blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2015, με την Πανσέληνο στον Ταύρο

Όσο κι αν χάνεσαι μέσα στους ρυθμούς της καθημερινότητας, όσο και αν η πραγματικότητα μοιάζει σκληρή και αξεπέραστη, είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι πως οι σκέψεις σου είναι αυτές που την διαμορφώνουν! Η Πανσέληνος που κορυφώνεται την εβδομάδα αυτή στο ζώδιο του Ταύρου, συνοδεύεται από ένα πολύ όμορφο τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα! Είναι ακριβώς αυτή η στιγμή, που μπορείς να αναδυθείς σε μια άλλη πραγματικότητα, την οποία μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις, αλλά επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητά σου! Η στιγμή που το όνειρο, η επιθυμία, μπορεί να γίνει το όχημα της μετάβασης σε μια άλλη κατάσταση…
 
Όλα έχουν να κάνουν με τον νου σου… Πού είναι πάντα ελεύθερος να πετάξει, να οραματιστεί και τελικά να δημιουργήσει αυτό ακριβώς που επιθυμεί. Το ερώτημα είναι αν εσύ ο ίδιος πιστεύεις ότι μπορείς πραγματικά να κατευθύνεις την ζωή σου στην κατεύθυνση που θέλεις! Όλα ξεκινάνε από εκεί!
 
Η Πανσέληνος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να ισορροπήσεις την πρακτική πλευρά της ζωής σου με το συναίσθημά σου… Όσο κι αν η εποχή αυτή σου δημιουργεί ανάγκες πρακτικού χαρακτήρα που σε απορροφούν, πάντα την εξέλιξη στη ζωή σου θα τη φέρνουν οι σχέσεις σου, μια και αυτές είναι ο καθρέφτης της ψυχής σου…

Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί, καθώς διαμορφώνεται το κατάλληλο σκηνικό για να ανθίσει… Σε αυτό βοηθά η θέση της Αφροδίτης, αλλά και οι όψεις που σχηματίζει. Τόσο η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία που προηγήθηκε, όσο και η σύνοδός της με τον Άρη που θα ακολουθήσει, είναι η ευκαιρία που περίμενες για να ανοίξει μια πόρτα, που μέχρι χτες έμοιαζε ερμητικά κλειστή… Είναι η ευκαιρία σου για ευτυχία και συναισθηματική πληρότητα. Να θυμάσαι όμως πως όλα εξαρτώνται από σένα κι από το πόσο αποφασισμένος είσαι να φτάσεις στον τελικό σου στόχο!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, όσο και αν η ανάγκη σου για υλική ασφάλεια είναι πάντα σε πρώτη προτεραιότητα, τώρα καλείσαι να αναγνωρίσεις πως η εξέλιξή σου είναι οι σχέσεις σου… Και παρόλο που η Πανσέληνος αυτή σε ωθεί να εστιάσεις σε πρακτικά ζητήματα, να θυμάσαι πως με εκείνο που οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο, είναι τα πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά για τη ζωή σου! Ιδιαίτερα εσύ των πρώτων ημερών, είναι αναγκαίο να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου αλλά και στους ανθρώπους με τους οποίους συναλλάσσεσαι καθημερινά, για να ανακαλύψεις τα οφέλη της συναισθηματικής ανταλλαγής! Τα αποτελέσματα μπορεί να σε εκπλήξουν! Όσο για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, τώρα είναι πολύ εύκολο να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου και να τα υλοποιήσεις, βρίσκοντας σημαντικούς συμπαραστάτες σε ό,τι χρειάζεσαι.
 
Όμως, εκείνο που φαίνεται να λειτουργεί καθοριστικά το διάστημα αυτό, είναι ο έρωτας… Αυτός ο μικρός θεός, που έχει τη δυνατότητα να σε μεταμορφώνει και να σε αλλάζει, μόνο με ένα απλό άγγιγμα! Η περίοδος αυτή είναι πολύ πιθανό να φέρει στη ζωή σου την ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, δίνοντας καινούργιες προοπτικές. Για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, σου δίνει τη δυνατότητα να ερωτευτείς, μια και η διάθεσή σου είναι έντονα παιχνιδιάρικη, κάνοντας το φλερτ καθημερινή σου απασχόληση… Τώρα θα είναι εύκολο για σένα μα έλξεις το κατάλληλο πρόσωπο, για να εκφράσεις το συναίσθημά σου!
 
ΥΓ. Ωστόσο, την εβδομάδα αυτή καλό θα είναι να αποφύγεις απόλυτες και δογματικές συμπεριφορές, γιατί όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσουν, αλλά μπορεί να δημιουργήσουν και ένα σκηνικό εντάσεων ή αντιπαραθέσεων στην καθημερινότητά σου!
 
Με τον Σκορπιό υπάρχει πολύ έντονη χημεία μεταξύ σας, αλλά και με τον Παρθένο το κλίμα είναι ιδιαίτερα ζεστό και υποστηρικτικό!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ το να βλέπεις τις ευκαιρίες να ανοίγονται μπροστά σου κι εσύ απλώς να πρέπει να διαλέξεις πώς θα τις διαχειριστείς… Χωρίς καμιά αμφιβολία, είναι η εποχή σου! Αυτή που σου δίνει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι, για να κάνεις εκείνο το βήμα που εδώ και καιρό προσπαθείς ή προετοιμάζεις! Και φυσικά, η Πανσέληνος αυτή σε προτρέπει να επικοινωνήσεις, να μιλήσεις, να κάνεις σαφές οτιδήποτε επιδιώκεις, μια και μπορεί να βρεθούν οι συμμαχίες ή τα πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν! Πάσης φύσεως επεκτάσεις είναι τώρα εφικτές και πολύ πιθανόν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες που είχες ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει έντονη κινητικότητα, πολλές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα, τα οποία σε απορροφούν. Θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, τα βλέπεις να εξελίσσονται με πολύ θετικό τρόπο, ενώ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εξελίξεις και κάποια επαγγελματικά ζητήματα.
 
Και βεβαίως, σε προτεραιότητα είναι η ερωτική σου ζωή, που τώρα ανθίζει! Άλλωστε, είναι η δική σου διάθεση που λειτουργεί υποστηρικτικά στην όποια εξέλιξη. Η εποχή αυτή ανοίγει έναν καινούριο κύκλο με τον σύντροφό σου, πιο ζεστό, πιο τρυφερό, που προάγει τη σχέση σας, ενώ για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, ίσως είναι ο καιρός να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα!
 
ΥΓ. Ο κύκλος αυτός μπορεί να σου δώσει ένα σημαντικό συμβόλαιο, μια συμφωνία ή ακόμα και μια υποστήριξη από συγγενικά πρόσωπα σε ό,τι αφορά τα σχέδια σου! Θα υπάρξουν αρκετές μετακινήσεις και συζητήσεις, που αν τις χειριστείς σωστά, με μεθοδικότητα και ρεαλισμό, μπορεί να βγεις εξαιρετικά κερδισμένος, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά! Στο χέρι σου είναι η επιτυχία!
 
Με τον Σκορπιό μπορεί να έχεις πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ με τον Ταύρο ή έναν άλλον Παρθένο, ο έρωτας μπορεί να σας απογειώσει!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσο και αν ο έλεγχος των γεγονότων είναι το ζητούμενο για σένα, την εποχή αυτή δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις και να αφεθείς στα χέρια της θεάς τύχης! Όλα ή… σχεδόν όλα, είναι με το μέρος σου! Βεβαίως, μια τάση ξενοιασιάς και χαλαρότητας θα την έχεις και θα σε ακολουθεί όλο αυτό το διάστημα, ενισχύοντας την κοινωνική σου ζωή και κάνοντάς σε να ζεις σε πιο ανέμελους ρυθμούς από τους συνηθισμένους! Ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, όλα αποκτούν ένα πιο συναισθηματικό χρώμα, νοιώθεις την ανάγκη να φιλτράρεις στα πάντα μέσα από το συναίσθημα, εξυπηρετώντας ιδιαίτερα τις σχέσεις σου και μάλιστα τις ερωτικές! Παράλληλα, είναι μια εποχή που μπορεί να σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις μια προσπάθεια, που έχεις ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, και να εισπράξεις το αποτέλεσμα. Όσο για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, είναι μια μοναδική περίοδος που καθετί που έχεις επιθυμήσει, ονειρευτεί ή σχεδιάσει, μπορεί να το δεις να ολοκληρώνεται, να σου δίνεται χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσεις πολύ γι’ αυτό…
 
Επαγγελματικά ξεκινήματα, ευκαιρίες για να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου, θέματα που αφορούν το εξωτερικό, όλα αυτά τώρα μπορούν να δρομολογηθούν με εξαιρετικά θετικό για εσένα τρόπο, ενώ κάποια νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, να τα δεις να στρέφονται σαφώς υπέρ σου! Και φυσικά, η ερωτική σου ζωή διανθίζεται με πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα, που ξυπνούν το συναίσθημα, αλλά και τις αισθήσεις σου…
 
ΥΓ. Πολύ σημαντικό κεφάλαιο την περίοδο αυτή είναι οι φίλοι σου, που λειτουργούν ιδιαίτερα υποστηρικτικά απέναντί σου, τόσο στις επαγγελματικές προσπάθειές σου όσο και στα ερωτικά σου…
 
Με τον Σκορπιό έχεις πολλά να μοιραστείς, αλλά με τον Παρθένο και τον Ταύρο ακόμα περισσότερα να νιώσεις!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε, είναι η στιγμή να κάνεις μια παύση και να μείνεις για λίγο μόνος και να κάνεις έναν απολογισμό, που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του, αλλά και να θέσεις καινούργια δεδομένα και καινούργιες προτεραιότητες! Η Πανσέληνος αυτή έχει έναν εσωτερικό χαρακτήρα, πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει πιο έντονες ανασφάλειες, που ωστόσο μπορείς να διαχειριστείς, αρκεί να προσέξεις τις λεπτομέρειες και να μην αντιδράς σε συμπεριφορές που έχουν έναν πιο προκλητικό χαρακτήρα απέναντί σου! Τα εργασιακά θέματα φαίνεται να σε απασχολούν περισσότερο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και ένα παρασκήνιο, που παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την μεριά σου! Ίσως βεβαίως να είσαι εσύ αυτός που οργανώνει κάποια πράγματα με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο την περίοδο αυτή, με αρκετές μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες, που θα εξελιχθούν παρακάτω.
 
Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, η εποχή αυτή δημιουργεί ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας ή των σχέσεών σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις γενικότερα στον οικογενειακό χώρο. Στα επαγγελματικά σου, δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή να σου δώσει μια ευκαιρία εξέλιξης ή επέκτασης, με ιδιαίτερα θετικό χαρακτήρα! Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, ο Ερμής περνά στο δικό σου δεκαήμερο υποστηρίζοντας την εξέλιξη των σχεδίων που ενδεχομένως δεν προχώρησαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ προσφέρει μια σημαντική ανανέωση στην καθημερινότητά σου, με μια έντονη κοινωνικότητα, που σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ζήσεις σε πιο ανάλαφρους ρυθμούς!
 
ΥΓ. Ωστόσο, ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει εστίες εντάσεων και διαπληκτισμών, ιδιαίτερα στον οικογενειακό τομέα. Γι’ αυτό, καλό είναι το επόμενο διάστημα να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις προσωπικές σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σου στον επαγγελματικό τομέα, προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες!
 
Με τον Παρθένο αν βρείτε μια φόρμουλα επικοινωνίας μπορείτε να κάνετε πολλά! Με τον Ζυγό είναι μια περίοδος που μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά!
 
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, μην αφήνεις τα εσωτερικά διλήμματα ή τις αμφιβολίες να σκοτεινιάζουν την οπτική σου! Η Πανσέληνος αυτή έχει έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μια τρικυμία συναισθημάτων, που δεν σε βοηθά να αντιληφθείς καθαρά που νιώθεις εσύ, αλλά και αυτό που νιώθουν οι άλλοι απέναντί σου, και ιδιαίτερα ο σύντροφός σου. Πολύ πιθανά να νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες! Ίσως ακόμα να γίνεις πιο απαιτητικός στα θέλω σου. Όπως και να ‘χει, η εκτόνωση έρχεται μέσα από την ερωτική σου ζωή, που την περίοδο αυτή φαίνεται να γίνεται πιο έντονη και σου δίνει δυνατές ερωτικές εμπειρίες και στιγμές! Όμως, και οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν, από αυτά της καθημερινότητας όπως λογαριασμοί, τράπεζες κλπ. που ενδεχομένως να σε δυσκολέψουν!
 
Και βέβαια, υπάρχει ένα παρασκήνιο, που λειτουργεί με ιδιαίτερα θετικό τρόπο για σένα, είτε αυτό αφορά την εξέλιξη σε ένα προσωπικό σου ζήτημα, είτε μια συνεργασία σου. Δεν αποκλείεται εσύ να λειτουργήσεις με έναν πιο μυστικό ή παρασκηνιακό τρόπο, προετοιμάζοντας κάποια σχέδια, τα οποία παίρνουν μια πολύ θετική κατεύθυνση. Ίσως ακόμα, την περίοδο αυτή ένας έρωτας μυστικός ή παρασκηνιακός, να σου χαρίσει πολύ δυνατά συναισθήματα και συγκινήσεις!
 
ΥΓ. Την εποχή αυτή φρόντισε να είσαι πολύ επιφυλακτικός σε οικονομικές συζητήσεις ή ανοίγματα και να αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να εμπεριέχει ρίσκο, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν ακόμα και απώλειες. Επίσης, πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, γιατί μια τάση σπατάλης μπορεί να σε βγάλει εύκολα εκτός προϋπολογισμού!
 
Με τον Παρθένο, η ιστορία σας εξελίσσεται παρασκηνιακά, αλλά με πολλή ένταση και πάθος! Με τον Ταύρο ζεις μοναδικές ερωτικές στιγμές!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, το να οργανώσεις τα του… οίκου σου, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ανεμπόδιστος και στις υπόλοιπες επιδιώξεις σου! Η Πανσέληνος σου προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία να επιλύσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα αναλαμβάνεις δράση, πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ξοδέψεις και κάποια χρήματα, είτε για να ανακαινίσεις έναν χώρο, είτε για να κάνεις κάποιες επιδιορθώσεις! Πολύ καλή εποχή για να αποκαταστήσεις και σχέσεις που μπορεί να πέρασαν από δυσκολίες. Αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, τώρα μπορείς να κυνηγήσεις τους στόχους σου, αρκεί να είσαι απόλυτα οργανωμένος και μεθοδικός.
 
Ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, η περίοδος αυτή που μπορεί να σου φέρει μια σημαντική διευκόλυνση στα οικονομικά σου, που τώρα ενισχύονται με κάποιο τρόπο… Μια χρηματοδότηση, ένα bonus από την δουλειά σου, ένας δανεισμός ή ακόμα και μία στήριξη από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, μπορεί να είναι αυτό που περίμενες, για να ανασάνεις!
 
ΥΓ. Και βέβαια, η εποχή αυτή ενισχύει ιδιαίτερα την ερωτική σου ζωή, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βιώσεις πολύ υψηλού επιπέδου ερωτικές εμπειρίες, που μπορεί να γίνουν η αιτία να δεις κάποιο πρόσωπο με άλλα μάτια… Είναι μια εποχή που το παιχνίδι των αισθήσεων αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σε απογειώνει!
 
Με τον Παρθένο, η χημεία και το πάθος είναι πολύ δυνατά! Με τον Σκορπιό, αλλά και τον Ταύρο, μια συνεργασία μπορεί να αποβεί πολύ ωφέλιμη και για τους δυο σας!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, το οικείο περιβάλλον σου αποτελεί πάντα το καταφύγιό σου… αλλά μήπως ήρθε η ώρα να βγεις έξω από αυτό; Η Πανσέληνος αυτή σου θυμίζει τα ευεργετικά οφέλη της φιλίας και φέρνει πιο κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τον χρόνο σου, τις στιγμές σου, το συναίσθημά σου. Γίνεσαι πιο κοινωνικός, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις την πιο χαλαρή πλευρά της ζωής, να φλερτάρεις, να ανανεωθείς… Παράλληλα, έρχεσαι πιο κοντά στις επιδιώξεις σου, ολοκληρώνοντας κάποια σχέδια που έχεις ξεκινήσει να υλοποιείς το τελευταίο διάστημα. Ο κύκλος αυτός σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείς και να επωφεληθείς μέσα από την επικοινωνία, προάγοντας τα θέματα που σε ενδιαφέρουν… Συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις, μπορεί να σου δώσουν σημαντικές εξελίξεις, ενώ μια συμφωνία ή μια διαπραγμάτευση μπορεί να καταλήξει σε επιτυχές αποτέλεσμα!
 
Κυρίαρχος ο έρωτας όλο το διάστημα που ακολουθεί, σε φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο το συναίσθημα είναι ακόμα πολύ ισχυρό μεταξύ σας. Από την άλλη μεριά και ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή σου ανοίγει την πόρτα σε έναν έρωτα με ιδιαίτερα ρομαντικά και συναισθηματικά χαρακτηριστικά! Ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, το διάστημα που ακολουθεί έχει πολύ μεγάλη κινητικότητα, ανοίγματα, δραστηριότητες και νέα ενδιαφέροντά, που σε βάζουν σε έναν ολοκαίνουργο κόσμο, φέρνοντας στη ζωή σου και νέα πρόσωπα, με τα οποία φαίνεται πως κάτι έχεις να ανταλλάξεις, ή ακόμα και να επωφεληθείς! Οι μετακινήσεις βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα, ενδεχομένως και κάποια μικρά ταξιδάκια να σε βγάλουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να σε ανανεώσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική βελτίωση σε συγγενικές σχέσεις, ενώ ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σου, χαρίζοντας στην ψυχή σου τα δώρα του…
 
ΥΓ. Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή ενισχύει πολύ οτιδήποτε αφορά τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, ενώ βελτιώνει σημαντικά τις σχέσεις σου στον οικογενειακό χώρο ενισχύοντας την επικοινωνία σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις.
 
Με τον Ταύρο έρχεστε ακόμα πιο κοντά, ενώ με τον Σκορπιό αλλά και τον Ιχθύ μπορεί να ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές! Με τον Παρθένο μπορείς να συνεργαστείς πολύ αρμονικά!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να αποδείξεις τι έχεις μάθει από τις σχέσεις σου και την διαχείρισή τους… Η Πανσέληνος αυτή, από την μία μεριά σε φέρνει αντιμέτωπο, με σχέσεις ή συνεργασίες που με κάποιο τρόπο σε προβληματίζουν, καθώς υπάρχει διάσταση απόψεων που μπορεί να οδηγεί σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Από την άλλη μεριά βεβαίως, δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν (ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου), που τροφοδοτεί και πάλι το συναίσθημά σου, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στο μεταξύ σας! Ωστόσο είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα ξεκάθαρος στα θέλω σου, γιατί το συναίσθημα έχει πάντα την τάση να παραπλανεί…
 
Για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου, είναι μια εποχή που σε φέρνει πιο κοντά στις επιδιώξεις, στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου. Σου ανοίγει ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορεί να επωφεληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σημαντική βοήθεια μέσα από τον φιλικό κύκλο, ο οποίος όλο το διάστημα αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα υποστηρικτικά απέναντί σου. Η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται και ανανεώνεται. Βγαίνεις περισσότερο έξω και γνωρίζεις νέα πρόσωπα, που είτε θα εξελιχθούν σε πολύτιμες φιλίες, είτε σε ερωτικές σχέσεις, με πολύ όμορφες προδιαγραφές και προεκτάσεις.
 
ΥΓ. Μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορεί να σου δώσουν πολύ θετικές εξελίξεις στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, που λίγο παρακάτω θα μπορέσουν να υλοποιηθούν!
 
Με τον Ταύρο μπορεί μεταξύ σας να προκύψουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Με τον Παρθένο έχετε πολλά να μοιραστείτε!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, ο κόσμος των ονείρων σου συχνά είναι πιο πραγματικός από ό,τι διαδραματίζεται στην καθημερινότητά σου. Δεν έχεις παρά να τον πιστέψεις και να τον φέρεις στην ζωή σου! Η Πανσέληνος σε βοηθά να ολοκληρώσεις επαφές και συζητήσεις που έμειναν σε εκκρεμότητα την προηγούμενη περίοδο, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ τα σχέδια και τους στόχους σου. Η περίοδος αυτή φέρνει κοντά σου πρόσωπα (ενδεχομένως και μέσα από το συγγενικό περιβάλλον), που στέκονται αρωγοί στην κάθε προσπάθειά σου, ενώ βελτιώνει αισθητά τις σχέσεις σου μαζί τους! Υπάρχει έντονη κινητικότητα, ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, που δημιουργούν ένα πιο όμορφο περιβάλλον γύρω σου, δίνοντάς σου την δυνατότητα και νέων γνωριμιών!
 
Δεν αποκλείεται (και ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου) να θελήσεις να ανοίξεις εκ νέου έναν κύκλο στην ερωτική σου ζωή, με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Επίσης, οι νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, μπορεί να εγείρουν τη διάθεσή σου για ερωτικό παιχνίδι και συγκινήσεις. Σε αντίστοιχο κλίμα κινείσαι και εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, με την Αφροδίτη και τον Δία απέναντί σου. Είναι μια εποχή ευκαιριών, που σου ανοίγει πόρτες που μέχρι χτες μπορεί να έμοιαζαν ερμητικά κλειστές, ενώ τα νέα δεδομένα που έρχονται τώρα στο προσκήνιο, μπορεί να αφορούν σε επαγγελματικά ανοίγματα και οικονομικές βελτιώσεις. Φυσικά, το σενάριο μπορεί να αναφέρεται και σε έναν μεγάλο έρωτα… Αν όχι τώρα, πότε;
 
ΥΓ. Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου ωστόσο, ο Άρης που περνά στο δικό σου δεκαήμερο δημιουργεί ένα περιβάλλον αντιπαραθέσεων κι εντάσεων, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά, γι’ αυτό χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρήσεις τις ισορροπίες.
 
Με τον Παρθένο μπορείς να έχεις πολύ σημαντικές εξελίξεις, ενώ με τον Σκορπιό και τον Ταύρο, υπάρχει πολύ δυνατή χημεία μεταξύ σας!

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, μπορεί ο παρορμητισμός να σε χαρακτηρίζει, αλλά στην συγκεκριμένη φάση μάλλον πρέπει να συγκρατηθείς! Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τα θέματα των οικονομικών, που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πολύ πιθανόν τώρα να πρέπει να δώσεις μια ουσιαστική λύση, γι’ αυτό είναι καλό να αποφύγεις την όποια παρορμητική κίνηση, καθώς μια τάση για σπατάλη μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Από την άλλη μεριά, και ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή εγείρει έντονη συναισθηματική φόρτιση, σου δημιουργεί την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο μοιράζεσαι έντονα συναισθήματα και δυνατές ερωτικές στιγμές, γεγονός που ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη!
 
Για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, οι επαγγελματικές εξελίξεις μπορεί να είναι αυτές που περίμενες για να μπεις στη διαδικασία των αλλαγών, μια και οι ευκαιρίες που ανοίγονται τώρα μπροστά σου, έχουν πολύ ενθαρρυντικό χαρακτήρα! Ίσως ακόμα και ένας έρωτας που… ''παίζει'' στον εργασιακό χώρο, πολύ πιθανά να εκδηλωθεί ανοιχτά, δημιουργώντας όμορφες συνθήκες στην καθημερινότητα σου!
 
ΥΓ. Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η παρουσία του Άρη αλλά και του Ερμή στο δικό σου δεκαήμερο, απαιτούν την προσοχή σου σε σχέση με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, προκειμένου να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.
 
Με τον Ζυγό αλλά και τον Σκορπιό, το κλίμα στο μεταξύ σας προσφέρει υψηλού επιπέδου εμπειρίες και συγκινήσεις!
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, καλό είναι να αξιοποιήσεις την γοητεία σου την περίοδο αυτή, γιατί αν προσπαθήσεις να επιβληθείς με πιο απόλυτο τρόπο, δεν είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις! Η Πανσέληνος αυτή, ενεργοποιεί τα επαγγελματικά σου, που ενδεχομένως με κάποιο τρόπο να σε δυσκολέψουν με αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις που έχουν την ρίζα τους στο παρελθόν, αλλά τώρα επανέρχονται με έναν πιο οξύ τρόπο… Σαφώς και μπορείς να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς, το θέμα όμως είναι ο τρόπος! Το διάστημα αυτό πρέπει να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία και την ευελιξία, γιατί συχνά μπορεί να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές με απόλυτο χαρακτήρα απέναντί σου κι αυτό να προκαλέσει την αντίδρασή σου. Παρόλα αυτά, είναι μια εποχή που μπορείς να ολοκληρώσεις μια προσπάθεια την οποία ενδεχομένως έχεις ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, μόνο που καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου πως χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί (ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου).
 
Από την άλλη μεριά, τα οικονομικά σου το διάστημα αυτό μπαίνουν σε μια νέα κατεύθυνση, πιο αισιόδοξη, πιο φωτεινή. Σου δίνεται η δυνατότητα νέων ανοιγμάτων, νέων ευκαιριών, ή ακόμα και λύσεων στα προβλήματα που μέχρι τώρα φαινόταν να αξεπέραστα! Βεβαίως, μια τάση σπατάλης και καλοπέρασης θα την έχεις, και αυτό είναι που πρέπει να προσέξεις περισσότερο, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού!
 
ΥΓ. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις, ευχάριστες συζητήσεις ή ακόμα και ουσιαστικές διευθετήσεις, μέσα από τις οποίες θα βγεις σημαντικά ωφελημένος!
 
Με τον Ζυγό μπορείτε όχι μόνο να συνεννοηθείτε, αλλά και να περάσετε πολύ καλά! Μεγαλύτερη προσοχή με τον Σκορπιό ή με τον Ταύρο γιατί ενδεχομένως το κλίμα στο μεταξύ σας να έχει αρκετή ένταση!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το κλειδί της επιτυχίας για σένα είναι να οργανωθείς και να βάλεις συγκεκριμένους στόχους! Παράλληλα, η ανάληψη πρωτοβουλιών επιβάλλεται! Τώρα, οτιδήποτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου, τις συνεργασίες σου και τις υποθέσεις σου γενικότερα, φαίνεται πως με κάποιο τρόπο σε πιέζει… Πολύ πιθανόν να υπάρχουν εκκρεμότητες, στις οποίες χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, ή ακόμα να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές που προσπαθούν να σου επιβληθούν. Ίσως ακόμα, αλλά να περιμένεις και άλλα να βγουν μπροστά σου… Τίποτα δεν είναι σίγουρο στον κύκλο αυτόν, υπάρχει μια ρευστότητα που δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά σου ή δεν σε βοηθά να εκτιμήσεις τις καταστάσεις με τον σωστό τρόπο. Γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις συνεργασίες και να διεκδικήσεις τον στόχο σου με τον καλύτερο τρόπο και κυρίως… μόνος σου! Βεβαίως, δεν αποκλείεται στον κύκλο αυτόν να καταφέρεις να ολοκληρώσεις μια προσπάθειά σου ή μια εργασία που έχεις ξεκινήσει εδώ και καιρό, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου).
 
Για εσένα ωστόσο του δεύτερου δεκαήμερου, η περίοδος αυτή μπορεί να έχει σημαντικές εξελίξεις και σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Μια στήριξη, μια βοήθεια, μπορεί πραγματικά να σου λύσει τα χέρια, καθώς επίσης και αν έχεις κατά νου την δημιουργία μιας δουλειάς, που έχει σαν έδρα το σπίτι σου, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να τη δρομολογήσεις. Δεν αποκλείεται να βρεθούν και λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, από εκεί που δεν το περιμένεις, γεγονός που θα σε ανακουφίσει!
 
ΥΓ. Για σένα του τρίτου δεκαήμερου ωστόσο, η παρουσία του Άρη από το ζώδιό της Παρθένου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, κυρίως στις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, αλλά και συνεργάτες. Ευελιξία και χαμηλοί τόνοι, είναι δύο βασικά συστατικά που θα σε βοηθήσουν να ξεγλιστρήσεις από τα δύσκολα!
 
Με τον Ταύρο, καλό είναι να κινηθείς ευέλικτα, γιατί το κλίμα μεταξύ σας έχει αρκετή ένταση! Με τον Παρθένο μπορείς να πετύχεις καλή συνεργασία και καλές συμφωνίες.
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-10-2015 17:19:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι