blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 26
 

Ακόμα κι αν όλα γύρω σου σε δυσκολεύουν, να θυμάσαι πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο… Απλά, θα το καταλάβεις αργότερα!

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Η λογική και το συναίσθημα, είναι το δίπολο που δυναμιτίζει τις εξελίξεις, κυρίως όταν παγιδεύεται μέσα σε προσδοκίες που δεν εκπληρώνονται… Όμως, για σκέψου λίγο… είναι οι καταστάσεις ή τα πρόσωπα που σε απογοητεύουν, ή αυτό που πίστευες εσύ γι’ αυτά; Άλλωστε, αυτό είναι το παιχνίδι στο οποίο συμμετέχεις χρόνια τώρα, συνειδητά ή ασυνείδητα, και που σε απομακρύνει από την αλήθεια σου. Σε γεμίζει επιθυμίες ή προσδοκίες, τις οποίες όμως περιμένεις κάποιος άλλος να υλοποιήσει για σένα… Κι εδώ… αρχίζουν τα δύσκολα!

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις αρχές της εβδομάδας μας δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσουμε κάποιες παρελθοντικές επαγγελματικές καταστάσεις που μας προβλημάτισαν, ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στα ζώδια της Γης, δηλαδή Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαήμερου.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους και οι όψεις Ήλιου και Αφροδίτης

Όμως, έχουμε μπροστά μας την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που πρωταγωνιστεί την εβδομάδα αυτή και που συνοδεύεται από… guest εμφανίσεις του Ήλιου και της Αφροδίτης σε ανατρεπτικούς ρόλους!!!

Ήλιος και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο με Δία, είναι όψεις που θα ανοίξουν μια άλλη πόρτα στην πραγματικότητά σου… Όψεις που έρχονται να διαλύσουν κάθε ψευδαίσθηση ή αυταπάτη σου και να σου υπενθυμίσουν πως αν εσύ δεν πάρεις θέση απέναντι σε όσα διαδραματίζονται στην ζωή σου, θα συνεχίσεις να κινείσαι αναμεσά στα συναισθήματα της απογοήτευσης και της διάψευσης! Και πάντα θα αναρωτιέσαι γιατί υπάρχουν τόσες καταστάσεις γύρω σου, που σε δυσκολεύουν…

Δες το σαν μια πρόκληση, που σε προτρέπει να ξεφύγεις από τις συνηθισμένη σου οπτική, να αλλάξεις τις συνηθισμένες σου κινήσεις, που σε οδηγούν σε επαναλαμβανόμενα λάθη και σε απογοήτευση… Οι Δίδυμοι σε προτρέπουν να κινηθείς σε ένα πιο επιφανειακό κλίμα, ενώ ενισχύουν αυτή την επικοινωνιακή ανάγκη της ανταλλαγής πληροφοριών και γνώσης!

Το θέμα είναι πώς θα επεξεργαστείς και θα αξιοποιήσεις αυτή τη γνώση από εκεί και πέρα… Τα νέα ξεκινήματα της περιόδου αυτής χρειάζεται να στερεωθούν σε απόλυτα υγιείς και συμπαγείς βάσεις, χωρίς κανένα περιθώριο παρερμηνείας, προσδοκίας ή ενθουσιασμού. Μπορείς να βασιστείς μόνο στη διάθεσή σου να δουλέψεις σκληρά, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείς να δεις την περίοδο αυτήν σαν μια μεγάλη πρόκληση, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ανοίξεις έναν καινούργιο, δυναμικό κύκλο, όπου βεβαίως δεν έχουν θέση ανεδαφικά και ουτοπικά σενάρια… Οφείλεις να είσαι απόλυτα προσαρμοσμένος στην πραγματικότητα, αλλά και προετοιμασμένος να δουλέψεις πολύ σκληρά για οτιδήποτε επιδιώκεις! Ήλιος και Αφροδίτη σε διαδοχικές όψεις με Ποσειδώνα, Κρόνο και Δία, συνθέτουν ένα σενάριο με ιδιαίτερη πολυπλοκότητα, κυρίως στις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές, που την περίοδο αυτή κινούνται σε ένα περιβάλλον έντονων ανακατατάξεων. Οι καταστάσεις, οι συμπεριφορές και κυρίως οι απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσένα, σε κάνουν συχνά να τρέχεις και να μη φτάνεις! Βεβαίως, μπορείς να βάλεις ένα φρένο σε όλα αυτά και να θέσεις εκ νέου τα όριά σου, έτσι ώστε να αποφύγει πιέσεις τις οποίες δεν αντέχεις.

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους και νοιώθεις πως τον τελευταίο καιρό η κατάσταση στη σχέση σου έχει δυσκολέψει πολύ (κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου), η περίοδος αυτή έρχεται να φέρει στην επιφάνεια τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, προκειμένου να τα επιλύσεις. Είναι η στιγμή που διαλύεται κάθε αυταπάτη, κάθε ψευδαίσθηση, πως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά και από μόνα τους. Μόνο με δική σου πρωτοβουλία μπορεί να γίνει μια καινούργια έναρξη, έτσι ώστε να μπορέσεις να στραφείς σε πιο χαρούμενες, πιο υγιείς καταστάσεις, που θα σε εκφράζουν καλύτερα και θα σε αντιπροσωπεύουν. Χρειάζεσαι βεβαίως τον κατάλληλο εξοπλισμό: σθένος, τόλμη και κυρίως αποφασιστικότητα!

Ωστόσο, απόφυγε κάθε είδους υπερβολή, παρορμητική κίνηση και ακραία ή απόλυτη συμπεριφορά… Ο κύκλος αυτός ενισχύει το συναίσθημά σου, που μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις χωρίς σκέψη. Όμως τώρα, χρειάζεται να μελετήσεις και να μεθοδεύσεις με απόλυτο και συγκεκριμένο τρόπο τις κινήσεις σου! Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, πολύ πιθανόν παραλείψεις, λάθη ή εκκρεμότητες του παρελθόντος, να επανέλθουν στο προσκήνιο. Μην βιαστείς σε καμία περίπτωση να πάρεις θέση ή αποφάσεις που μπορεί παρακάτω να μετανιώσεις, και κυρίως μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα, που δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους απέναντί σου.

ΥΓ. Με τον Τοξότη αλλά και τον Ιχθύ, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας δεν είναι και το καλύτερο! Με τον Παρθένο χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα συγκεκριμένος και λεπτομερής σε κάθε συναλλαγή η σχέση σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Νοιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό, να ζήσεις πιο έντονα, να ανοίξεις στα φτερά σου για ένα ταξίδι στο άγνωστο, σε καινούργιες εμπειρίες και νέες γνωριμίες… Όμως, έχεις κάτι να ξεκαθαρίσεις πρώτα! Να ξεκαθαρίσεις καθετί το οποίο σε κρατά πίσω, δεμένο σε μια πραγματικότητα που δεν σου ταιριάζει και που σε απογοητεύει! Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως τα σχέδιά σου χρειάζεται για κάποιο λόγο να αναθεωρηθούν, γεγονός που σε δυσκολεύει ιδιαίτερα, όμως τώρα είναι σημαντικό να ψάξεις να βρεις πού είναι το λάθος και να το διορθώσεις! Αυτό θα σε απελευθερώσει και θα σου ανοίξει καινούργιους ορίζοντες, μια και ο κύκλος αυτός σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια νέα έναρξη, αν εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι, να ανακαλύψεις καινούρια ενδιαφέροντα, να γευτείς νέες εμπειρίες, αλλά και να οργανώσεις ένα μακρινό ταξίδι, ώστε να μπορέσεις αργότερα να το υλοποιήσεις!

Η συμβουλή της περιόδου αυτής για εσένα, είναι να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους, χωρίς προσδοκίες, χωρίς τα όνειρα εκείνα που σε βάζουν στη διαδικασία της προσμονής… Ασχολήσου μόνο με τον εαυτό σου και τι είναι καλύτερο για εσένα… Γιατί οι… άλλοι πάντα θα ζητούν και θα απαιτούν, και εσύ πάντα θα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες τους. Όμως τώρα, ο εαυτός σου αποκτά προτεραιότητα… Δωσ’ του την!

Και βέβαια, πρόσεξε ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου θέματα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που κινούνται σε ένα περιβάλλον ασάφειας, παρανοήσεων και παρεξηγήσεων και πολύ εύκολα μπορεί να ανατρέψουν τις ισορροπίες, δημιουργώντας πάσης φύσεως αντιπαραθέσεις ή ακόμα και την ματαίωση προγραμματισμένων σχεδίων σου. Επίσης, πρόσεξε και σε ό,τι σχετίζεται με συγγενικά πρόσωπα, αφού το κλίμα και εδώ παρουσιάζει ιδιαίτερη ευαισθησία και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις.

ΥΓ. Με τον Ιχθύ αλλά και τον Παρθένο καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στην επικοινωνία, αλλά και στις προσδοκίες που μπορεί να έχεις. Με τον Δίδυμο, φρόντισε να έχεις αρκετή υπομονή την περίοδο αυτή. Με τον Τοξότη, οι αποστάσεις θα βοηθήσουν και τις ισορροπίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν μπροστά σου ανοίγεται ένα περιβάλλον ευκαιριών και δυνατοτήτων, μην αναλώνεσαι στην ανακύκλωση του παρελθόντος! Βάλε ένα τέλος και άλλαξε την κατεύθυνση, αλλά κυρίως τον τρόπο σκέψης σου! Η Νέα Σελήνη του μήνα έρχεται να βελτιώσει σημαντικά την ψυχολογία σου, προκειμένου να μπορέσεις να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευελιξία τα θέματα που σε δυσκολεύουν. Και φυσικά, θα έχεις την τάση να βλέπεις την χαλαρή, την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, αφήνοντας πίσω σου οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει ή να σε δυσκολεύει!

Να θυμάσαι όμως, πως οφείλεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε δεν εξελίσσεται, δεν ολοκληρώνεται ή δεν σε εξυπηρετεί, γιατί αλλιώς οι ισορροπίες κυρίως στην ερωτική ζωή σου, θα διαταραχτούν… Μπορεί να υπάρξουν αρκετοί λόγοι για να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, όμως πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, φρόντισε να αναλάβεις τις ευθύνες σου! Αλλά και στις φιλικές σου σχέσεις, ένα περιβάλλον αναθεωρήσεων είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει αποστάσεις το διάστημα αυτό. Το κλειδί είναι να κατανοήσεις και τη δική σου ευθύνη απέναντι σε ό,τι διαδραματίζεται τώρα και να κάνεις τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις! Στον κύκλο αυτόν, όλα (ή… τα περισσότερα) βρίσκονται στο χέρι σου! Μπορείς να αποκαταστήσεις και την ερωτική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις, αρκεί να το θέλεις πραγματικά!

Ο τομέας στον οποίο χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός, είναι ο οικονομικός, που την περίοδο αυτή έχει έντονες διακυμάνσεις… Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο και παρελθοντικά θέματα, τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν επιτυχώς, προκειμένου να διευθετηθούν. Το μέτρο και η σύνεση θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την όποια οικονομική δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά σου.

ΥΓ. Με τον Δίδυμο χρειάζεται να δώσεις χρόνο στο μεταξύ σας, αλλά μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις ή νέα ξεκινήματα αρκετά αισιόδοξα. Με τον Τοξότη καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στην επικοινωνία και στις απαιτήσεις σου ή στο πως ανταποκρίνεσαι εσύ σε πιθανές απαιτήσεις του. Με τον Ιχθύ και τον Παρθένο, ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Ομολογουμένως, συχνά η επικοινωνία δεν εξυπηρετεί και δεν εξελίσσει τα θέματά σου. Ίσως να φταίει το γεγονός πως κι εσύ δεν είσαι απόλυτα προετοιμασμένος να διεκδικήσεις αυτό που νιώθεις πως χρειάζεσαι, ίσως να λειτουργείς κάτω από την παρόρμησή σου, ίσως κι άλλοι να μην είναι έτοιμοι να ακούσουν αυτά που έχεις να πεις… Όπως και να έχει, το κλίμα δεν ευνοεί τις υποθέσεις σου, ιδιαίτερα αν δεν είσαι απόλυτος και συγκεκριμένος στις θέσεις σου ή αν δεν έχεις κάνει την κατάλληλη προετοιμασία! Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, το κλίμα παρουσιάζει αρκετή αστάθεια, με αναβολές και ματαιώσεις, που μπορεί να οφείλονται σε λάθη και παραλείψεις, τόσο δικές σου όσο και των συνεργατών σου! Αυτό που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει, είναι η απόλυτη εστίαση και μεθόδευση, ακόμα και σε λεπτομέρειες που μπορεί να φαίνονται άνευ σημασίας!

Παράλληλα, στον κύκλο αυτόν οτιδήποτε σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή (και κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου), μπαίνει σε μια διαδικασία ανακατατάξεων… Πολύ συχνά, άλλα μπορεί να λες εσύ και άλλα να αντιλαμβάνεται ο σύντροφός σου (ή και το αντίθετο), γεγονός που δεν διευκολύνει τη σχέση σας και κυρίως δεν φέρνει λύσεις, που μπορούν να βελτιώσουν το κλίμα και τις συνθήκες μεταξύ σας. Σε κάθε περίπτωση δώσε χρόνο, γιατί το περιβάλλον έχει αρκετή ένταση που δεν βοηθά στην ομαλή εκτόνωση των καταστάσεων. Και βέβαια, είναι πολύ σημαντικό να είσαι κι εσύ συγκεκριμένος και σαφής σε αυτά που θέλεις από το ταίρι σου.

ΥΓ. Με τον Δίδυμο και τον Τοξότη κράτησε τις αποστάσεις και φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεκριμένος σε οτιδήποτε επιδιώκεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί αλλιώς μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Με τον Ιχθύ, μπορει να νοιώσεις πως ούτε εσύ ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του, αλλά ούτε και εκείνος στις δικές σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

ΛΕΩΝ

Μπορεί σε κύκλο αυτόν οι εξελίξεις να μην είναι θεαματικές, μπορούν όμως να λειτουργήσουν σαν ένα κίνητρο για να κάνεις ένα ίσως μικρό, αλλά ουσιαστικό βήμα στην κατεύθυνση που επιθυμείς. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει κυρίως τα θέματα που αφορούν τις ιδέες, τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου, που τώρα είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν εμπόδια, όχι όμως αξεπέραστα! Και όλα σχετίζονται με το αν και κατά στηρίζεσαι στους άλλους και όχι στον εαυτό σου, για να φτάσεις εκεί που επιδιώκεις! Αυτό μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση στον ψυχισμό σου, όμως αν αποφασίσεις να αναλάβεις πλήρως την ευθύνη της μεθόδευσης των σχεδίων σου, μπορείς πραγματικά να ελπίζεις πως τα πράγματα θα εξελιχθούν με ένα θετικό τρόπο!

Ένας άλλος τομέας που ενεργοποιείται είναι αυτός που σχετίζεται με τους φίλους σου. Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν θέματα, τα οποία σας είχαν προβληματίσει ή σας είχαν κρατήσει σε απόσταση στο παρελθόν… Αν τώρα τα διαχειριστείς με κατανόηση και κυρίως με μια θετική διάθεση, μπορεί πραγματικά οι σχέσεις σου να αποκατασταθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, το διάστημα αυτό καλό είναι να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου στους γύρω σου, γιατί δεν είναι σε θέση ούτε να σε κατανοήσουν, ούτε και να σε βοηθήσουν.

Ο οικονομικός τομέας αποκτά πολύ μεγάλη ευαισθησία την περίοδο αυτή… Το διάστημα αυτό δεν ευνοεί ανοίγματα και ριψοκίνδυνες κινήσεις, ιδιαίτερα αν δεν είναι απόλυτα μεθοδευμένες και οργανωμένες ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρειά τους, καθώς μπορεί να σου δώσουν αντίθετα αποτελέσματα. Προσοχή επίσης και στη σχέση σου με τα παιδιά ή τον σύντροφό σου, γιατί το μεταξύ σας έχει αρκετή ένταση, που καλό είναι να διαχειριστείς με ευελιξία και ψυχραιμία.

ΥΓ. Με τον Δίδυμο και τον Τοξότη καλό είναι να είσαι προσεκτικός, γιατί το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο γι’ αυτούς. Με τον Ιχθύ και τον Παρθένο, ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και ανοίγματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου, στο ζώδιο των Διδύμων, πρακτικά για εσένα σημαίνει πως έχει έρθει η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις από τους άλλους, ποιοι είναι ουσιαστικά κοντά σου σε ό,τι χρειάζεσαι, ποιους μπορείς να εμπιστευτείς, με ποιους μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, αλλά κυρίως πώς νοιώθεις εσύ απέναντι στα πρόσωπα που υπάρχουν την περίοδο αυτή στη ζωή σου! Είναι πολύ πιθανό τα κριτήριά σου να είναι ιδιαίτερα αυστηρά, γεγονός που αυτόματα περιορίζει και τον κύκλο των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν θέματα από το παρελθόν, τα οποία ενεργοποιούν έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων! Σαφώς και είναι μια εποχή ξεκαθαρισμάτων, το έχεις νοιώσει πολύ καλά στις σχέσεις σου, στην καθημερινότητά σου και στην ψυχολογία σου!

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, ο κύκλος αυτός πολύ πιθανόν να σε βάλει σε μια διαδικασία αναθεωρήσεων σχετικά με το σύντροφό σου. Όμως και στην επαγγελματική σου ζωής, ένας αντίστοιχος κύκλος έρχεται να ξεκαθαρίσει συνεργάτες, συνεταίρους, αλλά και όποιο πρόσωπο γενικότερα νιώθεις πως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Το ερώτημα είναι, πόσο αντικειμενικός είσαι ή τι περιμένεις από τους άλλους. Το να κρατηθείς εστιασμένος στην αλήθεια σου, είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σε βγάλει από πολύ μεγάλες δυσκολίες και διαψεύσεις! Και βέβαια, την περίοδο αυτή δώσε σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί αυτές μπορεί να κάνουν τη διαφορά!

ΥΓ. Με τον Δίδυμο καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις, γιατί το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και οι ισορροπίες μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανατραπούν. Με τον Ιχθύ καλό είναι να αποφύγεις να εμπλακείς σε επαγγελματικές προτάσεις που δεν είσαι σίγουρος πως μπορείς να εξυπηρετήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ερωτήματα που προκύπτουν στον κύκλο αυτόν σε βάζουν στη διαδικασία να αναθεωρήσεις οτιδήποτε μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσες σημαντικό! Εστιάζει επίσης και στις εξελίξεις των οικονομικών σου, μια και για σένα αυτός είναι ένας τομέας που παρέχει ασφάλεια στη ζωή σου! Το κλίμα που δημιουργείται τώρα χρήζει ειδικής διαχείρισης, μια και είναι πιθανό να προκύψουν θέματα από το παρελθόν, τα οποία δεν χειρίστηκες όπως έπρεπε, γεγονός που σου δημιουργεί ένα πρόσθετο άγχος ή προβληματισμό. Και βεβαίως, ο κύκλος αυτός επηρεάζει και τον τομέα των σχέσεών σου και μπορεί να σε βάλει στην διαδικασία της διακοπής μιας σχέσης, που νιώθεις πως σταματά την εξέλιξή σου ή δεν εκφράζει άλλο το συναίσθημα, τις προθέσεις ή τις απαιτήσεις σου!

Ωστόσο, δεν παύει να είναι ένας κύκλος που σε βοηθά να δεις πιο καθαρά λάθη και παραλείψεις, και να τα διορθώσεις! Το μέτρο και η σύνεση, που έτσι κι αλλιώς είναι ποιότητες δικές σου, μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία την περίοδο αυτή. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα νέο κίνητρο, μια ευκαιρία μέσα από την οποία μπορείς να ισοφαρίσεις τις όποιες απώλειες ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, με ιδιαίτερα ωφέλιμο χαρακτήρα.

ΥΓ. Με τον Δίδυμο και τον Τοξότη κάθε οικονομική συναλλαγή χρειάζεται να περνά από πολύ αυστηρά φίλτρα ελέγχου. Με τον Ιχθύ κράτησε τις αποστάσεις, γιατί άλλα μπορεί να περιμένεις εσύ και άλλα να είναι διατεθειμένος να σου προσφέρει εκείνος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κι ενώ εσύ έχεις τα σχέδιά σου, η Νέα Σελήνη του μήνα έχει… άλλα σχέδια για σένα! Συνεπώς, ό,τι κι αν προγραμματίζεις, καλό είναι να έχεις κατά νου πως οι εξελίξεις δεν θα είναι απαραίτητα αυτές που εσύ επιδιώκεις! Ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου περνά από ανακατατάξεις, αναβολές και συχνά ματαιώσεις. Επίσης, έκτακτα έξοδα που αφορούν συχνά θέματα του σπιτιού, αλλά και αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα, μπορεί να ανεβάσουν τους τόνους στην καθημερινότητά σου, συχνά χωρίς αποτέλεσμα… Άλλωστε, η επικοινωνία δεν είναι εύκολο να διευθετήσει ή να επιλύσει τα προβλήματα της περιόδου, καθώς υπάρχει μια ασάφεια και μια έλλειψη κατανόησης του ενός απέναντι στον άλλον.

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Παρθένους, ο κύκλος αυτός μπορεί να επαναφέρει και παλαιότερα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση αυτή, βάζοντάς σε στη διαδικασία να πάρεις θέση απέναντι σε καταστάσεις οι οποίες δεν σε εκφράζουν, σου δημιουργούν σύγχυση ή ακόμα και σε απογοητεύουν. Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως ο σύντροφός σου δεν είναι σε θέση να κατανοήσει τις ανάγκες σου, γεγονός που οξύνει πολύ το κλίμα των αντιπαραθέσεων μεταξύ σας. Ένα αντίστοιχο κλίμα φυσικά επικρατεί και στην επαγγελματική σου ζωή, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις.

Το μυστικό στον κύκλο αυτόν είναι να μην σταθείς σε οτιδήποτε αναχαιτίζει τη δράση σου, αλλά να κινηθείς αποφασιστικά προς την κατεύθυνση που επιδιώκεις, είτε σχετίζεται με την προσωπική είτε με την επαγγελματική σου ζωή. Κυρίως, προσπάθησε να κρατήσεις την κρίση σου αντικειμενική, αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις λανθασμένες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από τον δρόμο σου… Και βέβαια, σε καμία περίπτωση μην σκεφτείς ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις… Όλα είναι στο χέρι σου!

ΥΓ. Με τον Τοξότη και με τον Δίδυμο, καλό είναι να κρατήσει τις αποστάσεις, αλλά και να είσαι πάρα πολύ λεπτομερής και προσεκτικός στην επικοινωνία μαζί τους. Με έναν Ιχθύ από το παρελθόν απόφυγε να ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου, αλλά και σε μια νέα γνωριμία δώσε χρόνο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα σου γίνεται απαιτητική, με ένα σωρό θέματα που χρειάζεται να διαχειριστείς και να επιλύσεις, αλλά και ένα κλίμα που δεν συνηγορεί στην εξυπηρέτησή τους. Η Νέα Σελήνη έρχεται να ανοίξει έναν κύκλο ιδιαίτερα απαιτητικό και στα επαγγελματικά σου, μια και οι καταστάσεις πολύ συχνά μπορεί να νιώσεις πως διογκώνονται… Το μικρό γίνεται μεγαλύτερο, κάθε λέξη μπορεί να παρεξηγηθεί πολύ πιο εύκολα, ενώ συχνά έρχονται στο προσκήνιο και παρελθοντικές εκκρεμότητες, λάθη ή παραλείψεις. Το παρασκήνιο καλά κρατεί και δημιουργεί τα δικά του πολύπλοκα σενάρια, συχνά δημιουργώντας εμπόδια στα σχέδιά σου, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι κι εμπιστεύεσαι.

Αυτό που πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει και να σου δώσει νέα ώθηση στην ψυχολογία σου, είναι να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, με τη φυσική σου κατάσταση, να διαμορφώσεις σε ένα νέο, πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και να ξεκινήσεις μια μορφή άσκησης, που θα βελτιώσει πολύ και την εσωτερική, αλλά και την εξωτερική σου κατάσταση. Γιατί σε κάθε εποχή και σε κάθε περίοδο, το θέμα είναι πού θα στραφείς… Τώρα λοιπόν στρέψου σε σένα!

Μην ξεχνάς πως ο κύκλος αυτός μπορεί να παρουσιάσει διαφόρων ειδών διαψεύσεις σε σχέδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Ακόμα και συμφωνημένες καταστάσεις μπορεί να παρουσιάσουν ματαιώσεις ή αναβολές, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να εξετάζεις με λεπτομέρεια κάθε δέσμευση που αναλαμβάνεις, αλλά και οτιδήποτε αφορά νέες ενάρξεις ή εργασιακά θέματα που προκύπτουν τώρα. Να θυμάσαι επίσης ότι η περίοδος αυτή μπορεί να έχει και πολλά ψέματα, που σε αποπροσανατολίζουν!

ΥΓ. Με τον Δίδυμο και τον Τοξότη, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα, αλλά και τις υποθέσεις που προκύπτουν γενικότερα. Με τον Ιχθύ καλό είναι να μην εμπιστευτείς οτιδήποτε σου λέει την περίοδο αυτή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την περίοδο αυτή σε απασχολούν διλήμματα, προβληματισμοί, άγχη και ανησυχίες, που ομολογουμένως δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά τις καταστάσεις που διαδραματίζεται γύρω σου, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή, που την περίοδο αυτή κινείται σε ένα περιβάλλον ασάφειας και κυρίως αστάθειας! Κι επειδή είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σου, καλό είναι το διάστημα αυτό να μην ανοίξεις συζητήσεις που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ίσως ακόμα το διάστημα αυτό να υπάρξουν αναβολές ή και ματαιώσεις σε σχέδια, τα οποία είναι ήδη προγραμματισμένα, αλλά για κάποιο λόγο δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις έτσι όπως τα είχες φανταστεί. Και να θυμάσαι πως υπάρχει ένα παρασκήνιο, το οποίο το διάστημα αυτό δεν φαίνεται να λειτουργεί και με τόσο καλές προθέσεις απέναντι σου… Οι αποστάσεις πάντα βοηθούν, και στην προκειμένη περίπτωση ακόμη περισσότερο. Επίσης, δεν αποκλείεται να χρειαστεί το διάστημα αυτό να σταθείς και να φροντίσεις ένα πρόσωπο, που φαίνεται να σε έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Το καλό σενάριο της περιόδου σε προτρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να αναλύσεις περισσότερο το συναίσθημά σου, να το κατανοήσεις, αλλά και να κάνεις μια εσωτερική ταξινόμηση, που θα σε βοηθήσει. Αν νιώσεις την ανάγκη, ζήτα και τη βοήθεια ενός ειδικού, που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την ψυχολογία, αλλά και τον εαυτό σου, έτσι ώστε παρακάτω να μπορέσεις να περάσεις στη δράση και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

Στην ερωτική σου ζωή, ο κύκλος αυτός δημιουργεί ένα περιβάλλον έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Ίσως επίσης μια σχέση από το παρελθόν επανέλθει, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης και αναβρασμού, που είναι και δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Βεβαίως, οι εξελίξεις μπορεί να αφορούν και μια σχέση που κινείται στο παρασκήνιο τη ζωή σου…

ΥΓ. Με τον Τοξότη και με τον Δίδυμο χρειάζεται να κρατήσεις τις αποστάσεις, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με την εργασιακή σου ζωή, γιατί η επικοινωνία δεν διευκολύνει τις ισορροπίες στο μεταξύ σας. Αλλά και με τον Ιχθύ κράτησε κάποιες αποστάσεις, ακόμα κι αν τώρα το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό και ζεστό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λίγο οι εξελίξεις της περιόδου, λίγο το συναίσθημά σου που βρίσκεται σε αναβρασμό, την εβδομάδα αυτή, αλλά και γενικότερα την περίοδο που διανύουμε, γίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητικός, επίμονος και απόλυτος. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αφορά τα οικονομικά σου και ενδεχομένως να σε δυσκολέψει, μέσα από παρελθοντικές εκκρεμότητες ή κινήσεις που δεν έδωσαν τα αποτελέσματα που περίμενες! Ίσως ακόμα, κάποιες αλλαγές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, να επηρεάσουν άμεσα και την δική σου ζωή.

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, μια και συχνά γίνεσαι ιδιαίτερα απαιτητικός και εριστικός, ενώ και οι άλλοι αντιδρούν έντονα σε αυτή σου την συμπεριφορά σου. Κι επειδή τόσο ο οικονομικός, όσο και ο συναισθηματικός σου τομέας, που ενεργοποιούνται στον κύκλο αυτόν, είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για σένα, χρειάζεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και κυρίως να μην γίνεσαι απόλυτος, σκληρός ή δογματικός στη συμπεριφορά σου… Φρόντισε να λειτουργείς με το συναίσθημά σου, που πάντα βρίσκει τον τρόπο να γλυκαίνει και να βελτιώνει τόσο τη δική σου ψυχολογία, όσο και των γύρων σου!

ΥΓ. Με τον Τοξότη και με τον Δίδυμο, φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις απαιτήσεις που έχεις απέναντί τους, αλλά και γενικότερα σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, είτε είναι προσωπική είτε επαγγελματική. Αλλά και με τον Ιχθύ πρόσεξε πολύ αυτά που λες, αλλά και πόσο εμπιστεύεσαι τα λόγια ή τις υποσχέσεις του. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα. 

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει τόσο την οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Γεγονότα του παρελθόντος πολύ πιθανόν να σου χτυπήσουν ξανά την πόρτα, μέσα από έναν νέο κύκλο εξελίξεων και δεδομένων, προκειμένου να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε πρόσωπα και καταστάσεις, που νιώθεις ότι πλέον έχει έρθει η ώρα να αποσυρθούν από τη ζωή σου. Ο κύκλος αυτός συχνά θα σου δίνει ερεθίσματα, που όχι μόνο δεν θα σε διευκολύνουν, αλλά θα σου δημιουργούν ένα πρόσθετο άγχος και ένταση στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Και επειδή γεγονός είναι πως και εσύ δεν μπορείς να είσαι απόλυτος και ξεκάθαρος σε αυτά που νιώθεις, αλλά και στις κινήσεις που επιλέγεις να κάνεις, φρόντισε να δώσεις χρόνο…

Σε καμία περίπτωση να μην βιαστείς να πάρεις οριστικές θέσεις και αποφάσεις, κυρίως αν δεν είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες που μπορεί να έχουν. Το να παραμείνεις στη θέση του παρατηρητή, είναι σίγουρο πως θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να κερδίσεις χρόνο που στα σίγουρα σου χρειάζεται.

Και η ερωτική σου ζωή περνά από ένα περιβάλλον αναταράξεων, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, καθώς ο κύκλος αυτός εντείνει την απόσταση που πιθανά να υπάρχει με τον σύντροφο σου.

ΥΓ. Με τον Δίδυμο και τον Τοξότη το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και οι ισορροπίες εξαιρετικά ευμετάβλητες. Πρόσεξε ιδιαίτερα τι υπόσχεσαι, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι παρακάτω θα μπορέσεις να είσαι συνεπής στις δεσμεύσεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,23/μήνυμα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-05-2016 18:40:00