blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου 2015.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 27 Απριλίου ως 3 Μαΐου 2015

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Πάρε το χρόνο σου και σκέψου: Ποιος είναι ο επόμενος στόχος που θέλεις να κατακτήσεις; Δήλωσε ξεκάθαρα την πρόθεσή σου στο σύμπαν και παρατήρησε τις ενδείξεις που θα σου στείλει… Όσο πιο αποφασισμένος είσαι μέσα σου, τόσο καλύτερα οργανώνονται τα πράγματα, για να σε φέρουν ακριβώς εκεί που πρέπει να πας! Δεν χρειάζεται να σκεφτείς ούτε το πώς, ούτε με ποιους ανθρώπους, ούτε τίποτα!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που κορυφώνεται την Δευτέρα, είναι μια πρώτη ένδειξη που αφορά την επιθυμία σου! Μην απορήσεις αν πέσεις επάνω σε ένα πρόσωπο που έχεις να το δεις πολύ καιρό, όμως δεν έχεις πάψει ποτέ να το σκέφτεσαι… Μπορεί να σου ανοίξει μια πόρτα, που μέχρι χθες έμοιαζε να είναι ερμητικά κλειστή, και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις! Δεν αποκλείεται επίσης ο έρωτας να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου μέσα από περίεργες συμπτώσεις και να φέρει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο μπορείς να μοιραστείς πολύ δυνατές συγκινήσεις! Όλα είναι πιθανά, κυρίως σε αυτά που εσύ έχεις ξεκαθαρίσει πως θέλεις να κατακτήσεις!

Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Παράλληλα, την Πέμπτη το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς το συναίσθημά σου, να εκφράσεις αυτό που νιώθεις βαθιά μέσα σου, να δώσεις και να πάρεις αγάπη και να αφεθείς στις ευεργετικές της ιδιότητες! Ως διά μαγείας, όλα γίνονται πιο εύκολα, οι σχέσεις σου βελτιώνονται, οι άνθρωποι που έχεις γύρω σου ανοίγονται περισσότερο, εκφράζονται πιο εύκολα και ίσως σκεφτείς πως τα πράγματα είναι τελικά πολύ πιο απλά από ό,τι νομίζεις, αρκεί να είσαι εσύ διατεθειμένος να κάνεις το πρώτο βήμα για αυτή την αλλαγή!

Ερμής στους Διδύμους

Ο Μάιος ξεκινά με μια σημαντική μετακίνηση! Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, ενισχύοντας τα θέματα της επικοινωνίας, δημιουργώντας ένα κλίμα διευκόλυνσης σε οτιδήποτε αφορά συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, αλλά και την έκφραση του συναισθήματός σου!

Ερμής σε αντίθεση με Κρόνο

Βεβαίως, η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο που κορυφώνεται την ημέρα της Κυριακής, δίνει ένα πιο δύσκολο χρώμα στο τριήμερο που ακολουθεί, δυσκολεύοντας τις σκέψεις που ξεχύνονται στο μυαλό σου σαν ένας καταρράκτης, που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα και σε οδηγεί σε εκείνους τους δαιδαλώδεις λαβυρίνθους της άρνησης, απ’ όπου δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις, αν δεν αντισταθείς σθεναρά… Το κλειδί είναι ακριβώς αυτό: να μην αφήσεις τίποτα να σε παρασύρει, να μείνεις εστιασμένος στον εαυτό σου, στο κέντρο σου και στη φωτεινή πλευρά της σκέψης και της διάθεσής σου!
 
Είναι σημαντικό να μην αφήσεις καμιά αρνητική σκέψη ή αρνητική ενέργεια να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου ή στις σχέσεις σου, μια και η όψη αυτή είναι πολύ εύκολο να σε παρασύρει και να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης ανάμεσα σ’ εσένα και στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και αγαπάς! Μία κακή σκέψη είναι επίσης πολύ εύκολο να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και να γίνεις απότομος, εριστικός και προκλητικός! Μην ''τσιμπάς'' λοιπόν στα αρνητικά… δολώματα και επίλεξε εσύ την ποιότητα που θα καθορίζει τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα με τα πρόσωπα που αγαπάς! Αυτό είναι και ένα σημαντικό βήμα συνείδησης!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Να θυμάσαι πως οι επιλογές είναι δικές σου και μόνο! Από εσένα ξεκινάνε και σ’ εσένα τελειώνουν όλα, αφού τώρα είναι η εποχή σου, που μπορείς να πραγματοποιήσεις αρκετά από αυτά που έχεις εσύ στοχεύσει ή ονειρευτεί! Το ερώτημα αν εσύ είσαι αποφασισμένος ή απλά αρκείσαι στο να σπαταλάς μια ευνοϊκή περίοδο! Με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Ερμή να κάνουν την διέλευσή τους στο ζώδιό σου, όλα είναι πιθανά! Μπορείς να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι της ζωής, να διεκδικήσεις, να παλέψεις, να κατακτήσεις ή απλά να απολαύσεις τις όμορφες στιγμές που σου χαρίζονται, με τους ανθρώπους που αγαπάς… Όχι πως αυτό δεν είναι ικανοποιητικό, μα η εποχή απαιτεί δράση! Αυτή που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε οτιδήποτε επιθυμείς ή στοχεύεις!
 
Η εβδομάδα αυτή επίσης μπορεί να σου προσφέρει μια οικονομική ευκαιρία και τη δυνατότητα αύξησης στα εισοδήματά σου, και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις! Μην απορήσεις αν ξαφνικά σου ανοίξει μια πόρτα, η οποία μέχρι χθες ήταν κλειστή και απρόσιτη… Το ζήτημα των οικονομικών σου θα σε απασχολήσει αρκετά και το επόμενο διάστημα, οπότε φρόντισε να βάλεις καλές βάσεις σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να εξελίξεις ή να κάνεις ένα καινούργιο άνοιγμα, που θα σε εξυπηρετήσει!
 
Η ερωτική σου ζωή, δείχνει να κινείται σε ένα ήρεμο κλίμα που σε ευχαριστεί, χωρίς εξάρσεις, εντάσεις ή διεκδικήσεις, βελτιώνοντας πολύ τις συνθήκες στη σχέση σου!
 
ΥΓ. Ωστόσο, και ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο, καλό είναι να αποφύγεις να ανοίξεις συζητήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα ή να μπεις στην διαδικασία διεκδικήσεων, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα εισπράξεις τα αποτελέσματα που θα ήθελες…
 
Με τον Παρθένο το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό μεταξύ σας, ενώ κι εκείνος φαίνεται να έρχεται περισσότερο κοντά σου! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλα ξεκινούν από σένα και τη διάθεσή σου! Το πλανητικό σκηνικό φροντίζει να κρατά την ψυχολογία σου ανεβασμένη και να σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις σημαντικές κινήσεις, ακόμα και άλματα πολλές φορές, που αφενός σε βοηθούν να διεκπεραιώνεις με μια μεγαλύτερη ευκολία τις υποχρεώσεις σου, αφετέρου ενισχύει πολύ τα θέματα της επικοινωνίας σου, προσφέροντάς σου σημαντικά ανοίγματα ή ευκαιρίες, που σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους ή τις επιδιώξεις σου! Και βέβαια, η εβδομάδα αυτή πολύ πιθανόν να σου προσφέρει μια ευκαιρία ή έναν καινούργιο δρόμο στην επαγγελματικής σου ζωή, που κινείται σε ένα αρκετά καλό κλίμα. Οι εξελίξεις εξυπηρετούν απόλυτα τα σχέδιά σου, ίσως και με τρόπο που δεν περίμενες!
 
Από την άλλη μεριά, η περίοδος αυτή εστιάζει ιδιαίτερα στην κοινωνικότητά σου, μια και νιώθεις την ανάγκη να βγεις περισσότερο και να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα. Γενικά, δημιουργείται ένα θετικό κλίμα, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική.
 
Ένα γεγονός που δρομολογεί αυτή η εβδομάδα, είναι και μια νέα γνωριμία, με ιδιαίτερα ερωτικό χρώμα, που θα φέρει ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή. Επίσης σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέσης σου, μια και η επικοινωνία σου διευκολύνεται πολύ, με την ανταλλαγή ιδεών και συναισθημάτων, ανάμεσα σε σένα και τα πρόσωπα που αγαπάς! Όλα λειτουργούν υπέρ σου… και εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο από το να απλώσεις το χέρι σου και να εισπράξεις την εύνοια, που έρχεται προς τη μεριά σου από κάθε κατεύθυνση!
 
ΥΓ. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, περνά την εβδομάδα αυτή στο ζώδιο των Διδύμων, στρέφοντας το ενδιαφέρον σου ιδιαιτέρα στην επαγγελματική σου ζωή! Η αντίθεσή του με τον Κρόνο απαιτεί να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στα λόγια σου, μια και συχνά μπορεί να γίνεσαι ιδιαίτερα εριστικός απέναντι στους άλλους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, και αυτό μπορεί να προκαλέσει τις αντίστοιχες συμπεριφορές, γεγονός που θα ανοίξει έναν κύκλο εντάσεων και συγκρούσεων, που δεν σε εξυπηρετεί σε καμία περίπτωση!
 
Με τον Ταύρο υπάρχει ένα πολύ αρμονικό κλίμα και διευκολύνεται ιδιαίτερα η επικοινωνία σας. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Τοξότη και τους Δίδυμους, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος έντονων καταστάσεων, αντιπαραθέσεων, ακόμα και τσακωμών, που δημιουργούν μια ψυχρότητα μεταξύ σας. Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα πράγματα εξακολουθούν να κινούνται στο ίδιο καλό κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και με τον ένα η τον άλλο τρόπο, έλκεις τις θετικές καταστάσεις ή τις εξελίξεις, μέσα από τις οποίες εισπράττεις μια σημαντική ανάταση στην ψυχολογία σου! Πολύ πιθανόν να κινείσαι και σε πιο έντονους ρυθμούς, να βγαίνεις, να διασκεδάζεις, να εξωτερικεύεσαι περισσότερο, δημιουργώντας ένα πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις σου! Ταυτόχρονα, μια ιδέα, ένα όνειρο ή μια επιθυμία σου είναι πιο κοντά σου από ποτέ την περίοδο αυτή… Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει ένα άνοιγμα, μία ευκαιρία ή ακόμα και μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά σου, που έρχεται από το πουθενά, για να σου ανοίξει μια καινούργια προοπτική, με αρκετό ενδιαφέρον…
 
Αλλά και στα ερωτικά σου, η εβδομάδα τη φέρνει μια σημαντική βελτίωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Επίσης, δεν αποκλείεται μια καινούρια γνωριμία να δημιουργήσει πολύ όμορφα συναισθήματα στην ψυχή σου και να θελήσεις να κάνεις μια νέα αρχή!
 
ΥΓ. Ο Ερμής στους Διδύμους ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στα επαγγελματικά σου, ωστόσο εκείνο που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, είναι μία αντιπαράθεση που μπορεί να προκληθεί από την συμπεριφορά σου… Πολύ πιθανόν να γίνεις απότομος, ιδιαίτερα απαιτητικός ή να εκφράσεις κάποια παράπονα απέναντι στους συναδέλφους ή στους ανωτέρους σου, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις!
 
Αλλά και στη σχέση με το σύντροφό σου, μην αφήσεις κάποια παράπονα ή θέματα που ενδεχομένως σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν να έρθουν τώρα στο προσκήνιο, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία.
 
Με τον Ταύρο αλλά και τον Παρθένο, έχεις πολλούς λόγους να χαρείς και να βελτιώσεις την επικοινωνίας σας, καθώς θα έρθετε ακόμα πιο κοντά! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα αυτή ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει για αρκετό διάστημα, αφού θα περάσει και σε αναδρομή πορεία, για να σου δώσει τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις θέματα που ενδεχομένως έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, αλλά και σχέσεις, με τις οποίες φαίνεται πως δεν είσαι σίγουρος για το τι θέλεις να κάνεις μαζί τους… Όλο αυτό το διάστημα, η αναστάτωση που δημιουργείται μέσα σου, ομολογουμένως δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο, για να μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το επόμενο βήμα για τη ζωή σου! Υπάρχει αρκετή σύγχυση μέσα σου, ενδεχομένως και γύρω σου. Οι σχέσεις σου περνούν από αρκετές ανακατατάξεις, καθώς ούτε κι εσύ είσαι σίγουρος γι’ αυτά που νιώθεις! Ωστόσο, αυτό το κλίμα σταδιακά αρχίζει να αλλάζει με το πέρασμα των πλανητών στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που θα σε κάνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις πράγματα που μέχρι τώρα σε δυσκόλευαν…
 
Η αρχή γίνεται την εβδομάδα αυτή, που μιλά για μια ξαφνική ευκαιρία η οποία μπορεί να αφορά στα επαγγελματικά σχέδιά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή… Πολύ πιθανόν μια νέα γνωριμία να ανεβάσει πολύ ψηλά την συναισθηματική σου ένταση και να σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις…
 
ΥΓ. Η αντίθεση του Ερμή με τον Κρόνο ωστόσο, λειτουργεί σαν τεστ στις σχέσεις σου, όπου το μικρό πολύ εύκολα μπορεί να γίνει μεγάλο, το ασήμαντο σημαντικό… Ακόμα και το πιο μικρό παράπονο μπορεί να γιγαντωθεί και να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι! Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο πώς εκφράζεσαι, αλλά και στο πως ανταποκρίνεσαι σε ό,τι ακούς από τους γύρω σου και προπαντός μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις…
 
Με έναν άλλο Δίδυμο διασκεδάζετε πολύ! Αλλά και η γνωριμία σου με έναν Κριό σε συναρπάζει! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΖΥΓΟΣ
Την περίοδο αυτή όλα είναι επιθυμία, επιθυμία, επιθυμία! Θέλεις να ζήσεις, να κάνεις πράγματα έξω από τα συνηθισμένα, μια διαρκής εσωτερική αναζήτηση σε σπρώχνει συχνά σε διαφορετικές κατευθύνσεις από ό,τι συνήθως… Και μπορεί ο εαυτός σου να σε ξαφνιάζει, μα ο έρωτας ήταν και θα είναι πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, που δε θα πάψεις να αναζητάς και να προσφέρεις! Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά του, να δώσεις, να πάρεις, να ανταλλάξεις και πάνω απ’ όλα να χαρείς είτε μέσα από μια τυχαία συνάντηση, που σε ξαφνιάζει, αλλά παράλληλα σου γεννά και δυνατά συναισθήματα, είτε μέσα από την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν! Όλα λειτουργούν απρόβλεπτα, ξαφνικά, χωρίς προγραμματισμό ή τάξη… Όμως είναι εκπλήξεις που λειτουργούν ανανεωτικά στην ψυχολογία και στην καθημερινότητά σου! Αφέσου σε ένα ερωτικό παιχνίδι, που τα πάντα μπορούν να συμβούν! Η Αφροδίτη, η κυβερνήτης σου, φροντίζει γι’ αυτό! Το σεξ αποκτά μια άλλη διάσταση, γίνεται το φίλτρο για τα συναισθήματά σου, όλα περνάνε μέσα από αυτό! Μα να θυμάσαι πως η ανάγκη σου είναι περισσότερο αυτή της σχέσης και της συνύπαρξης, είναι αυτό που αναζητά πίσω από όλα αυτά η τρυφερή φύση σου!
 
Τα οικονομικά ζητήματα και αυτή την εβδομάδα βρίσκονται στο προσκήνιο, αλλά με ένα θετικό τρόπο, καθώς το κλίμα διευκολύνει τα θέματα που σε απασχολούν. Γι’ αυτό φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις, προκειμένου να ωφεληθείς. Δεν αποκλείεται να δεις γενικότερα κάποια σχέδιά σου να εξελίσσονται με ικανοποιητικό τρόπο, ενώ στην κοινωνική σου ζωή προβλέπονται όμορφες στιγμές, που ανανεώνουν την καθημερινότητά σου!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ερμή σου δίνει τη δυνατότητα να μεθοδεύσεις τους στόχους σου, αλλά και να αναθεωρήσεις κάποια παλαιότερα σχέδιά σου. Πάντως, το σαββατοκύριακο καλό είναι να προσέξεις την επικοινωνία σου, γιατί κάποιες αναβολές ή ματαιώσεις μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τα πρόσωπα που τις προκαλούν!
 
Με τον Δίδυμο το ενδιαφέρον κορυφώνεται, ενώ με ο Κριός ανεβάζει την αδρεναλίνη σου! Με τον Ταύρο υπάρχει έντονος αισθησιασμός! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το διάστημα αυτό, τα θέματα που αφορούν την οικογένεια και τις προσωπικές σχέσεις σου είναι πολλά… Ίσως οι γύρω σου σε χρειάζονται περισσότερο, ίσως ο σύντροφός σου απαιτεί πιο πολλά πράγματα από σένα ή εκφράζει κάποια παράπονα, που δημιουργούν ένα έντονο κλίμα στο χώρο του σπιτιού και στο περιβάλλον που κινείσαι! Έχεις αρκετούς λόγους για να προβληματίζεσαι ή ακόμα και να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου, όμως έχεις επίσης πολλούς λόγους για να είσαι καλά! Γι’ αυτό φροντίζει η Αφροδίτη από τους Διδύμους, που κρατά τις ισορροπίες, ενισχύοντας την αισιοδοξία σου και την καλή σου διάθεση, δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες για μεγαλύτερη κοινωνικότητα, μέσα από την οποία θα τροφοδοτήσεις με γενναίες δόσεις χαράς την ψυχή σου!
 
Και βέβαια την εβδομάδα αυτή σου προσφέρει και κάποιες θετικές εξελίξεις που αφορούν τα σχέδια σου, ενώ σου δίνονται ευκαιρίες να το ρίξεις έξω, να διασκεδάσεις, να χαρείς! Παράλληλα, ανανεώνει σημαντικά και το τοπίο στην ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας έντονο ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που σου προκαλεί έντονο… καρδιοχτύπι! Ας μην ξεχνάμε και τον Δία, που βρίσκεται απέναντί σου και επηρεάζει με θετικό τρόπο τις εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες, ενισχύοντας τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Δεν έχεις παρά να εστιάσεις στην θετική πλευρά της ζωής! Τα άλλα έρθουν μόνα τους!
 
ΥΓ. Στα θετικά προστίθεται και ο Ερμής από τους Διδύμους, που έρχεται να λειτουργήσει ιδιαίτερα ενισχυτικά στα σχέδια σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις και μια παλιότερη σχέση σου.
 
Με τον Δίδυμο έχετε πολλά να πείτε και ακόμα περισσότερα να νοιώσετε, ενώ με τον Κριό, υπάρχει πολύ καλή χημεία στο μεταξύ σας! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις αρκετούς λόγους να νοιώσεις πως είσαι ικανός να διαπραγματευτείς οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, αλλά και να δώσεις στη ζωή σου ένα όμορφο χρώμα, μέσα από τα φιλικά σου πρόσωπα, που είναι έτοιμα να σου προσφέρουν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους σε ό,τι κι αν χρειάζεσαι! Τώρα, αν κάποιες φορές κάτι ξεφεύγει και καταλήγει σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις… ε, κι αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι! Καλό όμως είναι να φροντίσεις να κρατήσεις το μέτρο και να μην δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις. Άλλωστε, είναι πολύ πιθανό κι εσύ να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και αυτό να είναι μία αιτία που προκαλεί ένταση στο περιβάλλον σου!
 
Να θυμάσαι πως η εβδομάδα προσφέρεται για πάσης φύσεως επιδιώξεις και διεκδικήσεις. Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να δρομολογήσεις και, γιατί όχι, να υλοποιήσεις τα όνειρά σου και τα σχέδια που έχεις!
 
Βεβαίως, η ψυχή σου πετάει σε εκείνους τους ορίζοντες του ονείρου, της ελπίδας, έχεις ανάγκη από κάτι που θα ανανεώσει το ενδιαφέρον σου και θα σου δώσει μια άλλη προοπτική στην ερωτική σου ζωή… Η επιθυμία σου γίνεται πιο έντονη και δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή, να εγείρει έντονα συναισθήματα και δυνατές συγκινήσεις, ωστόσο σε ένα περιβάλλον μάλλον μυστικό ή ακόμα και παράνομο. Επίσης, είναι πιθανή και μια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, που κινείται σε ένα πολύ τρυφερό και ρομαντικό σκηνικό, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον σου και τις εξελίξεις!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ερμή πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση, διλήμματα, διχασμούς, καθώς και μια μεγαλύτερη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου. Τα θέματα που καλείσαι να διαχειριστείς, απορροφούν αρκετό από το χρόνο σου και σε σπρώχνουν σε άλλες κατευθύνσεις από αυτές που θα ήθελες να ακολουθήσεις… Το μυστικό εδώ είναι να βάλεις προτεραιότητες και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου, γιατί λίγο παρακάτω θα χρειαστεί να περάσεις στην δράση και οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος. Πάντως για καλό και για κακό πρόσεξε λίγο μια ένταση στον εργασιακό χώρο που μπορεί να δημιουργηθεί τις ημέρες που ακολουθούν, και διαχειριστούν την με ευελιξία.
 
Με τον Ταύρο έχετε μια κοινή ποιότητα: αυτή της ασφάλειας, που σας κάνει να κατανοείτε ο ένας τον άλλον και να ανταλλάσσετε πολύ όμορφα συναισθήματα μεταξύ σας! Αλλά και με τον Ιχθύ, το συναίσθημα είναι σε προτεραιότητα! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τι είναι εκείνο που ορίζει την πραγματικότητα σου; Μα η βαθιά σου επιθυμία για συναίσθημα και για έντονες, δυνατές και παθιασμένες ερωτικές ιστορίες! Και βέβαια, δεν αρκείσαι στα απλά, μια και η αδρεναλίνη σου κινείται πάντα σε πολύ υψηλά επίπεδα, αναζητώντας ξεχωριστές εμπειρίες, που θα σε κάνουν να νιώσεις την ερωτική ένταση που σε αναζωογονεί! Η εβδομάδα αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να δράσεις, αφού οι επιθυμίες σου σε παρασύρουν στο να ζήσεις την αισθησιακή πλευρά του έρωτα, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό σκηνικό πάθους!
 
Ο Άρης απέναντί σου, συχνά ανεβάζει τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις, δημιουργώντας ένα έκρυθμο κλίμα στο περιβάλλον σου. Όμως, δεν αποκλείεται να είναι αυτό που διεγείρει περισσότερο την επιθυμία σου, μια και οι μεγαλύτερες απολαύσεις έρχονται μέσα από εντάσεις ή και τσακωμούς… Έτσι κι αλλιώς, όλο αυτό το διάστημα επηρεάζει τις προσωπικές σου σχέσεις, που περνούν από διάφορες ανακατατάξεις, αλλά και έντονα συναισθήματα… Ίσως ένα καινούργιο πρόσωπο, που έρχεται τώρα στη ζωή σου, να δημιουργήσει ένα κλίμα δυνατής και καθαρής επιθυμίας, που θα σε οδηγήσει σε πολύ ξεχωριστές εμπειρίες…
 
Δεν αποκλείεται επίσης και κάποια οικονομικά θέματα να διευκολυνθούν, με έναν αναπάντεχο και ξαφνικό τρόπο! Μην ξεχνάς ότι και ο Δίας έρχεται να σε βοηθήσει να εξελίξεις σχέδια και φιλοδοξίες στην επαγγελματική σου ζωή, ανοίγοντας καινούργιες προοπτικές! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και άρπαξε όποια ευκαιρία παρουσιάζεται μπροστά σου! Η ζωή θέλει δράση!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ερμή θα ενισχύσει τα οικονομικά σου και θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, αλλά και να αναθεωρήσεις μια οικονομική πρόταση από το παρελθόν!
 
Με τον Ταύρο υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά και πολύ δυνατή χημεία και αισθησιασμός μεταξύ σας! Με τον Δίδυμο, η επιθυμία του ενός προς τον άλλον είναι πολύ έντονη! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να λειτουργήσεις ευέλικτα και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου προς την κατεύθυνση που νιώθεις πως μπορείς να δημιουργήσεις τις εξελίξεις που θα ήθελες! Έχεις τη δυνατότητα να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να διαμορφώσεις τις καταστάσεις, όμως να θυμάσαι πως πολλές φορές, το να χτυπάς το χέρι σου πάνω στο τραπέζι με δύναμη, μπορεί και να σε πονέσει! Και φυσικά, Σοφία είναι να κατευθυνθείς εκεί που νιώθεις ότι έχεις περιθώρια, ότι υπάρχουν επιλογές, αλλά και άνθρωποι, που μπορούν να σταθούν κοντά σου και να σε βοηθήσουν! Το σημαντικό είναι να βλέπεις τα πράγματα με ρεαλισμό και όχι όπως θα ήθελες να είναι!
 
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, εξέλιξη ή ακόμα και συμφωνία, που θα δρομολογήσει εξελίξεις στα θέματά που σε ενδιαφέρουν. Όμως, δεν αποκλείεται καθόλου, οι εξελίξεις να αφορούν και μια νέα γνωριμία, που θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο κι ερωτικό κλίμα στην καθημερινότητά σου!
 
Να θυμάστε επίσης πως οι άνθρωποι πάντα θα σε εκπλήσσουν ευχάριστα, αρκεί να είσαι κοντά τους και να εκδηλώνεις με κάθε τρόπο τις καλές σου προθέσεις απέναντί τους! Ακόμα κι αν κάποιες σχέσεις (ιδιαίτερα οικογενειακές) σε έχουν δυσκολέψει, οι λύσεις μπορεί να έρθουν πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις! Πολλές φορές ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να αλλάξουν όλα!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ερμή ανανεώνει το περιβάλλον στο χώρο που κινείσαι και σου υπενθυμίζει πως οι σταθερές στη ζωή σου είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συνυπάρχεις, ακόμα και όταν διαφωνείς!
 
Με τον Ταύρο το συναίσθημα εκτοξεύεται, ενώ με τον Δίδυμο οι εξελίξεις μπορεί να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Δεν λειτουργείς και δεν αντιδράς με εύκολο ή συμβατικό τρόπο! Ο Ουρανός σε κάνει πάρα πολλές φορές να γίνεσαι απόλυτος, δογματικός κι ακαριαίος στις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου, χωρίς οι άλλοι να προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει με σένα! Συχνά ξαφνιάζεσαι κι εσύ με τον ίδιο σου τον εαυτό, όμως η εβδομάδα αυτή έρχεται να γλυκάνει τις διαθέσεις σου και να δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις, να μιλήσεις γι’ αυτά που κρατάς μέσα σου και ενδεχομένως σε ζορίζουν και γιατί όχι, να βρεις τη λύση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί!
 
Από την άλλη μεριά, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα σε βγάλει από τους συνηθισμένους σου ρυθμούς… Δεν αποκλείεται να πρόκειται για μια μικρή απόδραση, που θα σε ανανεώσει. Ίσως και ένα νέο πρόσωπο, που έρχεται τώρα στη ζωή σου, να λειτουργήσει ιδιαίτερα ευεργετικά στο συναίσθημά σου, επιτρέποντας νέες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή! Όπως και να έχει, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει ένα κλίμα ανανέωσης και τη δυνατότητα να αποφορτίσεις την όποια αρνητική ενέργεια μπορεί να κουβαλάς και να σε πιέζει. Η Αφροδίτη είναι υπεύθυνη για την ομαλή ροή της επικοινωνίας σου, αλλά και της κοινωνικής σου ζωής. Το διάστημα αυτό ευνοεί τις σχέσεις, τις επαφές, τις συζητήσεις σου, αλλά και τις νέες γνωριμίες!
 
Τα οικονομικά ζητήματα δεν παύουν να σε απασχολούν και να σε βάζουν στη διαδικασία να αναζητήσεις λύσεις, που θα σε εξυπηρετήσουν. Μα να θυμάσαι πως ό,τι κι αν γίνει, εσύ έχεις τη δυνατότητα όχι μόνο να είσαι καλά, αλλά να λειτουργείς με εκείνον τον δημιουργικό τρόπο, που μπορεί να φέρει ανοίγματα και εξελίξεις ακόμα κι από εκεί που δεν το περιμένεις!
 
ΥΓ. Σε όλο αυτό το κλίμα συνηγορεί και η νέα θέση του Ερμή, που ενισχύει παρά πολύ την επικοινωνία σου, τις διαπραγματεύσεις και τις επαφές σου γενικότερα, ενώ παράλληλα σου δίνει τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευθείς ένα ζήτημα που σε είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.
 
Με τον Δίδυμο είναι σίγουρο πως έχετε πολλά να πείτε, ενώ με τον Λέοντα το… έργο έχει συνέχεια! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Μπορεί η επιθυμία σου να είναι να κατακτήσεις τον… κόσμο, όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που κινείσαι, μια και ο ανταγωνισμός υπάρχει και πολύ πιθανόν να υψώσει τείχη απέναντί σου στον επαγγελματικό τομέα όλο το διάστημα που ακολουθεί… Αυτός είναι ένας λόγος, που θα σε κρατήσει πίσω ή θα σε απογοητεύσει, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να σε κάνει να ανεβάσεις τους τόνους, δημιουργώντας διαμάχες και εντάσεις προκειμένου να υπερασπιστείς τη θέση σου, τα κεκτημένα σου ή τα σχέδιά σου!
 
Από την άλλη μεριά, είναι σημαντική συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων, που στέκονται στο πλευρό σου, σύμμαχοι, βοηθοί και συμπαραστάτες σου! Δεν αποκλείεται μια ευκαιρία που έρχεται μέσα από το φιλικό σου κύκλο, να σου δώσει τη λύση που περίμενες ή την προοπτική να έρθεις πιο κοντά στα σχέδιά σου! Σημαντικός συμπαραστάτης ο Δίας, που θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις οτιδήποτε έχεις βάλει στο μυαλό σου!
 
Η εβδομάδα αυτή όμως, έχει κι άλλες εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα την παρουσία ενός προσώπου που έλκει το ενδιαφέρον σου… Ίσως ένα πρόσωπο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, ίσως μια νέα γνωριμία… Όπως και να έχει, ανανεώνει κατά πολύ τα μέχρι τώρα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής! Κερδισμένος θα βγεις έτσι κι αλλιώς, αυτό να το θυμάσαι! Απλά τα πράγματα δεν εκδηλώνονται όταν θέλουμε εμείς, αλλά όταν αυτά είναι έτοιμα! Για αυτό, υπομονή!
 
ΥΓ. Η νέα θέση του Ερμή έρχεται να ανανεώσει τους στόχους, τις φιλοδοξίες, τα σχέδια, τις προθέσεις σου, αλλά και τον φιλικό σου κύκλο, με καινούρια πρόσωπα που τον εμπλουτίζουν. Επίσης, είναι πιθανό να επαναπροσδιορίσεις μία σχέση φιλική, που το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως ταλαιπωρήθηκε.
 
Η γνωριμία σου με τον Δίδυμο, φέρνει πολύ χαρά και στους δυο σας, ενώ με τον Κριό η ερωτική ένταση είναι δεδομένη! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί το εργασιακό περιβάλλον να είναι μια πηγή στρεσαρίσματος το διάστημα αυτό, όμως την εβδομάδα αυτή, η Αφροδίτη σου δίνει τη λύση, καθώς συνεχίζει να λειτουργεί ευεργετικά για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σου προσφέρει μια ευκαιρία ή μια νέα συνεργασία στην επαγγελματική σου ζωή, που θα σου ανοίξει έναν νέο κύκλο εξελίξεων, ιδιαίτερα θετικών! Στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σου προσφέρει τη δυνατότητα εξυγίανσης μιας κατάστασης, που μπορεί να σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται και μία νέα γνωριμία, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά!
 
Τυχαίες γνωριμίες, αλλά και ξαφνικές συναντήσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνθέτουν το σκηνικό της εβδομάδας, δημιουργώντας μία σειρά θετικών συναισθημάτων, από αυτά που φέρνουν και μια ανάταση στην ψυχολογία σου! Αλλά παράλληλα βοηθούν και στην καθημερινότητά σου, όπου ήδη έχεις πάρα πολλά θέματα να διαχειριστείς, δίνοντάς της ένα πιο όμορφο χρώμα, μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη νότα, και βοηθώντας τις ώρες και τις ημέρες να κυλήσουν πιο ευχάριστα!
 
ΥΓ. Σε αυτό το σκηνικό θα βοηθήσει πολύ και η νέα θέση του Ερμή απέναντί σου, που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα και σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα με τα πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά για τη ζωή σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να δεις με μια δεύτερη, πιο ξεκάθαρη και πιο ολοκληρωμένη ματιά κάποιες σχέσεις σου, με τις οποίες πολύ πιθανόν να έχεις απομακρυνθεί! Ωστόσο, το σαββατοκύριακο που ακολουθεί πρόσεξε λίγο περισσότερο, γιατί είναι πιθανή μια ένταση, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή.
 
Με τον Δίδυμο αποκαθιστάς μια παρεξήγηση και ανανεώνεις το μεταξύ σας! Με τον Κριό μια νέα γνωριμία σε ξεσηκώνει και σε χαροποιεί ιδιαίτερα! Με ποια άλλα ζώδια έρχονται εξελίξεις αυτό το διάστημα; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις του Μαΐου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

Αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-04-2015 18:47:00