blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου 2015

Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και προβλέψεις από τη  Μυρτώ Αποστόλου

Άραγε, τι είναι σωστό και τι λάθος; Έχετε σκεφτεί πως αυτό το ορίζουμε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας; Πιστεύουμε πως σωστό είναι ό,τι κάνουμε και ανταμειβόμαστε γι’ αυτό, ενώ το λάθος έχει πάντα μέσα του μια τιμωρία! Το δίπολο “σωστό-λάθος” πάντα δημιουργεί μια σύγχυση στις επιλογές και διλήμματα, που συχνά τριγυρνούν στο μυαλό μας και δεν του επιτρέπει να πάρει τη σωστή απόφαση. Παράλληλα, έχει και άλλες προεκτάσεις, αφού ο φόβος να μην κάνουμε την λάθος κίνηση, μας ακινητοποιεί… Όμως, έχεις αναλογιστεί πόσο πολύτιμα είναι τα λάθη μας; Πόσο σημαντικές πληροφορίες μας δίνουν;
 
Η έκλειψη Σελήνης αυτή την εβδομάδα ενεργοποιεί ακριβώς αυτό το δίλημμα: Τι να κάνω τώρα; Ποια απόφαση είναι η σωστή και ποια κατεύθυνση είναι καλό για μένα να ακολουθήσω;

Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό

Το ξεκίνημα του Απρίλη χαρακτηρίζεται από μία εκρηκτική Πανσέληνο, που συνοδεύεται από την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στον άξονα Ζυγού-Κριού, στον άξονα δηλαδή που αφορά τις σχέσεις μας! Οι ενέργειες γίνονται συχνά ασφυκτικές, σε πιέζουν να πάρεις θέση, να ακολουθήσεις την μια κατεύθυνση ή την άλλη! Και τώρα, είτε θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάτι που μπορεί να μην σου πηγαίνει, όμως εξυπηρετεί τις υποτιθέμενες ισορροπίες στη ζωή σου, ή θα ακολουθήσεις τις εντολές της καρδιάς σου, της ψυχής σου, του συναισθήματός σου… Το ερώτημα είναι: Συμβιβασμός ή ρήξη; Με ποιόν τρόπο παίρνεις τις αποφάσεις σου; Με την λογική ή με την καρδιά σου;
 
Η Πανσέληνος αυτή πολύ συχνά θα σου προκαλέσει μια αίσθηση… ασφυξίας και πολύ πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο και όλα εκείνα τα συναισθήματα που έχεις καταπιέσει, όλες εκείνες τις καταστάσεις με τις οποίες συμβιβάστηκες χωρίς να το θέλεις, χωρίς να σου πηγαίνουν πραγματικά! Τώρα, και ίσως με απότομο ή ακραίο τρόπο, θα προκύψουν εκείνες οι ξαφνικές ανατροπές, που θα σε απαλλάξουν από κάθε τι που λειτούργησε συμβιβαστικά, χωρίς να σε εκφράζει… Η έντονη τάση αποδέσμευσης, σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις, να απελευθερωθείς και να πας παραπέρα! Και σε μια καταπιεσμένη ψυχολογία… πότε δεν ξέρεις πότε θα γίνει η έκρηξη! Γιατί το συναίσθημα όταν αποφασίσει να εκφραστεί, δεν ξέρεις πότε ποιόν τρόπο θα βρει!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Ωστόσο, η εβδομάδα έχει μια ποικιλία όψεων και ενεργειών, που σε ξεσηκώνουν, όπως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα την Δευτέρα, μια όψη που αφορά πάλι το συναίσθημα, μια και είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον έρωτα και την… υπερβολή του! Η όψη αυτή θα πυροδοτήσει, θα φουντώσει, θα ενεργοποιήσει την επιθυμία της ερωτικής ανταλλαγής, που θα δημιουργήσει εντάσεις και πάθη!
 
Νέες ερωτικές ιστορίες, νέα σενάρια, καινούργια σκηνικά, δίνουν μια ξεχωριστή νότα στην εβδομάδα που ακολουθεί και που φουντώνει τα συναισθήματα, τις διαθέσεις, και ενώνει τα πρόσωπα κάτω από πολύ ξεχωριστές και ιδιαίτερες συνθήκες!

Ερμής στον Κριό και Άρης στον Ταύρο

Παράλληλα, την Τρίτη δύο σημαντικές μετακινήσεις, αυτή του Ερμή στο ζώδιο του Κριού και του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, έρχονται να ενεργοποιήσουν μια νέα σειρά εξελίξεων για τα ζώδια της Φωτιάς και της Γης.

Ήλιος σε τρίγωνο με Δία

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία την Πέμπτη, θα τροφοδοτήσει την ελπίδα, θα ανοίξει την πόρτα της Τύχης και θα προσκαλέσει τους… εκλεκτούς, για να τους δώσει τα δώρα που το σύμπαν έχει φέρει για αυτούς… Αλλά και να υπενθυμίσει πως κάθε αλλαγή, κάθε βελτίωση, κάθε ευκαιρία που μπορεί να σε πάει παραπέρα, γίνεται εξαιρετικά απλή διαδικασία, όταν βγαίνει από την καρδιά σου κι όταν υποστηρίζεται από την αλήθεια σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Με την έκλειψη αυτή, έρχεσαι αντιμέτωπος με μια συγκεκριμένη πραγματικότητα: Εσύ και οι Άλλοι! Ποια είναι η ποιότητα των σχέσεων σου, τελικά; Και πόσο οι συμβιβασμοί που έχεις κάνει, συμβαδίζουν με την αλήθεια σου και την ψυχολογία σου, και σου επιτρέπουν μια ισορροπημένη και αρμονική ζωή και καθημερινότητα; Σε τέτοιου είδους ερωτήματα καλείσαι να απαντήσεις, αφού οτιδήποτε δεν λειτουργεί όπως το έχεις επιλέξει, θα σε πιέσει, θα σε ζορίσει και θα '''απαιτήσει'' από εσένα να πάρεις θέση!
 
Και σαν Κριός που είσαι, με την ορμητικότητά σου είναι πολύ πιθανό να κάνεις ανατροπές ξαφνικές, απρόσμενες, και να πετάξεις οτιδήποτε δεν συνάδει με την εσωτερική σου ποιότητα και ανάγκη! Είναι μια περίοδος ανατροπών, που θα σε οδηγήσει από μια κατάσταση σε μια άλλη! Το ερώτημα που προκύπτει είναι: Ξέρεις πού θέλεις να πας; Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, έρχεται να σου ανοίξει μια φωτεινή διαδρομή και να σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις το όνειρό σου, την βαθιά σου επιθυμία, και να βρεθείς εκεί που πρέπει να βρίσκεσαι…
 
ΥΓ. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες βελτίωσης στα οικονομικά σου, με διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, συμφωνίες ή και νέες συνεργασίες, από τις οποίες βγαίνεις ιδιαίτερα κερδισμένος!
 
Με τον Λέοντα οι εξελίξεις που έρχονται σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Προσοχή στην σχέση σου με τον Ζυγό, γιατί οι συγκρούσεις είναι αναμενόμενες! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Η έκλειψη αυτή έρχεται να διευρύνει τις προοπτικές σου, τις δυνατότητές σου και τη διάθεσή σου να πας πάρα πέρα τα όνειρά σου, ενώ σε βοηθά να κάνεις ένα σημαντικό, επόμενο βήμα! Έχεις ανάγκη να αποκτήσεις καινούρια ενδιαφέροντα, καινούριες γνώσεις, που θα τροφοδοτήσουν την καθημερινότητά σου με νέα δεδομένα. Είναι η εποχή που δεν αντέχεις ούτε να περιορίζεσαι, ούτε να κλείνεσαι, ούτε να απομονώνεσαι! Θέλεις να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, να ανταλλάξεις την ενέργεια σου, τα ενδιαφέροντά σου, τις διαθέσεις σου… Να δώσεις και να πάρεις ιδέες, εμπειρίες και συναίσθημα!
 
Και είναι πολύ πιθανό, να υπάρξουν ξαφνικές κι απρόβλεπτες εξελίξεις, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που σχεδιάζεις. Ανοίγεται μια πόρτα στο άγνωστο, που όμως έχει πολύ ενδιαφέρον, αφού σε βάζει σε καινούργιες διαδρομές! Τα πρόσωπα που θα συναντήσεις, έχουν κάτι σημαντικό να σου πουν, κάτι σημαντικό να ανταλλάξουν μαζί σου, ενώ δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να σε απογειώσει!
 
Όχι, δεν είναι μια συνηθισμένη περίοδος! Είναι μια περίοδος που μπορεί να σου δώσει σημαντικές εξελίξεις, που θα σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σου και στις φιλοδοξίες σου!
 
ΥΓ. Σημαντική βοήθεια συ προσφέρει το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία. Σε βοηθά να… ξεκολλήσεις, ξυπνά διαθέσεις και ενδιαφέροντα, που μπορεί να είχες ξεχάσει, και σου φέρνει μοναδικά δώρα, τα οποία σου ανανεώσουν την διάθεση! Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν τα επαγγελματικά σου!
 
Με τον Κριό, όλα μοιάζουν πιο όμορφα και πιο φωτεινά! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η έκλειψη συνοψίζει όλο το νόημα της περιόδου που έχεις διανύσει μέχρι τώρα, αλλά που θα διανύσεις και παρακάτω, και που λέει: Τόλμησε την αλλαγή, μια και όλες οι πλανητικές συγκυρίες συντελούν σε αυτήν! Τώρα είναι μια εποχή που μπορείς να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει, δεν σε αντιπροσωπεύει, σε ζορίζει, σε πιέζει, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου, που γεγονός είναι πως στο διάστημα αυτό περνούν από αρκετούς σκοπέλους!
 
Πολύ πιθανόν η δουλειά σου να σου προσφέρει ευκαιρίες αναβάθμισης, επέκτασης ή αναδιαμόρφωσης ενός σκηνικού, που μπορεί μέχρι τώρα να σε δυσκόλευε. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά σε τέτοιου είδους ζητήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να προσφέρει μια βελτίωση των συνθηκών στον εργασιακό χώρο ή ακόμα κι έναν έρωτα, που εκδηλώνεται στο χώρο της δουλειάς! Δεν αποκλείεται ωστόσο να έχεις ξαφνικές εξελίξεις γενικότερα, που αφορούν τα σχέδιά σου. Μια σημαντική στήριξη ή μία σημαντική βοήθεια, σου δίνει καινούργιες εναλλακτικές που σε εξυπηρετούν πολύ!
 
Εξελίξεις όμως φαίνεται να έχεις και στην ερωτική σου ζωή. Θέλεις να ζήσεις πιο έντονα, να βγεις, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ακολουθήσεις την καρδιά σου… Και είναι πολύ πιθανό, κάπου εκεί ανάμεσα στον κόσμο και στα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου, ένα βλέμμα να τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον σου… Ένα βλέμμα πολλά υποσχόμενο!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία την εβδομάδα αυτή, σου προσφέρει μια ευκαιρία, ίσως και την υλοποίηση ενός σχεδίου ή μίας ιδέας σου, την οποία μεθοδεύεις εδώ και καιρό. Και δεν αποκλείεται ένα ταξίδι να ανανεώσει σημαντικά την ψυχολογία σου!
 
Με τον Λέοντα οι εξελίξεις είναι θεαματικές! Αλλά και με τον Κριό, υπάρχουν πολύ ευχάριστες προκλήσεις, στις οποίες… ανταποκρίνεσαι! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ακόμα μια φορά δοκιμάζονται οι αντοχές σου, αλλά και η διπλωματία σου στον εργασιακό σου χώρο. Όλα μοιάζουν να έχουν βαλθεί να σε… τεστάρουν, μια και η καθημερινότητά σου γεμίζει διλήμματα, ενώ τα γεγονότα που λειτουργούν προκλητικά απέναντί σου, πληθαίνουν! Πολύ πιθανόν να νιώσεις πως έχεις φτάσει στα όριά σου! Όμως, πριν κανείς την οποιαδήποτε κίνηση, φρόντισε να σκεφτείς τις συνέπειες και κατά πόσο είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτές! Πόσο ευέλικτος είσαι; Μπορείς να μείνεις εστιασμένος στον στόχο σου και να μην παρασύρεσαι από οτιδήποτε προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει; Εδώ θα δείξεις την πραγματική δύναμή σου απέναντι στις δυσκολίες!
 
Βεβαίως, να θυμάσαι πως έχεις στο πλευρό σου σημαντικές βοήθειες, όπως την παρουσία της Αφροδίτης, που εξομαλύνει τα προβλήματα που παρουσιάζονται, ενώ παράλληλα σε βοηθά να εκφραστείς και να γίνεις πιο εύκολα κατανοητός από τους γύρω σου!
 
Επίσης, η Αφροδίτη την εβδομάδα αυτή έχει βαλθεί να ανακατέψει και την ερωτική τράπουλα και να σου προσφέρει μια σημαντική ανανέωση, μέσα από νέα πρόσωπα, που κάνουν τώρα την είσοδό τους στη ζωή σου! Νέες ερωτικές γνωριμίες προκύπτουν, που όχι μόνο θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά, αλλά θα σε κάνουν να βλέπεις τα πάντα γύρω σου διαφορετικά, πιο φωτεινά και πιο αισιόδοξα! Άλλωστε… ο έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία, η οποία αφορά είτε την επίλυση ενός οικογενειακού ζητήματος, είτε μια νέα προοπτική στα εργασιακά σου δεδομένα. Γι’ αυτό, μην βιαστείς σε καμιά περίπτωση να βγάλεις συμπεράσματα, ακόμα και αν τα πράγματα γύρω σου φαίνονται δύσκολα ή αδιέξοδα!
 
Με τον Αιγόκερω η χημεία σας είναι εξαιρετική! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έκλειψη αυτή φέρνει τα αποτελέσματα της διαχείρισης που έχεις κάνει μέχρι τώρα στα οικονομικά σου! Είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις σου; Έχεις κάνει τις σωστές κινήσεις σε ό,τι αφορά την διαχείριση των χρημάτων σου; Γιατί είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο θέματα, που μπορεί να τα έχεις αφήσει έστω και προσωρινά σε εκκρεμότητα και τώρα καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με έναν πιο άμεσο και ουσιαστικό τρόπο, για τον οποίο μπορεί και να μην είσαι προετοιμασμένος! Γι’ αυτό είναι σημαντικό τώρα να έχεις μια σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα των υποχρεώσεων ή των ανοιγμάτων που έχεις, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις και να μην βρεθείς εκτεθειμένος.
 
Από την άλλη μεριά, η περίοδος αυτή σου δίνει σημαντικές βοήθειες! Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται να ενισχύσει την ψυχολογία σου και να σου προφέρει μια σημαντική επέκταση στις ιδέες, τα ενδιαφέροντα, στις γνωριμίες σου και, πάνω απ’ όλα, στην ερωτική σου ζωή, που αναβαθμίζεται σημαντικά, ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Και βέβαια, αν είσαι αδέσμευτος, σου υπόσχεται νέες, εντυπωσιακές γνωριμίες, που θα ενεργοποιήσουν εκείνα τα πολύ δυνατά συναισθήματα και θα σου προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις!
 
ΥΓ. Βέβαια, οι υποχρεώσεις δεν θα πάψουν να υπάρχουν, όπως και οι δυσκολίες…Το θέμα είναι να μπορούμε να χρωματίζουμε την καθημερινότητά μας με ευχάριστα συναισθήματα, και τώρα είναι η εποχή που αυτό μπορείς να καταφέρεις! Παράλληλα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική εξυπηρέτηση στα οικονομικά σου, που ενδεχομένως να προέλθει από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου.
 
Τόσο με τον Ταύρο, όσο και με τον Αιγόκερω, οι εξελίξεις μπορεί να σε εντυπωσιάσουν! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα να μην επηρεαστείς από τις όποιες δυσκολίες προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και πολύ περισσότερο, να μην αφήσεις το συναίσθημά σου να σε απομακρύνει από τον αρχικό σου στόχο! Έτσι και αλλιώς, ανήκεις σε αυτούς που μπορούν να εργαστούν σκληρά και μεθοδικά, χωρίς να πτοούνται από τις εξελίξεις. Έτσι πρέπει να κινηθείς και με την έκλειψη αυτή, καθώς είναι πολύ πιθανό να νοιώσεις πως τα πράγματα δυσκολεύουν ιδιαίτερα, είτε γιατί κάποια πρόσωπα στέκονται εμπόδιο στα σχέδια σου, είτε γιατί οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που είχες υπολογίσει. Να θυμάσαι πως… πάντα στην πλάτη σου είναι τα φτερά σου, που μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να τα ανοίξεις και να πετάξεις!
 
Ακόμα κι αν νοιώσεις το περιβάλλον γύρω σου να γίνεται ασφυκτικό, εσύ πρέπει να μείνεις εστιασμένος στον στόχο σου! Γιατί είναι σημαντικό να βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο! Άλλωστε, έχεις σημαντικές βοήθειες στο πλευρό σου, όπως την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, που φροντίζει για την καλή σου διάθεση και την αισιοδοξία σου. Την περίοδο αυτή μπορείς να αντισταθμίζεις τις όποιες δυσκολίες, δίνοντας στον εαυτό σου την τόνωση που σου προσφέρει μια καλή έξοδος, μια καλή παρέα, καθώς και το φλερτ!
 
Και βέβαια, ο έρωτας πλέκει τις δικές του ιστορίες την εβδομάδα που ακολουθεί και φέρνει κοντά σου πρόσωπα, που σκοπό έχουν να σε κάνουν να νοιώσεις συναισθήματα έντονα, μοιραία, γεμάτα πάθος… Μια ερωτική συνάντηση που έχεις τις ημέρες αυτές, θα παίξει ενεργό ρόλο στις περαιτέρω εξελίξεις της αισθηματικής σου ζωής!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία αφενός μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά σε ένα οικογενειακό σου ζήτημα, που σε έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα, αφετέρου μπορεί να σου φέρει μια σημαντική βοήθεια σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα.
 
Πάντως, με τον Ταύρο το… πάρτι τώρα ξεκινά! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την έκλειψη αυτή, οφείλεις να εστιάσεις στην ρίζα και την αιτία κάποιων οικογενειακών προβλημάτων, να θέσεις επί τάπητος ορισμένα θέματα και να βρεις μια ουσιαστική λύση, που εξυπηρετεί όλους, ακόμα και αν σε ξεβολεύει! Να σταθείς πιο κοντά στα πρόσωπά που σε έχουν ανάγκη ή και στον σύντροφό σου, που μπορεί να μη σου το λέει, όμως πιθανόν να χρειάζεται την στήριξή σου περισσότερο από ποτέ! Ίσως επίσης να χρειαστεί να κλείσεις και ένα κεφάλαιο σε μια σχέση, που πλέον δεν ικανοποιεί τις ανάγκες ή τις προσδοκίες σου!
 
Ακόμα, θα χρειαστεί να βάλεις προτεραιότητες στα θέματα της δουλειάς σου και να δρομολογήσεις με μεθοδικό και οργανωμένο τρόπο λύσεις ή αλλαγές, έτσι ώστε να νιώσεις απόλυτα διασφαλισμένος, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε φάση να προχωρήσεις σε κάτι νέο. Κυρίως, θα πρέπει να τελειώσεις με οτιδήποτε μπορεί να κουβαλάς από το παρελθόν και συνεχίζει μέχρι σήμερα να σου δημιουργεί προβλήματα, που αφενός σε δυσκολεύουν, αφετέρου δε σε βοηθούν να πας παρακάτω!
 
Όπως κατάλαβες, τα σημαντικά πεδία που ενεργοποιούνται στο διάστημα αυτό, είναι αυτά της οικογένειας και της εργασίας σου! Η εβδομάδα αυτή, αλλά και όλο αυτό το διάστημα γενικότερα, να κρύβει γεγονότα που μπορεί να σε ξεβολεύουν ή να σου δημιουργούν προβλήματα. Να ξέρεις όμως, πως δεν θα τα λύσεις αν μπεις και πάλι στη γνωστή απομόνωσή σου, στο γνωστό… καβούκι σου, όπου κρύβεσαι όταν ο έξω κόσμος δεν λειτουργεί έτσι όπως θα ήθελες! Χρειάζεται να μπεις δυναμικά στο παιχνίδι και να διεκδικήσεις ό,τι νοιώθεις πως χρειάζεσαι…
 
Από την άλλη μεριά, έχεις κοντά σου πρόσωπα που σε αγαπούν, φίλους που είναι εκεί και σε στηρίζουν, προσφέροντάς σου πάντα μια αγκαλιά, για να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και τα άγχη σου!
 
Και βέβαια, η ερωτική σου ζωή διαμορφώνει ένα ιδιαίτερο σκηνικό την εβδομάδα αυτή. Σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις, ικανές να απορροφήσουν τους όποιους δύσκολους κραδασμούς της περιόδου! Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο να δημιουργήσει ένα νέο κύκλο εξελίξεων, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Και να ξεκινήσει μία καινούργια ερωτική σχέση, με πολύ δυνατά συναισθήματα!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία, μπορεί να σου προσφέρει σημαντική στήριξη σε οικονομικά ζητήματα, που ενδεχομένως σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, ή ακόμα να σου προσφέρει μια συμφωνία ή μία θετική εξέλιξη, που θα λειτουργήσει πολύ ενθαρρυντικά και στην ψυχολογία σου.
 
Με τον Αιγόκερω, αλλά και με τον Ταύρο, η ιστορία μεταξύ σας έχει πολύ ενδιαφέρον! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να θυμάσαι πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα εκτός από τη δουλειά σου και τις υποχρεώσεις σου την περίοδο αυτή, που σε έχει βάλει σε συγκεκριμένα όρια και πλαίσια, τα οποία δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα, μια και εσύ τρέχεις για όλα! Από το να πληρώσεις λογαριασμούς, μέχρι να σκεφτείς το πώς θα βγάλεις και τη δουλειά των άλλων στο γραφείο! Και όλα αυτά ζορίζουν την ψυχολογία σου, δημιουργώντας συχνά ζητήματα ανασφάλειας μέσα σου, ενώ τα άγχη σου εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση!
 
Ηρέμησε και βάλε προτεραιότητες! Έτσι κι αλλιώς, μέσα από όλο αυτό μπορεί να βγει και κάτι καλό… Η Αφροδίτη απέναντί σου φροντίζει για την βελτίωση της ποιότητας των σχέσεων σου! Όσο κι αν σε απορροφούν τα προβλήματα της καθημερινότητας, το μυαλό σου πετάει, φτερουγίζει σε σκέψεις που έχουν να κάνουν με το συναίσθημά σου και την ανάγκη σου να δημιουργήσεις, να μοιραστείς, να συνυπάρξεις… Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα έρχεται να σε ξεσηκώσει σε έναν ερωτικό χορό, που θα γεμίσει την καρδιά σου, την ψυχή σου, το συναίσθημά σου, και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ζήσεις έντονα, με πάθος, ό,τι μπορεί να λαχταρά η άκρως ερωτική φύση σου!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να προκαλέσει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Μια συζήτηση που προέκυψε το προηγούμενο διάστημα σχετικά με μια νέα συνεργασία ή μία καινούργια πρόταση, φαίνεται να επανέρχεται δίνοντάς σου καινούριες και πιο θετικές προοπτικές!
 
Με τον Ταύρο έχετε πολλά να μοιραστείτε και πολλά περισσότερα να νοιώσετε, ενώ με τον Αιγόκερω η έλξη είναι πολύ ισχυρή! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Έχει έρθει η στιγμή να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να αρχίσεις να τακτοποιείς τα οικονομικά σου και ιδιαίτερα εκείνες τις εκκρεμότητες, που έχουν να κάνουν με εφορίες, δάνεια, διατροφές κλπ. που εδώ και καιρό έχουν γίνει η αιτία ενός έντονου πονοκέφαλου στην καθημερινότητά σου! Δεν αποκλείεται ένα ξαφνικό γεγονός, ίσως ακόμα και μια αλλαγή στα οικονομικά σου, να γίνει η αφορμή της όλης διαδικασίας. Και μπορεί να ζοριστείς, να πιεστείς, όμως τελικά θα λύσεις τα προβλήματα και θα κλείσεις κύκλους, που μέχρι τώρα σε είχαν ταλαιπωρήσει.
 
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά, δημιουργώντας ευνοϊκότερες συνθήκες σε θέματα γραφειοκρατίας, συναλλαγών, επικοινωνίας, που σε διευκολύνουν σημαντικά και σου δίνουν θετικές εξελίξεις και προοπτικές! Σου προσφέρει όμως και μια επέκταση, μια διάθεση διεύρυνσης της επικοινωνίας σου, των σχέσεων σου, της κοινωνικής σου ζωής. Όλα αυτά να συνηγορούν σε μια βελτίωση της ψυχολογίας σου, δημιουργώντας μια έντονη κινητικότητα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις…
 
Εξελίξεις, οι οποίες έχουν να κάνουν και με την ερωτική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό μια σχέση σου να κλείσει οριστικά τον κύκλο της, όμως από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται τα νέα πρόσωπα που συναντάς τώρα, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για δυνατό ερωτικό παιχνίδι… Το συναίσθημα αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο και οδηγεί και τις εξελίξεις, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Ο έρωτας μεταμορφώνει τις ημέρες σου, αλλά πολύ περισσότερο τις νύχτες σου!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία φέρνει θετικές εξελίξεις, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα επαγγελματικά σου ζητήματα και την αναβάθμισή σου!
 
Με τον Ταύρο, το μεταξύ σας έχει έντονα αισθησιακό χρώμα, ενώ με τον Αιγόκερω οι εξελίξεις μπορεί να είναι εντυπωσιακές! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η κύρια προτεραιότητά σου είναι να… ανασάνεις, να τροφοδοτήσεις τον ψυχισμό σου με ευχαρίστηση! Θέλεις να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε έχει πιέσει, σε έχει προβληματίσει, σε έχει αγχώσει, και να βγεις έξω, να ξεφύγεις, να διασκεδάσεις, να χαρείς, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και βεβαίως, να φλερτάρεις! Είναι η εποχή που όλα έχουν ένα πιο ανάλαφρα χρώμα και σε βοηθούν να δεις ό,τι γίνεται γύρω σου διαφορετικά, ίσως πιο χαλαρά και αποστασιοποιημένα! Το συναίσθημά σου συχνά σε παρασύρει σε περιπέτειες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενώ τα ερεθίσματά σου την περίοδο αυτή έχουν ένα έντονα ερωτικό χρώμα… Όπως και η διάθεσή σου, που σε οδηγεί στο να γευτείς νέες ερωτικές εμπειρίες, που σε ξεσηκώνουν και σε ρίχνουν στην… περιπέτεια!
 
Γενικότερα, είναι μια εποχή που μπορείς να εισπράξεις σημαντικά οφέλη και πλεονεκτήματα. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες, που έρχονται την περίοδο αυτή στο δρόμο σου, σε φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σου ή σου ανοίγουν νέες, πολύ ενδιαφέρουσες διαδρομές!
 
Πάντως, γεγονός είναι πως ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και είναι πολύ πιθανό να έχει εκείνη τη μυστηριώδη όψη του… παράνομου, του μυστικού, που διεγείρει ακόμα πιο έντονα τις αισθήσεις…
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και αισιόδοξες επαφές και επικοινωνίες. Επίσης, μπορεί να επαναφέρει μια πρόταση ή μια συμφωνία από το παρελθόν, δίνοντάς της τη δυνατότητα υλοποίησης!
 
Με τον Ζυγό το μεταξύ σας έχει πολύ χαρά, αλλά και με τον Κριό υπάρχει μεγάλη ερωτική ένταση! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΖΥΓΟΣ
Για άλλη μια φορά βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων, λες και οι ουρανοί έχουν βαλθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να σε κάνουν να μετακινηθείς, αφού από μόνος σου φαίνεται να έχεις μια σχετική δυσκολία στο να πάρεις μια συγκεκριμένη απόφαση! Με την έκλειψη αυτή έρχεσαι αντιμέτωπος κυρίως με το συναίσθημά σου, που καλπάζει ανεξέλεγκτο, καθώς πυροδοτείται από τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και που μέχρι τώρα αποτελούσαν τις λεγόμενες σταθερές για εσένα! Όμως, αν δεις το πράγμα από μια ευρύτερη οπτική, ό,τι σε ταλαιπωρεί τώρα, σε πίεζε εδώ και καιρό, αλλά δεν είχες καταφέρει να πάρεις θέση απέναντί του και να κλείσεις κύκλους, οι οποίοι δεν εξυπηρετούν άλλο το συναίσθημά σου, τις επιθυμίες σου και πολύ περισσότερο, τις ανάγκες σου!
 
Ίσως τα γεγονότα που τώρα διαδραματίζονται, να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και σε αναγκάζει να πάρεις θέση απέναντι στις καταστάσεις που σε έχουν κάνει να χάσεις τον ύπνο σου! Πολύ πιθανόν θέματα που αφορούν την οικογένεια ή ακόμα και τον σύντροφό σου, να δημιουργήσουν αφορμές για να δεις τα πράγματα με μια διαφορετική οπτική! Δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και στα επαγγελματικά σου και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της επανεξέτασης, με την έκλειψη αυτή!
 
Να θυμάσαι ωστόσο, ότι είσαι πολύ καλύτερα όταν επιλέγεις και όταν λες “όχι”! Ακόμα και αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, δεν έχεις παρά να ρωτήσεις την καρδιά σου!
 
ΥΓ. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ένα σχέδιό σου, που ενδεχομένως έχεις ξεκινήσει να μεθοδεύεις εδώ και καιρό και τώρα έχει έρθει η στιγμή της υλοποίησης του. Μπορεί ωστόσο να επαναφέρει στη ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που το συναίσθημά σου γι’ αυτό είναι ακόμα ενεργό και πολύ δυνατό! Από την άλλη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες στα οικονομικά σου και μια σημαντική στήριξη, ίσως και από ένα πρόσωπο της οικογένειας.
 
Προσοχή στη σχέση σου με τον Κριό και τον Αιγόκερο, καθώς οι ισορροπίες μεταξύ σας είναι πολύ ευαίσθητες! Με τον Λέοντα, ξυπνούν μνήμες και συναισθήματα από το παρελθόν! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κύριο μέλημά σου με την έκλειψη αυτή είναι η ανάπτυξη… Με κάθε τρόπο, όπως και αν την εννοείς, είτε μιλάμε για τις δραστηριότητες σου, που φαίνεται να αποκτούν μια μεγαλύτερη ποικιλία, είτε για μια σημαντική διευκόλυνση σε θέματα, που ενδεχομένως να είχαν κολλήσει, αλλά τώρα μπαίνουν σε μια νέα, δυναμική τροχιά, ξεπερνώντας προβλήματα και εμπόδια, προκειμένου να φτάσεις στο τελικό σου προορισμό! Το πιο σημαντικό είναι να μιλάς, να επικοινωνείς, γιατί μόνο έτσι θα βρεις συμμάχους ή πρόσωπα, που μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζεσαι! Και βέβαια, σημαντική βοηθός σου η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, που ενισχύει τα επαγγελματικά σχέδιά σου, φέρνοντας θετικές εξελίξεις ή νέες ευκαιρίες!
 
Η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει μία σημαντική ώθηση τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Δίας, αν και ανάδρομος, στο τρίγωνό του με τον Ήλιο, μπορεί να επαναφέρει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις από το παρελθόν, προκειμένου να δώσουν νέες εξελίξεις με πολύ θετικό χαρακτήρα απέναντι σου!
 
Το πλανητικό σκηνικό συνωμοτεί, για να σε φέρει πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζεις, ενώ σου ανοίγει καινούριες διαδρομές, με νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα που εμπλουτίζουν την κοινωνική σου ζωής και… όχι μόνο! Οι εξελίξεις αφορούν και την ερωτική σου ζωή, όπου τώρα γράφονται νέα, αισιόδοξα κεφάλαια. Δεν αποκλείεται η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν που σε γεμίζει χαρά, αλλά και οι νέες σημαντικές γνωριμίες, που ενεργοποιούν ένα νέο κύκλο, με έντονο συναίσθημα και δυνατές εμπειρίες!
 
ΥΓ. Πάντως, επειδή και ο Άρης έχει κάνει την εμφάνισή του στον τομέα των επαγγελματικών σου, καλό είναι να προσέξεις ιδιαίτερα τόσο συμπεριφορά σου απέναντι σε καταστάσεις που ενδεχομένως δεν σου ταιριάζουν ή δεν είσαι βρίσκουν σύμφωνο, όσο και το πώς ανταποκρίνεσαι στις προκλήσεις των άλλων απέναντί σου. Πολύ εύκολα το σκηνικό μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και διαπληκτισμούς, δημιουργώντας δυσκολίες στην επικοινωνία, αλλά και στα ζητήματα που σε ενδιαφέρει να προωθήσεις!
 
Με τον Λέοντα, η αναβίωση του παρελθόντος σας χαροποιεί και τους δύο! Με τον Κριό, αλλά και με τον Ζυγό, το μεταξύ σας έχει πολύ έντονο χρώμα! Μάθε τι έρχεται στη ζωή σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 30 Μαρτίου ως 5 Απριλίου από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2015 00:05:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι