blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 29 Φεβρουαρίου ως 6 Μαρτίου 2016

Καλό μήνα! Τον Μάρτιο κράτησε στην καρδιά σου την ελπίδα! Αυτή που σε συνοδεύει και φωτίζει την ύπαρξη σου, αυτή που σου δίνει δύναμη να προχωράς, να αλλάζεις, να μεταμορφώσεις την πραγματικότητά σου… Και μην ξεχνάς πως όλα ξεκινούν από τις σκέψεις σου!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο και Ουρανό

Οι δύο όψεις της Αφροδίτης την έναρξη του μηνός, το εξάγωνο με τον Κρόνο αλλά και το εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι αυτές που υποστηρίζουν κάθε βήμα, κάθε προσπάθειά σου να έρθεις πιο κοντά σε μια επιθυμία ή ένα όνειρό σου, φέρνοντας την ισορροπία και μέσα σου και στις σχέσεις σου. Θα σου ανοίξει παράθυρα, ευκαιρίες, που πρέπει να αδράξεις για να μπορέσεις να πας ένα βήμα παραπέρα… Κι όλα γίνονται ξαφνικά, μ’ εκείνο το μαγικό τρόπο που μόνο οι ουρανοί ξέρουν να οργανώνουν!
 
Δεν αποκλείεται τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ο έρωτας να κάνει την επίσκεψή του στην καθημερινότητα σου, ανανεώνοντας τη διάθεσή σου και στέλνοντας εκείνες τις… ευωδιές, που θα φέρουν ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο σου! Κράτησε το, θα σου χρειαστεί, μια και λίγο παρακάτω το κλίμα αλλάζει, αγριεύει…

Ερμής σε τετράγωνο με Άρη και Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη το Σάββατο, μπορεί να προκαλέσει ένα κλίμα συγκρούσεων, τσακωμών, αντιπαραθέσεων, που σε καλεί να διαχειριστείς το λόγο και το συναίσθημά σου…
 
Κυρίαρχο ωστόσο είναι και το τετράγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο την Κυριακή, που θα σε φέρει αντιμέτωπο με όλα εκείνα που σε πονάνε… Όλα εκείνα που δεν μπορείς να δεις κατάματα και συνηθίζεις να τα προσπερνάς… Στάσου και αντιμετώπισέ τα! Θα δεις πως όταν τα αντικρύζεις κατάματα, αυτόματα συρρικνώνονται, μικραίνουν και τελικά εξαφανίζονται! Είναι μέχρι εσύ να αποφασίσεις να ασχοληθείς μαζί τους, μετά όλα είναι θέμα χρόνου και… Κρόνου φυσικά, μια κι αυτός ο σοφός γέροντας έχει ακριβώς αυτό το λόγο ύπαρξης, να σε φέρει αντιμέτωπο με ό,τι σε έχει τραυματίσει ή με τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα…
 
Μην ξεχνάς πως την άλλη εβδομάδα η έκλειψη Ηλίου θα σου δώσει τη δυνατότητα να θεραπεύσεις καθετί που σε έχει πονέσει, κάθε προβληματική κατάσταση της ζωής σου, για να σου προσφέρει την δυνατότητα να πας παρακάτω καθαρός, ανανεωμένος και φωτεινός! Έτσι όπως σου ταιριάζει, έτσι όπως πρέπει να είσαι: ευτυχισμένος!

Ερμής στους Ιχθείς και Άρης στον Τοξότη

Βεβαίως, το Σάββατο ο Ερμής περνά στους Ιχθείς και αυτός είναι ένας λόγος που σε κάνει να κάνει να σκέπτεσαι και να αντιδράς μέσα από το φίλτρο του συναισθήματος… Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου και τα όνειρά σου την περίοδο αυτή… Έχουν πολλά να σου πουν!
 
Την Κυριακή ο Άρης εγκαταλείπει προσωρινά το ζώδιο του Σκορπιού, για να περάσει στον Τοξότη και να μας δώσει την δυνατότητα να ανασυνταχτούμε. Η ψυχολογία αλλά και οι σχέσεις μας βελτιώνονται, ενώ τώρα μπορούμε να επιδοθούμε σε πάσης φύσεως εξερευνήσεις, μέσα από τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε μια ανανέωση στο μυαλό και στην καρδιά μας!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα! Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και οι όψεις που σχηματίζει την εβδομάδα αυτή με τον Κρόνο και τον Ουρανό, θα σε κάνει να ανακαλύψεις πως οι μέχρι τώρα προσπάθειες που κατέβαλες, σε φέρνουν πλέον πιο κοντά στο στόχο σου και στην υλοποίηση των ιδεών ή των σχεδίων σου! Θα καταλάβεις επίσης ότι ο έρωτας έρχεται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις, απρόσμενα, μαγικά, φωτίζοντας την καρδιά σου και την ζωή σου ολόκληρη, ιδιαίτερα για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου.
 
Κι ας περάσουμε στα πιο δύσκολα, που αφορούν κυρίως τον τομέα της δουλειάς και των επαγγελματικών σχέσεών σου. Την εβδομάδα αυτή είναι πολύ εύκολο να συναντήσεις ανταγωνιστικές ή προκλητικές συμπεριφορές και αντιπαραθέσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις σου με συνεργάτες και συναδέλφους, ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, γιατί το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή δυσκολεύει πολύ την επικοινωνία και είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει απομάκρυνση και ψυχρότητα! Επίσης, το τετράγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο, σε φέρνει αντιμέτωπο με τις κινήσεις που μέχρι τώρα έχεις κάνει, με πρόσωπα, καταστάσεις και επιλογές, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αναβολές ή ακόμα ματαιώσεις των σχεδίων σου! Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείς την όποια δυσκολία προκύπτει, με ψυχραιμία, ευελιξία και κυρίως χωρίς βιαστικές ή παρορμητικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι προετοιμασμένος για πιθανές συνέπειες!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς μπορεί να υποστηρίξει τα επαγγελματικά σου και να σου δώσει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου, βεβαίως πάντα με τους κατάλληλους χειρισμούς και στον κατάλληλο χρόνο!
 
Με τον Υδροχόο έχεις πολλούς λόγους να ελπίζεις, να ζεις, να νιώθεις και να απολαμβάνεις! Με τον Τοξότη αλλά και τον Ιχθύ μόνο μια αποστασιοποίηση μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις τις ισορροπίες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΖΥΓΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, διαμορφώνει ένα ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητά σου, στη διάθεσή σου, στις σχέσεις με τα παιδιά σου, αλλά και στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο. Την εβδομάδα αυτή σε βοηθά να πας ένα βήμα παραπέρα, να ολοκληρώσεις μια συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση που σου ανοίγει καινούρια πεδία δραστηριοτήτων, αλλά ανανεώνει σημαντικά και την ερωτική σου ζωή! Το φλερτ, το παιχνίδι, περνά στην καθημερινότητά σου ανεβάζοντας τον ψυχισμό σου… Και δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που φαίνεται πως έχεις πολλά να πεις και να ανταλλάξεις!
 
Εκείνο που δυσκολεύει ωστόσο, είναι οι επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην ελπίζεις την περίοδο αυτή σε ομαλές διαπροσωπικές σχέσεις στο χώρο της δουλειάς σου και καλό είναι να αποφύγεις κάθε συνεργασία που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες, ή ακόμα και παρεξηγήσεις. Θέματα που καθυστερούν, εκκρεμότητες που δεν ολοκληρώνονται, όγκος δουλειάς στον οποίο καλείσαι να ανταπεξέλθεις και αφιερώνεις πολύ περισσότερο χρόνο, είναι κάποια από τα ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε φορτίσουν ακόμη περισσότερο! Ίσως ακόμα και οι αντιπαραθέσεις με κάποια πρόσωπα που προσπαθούν να σου επιβάλλουν την άποψή τους, χρωματίζουν με πιο δύσκολα χρώματα το σκηνικό του εργασιακού περιβάλλοντος την περίοδο αυτή… Χρειάζεται να παραμείνεις ψύχραιμος και να χρησιμοποιήσεις την εσωτερική σου… ζυγαριά, για βρεις τις ισορροπίες σου σε αυτό το δύσκολο κλίμα, που έχεις να διαχειριστείς!
 
ΥΓ. Παρόλα αυτά, ο Ερμής στους Ιχθείς σε βοηθά σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα τα σχέδιά σου ή να τα εξελίξεις όπως επιθυμείς. Από την άλλη, ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη οξύνει την επικοινωνία σου, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου… Χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να είσαι διαλλακτικός, αλλά και προσεκτικός κατά τις μετακινήσεις σου! Αξιοποίησε την ενέργεια του Άρη για να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι, να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε επιδιώκεις.
 
Με τον Υδροχόο και τον Τοξότη έχεις πολλά να μοιραστείς αλλά και πολλά να εξελίξεις! Τον Ιχθύ καλό είναι το διάστημα που θα ακολουθήσει να τον κρατήσεις σε απόσταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως είναι η στιγμή που περίμενες για να κάνεις εκείνο το βήμα που σχεδιάζεις εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σου. Κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, είναι η κατάλληλη στιγμή, όχι μόνο να διαχειριστείς τις καταστάσεις με επιτυχία, αλλά και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που έρχονται πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις, για να φτάσεις εκεί που θέλεις! Απρόοπτα είναι και τα σενάρια που γράφονται στην ερωτική σου ζωή, μια και ο έρωτας μπορεί να παραφυλά παντού… στο περίπτερο, στην τράπεζα, στο δρόμο, σε κάθε προσώπου που συναντάς… Ένα βλέμμα αρκεί για να καταλάβεις πως με το συγκεκριμένο άτομο κάτι παραπάνω έχεις να μοιραστείς!
 
Από την άλλη μεριά, στα οικονομικά σου ζητήματα επικρατεί αν όχι ένα…χάος, σίγουρα όμως ένα ζόρισμα, μια και το τοπίο παρουσιάζει αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις που σε πιέζουν, ενώ δεν αποκλείονται και εκκρεμότητες του παρελθόντος να κάνουν την επανεμφάνισή τους! Το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθείς σε κάνει να χάνεις το μέτρο και είναι πολύ σημαντικό τώρα να αποφύγεις σπατάλες και περιττές αγορές, έχοντας στο νου σου πως όσο λιγότερα είναι τα ανοίγματα, τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις! Επίσης, πρόσεξε και τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, επηρεάζει κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αναλάβεις πιο δυναμικές πρωτοβουλίες, να έρθει πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζεις, να συνεργαστείς πολύ καλύτερα με τους ομοϊδεάτες σου και γενικότερα να έρθεις πιο κοντά στις επιδιώξεις σου. Από την άλλη, προσέξτε τι λες σε φιλικά πρόσωπα και πώς απαντάς σε συμπεριφορές που έχουν έναν πιο προκλητικό χαρακτήρα απέναντι σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις.
 
Με έναν άλλο Υδροχόο, με έναν Τοξότη αλλά και με έναν Κριό μπορείς να πετύχεις κάτι το οποίο επιδιώκεις εδώ και καιρό ή… να ερωτευτείς! Με τον Ιχθύ καλό είναι να κρατήσει τις αποστάσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά θέματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα οικονομικά σου δείχνουν να διευκολύνονται αισθητά την εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τρίτους, όπως δάνεια, εφορίες, κάρτες, διατροφές κλπ. Ακόμη κι αν το προηγούμενο διάστημα σε είχαν δυσκολέψει, τώρα ένα άνοιγμα φαίνεται να δίνει μια ανάσα στην ρευστότητά σου, κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου. Ίσως ακόμα και μια εξέλιξη, απρόσμενη και ξαφνική, που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, τις φιλοδοξίες ή τις συνεργασίες σου, να αποδώσει καρπούς. Δεν αποκλείεται και μια νέα πρόταση για συνεργασία να σου χτυπήσει την πόρτα… Ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που περιμένεις, δώσε μια ευκαιρία γιατί τα πράγματα πολύ συχνά δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και μπορεί παρακάτω η επιλογή σου να δικαιωθεί.
 
Το δύσκολο σενάριο της εβδομάδας μιλά για επικοινωνιακές εμπλοκές, αναβολές και ματαιώσεις ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδιά σου. Ίσως ακόμα και κάποιες εμπλοκές που αφορούν τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, να επηρεάσουν κι εσένα. Εδώ χρειάζεται αρκετή ψυχραιμία και ευελιξία, για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να διαχειριστείς τα πράγματα με τρόπο που να μην διαταραχθούν οι όποιες σχέσεις σου!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σου ανοίγει έναν νέο επικοινωνιακό κύκλο, που σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα οτιδήποτε επιδιώκεις. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος και οργανωμένος ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, σε οτιδήποτε επιδιώκεις. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη αφορά κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου και χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά εργασιακά θέματα, την επικοινωνία και τις σχέσεις με συναδέλφους, καθώς μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στην καθημερινότητά σου και στις συνεργασίες σου.
 
Με τον Ιχθύ και τον Τοξότη καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις απέναντί τους! Με τον Υδροχόο και τον Κριό μπορεί να πετύχεις κάτι σημαντικό, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις τα ανοίγματα που σχεδίαζες, να δεχτείς μια σημαντική βοήθεια στα επαγγελματικά σου, να διευθετήσεις οικογενειακά θέματα, αλλά και να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς! Η ψυχολογία σου είναι σαφώς καλύτερη και μπορείς να διαχειριστείς ακόμα και πιο πολύπλοκες καταστάσεις, ενώ και οι εξελίξεις που δρομολογούνται τώρα γύρω σου, έχουν πολύ πιο ευνοϊκό χαρακτήρα. Η κοινωνική σου ζωή γίνεται πιο έντονη κι ευχάριστη, ενώ και το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι γίνεται προτεραιότητα στην καθημερινότητά σου, γεγονός που σε ανανεώνει. Πάντως, για καλό και για κακό κυρίως εσύ του δεύτερο δεκαήμερου, πρόσεξε την εβδομάδα αυτή μια ένταση που μπορεί να υπάρξει με τα παιδιά σου ή τον ερωτικό σου σύντροφο, που μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα ψυχρότητας, δυσαρέσκειας και απογοήτευσης μεταξύ σας. Επίσης, κάποια σχέδιά σου ενδεχομένως να μην ολοκληρωθούν όπως είχες μεθοδεύσει.
 
Ένας άλλος τομέας που παρουσιάζει ιδιαίτερη ασάφεια, είναι αυτός που σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Ίσως κάποια έκτακτα έξοδα να σε βρούν απροετοίμαστο την εβδομάδα αυτή. Άλλωστε, το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη σε καλεί να είσαι πολύ προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων σου και να μην κάνεις περιττές αγορές!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς ανοίγει ένα νέο κύκλο, που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στις επιδιώξεις σου, ενώ βγάζει στην επιφάνεια και κάθε δημιουργικό σου ταλέντο. Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιο εύκολο να εκφράσεις αυτό που νιώθεις και να γίνει κατανοητό και σαφές, ή να βρεις την ανταπόκριση εκείνη που περίμενες από τον σύντροφό σου.
 
Με τον Ιχθύ χρειάζεται προσοχή την εβδομάδα αυτή, γιατί και εκείνος είναι πολύ πιεσμένος! Με τον Τοξότη πρόσεξε την όποια οικονομική συναλλαγή ή διευθέτηση. Με τον Υδροχόο μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στα θέματα που σας απασχολούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου, ανοίγει έναν νέο διαπραγματευτικό κύκλο, μέσα από τον οποίο μπορείς να προωθήσεις καλύτερα οτιδήποτε θέλεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή, και να φτάσεις πιο κοντά στο αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Ωστόσο, να θυμάσαι πως χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να φτάσεις σε ένα αίσιο αποτέλεσμα! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη ενεργοποιεί επαγγελματικά ζητήματα και εξελίξεις, κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Είναι πολύ πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο είτε με ανταγωνιστικές συμπεριφορές είτε με προκλήσεις, που καλείσαι να διαχειριστείς και να ξεπεράσεις. Κανένα βήμα πίσω και σε καμία περίπτωση μην βιαστείς να ανταπαντήσεις ή να πάρεις αποφάσεις.
 
Εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, την περίοδο αυτή φαίνεται να επεξεργάζεσαι κυρίαρχα ζητήματα στις σχέσεις σου (αφού ακολουθεί και μια έκλειψη στο δικό σου δεκαήμερο) και η εβδομάδα αυτή μπορεί να βγάλει στο προσκήνιο θέματα που σε βρίσκουν αντιμέτωπο κυρίως με συνεργάτες ή με παρελθοντικές σου επιλογές. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και την αναβολή ή τη ματαίωση προγραμματισμένων δραστηριοτήτων σου! Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος μπορεί να σε κάνει να δεις πιο καθαρά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Γι’ αυτό, απόφυγε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις, που μπορεί λίγο παρακάτω να μετανιώσεις!
 
ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή, κάτι που μπορεί να προετοιμάζεις μυστικά, σε ένα πιο παρασκηνιακό περιβάλλον στα επαγγελματικά σου, μπορεί να σου δώσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Επίσης, και ένας έρωτας που κινείται στο παρασκήνιο, ενεργοποιείται και σε παρασύρει.
 
Με τον Τοξότη χρειάζεται να κρατήσει τις αποστάσεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να διαταραχτεί το μεταξύ σας. Με τον Υδροχόο και με τον Κριό κάτι που ανθίζει στο παρασκήνιο, έχει πολύ θετική εξέλιξη και για τους δυο σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ενδέχεται να διευκολύνει την επαγγελματική σου ζωή και να σου δώσει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις μια διαπραγμάτευση ή μια σημαντική για εσένα συμφωνία, ίσως και με τη βοήθεια κάποιων προσώπων που στέκονται κοντά σου επί της ουσίας! Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ανανεώνει το περιβάλλον των φιλικών σου σχέσεων, φέρνει κοντά σου ίσως και κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχεις απομακρυνθεί, ενώ και τα ερωτικά σου τώρα ανανεώνονται, ίσως και με ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο που η σχέση σας γίνεται πιο ζεστή και σαφώς πιο ερωτική!
 
Ωστόσο, η περίοδος αυτή, με τη διέλευση του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, δημιουργεί έντονη εσωτερική αναστάτωση. Δεν είσαι σε θέση να δεις από μια αντικειμενική οπτική τα θέματα που προκύπτουν, γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην πάρεις αποφάσεις, για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος, ιδιαίτερα σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ακόμα, πολύ πιθανόν την εβδομάδα αυτή να δεις να αναβάλλονται ή ακόμα και να ματαιώνονται κάποια σχέδιά σου ή να βρεθείς μπροστά σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, που σε δυσκολεύουν!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη έρχεται να βελτιώσει τη διάθεσή σου, την επικοινωνία και τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου. Η διέλευση αυτή θα σε βοηθήσει να προωθήσεις και να εξελίξεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, να δραστηριοποιηθείς σε νέα ανοίγματα, να κάνεις καινούργιες επεκτάσεις, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και να αναβαθμίσεις σημαντικά τον ψυχισμό σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή.
 
Με τον Υδροχόο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε φιλικό επίπεδο, το σίγουρο είναι ότι έχετε να πείτε, αλλά και να νιώσετε πολλά! Με τον Ιχθύ καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σε κάθε περίπτωση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη απέναντί σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, φωτίζει με πολύ όμορφο τρόπο σχέσεις και συνεργασίες, που ανανεώνονται και μέσα από αυτές ανανεώνεται και η διάθεσή σου, για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, αλλά και να ανανεώσεις τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, ένας καινούργιος έρωτας που εμφανίζεται στο προσκήνιο, σίγουρα έχει πολλά να σου πει! Ίσως ακόμα και κάποιες ευκαιρίες, που σχετίζονται με νέες συνεργασίες και καινούργιες προτάσεις στα επαγγελματικά σου, να σου δώσουν ένα επιπλέον κίνητρο για την εξέλιξη επιδιώκεις!
 
Οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας αυτής, εστιάζονται στα οικονομικά σου και κυρίως αυτά που σχετίζονται με τρίτους, όπως εφορίες, δάνεια, διατροφές, λογαριασμούς κλπ… Και που μέσα σε όλα αυτά, δεν αποκλείονται έκτακτα έξοδα που θα σε αγχώσουν, προκειμένου να προλάβεις να τα επιλύσεις. Ίσως ακόμα να υπάρξουν ζητήματα που αφορούν το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου και οικονομικά τους, από τα οποία επηρεάζεσαι και εσύ, ανατρέποντας τους υπολογισμούς ή τα σχέδιά σου! Και επειδή άλλα μπορεί να περιμένεις και άλλα να προκύψουν, καλό είναι να κρατήσεις ένα μέτρο και να φροντίσεις να είσαι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις σου, γιατί η περίοδος αυτή έχει οικονομικές παγίδες!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς ανοίγει έναν καινούριο κύκλο, μέσα από τον οποίο μπορεί να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα οικονομικά ζητήματα, να επιλύσεις θέματά που σε έχουν απασχολήσει ή να βρεις μια χρυσή τομή με τους συνεργάτες σου! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, σε ωθεί να αναλάβεις δράση και σε φέρνει πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζεις, ενώ δίνει καινούργια δεδομένα στην ερωτική σου ζωή.
 
Με τον Υδροχόο, τον Κριό και τον Τοξότη, έχετε πολλά να μοιραστείτε και να νιώσετε! Με τον Ιχθύ καλό είναι να κρατάς τις αποστάσεις και να αποφύγεις τις δεσμεύσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις πολλούς λόγους να νιώσεις καλά, να διαχειριστείς με ευελιξία τα θέματα που σε απασχολούν, να προωθήσεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου, αλλά και να βγεις ωφελημένος μέσα από επικοινωνιακές δεξιότητες, αλλά και μέσα από την έκτακτη τύχη που φαίνεται πως έχεις στην εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου. Η κατάληξη μιας διαπραγμάτευσης σε συμφωνία, με νέα πρόταση που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, αλλά και μια θετική εξέλιξη που αφορά τα οικονομικά σου είναι μέσα στα σενάρια της εβδομάδας. Από την άλλη μεριά, μια ερωτική ιστορία που εξελίσσεται, είναι σίγουρα ένας λόγος που σε κάνει να χαμογελάς και να ανανεώνεσαι.
 
Το δύσκολο σενάριο της εβδομάδας, έχει να κάνει με τις εξελίξεις των επαγγελματικών σου που δυσκολεύουν. Οι συνεργασίες σου περνούν σε μια φάση αστάθειας, παρανοήσεων και παρεξηγήσεων, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε έντονα ανταγωνιστικές διαθέσεις, που μπορεί να δημιουργήσουν ακόμα και συγκρούσεις! Σε κάθε περίπτωση, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μην λειτουργήσεις παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο πως αργότερα θα το μετανιώσεις.
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου, κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, σε κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό, ίσως ακόμα και προκλητικό ή εριστικό απέναντι στους άλλους, μια και είσαι αποφασισμένος να δρομολογήσεις με το δικό σου τρόπο οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και δεν θα διστάσεις μπροστά σε κανέναν και σε τίποτα, προκειμένου να επιτύχεις αυτό που επιδιώκεις.
 
Με τον Υδροχόο αλλά και τον Κριό, μπορείς να καταφέρεις πολλά την περίοδο αυτή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Ιχθύ απέφυγε να δείξεις εμπιστοσύνη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως η εβδομάδα αυτή να σου δώσει την ευκαιρία εκείνη που αναζητούσες για να κάνεις ένα βήμα παραπέρα στην επαγγελματική σου ζωή, στις φιλοδοξίες σου, να διευκολυνθείς σε σχέση με τα οικονομικά σου ή να δεις ένα σχέδιο που επεξεργάζεσαι σε ένα πιο παρασκηνιακό περιβάλλον, να εξελίσσεται! Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε… κέφια και σε καλές όψεις, φροντίζει για όλα! Η εβδομάδα αυτή έχει και ερωτικές εξελίξεις. Ίσως και ένα πρόσωπο μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο, να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά και να θελήσεις να το γνωρίσεις καλύτερα…
 
Από την άλλη μεριά, η περίοδος αυτή μπλοκάρει με κάποιο τρόπο τα σχεδία σου, και τις εξέλιξης τους, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, και σε φέρνει μπροστά σε απρόβλεπτες ανατροπές, που σχετίζονται και με οικονομικά θέματα. Όμως, και οι φιλικές σχέσεις σου μπορεί να περάσουν έντονες αναταράξεις την εβδομάδα αυτή. Καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις και να μην γίνεσαι απόλυτος ή απαιτητικός απέναντι στους φίλους σου… Προσοχή και με τον ερωτικό σου σύντροφο, γιατί το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και ισορροπίες πάρα πολύ ευαίσθητες!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων σε βοηθά πολύ να προωθήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, ενώ δημιουργεί και τις συμμαχίες εκείνες που σε βοηθούν στην εξέλιξή σου. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, καλεί εσένα του πρώτου δεκαημέρου να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και ευέλικτος στα οικονομικά σου, αλλά και σε σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, γιατί είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρξουν έντονες διαφωνίες, που σας φέρνουν σε αντιπαράθεση.
 
Με τον Υδροχόο, τον Κριό και τον Τοξότη μπορεί να πετύχεις σημαντικές συνεργασίες. Με τον Ιχθύ επικοινωνείς πολύ καλά, αλλά απόφυγε να τον εμπιστευτείς, τουλάχιστον αν δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτά που λες ή αυτά που σου λέει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως είσαι εσύ σε μια φάση που απαιτείς, γίνεσαι απόλυτος και δογματικός, ίσως είναι οι άλλοι που λειτουργούν περισσότερο προκλητικά απέναντι σου! Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πυροδοτηθούν εντάσεις στην καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα για σένα των τελευταίων ημερών. Επίσης, να θυμάσαι πως αν δεν προσέξεις, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να χάσεις πράγματα για τα οποία μπορεί να έχεις δουλέψει πολύ σκληρά!
 
Βεβαίως, το καλό σενάριο της εβδομάδας σχετίζεται με την εργασιακή σου ζωή και τις εξελίξεις της! Τώρα φαίνεται πως διευκολύνεται η επικοινωνία σου με τους συναδέλφους ή τους ανωτέρους σου, ένα σχέδιό σου βρίσκει υποστήριξη ή επιλύονται με πολύ θετικό και ίσως ξαφνικό τρόπο, εκκρεμότητες που μπορεί να σε είχαν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Αν ψάχνεις για δουλειά, η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για καινούργια ανοίγματα! Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες, που σε βοηθά να προωθήσεις πολύ καλύτερα οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη αφορά κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου και σε καλεί να λειτουργήσεις ευέλικτα και με ψυχραιμία, κυρίως σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένειά σου, αλλά και σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Η περίοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, προβλήματα από το παρελθόν που επανέρχονται και γενικά να δημιουργήσει έντονες αναταράξεις στον τομέα των σχέσεών σου!
 
Με τον Υδροχόο μπορείς να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό, μέσα από τη συνεργασία σας. Προσοχή με τον Ιχθύ αλλά και το Τοξότη το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί η επικοινωνία σου να δείχνει πως διευκολύνεται, όμως μη γελιέσαι… Την περίοδο αυτή είναι πολύ εύκολο είτε να μην εκτιμήσεις σωστά τις καταστάσεις, είτε να υπάρξουν ανατροπές, γι’ αυτό σε κάθε διαπραγμάτευση το διάστημα που ακολουθεί, φρόντισε να δώσεις και το κατάλληλο χρόνο, για να ''τσεκάρεις'' πρόσωπα και διαθέσεις πριν αναλάβεις την οποιαδήποτε δέσμευση! Βεβαίως, από την άλλη μεριά, μια οικονομική συζήτηση ή μια συμφωνία έρχεται να οριστικοποιηθεί και να σου δώσει πολύ αισιόδοξα μηνύματα. Ίσως τώρα να είναι η στιγμή να κάνεις εκείνο το οικονομικό άνοιγμα που περίμενες ή γενικά να προκύψει μια οικονομική ενίσχυση πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις. Ίσως ακόμα την εβδομάδα αυτή να νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις και κάποιες αγορές, που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και θα σου δώσουν μεγάλη χαρά!
 
Πάντως, για καλό και για κακό, πρόσεξε μια φιλική σχέση (κυρίως εσύ των τελευταίων ημερών) που μπορεί να περάσει από έντονες αντιπαραθέσεις. Αλλά και με τον σύντροφό σου κράτησε χαμηλούς τόνους και μην γίνεσαι απαιτητικός ή απόλυτος στη συμπεριφορά σου, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Επίσης, την εβδομάδα αυτή μια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση ή μια συμφωνία μπορεί να ανατραπεί και ίσως να είσαι εσύ αυτός θα ανατρέψει τα συμφωνημένα! Προσοχή και στις μετακινήσεις, αλλά και κατά την οδήγηση!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να λειτουργήσει ενισχυτικά στις συζητήσεις, στις επαφές και στις συναλλαγές σου, ενώ διευκολύνει σημαντικά και τα θέματα που σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Επίσης, ευνοεί και κάποια ταξιδάκια με ανανεωτικό χαρακτήρα. Το πέρασμά του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη σου δημιουργεί αρκετά εσωτερικά διλήμματα, σου αποκαλύπτει όμως κι ένα παρασκήνιο που έβαζε εμπόδια στις προσπάθειες και τα σχέδιά σου!
 
Με τον Τοξότη και τον Ιχθύ καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις και να μην εμπιστεύεσαι κατευθείαν αυτά που λέγονται μεταξύ σας. Με τον Υδροχόο μπορείς να πετύχεις μια σημαντική συμφωνία! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθε όλες τις εξελίξεις που έρχονται αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σου από τους ειδικούς. Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2016 17:30:00