακάτω θα ολοκληρωθεί επιτυχώς!
 
Με τον Αιγόκερω και τον Παρθένο η επικοινωνία σας όχι μόνο αποκαθίσταται, αλλά να περνά και σε μια άλλη φάση, ενδεχομένως πιο προσωπική. Με τον Σκορπιό υπάρχει πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ό,τι μπορεί να σε δυσκόλεψε στην επαγγελματική σου ζωή ή στις συνεργασίες σου, τώρα σταδιακά αλλάζει, εξυπηρετώντας σημαντικά τα σχέδιά σου! Παράλληλα, μπορείς να διεκδικήσεις πιο δυναμικά οτιδήποτε δεν σου βγήκε μέχρι τώρα, αλλά κυρίως να αποκαταστήσεις σχέσεις του κλονίστηκαν. Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή πολύ πιθανόν να προκύψουν και αποκαλύψεις, που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τις προθέσεις που ενδεχομένως έχουν κάποια πρόσωπα απέναντί σου, αλλά και να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις σε σχέση με οτιδήποτε επιδιώκεις.
 
Βεβαίως, η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού συνεχίζει να πυροδοτεί την καθημερινότητά σου, τόσο με οικονομικά θέματα κι έκτακτα έξοδα που προκύπτουν, όσο και με την έντονη ενεργοποίηση του συναισθήματός σου, που σε κάνει να εκφράζεσαι ιδιαίτερα απαιτητικά προς το σύντροφό σου! Οφείλεις να ελέγξεις και να ηρεμήσεις το συναίσθημα, γιατί αλλιώς μπορεί να οδηγηθείς και σε συγκρούσεις, για τις οποίες είσαι υπεύθυνος εσύ! Από την άλλη μεριά, και κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, ό,τι βιώνεις τώρα έχει πολύ… πάθος!
 
ΥΓ. Η σύνοδος του Δία με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης ανοίγει έναν κύκλο εξελίξεων στα επαγγελματικά σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ολοκληρώσεις επιτυχώς παρακάτω τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαήμερου.
 
Με τον Αιγόκερω αποκαθίσταται το κλίμα και λύνονται παρεξηγήσεις. Με τον Σκορπιό υπάρχει πολλή ένταση, αλλά και πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΛΕΩΝ
Η διέλευση του Ήλιου απέναντί σου, στον Υδροχόο, ανοίγει έναν πολύ σημαντικό κύκλο, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, καθώς βάζεις στο μικροσκόπιο σχέσεις ή συνεργασίες… Δεν αποκλείεται να βρεθείς απέναντι από συμπεριφορές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, που σε φτάνουν στα όρια σου. Από την άλλη μεριά βεβαίως, όλο αυτό σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα ποιοι πραγματικά σε στηρίζουν, ποιοι είναι κοντά σου και ποιοι όχι! Αυτό ισχύει και στην προσωπική σου ζωή, μια και ο Άρης απο το ζώδιο του Σκορπιού συντελεί στη δημιουργία ενός δύσκολου κλίματος στο σπίτι και στις οικογενειακές σχέσεις, κυρίως για σένα του δευτέρου δεκαημέρου. Χρειάζεται υπομονή, ευελιξία και ψυχραιμία, για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες.
 
Εκείνο που θα σε διευκολύνει σημαντικά, είναι η ορθοδρόμηση του Ερμή, που έρχεται να αποκαταστήσει την ομαλότητα στην καθημερινότητά σου, που ομολογουμένως σε δυσκόλεψε πολύ το τελευταίο διάστημα με εκκρεμότητες, εμπόδια και γενικότερα με ένα κλίμα ασάφειας στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Τώρα μπορείς να επανεκκινήσεις σχέδια και ιδέες σου, να επαναφέρεις στο προσκήνιο ζητήματα που σε απασχόλησαν στο παρελθόν ή να ολοκληρώσεις επιτυχώς μια προσπάθειά σου! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι χρόνος! Αυτός θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις που αναζητάς!
 
ΥΓ. Η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης πολύ πιθανόν να δημιουργήσει οικονομικές εξελίξεις ή τη δυνατότητα ενίσχυσης του εισοδήματός σου! Τώρα ολοκληρώνονται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που μπορεί να ξεκίνησαν την περίοδο του καλοκαιριού και μάλιστα με πολλές πιθανότητες επιτυχίας.
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Υδροχόο και τον Σκορπιό, γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Με τον Παρθένο και με τον Δίδυμο αποκαθίστανται οι ισορροπίες και κυρίως η επικοινωνία σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η διέλευση του Ηλίου από το ζώδιο του Υδροχόου σε εισάγει σε μία εποχή, που τα πάντα φαίνεται (και ενδεχομένως είναι) πιο εύκολα! Η διάθεσή σου είναι πιο αισιόδοξη, πιο φωτεινή, με μια τάση να επιλύσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει, με τον καλύτερο τρόπο! Σε όλο αυτό το κλίμα φυσικά προστίθεται και η ορθοδρόμηση του Ερμή, που πραγματικά σου δίνει μια σημαντική ανάσα σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με οικονομικές δοσοληψίες και που το προηγούμενο διάστημα συνάντησαν εμπόδια στο να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ή τις προσδοκίες σου! Γενικότερα, οι οικονομικές συζητήσεις, συναλλαγές ή διαπραγματεύσεις που μπλοκαρίστηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου, αρχίζουν σιγά-σιγά να εξελίσσονται, γεγονός που σου δίνει νέους ορίζοντες με καινούργιες προοπτικές!
 
Επίσης, τώρα μπορεί να εισπράξεις πιο εύκολα τα χρήματα που είχες δανείσει, να επιστρέψεις αυτά που δανείστηκες ή να διευκολυνθείς με κάποιο τρόπο στις οικονομικές υποχρεώσεις του παρελθόντος! Ιδιαίτερα όταν ο Ερμής περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, τότε πραγματικά θα μπορέσεις να έχεις μια σημαντική εξυγίανση στις υποθέσεις αυτές. Η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης το διάστημα αυτό, πολύ πιθανόν να ανοίξει και νέα κεφάλαια στις επαγγελματικές επιδιώξεις ή τις φιλοδοξίες σου, προκειμένου να ολοκληρωθούν την περίοδο του καλοκαιριού. Είναι πολύ σημαντικό να οργανωθείς και να μεθοδεύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ό,τι σε ενδιαφέρει, για να μπορέσεις να το υλοποιήσεις!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω και τον Δίδυμο μία οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία περνά σε μια άλλη βάση, πιο ουσιαστική. Με τον Παρθένο υπάρχουν πολλές προοπτικές για συνεργασία στο μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-01-2016 18:18:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι