blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουνίου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουνίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 

Έχεις ποτέ σκεφτεί τη δύναμη που έχει ο λόγος σου; Πόσο μπορεί να επηρεάσει και να καθορίσει την ποιότητα των σχέσεών σου; Την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουνίου αυτή θα έχει τη δυνατότητα να το συνειδητοποιήσεις, αρκεί μόνο να παρατηρείς…

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 6 ως 12 Ιουνίου 2016, με τον Ήλιο σε σύνοδο με Αφροδίτη

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην έναρξη της εβδομάδας, είναι η ευκαιρία που σου δίνεται, μετά από μια δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε, να επικοινωνήσεις τις ιδέες, το συναίσθημά σου, σε ένα πιο χαλαρό κλίμα, να δώσεις και να πάρεις χαρά και να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου…

Ερμής σε αντίθεση με Άρη

Όμως, λίγο παρακάτω τα πράγματα δυσκολεύουν… Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Άρη την Πέμπτη, σου επιβάλλει να παραμείνεις ψύχραιμος και να σου υπενθυμίσει πως οι λέξεις όταν εκστομίζονται, δεν επιστρέφουν ποτέ πίσω! Η παρόρμηση σε κάνει να βγάζεις από μέσα σου με έντονο τρόπο θυμό ή παράπονο, γεγονός που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και το περιβάλλον σου… Ο εκνευρισμός και η ένταση, πολύ εύκολα μπορεί να πυροδοτήσουν καβγάδες ή ακόμα και ρήξεις στην καθημερινότητά σου, πολλές φορές χωρίς προφανή λόγο… Αυτό λοιπόν καλείσαι να τιθασεύσεις και να διαχειριστείς! Πρέπει να μάθεις να μάθεις να ελέγχεις εκείνη την εσωτερική παρόρμηση, που σχεδόν πάντα σε οδηγεί στο λάθος αποτέλεσμα…

Άρης σε τρίγωνο με Χείρωνα

Το τέλος της εβδομάδας μας υπενθυμίζει πως η αγκαλιά και η τρυφερότητα έχουν πάντα… θεραπευτικές ιδιότητες, τόσο για την ψυχή σου όσο και για τις σχέσεις σου… Το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα, γεννά ανάγκες, επιθυμίες, ερωτική διάθεση, δημιουργεί το ιδανικό κλίμα για να αποκαταστήσεις κάθε ερωτική πληγή του παρελθόντος… Πρόσωπα από τα παλιά, σχέσεις που δεν έχουν γράψει ακόμα τους τίτλους τέλους στη ζωή σου, επανεμφανίζονται με διάθεση επανασύνδεσης, ενώ το σεξ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό

Αλλά και το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού την ίδια ημέρα, μπορεί να μεταμορφώσει την καθημερινότητα και τη διάθεσή σου, με ξαφνικές συναντήσεις, ξαφνικές ειδήσεις ή πληροφορίες που ανανεώνουν την ελπίδα σου! Οι νέες γνωριμίες που τώρα προκύπτουν, διεγείρουν το συναίσθημά σου και ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη… Οι σχέσεις που συνάπτονται είναι τέτοιες, που δεν μπορείς να καθορίσεις τη διάρκειά τους, ξέρεις όμως την έντασή τους!

Ποσειδώνας σε ανάδρομη πορεία

Βεβαίως, αργά το βράδυ της Κυριακής, στις 11:57 μμ., έχουμε και την αναδρομή του Ποσειδώνα, που θα διαρκέσει ως τις 20 Νοεμβρίου 2016. Έτσι, η ασυνεννοησία εντείνεται και η καλύτερη λύση είναι να στραφούμε περισσότερο μέσα μας και να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς της ψυχής μας!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την εβδομάδα αυτή υπάρχουν για σένα οι κατάλληλες συγκυρίες και συνθήκες, για να προωθήσεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, για να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή, για να ανανεώσεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου, αλλά και για να κάνεις μια επιτυχημένη διαπραγμάτευση στη δουλειά σου, ιδιαίτερα εσύ του δευτέρου δεκαημέρου. Βεβαίως, μην ξεχνάς πως ο Ερμής, ο δικός σου κυβερνήτης, εμπλέκεται σε μια δύσκολη όψη αντίθεσης με τον Άρη που βρίσκεται σε αναδρομή πορεία, γεγονός που εντείνει τα… νεύρα και μπορεί να μετατρέψει την καθημερινότητά σου σε πεδίο μάχης, γι’ αυτό καλό θα είναι να τιθασεύσεις την παρόρμησή σου… Εκτονώσου με φυσικό τρόπο, με άσκηση, και βγάλε από μέσα σου όποια αρνητική ενέργεια μπορεί να πυροδοτήσει την συμπεριφορά σου, για να μην βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις…

Από την άλλη, απρόβλεπτες ειδήσεις, συναντήσεις, μηνύματα, ανατρέπουν με πολύ ευχάριστο τρόπο την καθημερινότητά σου και φέρνουν στη ζωή σου πρόσωπα, με τα οποία έχεις πολλά να ανταλλάξεις! Πρόσωπα που έρχονται να ταρακουνήσουν για τα καλά το συναίσθημά σου και τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, γράφοντας την εβδομάδα αυτή… καινούργιες ιστορίες (κυρίως για εσένα του τρίτου δεκαημέρου)!

ΥΓ. Με έναν άλλον Δίδυμο οι προοπτικές για να έρθετε πιο κοντά και να επικοινωνήσετε το όποιο θέμα σας απασχολεί, φαίνεται να είναι πιο ευοίωνες από ποτέ. Αλλά και με τον Κριό τα σενάρια είναι ευχάριστα ανατρεπτικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Δες τα πράγματα από τη χαλαρή τους πλευρά, την ανάλαφρη, που σου επιτρέπει να κάνεις οτιδήποτε σε ευχαριστεί, σε αποσυμπιέζει και σου προσφέρει ευκαιρίες εκτόνωσης, τόσο στην ψυχολογία σου, όσο και στις σχέσεις σου! Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν, να εισπράξεις ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια προσπάθειά σου, αλλά και να εισέλθεις σε έναν καινούργιο κύκλο γνώσης. Η εβδομάδα αυτή ενδείκνυται για κοινωνικότητα και διεύρυνση των επαφών σου και βεβαίως, σε κάποιες περιπτώσεις αφορά και την ερωτική σου ζωή, μια και η πιθανότητα νέων γνωριμιών είναι πιο κοντά από ποτέ, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου.

Παράλληλα, δώσε ιδιαίτερη σημασία στα οικονομικά σου, μια και η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη την εβδομάδα αυτή, είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες ή έκτακτα έξοδα. Και κυρίως απόφυγε οικονομικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, μια και δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να εισπράξεις ένα θετικό αποτέλεσμα από αυτές. Είναι όμως μια εξαιρετική εβδομάδα για να ενδώσεις στην ερωτική σου διάθεση, μια και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό έρχεται να προσφέρει την ανανέωση μέσω μιας νέας γνωριμίας που ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη (κυρίως για εσένα του τρίτου δεκαημέρου)!!!

ΥΓ. Με τον Δίδυμο, οι εξελίξεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είτε πρόκειται για μια ήδη υπάρχουσα σχέση, είτε για μια νέα γνωριμία που μπορεί πραγματικά να σε απογειώσει. Αλλά και με τον Κριό το σκηνικό μεταξύ σας προβλέπεται… συναρπαστικό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι από αυτούς που ευνοούνται όλο και περισσότερο την περίοδο αυτήν. Τώρα η έμφαση δίνεται στη δημιουργικότητά σου, που γίνεται πιο έντονη την εβδομάδα αυτή, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις σε ένα καλύτερο κλίμα τις προθέσεις σου, να γίνεις σαφής και συγκεκριμένος στους στόχους σου και να δεχτείς την κατάλληλη στήριξη. Ταυτόχρονα, απογειώνεται η κοινωνική σου ζωή μέσα από μια σειρά επαφών και προσκλήσεων, που διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο και σε φέρνουν σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, ενισχύοντας ενδεχομένως και το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιο από αυτά, κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου.

Από την άλλη μεριά, η αντίθεση του Ερμή με τον Άρη δυσκολεύει ένα ήδη φορτισμένο επαγγελματικό περιβάλλον, δημιουργεί έντονα ανταγωνιστικές τάσεις ή επαναφέρει προβλήματα του παρελθόντος, στα οποία τώρα καλείσαι να πάρεις θέση. Σε κάθε περίπτωση συνιστάται ψυχραιμία και κυρίως αποστάσεις απ’ οτιδήποτε νιώθεις πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

ΥΓ. Με ένα Δίδυμο έχεις πολλούς λόγους να ανανεωθείς, αλλά και με έναν Κριό απρόσμενες εξελίξεις σε ξεσηκώνουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Η καθημερινότητα σου ανανεώνεται κι εσύ επίσης, μια και το κλίμα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό απέναντί σου, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου, τόσο στις συναλλαγές και τις υποθέσεις σου, όσο και στην επικοινωνία σου. Η εβδομάδα αυτή όμως, σου προσφέρει ανανέωση κυρίως σε ό,τι αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σου, μια και τώρα όλα κινούνται με μια μεγαλύτερη ταχύτητα, που σε παρασύρει γεμίζοντας ευχάριστα την καθημερινότητά σου! Δεν αποκλείεται να δεχτείς και μια πρόσκληση για ένα ταξίδι μικρό, με άκρως ανανεωτικό χαρακτήρα όμως.

Απόφυγε συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, τόσο με το σύντροφό σου όσο και με τους συνεργάτες σου την εβδομάδα αυτή, κυρίως εσύ του τρίτου δεκαημέρου, γιατί μάλλον δεν θα εισπράξεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Επίσης, απόφυγε και κάθε είδους αγορά, ακόμα κι αν την έχεις προγραμματίσει, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις αυτό που θέλεις και στην τιμή που το θέλεις. Και να θυμάσαι πως η εβδομάδα δεν υποστηρίζει κανένα οικονομικό άνοιγμα!

Παράλληλα, η εβδομάδα αυτή ενισχύει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες, που μπορεί να βγουν προς τα έξω με ένταση, με παράπονο ή ακόμα και με θυμό απέναντι στο σύντροφό σου ή σε μια σχέση με την οποία δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμα μέσα σου, τι θέλεις να κάνεις μαζί της. Από την άλλη μεριά ωστόσο, δεν αποκλείεται και μια ερωτική γνωριμία, που σου δίνει καινούρια ερεθίσματα και κυρίως ανανεωμένα συναίσθημα!

ΥΓ. Με τον Δίδυμο η επικοινωνία σας διευκολύνει πάρα πολύ την οποία υπόθεση μπορεί να σας ενώνει, αλλά κυρίως ανανεώνει τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή σε φέρνει πιο κοντά στους φίλους σου και στα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλουτίσεις τον φιλικό κύκλο σου, με καινούργιες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου και θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου! Παράλληλα, τώρα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου στα κατάλληλα πρόσωπα, επιτυγχάνοντας τις επιδιώξεις σου, κυρίως εσύ του δευτέρου δεκαημέρου.

Από την άλλη μεριά, η εβδομάδα αυτή κρύβει εντάσεις, μια και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε αναβολές ή ματαιώσεις σχεδίων, αλλά και διενέξεις στην επαγγελματική σου ζωή, με συνεργάτες και συνεταίρους. Το κλίμα φαίνεται να γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και σε πολλές περιπτώσεις οφείλεις να ρίξεις τους τόνους (κυρίως εσύ του τρίτου δεκαημέρου), καθώς μόνο με ευελιξία και ψυχραιμία μπορείς να ξεπεράσεις τους σκοπέλους που προκύπτουν.

Βεβαίως, η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει και αρκετές εκπλήξεις ιδιαίτερα ευχάριστες, με ξαφνικές και άκρως ερωτικές γνωριμίες, που φέρνουν έναν άνεμο αισιοδοξίας, αλλά και έντονης συναισθηματικής διέγερσης!

ΥΓ. Με έναν Δίδυμο ή έναν Κριό, ανταλλάσσεις όμορφα συναισθήματα, χαρούμενες στιγμές και γενικότερα καλή ενέργεια, καλή επικοινωνία, αλλά και ερωτική διάθεση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει τη δυνατότητα να πάρεις μια ανάσα απ’ οτιδήποτε μπορεί να σε δυσκόλεψε μέχρι τώρα, αλλά κυρίως να αναθεωρήσεις ή να επανατοποθετηθείς σε οτιδήποτε νιώθεις πως δεν χειρίστηκες καλά το διάστημα που προηγήθηκε. Παράλληλα, η επικοινωνία σου βελτιώνεται σημαντικά, δίνοντας άλλη ποιότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου… Τώρα μπορείς να δρομολογήσεις νέες εξελίξεις στα σχέδιά σου, ενώ και στην προσωπική σου ζωή κυριαρχεί ένα κλίμα ανανέωσης, μέσα από το οποίο βελτιώνεται και ο ψυχισμός σου, κυρίως για σένα του δευτέρου δεκαημέρου.

Από την άλλη μεριά βέβαια, για σένα του τρίτου δεκαημέρου η αντίθεση Ερμή-Άρη αποκαλύπτει ένα παρασκήνιο, που μπορεί να λειτουργεί εδώ και καιρό πίσω από την πλάτη σου δημιουργώντας εμπόδια ή εμπλοκές στα σχέδιά σου… Καλό είναι την εβδομάδα αυτή, να μην ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου και να κρατήσεις κάποιους άσους κρυμμένους στο μανίκι σου, κυρίως στα επαγγελματικά σου. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή πολύ πιθανόν μια γνωριμία ή σχέση που κινείται παρασκηνιακά, να προβάλει έντονες απαιτήσεις ή να προκαλέσει εντάσεις και συναισθηματικές εκρήξεις. Όμως το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που υπόσχεται νέες γνωριμίες με άκρως ερωτικό χαρακτήρα, που σε ξεσηκώνουν…

ΥΓ. Την εβδομάδα αυτή, με έναν Δίδυμο έχεις πολλά να ανταλλάξεις και κυρίως να νοιώσεις. Αλλά και με έναν Κριό υπάρχει πολύ χαρά μεταξύ σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα συναισθηματικό χαρακτήρα έχει η εβδομάδα αυτή, που έρχεται να αναμοχλεύσει την ερωτική σου ζωή με πολύ ιδιαίτερα ερεθίσματα και γεγονότα… Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων, σου δίνει το κίνητρο να ξεφύγεις απ’ οτιδήποτε σε έχει ταλαιπωρήσει μέχρι σήμερα, κυρίως αν στη ζωή σου υπήρχε μια «παράνομη» σχέση! Άλλωστε, την εβδομάδα αυτή η διάθεσή σου είναι έντονα ερωτική και σε φέρνει πιο κοντά με το πρόσωπο αυτό, βγάζοντας τη σχέση σας από το παρασκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα γνωριμία με συναισθηματική ένταση και έντονο ενδιαφέρον!

Εσύ του τρίτου δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην γίνεις ιδιαίτερα απαιτητικός από τους φίλους σου ή τον σύντροφό σου, μια και η ατμόσφαιρα μπορεί να γίνει εκρηκτική, προκαλώντας παρεξηγήσεις. Μπορεί να βγάλει στο προσκήνιο κρυμμένα παράπονα, θυμό ή καταστάσεις που δεν εκτονώθηκαν όπως έπρεπε, δυναμιτίζοντας τις σχέσεις σου. Ωστόσο, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα ισορροπεί τις καταστάσεις και σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις εκ νέου ένα πρόσωπο από το παρελθόν!

ΥΓ. Με τον Δίδυμο μπορεί να βιώσεις έντονο πάθος, όμως για κάποιο λόγο απαγορευμένο. Με τον Σκορπιό μια ιστορία από το παρελθόν επανέρχεται, δημιουργώντας νέο κύκλο εξελίξεων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή το συναίσθημά σου χτυπάει κόκκινο και η ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κυριαρχεί! Γίνεσαι σαφώς πιο διεκδικητικός απέναντί του, γεγονός που δημιουργεί έντονες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, μια και το πάθος κυριαρχεί! Παράλληλα, ένα οικονομικό ζήτημα ενδεχομένως να βρει τώρα τη λύση του, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μία βελτίωση στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, από την οποία επηρεάζεσαι θετικά και εσύ (κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου)!

Ωστόσο, για σένα του τρίτου δεκαημέρου η αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου, δημιουργεί εμπλοκές, εντάσεις, ακόμα και ρήξεις σε συνεργασίες ή συνεταιρισμούς. Αν έρθεις αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση, καλύτερα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στο λόγο σου, αλλά και στην αυστηρότητα που δείχνεις απέναντί τους…

Όπως και να έχει, ο Άρης λειτουργεί άκρως εξισορροπητικά για την ερωτική σου ζωή και σε βοηθά να ανανεώσεις το περιβάλλον σε μια σχέση από το παρελθόν, που όμως δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του συναισθήματος στο μεταξύ σας…

ΥΓ. Με τον Δίδυμο ζεις ένα έντονο πάθος, ενώ με τον Ιχθύ αναβιώνεις το παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΙΧΘΕΙΣ

Οι προσωπικές σχέσεις σου περνούν σε μια φάση πιο αρμονική και με μια διάθεση κατανόησης, που βοηθά στην καλύτερη επικοινωνία και στην εύρεση λύσεων σε οτιδήποτε μπορεί να σας έχει απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα! Βέβαια, η καλή επικοινωνία την εβδομάδα αυτή μπορεί να προσφέρει λύσεις και σε ό,τι αφορά τη δουλειά σου, τις φιλοδοξίες, τα σχέδια, ακόμα και τις συνεργασίες σου, που εξυπηρετούνται σημαντικά, κυρίως για σένα του δευτέρου δεκαημέρου.

Βεβαίως, για σένα του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να υπάρξουν πολλοί λόγοι που θα ανεβάσουν τους τόνους στην καθημερινότητά σου, στις συναλλαγές και στις σχέσεις σου. Γι’ αυτό χρειάζεται γενικότερα μια πιο ψύχραιμη στάση και αντιμετώπιση, ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή, όπου μπορεί να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο κλίμα. Προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σου!

Την λύση δίνει το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα, που σε κάνει πιο συναισθηματικό, ενώ επαναφέρει στη ζωή σου μια σχέση από το παρελθόν, που το μεταξύ σας δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά τον κύκλο του!

ΥΓ. Με τον Σκορπιό απογειώνεσαι συναισθηματικά και ερωτικά. Με τον Δίδυμο εξομαλύνεται η όποια διαφορά μπορεί να σας απομάκρυνε. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στους Δίδυμους, είναι η ευκαιρία που περίμενες για να επαναδιαπραγματευτείς κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και να κερδίσεις ίσως και κάτι σημαντικό! Ίσως να είναι μια αύξηση, ίσως μια ωφέλιμη οικονομική συμφωνία, ίσως ακόμα μπορέσεις να απλά να εισπράξεις κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν εδώ και καιρό… Όπως και να έχει, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε βρει ωφελημένο σε κάθε περίπτωση! Επίσης, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάς, φορτίζοντας τις μπαταρίες σου, κυρίως εσύ του δευτέρου δεκαημέρου.

Για σένα βεβαίως του τρίτου δεκαημέρου, ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις με συνεργάτες ή συνεταίρους, καθώς φαίνεται πως οι διαφωνίες του παρελθόντος δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εξομαλυνθούν. Αλλά και στην προσωπική σου ζωή, οτιδήποτε δεν εκτονώθηκε ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα, τώρα πυροδοτεί ένα κύκλο αντιπαραθέσεων, τσακωμών ή ακόμα και ρήξεων, αν δεν προσέξεις.

Όμως, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα, ισορροπεί τις καταστάσεις και σου δίνει τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευθείς μια επαγγελματική συνεργασία, αλλά και να επαναφέρεις στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για το οποίο φαίνεται πως η καρδιά σου συνεχίζει να χτυπά δυνατά! Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό πολύ πιθανόν να φέρει μία ξαφνική οικονομική εξέλιξη, που ανανεώνει το ενδιαφέρον σου.

ΥΓ. Με τον Σκορπιό, αυτό που μπορεί να σας απομακρύνει, είναι και αυτό που σας ελκύει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται την εβδομάδα αυτή στα επαγγελματικά σου, που εξελίσσονται και βρίσκουν τον τρόπο να ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου! Τώρα μπορείς να προωθήσεις σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα τα σχέδιά σου, να βρεις υποστηρικτές, να αποκαταστήσεις τις συνεργασίες που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση, ιδιαίτερα συμφέρουσα! Όμως και η κοινωνική σου ζωή απογειώνεται και σου δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κυρίως εσύ του δεύτερο δεκαήμερου. Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η αντίθεση Άρη-Ερμή, επαναφέρει μια συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση που ήταν σε εκκρεμότητα. Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να την ολοκληρώσεις επιτυχώς, αρκεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες και να διεκδικήσεις το στόχο σου μεθοδικά και οργανωμένα.

Προσοχή πάντως χρειάζεται στις οικογενειακές σου σχέσεις, καθώς μπορεί να επανέλθουν θέματα από παρελθόν, πυροδοτώντας ένα νέο κύκλο εντάσεων στο μεταξύ σας. Προσοχή όμως απαιτείται και κατά τις μετακινήσεις σου.

Το τρίγωνο μεταξύ του Άρη και του Χείρωνα επαναφέρει στη ζωή σου μια σχέση από το παρελθόν και σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κύκλο εξελίξεων με ένα πρόσωπο, που εξακολουθεί να έχει θέση στην καρδιά σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία, πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένεις.

ΥΓ. Με τον Ιχθύ αλλά και το Σκορπιό το συναίσθημα εκτοξεύεται! Με τον Δίδυμο μια επαγγελματική ευκαιρία είναι πιο κοντά από ποτέ! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία σου βελτιώνεται σημαντικά την εβδομάδα αυτή, κυρίως στην εργασιακή σου ζωή, βελτιώνοντας τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, ενώ σε βοηθά και να προωθήσεις με πολύ καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σου και τη δουλειά σου. Ίσως ακόμα και ένας έρωτας που υποβόσκει στον εργασιακό σου χώρο, να αρχίσει να αποκαλύπτεται, κυρίως για σένα του δεύτερου δεκαήμερου.

Για εσένα του τρίτου δεκαήμερου, η εβδομάδα αυτή απαιτεί προσοχή στην επικοινωνία σου, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα παιδιά ή τον ερωτικό σου σύντροφο, μια και μπορεί να πυροδοτηθεί μια ένταση στο μεταξύ σας. Αλλά και σε μια φιλική σου σχέση μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις.

Από την άλλη μεριά, το τρίγωνο του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν που είχε διαταραχτεί, φιλική ή ερωτική.

ΥΓ. Με τον Σκορπιό έχεις πολλά να νοιώσεις, αλλά κυρίως είναι μια σχέση από το παρελθόν που αναβιώνει και σας απογειώνει και τους δύο! Με τον Δίδυμο μπορείς να επιτύχεις μια σημαντική εξέλιξη στην εργασιακή στη ζωή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-06-2016 17:30:00