blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Οκτωβρίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Οκτωβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 5 ως 11 Οκτωβρίου 2015

Το ταξίδι συνεχίζεται… Μόνο που την εβδομάδα αυτή η θάλασσα είναι άγρια, φουρτουνιασμένη, δίνοντας μια νότα περιπέτειας στη διαδρομή σου… Το θέμα είναι να μην παρασυρθείς από υποσχέσεις και προσδοκίες, γιατί η θάλασσα αυτή έχει πολλές παγίδες!

Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Ο Ήλιος τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την αυλαία της εβδομάδας με την ενέργειά του, πυροδοτώντας ακραία συναισθήματα που βγαίνουν κατευθείαν από τα βάθη του είναι σου, ορμητικά, ανεξέλεγκτα, με μια διάθεση να επιβληθούν… Η ατμόσφαιρα βαραίνει και το ζήτημα είναι ποιος θα επιβληθεί σε ποιόν, μια και η διάθεση είναι ακριβώς αυτή… Οι σχέσεις πάσης φύσεως (αλλά κυρίως οι ερωτικές) ταλαιπωρούνται, νιώθεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες και κάνεις κάθε προσπάθεια να υπερασπιστείς το δίκιο σου, όχι πάντα όμως με το σωστό τρόπο…
 
Και εκεί μπορεί να χάσεις στο παιχνίδι! Γιατί είτε βρεθείς από την μία πλευρά είτε από την άλλη, δηλαδή είτε αυτού που προσπαθεί να επιβάλει, είτε αυτού που δέχεται πίεση από τους άλλους, είναι η δική σου διαχείριση στα πράγματα που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να διατηρήσει τις ισορροπίες.

Άρης σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Η αντίθεση του του Άρη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Τετάρτη, δημιουργεί εκείνο το συναίσθημα του χάους, που μπορεί να σε κάνει να αναζητήσεις κάτι διαφορετικό, κάτι που μπορεί να σου δώσει ξεχωριστές εμπειρίες, στιγμές ή απολαύσεις… Και αυτή ακριβώς η διάθεση σε κάνει να αναζητήσεις την ικανοποίηση σε λάθος πράγματα, σε λάθος καταστάσεις ή σε λάθος ανθρώπους! Κι εκεί είναι που αρχίζει το μπέρδεμα, τόσο μέσα σου όσο και στις καταστάσεις που διαμορφώνονται γύρω σου!

Αφροδίτη στην Παρθένο και Ερμής ορθόδρομος

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου την Πέμπτη ανοίγει έναν καινούριο κύκλο στις σχέσεις μας, που περνούν σε ένα σαφώς πιο πρακτικό επίπεδο. Η Αφροδίτη εδώ δεν μπορεί να εκφράσει το μεγαλείο που την χαρακτηρίζει, γίνεται υπολογίστρια, αφήνοντας στην άκρη το συναίσθημα και αναζητώντας ένα σύστημα ανταλλαγής, που εξυπηρετεί καλύτερα στις ανάγκες της.
 
Την Παρασκευή ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του, επαναφέροντας σταδιακά τις ισορροπίες και την ομαλότητα στην επικοινωνία, βοηθώντας να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και την ασυνεννοησία που προηγήθηκε.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Το τριήμερο όμως κινείται κάτω από την ισχυρή ενέργεια του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Δύσκολα συναισθήματα που δεν μπορούν να εκφραστούν, γιατί τα άγχη, οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου έρχονται στο προσκήνιο και σε κάνουν να αντιδράς σκληρά, καταρχήν με τον εαυτό σου και κατ’ επέκταση και με τους ανθρώπους που αγαπάς!
 
Οι δονήσεις των ημερών αυτών δημιουργούν συγκρούσεις, τόσο εσωτερικές όσο και με τα πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά για τη ζωή σου. Και ίσως τώρα έχει έρθει η στιγμή να επιλέξεις και να αφήσεις πίσω σου μια σχέση που εδώ και καιρό έχει κλείσει τον κύκλο της στη ζωή σου! Όμως αυτόματα, μια άλλη πύλη ανοίγει, καινούργια, με νέα δεδομένα… Η μετάβαση δεν είναι εύκολη, η ελευθερία όμως δίνει πάντα καινούργιες προοπτικές!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Το πέρασμα του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στο ζώδιο της Παρθένου, σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο εξελίξεων, με αισιοδοξία, χαρά και δημιουργία! Θα δεις βελτιώσεις σε κάθε κατεύθυνση και σε κάθε τομέα που εσύ επιλέγεις να εξελίξεις, κυρίως μέσα από την αλλαγή στη δική σου διάθεση, στη δική σου ψυχολογία, που ανανεώνεται σημαντικά. Άκρως δημιουργική εποχή, σου δίνει τη δυνατότητα να μεθοδεύσεις οτιδήποτε έχεις κατά νου και το προωθήσεις πολύ καλύτερα, καθώς και οι γύρω σου είναι σαφώς πιο διαθέσιμοι να σε ακούσουν και να σε στηρίξουν.
 
Όμως, κυρίαρχο ρόλο το διάστημα που θα ακολουθήσει, θα παίξει το ερωτικό παιχνιδι. Το φλερτ αποτελεί βασικό συστατικό που διαμορφώνει ένα πολύ ερωτικό σκηνικό, ανανεώνοντας την σχέση σου ή δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αφεθείς στη ροή του έρωτα, γνωρίζοντας καινούργια πρόσωπα! Διόλου απίθανο το σενάριο ενός νέου, ελπιδοφόρου, αισιόδοξου και δυνατού έρωτα, που μπορεί να έρθει στη ζωή σου το διάστημα που ακολουθεί. Οργανώσου και ανάλαβε πρωτοβουλίες… Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους!
 
ΥΓ. Ιδιαίτερα για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει έντονες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου. Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, ένας έρωτας που εμφανίζεται στη ζωή σου έχει έντονα ερωτικό χαρακτήρα και απογειώνει το παιχνίδι των αισθήσεων, ωστόσο χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στο κατά πόσο θα επενδύσεις συναισθηματικά στο πρόσωπο αυτό! Πιθανές συγκρούσεις και ανακατατάξεις στις σχέσεις σου γενικότερα.
 
Με τον Παρθένο έχεις πολλούς λόγους να νοιώσεις έντονα και δυνατά συναισθήματα. Με τον Ζυγό καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στο μεταξύ σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το παιχνίδι είναι στα χέρια σου! Στην πλανητική παρέα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, έρχεται να προστεθεί και η Αφροδίτη! Ανοίγει λοιπόν ένας κύκλος, που διευκολύνει αισθητά την έκφρασή σου, γίνεσαι σαφώς πιο συναισθηματικός και νιώθεις έντονα την ανάγκη να μοιράζεσαι τις στιγμές, τις ιδέες και το συναίσθημά σου με τα πρόσωπα που αγαπάς, ενώ και οι γύρω σου φαίνεται να λειτουργούν πιο υποστηρικτικά απέναντι σου. Έχεις λοιπόν μπροστά σου τη δυνατότητα να βελτιώσεις σημαντικά τις συνθήκες στις σχέσεις σου, αφού το κλίμα είναι κατάλληλο και για ανταλλαγή συναισθημάτων, αλλά και για την ανανέωση της αισθηματικής σου ζωής. Παράλληλα, ενισχύεται και κοινωνικότητά σου, που σε βάζει σε καινούργιες παρέες, συναντάς νέα πρόσωπα, ενώ ενδεχομένως κάποιο από αυτά να τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον σου, δίνοντας νέες προοπτικές στην ερωτική σου ζωή.
 
Εν τω μεταξύ, ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, που μέχρι τώρα κινήθηκε ανάδρομα, επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις σταδιακά τα θέματα που σε προβλημάτισαν, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου, αλλά και να σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά, επιλύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα θέματα που σε ενδιαφέρουν ή σε απασχολούν.
 
ΥΓ. Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή έχει έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, μια και μπορεί να νιώσεις πως η επικοινωνία δεν διευκολύνεται και δεν σε βοηθά να λειτουργήσεις με ξεκάθαρο νου, ούτε να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου. Καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις και κυρίως να μην γίνεσαι επικριτικός ή εριστικός απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάς, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν και ρήξεις!
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Τοξότη, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας είναι πολύ ευαίσθητο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καθημερινότητά σου ζωντανεύει, και η επικοινωνία σου επίσης! Τα σχέδιά σου περνούν σε μια πιο επεκτατική φάση, ενώ και η ερωτική σου ζωή σου προσφέρει τη δυνατότητα ιδιαίτερων, ξεχωριστών εμπειριών, νέων γνωριμιών και δυνατών συναισθημάτων! Υπεύθυνη για όλα αυτά είναι η Αφροδίτη, που περνώντας στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου, ανοίγει έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων, ανανεώνοντας σημαντικά τα δεδομένα σου. Η κοινωνική σου ζωή περνά σε μια πολύ καλύτερη φάση, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βγεις περισσότερο έξω, να ασχοληθείς με νέα ενδιαφέροντα, τα οποία σου ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες, που ενδεχομένως έχουν να κάνουν πιο πολύ με την τέχνη ή ακόμα και με πιο πνευματικά ζητήματα.
 
Θαυμάσια εποχή για να μεθοδεύσεις με κάθε λεπτομέρεια τα σχέδιά σου και την επέκταση τους, ενώ και θέματα με το εξωτερικό μπορεί να παρουσιάσουν ενθαρρυντικές εξελίξεις. Όλο αυτό βοηθά σημαντικά την ψυχολογία και στη διάθεσή σου, που σαφώς αναβαθμίζεται και γίνεται πιο φωτεινή και πιο αισιόδοξη. Ναι, είναι η εποχή που μπορείς να πετύχεις σημαντικά πράγματα και σημαντικά επιτεύγματα! Δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις αμέσως!
 
ΥΓ. Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή εφιστά την προσοχή σου σε αυτά που λες ή στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις. Μπορεί να παρουσιαστούν σημαντικές δυσκολίες, οι οποίες ίσως καθυστερήσουν τους σκοπούς σου και τους στόχους σου, ενώ μπορεί να νιώσεις πως η επικοινωνία σου δεν βοηθά τις εξελίξεις. Επίσης μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες, που θα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι!
 
Με τον Παρθένο υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είστε μαζί, ωστόσο την εβδομάδα αυτή καλό είναι να κρατήσετε τις αποστάσεις…

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι στιγμής, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται σε αναδρομή πορεία, τα πράγματα όχι μόνο δεν διευκολύνθηκαν, αλλά παρουσίασαν και αρκετές καθυστερήσεις… Ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή μια αναστάτωση υπήρξε. Πολλοί Δίδυμοι βρεθήκατε σε απόσταση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ κάποιοι άλλοι πολύ πιθανόν να γεμίσατε διλήμματα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσετε την παρουσία ενός παλιού έρωτα στη ζωή σας! Όμως, το σκηνικό φαίνεται να διευκολύνεται, αφού την εβδομάδα αυτή ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα και τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, αλλά και να επανεκκινήσεις τα σχέδιά σου.
 
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου διευκολύνει αισθητά τις οικογενειακές σχέσεις, αλλά και γενικότερα κάποια οικογενειακά ζητήματα, δημιουργώντας ένα πιο ζεστό κλίμα. Παράλληλα, προωθεί με ικανοποιητικό τρόπο τις εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου. Οι δικοί σου άνθρωποι έρχονται πιο κοντά σου, με μια διάθεση κατανόησης και συμπαράστασης, προσφέροντας βοήθεια, στήριξη και συναίσθημα, εξομαλύνοντας τις όποιες δυσκολίες μπορεί να υπήρξαν μεταξύ σας.
 
ΥΓ. Για σένα του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή έρχεται να ανακατέψει για τα καλά τις συνθήκες και τις σχέσεις στην οικογενειακή σου ζωή! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Δίδυμους, καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις και να μην ανοίξεις μέτωπα, τα οποία μπορεί να πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι έχεις φανταστεί, γιατί η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη και να υπάρξουν αντιδράσεις για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος.
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Παρθένο και με τον Τοξότη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ενδεχομένως, θέματα από το παρελθόν που σας είχαν φέρει αντιμέτωπους, να επανέλθουν και να υπάρξουν οριστικές ρήξεις, αν δεν προσέξεις.
 
ΖΥΓΟΣ
Το βασικό σου αίτημα είναι η αρμονία μέσα σου και γύρω σου! Δεν διστάζεις να κάνεις τα πάντα γι’ αυτήν, όμως το προηγούμενο διάστημα έφερε αρκετή αναστάτωση στην καθημερινότητά σου γενικότερα… Πολλές επιθυμίες ή σχέδια καθυστέρησαν, δίνοντας τη θέση τους σε ένα περιβάλλον ασυνεννοησίας, αναβολών, ίσως και απομάκρυνσης από κάποια πρόσωπα που αγαπάς. Το κλίμα αυτό φαίνεται να αλλάζει, με τον Ερμή από το ζώδιό σου να επιστρέφει την Παρασκευή σε ορθόδρομη πορεία, προσφέροντάς σου μια σημαντική διευκόλυνση στην επικοινωνία σου. Ωστόσο, ο Άρης, αλλά και ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου από αυτή την εβδομάδα, δημιουργούν αρκετές αναταράξεις, κυρίως εσωτερικές!
 
Ίσως κάποια άγχη σου να εκδηλώνονται πιο έντονα την περίοδο αυτή, ίσως να νιώσεις μια αναστάτωση, χωρίς απαραίτητα κάποιο σοβαρό λόγο, ίσως υπάρχουν κάποιες φοβίες που σε αναστατώνουν, ενώ και η παρουσία ενός παρασκηνίου στην ζωή σου το διάστημα αυτό είναι ενεργή, είτε από τη δική σου μεριά είτε από το περιβάλλον σου. Ίσως ακόμα να κληθείς να συμπαρασταθείς σε αγαπημένα πρόσωπα, που σε έχουν ανάγκη. Οι εξελίξεις όμως μπορεί να αφορούν και στην εργασιακή σου ζωή, γι’ αυτό το διάστημα που ακολουθεί καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα άτομα που εμπιστεύεσαι… Ταυτόχρονα, δεν αποκλείεται και ένας νέος έρωτας να έχει έντονα παρασκηνιακό χαρακτήρα και πολύ υψηλό συναισθηματικό δείκτη.
 
ΥΓ. Για σένα των πρώτων ημερών, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο βγάζει στο προσκήνιο συναισθήματα που έχεις καταπιέσει εδώ και καιρό με τη μορφή παραπόνων, έντασης ή θυμού και είναι πολύ πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο με τις σταθερές σχέσεις της ζωής σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως ακόμα να βρεθείς μπροστά σε συμπεριφορές με απόλυτο και δογματικό χαρακτήρα κι αυτό να προξενήσει την αντίδρασή σου. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί οι ρήξεις που μπορεί να προκύψουν τώρα, ίσως να έχουν οριστικό χαρακτήρα.
 
Ιδιαίτερα προσεκτικός οφείλεις να είσαι με τον Τοξότη και τον Παρθένο. Με έναν άλλο Ζυγό τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο ομαλά από δω και πέρα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έντονα συναισθηματική περίοδος, από αυτές που φέρνουν στην επιφάνεια συναισθήματα που έχεις πολύ βαθιά στην ψυχή σου, αλλά κι εκείνη την ερωτική διάθεση, που σε κάνει να θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που αγαπάς, να νιώσεις, να μοιραστείς, να συνυπάρξεις… Όλο αυτό φαίνεται να το βγάζεις προς τα έξω με μια μεγαλύτερη ένταση από τη συνηθισμένη… Τόσο η παρουσία του Άρη στην Παρθένο όσο και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο την εβδομάδα αυτή, σηματοδοτούν μια έντονα ερωτική εποχή, μέσα από την οποία εκδηλώνεσαι περισσότερο, διεκδικείς με πάθος και μοιράζεσαι δυνατές ερωτικές στιγμές, που γεμίζουν φως τις νύχτες σου…
 
Σε οικονομικό επίπεδο, ενδεχομένως την εβδομάδα αυτή να υπάρξουν αρκετές εμπλοκές, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα χρήματα τρίτων, όπως εφορίες, δάνεια, λογαριασμοί, διατροφές, καθώς άλλα θα περιμένεις και άλλα θα γίνονται. Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, καλό θα είναι να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις και δεσμεύσεις σε οικονομικά θέματα, αλλά και να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα επιστραφούν. Απόφυγε επίσης και τα ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο. Ακόμα, μπορεί να τις δεις να αναβάλλονται ή και να ματαιώνονται συμβόλαια ή συμφωνίες, μα να θυμάσαι πως στην περίπτωση αυτή, κάθε εμπόδιο είναι για καλό.
 
ΥΓ. Η ορθόδρομη πορεία στην οποία περνά ο Ερμής, διευκολύνει ιδιαίτερα τα σχέδιά σου, αλλά και κάθε είδους επεκτατική δραστηριότητα, που μπορεί να πήγε πιο πίσω το προηγούμενο διάστημα, ενώ κάποιες φιλικές σχέσεις από τις οποίες μπορεί να πήρες αποστάσεις, επανέρχονται με διάθεση αποκατάστασης. Στην ερωτική σου ζωή, οι ισορροπίες φαίνεται να αποκαθίστανται, μέσω μιας πιο ομαλής επικοινωνίας.
 
Με τον Ζυγό το κλίμα ξαναβρίσκει τις ισορροπίες του, ενώ με τον Παρθένο το πάθος που διέπει και τους δύο σας είναι πολύ ισχυρό.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έναν νέο άνεμο στην καθημερινότητά σου φέρνει παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου για τον επόμενο μήνα, διευκολύνοντας την επικοινωνία σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις πολύ καλύτερα τα αιτήματά σου στα κατάλληλα πρόσωπα, ώστε να γίνουν κατανοητά και να διευκολυνθείς στην εξέλιξή τους. Θα ανοίξει νέα πεδία δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων, θα ενισχύσει πολύ την κοινωνική σου ζωή, ενώ θα διευκολύνει και τις εξελίξεις στα οικονομικά σου. Ταυτόχρονα, βελτιώνει αισθητά το κλίμα των οικογενειακών σου σχέσεων, αποκαθιστώντας τις ισορροπίες που το προηγούμενο διάστημα, με την παρουσία του Άρη κλονίσθηκαν. Πολύ πιθανόν το διάστημα αυτό να υπάρξουν και αρκετές μετακινήσεις, ίσως και για επαγγελματικούς λόγους, που ωστόσο προσφέρουν μια ανανέωση στην ψυχολογία σου.
 
Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και η ορθοδρόμησή του, αποκαθιστά θέματα που ενδεχομένως αναβλήθηκαν στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά και στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Όλα περνούν σταδιακά σε μια πολύ πιο ομαλή φάση, τώρα είναι μια περίοδος που μπορείς να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.
 
ΥΓ. Εσένα του πρώτου δεκαημέρου ωστόσο, η εβδομάδα αυτή σε καλεί σε μια πιο ευέλικτη διαχείριση στην επικοινωνία σου, καθώς υπάρχει ένα κλίμα ασυνεννοησίας. Καλό είναι να αποφύγεις τις οριστικές δεσμεύσεις ή αποφάσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσουν να τηρηθούν αργότερα. Προσοχή επίσης και στις σχέσεις σου στο χώρο της δουλειάς, καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στην επικοινωνία ή κάποια πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία να θελήσουν με κάποιο τρόπο να σου επιβληθούν, γεγονός που θα προκαλέσει την αντίδρασή σου. Κράτησε τις αποστάσεις και μην ανοίξεις μέτωπα, που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Επίσης, προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σου.
 
Με τον Τοξότη ενδεχομένως να νιώσεις πως το κλίμα στο μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα τεταμένο, όπως και με τον Παρθένο. Αλλά και με τον Ζυγό χρειάζεται προσοχή, γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ ευαίσθητες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου κρύβει για σένα ανοίγματα κι ευκαιρίες, που ενισχύουν τα σχέδιά σου προς κάθε κατεύθυνση ενώ φέρνουν κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, που μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά! Στην επαγγελματική σου ζωή είναι μια περίοδος δράσης, γιατί υπάρχουν οι προϋποθέσεις ανάπτυξης και αν εργαστείς μεθοδικά, μπορεί πραγματικά να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα τον μήνα που ακολουθεί.
 
Η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται σημαντικά. Οι φίλοι σου την περίοδο αυτή έρχονται πιο κοντά σου, δηλώνουν πιο έντονα την παρουσία τους και συμπαραστέκονται σε οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεσαι. Το ίδιο όμως κάνεις κι εσύ γι’ αυτούς, και όλο αυτό το κλίμα προάγει τις φιλικές σχέσεις σου, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις καινούργιες φιλίες, με πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι! Όμως και η ερωτική σου ζωή απογειώνεται, καθώς έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου, ενισχύοντας και ανανεώνοντας τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία, ενδεχομένως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο, εγείρει πολύ υψηλές συναισθηματικές δονήσεις και έχει τις προδιαγραφές ενός μεγάλου έρωτα!
 
ΥΓ. Η ορθοδρόμηση του Ερμή σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις και να υλοποιήσεις οτιδήποτε μπορεί να προετοίμαζες παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα. Όμως εσύ του πρώτου δεκαημέρου χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέσεις και συνεργασίες την εβδομάδα αυτή, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να επανέλθουν θέματα από το παρελθόν, που μπορεί να προκαλέσουν ρήξεις, ακόμα και οριστικές.
 
Μεγάλη προσοχή με τον Ταύρο αλλά και τον Τοξότη, γιατί το κλίμα είναι αρκετά εριστικό μεταξύ σας. Με τον Παρθένο καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις την εβδομάδα αυτή…
 
ΙΧΘΕΙΣ
Γεγονός είναι πως η παρουσία του Άρη απέναντί σου (και ιδιαίτερα για εσένα του πρώτου δεκαημέρου) έχει διαταράξει για τα καλά τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης, που δεν βοηθούν στις εξελίξεις γενικότερα. Όμως, την εβδομάδα αυτή η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο έρχεται να αποκαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις την τάξη και τις ισορροπίες, δημιουργώντας ένα πολύ καλύτερο κλίμα σταδιακά και δίνοντας τη δυνατότητα μιας σημαντικής βελτίωσης στην επικοινωνία, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στην προσωπική σου ζωή.
 
Ωστόσο, και ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο χτυπάει ένα καμπανάκι, που σου εφιστά την προσοχή κυρίως στα επαγγελματικά θέματα και τις συνεργασίες σου. Την εβδομάδα αυτή, κάποια ζητήματα ενδεχομένως να περάσουν σε τελική φάση, ιδιαίτερα με τα πρόσωπα εκείνα, που και στο παρελθόν είχες έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Τώρα, οι εξελίξεις είναι πιο γρήγορες και με πιο οριστικό χαρακτήρα.
 
Πέρα από αυτό όμως, η Αφροδίτη εδώ θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, θα εισάγει στη ζωή σου καινούργια πρόσωπα, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, και φυσικά θα διευκολύνει σημαντικά την ερωτική σου ζωή, είτε βελτιώνοντας τις συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε δίνοντάς σου την δυνατότητα μιας νέας γνωριμίας, που φαίνεται να έχει πολύ δυνατές ερωτικές προδιαγραφές!
 
ΥΓ. Η αντίθεση του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα με τον Άρη, θα δημιουργήσει έντονες αναταράξεις στις σχέσεις, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Το κλίμα που διαμορφώνεται τώρα, έχει έντονα παραπλανητικό χαρακτήρα και είναι πολύ πιθανό άλλα να περιμένεις, και άλλα να προκύπτουν! Μην δεσμευτείς και μην επενδύσεις συναισθηματικά, αλλά κράτα τις αποστάσεις σου!
 
Με τον Παρθένο και τον Τοξότη το κλίμα είναι εξαιρετικά ασαφές και χαοτικό. Μην επιχειρήσεις να συζητήσεις ή να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, γιατί μπορεί να πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα!

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Να θυμάσαι πως όσο δύσκολα και αν φαίνονται τα πράγματα, πάντα υπάρχει μια λύση, την οποία ενδεχομένως δεν έχεις δει ακόμα. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να δημιουργήσει αρκετά διλήμματα γύρω από τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και τις δραστηριότητές σου στον επαγγελματικό τομέα. Διλήμματα τα οποία σε πιέζουν, μια και πολύ πιθανά να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές, που σκοπό έχουν με κάθε τρόπο να σου επιβληθούν. Βέβαια, σαν Κριός αυτό είναι κάτι που δεν σου αρέσει ούτε και το ανέχεσαι, γι’ αυτό και οι αντιδράσεις σου είναι αναμενόμενες. Μπορεί επίσης να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα τα οποία έχουν καταπιαστεί, παράπονα, θυμός ή γκρίνια, και να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, επειδή δεν είναι εύκολο να το αποφύγεις, θα πρέπει να το διαχειριστείς ανάλογα, αφού το αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα από την θέση που θα πάρεις εσύ απέναντι στα θέματα που προκύπτουν.
 
Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων στα επαγγελματικά σου, διευκολύνοντας αισθητά την καθημερινότητά σου, αλλά και τις σχέσεις σου στον εργασιακό σου χώρο. Και φυσικά, είναι μια εποχή που οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, γιατί η Αφροδίτη εδώ μπορεί να δημιουργήσει την τάση να απολαμβάνεις περισσότερο το φαγητό, με αποτέλεσμα αν δεν προσέξεις, να βρεθείς με επιπλέον κιλά! Στα ερωτικά σου, είναι πολύ πιθανός ένας έρωτας στο χώρο της δουλειάς, που ντύνει την καθημερινότητά σου με πολύ όμορφα χρώματα!
 
ΥΓ. Εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σε φέρνει αντιμέτωπο με ένα πρόσωπο ανώτερο στην ιεραρχία από εσένα, με το οποίο και στο παρελθόν υπήρξε ένταση στο μεταξύ σας. Τώρα, για μια ακόμα φορά η ένταση αναζωπυρώνεται και οφείλεις να προσέξεις, γιατί η ρήξη μπορεί να είναι οριστική. Δεν αποκλείεται κάτι αντίστοιχο να συμβεί και με τον σύντροφό σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς. Γενικότερα, την εβδομάδα αυτή αποφεύγεις συζητήσεις, αποφάσεις και δεσμεύσεις, κυρίως επαγγελματικού χαρακτήρα.

Με τον Ζυγό αλλά και με τον Αιγόκερω το κλίμα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα τεταμένο και χρειάζεται πολλή προσοχή στη διαχείρισή του. Με τον Παρθένο αλλά και τον Ιχθύ καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις.
 
ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη, μετά την πολύμηνη παρουσία της στο ζώδιό σου, αποφασίζει να σε εγκαταλείψει και να περάσει στην Παρθένο, εξυπηρετώντας σημαντικά τα οικονομικά σου ζητήματα. Βεβαίως, είναι μια περίοδος που μπορεί να γίνεις πιο σπάταλος για να ικανοποιήσεις κάθε ανάγκη σου, γεγονός που μπορεί να σε βγάλει από τον προϋπολογισμό σου. Χρειάζεται μέτρο και σύνεση, γιατί ενδεχομένως το διάστημα αυτό οι επιθυμίες σου να γίνονται πιο έντονες και αν τις ακολουθήσεις, παρακάτω να το μετανιώσεις! Από την άλλη μεριά, είναι μια εποχή που μπορείς να διαπραγματευθείς πολύ καλύτερα κάποια οικονομικά ζητήματα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, να συζητήσεις μια αύξηση και γενικά να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις βελτίωσης της οικονομικής σου κατάστασης.
 
Ο Ερμής περνά σε ορθόδρομη πορεία, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επαναφέρεις συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις της προηγούμενης περιόδου που έμειναν σε εκκρεμότητα! Θα σε βοηθήσει επίσης να αποκαταστήσεις την επικοινωνία σε σχέσεις που ενδεχομένως ταλαιπωρήθηκαν το διάστημα που προηγήθηκε.
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή σε φέρνει αντιμέτωπο και με οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος. Κάποιες εκκρεμότητες σου χτυπούν την πόρτα πιεστικά και είναι σημαντικό να είσαι προετοιμασμένος, για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις και να τις επιλύσεις. Απόφυγε οπωσδήποτε ανοίγματα που εμπεριέχουν ρίσκο, αλλά και να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες.
 
Μεγαλύτερη προσοχή με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω, καθώς μπορεί να υπάρξουν εμπλοκές ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά και τον Παρθένο καλό είναι να μην τον εμπιστευτείς σε ότι αφορά οικονομικά θέματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ερώτημα που προκύπτει την εβδομάδα αυτή είναι πόσο αποφασισμένος είσαι να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να τις ξεκαθαρίσεις. Ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, ό,τι έρχεται τώρα στο προσκήνιο, είναι σίγουρο πως σε έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, όμως τώρα γίνεται πιο επιτακτικό και απαιτητικό! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τη μια μεριά μπορεί να σε ζορίσει, όμως θα σε απελευθερώσει από σχέσεις ή συνεργασίες που κουβαλάς εδώ και καιρό σαν ένα φορτίο, αλλά τώρα έχει έρθει η στιγμή να το αφήσεις πίσω σου.
 
Ωστόσο, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου ανοίγει έναν ευνοϊκό κύκλο στα επαγγελματικά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να δεχτείς βοήθειες προκειμένου να τα υλοποίησης. Θα ενισχύσει πολύ και την κοινωνική σου ζωή, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διευρύνεις τον κύκλο σου και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, που ίσως να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα!
 
Η ορθοδρόμηση του Ερμή επαναφέρει σχέδια και ιδέες που έμειναν σε στασιμότητα, προκειμένου να τα μεθοδεύσεις με ένα καλύτερο τρόπο, αλλά και να τα υλοποιήσεις. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή δημιουργείται ένα πολύ καλύτερο κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σου, που σε βοηθά να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά μαζί του, ενώ ξεκαθαρίζει και διλήμματα ή ερωτηματικά, τα οποία δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.
 
ΥΓ. Η εβδομάδα αυτή έχει έναν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας στα επαγγελματικά σου γενικότερα. Τώρα είναι σημαντικό να αποφύγεις οριστικές δεσμεύσεις ή αποφάσεις που μπορεί να μην είναι εύκολο να υλοποιηθούν. Επίσης, μην εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν είσαι σίγουρος ότι τάσσονται στο πλευρό σου και φρόντισε να εξετάζεις εξονυχιστικά κάθε πληροφορία ή είδηση, γιατί ενδεχομένως να έχει παραπλανητικό χαρακτήρα.
 
Ιδιαίτερη προσοχή με τον Παρθένο, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας έχει έκρυθμο χαρακτήρα. Με τον Ζυγό φαίνεται πως η επικοινωνία είναι αυτή που μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα και να διορθώσει τα κακώς κείμενα στη σχέση σας.
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-10-2015 15:14:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι