blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Αυγούστου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Αυγούστου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 4 ως 10 Αυγούστου

Τα ζώδια έως 4 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Αυτή την εβδομάδα, παίζεται ένα παιχνίδι με τις αισθήσεις… Μοναδικό, σαν δροσερό νερό, που κυλάει πάνω στο δέρμα σου διεγείροντας κάθε κύτταρο του κορμιού σου…

Άρης σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την ημέρα της Πέμπτης, δίνει στον έρωτα μια άλλη απόχρωση, πιο αισθαντική, πιο τελετουργική, που ενεργοποιείται με το ρήμα ''νοιώθω"… Είναι εκείνο το μαγικό παιχνίδι, που δεν αρκείται στην επιφάνεια, αλλά παίζεται πίσω τα διάφανα πέπλα, που διεγείρουν περισσότερο το μυαλό σου, την περιέργειά σου να ανακαλύψεις το θησαυρό που κρύβει ο άλλος μέσα του…

Ερμής σε σύνοδο με Ήλιο και τρίγωνο με Ουρανό

Το παιχνίδι της εβδομάδας επίσης παίζεται και με τις λέξεις… Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή, αλλά και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό την ημέρα της Παρασκευής, στήνουν το σκηνικό εκείνων των περίεργων, απρόβλεπτων, ξαφνικών συναντήσεων που οργανώνουν οι ουρανοί για να φέρουν δύο κοντά δύο ανθρώπους, που πρέπει να συναντηθούν… για κάποιους λόγους!
 
Οι όψεις αυτές του Ερμή, μας θυμίζουν πως ο έρωτας αρχικά είναι μια εγκεφαλική λειτουργία, που ξεκινά πάντα από τα μάτια… Τα μάτια, που μπορούν να μιλούν χωρίς να λένε τίποτα, αλλά σου δίνουν να καταλάβεις τα πάντα, μόνο με ένα βλέμμα τους!

Πανσέληνος στον Υδροχόο

Ωστόσο, καθώς οι μέρες προχωρούν, αποκτούν εκείνο το πιο σκοτεινό χρώμα, που αγκαλιάζει την ψυχή μας και την κάνει να θέλει να φύγει, να πετάξει, να χαθεί σε άγνωστους ορίζοντές… και να ζήσει τις εμπειρίες που λαχταρά!
 
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, που ακολουθεί την ημέρα της Κυριακής, χρωματίζεται από μια σειρά όψεων που έρχονται να ανοίξουν εκείνα τα περίεργα κουτάκια της καρδιάς, που ο καθένας από εμάς μπορεί να κρατά πολύ καλά κλεισμένα, σχεδόν σφραγισμένα, και να απαιτήσουν να πάρουμε θέση απέναντι στα πρόσωπα και τις καταστάσεις, που έχουμε επιλέξει να ζούμε…

Ήλιος σε τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Κρόνο

Ο Ήλιος ακολουθεί περίεργες διαδρομές, απρόβλεπτες, ξαφνικές, ανατρεπτικές. Το τρίγωνό του με τον Ουρανό ενθαρρύνει για ένα ταξίδι στην ελευθερία, αλλά και το τετράγωνό του με τον Κρόνο, θα χτυπήσει τις καμπάνες του τέλους για κάποιες σχέσεις…
 
Μα και ο Ερμής θα συναντήσει τον Κρόνο από δύσκολη γωνία τις ημέρες αυτές, κάνοντας την σκέψη πιο στενή, πιο περιορισμένη, εστιασμένη στα δικά της τα σενάρια και πολλές φορές εγκλωβισμένη στα… κουτάκια της, μην καταφέρνοντας να διακρίνει οτιδήποτε μπορεί να της δώσει χαρά.
 
Όμως, επειδή όλα γίνονται για κάποιο λόγο, ίσως έχει έρθει η στιγμή να βγούμε απ’ οτιδήποτε λειτουργεί στερεότυπα ή συμβατικά στη ζωή μας! Ό,τι ζούμε, είναι αυτό που έχουμε επιλέξει να ζήσουμε, για τους δικούς μας λόγους. Και μπορεί κάποτε η επιλογή αυτή να φαινόταν ιδιαίτερα καλή, όμως παρακάτω, στην πορεία, η ίδια επιλογή που κάποτε μας χαροποιούσε, έπαψε να τροφοδοτεί αυτό το συναίσθημα!
 
Όμως, αναγκαζόμαστε να την ακολουθήσουμε, οδηγούμενοι από εκείνες τις συμβάσεις που κάνουμε πρώτα απ’ όλα με τον ίδιο μας τον εαυτό, προκειμένου να μην αλλάξει τίποτα, να μην ξεβολευτούμε, μια και πολλές φορές η γνωστή δυστυχία είναι προτιμότερη από το κυνήγι της ευτυχίας, που έχει αμφίβολη έκβαση
 
Η Πανσέληνος αυτή έχει ακριβώς αυτό το μήνυμα: σπάσε τα δεσμά, ξερίζωσε τα αγριόχορτα από το λιβάδι του μυαλού σου! Άδραξε τη χαρά απ’ όπου κι αν μπορεί να σου δοθεί, άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε… Δεν χρειάζεται να ξέρεις την κατεύθυνση, η ζωή είναι ένα ταξίδι που ποτέ δεν ξέρεις πού θα σε πάει! Γιατί τελικά, η ευτυχία δεν είναι να ζεις μέσα στην γνώση, αλλά μέσα στο μυστήριό!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Ο δρόμος προς την ελευθερία είναι πιά ανοιχτός…
Εδώ είναι η πρώτη αναμέτρηση με τον εαυτό σου! Με όλα αυτά που νιώθεις, με όλα αυτά που αισθάνεσαι, αλλά δεν τολμάς να αποκαλύψεις… Το τρένο της ζωής κάνει στάση στο δικό σου σταθμό και σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις μέσα σε ένα βαγόνι του και να χαθείς προς άγνωστη κατεύθυνση, μια και οι ευκαιρίες που θα υπάρξουν την εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, είναι αυτές που θα εγείρουν πολύ δυνατά συναισθήματα και συγκινήσεις! Θα τα ακολουθήσεις; Έχουν διλήμματα οι μέρες που ακολουθούν, αφού από τη μια θα ανοίγουν τους ορίζοντές σου, θα δυναμώνουν την ελπίδα σου, μέσα από εκείνα τα περίεργα, ανατρεπτικά γεγονότα, που θα δίνουν άλλη διάσταση στις εξελίξεις… Και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις εγκλωβισμένος ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να κάνεις και σε αυτά που θέλει καρδιά σου να ακολουθήσει… Ο έρωτας σε ταξιδεύει στη χώρα των αισθήσεων, εκεί που το μόνο που μετρά είναι οι παλμοί της καρδιάς, που χτυπούν δυνατά κάτω το ημίφως… Και συχνά θα νιώσεις πως υπάρχει ένας μαγνήτης, που σε τραβά δυνατά προς την ελευθερία… Να μην ξεχάσεις ποτέ πως τα φτερά βρίσκονται στην πλάτη σου, διπλωμένα, δεν έχεις παρά να τα ανοίξει και να πετάξεις…
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα η διαδρομή είναι μαγική… Με το Σκορπιό υπάρχουν πολλά διλήμματα, αλλά και πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Κάποιος πρέπει να την πάρει αυτή την απόφαση!
Όλο το παιχνίδι είναι πάνω σου, εσύ είσαι αυτός που κινεί τα νήματα και οδηγεί τις εξελίξεις. Την εβδομάδα αυτή ακολουθείς απρόβλεπτες διαδρομές, απ’ αυτές που ενώ έχεις ξεκινήσει για αλλού, θα σε οδηγήσουν σε άλλα μέρη, άγνωστα που θα εγείρουν έντονα το ενδιαφέρον σου και θα ξυπνήσουν κάποια συναισθήματα, που κοιμούνται μέσα σου εδώ και πολύ καιρό! Και ίσως κάποια γεγονότα σε βρίσκουν απροετοίμαστο, δεν ξέρεις πώς να κινηθείς, πώς να τα χειριστείς, πως να αντιδράσεις… Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Λέοντες που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, οι συγκρούσεις είναι πολλές, και μέσα σου και έξω σου… Πιθανόν οι συγκρούσεις με το σύντροφό σου να είναι τέτοιες, που θα αναγκαστείς να πάρεις μια οριστική θέση απέναντι στη σχέση σου μαζί του… Βεβαίως, αυτό που συμβαίνει στο μεταξύ σας δεν είναι τωρινό, είναι πράγματα που σε έχουν προβληματίσει, σε έχουν πονέσει, σε έχουν κάνει να αναρωτηθείς πολλές φορές για το πόσο τελικά θέλεις να μένεις στη σχέση αυτή. Πολύ πιθανόν τώρα να σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις τελικά και τι μπορεί να σου δώσει ο άλλος… Και ξέρεις κάτι; Φρόντισε να μην πας κόντρα σε αυτή την εσωτερική οδηγία που σου δίνεται, γιατί το σίγουρο είναι πως την απάντηση την έχεις μέσα σου… Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, πού πρέπει να κατευθυνθείς, τι πρέπει να αλλάξεις και αν πρέπει να αλλάξεις κάτι… Ό,τι γίνεται τώρα, είναι για να σε βοηθήσει να ελευθερωθείς, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να επεκταθείς και να πετάξει από πάνω σου τα περιττά βάρη. Μόνο τότε θα νιώσεις πραγματικά ελεύθερος, μόνον τότε θα μπορέσεις να βαδίσεις προς στην κατεύθυνση των ονείρων σου!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό μπορεί να φτάσει και σε ακραίες καταστάσεις… Με τον Κριό όμως, το ξαφνικό και το απρόσμενο μπορεί να φέρει στη ζωή σου ένα μεγάλο έρωτα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εύκολα; Ποιος είπε ότι μου αρέσουν;
Αντικρουόμενα συναισθήματα, αντικρουόμενες καταστάσεις, απ’ αυτές που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη, ωστόσο για λόγους που δεν θα είναι πάντα αυτοί που θέλεις ή που σε βολεύουν… Ναι, μπορεί να υπάρξει μια συνάντηση, η οποία θα αλλάξει τελείως τη ροή της συναισθηματικής σου ζωής τις ημέρες αυτές, μια και θα έχει την ένταση χιλιάδων πυροτεχνημάτων, που σκάνε στον ουρανό και φωτίζουν σε μια σκοτεινή νύχτα! Οι εκπλήξεις των ημερών δεν είναι συνηθισμένες, έχουν ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο χρώμα, που ταιριάζει ακριβώς στην ανήσυχη φύση σου! Η ζωή σου αποκτά νέες εμπειρίες, νέα πρόσωπα που εισβάλλουν κυριολεκτικά σε αυτήν, δίνοντάς της το κατακόκκινο χώμα του πάθους! Από την άλλη μεριά, είναι πολλά τα διλήμματα με τα οποία θα ‘ρθεις αντιμέτωπος, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Τοξότες που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, μια και θα νιώσεις ότι οι εξελίξεις σε τραβούν προς μια κατεύθυνση, την οποία λαχτάρας να ακολουθήσεις. Όμως η ζωή σου σε σπρώχνει προς την προγραμματισμένη πορεία της και το διάστημα αυτό θα βρεθείς σε ένα σταυροδρόμι, όπου θα πρέπει να αποφασίσεις ποιο δρόμο τελικά θα διαλέξεις… Κάτι που θα σε δυσκολέψει πολύ και θα φορτίσει την ψυχολογία σου με γενναίες δόσεις ερωτηματικών και πίεσης, που πολλές φορές δε θα είναι εύκολο να διαχειριστείς, μια και οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου θα είναι ιδιαίτερα πιεστικές… Έτσι είναι… τίποτα όμορφο δεν έρχεται μόνο του, πάντα ακολουθεί και μια σειρά θεμάτων, που χρειάζεται να διαχειριστείς! Όμως τότε έχει και μεγαλύτερη αξία αυτό που κατακτάς, όταν είναι συνειδητό!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα αλλά και με τον Κριό οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες και συναρπαστικές! Με τον Δίδυμο υπάρχει έντονος ερωτισμός, αλλά και πολύ μεγάλος προβληματισμός στο μεταξύ σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια έως 4 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ανατρεπτικές οι εξελίξεις προς κάθε κατεύθυνση!
Μπορείς να καθίσεις αναπαυτικά στην ακροθαλασσιά και να γίνεις ο παρατηρητής των εξελίξεων της ζωή σου, γιατί οι εξελίξεις θα σε βρουν όπου κι αν είσαι… Μια και ο δικός σου κυβερνήτης, ο Ερμής, πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της εβδομάδας… Εξελίξεις, που έρχονται να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο πολλές φορές θα σε ξαφνιάζει με τις ιστορίες του, ενώ άλλες, θα περιπλέκει με μοναδικό τρόπο τα πράγματα και, πάνω απ’ όλα, τις σκέψεις σου, που μπαίνουν σε εκείνα τα περίεργα κουτάκια, κλείνονται, αρνούμενες να δεχτούν ή να δουν οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου, ακόμα και αν αυτά που συμβαίνουν είναι εξαιρετικά θετικά για σένα. Και βεβαίως, στην πρώτη περίπτωση, ο έρωτας ανοίγει την πόρτα με εκείνο τον ξαφνικό, απρόσμενο τρόπο, θα εισβάλει στη ζωή σου παρασύροντας τα πάντα μαζί του, συνήθειες, ιδέες, και εκτοξεύοντας τα συναισθήματα στα ύψη! Η επικοινωνία σου, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι στους γύρω σου, θα έλξει νέα πρόσωπα στη ζωή σου, τα οποία φαίνεται πως ανταποκρίνονται πάρα πολύ και στις επιθυμίες σου και στη διάθεσή σου να ζήσεις κάτι διαφορετικό το καλοκαίρι αυτό. Αν ανήκεις στους Διδύμους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, θα είναι πολλές οι φορές που θα νιώσεις ότι ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει όσο θα ήθελες και η καθημερινότητά σας έχει πλέον μια τέτοια ρουτίνα, που συχνά και χωρίς λόγο θα πυροδοτεί εντάσεις, μέσα από θέματα που προκύπτουν στο μεταξύ σας. Και είναι αυτό που θα σε κάνει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου άλλου και να βρεις άλλες πηγές, θα τροφοδοτήσουν την ψυχή σου με χαρά και αισιοδοξία. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, γεγονός είναι πως η καθημερινότητά σου φαίνεται να έχει εκείνους τους ρυθμούς που δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις και αγαπάς. Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή έρχεται να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες αλλά και νέες γνωριμίες με πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό αλλά και με το Λέοντα, φαίνεται πως η επικοινωνία στο μεταξύ σας όχι μόνο δεν είναι εύκολη, αλλά δημιουργεί και θέματα, ικανά να πυροδοτήσουν πολύ μεγάλες εντάσεις! Με τον Κριό το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον είναι πολύ έντονο και το μεταξύ σας πολύ ανατρεπτικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Οι νέες περιπέτειες του καλοκαιριού!
Φαίνεται πως εκείνες οι σκοτεινές μέρες του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, και το καλοκαίρι έχει απλώσει το φως του στη ζωή σου, στέλνοντας τις ευεργετικές του ακτίνες κατευθείαν στην ψυχή σου, γεμίζοντάς την με την ευλογία της ζεστασιάς του… Ναι, έχεις μπροστά σου ένα φωτεινό καλοκαίρι, σπαρμένο εμπειρίες, πρόσωπα, γεγονότα, εξελίξεις… Όχι πως όλα είναι εύκολα, πως όλα λειτουργούν πλέον κάτω από προγραμματισμό, ωστόσο εκείνο που δίνει ενδιαφέρον στις καταστάσεις είναι το απρόβλεπτο και το απρογραμμάτιστο. Κάπως έτσι είναι και οι καταστάσεις τις οποίες καλείσαι να ζήσεις την εβδομάδα αυτή, μια και το παράθυρο που ανοίγει, κρύβει μέσα του τις ευκαιρίες που θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πολύ δυνατά! Λένε πως ο έρωτας έρχεται πάντα από εκεί που δεν τον περιμένεις. Αυτό είναι το καλύτερο ρητό, που θα αντιπροσωπεύσει όλα τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν το επόμενο διάστημα, μια και θα σου φέρει τα πρόσωπα εκείνα, που ακόμα και από την πρώτη ματιά που θα ανταλλάξεις μαζί τους θα καταλάβεις πως κάτι έχουν περισσότερο να σου πουν… Η χημεία είναι εκείνη που καθορίζει την έλξη και το σίγουρο είναι ότι τα πρόσωπα που συναντάς στην περίοδο αυτή, έχουν πολύ μεγάλη εναρμόνιση με τη δική σου ενέργεια και ποιότητα! Και είναι επίσης πολύ πιθανό ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο, να εκδηλώσει με πολύ ξαφνικό τρόπο ερωτικές προθέσεις απέναντί σου… Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο κύκλος που ανοίγει τώρα, να έχει και εμπλοκές με κάποια πρόσωπα, που ανήκουν στον κύκλο των φίλων σου και που για κάποιο λόγο, η επικοινωνία σου μαζί τους φαίνεται πως δεν είναι εύκολη και εγείρει θέματα, τα οποία μπορεί να καταλήξουν σε έντονες διαφωνίες, αντιπαραθέσεις, αλλά ίσως και σε οριστικές ρήξεις… Δεν αποκλείεται επίσης η ένταση να βγει και με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εκεί χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί τα πράγματα μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι. Ωστόσο, εκμεταλλεύσου τα θετικά που δρομολογεί η εβδομάδα αυτή για σένα και διαχειρίσου τα αρνητικά με τη γνωστή σου ευελιξία και διαλλακτικότητα! Όπως και να έχει, λόγους για να χαρείς θα έχεις στα σίγουρα!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα μπορεί να υπάρχει πολύ μεγάλη ερωτική ένταση, αλλά μπορεί να υπάρξουν και πολύ έντονες συγκρούσεις την εβδομάδα αυτή… Με τον Δίδυμο αλλά και τον Υδροχόο γράφετε… απρόβλεπτα σενάρια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύσκολα… ναι, αξεπέραστα όχικαι σίγουρα ενδιαφέροντα!
Το σίγουρο είναι πως η περίοδος αυτή είναι η εποχή σου… η εποχή που μπορεί να σε κάνει να χαρείς, να σε κάνει να φωνάξεις, να σε κάνει να θυμώσεις, να σε κάνει να πονέσεις, να σε κάνει να ερωτευτείς και τελικά, να σε κάνει να ζήσεις! Γιατί ζωή δεν είναι κάποια από αυτά, είναι όλα αυτά μαζί! Και τώρα, με τόσους πλανήτες απέναντί σου, το σίγουρο είναι ότι τα σενάρια που θα διαδραματιστούν είναι πολλά… Άλλωστε, με την επεισοδιακή Πανσέληνο στο ζώδιό σου, το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις δεν θα σε αφήσουν αδιάφορό… Η ερωτική σου ζωή σου που πρωταγωνιστεί, αλλά και τα επαγγελματικά σου ζητήματα φαίνεται ότι κινούνται σε κόκκινες γραμμές στον κύκλο αυτόν, μια και πολύ συχνά θα ‘ρθείς αντιμέτωπος με τις συμπεριφορές εκείνες, που θα σε ωθήσουν ίσως και ακρότητες! Και καλό είναι πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς πολύ καλά τις πράξεις σου, ιδιαίτερα αν δεν είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές. Αν ανήκεις στους Υδροχόους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, τα πράγματα ενδεχομένως να περάσουν από δυνατές τρικυμίες, μια και ο κύκλος των εντάσεων που ανοίγει τώρα, δεν είναι καινούργιος… Είναι πράγματα που σας έχουν προβληματίσει και στο παρελθόν, αλλά τώρα έρχονται να βάλουν μια τελική σφραγίδα, ίσως και οριστική, στο μεταξύ σας! Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι μόνο έτσι μια και υπάρχουν οι εξελίξεις που θα ανατρέψουν πολύ ευχάριστα την καθημερινότητά σου και θα δώσουν έντονα ερεθίσματα στην καρδιά σου, για να ανεβάσει τους παλμούς της… Είναι πολύ πιθανό ένας νέος έρωτας να κάνει τώρα την εμφάνισή του, ένας έρωτας ολοκαίνουργιος, που έρχεται από το πουθενά, για να ταξιδέψετε μαζί στο άγνωστο…
 
ΥΓ. Πρόσεξε πολύ τις σχέσεις σου με τον Σκορπιό, αλλά και με το Λέοντα, γιατί οι ισορροπίες του μεταξύ σας είναι πολύ ευαίσθητες και ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί να ανατραπούν! Με τον Δίδυμο και με τον Κριό… ενθουσιάζεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τα ζώδια έως 4 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η απόλαυση στις αισθήσεις…
Είναι τα πάθη που ξυπνούν και χρωματίζουν με εκείνη την υπέροχη ένταση την ενέργειά σου, τη ζωή σου, την καθημερινότητά σου… Όλα δείχνουν διαφορετικά τις μέρες αυτές, μέσα σου κι έξω σου… Είσαι εσύ που αλλάζεις, είσαι εσύ που βλέπεις τα πράγματα από μια αλλιώτικη, πιο αισιόδοξη και βεβαίως, πάρα, μα πάρα πολύ ερωτική οπτική… Οι ημέρες σου αλλάζουν, αλλά ακόμα πιο πολύ αλλάζουν οι νύχτες σου, που γίνονται πιο αισθησιακές, πιο ερωτικές… Οι συγκινήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι ο έρωτας αποκτά μια άλλη μορφή, περνά σε άλλη διάσταση, η οποία από τη μια ίσως και να σε προβληματίζει ή ακόμα και να σε φοβίζει, γιατί πολύ πιθανό να μην την γνωρίζεις, όμως απ’ την άλλη διεγείρει στο έπακρο όλες σου τις αισθήσεις… Αν ωστόσο ανήκεις στους Καρκίνους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, είναι πολύ πιθανό τώρα να υπάρξουν οι λόγοι εκείνοι, που θα σε κάνουν να αποχωρήσεις από έναν κύκλο, που πλέον δεν νιώθεις ότι δεν είσαι εκφράζει συναισθηματικά… Ή να υπάρξουν οι λόγοι εκείνοι, που θα σε αναγκάσουν να δεις την πραγματικότητα με μια άλλη οπτική, πιο ξεκάθαρη, και να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το πώς θα κινηθείς από δω και πέρα. Το σίγουρο είναι πως η ερωτική σου ζωή θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ό,τι αποφασίσεις τώρα, μια και σε βάζει σε έναν καινούργιο κόσμο, σε νέες εμπειρίες, αλλά και σε νέα πρόσωπα… Και ίσως κάτι από αυτά να έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι, για να απογειωθείς ερωτικά!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό οδηγείσαι σε εκείνες τις απάτητες κορυφές των αισθήσεων, που θα σε ταξιδέψουν… Με τον Υδροχόο πολύ πιθανόν ο κύκλος του μεταξύ σας να κάνει φινάλε! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το παιχνίδι των αισθήσεων και η επιστροφή στην πραγματικότητα!
Την εβδομάδα αυτή ανασύρεις από μέσα σου όλη εκείνη την ερωτική τεχνική που κουβαλάς από τότε που γεννήθηκες, που έχει καταγραφεί στο DNA σου, να τη μοιραστείς με το πρόσωπο εκείνο, που διεγείρει τον έντονο ερωτισμό που σε διακρίνει… Οι νύχτες σου ακτινοβολούν φως και μετουσιώνουν τον έρωτα σε εκείνη την τελετουργική τελετή, που ενώνει την ενέργειά σου με αυτήν του άλλου, για να σας μυήσει σε έναν νέο ερωτικό κύκλο, όπου κυριαρχούν οι αισθήσεις, που συνοδεύουν τη μαγεία που μπορεί να κρύβεται μέσα σε αυτή την ανταλλαγή των ενεργειών… Όμως, υπάρχει και ένα άλλο γεγονός, που σε καλεί να πάρεις θέση απέναντι στις μόνιμες σχέσεις της ζωής σου, οι οποίες ανοίγουν το δύσκολα κύκλο των συναισθημάτων σου, βγάζοντας στο προσκήνιο παράπονα και συναισθηματικές εκρήξεις, και δημιουργώντας ένα σκηνικό έκρυθμο και συχνά ακραίο… Μια και τα άκρα είναι ο τρόπος που επιλέγεις να αντιδράς όταν πιέζεσαι… Και επειδή η λέξη “ευελιξία” έχει χαθεί από το λεξιλόγιό σου, καλό είναι αν μη τι άλλο, να δώσεις χρόνο στις εξελίξεις, πριν βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Και επειδή η δυναμική σου την περίοδο αυτή είναι πολύ έντονη, ίσως και ανεξέλεγκτη, καλό είναι να φροντίσεις να την τιθασεύσεις, γιατί κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τις συνέπειες! Αποδέξου τις καταστάσεις, όποιες κι αν είναι αυτές, γιατί το σίγουρο είναι πως δεν προκύπτουν σήμερα… Οι καταστάσεις αυτές προϋπήρχαν εδώ και καιρό, απλά τώρα φουντώνουν ξανά και τροφοδοτούν τον εσωτερικό σου δαίμονα… Η άλλη επιλογή που έχεις, είναι να μετουσιώσεις όλη αυτή την εσωτερική ένταση, που βγαίνει τώρα, στον έρωτά σου… Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου!
 
ΥΓ. Μεγάλη προσοχή με τον Λέοντα αλλά και με τον Ταύρο, γιατί το κλίμα μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτο στο μεταξύ σας… Με τον Ιχθύ ο έρωτας αποκτά μια άλλη διάσταση και απογειώνεται! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ποιος θα κινήσει το επόμενο πιόνι στη σκακιέρα;
Δυνατά παιχνίδια για δυνατούς παίκτες σαν εσένα… Και μάλιστα για παίκτες, που έχουν πολύ υψηλό το δείκτη του συναισθήματος τους, όπως εσύ… Γι’ αυτούς που μπορούν να εκφράζονται μέσα από το συναίσθημά τους και να διεκδικούν αυτό που θέλουν από τον άλλον, με κείνο τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο, που μόνο το συναίσθημα μπορεί να δημιουργήσει… Και η ερωτική σου ζωή απογειώνεται, αποκτά ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα και σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις εμπειρίες πολύ ιδιαίτερες, όπου τον κύριο ρόλο θα παίξει η ανταλλαγή της ενέργειάς σου με τον άλλον. Κι αυτό γίνεται με ένα άκρως μυσταγωγικό χαρακτήρα, διευρύνοντας τους ορίζοντές της σχέσης σας, δίνοντάς της ένα σχεδόν μαγικό χαρακτήρα… Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες, που έρχονται με πολύ ξαφνικό τρόπο κοντά σου και σου ανοίγουν την πόρτα σε εκείνες τις πολύ περίεργες εμπειρίες, που διεγείρουν στο έπακρο τις αισθήσεις σου… Η καθημερινότητά σου στον κύκλο αυτό, ενδεχομένως να αποκτήσει ένα πιο έντονο χρώμα, που φαίνεται πως θα πιέσει αρκετά και τα μέσα σου. Ίσως και να σε φέρει αντιμέτωπο με θέματα και συμπεριφορές, οι οποίες δεν είναι εύκολες στη διαχείρισή τους, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς, που τα πράγματα λειτουργούν σε πιο έντονο κλίμα και ρυθμό… Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι πολύ πιθανό η σχέση σου να περάσει μέσα από αρκετές δυσκολίες στο διάστημα που ακολουθεί, μια και ο σύντροφός σου μπορεί να βγάλει απέναντί σου κάποια παράπονα, κάποια θέματα που τον έχουν ζορίσει… Και επίσης, είναι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα τώρα να λειτουργήσουν παρασκηνιακά και να δρομολογήσουν εξελίξεις, ομολογουμένως όχι και τόσο ευχάριστες για σένα… Ίσως κι εσύ να λειτουργήσεις με ένα τρόπο πιο μυστικό, προκειμένου να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις… Ωστόσο, ό,τι κι αν γίνει, πάντα θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκείνη την τρυφερή σου πλευρά, που ξεκλειδώνει και τις πιο δύσκολες πόρτες στους άλλους…
 
ΥΓ. Με το Δίδυμο και τον Παρθένο μπορεί να υπάρξουν και ξαφνικές, ευχάριστες ανατροπές σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, αλλά και εκείνες, οι πιο δύσκολες, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολες στη διαχείρισή τους… Με τον Σκορπιό ο έρωτας περνά σε μια άλλη διάσταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Η πτήση μόλις ξεκίνησε… Προσδεθείτε, έρχονται δυνατές αναταράξεις!
Είναι όλα αυτά που θα νιώσεις πως έρχονται με τη μορφή μιας καταιγίδας προς τα εσένα… Φρόντισε να κρατάς… ομπρέλα ή να έχεις ένα πολύ καλό αδιάβροχο, για να μπορέσει να τη βγάλεις όσο το δυνατόν πιο στεγνός… Ένας κύκλος τώρα θα πυροδοτήσει μια σειρά εξελίξεων, οι οποίες ομολογουμένως δεν είναι εύκολες, είναι όμως καθοριστικές για τη συνέχεια σου παρακάτω. Αν ανήκεις στους Ταύρους που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους, ο κύκλος που ανοίγει σε έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, αλλά τώρα τα γεγονότα έρχονται να επιβεβαιώσουν ή ακόμα και να ανατρέψουν τις προηγούμενες αποφάσεις σου. Και είναι πολύ πιθανό το σενάριο, μιας τελικής σφραγίδας σε μια σχέση που πια έχει φθαρεί, έχει ξεφτίσει και δεν εξυπηρετεί ούτε εσένα, αλλά όπως φαίνεται ούτε και το άλλο πρόσωπο! Και βέβαια, είναι και ο τομέας των επαγγελματικών σου που ενδεχομένως να περάσει κι αυτός μέσα από συγκρούσεις, που θα φέρουν ξεκαθαρίσματα στο τοπίο. Ξεκαθαρίσματα, που βεβαίως δεν είναι εύκολα, είναι όμως αυτά που πρέπει να γίνουν και αυτά που θα καθορίσουν και τις επόμενες εξελίξεις. Όμως, δεν αποκλείεται καθόλου κι ένα επόμενο σενάριο, με ένα πρόσωπο ίσως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που το μεταξύ σας μπορεί να έχει έντονα παιχνίδισμα, μέσα από βλέμματα και τυχαία αγγίγματα… Το πρόσωπο αυτό τώρα έρχεται με έναν περίεργο, ίσως και ξαφνικό τρόπο πιο κοντά σου και ανακαλύπτεται πως αυτό που σας φέρνει κοντά, μόνο τυχαίο δεν είναι…
 
ΥΓ. Με τον Υδροχόο αλλά και με το Σκορπιό, το κλίμα βγάζει φλόγες, και χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή και ευελιξία, για να μπορέσουν, αν γίνεται, να κρατηθούν ισορροπίες. Με τον Ιχθύ ανακαλύπτεις ένα κρυμμένο θησαυρό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εγώ μπερδεμένος;
Το σίγουρο είναι πως θα αλλάξεις πολλές διαθέσεις και πολλά συναισθήματα την εβδομάδα αυτή. Θα υπάρξουν μεγάλες εναλλαγές στην καθημερινότητά σου, οι οποίες αφενός θα σε πηγαίνουν από τη μια κατάσταση στην άλλη, αφετέρου μπορεί να νιώσεις ότι δεν ξέρεις τι πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα και τι να αφήσεις πίσω σου. Δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σου ένας έρωτας με εκρηκτικό τρόπο και να αναμοχλεύσει όλα εκείνα τα συναισθήματα, που είναι ικανά να σε αποπροσανατολίσουν τελείως από τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου! Καθώς επίσης, ένα επόμενο σενάριο είναι αυτό του να κλειστείς πολύ στον εαυτό σου, σε εκείνες τις περίεργες διαδρομές του μυαλού, όπου δεν μπαίνει φως από πουθενά… Και να νοιώσεις πως το αδιέξοδο στο οποίο τώρα βρίσκεσαι, δεν σου είναι εύκολο να το διαχειριστείς… Αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στον τρόπο που μιλάς, στον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου, που τώρα φαίνεται να γίνεται πιο εριστικός, πιο απόλυτος, πιο μυστικοπαθής και πιο απόμακρος, δημιουργώντας ένα φράγμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το διάστημα που θα ακολουθήσει, ο έρωτας να αποκτήσει μια πιο μυστική μορφή στη ζωή σου… Ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος που θα προβληματιστείς, μια και το πάθος που δημιουργείται είναι πολύ έντονο και νιώθεις ότι οι εξελίξεις του μεταξύ σας, δεν είναι στο χέρι σου…
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα η σχέση που είτε υπάρχει, είτε έρχεται τώρα στη ζωή σου, έχει μυστικό χρώμα… Με τον Ιχθύ το παρελθόν φαίνεται να επιστρέφει, δημιουργώντας σου πολύ δυνατές συγκινήσεις. Με το Σκορπιό το κλίμα είναι έκρυθμο… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εγώ τα κάνω όλα αυτά;
Υπάρχει και η δύσκολη πλευρά σου, που όταν αποκαλύπτεται, συχνά κάνει τους άλλους να απομακρύνονται από γύρω σου. Και φαίνεται πως την εβδομάδα αυτή το συναίσθημά σου φορτίζει επικίνδυνα την ψυχολογία σου, μια και πολύ συχνά μπορεί να νιώσεις πως τα πράγματα δεν γίνονται έτσι όπως τα περίμενες ή έτσι όπως τα σκεφτόσουν, και αυτό πυροδοτεί μια συμπεριφορά, που θα δημιουργηθεί εκρήξεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Ιδιαίτερα με πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου κύκλο, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή συγκρούσεις, που θα πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι περιμένεις, αφού η στάση σου γίνεται πιο προκλητική, πιο εριστική, πιο κριτική απέναντι στους άλλους, και μπορεί να δημιουργήσει μία σειρά εξελίξεων, που καλό θα ήταν να τις αποφύγεις. Γιατί, βεβαίως, αυτό μπορεί να επηρεάσει και την σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο και να γίνεις ιδιαίτερα απαιτητικός απέναντί του, δημιουργώντας αρκετά θέματα ίσως και από εκεί που δεν υπάρχουν… Το επόμενο σενάριο της περιόδου μιλάει για ένα πάθος, που εκδηλώνεται στην προσωπική σου ζωή και έρχεται να ξεσηκώσει άγριο χορό στο συναίσθημά σου… Και να μεταμορφώσει τις ημέρες σου, αλλά πολύ περισσότερο τις νύχτες σου, εκτινάσσοντας την ερωτική ένταση στα ύψη!
 
ΥΓ. Με τον Λέοντα αλλά και με το Σκορπιό, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στο μεταξύ σας… Με τον Ιχθύ η διαδρομή είναι άγνωστη, αλλά άκρως διεγερτική και ενδιαφέρουσα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-08-2014 00:00:00