blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Απριλίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Απριλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 12
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 4 ως 10 Απριλίου 2016, με την Νέα Σελήνη στον Κριό

Τι μπορεί να είναι πιο ενθαρρυντικό από μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού που σε ωθεί και σε παρακινεί να περάσεις στη δράση! Ήρθε η ώρα να κάνεις εκείνο που πάντα ονειρευόσουν, να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να αναλάβεις την ευθύνη του εαυτού σου, να πραγματοποιήσεις εκείνη την αλλαγή που σχεδίαζες εδώ και καιρό και να ζήσεις έντονα κάθε εμπειρία που παρουσιάζεται στο δρόμο σου!

Και γεγονός είναι πως στον κύκλο αυτόν έχεις να ζήσεις και να αντιμετωπίσεις πολλά… Όπως το ξερίζωμα παλιών συνηθειών, καταστάσεων ή ακόμα και προσώπων ή σχέσεων, που δεν επιτρέπουν ή δεν βοηθούν την εξέλιξή σου…

Η εμπλοκή του Ήλιου και της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, σου δίνει τα κίνητρα που χρειαζόσουν για να δεις τα πράγματα πιο καθαρά, πιο αντικειμενικά, να σπάσεις τις αλυσίδες που νοιώθεις πως σε εμποδίζουν ή σε σταματούν! Βεβαίως ξέρεις πως καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη! Χρειάζεται θάρρος, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα για να δρομολογηθεί και να υλοποιηθεί!

Αφροδίτη στον Κριό, σε τρίγωνο με Άρη

Την Τρίτη, η Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο του Κριού, ανανεώνει το ενδιαφέρον κυρίως στον τομέα των σχέσεων, αφού ο πλανήτης περνά στο ζώδιο της αδυναμίας του και βέβαια σε ένα παρορμητικό περιβάλλον, που την κάνει ιδιαίτερα απαιτητική από τους άλλους, αλλά κυρίως από αυτούς που αγαπά! Την περίοδο αυτή θα νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να ευχαριστηθείς και να ικανοποιηθείς στις σχέσεις σου, στην καρδιά σου, στο συναίσθημά σου… Ό,τι ζεις σου φαίνεται λίγο ή τουλάχιστον δεν είναι αυτό που περιμένεις ή επιθυμείς!

Όμως, αυτή η Αφροδίτη θα εμφυσήσει ένα καινούργιο ενδιαφέρον στις σχέσεις. Το θεαματικό τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και συνοδεύει τη Νέα Σελήνη του μήνα, είναι η ελπίδα πως ό,τι κι αν γίνει, όσες δυσκολίες και αν υπάρξουν, όσα πράγματα η πρόσωπα κι αν εμποδίσουν τις εξελίξεις στα σχέδιά σου, όσο κι αν η καθημερινότητα γίνεται ασφυκτική, ο έρωτας πάντα θα παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ερμής στον Ταύρο και Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό

Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου την Τετάρτη, θα βελτιώσει πολύ την πρακτική πλευρά της ζωής μας και θα ενισχύσει πολύ την αντικειμενικότητα και τον ορθολογισμό στη σκέψη!

Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ουρανό που κορυφώνεται την Κυριακή, μας φέρνει μπροστά σε απρόβλεπτες, ανατρεπτικές, εξελίξεις, που μπορεί να είναι η αρχή των αλλαγών που σχεδιάζουμε! Ίσως ακόμα να είναι και η δική σου διάθεση να αντιταχθείς απέναντι σε ό,τι σε ζορίζει, ό,τι πιέζει την ψυχή σου, με έναν τρόπο επαναστατικό, ίσως και ακραίο! Κι ίσως από εδώ να αρχίζουν όλα…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Είναι η ευκαιρία σου, αυτή που περίμενες εδώ και καιρό, για να πιάσεις το νήμα από την αρχή και να χαράξεις ένα καινούργιο δρόμο, για να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου, τις επιθυμίες σου ή τα όνειρά σου από εδώ και πέρα! Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, είναι πάντα μια καινούργια αρχή, ένα νέο ξεκίνημα, τόσο στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, όσο και στην προσωπική σου ζωή! Αφορά κυρίως εσένα του δευτέρου δεκαημέρου, που τώρα έχεις ό,τι χρειάζεται στα χέρια σου, για να κινητοποιήσεις τον μηχανισμό των εξελίξεων και να δημιουργήσεις τις δικές σου συνθήκες, να αναλάβεις τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται και να διεκδικήσεις τα σχέδιά σου με την γνωστή σου ένταση και ορμητικότητα! Βεβαίως, μέσα σε όλη αυτήν την ανακατάταξη, πολύ πιθανό να χρειαστεί να κλείσεις κάποιους κύκλους που δεν εξυπηρετούν άλλο τις ανάγκες, τις φιλοδοξίες ή το συναίσθημά σου, όμως να θυμάσαι πάντα πως ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου είναι φωτεινός, αισιόδοξος και λαμπερός… Μην αναρωτηθείς το πώς θα το καταφέρεις… Εστίασε στην επιθυμία σου και μπες στο παιχνίδι! Τότε, μπορεί να δεις ξαφνικά να ανοίγονται πόρτες, ευκαιρίες, που λειτουργούν άκρως υποστηρικτικά απέναντι σου! Ακόμα κι ένας έρωτας, ίσως να είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι φαντάζεσαι…

ΥΓ. Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον… Ο έρωτας είναι κυρίαρχος στην σκέψη, στην καρδιά, στην καθημερινότητά σου, μια και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, είναι μια υπόσχεση! Ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί μια περίοδο οικονομικών συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, και τώρα μπορείς να ελπίζεις σε ουσιαστικές βελτιώσεις, που σε εξυπηρετούν!

Με έναν άλλον Κριό σαφώς και μπορεί να έρθετε πιο κοντά, ενώ με τον Αιγόκερω μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Με τον Τοξότη το κλίμα στο μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα χαρούμενο και ελπιδοφόρο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΛΕΩΝ

Ήρθε η στιγμή να σπάσεις τη ρουτίνα, να αλλάξει τα δεδομένα σου, να επεκταθείς, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να βελτιώσεις οτιδήποτε νιώθεις πως σε ενοχλεί στην καθημερινότητά σου! Είναι η ώρα των αλλαγών και της ανανέωσης! Τώρα λοιπόν, μπορείς να μπεις σε έναν καινούριο κύκλο γνώσης που θα σε φέρει πιο κοντά στην αλήθεια σου, να ανακαλύψεις άγνωστες πτυχές του εαυτού σου ή να κάνεις ένα εποικοδομητικό σεμινάριο, που θα σε ωφελήσει στη δουλειά σου! Δεν αποκλείεται να κάνεις κι εκείνο το ταξίδι, που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό… Ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, φαίνεται να εξυπηρετούν κάθε σχέδιό σου, ενώ παράλληλα η ανάγκη σου να ζήσεις πιο έντονα, είναι αυτή που σε βάζει σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής, πολύ πιο ενδιαφέροντα και πιο συναρπαστικό… Ο έρωτας έχει την τιμητική του στον κύκλο αυτόν. Ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, ένα πρόσωπο που εισβάλλει με απρόβλεπτο τρόπο στη ζωή σου, φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις και δυνατά συναισθήματα, ίσως και με έντονη διαφορετικότητά του, που σου δημιουργεί την ανάγκη να το γνωρίσεις καλύτερα…

ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, ανανεώνει την καθημερινότητά σου, τις σχέσεις σου, τα ενδιαφέροντά σου, αλλά κυρίως την κοινωνική σου ζωή. Στα ερωτικά σου, σου δίνει την δυνατότητα να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή… Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή, προωθεί τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, ενώ δημιουργεί και νέες συμμαχίες.

Με τον Κριό, ο κύκλος που ανοίγει τώρα είναι πολλά υποσχόμενος σε κάθε περίπτωση! Με τον Τοξότη, ο έρωτας βρίσκεται ακόμα και σε ένα μόνο βλέμμα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα χρώματα της καθημερινότητάς σου αλλάζουν, γίνονται πιο λαμπερά, ομορφαίνουν κάθε τομέα της ζωής σου κάνοντάς τον πιο όμορφο, ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα να ζήσεις έντονα και συναρπαστικά στον κύκλο αυτόν! Παράλληλα, τώρα μπορείς να κάνεις εκείνο το βήμα που σχεδίαζες, να αξιοποιήσεις, να προωθήσεις ή να επεκτείνεις ένα δημιουργικό σου ταλέντο, να του δώσεις νέα πνοή και καινούργιους ορίζοντες να αναπτυχθεί! Ακόμα, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες τους ή να τα βοηθήσεις ουσιαστικά σε ένα ζήτημα που τα απασχολεί. Και βέβαια, η κοινωνική σου ζωή σου προσφέρει χαρά κι εκτόνωση, ενώ και το φλερτ μπαίνει στην καθημερινότητά σου… Και δεν αποκλείεται ιδιαίτερα εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, τώρα να συναντήσεις τον έρωτα, ολοκόκκινο, έντονο και γεμάτο πάθος, κυριολεκτικά από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΥΓ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό σου δίνει επιπλέον λόγους να χαίρεσαι, να ελπίζεις, να γίνεσαι δημιουργικός, αισιόδοξος και κοινωνικός, κυρίως όμως, περισσότερο ερωτικός… Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο σε βοηθά να προωθήσεις πολύ καλύτερα τα επαγγελματικά σου θέματα, να συνεργαστείς, να μιλήσεις, να διαπραγματευτείς και ίσως να δεχτείς την σημαντική υποστήριξη κάποιου προσώπου.

Με τον Κριό όλα αποκτούν περισσότερο φως και χρώμα! Με τον Αιγόκερω προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και διεκδικήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέδια, ιδέες, φιλοδοξίες, όλα μπορούν να τεθούν σε μια νέα βάση, που θα σε βοηθήσει να πιάσεις το νήμα από την αρχή και να δρομολογήσεις εσύ τις εξελίξεις στην κατεύθυνση που θέλεις! Και βέβαια, μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σου ζωή, έστω και μέσα από δυσκολίες, αντιξοότητες, ίσως και πρόσωπα, που βάζουν εμπόδια στην προσπάθεια που κάνεις… Όμως να θυμάσαι πως η επιμονή και η υπομονή θα σου φέρουν τη δικαίωση! Γιατί τώρα ο τροχός έχει γυρίσει και μπορείς να πετύχεις πολλά, αν είσαι αποφασισμένος! Δεν αποκλείεται πάντως την εβδομάδα αυτή να υπάρξουν αποκαλύψεις, που θα σε κάνουν να κατανοήσεις πολύ καλύτερα τις προθέσεις που έχουν κάποια πρόσωπα απέναντί σου, κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή και ιδιαίτερα για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου. Από την άλλη μεριά ωστόσο, οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες, ανατρεπτικές και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε μπορεί να σκέπτεσαι ή να δρομολογείς. Ωστόσο, οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις… Η κοινωνική σου ζωή προσφέρεται για πάσης φύσεως εκτόνωση του ψυχισμού σου, μια και νέες γνωριμίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και νέες ερωτικές εμπειρίες σου χτυπούν την πόρτα και σου δίνουν τη δυνατότητα της ανανέωσης!

ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, εκτός από την βοήθεια που σου προσφέρει στον τομέα των σχέσεων, σου δίνει και μια σημαντική υποστήριξη στις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σου στον επαγγελματικό χώρο. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπάς και θα σου θυμίσει πως το μεγαλύτερο δώρο της ζωής σου είναι φιλίες σου!

Με τον Κριό ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μπορεί να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολύ καλές προοπτικές. Με τον Αιγόκερω χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και σε διεκδικήσεις ή διαπραγματεύσεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητά σου αλλάζει, οι υποχρεώσεις σου γίνονται όλο και περισσότερες, όμως από την άλλη μεριά, η ενέργειά σου και η δυναμική σου διάθεση σε βοηθούν να χειρίζεσαι επιτυχώς καθετί που παρουσιάζεται μπροστά σου και το ολοκληρώνεις! Ο κύκλος αυτός, με την Νέα Σελήνη στον Κριό, σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας νέας έναρξης στην επαγγελματική σου ζωή ή μια αναβάθμιση στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου! Παράλληλα όμως, σου δίνει άλλη μια σημαντική δυνατότητα! Αυτή του να βελτιώσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τον εαυτό σου, την ενέργειά σου, να φροντίσεις περισσότερο το σώμα σου μέσα από άσκηση και καλύτερη διατροφή, προκειμένου να έρθεις πιο κοντά στην εικόνα που επιθυμείς να έχεις! Όπως και να έχει, είναι μια εποχή που χρειάζεται να δουλέψεις πολύ σε κάθε τομέα που σε απασχολεί! Ακόμα κι αν νιώθεις πως η καθημερινότητά σου μπορεί να κινείται σε πολύ πιο έντονους ρυθμούς από τους συνηθισμένους και σε κουράζει, να θυμάσαι πως τώρα είναι μια περίοδος που πρέπει να τους ακολουθήσεις (κυρίως εσύ του δευτέρου δεκαημέρου). Σίγουρο είναι επίσης πως θα εισπράξεις και αποτέλεσμα, ανάλογα με το πώς έχεις χειριστεί μέχρι τώρα τα πράγματα, που κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντικό!

ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού συνηγορεί στη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας και των επαγγελματικών σχέσεών σου. Ακόμα, μπορείς να ελπίζεις σε βοήθεια και υποστήριξη, που διευκολύνει πολύ τα σχέδιά σου. Ίσως και ένας έρωτας που ανθίζει στο εργασιακό περιβάλλον, να είναι ένας σημαντικός λόγος ανανέωσης της ψυχολογίας σου! Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία σου, ενώ σου δίνει και τη δυνατότητα νέων ανοιγμάτων, συζητήσεων και διαπραγματεύσεων. Επίσης, διευρύνει σημαντικά τον κύκλο των γνωριμιών σου και της κοινωνικής σου ζωής.

Με τον Κριό ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα μπορεί να έχει θετικές προοπτικές, αλλά και μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι θεαματική! Με τον Ταύρο μπορείς να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα τώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΙΧΘΕΙΣ

Το ερώτημα που προκύπτει με τη Νέα Σελήνη του μήνα είναι το εξής: Τι είναι τελικά σημαντικό για σένα; Οι προτεραιότητες που είχες μέχρι τώρα, είναι σημαντικές ή χρειάζεται να τις αναθεωρήσεις; Και φυσικά, αλλάζεις σειρά, κατάταξη και ενδιαφέροντα την περίοδο του ακολουθηθεί. Ένα από τα κυρίαρχα θέματα της περιόδου, είναι τα οικονομικά σου, που τώρα περνούν σε έναν καινούριο κύκλο, μέσα από τον οποίο θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις κάτι, το οποίο επιθυμείς η σχεδιάζεις! Μια νέα οικονομική διαπραγμάτευση, μια συμφωνία, μια ενίσχυση στα οικονομικά σου, μπορεί να σου δώσουν μια ανάσα και να ενισχύσουν τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου! Η περίοδος συντελεί στην κάλυψη των αναγκών σου, αρχικά των υλικών, όμως και οι συναισθηματικές σου ανάγκες αναζητούν εκτόνωση… Την περίοδο αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να τις ισορροπήσεις μέσα από το μοίρασμα και την ανταλλαγή, αλλά και κάποιες μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, που τρέφουν την ψυχή σου και το συναίσθημά σου! Ξαφνικά χρήματα που έρχονται προς την μεριά σου, μπορει να σου δώσουν λύση σε ένα πρόβλημα!

ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, από την μια μεριά σε βοηθά να εξελίξεις και να υλοποιήσεις τις οικονομικές σου διεκδικήσεις και σχέδια, από την άλλη μεριά όμως ενεργοποιεί και μια διάθεση κατανάλωσης! Καλό είναι λοιπόν το διάστημα που ακολουθεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα χρήματα που ξοδεύεις και στις αγορές που κάνεις! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύει την επικοινωνία σου εξυπηρετώντας τα σχέδιά σου και δημιουργώντας ένα καλό κλίμα στην καθημερινότητά σου. Κάποιες μετακινήσεις ή μικρά ταξίδια, έχουν άκρως αναζωογονητικό χαρακτήρα!

Με τον Κριό μπορείς να έχεις ουσιαστικές και επωφελείς οικονομικές συμφωνίες. Με τον Ταύρο μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά. Με τον Τοξότη μπορείς να πετύχεις μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό ανανεώνει την ελπίδα σου, το όνειρό σου, το όραμά σου, τις προσδοκίες σου και σε κάνει να αισιοδοξείς! Είναι η εποχή που κάνεις μια επανεκκίνηση, τόσο στην επαγγελματική σου ζωή και τους στόχους της, όσο και στην προσωπική σου ζωή και τις επιδιώξεις σου! Να θυμάσαι ωστόσο πως όλα ξεκινούν από εσένα! Εσύ αναλαμβάνεις δραστικές πρωτοβουλίες και κινείς τις εξελίξεις στην κατεύθυνση που θέλεις. Στην όποια προσπάθειά σου, έχεις την πλήρη υποστήριξη των φίλων σου, που στον κύκλο αυτόν είναι περισσότερο κοντά σου από ποτέ! Ίσως όμως και κάποιες ευκαιρίες που ανοίγονται τώρα μπροστά σου, να προέρχονται από ένα φιλικό πρόσωπο, που στηρίζει κάθε βήμα σου. Οι ευκαιρίες όμως αφορούν και την ερωτική σου ζωή, μια και είναι πολύ πιθανόν μια φιλία να μετατραπεί σε μια πιο προσωπική σχέση, είτε ένα πρόσωπο που συναντάς μέσα από το φιλικό σου κύκλο, να ανανεώσει σημαντικά την ερωτική σου διάθεση, κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου.

ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού βελτιώνει ακόμα περισσότερο τον τομέα των σχέσεών σου, κυρίως των φιλικών, αλλά φέρνει και νέα πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεσαι πολύ δυνατά συναισθήματα! Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον Ταύρο, δημιουργεί ένα περιβάλλον εσωτερικών ανακατατάξεων, μέσα από το οποίο αλλάζεις τις προτεραιότητες και τους στόχους σου. Εργασιακές εξελίξεις πιθανόν να λειτουργήσουν με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο, γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην ανακοινώνεις τίποτα ή να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα, που δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τις προθέσεις τους.

Με τον Κριό έχεις πολλά να ανταλλάξεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο. Αλλά και με τον Τοξότη, μια συζήτηση ή η ολοκλήρωση μιας συμφωνίας είναι πιο κοντά από ποτέ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το πάρτι γίνεται απέναντί σου, στον Κριό, φωτίζοντας σχέσεις και συνεργασίες, που στον κύκλο αυτόν ομολογουμένως μπορει να σε κάνουν να χάνεις τον προσανατολισμό ή τον στόχο σου! Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε βάζει σε δίλημμα και σε καλεί να διαλέξεις ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις, τι θα πάρεις μαζί σου και τι θα αφήσεις πίσω σου! Είναι πολύ πιθανό τώρα μια νέα συνεργασία να ανοίξει διάπλατα έναν καινούριο δρόμο μπροστά σου! Είσαι αποφασισμένος να τον ακολουθήσεις; Έχεις ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλεις και ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σου; Αλλά και στην προσωπική σου ζωή, ο κύκλος αυτός μπορεί να σου φέρει μια νέα ερωτική ιστορία, πολλά υποσχόμενη (κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου)! Όμως, και εδώ οι εξελίξεις που δρομολογούνται, μπορεί να προκαλέσουν και το κλείσιμο μιας σχέσης, που νιώθεις πως δεν εξυπηρετεί άλλο το συναίσθημά σου και δεν βοηθά στην εξέλιξή σου! Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς θέλεις για την πορεία της ζωής σου…

ΥΓ. Σημαντικός υποστηρικτής σου η Αφροδίτη, που περνά κι αυτή στο ζώδιο του Κριού, διευκολύνοντας τις σχέσεις σου γενικότερα, προκειμένου να διαχειριστείς πιο εύκολα τις εξελίξεις που δρομολογούνται την περίοδο αυτή… Η Αφροδίτη στον Κριό όμως, μιλά και για έναν έρωτα που σε ξεσηκώνει… Ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου θα ενισχύσει πολύ το συναίσθημά σου και θα δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπάς ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάνοντας πιο έντονες τις επιθυμίες σου! Οι οικονομικές ρυθμίσεις και διευθετήσεις εξυπηρετούνται σημαντικά.

Με τον Κριό, είναι πιθανό ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική ή στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό του. Με τον Τοξότη υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, που ευνοεί την επικοινωνία μεταξύ σας. Με τον Αιγόκερω χρειάζεται προσοχή, γιατί οι απαιτήσεις του σε φορτίζουν επικίνδυνα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως η επιτυχία να είναι πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζεις… Την εβδομάδα αυτή, η επιτυχής κατάληξη μιας συζήτησης ή μιας διαπραγμάτευσης, ανανεώνει σημαντικά τον ψυχισμό σου και κυρίως επιβραβεύει τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Έτσι κι αλλιώς, η Νέα Σελήνη του μήνα έχει άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα και σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς σε ένα πολύ πιο ανάλαφρο και αισιόδοξο περιβάλλον, να επικοινωνήσεις σε ένα καλό κλίμα οτιδήποτε θέλεις και σε απασχολεί, να βελτιώσεις σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες και να δώσεις νέες προοπτικές στα σχέδιά σου! Να θυμάσαι πως εσύ κινείς τον μηχανισμό των εξελίξεων την περίοδο αυτή. Είναι σημαντικό τώρα να περάσεις στη δράση, να αναλάβεις τις πρωτοβουλίες και να διαχειριστείς με ευελιξία και ψυχραιμία όποιο θέμα σε απασχολεί! Η κοινωνική σου ζωή όχι μόνο σε ανανεώνει, αλλά σου δίνει και τη δυνατότητα νέων γνωριμιών, διευρύνοντας τον κύκλο σου και εμπλουτίζοντας το συναίσθημά σου, αφού δεν αποκλείεται μία απρόσμενη γνωριμία να είναι πηγή έμπνευσης για εσένα! Δεν αποκλείεται επίσης να προκύψουν και κάποιες ξαφνικές μετακινήσεις ή ταξιδάκια, μέσα από τα οποία έχεις ακόμα έναν λόγο να ανανεωθείς!

ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, βελτιώνει τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζεις ή επιθυμείς! Και βέβαια σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, μια και ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε μια απλή συνάντηση… Ο Ερμής στον Ταύρο θα βελτιώσει πολύ το κλίμα στον οικογενειακό χώρο, θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα με τα πρόσωπα της οικογένειας, και ίσως να βρεις και κάποιες λύσεις στα θέματα που σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα.

Με τον Κριό η επικοινωνία γίνεται σε ένα κλίμα έντασης και χαράς! Αλλά και με τον Τοξότη έχεις πολλά να περιμένεις… Με τον Ταύρο, μπορείς να μιλήσεις επί της ουσίας για ό,τι σας απασχολεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κύκλος αυτός, σε προσκαλεί σε μια… ελεύθερη κατάδυση στα βάθη του “είναι” σου! Οι διεργασίες είναι περισσότερο εσωτερικές την περίοδο που θα ακολουθήσει. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει, να σε αγχώνει ή να σου δημιουργεί διλήμματα, έτσι ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε μια τάξη τη σκέψη και το συναίσθημά σου, για να καθορίσεις και τη δράση σου! Όλα κινούνται σε ένα παρασκηνιακό περιβάλλον, το οποίο πολύ πιθανόν να μην λειτουργεί με τις καλύτερες τοποθετήσεις απέναντί σου, γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι πολύ προσεκτικός με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, κυρίως αν δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις ή την ποιότητά τους. Ο κύκλος αυτός εστιάζει και στην εξέλιξη των εργασιακών σου ζητημάτων όπου κι εδώ το παρασκήνιο παίζει συχνά καθοριστικό ρόλο, γι’ αυτό απόφυγε να δημοσιοποιείς τα σχέδιά σου, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτά. Καλό είναι επίσης να αποφεύγεις συνεργασίες και να προτιμάς να εργάζεσαι μόνος. Ίσως ακόμα χρειαστεί να προσφέρεις τη συμπαράστασή σου και τη φροντίδα σου σε ένα πρόσωπο που σε έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ το διάστημα που ακολουθεί!

ΥΓ. Η είσοδος του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο του Κριού, ενεργοποιεί το συναίσθημά σου, σε κάνει πιο ευαίσθητο, πιο ευσυγκίνητο και σαφώς πιο ευάλωτο απέναντι στις διαθέσεις ή τις ανάγκες των γύρω σου. Ο έρωτας θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο αυτή, καθώς νοιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς περισσότερο χρόνο με τον άνθρωπό σου. Δεν αποκλείεται όμως μια νέα ερωτική ιστορία που εμφανίζεται τώρα στο προσκήνιο, να έχει έντονα παρασκηνιακό ή ακόμα και παράνομο χαρακτήρα. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να εξωτερικεύεσαι περισσότερο και να επικοινωνείς, βελτιώνοντας ουσιαστικά τις σχέσεις σου.

Με τον Κριό, υπάρχει πολύ παρασκήνιο… αλλά και πολύ συναίσθημα! Με τον Τοξότη υπάρχει έντονη έλξη και ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το συναίσθημά σου γίνεται πιο έντονο, ενώ οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου αναζωπυρώνονται και σε κάνουν να διεκδικείς με ένταση και ορμητικότητα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Θέλεις να ζήσεις έντονα και κυρίως ερωτικά, ενώ δεν αποκλείεται στον κύκλο αυτόν να βγουν προς τα έξω και κάποια παράπονα, που δεν εκφράστηκαν όταν έπρεπε, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες ή ακόμα και συγκρούσεις με τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή να θελήσεις να κλείσει οριστικά μια σχέση, που νιώθεις πως δεν εξυπηρετεί άλλο τις συναισθηματικές σου ανάγκες… Πάντως να θυμάσαι πως τώρα μπορείς να ζήσεις ένα ερωτικό κύκλο, γεμάτο εμπειρίες που σε απογειώνουν! Μπορεί επίσης να βελτιώσεις και κάποια οικονομικά θέματα, να δεις να επιλύονται προβλήματα πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις. Επίσης, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις οικονομικού περιεχομένου με τον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου, μπορεί να αποδώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα αν τις διαχειριστείς σωστά!

ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις οικονομικές σου συναλλαγές και δοσοληψίες, θα εξυπηρετήσει όμως και θέματα όπως ρυθμίσεις, δάνεια, εφορία και όλα αυτά που μπορεί μέχρι τώρα να έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Κυρίως όμως, θα πυροδοτήσει την ερωτική σου ζωή και δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας που εμφανίζεται μπροστά σου να έχει πολύ δυνατές ερωτικές στιγμές… Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα διευρύνει τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου, αλλά κυρίως θα ενισχύσει την κοινωνική σου ζωή… Ίσως και κάποια ταξίδια να είναι πολύ πιο κοντά σου από ό,τι νόμιζες…

Με τον Ταύρο ο κύκλος που ανοίγει τώρα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε επαγγελματικό, αλλά κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Με τον Κριό, σε επαγγελματικό επίπεδο χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ενώ σε προσωπικές ιστορίες υπάρχει πολύ… πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμη και μέσα από δυσκολίες, τώρα μπορείς να κάνεις τις κινήσεις ή τις αλλαγές που επιθυμείς, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά! Αν για παράδειγμα είχες κατά νου μια μετακόμιση, τώρα είναι η κατάλληλη η στιγμή να την πραγματοποιήσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και οι συγκυρίες που θα σε ωθήσουν σε μια τέτοια κίνηση! Δεν αποκλείεται πάντως να επανέλθουν και εκκρεμότητες από το παρελθόν, προκειμένου να επιλυθούν οριστικά! Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι, κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, είναι πως όσο κι αν τώρα τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν δύσκολα ή οι σχέσεις σου να είναι πιο απαιτητικές από σένα, η εποχή αυτή μπορεί να σου δώσει λύσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Γι’ αυτό μην βιάζεσαι σε καμία περίπτωση να βγάλεις συμπεράσματα και κυρίως μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις! Πάντως δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή να σου δώσει μια επαγγελματική επιτυχία πάνω σε κάτι για το οποίο έχεις δουλέψει σκληρά!

ΥΓ. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να βελτιώσεις ουσιαστικά τις προσωπικές σχέσεις σου! Επίσης, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να θελήσεις να ανακαινίσεις το σπίτι σου, βελτιώνοντας πολύ και τον ψυχισμό σου! Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο είναι μια υπόσχεση πως τα σχέδιά σου διευκολύνονται, ενώ η δημιουργικότητά σου είναι πιο έντονη το διάστημα αυτό. Παράλληλα, το φλερτ γίνεται μέρος της καθημερινότητάς σου, φέρνοντας νέες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή.

Με τον Ταύρο έχεις πολλά να μοιραστείς κι ακόμα περισσότερα να νιώσεις! Με τον Κριό μια νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Επίσης, μάθε τι σε περιμένει τον Απρίλιο, στην τηλεοπτική εκπομπή του Χρίστου Ντούβλη, στο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-04-2016 17:01:00