blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Μαΐου ως 1 Ιουνίου 2014, με Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Μαΐου ως 1 Ιουνίου 2014, με Νέα Σελήνη στους Διδύμους.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 26 Μαΐου ως 1 Ιουνίου

Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις 26 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2014 απο την αστρολόγο Σουζάνα

Ας φύγουμε, μέσα σ’ ένα φιλί, για έναν άγνωστο κόσμο.
(Alfred De Musset, 1810-1857, Γάλλος συγγραφέας)
 
Το ερώτημα για την εβδομάδα που θα ακολουθήσει, αλλά και ολόκληρη την περίοδο αυτή, είναι: Επικοινωνώ; Κι αν ναι, πως; Με τη λογική μου; Με την καρδιά μου; Με το συναίσθημά μου;
 
Μήπως συχνά έχω την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν με καταλαβαίνουν; Μήπως οι άλλοι έχουν την αίσθηση ότι δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά που μου λένε ή ότι κι εγώ από την μεριά μου δεν τους καταλαβαίνω, και όλο αυτό δημιουργεί και ένα… χάος στις σχέσεις μου; Ξέρετε, με την επικοινωνία υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη πολυπλοκότητα απ’ ό,τι φαίνεται ή απ’ ό,τι μπορούμε να φανταστούμε… Πολύ συχνά, ενώ νομίζουμε ότι επικοινωνούμε, το αποτέλεσμα άλλα έχει να μας πει!

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Και βέβαια το γεγονός της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, που έρχεται να ξεκλειδώσει την επικοινωνιακή μας πλευρά και να ανοίξει επικοινωνιακούς διαύλους, αυτούς που θα μας βοηθήσουν να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, στις σχέσεις μας, αλλά και στο μέσα μας! Γιατί, μην ξεχνάμε πως το πιο σημαντικό, η πιο σημαντική επικοινωνία είναι αυτή με τον εαυτό μας! Όμως, αναρωτηθήκατε πόσοι από εμάς την ενισχύουμε; Πόσοι από εμάς τη θεωρούμε σημαντική και πόσοι από εμάς την βάζουμε σε προτεραιότητα;

Ήλιος σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Το νέο αυτό φεγγάρι έρχεται κουβαλώντας μαζί του ένα θαύμα ή ένα… ψέμα, μια και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την ίδια ημέρα της Τετάρτης κρύβει μέσα του και τις δύο οπτικές… Και μένει σε μας να τις ανακαλύψουμε και να ενστερνιστούμε τη μια ή την άλλη!
 
Την εύκολη και την δύσκολη… Η εύκολη είναι η οπτική της αυταπάτης, αυτή που μιλάει για διαψεύσεις, για ματαιώσεις και για βαθιές συναισθηματικές απογοητεύσεις, μια και συνηθίζεται η όψη Ήλιου-Ποσειδώνα να έχει βασικά αυτές τις αποχρώσεις, που θα συνοδεύσουν όλο το διάστημα που ακολουθεί. Και για τους περισσότερους, τα χρώματα που συνοδεύουν την όψη δεν είναι φωτεινά, μα γκρίζα και μουντά!
 
Έτσι, θα γίνουν αποδεκτές ψευδών πληροφοριών ή ειδήσεων, θα απογοητεύσουν και θα απογοητευτούν, θα μπουν σε εκείνη την πραγματικότητα που πονάει και που δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να εξυψώσει ούτε το συναίσθημα, ούτε την καρδιά, ούτε την ίδια την ύπαρξη!
 
Όμως, υπάρχει και η άλλη οπτική της όψης. Αυτή που μιλάει για την ευεργετική φαντασία, η οποία προάγει την καρδιά, το συναίσθημα, αυτή που μπορεί μέσα από την έμπνευση, να σου δώσει πολύ σημαντικές πληροφορίες… Η προσευχή, ο διαλογισμός, έχουν τη δυνατότητα να μας φέρουν σε επαφή με ένα άλλο πεδίο, αυτό που μπορεί πραγματικά να βγάλει στην επιφάνεια το θαύμα, που όλοι μπορούμε να ανακαλύψουμε…
 
Και εδώ, ξαναγυρνάμε στο αρχικό ερώτημα: Τι επαφή έχουμε με τον εαυτό μας; Πώς επικοινωνούμε μαζί του; Αυτό είναι και το κλειδί στο νέο κύκλο του φεγγαριού, αυτό οφείλουμε να ανακαλύψουμε, αυτή την υπέρβαση καλούμαστε να κάνουμε: Να εξερευνήσουμε την άλλη πλευρά, την πιο πνευματική, με την οποία μπορεί μέχρι σήμερα να μην είχαμε έρθει σε επαφή. Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψουμε ένα ανεξερεύνητο πεδίο!
 
Τελικά ίσως να είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει την πεζή καθημερινότητα, που μιλά για απογοητεύσεις και διαψεύσεις, για όλα εκείνα τα αρνητικά συναισθήματα ή γεγονότα, και να μιλήσουμε για εξύψωση του εαυτού… Για την ανακάλυψη της δικής μας αλήθειας ή μιας εσωτερικής πραγματικότητας, που ούτε καν είχαμε φανταστεί… Μα αυτό είναι και το ζητούμενο: η μετουσίωση της αρνητικής ενέργειας και η αλλαγή της σε θεραπευτική, απέναντι στον εαυτό μας!

Ήλιος σε τρίγωνο με Άρη

Ο μήνας κάνει θεαματικό φινάλε, μια και την ημέρα του Σαββάτου το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη έρχεται να ενεργοποιήσει τις διαθέσεις και να ζωηρέψει τις εξελίξεις, ανοίγοντας νέες, ελπιδοφόρες διαδρομές, οι οποίες θα λειτουργήσουν σε επίπεδο επαγγελματικών θεμάτων. Θα ενισχύσουν τη δράση, τις φιλοδοξίες, με την πεποίθηση ότι… ναι, μπορώ να τα καταφέρω, αρκεί να έχω πίστη στα ιδανικά μου και στους στόχους μου! Ταυτόχρονα όμως, θα τροφοδοτήσει και την ερωτική ζωή με έντονα συναισθήματα, φλογέρα, παθιασμένα, απ’ αυτά που δεν θα σταματήσουν μπροστά σε κανένα εμπόδιο, προκειμένου να κατακτήσουν το πρόσωπο που ποθούν! Οι έρωτες θα εκδηλωθούν με όλη τους τη δύναμη, συχνά και μέσα από υπερβάσεις, που δεν θα διστάσουν να κάνουν προκειμένου να υπερασπιστούν αυτό που τους ορίζει η καρδιά… Και μέσα από αυτό, θα γίνει και η προσωπική αλλαγή του καθένα από εμάς, αυτή που μόνο ο έρωτας μπορεί να προκαλέσει στις ψυχές και να χαρίσει την ευτυχία…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από πού να… ξεκινήσω;
Το ερώτημα που προκύπτει την εβδομάδα αυτή, είναι πόσο εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Πόσο νομίζεις ότι μπορείς να αναλάβει τη διαχείριση του εαυτού σου, συνειδητά όμως, και να ορίσεις τις περαιτέρω εξελίξεις. Γιατί τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις πολύ σημαντικές ενάρξεις, που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου και θα σε πάνε και ένα βήμα παραπέρα! Το κλειδί είναι ένα: να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου και να τα θέλω σου, να μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να καταφέρεις και να μην επενδύσεις σε ό,τι χαϊδεύει ευχάριστα τα αυτιά σου, χωρίς να σου δίνει εγγυήσεις και για τη συνέχεια… Η συνταγή δεν είναι δύσκολη και μπορεί να σου υποσχεθεί ακόμα και θεαματικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, η οποία δείχνει να κινείται σε δύο επίπεδα: Το πρώτο μιλάει για εκείνες τις καταστάσεις, που εύκολα μπορεί να σε βγάλουν από τα όρια και το μέτρο, και να κλονίσουν τις ισορροπίες σου, δημιουργώντας χαοτικές καταστάσεις, από τις οποίες πολύ δύσκολα θα μπορέσεις να ξεφύγεις, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου! Παράλληλα, θα νιώσεις ότι όλα αυτά που επιθυμούσες ή περίμενες, διαψεύδονται, ματαιώνονται, και η απογοήτευση είναι πολύ πιθανό να φωλιάσει στην καρδιά σου, αν δεν προσέξεις! Οπλίσου με επίγνωση, πίστη και δράση, τα συστατικά που μπορούν να ανατρέψουν το όποιο αρνητικό ή δυσοίωνο αποτέλεσμα! Μία σχέση, η οποία φαίνεται να έχει κρατηθεί σε απόσταση το τελευταίο διάστημα, ενδεχομένως να ανοίξει έναν νέο κύκλο, που θα αναπτερώσει την ψυχολογία σου και θα αλλάξει τη διάθεσή σου!
 
ΥΓ. Με τον Κριό, κάτι δείχνει να ανανεώνεται στο μεταξύ σας. Αλλά και με τον Ζυγό το πάθος που υπάρχει είναι ικανό να τροφοδοτήσει καινούργια γεγονότα και εξελίξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΖΥΓΟΣ
Είναι το φως που με ζεσταίνει… ή το συναίσθημά μου;
Είναι η ανάγκη σου να βγεις απ’ αυτό το σκοτεινό τούνελ, που μέχρι τώρα δεν σε έχει αφήσει να δεις ένα πιο λαμπερό φως γύρω σου… Ωστόσο, το σκοτάδι αρχίζει σιγά-σιγά να διαλύεται και να παραχωρεί τη θέση του σε κείνες τις ηλιαχτίδες, που εισβάλλουν σταδιακά στο πεδίο σου και ζεσταίνουν την καρδιά σου με πολύ όμορφα συναισθήματα! Η κοινωνικότητά σου είναι αυτή που θα σε βοηθήσει αρχικά να μπεις και πάλι στο παιχνίδι, με εκείνη τη γνωστή γλυκύτητά σου και να κερδίσεις τις καρδιές και τις εντυπώσεις! Τα ενδιαφέροντά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να σε βγάζουν προς τα έξω και να σου δίνουν τη δυνατότητα της συναναστροφής, τόσο με γνωστά πρόσωπα που ενδεχομένως είχατε απομακρυνθεί, όσο και με νέα, που έρχονται στη ζωή σου ομορφαίνοντας την ψυχολογία σου, αλλά και την καθημερινότητά σου! Εννοείται πως φροντίζεις να κρατάς τις αποστάσεις, μια και τα πράγματα δεν είναι απαραίτητο να είναι και όπως φαίνονται, αυτό όμως δεν σε αποτρέπει από το να ζήσεις, να ευχαριστηθείς και να περάσει και καλά! Τις επιφυλάξεις σου όμως, για ό,τι δεν θα σε πείθει για τις προθέσεις του, καλό είναι να τις κρατήσεις! Ακόμη κι αν ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με ένα πρόσωπο, που οι δυσκολίες της τελευταίας περιόδου σας κράτησαν σε μια απόσταση, όπως επίσης και αν προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα τροφοδοτήσει το συναίσθημά σου με πολύ έντονα χρώματα, τις αποστάσεις ασφαλείας δεν θα πρέπει να τις ξεχάσει για κανένα λόγο!
 
ΥΓ. Με τον Κριό, μια νέα ευκαιρία μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις και να αισιοδοξείς ξανά… Με τον Δίδυμο, το σίγουρο είναι ότι θα ξεχαστείς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλα είναι εδώ! Δεν έχεις παρά να απλώσεις το χέρι σου και να τα πάρεις!
Ετοιμάσου! Φόρεσε τα καλά σου ρούχα, το καλό σου χαμόγελο και την καλή σου διάθεση, γιατί έχεις ειδική πρόσκληση στον κύκλο αυτόν: Μια πρόσκληση σε γιορτή! Τη γιορτή της ζωής! Ό,τι μπορεί να σε στενοχώρησε, να σε προβλημάτισε, να σε πίεσε το τελευταίο διάστημα, το σίγουρο είναι ότι θα το δεις με άλλα μάτια, μια και ανοίγεται μια περίοδος μπροστά σου, που η χαρά, η διασκέδαση, η δημιουργία, το φλερτ, ο έρωτας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της, αυτά που θα τροφοδοτήσουν εκ νέου την ψυχολογία σου και θα σου δώσουν μια ανάταση αλλά και τη διάθεση να πας παραπέρα! Θα νιώσεις και πάλι δημιουργικός, ικανός να φτάσεις σε όλα αυτά τα οποία έχεις επιθυμήσει, ενώ παράλληλα, θα υπάρξουν και τα κατάλληλα ανοίγματα, οι κατάλληλες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το βήμα που θέλεις! Πρωταγωνιστεί σε όλο αυτό το σκηνικό η ερωτική σου ζωή. Έρχεται να γράψει τις δικές της αισιόδοξες και φωτεινές ιστορίες, ποτέ φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, πότε ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, που υπάρχει ακόμα στο μεταξύ σας η γλύκα και η ζεστασιά του συναισθήματος, και πότε φέρνοντας εκείνα τα καινούργια πρόσωπα, που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά και το συναίσθημά σου να εκτοξευτεί στα… κόκκινα! Πάντως, επειδή η περίοδος έχει και αρκετές παγίδες, καλό είναι να δώσεις χρόνο πριν ενθουσιαστείς… Παράλληλα, εκείνο στο οποίο καλείσαι να προσέξεις περισσότερο είναι τα χρήματά σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα τυχερά παιχνίδια… Φρόντισε να μην επενδύσεις σε τίποτα για το οποίο δεν είσαι απόλυτα σίγουρος. Ή, ακόμα κι αν είσαι, καλό είναι να μην το εμπιστευτείς απόλυτα, καθώς δεν ξέρεις πότε το αποτέλεσμα τις ημέρες αυτές! Είναι στο χέρι σου να κρατήσεις την αισιόδοξη πλευρά της περιόδου!
 
ΥΓ. Το σίγουρο είναι ότι με τον Δίδυμο οι διάθεση σου γίνεται πιο χαρούμενη, πιο φωτεινή, πιο αισιόδοξη και η ερωτική σου ζωή πιο γεμάτη! Αλλά και με τον Κριό μια δεύτερη ευκαιρία είναι αυτή που σου ζητάει και η καρδιά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις 26 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2014 απο την αστρολόγο Βίβιαν

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κύκλος εσωτερικός!
Είναι η εσωτερική σου θάλασσα που αναδεύεται την περίοδο αυτή, με κείνα τα συναισθήματα, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς, μια και η φύση σου είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητη, όχι μόνο από τις εξωτερικές επιρροές, αλλά και από τη δική σου διάθεση, που πολύ εύκολα αλλάζει! Έντονα εσωτερικός ο νέος κύκλος της Σελήνης για σένα, έρχεται να φωτίσει με ένα μοναδικό τρόπο τα πολύ βαθιά σου συναισθήματα, συχνά όμως και εκείνες τις ανασφάλειες, τις φοβίες ή κι εκείνο το παράπονο που σε πιάνει ώρες-ώρες… Και επειδή πολύ εύκολα μπορεί να σε καταβάλει όλη αυτή η εσωτερική ένταση, φρόντισε να μην ανοίγεις κουβέντα με τις κακές σου σκέψεις, μια και πολύ εύκολα τώρα μπορεί να κάνεις το μικρό μεγαλύτερο και στο μεγάλο να δώσεις τέτοιες διαστάσεις, που να μην μπορέσεις να το διαχειριστείς! Μα να ξέρεις πως τα περισσότερα από αυτά είναι δικές σου ανασφάλειες… Τα γεγονότα είναι αυτά που είναι, εσύ θα τους δώσεις μικρότερες ή μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι πραγματικά έχουν, ανάλογα με την ψυχολογία την οποία έχεις όταν τα συναντάς… Συνεπώς, στο χέρι σου είναι να μην υπερβάλλεις, μια και η περίοδος αυτή έχει τέτοιες τάσεις! Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, αφενός είναι πολύ πιθανό να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και να αρνείσαι να μοιραστείς με το σύντροφό σου αυτά τα μύχια συναισθήματα που πολλές φορές να ταλαιπωρούν. Αφετέρου, υπάρχει και το ενδεχόμενο μία σχέση, η οποία είτε υπάρχει στη ζωή σου και έχει ένα ποιο μυστικό η παράνομο χρώμα, τώρα να πυροδοτήσει πολύ πιο έντονα συναισθήματα. Ίσως ακόμα, μια σχέση με τέτοια χαρακτηριστικά να εμφανιστεί και να ταράξει την συναισθηματική ηρεμία σου! Όπως και να έχει, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος, γιατί η φύση σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και έτσι είναι πολύ εύκολο να κλειστείς στο δικό σου, ξεχωριστό κόσμο, χωρίς να αφήσεις κανέναν θα πλησιάσει! Βεβαίως, τώρα η ενδοσκόπηση μπορεί να σε κάνει να ανακαλύψεις τους δικούς σου θησαυρούς! Είναι η κατάλληλη περίοδος γι’ αυτό…
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο ο κύκλος που ανοίγει στο μεταξύ σας είναι πιο σκοτεινός και πιο μυστηριώδης, αλλά και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κύκλος επιθυμιών!
Έντονο το συναίσθημα, θα σε παιδέψει, μια και οι επιθυμίες γίνονται όλο και πιο σφοδρές σε αυτόν τον κύκλο και ξεσηκώνουν την παθιασμένη φύση σου, με έναν τέτοιο τρόπο που δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις! Τουλάχιστον όχι εύκολα, μια και το μυαλό σου, η φαντασία σου, θα φτιάχνουν τα δικά τους σενάρια, συχνά μη μπορώντας να διαχωρίσουν πού τελειώνει η λογική και πού αρχίζει το συναίσθημα… Όλο αυτό συχνά μέσα σου γίνεται ένα κουβάρι, που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο ούτε να το διαχειριστείς, αλλά ούτε και να καταλάβεις τι συμβαίνει! Και βέβαια, όλο αυτό αφορά άμεσα στην ερωτική σου ζωή, μιας και είναι ο βασικός λόγος, ο οποίος ανακινεί αυτές τις… συναισθηματικές θύελλες, που βεβαίως είναι και αυτές που δίνουν ενδιαφέρον στα πράγματα, μια και από τη φύση σου είσαι άτομο που ζει στα άκρα! Και όταν μιλάμε για έρωτα, δεν μπορείς να διανοηθείς τίποτα λιγότερο από αυτό! Έτσι λοιπόν, είναι πολύ πιθανόν τώρα μια ιστορία με έντονα ερωτικό χαρακτήρα, απ’ αυτόν που ξυπνάει τις νύχτες στην καρδιά σου και αναζητά να τραφεί μέσα από την ερωτική ένταση της στιγμής… Που κανείς δεν μπορεί να πει αν υπάρχει κι ένα αύριο γι’ αυτήν, μια και όλη η ερωτική ένταση εξαντλείται στο τώρα, στο πάθος που κρύβει η στιγμή και που βέβαια, έχει μια ιδιαίτερη μαγεία και ηδονή… Ζήσε, απόλαυσε, μα μην ζητήσεις διαπιστευτήρια και βεβαιώσεις πως αυτό που έχεις τώρα θα σε συνοδέψει και παρακάτω… Αυτό κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σου το εγγυηθεί… Άλλωστε, το ενδιαφέρον στον έρωτα, είναι η αβεβαιότητά του!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο μπορεί να νοιώσεις λίγο έξω από τα… νερά σου, όμως στον έρωτα έχετε πολλά να πείτε… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ναι, έχω μάθει να απολαμβάνω την αβεβαιότητα!
Είσαι εσύ αυτός που θα… θολώσει πολλές φορές τα νερά γύρω του, μια και μπορεί να μη σου είναι εύκολο να καταλάβεις τι νιώθεις την περίοδο αυτή. Όλα κινούνται μέσα σε μια πιο ρευστή κατάσταση, που βεβαίως είναι το στοιχείο σου, όμως από την άλλη μεριά δεν υπάρχει κάτι που να σου δίνει ένα σημάδι σταθερότητας, που χρειάζεσαι για να ισορροπήσεις! Από την άλλη μεριά, οι οικογενειακές ιστορίες θα πλέξουν τα δικά τους σενάρια στον κύκλο αυτόν, που όπως φαίνεται δεν είναι εύκολα. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ιχθείς που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις αποπροσανατολισμένος και ίσως ο σύντροφός σου να είναι πιο απόμακρος το διάστημα αυτό, προκαλώντας κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες και ερωτηματικά… Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, σίγουρα στον κύκλο αυτό θα υπάρξουν πρόσωπα, που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου, ίσως και πρόσωπα από το παρελθόν σου, που το ρεύμα του ποταμού ξαναφέρνει και πάλι μπροστά σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να αποκαταστήσει τις ισορροπίες στο μεταξύ σας… Βεβαίως, δεν είναι σίγουρο ότι οι προθέσεις σου είναι ξεκάθαρες απέναντί τους, είτε μιλάμε για πρόσωπα από το παρελθόν, είτε για νέες γνωριμίες! Γι’ αυτό, το καλύτερο είναι να αποφύγεις δεσμεύσεις και υποσχέσεις και να απολαύσεις αυτό που σου δίνεται… Γιατί τις ευκαιρίες θα τις έχεις, φρόντισε να τις αξιοποιήσει χωρίς να δυσκολεύεις το μετά…
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο δεν είσαι σίγουρος αν αυτό που σας φέρνει κοντά είναι απλά μια έντονη έλξη του ενός για τον άλλον ή και κάτι παραπάνω… Με τον Παρθένο πάλι, γεγονός είναι πως η χημεία σας είναι πολύ δυνατή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις 26 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2014 απο την αστρολόγο Κατίνα

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Είναι… άνεμος αλλαγής αυτός που φυσάει;
Ας ανοίξει λοιπόν ένας νέος κύκλος! Ένας κύκλο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να μπεις πιο ενεργά στο παιχνίδι. Να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα που σου έχουν λείψει και που νιώθεις την ανάγκη να τα δεις, να τους μιλήσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου, να βγάλεις από μέσα σου ό,τι μπορεί να κρύβεις επιμελώς εδώ και καιρό απέναντί τους! Ναι, το διάστημα που θα ακολουθήσει θα σου δώσει τη δυνατότητα της ανάκαμψης των σχέσεών σου, αλλά και της αποκατάστασης σχέσεων, που σε ταλαιπώρησαν ή τις ταλαιπώρησες στο προηγούμενο διάστημα… Ωστόσο, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ούτε για τους άλλους, ούτε και για τον εαυτό σου, μια και είναι πολύ πιθανό τόσο αυτά που λες, όσο και αυτά που εισπράττεις από τους γύρω σου, να στηρίζονται περισσότερο στην επιθυμία και στο συναίσθημα, χωρίς να υπολογίζονται οι παράμετροι… Γιατί υπάρχουν κι άλλοι παράμετροι και μάλιστα πολλές φορές πολύ ισχυρές, τις οποίες αρνείσαι να δεις… Ωστόσο, είναι ικανές να σε απογοητεύσουν ή ακόμα και να σε διαψεύσουν, γι’ αυτό πριν δεσμευτείς για οτιδήποτε, σκέψου το πολύ καλά και αν μπορείς, απόφυγέ το! Επίσης, απόφυγε να εμπιστευτείς πληροφορίες και ειδήσεις που έρχονται στ’ αυτιά σου το διάστημα αυτό, γιατί είναι πολύ πιθανό η αλήθεια να είναι πολύ μακριά από αυτές… Από την άλλη μεριά, η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται σε μεγάλη εγρήγορση και η διάθεσή σου επίσης, και σε τροφοδοτούν με νέα πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν ενεργό ρόλο στη ζωή σου, δίνοντάς της μια νέα οπτική, πιο αισιόδοξη… Δεν αποκλείεται μάλιστα, κάποιο από τα πρόσωπα αυτά να περάσει τις διαχωριστικές γραμμές και να μπει σε μια πιο προσωπική και στενή σχέση μαζί σου! Ναι, υπάρχει ένας άνεμος αλλαγής στη ζωή σου, αλλά εξαρτάται από σένα αν η αλλαγή αυτή θα λειτουργήσει εποικοδομητικά για το μέλλον…
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο σίγουρα έχετε και πολλά να πείτε και πολλά να μοιραστείτε… Αλλά και με το Ζυγό μπορεί να κάνετε ένα βήμα για παρακάτω! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΛΕΩΝ
Αισιοδοξία, με… επιφυλάξεις!
Τούτος ο κύκλος έρχεται να ανοίξει εκείνο τον κόσμο των ονείρων σου, των επιθυμιών σου, αυτών που κρατάς πολύ βαθιά μέσα σου και δεν τα εμπιστεύεσαι σε κανέναν… Και ίσως τώρα νοιώσεις πως κάποια απ’ αυτά που έχεις ποθήσει, έρχονται πιο κοντά σου… Είναι κι εκείνα τα πρόσωπα των φίλων σου, που δείχνουν πιο όμορφα τώρα, έτοιμα να σε αγκαλιάσουν και να σταθούν κοντά σου σε ό,τι κι αν τους ζητήσεις! Καλό είναι ωστόσο να κρατήσεις κάποιες επιφυλάξεις ή ακόμα και κάποιες αποστάσεις, γιατί ενδεχομένως να περιμένεις περισσότερα απ’ όσα μπορούν να σου δώσουν κι αυτό με κάποιο τρόπο να λειτουργήσει απογοητευτικά για την ψυχολογία σου! Το ίδιο ακριβώς σενάριο φαίνεται να οργανώνεται και στην ερωτική σου ζωή, όπου από τη μια μεριά μπορεί να δεις μια πλήρη και ολοκληρωτική ανανέωση, η οποία σαφώς θα σε ενθαρρύνει. Ωστόσο, από την άλλη μεριά και πολύ περισσότερο αν τα πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή είναι καινούργια, απόφυγε τις μεγάλες προσδοκίες, μια και συχνά διαψεύδονται! Πέρα όμως από το δύσκολο και πιθανόν πιο απαισιόδοξο σενάριο, το σίγουρο είναι ότι ο κύκλος αυτός έχει πολλά να σου δώσει και να ενθαρρύνει την ψυχολογία και την ελπίδα σου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται καθόλου να σου φέρει κι ένα πρόσωπο, από το οποίο έχεις να πάρεις πολλά! Κι επίσης, δεν αποκλείεται το σενάριο μιας φιλίας, η οποία μετασχηματίζεται σε μια πιο… προσωπική σχέση!
 
ΥΓ. Το σενάριο της φιλίας που μετατρέπεται σε έρωτα, μάλλον αφορά σε έναν Δίδυμο, που μπορεί εδώ και καιρό να είσαστε μαζί και να μοιράζεστε κοινές ανησυχίες και κοινά ενδιαφέροντα… Άλλωστε, η χημεία σου με τον Δίδυμο είναι πάντα ισχυρή και τώρα ίσως να έρθετε πιο κοντά και να ανακαλύψετε νέα πεδία, που μπορούν να τροφοδοτήσουν τη σχέση σας! Όπως… τον έρωτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Λίγο μέτρο δεν βλάπτει!
Είναι μια ύποπτη περίοδος αυτή που θα ακολουθήσει, που πολύ εύκολα μπορεί να σε τροφοδοτήσει με πολλή αισιοδοξία και γενικότερα, με τα σενάρια εκείνα, που είναι ικανά να απογειώσουν την ψυχολογία σου… Το πεδίο των σχέσεών σου είναι εκείνο που θα πρωταγωνιστήσει κατά βάση το επόμενο διάστημα, σε ένα σκηνικό που φαίνεται να είναι στημένο στα δικά σου μέτρα. Φαίνεται… Είναι όμως; Καλό είναι να θέτεις πολλά ερωτήματα στον εαυτό σου, πολλά και ουσιαστικά, για να παίρνεις και τις αντίστοιχες απαντήσεις… Είναι αυτά που μπορεί να σε προφυλάξουν από κακοτοπιές, που σίγουρα θα υπάρξουν κι εκεί που νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον ουρανό, να ανακαλύπτεις ότι τα πόδια σου δεν έχουν ξεκολλήσει από το έδαφος… Και αυτό αφορά σε παλαιότερες σχέσεις σου, οι οποίες φαίνεται ότι μπορεί να μην είναι αντάξιες των προσδοκιών σου… Δηλαδή, ενώ νόμιζες ότι στο πρόσωπο αυτό είχες ήδη έναν άνθρωπο, με τον οποίον μπορούσες να συνεννοηθείς και να σε νιώσει, να αντιληφθείς ότι εκπέμπει σε ένα μήκος κύματος πολύ μακρινό σε σχέση με το δικό σου και αυτό να λειτουργήσει απογοητευτικά για την ψυχολογία σου… Αλλά και σε ό,τι αφορά στα νέα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου, φρόντισε να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, γιατί και εδώ υπάρχει κίνδυνος της διάψευσης των προσδοκιών σου… Ευκαιρίες θα έχεις, και να ανανεωθείς και να περάσεις καλά, αυτό είναι σίγουρο… Εκείνο που δεν είναι σίγουρο είναι κατά πόσο τα πρόσωπα αυτά τελικά θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σου, αυτό όμως εξαρτάται από εσένα και από το τι περιμένεις. Αν λειτουργήσεις χωρίς απαιτήσεις, ζώντας μόνο την στιγμή και αυτό που σου δίνεται, σίγουρα θα αποφύγεις και αρκετές δυσάρεστες συνέπειες!
 
ΥΓ. Καλό θα είναι να μην εμπιστευτείς το Δίδυμο, δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου βγάλει παρακάτω… Με τον Κριό ωστόσο, μια δεύτερη ευκαιρία εμφανίζεται στο προσκήνιο η οποία θα σε χαροποιεί ιδιαίτερα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις 26 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2014 απο την αστρολόγο Σμαρώ

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Θέλω να περάσω καλά…
Είναι η ανάγκη σου να περάσεις καλά, να ευχαριστηθείς ό,τι κι αν κάνεις, να χαλαρώσεις, να απολαύσεις… Αυτή η ανάγκη θα σε οδηγήσει ίσως κάποιες φορές να βγεις έξω από τα γνωστά σου μέτρα, έξω από τα γνωστά για εσένα όρια. Με κάποιο τρόπο θα ξεφύγεις από ό,τι μπορεί να σου είναι γνώριμο και οικείο και θα αφεθείς σε καταστάσεις, που από τη μια μπορεί να φαίνονται πιο δελεαστικές κι ελκυστικές, από την άλλη όμως έχουν μια μεγαλύτερη αβεβαιότητα και ασάφεια… Ενδεχομένως να βγεις και έξω από τα επιτρεπτά οικονομικά σου όρια την περίοδο αυτή, προκειμένου να τέρψεις τις αισθήσεις σου… Αλλά εδώ είναι που καλείσαι να προσέξεις περισσότερο, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και μετά δεν θα μπορείς εύκολα τουλάχιστον να το μαζέψεις! Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό να μπορέσεις να αποκαταστήσεις στο διάστημα αυτό κάποιες σχέσεις, οι οποίες πέρασαν δυσκολίες, με ένα πρόσωπο για το οποίο η καρδιά σου χτυπάει ακόμα. Αν στη ζωή σου υπήρξε μια σχέση, η οποία κινήθηκε σε παρασκηνιακό ή μυστικό περιβάλλον, είναι πολύ πιθανό να επανέλθει, για να διεκδικήσει εκ νέου μια δεύτερη ευκαιρία στην καρδιά σου! Αλλά δεν αποκλείεται καθόλου η έναρξη ενός καινούργιου κύκλου, μιας νέας σχέσης την περίοδο αυτή, που διεγείρει έντονα την ψυχολογία σου και ανοίγει ένα καινούργιο παιχνίδι αισθήσεων, που σε απογειώνει… Φυσικά, θα το ζήσεις, μια και είναι πολύ δύσκολο να αποφύγεις μία τέτοια συναισθηματική ένταση… Από την άλλη μεριά όμως, απόφυγε τις προσδοκίες, αρκέσου στον έρωτα και την στιγμή!
 
ΥΓ. Με τον Κριό το παιχνίδι είναι άκρως διεγερτικό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επιφύλαξη σε όλα!
Μαθαίνεις καλύτερα το παιχνίδι της επικοινωνίας το διάστημα που ακολουθεί. Αυτό είναι που σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με καινούργιες καταστάσεις, που φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στην ψυχολογία σου, στην καρδιά σου, στις αισθήσεις σου, και λειτουργούν άκρως ενθαρρυντικά στην ανανέωση της καθημερινότητάς σου, αλλά και της επαγγελματικής σου ζωής, η οποία ανοίγει έναν νέο κύκλο, που σίγουρα έχει πολλά να σου δώσει! Ταυτόχρονα, νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους, πρόσωπα ιδιαίτερα γοητευτικά, που ασκούν έντονη επιρροή με την προσωπικότητά τους επάνω σου… Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις γοητευμένος και να θελήσεις να ασχοληθείς περαιτέρω με κάποιο από αυτά και να το γνωρίσεις καλύτερα… Ωστόσο, επειδή η περίοδος αυτή μπορεί να λειτουργήσει άκρως ανατρεπτικά, και άλλα να περιμένεις και άλλα να βγουν μπροστά σου, καλείσαι να κρατάς τις αποστάσεις και τις επιφυλάξεις που χρειάζεται, πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα… Επίσης, φρόντισε να αποφύγεις να δεσμευτείς με όποιο τρόπο, αλλά και να δεχτείς υποσχέσεις από τους άλλους, όποιοι και αν είναι αυτοί, ακόμα και αν σε γοητεύουν, ακόμα και αν ανεβάζουν κατακόρυφα το συναίσθημά σου… Την ποιότητα και την εξέλιξη της όποιας σχέσης την καθορίζει μόνο ο χρόνος και καλό είναι να τον αφήσει αυτόν να κάνει τη δουλειά που ξέρει… Σίγουρα θα την κάνει καλύτερα και θα σε προφυλάξει από πολλούς κίνδυνους ή απογοητεύσεις!
 
ΥΓ. Με τον Ιχθύ μπορείς να περάσεις ιδανικά, μια και η έλξη που ασκεί επάνω σου είναι μοναδική. Ωστόσο, οι εξελίξεις θα δείξουν κατά πόσο μπορεί να τον εμπιστευτείς τελικά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρέπει να τα κάνω εγώ όλα αυτά;
Το πιο πιθανό σενάριο του κύκλου αυτού είναι να νιώσεις ασφυκτικά, μια και οι καθημερινές σου αρμοδιότητες θα εμφανίζονται σχεδόν με απειλητική μορφή απέναντί σου. Καλείσαι να διεκπεραιώσεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που απαιτούν χρόνο και δεν σου αφήνουν περιθώρια για να ανασάνεις και να χαρείς αυτά που θέλεις! Και επειδή ακριβώς οι ρυθμοί σου είναι τέτοιοι, που λειτουργούν με μεγάλη ένταση και απαιτούν από εσένα να κάνεις πράγματα συνεχώς, ενδεχομένως να νιώσεις και μια εσωτερική φόρτιση ή ακόμα και μια απογοήτευση. Είσαι μεν ένα άτομο που έχει μάθει να αντέχει στα δύσκολα, όμως χρειάζεσαι τους χρόνους σου, την ξεκούρασή σου, αλλά και την προσωπική σου ζωή και τη διασκέδασή σου… Μάλλον δύσκολα φαίνονται αυτά για το διάστημα που θα ακολουθήσει, γι’ αυτό πάρ’ το απόφαση και βούτα στα… βαθιά! Ωστόσο, μην εμπιστευτείς υποσχέσεις και λόγια που ακούγονται γύρω σου, ακόμα και αν δείχνουν ιδιαίτερα ελκυστικά και δελεαστικά. Πάντως, δεν αποκλείεται καθόλου να πετύχεις κάτι ίσως και σημαντικό στα επαγγελματικά σου θέματα… Ίσως κάτι, στο οποίο στοχεύεις εδώ και καιρό, τώρα ήρθε η ώρα να το υλοποιήσεις με κάποιο τρόπο… Αυτό δεν σημαίνει πως στην προσωπική σου ζωή, δεν θα υπάρξουν λόγοι για να χαρείς… Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, προς το παρόν βρίσκεσαι περισσότερο σε μια περίοδο… συντήρησης και επαναδιαπραγμάτευσης των σχέσεων σου, οπότε συντηρείς και ανανεώνεις ό,τι νοιώθεις πως είναι σημαντικό για εσένα!
 
ΥΓ. Με τον Ταύρο περνάς σε μια φάση μεγάλης ανανέωσης στο μεταξύ σας. Με τον Καρκίνο κάτι που μπορεί να έχει μείνει στην μέση… επανέρχεται και σου δίνει μια ακόμη ευκαιρία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη πάρτε την απάντηση για το θέμα που σας απασχολεί οικονομικά και άμεσα με με μόνο 1,23/sms! Στείλτε τώρα απο το κινητό σας ΕΦΗ στο 54529 ή καλέστε στο 14788.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Τα ζώδια και οι αστρολογικές προβλέψεις 26 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2014 απο την αστρολόγο Φρύνη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-05-2014 00:00:00