blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 30 Ιουνίου ως 6 Ιουλίου με τον Ερμή σε ορθή πορεία

Ζώδια και ερωτικές προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 απο την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Είναι εκείνα τα παράθυρα στο παρελθόν, που άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα, φέρνοντας στη ζωή μας πρόσωπα, για τα οποία η καρδιά μας χτύπησε πιο δυνατά… Τα παράθυρα αυτά τώρα κλείνουν και μαζί τους, όλες οι κλεφτές ματιές που ρίξαμε στις ιστορίες, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στιγμάτισαν τις ζωές μας… Κύριος υπεύθυνος για όλα αυτά, ο Ερμής, που την εβδομάδα αυτή διακόπτει την αναδρομή πορεία του, επαναφέροντας με το δικό του τρόπο την τάξη και τις ισορροπίες…

Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα

Η εβδομάδα τούτη αποκαλύπτει το μοιραίο πρόσωπο του έρωτα, όπου το μόνο που κυριαρχεί είναι το συναίσθημα και το πάθος, δύο πράγματα, που όταν πυροδοτηθούν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ελεγχθούν! Υπεύθυνοι για το στήσιμο του σκηνικού και τις εξελίξεις, είναι ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σε όψη αντίθεσης, που κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής, ωστόσο δίνει το στίγμα της σε όλη την εβδομάδα, οδηγώντας την ερωτική ένταση σε αποκορύφωση
 
Τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα είναι το κύριο αίτημα της όψης, αυτό το οποίο πολλοί από μας θα διεκδικήσουν από τα πρόσωπα που βρίσκονται στις ζωές τους… Με εκείνον τον απόλυτο και πολλές φορές άγριο τρόπο, που προκαλούν τα έντονα συναισθήματα, που δημιουργεί ο μικρός, φτερωτός θεός!
 
Το συναίσθημα μπορεί να μοιάζει σαν μια γαλάζια θάλασσα, πάνω στην οποία ταξιδεύουμε τα όνειρά μας και τους έρωτές μας, όμως σαν ανταριάσει, κανείς μα κανείς, δεν μπορεί να την κάνει καλά!
 
Σε αυτήν τη θάλασσα ταξιδεύουμε την εβδομάδα αυτή, την άγρια, την τρικυμιώδη, που δεν μπορεί να ησυχάσει αν δεν ικανοποιήσει τα αιτήματα της, το συναίσθημα της, το μέσα της… Και είναι το καράβι μας που ταξιδεύει, πολλές φορές θα χάσει τον προσανατολισμό του, μην έχοντας πυξίδα και μη βλέποντας πουθενά στον ορίζοντα τίποτ’ άλλο, πέρα από φουρτουνιασμένο, απέραντο γαλάζιο. Και η στεριά μοιάζει μακρινό όνειρο!
 
Ο έρωτας θα έρθει αντιμέτωπος με την ύπαρξη του, την απόλυτη, την ολοκληρωτική, που καταλαμβάνει όλο το χώρο στον οποίο βρίσκεται και δεν δέχεται τίποτε λιγότερο από το… όλον! Και τότε είναι που αν δεν ικανοποιηθεί, θα κλείσει μ’ εκείνο τον θεατρικό τρόπο που συνηθίζει, την πόρτα πίσω του… Και θα καταρρεύσει!
 
Και μαζί με τον έρωτα, καταρρέουν τα πάντα, το σύμπαν ολόκληρο! Και μαζί με αυτόν, γεννιούνται τα πάντα… οι αστερισμοί, οι γαλαξίες, οι πλανήτες, η ύπαρξη, ο εαυτός… Ένας κόσμος, που πάλλεται και δονείται στη συχνότητά του! Τέτοια είναι η δύναμή του και πώς να την τιθασεύσεις, πώς να την κλείσεις σε μια μικρή καρδιά, που δονείται στους δικούς του και μόνο παλμούς; Όλο το σύμπαν γεννιέται από τη δύναμή του και όλο το σύμπαν καταρρέει από την ανυπαρξία του… Και μαζί με αυτόν, ο κόσμος σου… ο κόσμος μου… ο κόσμος μας…
 
Γι’ αυτόν τον έρωτα μιλάμε, γι’ αυτήν τη θεότητα! Που, αν είμαστε από τους τυχερούς, θα δεχτούμε την ολοκληρωτική και απόλυτη κατάληψη που κάνει στις ζωές μας… Αν όχι, η πόρτα που κλείνει πίσω του, πολλές φορές κάνει τρομακτικό θόρυβο!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ας προχωρήσω, λοιπόν!
Ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου… Έχει έρθει η ώρα να πάρεις αποφάσεις σημαντικές! Ο χρόνος που είχες, για να επαναπροσδιορίσεις τα θέματα της προσωπικής σου ζωής, φαίνεται πως τελειώνει και το καμπανάκι χτυπάει την έναρξη ενός νέου κύκλου! Βεβαίως, στις αλλαγές τις οποίες σκέπτεσαι να κάνεις, πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποια οικονομικά θέματα ή κωλύματα, τα οποία θα λειτουργήσουν αναβλητικά στις αποφάσεις σου. Όμως, είναι σημαντικό τώρα να ζυγίσεις τα πράγματα σωστά μέσα σου και να μην σταματήσεις μπροστά σε τίποτα, μόνο και μόνο επειδή νομίζεις ότι ίσως δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου ή επειδή δεν έχεις την οικονομική στήριξη που θα ήθελες. Και από την άλλη μεριά, είναι και ψυχολογία σου, η καρδιά σου, που λαχταρά να πάει παρακάτω… Και μάλιστα, φαίνεται πως οι προκλήσεις που υπάρχουν γύρω σου είναι πολλές… Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην προσωπική σου ζωή, ομολογουμένως βρίσκεται σε μια άκρως ανανεωτική φάση! Και τώρα ίσως είναι η ευκαιρία σου να προχωρήσεις, αλλάζοντας επιτέλους ό,τι δεν σε εκφράζει ουσιαστικά… Γι’ αυτό μη βλέπεις μπροστά σου εμπόδια, βλέπε μόνο ευκαιρίες… Γιατί κάθε τι που συμβαίνει τώρα, να είσαι σίγουρος ότι θα σε προετοιμάσει για κάτι επόμενο!
 
ΥΓ. Με έναν άλλο Δίδυμο, είναι πολύ πιθανόν ότι μπορείς να ταυτιστείς εύκολα! Με τον Ζυγό φαίνεται πως το μεταξύ σας περνάει σε μια πιο οριστική κατάσταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Θέλω να πετάξω τώρα!
Είναι η ψυχολογία σου, που από τη μια θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις σε εκείνους τους απέραντους ορίζοντες του διαφορετικού, του άγνωστου, των νέων εμπειριών, των νέων καταστάσεων, αλλά και των νέων προσώπων! Και από την άλλη, υπάρχουν ένα σωρό γεγονότα, που σε κρατάνε καθηλωμένο σε μια πραγματικότητα, η οποία λειτουργεί ασφυκτικά στην ψυχολογία σου, σου επιβάλλει τους δικούς της κανόνες στο παιχνίδι της καθημερινότητας και των σχέσεών σου… Και γεγονός είναι πως την εβδομάδα αυτή θα προκληθείς… ίσως και να ξεπεράσεις τα όριά σου, αφού τόσο ο τομέας της προσωπικής σου ζωής, όσο και της επαγγελματικής, φαίνεται να σε περνά από δοκιμασίες. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ζυγούς του δεύτερου δεκαήμερου, που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, σίγουρα θα σκεφτείς για μια ακόμα φορά το αν τελικά αξίζει να δίνεις χώρο και χρόνο σε πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν σε εκφράζουν! Και δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις τη δική σου επανάσταση και να πεις ένα μεγάλο “όχι” σε ότι δεν κάνει την καρδιά σου να ηρεμεί και να γαληνεύει… Μια και αυτό είναι το βασικό σου μοντέλο… γι’ αυτό φτιάχτηκες! Και τώρα, όλες αυτές οι καταστάσεις ούτε σε διευκολύνουν, αλλά ούτε και σε εκφράζουν… Εκείνο που είναι σημαντικό να θυμάσαι, είναι πως κάθε αλλαγή έχει το δικό της βαθμό δυσκολίας και ίσως εδώ να είναι αρκετά μεγάλος, όμως πάντα έχεις και εναλλακτικές… Όπως το να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις γι’ αυτούς τους τόπους, που συνηθίζεις να ονειρεύεσαι τις νύχτες… Και πού ξέρεις; Μπορεί να βρεις το όνειρό σου σε ένα πρόσωπο από αυτά που συναντάς στην καθημερινότητά σου… Μπορεί… Πάντα υπάρχει ένα μπορεί… Ευτυχώς!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο αλλά και τον Αιγόκερω, για μια ακόμα φορά η σύγκρουση μπορεί να είναι πολύ μεγάλη! Ένας Δίδυμος όμως, φαίνεται ότι σε συντροφεύει στο ταξίδι σου, δίνοντάς του εκείνα τα υπέροχα χρώματα του πρωινού! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ζω αυτό που νοιώθω; Ή νιώθω αυτό που ζω;
Γεγονός είναι πως άλλα πράγματα θέλεις να κάνεις και άλλα αναγκάζεσαι να κάνεις. Και πάρα πολλές φορές που θα νιώσεις πως το αυτοκίνητο με το οποίο ταξιδεύεις, τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εσύ δεν προλαβαίνεις ούτε να δεις τα τοπία της διαδρομής, αλλά ούτε και να επικοινωνήσεις έτσι όπως θα ήθελες με τα πρόσωπα που συναντάς! Και επίσης, γεγονός είναι πως οι επεξεργασίες που γίνονται μέσα σου το διάστημα αυτό, έχουν ένα πολύ με μεγάλο βαθμό πολυπλοκότητας, που σε απορροφά σχεδόν ολοκληρωτικά. Από την άλλη, φαίνεται να επηρεάζει πάρα πολύ και τη συμπεριφορά σου, που γίνεται πιο κλειστή, ενώ παίρνεις αποστάσεις από το περιβάλλον και τα πρόσωπα που κινούνται σε αυτό! Πάντως, την εβδομάδα αυτή δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ζήτημα, το οποίο φαίνεται πως θα δημιουργήσει αρκετή απόσταση με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Υδροχόους, που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους… Ίσως να νιώσεις πως οι ανάγκες σου είναι πλέον διαφορετικές, ίσως να νιώσεις πως κάτι στη σχέση αυτή έχει αλλάξει, ίσως ακόμα απλά να μην σε εκφράζει ένα τέτοιο μοντέλο σχέσης… Πολλά τα σενάριά και ξεκινούν όλα από τη δική σου ψυχολογία, η οποία περνά μια σημαντική μετάλλαξη το διάστημα που ο Πλούτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω! Δεν αποκλείεται, από την άλλη μεριά, και ο προβληματισμός ή τα θέματα της εβδομάδας, να αφορούν σε συνεργασίες σου στον επαγγελματικό χώρο, που και εδώ τα πράγματα δείχνουν να κινούνται κάτω από το βάρος μιας φορτισμένης καθημερινότητας, η οποία δυσκολεύει πάρα πολύ και το τοπίο και τις σχέσεις σου! Βεβαίως, και στην ερωτική σου ζωή το σκηνικό έχει μια μεγάλη πολυπλοκότητα, ακριβώς όπως και η ψυχολογία σου, μια και φαίνεται πως τα πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου είναι… πάνω από ένα! Και είναι ίσως αυτό το γεγονός που μεγαλώνει τον προβληματισμό και τα διλήμματά σου, αλλά από την άλλη μεριά σε κάνει να θέλεις να απολαύσεις όλες αυτές τις μοναδικές εμπειρίες, που έρχονται κοντά σου! Και θα το κάνεις, μια και η ανάγκη σου είναι να στραφείς σε ό,τι σου δίνει χαρά! Για το πώς βεβαίως θα ξεμπερδέψεις από όλο αυτό… Ε, αυτή είναι μια άλλη ιστορία!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα αλλά και με τον Καρκίνο υπάρχει πολύ μεγάλη φόρτιση στο μεταξύ σας και ενδεχομένως να είσαι κι εσύ αυτός που την προκαλεί! Ίσως η αφορμή να είναι και ένας Δίδυμος που έχει εισβάλει στη ζωή σου και σε διεκδικεί ολοκληρωτικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζώδια και ερωτικές προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 απο την αστρολόγο Μυρτώ

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Άσπρο ή μαύρο; Προτιμώ το κόκκινο!
Όταν μπει κάτι στο μυαλό σου, πάρα πολύ δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σε κάνει να το ξεπεράσεις ή να μην το κάνεις! Και τώρα, το διάστημα που προηγήθηκε αλλά και αυτό που θα ακολουθήσει, η τάση σου, η διάθεσή σου, είναι άκρως επαναστατική και είναι αυτή που εγείρει ένα σωρό ζητήματα, τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική! Έχεις ξεχάσει μάλλον τη λέξη “συμβιβάζομαι” και ακολουθείς τη δική σου πορεία, τις δικές αποφάσεις και το δικό σου δρόμο! Και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος, για τον οποίο θα δημιουργηθούν θέματα την εβδομάδα αυτή και στην προσωπική σου ζωή, αλλά και στην επαγγελματική, μια και μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με όλα αυτά που δεν αντέχεις να συμβιβαστείς μαζί τους! Όλα αυτά που νιώθεις ότι σε περιορίζουν, σε φυλακίζουν, σε κρατάνε μακριά από τις επιθυμίες σου, από το όνειρό σου, από τη διάθεση του να ζήσεις αυτό που εσύ επιλέγεις! Και ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό να διαλέξεις το δύσκολο δρόμο, μια και σαν Κριάρι που είσαι θέλεις πάντα να γίνεται το δικό σου! Αυτό βεβαίως έχει και το τίμημά του! Και είναι αυτό που θα σε φέρει αντιμέτωπο με πρόσωπα, με καταστάσεις που ίσως αντιταχθούν στις επιθυμίες σου και θα θελήσουν να σου επιβάλουν ένα άλλο μοντέλο από αυτό που εσύ έχεις επιλέξει να ζήσεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή, σηματοδοτώντας ίσως και μια περίοδο σημαντικής κρίσης, όπου εσύ καλείσαι να επιλέξεις ποιο δρόμο τελικά θα ακολουθήσεις στο σταυροδρόμι που ανοίγεται μπροστά σου… Από την άλλη μεριά, οι προκλήσεις γύρω σου δεν παύουν να υπάρχουν… Νέα πρόσωπα, αλλά και η δική σου διάθεση για μια πιο ανέμελη και χαλαρή ζωή, χωρίς πολλούς προβληματισμούς και άγχη! Θα έχεις διεξόδους, είναι γεγονός! Και ίσως είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα και από μια άλλη οπτική, πιο διευρυμένη, μια και η ζωή δεν είναι μόνο το άσπρο ή το μαύρο… Υπάρχουν χιλιάδες πανέμορφα χρώματα να διαλέξεις, να ζήσεις! Αλήθεια εσύ τι επιλέγεις;
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο, αλλά και με τον Αιγόκερω, οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες, μια και η διάθεσή τους να σου επιβάλουν τις δικές τους απόψεις, αλλά και το δικό τους τρόπο ζωής, όχι μόνο δεν σε βρίσκουν σύμφωνο, αλλά εγείρουν και έντονες αντιδράσεις από τη δική σου πλευρά! Ένας Δίδυμος πάντως, σε βοηθάει να διαλέξεις χρώμα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Έχω πάντα κοντά μου τους ανθρώπους, που αγαπώ και με αγαπούν!
Φαίνεται πως στο διάστημα αυτό η κοινωνικότητά σου έχει ξαναβρεί τους γνωστούς της ρυθμούς. Και όλα αυτά τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου, αυτά που αγαπάς, οι φίλοι σου, είναι εκείνοι που ενισχύουν, τροφοδοτούν ουσιαστικά την ψυχολογία σου και σε κάνουν να νιώθεις όλα τα όμορφα συναισθήματα, που δημιουργεί η αγάπη των δικών μας ανθρώπων! Ωστόσο, είναι το… μέσα σου, η ψυχή σου, που δεν ησυχάζει… Και την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως θα έρθει αντιμέτωπη με πράγματα, τα οποία την εγκλωβίζουν, ίσως και πρόσωπα ή καταστάσεις, που εδώ και καιρό πιέζουν ασφυκτικά την καθημερινότητά σου, αλλά και τη δουλειά σου, καθώς οι σχέσεις σου στον εργασιακό σου χώρο δεν θα λέγαμε πως λειτουργούν με τον ίδιο, τροφοδοτικό και ενισχυτικό τρόπο στην ψυχολογία σου… Το αντίθετο μάλιστα! Κι είναι πολύ πιθανό, το διάστημα αυτό κάποιοι να θελήσουν να σου επιβάλουν με απόλυτο τρόπο, είτε τις απόψεις τους, είτε το πώς πρέπει να κινείσαι, και αυτό θα προσθέσει ένα πολύ μεγάλο βάρος στο ψυχισμό σου, που είναι ήδη ευάλωτος και ευαίσθητος στις συμπεριφορές των άλλων! Είναι σημαντικό όμως τώρα να μην επιτρέψεις σε τίποτα και σε κανέναν να σε επηρεάσει αρνητικά! Εσύ είσαι αυτός που θα κρατήσει τις ισορροπίες και θα αρνηθεί τη συμμετοχή του σε καταστάσεις, οι οποίες σκοπό έχουν να σε ταλαιπωρήσουν, ψυχικά και σωματικά. Είναι σημαντικό να θέσεις τα όριά σου και να αναζητήσεις την πηγή της χαράς στα πρόσωπα εκείνα, που η διάθεσή τους είναι να βρίσκονται κοντά σου, όπως είναι οι φίλοι σου που είπαμε πριν. Αλλά και η ερωτική σου ζωή δεν φαίνεται να είναι αδιάφορη, καθώς υπάρχουν τα πρόσωπα εκείνα (ίσως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο) που σου δίνουν επιπρόσθετους λόγους να χαμογελάς!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο αλλά και με τον Αιγόκερω, φαίνεται πως δέχεσαι αρκετές πιέσεις, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλη ένταση στο μεταξύ σας! Ίσως οι λύσεις σου είναι ένας Δίδυμος, αλλά και ένας Ζυγός, είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τις ισορροπίες σου!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το παιχνίδι μπορεί να φαίνεται αθώο, έχει όμως πάντα και συνέπειες!
Όσο κι αν προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, να ξέρεις πως θα έχεις αρκετές προκλήσεις γύρω σου (αλλά και μέσα σου) οι οποίες δεν θα σε αφήνουν ούτε να ηρεμήσεις, αλλά ούτε και να δεις τα πράγματα ακόμη πιο αντικειμενική οπτική. Γεγονός είναι πάντως, πως η παρέλαση των προσώπων από τη ζωή σου το διάστημα αυτό, δεν τελείωσε, ούτε δείχνει να τελειώνει άμεσα… Υπάρχει συνέχεια και αρκετές εξελίξεις, μέσα σε ένα παιχνίδι που εγείρει έντονα το ενδιαφέρον σου, μια και από τη φύση σου, σου αρέσει και να παίζεις, αλλά και να ανταποκρίνεσαι στα παιχνίδια και στα πρόσωπα που τα προκαλούν! Το ερωτικό παιχνίδι παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το διάστημα αυτό, μπλέκοντας παλιά και νέα πρόσωπα σε ιστορίες, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου φέρει άλλη μια πρόκληση, οικονομικού περιεχομένου και ενδιαφέροντος, που για κάποιο λόγο δείχνει να σε πιέζει πολύ το διάστημα που θα ακολουθήσει… Ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις και παρελθοντικές καταστάσεις ή εκκρεμότητες, που για κάποιο λόγο έχεις αφήσει στην άκρη ή έχεις αδιαφορήσει… Ίσως υπάρξουν μεταβολές σε οικονομικά θέματα, που αφορούν σε πρόσωπα, με τα οποία είσαι στενά συνδεδεμένος, όπως ο σύντροφός σου ή οι συνεργάτες σου, και αυτό να έχει άμεσο αντίκτυπο στη δική σου ζωή… Αυτό είναι το ένα σενάριο, γιατί το επόμενο μιλάει για την ανάγκη σου, τη διάθεσή σου, να μοιραστείς όλα τα συναισθήματα που πηγάζουν κατευθείαν από την καρδιά σου… Και αυτή η πλευρά σου, η συναισθηματική, φωτίζεται από κάθε τι που θα φέρει στη ζωή σου μοναδικές ερωτικές εμπειρίες, μεταμορφώνοντας πλήρως τις νύχτες σου, δίνοντάς τους εκείνα τα περίεργα χρώματα, που δημιουργούνται όταν διεγείρονται οι αισθήσεις…
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο η έλξη είναι ακαταμάχητη, αλλά με τον Καρκίνο είναι που βγαίνει στην επιφάνεια η αισθησιακή σου πλευρά, στην οποία παραδίδεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζώδια και ερωτικές προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 απο την αστρολόγο Νίκη

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μήπως είναι η ώρα να θυμηθώ το… καβούκι μου;
Είναι σημαντική η… επανεκκίνηση, που γίνεται στο σκληρό δίσκο του μυαλού σου την εβδομάδα αυτή και που θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματικότητα και τα συναισθήματά σου από μια άλλη οπτική, πιο διευρυμένη. Θα καταλάβεις πως όλα αυτά, για τα οποία προβληματίστηκες η αγχώθηκες, ήταν μόνον στο μυαλό σου (τα περισσότερα από αυτά τουλάχιστον)! Ίσως με αυτή την επανεξέταση των προσώπων και των καταστάσεων, να ανοίξει η πόρτα σε κάτι ακόμα μεγαλύτερο: Στην άρνησή σου να συμμετέχεις σε καταστάσεις, οι οποίες δεν σε εκφράζουν! Πάνω σε αυτό καλείσαι να πάρεις μια πιο επίσημη θέση, αφού θα βρεθείς αντιμέτωπος με εκείνες τις συμπεριφορές, που σκοπό έχουν να σου επιβληθούν και να ασκήσουν επάνω σου τη δύναμη που διαθέτουν τα πρόσωπα, τα οποία λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι αυτό! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Καρκίνους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, το σίγουρο είναι πως θα νιώσεις ότι ίσως δεν ξέρεις αρκετά για το πρόσωπο που σε συντροφεύει… Είναι πολύ πιθανό τώρα να έρθεις αντιμέτωπος με μια πλευρά του εαυτού του, την οποία δεν είχες ούτε καν φανταστεί! Και βεβαίως, είναι αυτή η συμπεριφορά που πυροδοτεί και τη δική σου πιο σκληρή, πιο απόλυτη πλευρά. Γιατί ξέρεις πως μπορεί στα μάτια των πολλών να φαίνεσαι ένα γλυκό, ευαίσθητο και άκρως συναισθηματικό πρόσωπο, όμως αν χρειαστεί, μπορεί να αποκτήσεις τη σκληράδα ενός ατσάλινου τοίχου, όπου τίποτα, μα τίποτα δεν μπορεί να τον διαπεράσει… Σκέψου λίγο το σύμβολο σου, τον κάβουρα… όταν κλειστεί στο καβούκι του, είναι σα να μην υπάρχει εξωτερικός κόσμος… Είναι αυτό το πρόσωπο που φοράς τις ημέρες που θα ακολουθήσουν και με αυτό θα πάρεις τις αποφάσεις για το από εδώ και πέρα! Βεβαίως, η όλη κατάσταση σαφώς και μπορεί να αφορά σε θέματα ή συνεργασίες, που υπάρχουν και στην επαγγελματική σου ζωή, όπου το ''παιχνίδι'' είναι ανάλογο… Δεν αποκλείεται, βεβαίως, να προβληματιστείς πολύ και με την ένταση που δημιουργείται στα συναισθήματά σου, από ένα πρόσωπο που έχει άμεση σχέση με το παρελθόν σου, αφού νιώθεις πως η συνύπαρξη μαζί του από τη μια είναι αδύνατη, από την άλλη όμως δεν αντέχεις μακριά του, μια και η έλξη σας είναι ισχυρή… Φυσικά, δεν αποκλείεται μια καινούρια γνωριμία να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου το διάστημα που θα ακολουθήσει… μα και δεν είναι κάτι απλό ή συνηθισμένο…
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω, από τη μια να νιώθεις ότι συνύπαρξη μαζί του είναι αδύνατη, από την άλλη όμως, η ένταση που προκαλεί στο συναίσθημά σου ανεπανάληπτη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ερωτισμός παντού!
Έχετε παρατηρήσει τους καταρράκτες και την ορμητικότητα που έχουν τα νερά τους; Είναι τόση ένταση και η δύναμη του νερού, που μπορεί να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του! Είναι τόση ένταση και η δύναμη του συναισθήματός σου, που από την μία γοητεύει όποιον βρίσκεται κοντά σου, από την άλλη όμως δεν είναι παρά πολύ σίγουρο ότι τη χρησιμοποιείς μόνο για καλό! Και η εβδομάδα αυτή έρχεται να σε φέρει αντιμέτωπο με αυτό ακριβώς, με τη δύναμη του συναισθήματος και της καρδιάς σου! Ίσως είναι αυτή που σε οδηγεί σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο η διάθεσή σου απέναντί του έχει γίνει σχεδόν εμμονική, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο πάθους μεταξύ σας! Ίσως επίσης, το διάστημα αυτό χρειαστεί να αναθεωρήσεις λόγια ή υποσχέσεις που μπορεί να έχει δώσει και που φαίνεται πως δεν σε εκφράζουν πια, ή για κάποιο λόγο δεν μπορείς να τις υλοποιήσεις! Γεγονός είναι πως και οι καταστάσεις και τα πρόσωπα θα λειτουργήσουν άκρως διεγερτικά και για την ψυχολογία σου, και για την έκφραση του παροιμιώδους πάθους σου! Και βεβαίως, δεν αποκλείεται καθόλου να εμπλακείς σε μια νέα ερωτική ιστορία, με ένα πρόσωπο αντίστοιχο της δικής σου δυναμικής και δυνατοτήτων, σε ό,τι αφορά το ερωτικό βεβαίως… Μια και το διάστημα αυτό, η αδρεναλίνη σου κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα και έλκει γύρω σου τις αντίστοιχες καταστάσεις… Αυτές που μεταμορφώνουν και τις νύχτες σου!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω υπάρχει πάντα κάτι που σας ενώνει, μια πολύ δυνατή ερωτική χημεία. Αλλά και με τον Καρκίνο η επικοινωνία στο μεταξύ σας έρχεται από πολύ βαθιά… Από τις καρδιές σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Τώρα εσύ, είσαι… φίλος μου;
Άραγε σε ποια κατεύθυνση του ωκεανού θα ταξιδέψεις τούτη τη βδομάδα; Φαίνεται πως θα πας προς την κατεύθυνση εκείνη, που τα νερά είναι ζεστά και έχουν ένα οικείο χρώμα, που σε κάνει να νιώθεις βολικά στο να εκφραστείς… Μάλλον το μέρος αυτό είναι εκεί όπου χτυπάει πιο δυνατά η καρδιά σου, ανάμεσα στους φίλους σου! Όμως, κάπου εκεί υπάρχει κι ένα πρόσωπο, με το οποίο πολύ πιθανόν να έχεις ανταλλάξει πολλά ερωτικά βλέμματα μαζί του και ο ερωτισμός κάνει… βόλτες ανάμεσα σας, όμως για κάποιο λόγο, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να εκφραστεί! Και είναι πολύ πιθανό επίσης και η δική σου διάθεση, την εβδομάδα αυτή να προκαλέσει πιο έντονα γεγονότα, καθώς και την έκφραση αυτού του ανεκδήλωτου έρωτα… Άλλωστε, το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο ενεργειακά και εσύ έχεις πολύ έντονα συναισθήματα, για να τα κρατήσεις μέσα σου… Βεβαίως, πάντα παίζει το σενάριο και μιας νέας γνωριμίας, που όμως έχει πολύ έντονα ερωτικά χαρακτηριστικά, από αυτά που σε παρασύρουν σε κείνες τις κρύες και ανεξερεύνητες περιοχές του ωκεανού, που δεν ξέρεις ποτέ ούτε προς τα πού πηγαίνεις, ούτε και τι θα συναντήσεις μπροστά σου… Όμως, αυτό έχει και όλη τη γοητεία, που κρύβει μέσα του ο έρωτας, δε νομίζεις;
 
ΥΓ. Η εξερεύνηση μαζί με τον Καρκίνο, πάντα σε σπρώχνει σε μέρη που νιώθεις ήρεμος και προστατευμένος, μια και η χημεία στο μεταξύ σας έχει κάτι πολύ ζεστό και πολύ οικείο… Με τον Αιγόκερω, το πάθος είναι ανεξέλεγκτο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζώδια και ερωτικές προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 απο την αστρολόγο Στεφανία

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Άραγε, είναι κάτι κρυμμένο και δεν το βλέπω;
Μπορεί στην εβδομάδα αυτή να υπάρξουν αρκετά θέματα, τα οποία να σου αποσπάσουν το ενδιαφέρον, όπως τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις σου, στις οποίες καλείσαι να ανταποκριθείς, κάτι που βεβαίως δεν σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστο… Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές διευκολύνσεις, που θα σου δώσουν τις διεξόδους που χρειάζεσαι… Από την άλλη μεριά, είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο, που συναντάς στην καθημερινότητά σου, να έχει κάτι περισσότερο να σου πει ή να σου δώσει, όπως συναίσθημα… Αλλάζοντας τελείως το τοπίο του φετινού καλοκαιριού και προσθέτοντας εκείνες τις πινελιές που χρειάζονται και που είναι ικανές να διεγείρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και το δικό σου συναίσθημα… Δεν αποκλείεται πάντως να βρεθείς και μπροστά σε κάποιες αποκαλύψεις, οι οποίες ενδεχομένως να αφορούν στο σύντροφό σου, οι οποίες φαίνεται να έχουν ανατρεπτικό χαρακτήρα! Ή ακόμα, μπορεί να βρεθείς και μπροστά σε κάποιες αποκαλύψεις, από ένα πρόσωπο που νιώθει την ανάγκη να σου εκφράσει το πώς νοιώθει απέναντι σου. Ενδεχομένως να μην το είχες αντιληφθεί μέχρι τώρα, όμως θα αρχίσεις κι εσύ να βλέπεις το πρόσωπο αυτό με άλλα μάτια… Εκείνο το οποίο καλείσαι να προσέξεις περισσότερο, είναι οι εντάσεις που μπορεί να βγουν το διάστημα αυτό στον τρόπο που μιλάς, που εκφράζεσαι, αλλά και σε σχέση με τις απαιτήσεις που μπορεί να έχουν οι άλλοι απέναντί σου, καθώς και οι εμπλοκές που μπορεί να δημιουργηθούν με τα οικεία σου πρόσωπα, μια και οι διαφωνίες μπορεί να γίνουν πιο έντονες απ’ ό,τι περίμενες!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο και νιώθεις ότι υπάρχει πολύ μεγάλη κατανόηση στο μεταξύ σας, αλλά ευχαριστιέσαι πολύ να περνάς το χρόνο σου μαζί του! Με τον Αιγόκερω, ο αισθησιασμός είναι το δυνατό σας σημείο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φως παντού!
Αναρωτήσου… πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στη ζωή σου οι φίλοι σου; Τα πρόσωπα που νιώθεις ότι είναι κοντά σου, πόσο κοντά σου είναι πραγματικά; Αλλά πόσο κι εσύ είσαι κοντά τους, όταν σε χρειάζονται; Είναι αυτός ο απολογισμός, που θα σε βοηθήσει να είσαι πιο αντικειμενικός σε κάποια θέματα, που μπορεί να προκύψουν τις ημέρες που θα ακολουθήσουν ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα, και που θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή θέση… Βεβαίως, από την άλλη μεριά, διόλου απίθανο ανάμεσα στα φιλικά σου πρόσωπα να ανακαλύψεις και έναν θησαυρό! Ένα πρόσωπο, με το οποίο το μεταξύ σας δείχνει να έχει μια πολύ καλή ροή, ίσως και έναν ερωτισμό, που πολύ πιθανό να μην τον είχες αντιληφθεί! Και είναι αυτός ο ερωτισμός που θα σας φέρει πιο κοντά, θα σας ενώσει σε μία μαγική στιγμή, που θα αλλάξει τον κόσμο και των δυο σας… Θα τον φωτίσει, θα τον ομορφύνει και θα δώσει ένα άλλο νόημα σε τούτο το καλοκαίρι, στις ημέρες σας, αλλά πολύ περισσότερο στις νύχτες σας… Ένα άλλο σενάριο λέει πως μπορεί το πρόσωπο αυτό να μην είναι ένα φιλικό πρόσωπο, με το οποίο η σχέση μεταλλάσσεται, αλλά ένα νέο, το οποίο συναντάς μέσα από το φιλικό σου κύκλο… Όπως και να ‘χει, το καλοκαίρι αυτό έρχεται να χαρίσει τη λάμψη του και στη δική σου ζωή… Στέλνοντας αυτές τις μοναδικές αχτίδες του έρωτα, να γεμίσουν και την καρδιά και τη ζωή σου!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο υπάρχει πολύ μεγάλη οικειότητα που σας φέρνει κοντά και είναι αυτή, η οποία μεταλλάσσεται σε μια πιο προσωπική σχέση… Με τον Αιγόκερω το πάθος που βγαίνει από την ένωσή σας, είναι μοναδικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνε λίγο πίσω…
Κάνε κάτι σοφό! Κάτι που θα σου δώσει τη δυνατότητα να μετουσιώσεις την δύσκολη ενέργεια αυτής της εβδομάδας σε κάτι πολύ-πολύ ενδιαφέρον. Στάσου πιο πίσω… αφουγκράσου τα γεγονότα, τις σχέσεις σου, και προσπάθησε να μην πάρεις καθόλου θέση στις εξελίξεις, που θα διαδραματιστούν τις ημέρες που θα ακολουθήσουν! Και προπάντων, απόφυγε να εκδηλώσεις εκείνη τη δύσκολη πλευρά σου, που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το πώς νιώθεις εσύ… Σκέψου και λίγο τον άλλο, που έχεις απέναντί σου… πώς νιώθει άραγε, με το να έρχεται συνεχώς αντιμέτωπος με τη δική σου, εριστική συμπεριφορά; Γιατί γεγονός είναι πως είσαι εσύ αυτός που διαρκώς θέτει ζητήματα και προκαλεί τις καταστάσεις… Και τώρα, για μια ακόμα φορά, φαίνεται πως προκαλείς… επικίνδυνα τις σταθερές σχέσεις της ζωή σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Αιγόκερους που είναι δεσμευμένοι! Από την άλλη μεριά, είναι γεγονός ότι πλέον έχεις φτάσει σε ένα σημείο, που χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θα σε συντροφέψει ουσιαστικά παρακάτω. Τον τελευταίο καιρό νιώθεις να ζεις σε ένα περιβάλλον, το οποίο δεν σε εκφράζει, ούτε στην προσωπική σου ζωή, αλλά πολύ πιθανά ούτε και στην επαγγελματική! Κι αυτό το περιβάλλον θέλεις να αλλάξεις, ωστόσο επειδή όλα χρειάζονται το χρόνο τους και μια σχετική διπλωματία, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν με έναν πιο ομαλό τρόπο, δώσε το χρόνο που χρειάζεται στα πράγματα, έτσι ώστε κι εσύ να νοιώσεις πιο ανάλαφρος, αλλά και τα πράγματα να πάρουν το δικό τους δρόμο… Δεν αποκλείεται πάντως και η επιστροφή σου σε μια ιστορία από το παρελθόν, που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τον κύκλο της, ο οποίος φαίνεται πως έχει πολύ έντονα χαρακτηριστικά…
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο ό,τι μπορεί να σας απομακρύνει, είναι και αυτό που σας ενώνει. Τώρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί οι ισορροπίες στο μεταξύ σας είναι πολύ ευαίσθητες και μπορεί εύκολα να ανατραπούν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
 
Ζώδια και ερωτικές προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 απο την αστρολόγο Βίβιαν
 
Ζώδια και ερωτικές προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 απο την αστρολόγο Σμαρώ
 
Ζώδια και ερωτικές προβλέψεις μέχρι 6 Ιουλίου 2014 απο την αστρολόγο Σουζάνα
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-06-2014 00:00:00