blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Αυγούστου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 3 ως 9 Αυγούστου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 12
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 3 ως 9 Αυγούστου 2015, με το τετράγωνο Δία-Κρόνου

Το ερώτημα που θέτει η εβδομάδα αυτή στον καθένα από εμάς είναι: Πόσο έχεις ωριμάσει; Έχεις επεξεργαστεί τα λάθη σου και είσαι έτοιμος να τα διορθώσεις; Είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστικός σε σχέση με τους στόχους που θέτεις; Το κοσμικό τετράγωνο που σχηματίζεται την Δευτέρα μεταξύ του Δία και του Κρόνου έρχεται να σε… '' τσεκάρει'' ακριβώς σε αυτόν τον τομέα της ωριμότητας! Το κατά πόσο δηλαδή έχεις μάθει και είσαι έτοιμος να μετουσιώσεις το λάθος σε εμπειρία που θα χρησιμεύσει στην εξέλιξή σου… Δίας σημαίνει ανάπτυξη και Κρόνος ίσον περιορισμός! Δύο αντίθετες ποιότητες που καλείσαι να συμβιβάσεις, να επεξεργαστείς και να χρησιμοποιήσεις κατάλληλα, ώστε να είναι ωφέλιμες για τη ζωή σου!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Δία

Η Αφροδίτη αναδρομή πια στο ζώδιο του Λέοντα, σε νέες περιπέτειες! Σε αναγκάζει να κοιτάξεις κατάματα τους φόβους σου… Όλα αυτά που δεν τόλμησες να αντιμετωπίσεις το προηγούμενο διάστημα, επανέρχονται ανοίγοντας μια καινούργια σελίδα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, αυτές για τις οποίες πρέπει να παλέψεις, να διεκδικήσεις και τελικά να καταλήξεις αν είναι επωφελείς για εσένα ή όχι!
 
Οι δύο διαδοχικές όψεις της Αφροδίτης, δηλαδή το τετράγωνο της με τον Κρόνο και η σύνοδός της λίγο παρακάτω με τον Δία, έχουν αυτόν ακριβώς το σκοπό: Να σε βοηθήσουν να διευρύνεις την οπτική σου, να δεις ξεκάθαρα, μια και τα γεγονότα που τώρα διαδραματίζονται, έχουν ιδιαίτερη σημασία και σε βοηθούν να πάρεις θέση και να καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις… Ίσως όχι ακόμα, ωστόσο τώρα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις που σε περιμένουν!

Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο κι Ερμής σε σύνοδο με Αφροδίτη

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο που σχηματίζεται την Πέμπτη, σου δίνει τη δυνατότητα να ανασυγκροτηθείς σε σχέση με παλαιότερες κινήσεις, σχέδια, επεκτάσεις και να μπορέσει να διεκδικήσει πιο δυναμικά τις υποθέσεις σου, ενώ η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη σε βοηθά να επικοινωνήσεις πιο εύκολα το συναίσθημα σου…

Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Δία

Ωστόσο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που κορυφώνεται επίσης την Πέμπτη, θα είναι πολύ εύκολο να σε κάνει να χαθείς στους σκοτεινούς λαβύρινθους του μυαλού σου… εκεί που δεν περνά ποτέ το φως και όλα κινούνται στο σκοτάδι και την απαισιοδοξία… Μην αφεθείς στο παιχνίδι των σκέψεών σου, είναι παραπλανητικό!
 
Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία την Παρασκευή, έρχεται να σε βγάλει στο φως από τις δύσκολες διαδρομές του σκότους, και να σου χαρίσει ελπίδα! Ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα, επαφές, κοινωνικές συναναστροφές, δίνουν χρώμα στο τριήμερο που ακολουθεί, θυμίζοντάς σου πως το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν έχεις παρά να το χαρείς με όποιο τρόπο μπορείς!

Ερμής στην Παρθένο και Άρης στον Λέοντα

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου την ίδια ημέρα ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής και διευκολύνει στην οργάνωση, τη μεθόδευση που χρειάζονται τα πρακτικά σου ζητήματα.
 
Την Κυριακή, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, ισορροπεί τις ενέργειες και φυσικά πυροδοτεί τις εξελίξεις της ερωτικής ζωής, που περνούν σε έναν νέο κύκλο διεκδικήσεων!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Νοιώθεις έτοιμος και δυνατός, για να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου, να διεκδικήσεις, να τολμήσεις, να αλλάξεις… Ο κύκλος του παρελθόντος ανοίγει νέα κεφάλαια στη ζωή σου και τώρα πρέπει να διαχειριστείς τα δύσκολα! Οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις δεν είναι ούτε απλές ούτε εύκολες, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους… Ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών, τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητα καταλαμβάνουν τη σκέψη σου το διάστημα που ακολουθεί, αφού τα γεγονότα που εξελίσσονται έχουν έναν πιο συγκεκριμένο και πιεστικό χαρακτήρα, που σε οδηγεί σε πολύ συγκεκριμένες αποφάσεις!
 
Ωστόσο, το καλοκαίρι συνεχίζει να τροφοδοτεί με αισιοδοξία τον ψυχισμό σου και να σου δίνει τη δυνατότητα να χαρείς, να διασκεδάσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Η κοινωνική σου ζωή απογειώνεται, νέες και παλιές συναναστροφές σου προσφέρουν ιδιαίτερη ευχαρίστηση και χρωματίζουν με έντονα χρώματα τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, που κινείται σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα!
 
Παράλληλα, το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς στα επαγγελματικά σου, όπου μπορεί πραγματικά να ανοίξουν καινούργιες ευκαιρίες διεκδίκησης και ανάπτυξης!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στο τέλος της εβδομάδας ανοίγει έναν κύκλο, μέσα από τον οποίο γίνεσαι πιο ορμητικός και διεκδικητικός απέναντι στα σχέδια, τις δράσεις και τις φιλοδοξίες σου, αλλά κυρίως σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή που τώρα περνά σε μια νέα φάση εξελίξεων και σου υπόσχεται ένα έντονο και γεμάτο πάθος υπόλοιπο καλοκαιριού!
 
Με τον Λέοντα, τον Ζυγό και τον Σκορπιό έχεις ακόμα πολύ δρόμο να διανύσεις!!!
 
ΛΕΩΝ
Πολύς ο συνωστισμός! Όλοι σχεδόν οι πλανήτες στο ζώδιό σου και τώρα επιστρέφει και η Αφροδίτη για μια ακόμα φορά μέσα στο καλοκαίρι, για να ανοίξει έναν καινούργιο κύκλο στις σχέσεις σου, που έτσι κι αλλιώς βρίσκονται σε μια φάση αναβρασμού την περίοδο αυτή! Ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών, τόσο το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο, όσο και η επιστροφή της Αφροδίτης και οι όψεις που σχηματίζει με τους δύο αυτούς πλανήτες, θα σε φέρνουν αντιμέτωπο με παλιότερες επιλογές σου, σχέδια, μεθοδεύσεις ή κινήσεις που έχεις δρομολογήσει και που ενδεχομένως να τις δεις να αναθεωρούνται.
 
Φυσικά, οι σχέσεις σε πρώτη προτεραιότητα. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, είναι η φάση της αναθεώρησης. Ακόμα, δεν αποκλείεται η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν να ενισχύσει τα διλήμματα και να σε βάλει στη διαδικασία της επιλογής, που ομολογουμένως είναι μια δύσκολη υπόθεση! Το θέμα είναι κατά πόσο έχεις συνειδητοποιήσει και αξιολογήσει τι ακριβώς θέλεις, τι προσδοκάς και πού ακριβώς στοχεύεις, ώστε να είσαι και απόλυτα ξεκάθαρος στο τι επιλέγεις και τι αποφασίζεις! Εδώ βρίσκεται το κλειδί που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις την σωστή πόρτα!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει έναν καινούριο στα οικονομικά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις, να διευθετήσεις ή ακόμα και να επιλύσεις υποθέσεις που ενδεχομένως σε έχουν προβληματίσει. Πολύ σημαντική η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου, που σε πριμοδοτεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενισχύοντας την πρωτοβουλία και τη διεκδίκηση! Η… συνέχεια του καλοκαιριού προβλέπεται καυτή!
 
Ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση σου με τον Σκορπιό, μια και το κλίμα στο μεταξύ σας είναι πολύ ευαίσθητο!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί το καλοκαίρι να σου δίνει αμέτρητες ευκαιρίες για διασκέδαση, χαρά, ανανέωση και αισιοδοξία, βελτιώνοντας αισθητά τον ψυχισμό σου, αλλά και σε πολύ μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σου, ωστόσο (ιδιαίτερα εσύ των τελευταίων ημερών) έχεις να αντιμετωπίσεις έναν Κρόνο, που όπως και να το κάνουμε δεν είναι εύκολη υπόθεση! Το διάστημα αυτό καλείσαι να αναθεωρήσεις οτιδήποτε μπορεί να θεωρούσες “σταθερά” στη ζωή σου, είτε μιλάμε για πρόσωπα, είτε για καταστάσεις, είτε στα επαγγελματικά σου… Όλα βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο της αξιολόγησης μέσα από γεγονότα, που φαίνεται να πιέζουν αρκετά τον ψυχισμό σου. Ωστόσο, να θυμάσαι πως ο σκοπός είναι πάντα η διεύρυνση και η εξέλιξη!
 
Φυσικά, η Αφροδίτη ενισχύει το περιβάλλον και το κλίμα, προκαλώντας αρκετή ένταση στην ερωτική σου ζωή, που περνά κι αυτή από μια αναθεώρηση. Ιδιαίτερα για εσένα που είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, πιθανόν η παρουσία ενός προσώπου από το παρελθόν να αποτελέσει το κίνητρο για να δεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου με άλλο βλέμμα! Όλα είναι ρευστά και όλα είναι υπό εξέταση την εβδομάδα αυτή, ενώ δεν αποκλείονται συγκρούσεις, που δημιουργούν ένα δύσκολο σκηνικό στην καθημερινότητά σου! Όμως να θυμάσαι πως ο χρόνος πάντα λειτουργεί υπέρ σου, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Άσε τις εξελίξεις να σε καθοδηγήσουν για το πού ακριβώς πρέπει να πας!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει έναν ενδιαφέροντα και ουσιαστικό κύκλο στα επαγγελματικά σου. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να οργανωθείς, να μεθοδεύσεις και να εξελίξεις τα σχέδιά σου, μια και οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές απέναντι σου! Και φυσικά, είναι η μετακίνηση του Άρη στον Λέοντα στηρίζει την επέκταση, την ανανέωση, αλλά και την επίτευξη των σχεδίων σου. Και φυσικά, εστιάζει στην ερωτική σου ζωή, που περνά σε μια νέα φάση!

Με τον Λέοντα έχεις πολλά ακόμα να μάθεις, να αξιολογήσεις και να αποφασίσεις. Ιδιαίτερη προσοχή με τον Σκορπιό, γιατί οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες!

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σημασία έχει να αξιοποιήσεις όλα εκείνα που σου δίνονται τώρα, είτε υπό τη μορφή ευκαιριών είτε υπό τη μορφή επανορθώσεων, για να ισορροπήσεις τα κακώς κείμενα που ενδεχομένως υπάρχουν στη ζωή σου, αλλά και να επεκτείνεις τα σχέδιά σου, τους ορίζοντές σου, και να ανοίξεις καινούργιες προοπτικές τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή! Το ζήτημα είναι το πώς εσύ θα χειριστείς τα δεδομένα που σου δίνονται… Ενδεχομένως να είσαι τόσο απορροφημένος και εγκλωβισμένος στον εαυτό σου, στις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες ή ακόμα και τις φοβίες σου, που να μην μπορέσεις να δεις και να αξιολογήσεις σωστά ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σου!
 
Το μήνυμα της εβδομάδας είναι σαφές: Μην παρασύρεσαι! Μην αφήνεις την σκέψη σου να μπαίνει σε δύσκολες διαδρομές, γιατί αυτό επηρεάζει άμεσα τον ψυχισμό και τη συμπεριφορά σου και συχνά δημιουργείς θέματα, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν! Στη φάση αυτή είναι πολύ εύκολο να κάνεις τη λάθος κίνηση, να εκφράσεις την λάθος σκέψη και να προκαλέσεις έντονες αναταράξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες, ίσως και χωρίς ουσιαστικό λόγο…
 
Και επειδή έχεις μια τάση την εβδομάδα αυτή να γίνεσαι σκληρός, επικριτικός και απότομος στις σχέσεις και τις συναναστροφές σου, καλό είναι να πάρεις αποστάσεις για να μπορέσεις να κρατήσεις και τις ισορροπίες γύρω σου, αλλά πολύ περισσότερο μέσα σου! Και πάνω απ’ όλα να δώσεις χρόνο, γιατί λίγο παρακάτω μπορεί να ανακαλύψεις, πως όλα όσα πίστευες ήταν απλώς στη φαντασία σου και όχι πραγματικότητα, γεγονός που θα σε κάνει να μετανιώσεις για πολλά! Να θυμάσαι πως το διάστημα αυτό όλα βρίσκονται υπό αναθεώρηση, οπότε… μάθε πως η υπομονή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ευεργετική!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου έρχεται να λειτουργήσει πολύ ευεργετικά σε ό,τι αφορά τα ζητήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος, των σχέσεων, αλλά και του σπιτιού γενικότερα! Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα επιβαρύνει την καθημερινότητά σου με υποχρεώσεις, αλλά και αρκετή ένταση! Προσοχή στις σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, γιατί μπορεί να παρουσιάσουν έντασης αντιπαραθέσεις και τσακωμούς! Ωστόσο, την περίοδο αυτή μπορεί να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ένταση οτιδήποτε νιώθεις ότι χρειάζεσαι, ενώ τα σχέδια που μεθοδεύεις είναι πολύ πιθανό να τα δεις να υλοποιούνται και να επεκτείνονται!
 
Η σχέση με τον Λέοντα έχει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, ενώ με τον Σκορπιό χρειάζεται να δείξεις πολύ μεγάλη υπομονή, ανεκτικότητα, αλλά και ευελιξία!
 
ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη (τον κυβερνήτη σου) ανάδρομη, βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις μπερδεμένος και γεμάτος αμφιβολίες. Αυτό φυσικά σε κάνει να μένεις στάσιμος σε κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα, χωρίς να μπορείς να πάρεις απόφαση για το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις, ποια είναι η καλύτερη για σένα και ποια πρόσωπα μπορείς επί της ουσίας να εμπιστευτείς! Ιδιαίτερα για σένα των τελευταίων ημερών, η εβδομάδα αυτή εντείνει τους προβληματισμούς και τα διλήμματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να δεις κάποια προγράμματα, σχέδια ή ιδέες να αναβάλλονται, να ματαιώνονται ή τουλάχιστον να μη σου βγαίνουν έτσι όπως τις είχες υπολογίσει!
 
Ωστόσο να θυμάσαι πως ό,τι τώρα μπορεί να σε προβληματίζει και να σε στενοχωρεί είναι θέμα χρόνου να αλλάξει, οπότε μη βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα και μην ανατρέψεις πιθανά προγράμματά σου, γιατί λίγο παρακάτω μπορεί να δεις τα πράγματα να ανατρέπονται! Και φυσικά, μπορείς να πάρεις το χρόνο σου για να κάνεις την πιο σοφή και σωστή επιλογή για σένα, χωρίς βιασύνη και χωρίς πιέσεις. Γενικότερα, το κλίμα δείχνει θετικό και αισιόδοξο απέναντί σου, τροφοδοτώντας την ελπίδα και φέρνοντας κοντά σου φιλικά πρόσωπα με μια διάθεση συμπαράστασης, φροντίδας και αγάπης, που ενισχύει πάρα πολύ τον ψυχισμό σου. Και φυσικά, πέρα από τις όποιες δυσκολίες μπορεί να παρουσιάζονται, είναι στο χέρι σου να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι, να δώσεις και να πάρεις αγάπη που τόσο χρειάζεσαι και να ενισχύσεις τις σχέσεις σου!
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου ενισχύει την τάση για αναθεώρηση και εσωτερική ανασκόπηση που κυριαρχεί την περίοδο αυτή, βάζοντας νέες προτεραιότητες και ταξινομώντας καλύτερα τα θέματα που έχεις! Καλό είναι στην φάση αυτή να μην ανακοινώνεις κάτι, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος. Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο επέκτασης στα δημιουργικά σου σχέδια και φιλοδοξίες, αλλά και στις δραστηριότητές σου γενικότερα.
 
Με τον Λέοντα και τον Υδροχόο, προβλέπονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Περνάς για τα καλά στην καρδιά των εξελίξεων αυτού του καλοκαιριού! Η Αφροδίτη για μια ακόμα φορά απέναντί σου, έχει τα δικά της σχέδια… Οι εξελίξεις ακολουθούν τη δική τους ροή και φυσικά είναι οι δικές σου επιλογές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις σε κάθε περίπτωση… Σε προτεραιότητα οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, που όλο το διάστημα που προηγήθηκε δεν σου έδωσαν οριστική λύση στα προβλήματά σου. Τώρα, για μια ακόμα φορά, επανέρχονται ζητήματα της προηγούμενης περιόδου, ασκώντας αρκετές πιέσεις στην ψυχολογία σου! Να θυμάσαι πως μόνο ο χρόνος μπορεί να σε κατευθύνει σωστά, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, γιατί είναι πολύ πιθανό αργότερα να τις αναθεωρήσεις! Λίγο παρακάτω μπορεί να βρεις την λύση που αναζητούσες και όλα να τακτοποιηθούν, είτε μέσα από την υποστήριξη ενός άλλου προσώπου, είτε μέσα από την επαναφορά μιας παλαιότερης επαγγελματικής πρότασης, που στην φάση αυτή μπορεί να είναι και αυτό που περίμενες!
 
Αλλά και στα ερωτικά σου, το κλίμα έχει αντίστοιχες καταστάσεις (ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών). Δεν αποκλείεται να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο ακόμα δεν μπορείς να πεις με βεβαιότητα τι ακριβώς θέλεις να γίνει μεταξύ σας… Και πάλι ο χρόνος είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να ευχαριστηθείς τις στιγμές σου μαζί του… Κι από εδώ ξεκινούν όλα!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει έναν νέο κύκλο εξελίξεων στα οικονομικά σου και μπορεί να σου δώσει την δυνατότητα μιας τακτοποίησης ή μιας οικονομικής ενίσχυσης. Το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα ανοίγει έναν κύκλο, που μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με έντονες και απόλυτες συμπεριφορές, ικανές να προκαλέσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέξεις πώς ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις των άλλων το διάστημα αυτό, κρατώντας εσύ τις ισορροπίες.
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Σκορπιό, αλλά και με τον Λέοντα, μια και όλοι βρίσκεστε σε μια πολύ ''περίεργη'' ψυχολογία!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ότι ο Άρης συνεχίζει την πορεία του και την εβδομάδα αυτή στο ζώδιό σου, πρακτικά σημαίνει πως εσύ του τρίτου δεκαημέρου βρίσκεται σε μια κατάσταση όχι και τόσο ήρεμη ή ψύχραιμη! Φυσικά, είναι λογικό σε κάποιες περιπτώσεις να χάνεις την ψυχραιμία σου, όμως… μήπως τώρα τελευταία τη χάνεις πάρα πολύ εύκολα; Και μήπως αυτός είναι ένας λόγος όξυνσης των σχέσεών σου το διάστημα αυτό; Μήπως επίσης δίνεις στα πράγματα, τα πρόσωπα και τις καταστάσεις μεγαλύτερη σημασία και διάσταση από αυτήν που έχουν; Γεγονός είναι πως γίνεσαι πολύ απόλυτος, δογματικός και απαιτητικός… Αυτό είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει έντονες αναταράξεις στην καθημερινότητά σου και στις συναλλαγές σου την εβδομάδα αυτή. Καλό είναι να προσπαθήσεις να συγκρατηθείς και να διατηρήσεις τις ισορροπίες!
 
Από την άλλη μεριά, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα επαναφέρει οικονομικά ζητήματα. Σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις νέες εξελίξεις επάνω σε θέματα που μπορεί είτε να τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα είτε χρειάζονται μια επανεξέταση και μια καλύτερη μεθόδευση, προκειμένου να υλοποιηθούν! Ίσως και ένα πρόσωπο από την οικογένειά σου να σου προσφέρει μια σημαντική στήριξη. Ωστόσο, πρόσεξε λίγο τον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύεσαι οικονομικά ζητήματα, γιατί ενδεχομένως να λειτουργήσεις με έναν μεγαλύτερο παρορμητισμό, που δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος! Απόφυγε ανοίγματα ή επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο την εβδομάδα αυτή και προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο μεθοδικός στις κινήσεις σου. Και βεβαίως, απόφυγε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς.
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο ανοίγει ένα νέο επικοινωνιακό κύκλο και σε βοηθά να διεκπεραιώσεις ή να επιλύσεις θέματα που σε απασχολούν. Επίσης, φέρνει κοντά σου συγγενικά πρόσωπα, ίσως με μια διάθεση συμπαράστασης ή στήριξης. Μικρές μετακινήσεις και ταξιδάκια μπορεί να λειτουργήσουν πολύ ευεργετικά στον ψυχισμό σου! Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα σε κάνει πολύ διεκδικητικό στα οικονομικά σου ζητημάτων. Ταυτόχρονα όμως, αυξάνει και την τάση σου για σπατάλη…
 
Με τον Σκορπιό κάτι εξελίσσεται πολύ ομαλά και όμορφα μεταξύ σας…
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η περίοδος αυτή σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες επαναδιαπραγμάτευσης στα επαγγελματικά σου! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσεις το όνειρό σου, ακόμα κι αν φαίνεται δύσκολο ή αν βρίσκεις μπροστά σου εμπόδια που νομίζεις ότι δεν μπορείς να ξεπεράσεις! Ίσως είναι από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς αυτή που ακολουθεί, αφού η Αφροδίτη αναδρομή στο ζώδιο του Λέοντα, σου προσφέρει την ευκαιρία να δεις με μια νέα ματιά παλιές προτάσεις συνεργασίας οι οποίες επανέρχονται, θέματα τα οποία έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, ενώ δεν αποκλείεται κάποια πρόσωπα με τα οποία έχεις αντιπαρατεθεί στο παρελθόν, να προκαλέσουν για μια ακόμα φορά εμπλοκές, που καλείσαι να διαχειριστείς με ευελιξία και ψυχραιμία. Να θυμάσαι πως σε καμία περίπτωση η περίοδος αυτή δεν προσφέρεται για οριστικές αποφάσεις. Είναι περισσότερο μια φάση επανεξέτασης, μέσα από την οποία μπορεί πραγματικά να βγάλεις πιο σωστά συμπεράσματα και να οργανώσεις πιο μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σου!
 
Ανάλογο σκηνικό υπάρχει και στις προσωπικές σου σχέσεις, μια και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά και φέρνει στο προσκήνιο πρόσωπα που μπορεί να έχουν απομακρυνθεί από κοντά σου, μα για κάποιο λόγο πρέπει να ξαναδείς το μεταξύ σας!
 
Η εβδομάδα αυτή παρέχει μια διευκόλυνση σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Όμως είναι σημαντικό να μην μπλοκάρεις και να μην λειτουργήσεις απότομα ή με απόλυτο τρόπο, γιατί μπορεί να το μετανιώσεις, αλλά κυρίως να μην εισπράξεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Έτσι κι αλλιώς, ο χρόνος είναι εκείνος που θα σου δείξει με έναν πιο ξεκάθαρο τρόπο το πώς πρέπει να κινηθείς. Μπορείς να τον εμπιστευτείς και να ακολουθήσεις τα βήματα που σου δείχνει!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου βελτιώνει αισθητά την κοινωνική σου ζωή και φέρνει κοντά σου πρόσωπα που σε βοηθούν και σου συμπαραστέκονται σε κάθε πρόβλημα και κάθε ανάγκη σου. O Άρης στον Λέοντα ανακατεύει για τα καλά την επαγγελματική σου ζωή, συχνά δημιουργώντας εντάσεις και διαφωνίες στο περιβάλλον και τις συνεργασίες σου. Σου δίνει όμως σαφώς πολύ μεγαλύτερη δύναμη και ορμητικότητα, για να διεκδικήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, όμως χρειάζεται να λειτουργήσεις με ευελιξία και κρατώντας τις αποστάσεις, για να μπορέσεις να αποφύγεις τους τσακωμούς.
 
Με τον Λέοντα έχεις πολλούς λόγους να συγκρουστείς και άλλους τόσους για να τα ξαναβρείτε!
 
ΙΧΘΕΙΣ
Εργασιακά και οικονομικά θέματα ανοίγουν έναν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων αυτή την εβδομάδα. Σου δίνεται η δυνατότητα να συζητήσεις εκ νέου ζητήματα που έμειναν σε εκκρεμότητα ή δεν ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Να θυμάσαι πάντως, πως είναι πιθανό να μην έχεις την απόλυτη στήριξη ή συμπαράσταση που χρειάζεσαι, ενώ κάποια πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο (συνεργάτες ή συνεταίροι) να προβάλουν αντιρρήσεις σχετικά με τις κινήσεις σου, με αποτέλεσμα να υπάρχει και αρκετή ένταση μεταξύ σας! Όμως, όλα είναι θέμα χειρισμών και είναι στο χέρι σου να κινηθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να βγεις ωφελημένος από την κατάσταση! Ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών, η περίοδος αυτή μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σου… Αν για παράδειγμα, το προηγούμενο διάστημα, συζητούσες για μια επαγγελματική αναβάθμιση, τώρα είναι πολύ πιθανό να δεις την πρόταση αυτή να επανέρχεται και να υλοποιείται, αποφέροντας και οικονομικά οφέλη!
 
Στα ερωτικά σου, επίσης παρουσιάζονται ευκαιρίες βελτίωσης! Είναι πιθανό ένας έρωτας στο χώρο της δουλειάς να αναζωπυρωθεί, ενώ δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να σου φέρει και την εξισορρόπηση σε μια σχέση, η οποία διαταράχτηκε το προηγούμενο διάστημα.
 
ΥΓ. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία σου και σε βοηθά στην επίλυση ακόμα και δύσκολων καταστάσεων που σε προβλημάτισαν. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να διαπραγματευτείς επί της ουσίας πρακτικές εκκρεμότητες ή και την όποια δυσαρμονία μπορεί να υπήρξε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα πυροδοτεί ένα πιο δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητά σου, ενώ συχνά δημιουργεί και ένα δύσκολο περιβάλλον στην εργασιακή σου ζωή, μέσα από συγκρούσεις και διαφωνίες! Χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, γιατί δεν θα σε βοηθήσουν σε ό,τι θέλεις να πετύχεις!

Με τον Καρκίνο αλλά και με τον Σκορπιό, φαίνεται πως είτε αποκαθίσταται μια διαφωνία, είτε έρχεστε πιο κοντά και δημιουργείται ένα πολύ καλό κλίμα στη σχέση σας… Προσοχή με τον Λέοντα, η ατμόσφαιρα μεταξύ σας μπορεί να πυροδοτήσει πολύ έντονες καταστάσεις!

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε ειδική αποστολή! Με την ανάδρομη πορεία της σε προτρέπει σε πάσης φύσεως αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ συχνά μπορεί να δημιουργούνται οι συνθήκες εκείνες, που δυσκολεύουν πολύ την καθημερινότητά σου, τα σχέδιά σου, τον ψυχισμό σου! Όμως να θυμάσαι πως όλα γίνονται για να μπορέσεις να δεις πιο καθαρά τα πρόσωπα, αλλά και τις προθέσεις που έχουν απέναντί σου, ώστε να πάρεις μια πιο σωστή και ξεκάθαρη απόφαση, ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου! Έτσι, η εβδομάδα αυτή από την μία μπορεί να σε δυσκολέψει αισθητά, αφού επαναφέρει εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ δημιουργεί και ένα έντονο πεδίο συγκρούσεων και αντιπαραθέσεων, μέσα από το οποίο πολύ πιθανόν να θελήσεις να κόψεις και κάποιους δεσμούς σου με το παρελθόν! Ωστόσο μην βιαστείς… Ό,τι και να κάνεις τώρα, όποια απόφαση πάρεις, να θυμάσαι πως λίγο παρακάτω μπορεί να την αλλάξεις, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, που είναι πολύ πιθανό να μετανιώσεις!
 
Από την άλλη, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει την αποκατάσταση σε ένα οικογενειακό ζήτημα ή στις οικογενειακές σχέσεις που για κάποιο λόγο είχαν διαταραχθεί! Ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανό να πετύχεις ίσως και κάτι σημαντικό στα επαγγελματικά σου, όπως μια σημαντική συμφωνία, μια νέα πρόταση, ένα σχέδιο που επιτέλους δρομολογείται… Κάτι που μπορεί να φέρει ανακούφιση και χαλάρωση στην ψυχολογία σου. Όμως και εδώ θα παίξει ρόλο η δική σου συμμέτοχή και ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστείς τα θέματα αυτά, γιατί και εδώ ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός!
 
Γενικά πάντως, πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και διεκδικείς και απόφυγε σκληρές και επικριτικές συμπεριφορές, γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος πυροδότησης και έκρηξης! Επίσης, προσοχή και κατά τις μετακινήσεις και την οδήγηση.
 
ΥΓ. Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα την Κυριακή σε φέρνει αντιμέτωπο με οικογενειακά θέματα, συχνά οξύνοντας τις σχέσεις σου, ενώ μπορεί να ανοίξει εκ νέου θέματα του παρελθόντος! Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου είναι πραγματικά για εσένα μια ανάσα και ένα χαμόγελο ανακούφισης, αφού δίνει ένα πιο ευχάριστο χρώμα στη διάθεσή σου και σε βοηθά να γίνεις πιο κοινωνικός, να το ρίξεις περισσότερο έξω, να διασκεδάσεις και να βελτιώσεις αισθητά τις συνθήκες τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις!
 
Η σχέση σου με τον Σκορπιό μπορεί να νοιώσεις ότι πραγματικά κρέμεται από μια κλωστή! Αλλά και με τον Λέοντα οι συγκρούσεις είναι έντονες!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ πιθανόν να νοιώσεις πως κάποια πράγματα στη ζωή σου οδηγούνται προς μια κορύφωση, καθώς βρίσκεσαι εν μέσω μιας σειράς εξελίξεων, που κατευθύνονται σχεδόν από μόνα τους! Φυσικά, ό,τι γίνεται τώρα είναι και αποτέλεσμα των δικών σου προσπαθειών και μεθοδεύσεων… Μια επαγγελματική συμφωνία, μια διαπραγμάτευση, μια ιδέα που την μεθοδεύεις εδώ και καιρό, μια σημαντική διευκόλυνση σε μια υπόθεσή σου, όλα είναι σενάρια που μπορεί να παιχτούν στο έργο της ζωής σου, ωστόσο είναι σημαντικό να μείνεις εστιασμένος στον στόχο σου και να μην παρασυρθείς από απαισιόδοξες σκέψεις, που οδηγούν σε πιο απαιτητικές η προκλητικές συμπεριφορές, γιατί αυτό πραγματικά θα μπορούσε να σε αποπροσανατολίσει και να σε κάνει να χάσεις τον σκοπό ή τον προορισμό σου! Πολύ πιθανή επίσης και μια στήριξη από φιλικά πρόσωπα, που συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη των θεμάτων σου, αλλά και στη βελτίωση της ψυχολογίας σου.
 
Στην προσωπική σου ζωή, οι εξελίξεις διαδραματίζονται περισσότερο στο παρασκήνιο, δίνοντας έμφαση σε μια σχέση από το παρελθόν με έντονα παρασκηνιακό χαρακτήρα. Και ιδιαίτερα για εσένα των τελευταίων ημερών, την περίοδο αυτή γράφεται ενδεχομένως η τελευταία πράξη μιας ερωτικής ιστορίας, που παρόλο που σε έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στο παρελθόν, για κάποιο λόγο επανέρχεται ξανά και ξανά σαν να έχει κάτι ακόμα να ξεκαθαρίσει… Φυσικά και όλο αυτό δεν γίνεται εύκολα, και είναι αρκετές οι αναταράξεις που δημιουργούνται μέχρι να γραφτεί η τελική πράξη του έργου!
 
ΥΓ. Ιδιαίτερα υποστηρικτική η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου, που σε βοηθά να εκφραστείς πολύ καλύτερα και να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, ενώ ενισχύει πολύ και την κοινωνικότητά σου, προσφέροντας σου ευκαιρίες διασκέδασης και χαλάρωσης. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, εφιστά την προσοχή σου σε παρασκηνιακές κινήσεις, με όχι και τόσο φιλικό χαρακτήρα απέναντί σου! Και μην ξεχνάς… Σύντομα έρχεται και ο Δίας!
 
Με τον Καρκίνο αλλά και με τον Σκορπιό, έχεις ακόμα πολλά να μοιραστείς και πολλά περισσότερα να νοιώσεις! Προσοχή στη σχέση σου με τον Λέοντα, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής περνά στο πολύ φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου την εβδομάδα αυτή και πρακτικά η θέση αυτή έρχεται να ισορροπήσει τα γεγονότα της καθημερινότητάς σου. Φέρνει μια σαφώς πιο βελτιωμένη ποιότητα στην επικοινωνία σου, που σε βοηθά να προωθήσεις με μια μεγαλύτερη ευκολία τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, αλλά και να εξυπηρετήσεις καλύτερα τα πρακτικά θέματα της ζωής σου, που φαίνεται να επιλύονται με μια μεγαλύτερη ευκολία το διάστημα που ακολουθεί! Φυσικά, ευνοεί και τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, μια και τώρα μπορείς να εκφράσεις πολύ πιο εύκολα αυτά που νοιώθεις, ακόμα και αν αφορούν κάποιο πρόβλημα ή παράπονο. Μην ξεχνάς πως δεν έχει σημασία τόσο το τι λες όσο ο τρόπο που το λες, και τώρα υπάρχει μια πολύ καλή ροή στο λόγο και στην διάθεσή σου, που σου επιτρέπει να γίνεσαι πιο εύκολα κατανοητός!
 
Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή δεν στερείται θεμάτων που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, ιδιαίτερα αν τα θέματα αυτά έχουν να κάνουν με οικονομικά! Έτσι κι αλλιώς, η εποχή αυτή έχει πάρα πολλές ανακατατάξεις σε τέτοιου είδους ζητήματα και συχνά-πυκνά προκαλούνται και διαφωνίες, που ανεβάζουν τους τόνους και την ένταση!
 
Εκείνο που επίσης ανεβαίνει, είναι και το ερωτικό θερμόμετρο! Οι επιθυμίες σου γίνονται πολύ πιο έντονες και μπαίνεις στην διαδικασία να διεκδικήσεις ό,τι ενδεχομένως δεν είχες τολμήσει το προηγούμενο διάστημα… Οι σχέσεις σου ανοίγουν νέα κεφάλαια, ιδιαίτερα αυτές από το παρελθόν, που περνούν σε μια φάση έντονου πάθους αλλά και υπερβολής. Ό,τι διαδραματίζεται τώρα, έχει έντονα την σφραγίδα του ερωτικού στοιχείου που δεν μπορείς να ελέγξεις, κι αυτό πολύ πιθανόν να σε κάνει να βγαίνεις έξω από τα συνηθισμένα σου όρια…
 
ΥΓ. Σε όλο αυτό το σκηνικό συνηγορεί και ο Άρης από την νέα του θέση, αν και την εβδομάδα αυτή και όσο παραμένει στον Καρκίνο, πολύ πιθανόν να σου δώσει μια ευκαιρία αποκατάστασης σε μια σχέση σου που ταλαιπωρήθηκε και σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, την υλοποίηση μιας νέας συνεργασίας ή την αποκατάσταση κάποιων προσωπικών σου υποθέσεων. Από τον Λέοντα, θα εντείνει την συναισθηματική ένταση και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα σε μια σχέση που ακόμα δεν έχει γράψει τους τίτλους του τέλους της!
 
Με τον Σκορπιό ό,τι έρχεται τώρα στο προσκήνιο έχει πολύ μεγάλη ένταση και πάθος! Αλλά και με τον Λέοντα η ιστορία μεταξύ σας δεν έχει ακόμα κριθεί!
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-08-2015 21:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι