blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Ιανουαρίου 2016.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 4 ως 10 Ιανουαρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 4 ως 10 Ιανουαρίου 2016, με Ερμή και Δία σε ανάδρομη πορεία

Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις, για να κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό. Τι έχουμε κάνει ως τώρα; Τι μας αρέσει και τι όχι; Τι μπορούμε να διορθώσουμε; Ερμής και Δίας περνούν σε ανάδρομη πορεία την εβδομάδα αυτή και πάντα όταν μιλάμε για αναδρομές, μιλάμε την δυνατότητα επανεξέτασης όλων αυτών των ζητημάτων που μας απασχόλησαν, αλλά δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί!

Ερμής σε τετράγωνο με Άρη και Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Ωστόσο, η εβδομάδα κρύβει και προκλήσεις, που σκοπό έχουν να μας ξεβολέψουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, για να δούμε πιο καθαρά και πιο ρεαλιστικά τη ζωή μας… Ερμής σε τετράγωνο με Άρη την Τρίτη, και αρκεί μια λέξη για να γίνει εκρηκτική η ατμόσφαιρα και να έρθουν τα πάνω κάτω… Βλέπετε, είναι η όψη του… καυγά, καθώς τα πάντα λειτουργούν μέσα σε ένα πιο έντονο κλίμα…
 
Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη ξεκινά μια σειρά πλανητικών συναντήσεων που θα μας προβληματίσουν για τα καλά… Η αρχή γίνεται με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που είναι υπεύθυνο για πάσης φύσεως διαψεύσεις και απογοητεύσεις, για όλα αυτά που μπορεί να προσδοκά η καρδιά, αλλά η πραγματικότητα δεν επιτρέπει… Δύσκολα συναισθήματα, ανεκπλήρωτες προσδοκίες κι έρωτες που αδυνατούν να σταθούν στο ύψος τους…

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερου σε προτρέπει να αναλάβεις πλήρως τις ευθύνες σου και να κάνεις εκείνο το βήμα που σχεδιάζεις ίσως εδώ και καιρό…
 
Όμως, για να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος… Και ακριβώς γι’ αυτό μιλά και η εμπλοκή του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό! Σου επιβάλλουν με τον δικό τους, σκληρό τρόπο, να πάρεις θέση απέναντι σε οτιδήποτε δεν σε εκφράζει, δεν σου αρέσει, δεν σε ικανοποιεί! Ξαφνικά γεγονότα, αποκαλύψεις, ανατροπές, συνθέτουν το… εκρηκτικό κλίμα των ημερών, που προς το παρόν μπορεί να σε αποπροσανατολίσει… Όμως, αν δεις από απόσταση τις εξελίξεις και τα γεγονότα, θα καταλάβεις πως όλα γίνονται για να σε βοηθήσουν στην εξυγίανση του τοπίου, των αντιλήψεών σου, των σχέσεών σου και τελικά, της ζωής σου!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο

Σε όλο αυτό το κλίμα συνηγορεί και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο την Παρασκευή, που μιλά για εκείνη την αναγκαία ανακατάταξη σε θέματα σχέσεων (και όχι μόνο) που πιέζει για αποφάσεις ίσως δύσκολες… Βεβαίως, παρακάτω θα αναθεωρηθούν, καθώς με Ερμή και Δία ανάδρομο τίποτα δεν έχει οριστικό χαρακτήρα, όμως δεν παύουν να ταλαιπωρούν τις σκέψεις, την ψυχολογία και την καθημερινότητά σου…
 
Να θυμάσαι ωστόσο πως καλό είναι να μην σταθείς σε αυτά που είναι προσωρινά, αλλά να διαχειριστείς τις καταστάσεις με ωριμότητα και απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης που σου αναλογεί… Μόνο έτσι έχεις ελπίδα να αλλάξεις, να πας παρακάτω και εν τέλει, να διαμορφώσεις το σκηνικό έτσι όπως ακριβώς θέλεις και επιθυμείς… Μην ξεχνάς πως όλα είναι στο χέρι σου

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να γίνεις πιο αποτελεσματικός σε ό,τι έχει να κάνει κυρίως με τη δημιουργικότητά σου, αυτά που νοιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις, αρκεί να ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να κινηθείς. Η Νέα Σελήνη του μήνα σε ευνοεί σε κάθε είδους εγχείρημα και διεκδίκηση, αλλά… απαραίτητη προϋπόθεση είναι να περάσεις στην δράση! Μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που στοχεύεις, όμως όχι χωρίς κόπο!
 
Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη σε προετοιμάζει για αποφάσεις που μπορεί να επεξεργάζεσαι στο μυαλό σου εδώ και καιρό, όμως τώρα τα γεγονότα σε οδηγούν να πάρεις οριστική θέση. Οικονομικές συγκυρίες και δυσκολίες στους χειρισμούς και τη μεθόδευσή τους είναι κάποια από τα σενάρια που λαμβάνουν χώρα στον κύκλο αυτόν, καθώς και σχέσεις, που νοιώθεις πως έχουν… κορεστεί, μπορεί να κλείσουν προσωρινά έναν κύκλο στην ζωή σου! Να θυμάσαι πως ό,τι πραγματικά αξίζει, αντέχει και στον χρόνο, αρκεί να το χειριστείς με αγάπη και ωριμότητα!
 
ΥΓ. Πάντως δεν αποκλείεται ο κύκλος αυτός να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια σημαντική αλλαγή σε σχέση με την ερωτική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας, όχι μόνο σε ανανεώνει, αλλά σου δίνει και την δυνατότητα να ζήσεις πολύ έντονα! Ωστόσο, να θυμάσαι πως ο Άρης κινείται απέναντί σου, δυσκολεύοντας πολύ σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως για εσένα του πρώτου δεκαημέρου.
 
Με τον Σκορπιό χρειάζεται να επεκτείνεις τα όρια, τις αντοχές και κυρίως την υπομονή σου! Με τον Αιγόκερω ο κύκλος που τώρα ανοίγει, μπορεί να κρύβει πολλές εκπλήξεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις αρκετές επιλογές… Μπορείς να το ρίξεις έξω, να βγάλεις τη δημιουργική σου πλευρά και να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο, να ασχοληθείς με τα παιδιά σου, να ερωτευτείς ή να γκρινιάζεις και να κριτικάρεις τους πάντες και τα πάντα και να συγκρουστείς! Ο κύκλος αυτός ενδεχομένως να έχει έναν αρκετά αντιφατικό χαρακτήρα… Μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά σε σχέση με οτιδήποτε μπορεί να επεξεργαζόσουν στο παρελθόν, σχέδια, ιδέες, πρωτοβουλίες, που οδηγούνται σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση. Από την άλλη μεριά, έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες οικογενειακές εκκρεμότητες, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν. Ίσως να νοιώσεις πως και οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν, γεγονός που μπορεί να σου προκαλέσει μια δυσαρέσκεια απέναντι σε όλους και σε όλα, η οποία θα δημιουργήσει και μια όξυνση στις σχέσεις σου!
 
Και επειδή οι συγκρούσεις μπορεί να φέρουν τα… πάνω κάτω, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, καλό είναι να στραφείς σε πιο δημιουργικές κατευθύνσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιο εύκολα τους… σκοπέλους της περιόδου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, σε τετράγωνο με τον Άρη μπορεί να επαναφέρει και ζητήματα του παρελθόντος, γι’ αυτό έχε το νου σου στο τι λες, γιατί τα λόγια σου μπορεί να έχουν συνέπειες, για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος!
 
ΥΓ. Βεβαίως, ο κύκλος αυτός σου δίνει το περιθώριο μιας μεγαλύτερης κοινωνικοποίησης. Νέα πρόσωπα έρχονται τώρα στη ζωή σου, γι’ αυτό αξιοποίησε τις γνωριμίες αυτές για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή! Φυσικά, και μια παλιά σχέση μπορεί να αναβιώσει… Μη διστάσεις να εκφράσεις το συναίσθημά σου σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν! Αν όχι τώρα, πότε;
 
Προσοχή με τον Σκορπιό και τον Υδροχόο, γιατί το κλίμα μεταξύ σας έχει αρκετή ένταση. Με τον Αιγόκερω έχεις πολλά να νοιώσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι η ώρα για αλλαγές! Βέβαια, οι όποιες αλλαγές γίνονται στον κύκλο αυτόν δεν είναι εύκολες… Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, φέρνει ένα σαρωτικό άνεμο, που προκαλεί σημαντικές ανακατατάξεις, κυρίως στα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου κι ενδεχομένως κάποιες από αυτές να σε βρουν απροετοίμαστο, κυρίως για εσένα του δευτέρου δεκαημέρου. Σκέψου λοιπόν, μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις κάποιες αποφάσεις; Μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε βαραίνει, σε πιέζει, σε φορτώνει με ευθύνες που ενδεχομένως δεν είναι και δικές σου, για να προχωρήσεις πιο ελεύθερος και πιο ανεξάρτητος παρακάτω;
 
Τέτοιου είδους διλήμματα και προβληματισμούς φέρνει ο κύκλος αυτός, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς απέναντι από συγκεκριμένες προκλήσεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις πιο εύκολα θέση απέναντι σε οτιδήποτε σε απασχολεί! Όπως και να το κάνουμε, είναι μία περίοδος αναθεώρησης, μια και τόσο ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, όσο και ο Δίας σε ανάδρομη κίνηση, φέρνουν σημαντικές ευκαιρίες για να διορθώσεις οτιδήποτε νοιώθεις πως δεν εξελίχθηκε όπως ήθελες. Ο κυβερνήτης σου Κρόνος σε σύνοδο με την Αφροδίτη, δημιουργεί κι ένα περιβάλλον εσωτερικών συγκρούσεων, που ομολογουμένως δυσκολεύουν πολύ τον ψυχισμό σου… Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να διακόψεις μια σχέση, είτε προσωπική είτε επαγγελματική, που νιώθεις πως πλέον έχει κλείσει τον κύκλο της.
 
Τα νέα ξεκινήματα που τώρα ανοίγονται μπροστά σου, δεν είναι ούτε εύκολα, ούτε απροβλημάτιστα, όμως αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στην αλήθεια σου και στην ελευθερία! Γι’ αυτό μη βλέπεις οτιδήποτε γίνεται τώρα κοντόφθαλμα, μα διεύρυνέ το και οραματίσου την συνέχεια! Αυτήν που εσύ μπορείς να δημιουργήσεις!
 
ΥΓ. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη την εβδομάδα αυτή, σε καλεί να ενισχύσεις τη διαπραγματευτική σου πλευρά και να μην μπεις σε απόλυτες θέσεις και συμπεριφορές, κυρίως εσύ του πρώτου δεκαημέρου, γιατί το κλίμα την περίοδο αυτή μπορεί πολύ εύκολα να πυροδοτήσει εντάσεις και διαπληκτισμούς, κυρίως σε οικονομικά θέματα, αλλά και στις φιλικές σχέσεις σου.
 
Με τον Κριό, τον Καρκίνο ή έναν άλλο Αιγόκερω, καλό είναι να μην αναμετρήσετε τις δυνάμεις σας! Με τον Παρθένο μπορείτε να βρείτε λύση σε κάτι που σας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, σταμάτα να λειτουργείς παρορμητικά και οργανώσου! Ο κύκλος αυτός δημιουργεί την ανάγκη της μεθόδευσης, της σχολαστικής οργάνωσης των επαγγελματικών σου ζητημάτων, που ενδεχομένως σε έχουν πιέσει τον τελευταίο καιρό. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, ενδέχεται να σε προβληματίσουν και καθώς έχεις την τάση να δρας απότομα, μέσα από την παρόρμηση της στιγμής, μπορεί να προκληθούν συνέπειες, για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος! Για παράδειγμα, το να κάνεις την επανάστασή σου και να εγκαταλείψεις τη δουλειά σου για να πας κάπου αλλού, ίσως να μην είναι η καλύτερη κίνηση την περίοδο αυτή, αν δεν την έχεις μεθοδεύσει σωστά. Αλλά και σε οικογενειακό επίπεδο, πολύ πιθανόν ο κύκλος αυτός να διαταράξει τις ισορροπίες και στην οικογενειακή σου ζωή, γι’ αυτό φρόντισε και εδώ να κρατήσεις τις ισορροπίες, ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου δεκαημέρου.
 
Έτσι κι αλλιώς το διάστημα αυτό θα μπεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις πολλά πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν σου, που είτε ακόμη δεν έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο σου μαζί τους, είτε υπήρξαν κάποιες λάθος κινήσεις, που χρειάζονται διόρθωση! Γι’ αυτό, μην βιαστείς ούτε να πάρεις αποφάσεις ούτε και να κλείσεις κεφάλαια, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Το συναίσθημά σου την περίοδο αυτή βρίσκεται σε αναβρασμό και νοιώθεις έντονα τις όποιες ανάγκες σου (και κυρίως τις συναισθηματικές) να σε πιέζουν, να σε φορτίζουν, και να σε ωθούν να διεκδικείς πρόσωπα και καταστάσεις με έντονο τρόπο. Χρειάζεται να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία και να μην αφήνεις όλη αυτήν την εσωτερική φόρτιση να δρα ανεξέλεγκτα, προκαλώντας ένα… χάος γύρω σου, αλλά κυρίως μέσα σου!
 
ΥΓ. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, αλλά και η σύνοδός της με τον Κρόνο, ενδεχομένως ανατρέψουν τις προσδοκίες σου, δημιουργώντας ένα κλίμα απογοήτευσης και διάψευσης. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να μπορέσεις να ισορροπήσεις μια σχέση, επαγγελματική ή προσωπική, που περνά σε μια άλλη φάση, πιο ουσιαστική.
 
Με τον Ζυγό, τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από κάθε μέτρο και έλεγχο. Χρειάζεται προσοχή! Με τον Τοξότη το κλίμα μεταξύ σας μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Η εντολή που σου δίνει το σύμπαν την περίοδο αυτή είναι να μην παρασύρεσαι! Γιατί θα υπάρξουν αρκετοί λόγοι για να βγεις εκτός εαυτού και να εκτονώσεις συναισθήματα, που ενδεχομένως κουβαλάς μέσα σου εδώ και καιρό! Και αυτό θα προκαλέσει έντονες ανακατατάξεις και συγκρούσεις, τόσο σε θέματα σχέσεων με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, με αντιθέσεις και διαφωνίες στις συνεργασίες σου. Παράλληλα, η οικογενειακή σου ζωή φαίνεται να κινείται σε ένα αρκετά δύσκολο κλίμα, κυρίως για σένα των πρώτων ημερών. Και επειδή οι καταστάσεις είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουν από τα όρια, φρόντισε εσύ τουλάχιστον να κρατήσεις τις ισορροπίες και να διαχειριστείς με ψυχραιμία τα γεγονότα.
 
Παράλληλα, η Νέα Σελήνη του μήνα, πυροδοτεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, τις υποχρεώσεις σου, τις εκκρεμότητες σου, αλλά κυρίως με την εργασιακή σου ζωή. Ίσως τώρα να σου δοθεί η δυνατότητα να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στα επαγγελματικά σου, όχι εύκολο ενδεχομένως, αλλά αρκετά ενθαρρυντικό κι ελπιδοφόρο. Αν ψάχνεις για δουλειά, ο κύκλος αυτός μπορεί να σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκατασταθείς!
 
ΥΓ. Φρόντισε να επεξεργάζεσαι λεπτομερώς τις πληροφορίες που μπορεί να φτάνουν σ’ εσένα το διάστημα αυτό, γιατί ενδεχομένως κάποιες από αυτές να είναι παραπλανητικές. Όμως, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο, μπορεί να σου φέρει μια νέα δέσμευση, την ολοκλήρωση μιας προσπάθειάς σου, την ανάληψη νέων ευθυνών σε σχέση με τα επαγγελματικά σου, όπως επίσης και έναν έρωτα με διαφορά ηλικίας!
 
Με τον Αιγόκερω, τον Υδροχόο και τον Σκορπιό φρόντισε να κρατήσεις εσύ τις ισορροπίες! Με τον Τοξότη μπορεί αφενός να ολοκληρωθεί μια προσπάθεια που είχες ξεκινήσει στο παρελθόν φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Καταρχήν, αυτή την εβδομάδα συνιστάται… ψυχραιμία! Το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι, δεν είναι και το καλύτερο την περίοδο αυτή, ενώ και η δική σου ψυχολογία βρίσκεται σε μεγαλύτερη ένταση, η οποία εύκολα μεταφέρεται και στις σχέσεις σου! Πολύ σημαντικές οι δύο όψεις της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, που δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα, το οποίο σε φέρνει αντιμέτωπο με όλες τις επιλογές που έχεις κάνει, αλλά και με τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις και που ενδεχομένως σε απογοητεύουν ή νοιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν πραγματικά! Την περίοδο αυτή και κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, πολύ πιθανόν να κλείσεις έναν κύκλο σε μια σχέση, προσωπική ή επαγγελματική, που πλέον δεν σου δίνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς!
 
Η Νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί τον δύσκολο κύκλο των οικονομικών σου, πότε φέρνοντας στο προσκήνιο και παλιότερες οικονομικές εκκρεμότητες και πότε βγάζοντας απρόοπτα έξοδα, που σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Δεν αποκλείεται ωστόσο στον κύκλο αυτό να μπορέσεις να επαναφέρεις συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν οικονομικά ανοίγματα και διεκδικήσεις, που τώρα μπορείς να προγραμματίσεις ή να μεθοδεύσεις με μεγαλύτερη ευκολία.
 
ΥΓ. Το καλό νέο της περιόδου είναι πως τόσο ο δικός σου κυβερνήτης, ο Δίας, όσο και ο Ερμής, περνούν σε αναδρομή πορεία. Αυτό για εσένα σημαίνει πως μπορείς να επαναφέρεις θέματα που σε απασχολούν από το παρελθόν, σχέδια, ιδέες και διεκδικήσεις, προκειμένου να οδηγηθούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Κυρίως όμως, η αναδρομή αυτών των πλανητών εστιάζει στην προσωπική και την ερωτική σου ζωή… Η ανάγκη σου να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, γίνεται πιο έντονη από ποτέ!
 
Με τον Αιγόκερω μπορεί να έχει τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και συναλλαγές, χρειάζεται όμως προσοχή στον χειρισμό τους! Μεγαλύτερη προσοχή με έναν άλλον Τοξότη γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι πολύ ευαίσθητο. Με τον Παρθένο αλλά και τον Δίδυμο υπάρχει δυνατότητα της αναθεώρησης του μεταξύ σας, σε όποιο επίπεδο και αν κινείται η σχέση σας!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σχέσεις είναι πάντα για σένα ένας ευαίσθητος τομέας, μια και οι άνθρωποί σου είναι οι… σταθερές σου, που σε κάνουν να νοιώθεις ασφάλεια αφού πάντα αποτελούν το… καταφύγιο σου στα δύσκολα! Αυτός λοιπόν ο τομέας περνά από ''τεστάρισμα'' στον κύκλο αυτόν, μια και τώρα νοιώθεις την ανάγκη να ξαναδείς τα πράγματα και κυρίως τα πρόσωπα μέσα από μια άλλη οπτική, πιο κριτική και με μια διάθεση απολογισμού… Βεβαίως, δεν αποκλείεται να βρεθείς και απέναντι από συμπεριφορές που έχουν έντονα προκλητικό χαρακτήρα απέναντί σου και ίσως να είναι αυτή η… σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι! Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να ανατραπούν, μια και το κλίμα είναι ιδιαίτερα ρευστό, δεν αποκλείεται όμως τώρα να ανοίξουν και καινούργιες προοπτικές για παρακάτω. Το περιβάλλον που διαμορφώνεται τώρα, μπορεί να σου δώσει καινούργια ανοίγματα, κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή, με νέες ενάρξεις και νέες συνεργασίες, ίσως όχι εύκολες, αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.
 
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους και κυρίως εσύ του δεύτερου δεκαήμερου, φρόντισε να διαχειριστείς τις εξελίξεις με ψυχραιμία και ευελιξία, γιατί το περιβάλλον που διαμορφώνεται την περίοδο αυτή στη ζωή σου, μπορεί να σε φέρει απέναντι από έντονες αντιδράσεις του συντρόφου σου, παράπονα ή απαιτήσεις, για τις οποίες είτε δεν είσαι προετοιμασμένος, είτε δημιουργούν έντονη δυσκολία στην επικοινωνία σας. Βεβαίως, από την άλλη μεριά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός καινούργιου προσώπου, που μπαίνει στη ζωή σου με ανατρεπτικές διαθέσεις!
 
Να θυμάσαι επίσης, πως οτιδήποτε συμβαίνει τώρα, λίγο παρακάτω θα αναθεωρηθεί, καθώς πολύ σύντομα ο ανάδρομος Ερμής περνά και πάλι απέναντί σου, στον Αιγόκερω, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να διορθώσεις οτιδήποτε μπορεί να μην έχει λειτουργήσει σωστά. Από την άλλη μεριά, και ο Δίας σε αναδρομή πορεία θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό περιβάλλον, που θα βοηθήσει να διαπραγματευτείς εκ νέου οτιδήποτε μπορεί να μην ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προκειμένου να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου.
 
ΥΓ. Εκείνο που επίσης χρειάζεται να προσέξεις την εβδομάδα αυτή, είναι μια όξυνση στις επαγγελματικές σου σχέσεις, γιατί ενδεχομένως οι συμπεριφορές να γίνουν πιο απόλυτες, πιο δογματικές και πιο έντονες απέναντί σου, γεγονός που θα σε δυσκολέψει γενικά. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην λειτουργήσεις παρορμητικά, ιδιαίτερα αν δεν έχεις εναλλακτικές ή αν δεν είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες!
 
Με τον Αιγόκερω, το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο! Προσοχή επίσης με τον Κριό αλλά και τον Ζυγό, γιατί υπάρχει αρκετή φόρτιση στο μεταξύ σας. Με τον Τοξότη καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω για σένα σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, όχι απαραίτητα εύκολες, όμως… τα δύσκολα είναι η ειδικότητά σου! Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι, είναι πως τώρα τίποτα δεν έχει οριστικό χαρακτήρα, γι’ αυτό μην βιαστείς ούτε να δεσμευτείς, ούτε να δεσμεύσεις γεγονότα πρόσωπα ή καταστάσεις, καθώς είναι πολύ εύκολο παρακάτω να προκύψουν αναθεωρήσεις! Μπορείς όμως να κάνεις μια πολύ καλή προετοιμασία σε οτιδήποτε στοχεύεις, και κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου, να οργανώσεις, να σχεδιάσεις και την πιο μικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα δρομολογήσεις όπως επιθυμείς!
 
Βεβαίως, δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να λειτουργήσεις αντιδραστικά σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που νιώθεις πως δεν εκφράζουν την επιθυμία σου ή δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις σου. Και φυσικά, δεν φοβάσαι να συγκρουστείς με οτιδήποτε αντιτίθεται στα σχέδιά σου! Ο κύκλος αυτός μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και εντάσεις, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Όπως και να έχει, καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί όπως είπαμε, τίποτα δεν έχει οριστικό χαρακτήρα την περίοδο αυτή.
 
Ερμής και Δίας σε αναδρομή πορεία, επαναφέρουν συζητήσεις του παρελθόντος και ανοίγουν ένα νέο κύκλο, μέσα από τον οποίο θα μπορέσεις να επανεξετάσεις σχέσεις και συνεργασίες, δίνοντάς τους καλύτερες προοπτικές ή έναν πιο ολοκληρωμένο σχεδιασμό, που σε βοηθά να φτάσεις πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά, δεν αποκλείεται να αναβιώσουν κι ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος, που το συναίσθημά σου γι’ αυτές δεν έχει ακόμα σβήσει!
 
ΥΓ. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης την εβδομάδα αυτή, εστιάζουν κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Πολύ πιθανόν να προκύψουν έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ γενικότερα φαίνεται πως αναβάλλονται ή ματαιώνονται κάποιες οικονομικές συζητήσεις ή συμφωνίες, δεδομένου ότι τίποτα την περίοδο αυτή δεν είναι έτσι όπως φαίνεται! Για σένα των πρώτων ημερών, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα δύσκολο κλίμα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διατηρώντας τις ισορροπίες, όσο αυτό είναι δυνατόν.
 
Με τον Αιγόκερω υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να έχει σαφή ή οριστική κατάληξη. Μεγαλύτερη προσοχή με τον Τοξότη και στις όποιες οικονομικές διεκδικήσεις μπορεί να υπάρχουν μεταξύ σας. Αλλά και με τον Υδροχόο το κλίμα ενδεχομένως να οξυνθεί, γι’ αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς μαζί του. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ανάδρομος Ερμής και ανάδρομος Δίας από την εβδομάδα αυτή, σου προσφέρουν ένα πολύ θετικό κλίμα και περιβάλλον, μέσα από το οποίο μπορείς να διαπραγματευτείς εκ νέου θέματα σχέσεων και συνεργασιών, που ενδεχομένως δεν ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, η δυνατότητα να τα προωθήσεις ξανά σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα, μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα παρακάτω! Αυτό μπορεί να αφορά την επαγγελματική σου ζωή, αλλά και την προσωπική, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να επαναφέρεις στη ζωή σου μια σχέση από το παρελθόν, που φαίνεται πως ο κύκλος της δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά!
 
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενισχύει πολύ σχέσεις, σχέδια και φιλοδοξίες, συχνά προσφέροντάς σου ένα πολύ καλό έδαφος για να τα αναπτύξεις, ενώ δεν αποκλείεται και η βοήθεια κάποιων προσώπων, ίσως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που συμπαραστέκονται σημαντικά στις προσπάθειές σου. Επίσης, ίσως να δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις, που θα φέρουν κοντά σου ένα πρόσωπο, με το οποίο θα έχεις μια πιο… προσωπική επαφή!
 
ΥΓ. Οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα και τον Κρόνο, εστιάζουν κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, όπου πολύ πιθανόν το διάστημα αυτό να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις, ενώ μπορεί να δημιουργήσουν κι ένα δύσκολο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως να νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις, ενώ μπορεί να κλείσει κι ένας κύκλος που νιώθεις ότι δεν εξυπηρετεί άλλο τις ανάγκες σου!
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Τοξότη και τον Παρθένο, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας ενδεχομένως να βγάλει πολύ ένταση. Με τον Αιγόκερω έχεις πολλά να ανταλλάξεις, και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής σε ανάδρομη πορεία, δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος για αναθεωρήσεις, ανακατατάξεις και επαναδιαπραγματεύσεις σε οτιδήποτε σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή, σε σχέσεις που σε ταλαιπώρησαν και τις ταλαιπώρησες, όμως φαίνεται πως ο κύκλος τους δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί! Προσφέρεται επίσης για πάσης φύσεως οικονομικές διεκδικήσεις που έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα, κυρίως σε ό,τι να κάνει με οικονομικά τρίτων (εφορίες, δάνεια, διατροφές, δόσεις ή χρέη), που θα μπορέσεις να τα οργανώσεις πολύ καλύτερα με συμφέρουσες ρυθμίσεις!
 
Βεβαίως, η Αφροδίτη απέναντί σου σε δύο δύσκολες όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, δημιουργεί ένα περιβάλλον ασάφειας στην επαγγελματική σου ζωή. Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται και μπορεί να βρεθείς απέναντι από απόλυτες συμπεριφορές, γεγονός που θα δημιουργήσει μία έντονη αντίδραση από εσένα. Πολύ πιθανόν επίσης να θελήσεις να κλείσεις μια σχέση που νιώθεις ότι δεν σε εκφράζει πια. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί οικονομικές διεκδικήσεις και χειρισμούς, που μπορεί να σου ανοίξουν την πόρτα σε σημαντικές ευκαιρίες που θα ακολουθήσουν. Εστιάζει ωστόσο και στην ερωτική σου ζωή, μια και το συναίσθημά σου γίνεται πολύ έντονο την περίοδο αυτή! Όμως να θυμάσαι πως οτιδήποτε γίνεται τώρα, δεν έχει οριστικό χαρακτήρα και παρακάτω μπορεί να αναθεωρηθεί.
 
ΥΓ. Εσύ του πρώτου δεκαημέρου, πρόσεξε ιδιαίτερα το τετράγωνο του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Άρη, που δυναμιτίζει τόσο το κλίμα στην εργασιακή σου ζωή, όσο και γενικότερα τα σχέδιά σου, όπου με κάποιο τρόπο μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, αναθεωρήσεις ή ανατροπές. Προσοχή επίσης και στη σχέση σου με τον ερωτικό σου σύντροφο, γιατί και εδώ το κλίμα είναι πολύ εύκολο να πυροδοτήσει εντάσεις και διαπληκτισμούς.
 
Με τον Τοξότη το μεταξύ σας ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί. Αλλά και με τον Σκορπιό και τον Υδροχόο χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Οι ισορροπίες γίνονται πάρα πολύ εύθραυστες την εβδομάδα αυτή, τόσο μέσα σου όσο και στο περιβάλλον που κινείσαι. Είναι πολύ εύκολο να νιώσεις πως οι γύρω σου δεν κατανοούν ούτε το συναίσθημά σου, ούτε εσένα, ούτε τις απόψεις σου… Μπορεί να νιώσεις πως υψώνεται ένα τείχος μπροστά σου, που δεν σου επιτρέπει να πας παραπέρα, να πεις αυτά που θέλεις, και γενικά να βελτιώσεις οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει! Να θυμάσαι όμως πως όλα αυτά βρίσκονται υπό αναθεώρηση, γιατί λίγο παρακάτω θα μπορέσεις να ισορροπήσεις οτιδήποτε σε δυσκολεύει ή σε πιέζει, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, και μάλιστα με πολύ αισιόδοξο αποτέλεσμα. Άλλωστε η περίοδος αυτή, με Ερμή και Διά ανάδρομους, σε καμία περίπτωση δεν έχει οριστικό χαρακτήρα στις εξελίξεις της.
 
Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων, βγάζοντας το προσκήνιο θέματα που καλείσαι να επιλύσεις στην οικογενειακή σου ζωή. Βεβαίως, ένα αντίστοιχο κλίμα μπορεί να υπάρξει και στα επαγγελματικά σου, τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, με απρόβλεπτες ανακατατάξεις ή αλλαγές, που αφενός σε βρίσκουν απροετοίμαστο, αφετέρου μπορεί να σε ωθούν σε αλλαγές. Βεβαίως, όλα βρίσκονται υπό αναθεώρηση, γι’ αυτό την εβδομάδα αυτή φρόντισε είναι να δώσεις χρόνο, για την αποκατάσταση των όποιων ανισορροπιών μπορεί να προκύψουν. Και βεβαίως, να χρησιμοποιήσεις τη γνωστή σου ευελιξία και διπλωματία, που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις καλύτερα τις ισορροπίες.
 
ΥΓ. Για σένα των πρώτων ημερών, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη απαιτεί την προσοχή σου, μια και μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ματαιώσεις σε σχέδια ή προγραμματισμένες δραστηριότητες, στις σχέσεις με τα παιδιά σου, ενώ και με τον ερωτικό σου σύντροφο ενδεχομένως το κλίμα να ενταθεί! Οικονομικά ζητήματα επίσης μπορεί να δημιουργήσουν ένα δύσκολο περιβάλλον, μέσα στο οποίο εσύ καλείσαι να δώσεις λύσεις.
 
Με τον Αιγόκερω χρειάζεται ιδιαίτερη ευελιξία στο μεταξύ σας, γιατί το κλίμα είναι πάρα πολύ ευαίσθητο, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αλλά και με τον Υδροχόο και τον Σκορπιό, οικονομικά θέματα μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Με τον Τοξότη επίσης, η επικοινωνία δεν διευκολύνεται σε καμία περίπτωση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής αναδρομεί στο ζώδιό σου κι αυτό πρακτικά για σένα σημαίνει ότι μπορεί της επανεξετάσεις οτιδήποτε μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί η να μη σου έχει δώσει το αποτέλεσμα που επεδίωκες το προηγούμενο διάστημα, κυρίως για εσένα των πρώτων ημερών. Βεβαίως, το τετράγωνο Ερμή-Άρη στην δική σου ζωδιακή περιοχή, επηρεάζει ολόκληρη την εβδομάδα με την ενέργειά του και δημιουργεί ένα δύσκολο περιβάλλον στα επαγγελματικά σου, με αναβολές και ματαιώσεις, γεγονός που μπορεί να οξύνει το κλίμα και στις συνεργασίες σου, προκαλώντας αντιπαραθέσεις και τσακωμούς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό τώρα να δώσεις χρόνο στις εξελίξεις, για να μπορέσεις παρακάτω να ξαναδείς ό,τι σε απασχολεί με μεγαλύτερη ηρεμία και κυρίως με μεγαλύτερη ψυχραιμία!
 
Η Νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασιακή σου καθημερινότητα, που τώρα κινείται σε ένα πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά μπορεί να υπάρξουν και παρασκηνιακές κινήσεις που κατευθύνουν τις εξελίξεις, όχι απαραίτητα με φιλικές διαθέσεις απέναντί σου! Να θυμηθείς πως κι εδώ θα έχεις τη δυνατότητα της επανεξέτασης και της αναθεώρησης, οπότε καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις και κυρίως να φροντίσεις τον ψυχισμό σου, που φαίνεται να δημιουργεί έντονες αντιδράσεις και διλήμματα, που σε φορτίζουν. Το να αποφύγεις την εμπλοκή σε καταστάσεις που μυρίζουν… μπαρούτι, θα αποδειχτεί σωτήριο, γιατί θα σε βγάλει από δύσκολες θέσεις!
 
ΥΓ. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση την εβδομάδα αυτή στις φιλικές σου σχέσεις. Πολύ πιθανόν να σε ταλαιπωρήσουν και να τις ταλαιπωρήσεις, και χρειάζεται να δείξεις ιδιαίτερη ευελιξία!
 
Με τον Αιγόκερω και τον Σκορπιό, απόφυγε να συζητήσεις επαγγελματικά ζητήματα, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να βρείτε ένα σημείο επαφής. Με τον Τοξότη, η φιλική σχέση είναι πολύ εύκολο να κλονιστεί, αλλά και η ερωτική να αντιμετωπίσει συναισθηματικούς σκοπέλους, που χρειάζεται να προσέξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-01-2016 18:38:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι