Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιουλίου 2014, με Πανσέληνο στον Αιγόκερω.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιουλίου 2014, με Πανσέληνο στον Αιγόκερω.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 7 ως 13 Ιουλίου

Είναι τα όνειρά σου, που επιτέλους ζητούν να αρχίσουν να παίρνουν μέρος στην πραγματικότητά σου, είναι το συναίσθημά σου, που ζητά εκτόνωση, είναι οι επιθυμίες σου, που όσο περνά ο καιρός γίνονται και πιο δυνατές… Είναι που επιτέλους πρέπει να ικανοποιήσεις την καρδιά σου, την ψύχη σου, το όραμά σου! Και οι μέρες που θα ακολουθήσουν, θα κινήσουν εκείνον το περίεργο μηχανισμό, που θα φέρει εξελίξεις… Κάποιες απ’ αυτές τις περιμένεις, κάποιες άλλες, όχι!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό

Το πλανητικό γαϊτανάκι των όψεων ανοίγει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την ημέρα της Δευτέρας. Είναι αυτό που θα ταράξει για τα καλά τα νερά του συναισθήματος, ανοίγοντας την πόρτα σε εκείνες τις καταπληκτικές χωροχρονικές συγκυρίες, για να σε φέρει εκεί που πρέπει να είσαι, σ’ εκείνο το ραντεβού που έχεις, και που βεβαίως εσύ μπορεί να μην το γνωρίζεις, όμως κάποιοι άλλοι φρόντισαν να μεθοδεύσουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει…
 
Οι ερωτικές εξελίξεις επηρεάζονται κυρίως από την όψη, που βεβαίως δεν θα είναι συνηθισμένες, δεν θα είναι αυτές που μπορούμε να προβλέψουμε! Είναι αυτές θα που θα μας φέρνουν αντιμέτωπους ίσως και με πράγματα που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί… Και με πρόσωπα επίσης!

Ήλιος σε τετράγωνο με Ουρανό

Ωστόσο, υπάρχει μια τάση αποδέσμευσης που πλανιέται στον αέρα… Η καρδιά θέλει να σπάσει τα δεσμά που την κρατούν φυλακισμένη σε μια πραγματικότητα, που φαίνεται πως δεν της ταιριάζει… Η ψυχή λαχτάρα να βγάλει φτερά και να πετάξει στην κατεύθυνση που της δίνει το όνειρό της. Και είναι το τετράγωνο του Ηλιού με τον Ουρανό, που θα κάνει αυτή τη διάθεση πιο έντονη… Αν ως τώρα το ένοιωθες λίγο, θα το νιώσεις πολύ περισσότερο τις ημέρες αυτές… Θέλεις να πετάξεις και, μαζί με σένα, η καρδιά σου, η ψυχή σου, η ύπαρξή σου, στο δρόμο για την ελευθερία!

Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο

Παράλληλα, θα μπορέσεις να διασφαλίσεις όλα αυτά, τα οποία κατέκτησες… Όλα αυτά για τα οποία δούλεψες πολύ σκληρά, ξενύχτησες ίσως, και πόνεσες, έρχονται να σε επιβραβεύσουν και, γιατί όχι, να σε… προβιβάσουν στην… επόμενη τάξη! Οι ευκαιρίες που δίνει η εβδομάδα, με τον Ήλιο σε τρίγωνο με Κρόνο, είναι αυτές που επιβραβεύοντας την όλη προσπάθεια που έχουμε κάνει, θα μας ανοίξουν την πόρτα για την επόμενη τάξη ή δοκιμασία της ζωής μας… Αυτή που θα αναλάβουμε να διεκπεραιώσουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια θέληση, πατώντας όμως στο κόκκινο χαλί του νικητή, που ήδη έχει στρωθεί κάτω από τα πόδια μας!

Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Αιγόκερω έχει εκείνο το σκληρό χρώμα του απολογισμού και της αυτοκριτικής… Τι έκανες ως τώρα; Τι θα κάνεις στο μέλλον; Ποιο είναι το λάθος, που πρέπει να διορθώσεις; Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου; Όλο αυτό έρχεται να δυσκολέψει το συναίσθημά μας, μια και εδώ η λογική έχει τον πρώτο λόγο!

Άρης σε τρίγωνο με Αφροδίτη

Μα το καλύτερο, η εβδομάδα αυτή μας το φυλάει για το τέλος, έτσι για να μας κάνει την έκπληξη και τη διαφορά! Ο Άρης σε τρίγωνο με Αφροδίτη και ο έρωτας επιστρέφει δριμύτερος, έτοιμος να κατακτήσει και να κατακτηθεί!
 
Ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή σου, ότι και αν γίνεται γύρω σου, όσο γκρίζο και αν είναι το χρώμα που υπάρχει στην καθημερινότητά σου, όταν ο μικρός φτερωτός θεός ρίξει τα βέλη του, τίποτα πια δεν είναι το ίδιο! Οι ημέρες αποκτούν μαγεία και οι ώρες… προσμονή! Και είναι αυτοί οι δύο πλανήτες, που όταν ενώνονται, έρχονται να μας θυμίσουν πως ο χορός ολοκληρώνεται, γίνεται καλύτερος, όταν υπάρχουν δύο να τον χορέψουν… Όταν τα βλέμματα που συναντιούνται, χάνονται μαζί στη θάλασσα του άπειρου… Εκεί, όπου το μόνο που υπάρχει, είναι η αιωνιότητα τη στιγμής!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Προς τα πού… φυσάει ο άνεμος;
Είναι εκείνο το αεράκι που φυσάει απαλά πάνω απ’ τη ζωή σου και μεταφέρει χρώματα, πληροφορίες, επικοινωνία, πρόσωπα… Και μπορεί κάποια πράγματα να ανακατευτούν και μαζί τους να μπερδευτεί το δικό σου συναίσθημα τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Ό,τι έρχεται τώρα στ’ αφτιά σου, μπορεί πολύ εύκολα να ταράξει την ψυχολογία σου και να σε φέρει αντιμέτωπο με πρόσωπα και καταστάσεις, που έχουν ιδιαίτερη ένταση απέναντί σου, αφού μπορεί κι εσύ να γίνεσαι πιο έντονος ή πιο απόλυτος στις θέσεις σου! Ίσως να είναι αυτός ένας λόγος, που θα δυναμώσει και θα αγριέψει ο άνεμος της επικοινωνίας σου… Όμως, από την άλλη μεριά, μπορεί να σου φέρει μια σημαντική δικαίωση και αναγνώριση στις προσπάθειές σου ή και μια ανταμοιβή. Ίσως ακόμα, με ένα πρόσωπο που στο παρελθόν βρεθήκατε αντιμέτωποι και κρατήσατε αποστάσεις, ο χρόνος έρχεται να σας φέρει και πάλι κοντά, για να ξεκαθαρίσετε ό,τι μπορεί να σας απομάκρυνε, αποδεικνύοντας πως ό,τι αξίζει, ό,τι έχει ουσία, ό,τι είναι αληθινό, δεν χάνεται ποτέ! Και ίσως να είναι και η δική σου επιθυμία, η οποία ανακινεί τις καταστάσεις και σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, που φέρνεις βαριά μέσα στην καρδιά σου… Επίσης, δεν αποκλείεται την εβδομάδα αυτή, μια οικονομική ευκαιρία να σου δώσει νέα κίνητρα και νέα ώθηση, για καινούργιες κατακτήσεις…
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό το σίγουρο είναι ότι ο κύκλος δεν έχει κλείσει, οριστικά τουλάχιστον, και θα έχεις μια ακόμα ευκαιρία αναζωπύρωσης του πάθους, που σας φέρνει πάντα κοντά… Αλλά κι ένας Δίδυμος φαίνεται να σου ξυπνά το ενδιαφέρον! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανανέωση παντού!
Είναι οι συγκυρίες που σε κατευθύνουν να περπατήσεις σε πολύ συγκεκριμένα μονοπάτια. Μονοπάτια, που κατά βάση είναι αυτά που εκφράζουν το μέσα σου, το συναίσθημά σου, την καρδιά σου, την ύπαρξή σου… Στον κύκλο αυτόν θέλεις να χαρείς, να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά σου και το σίγουρο είναι πως θα έχεις πολλούς λόγους να νιώσεις καλά και να έρθεις πιο κοντά σε κείνες τις πολύ βαθιές επιθυμίες, που σε ορίζουν! Αρκεί να μην ανοίξεις το… κουτάκι με την παράξενη πλευρά του εαυτού σου, που συνηθίζει να γίνεται κριτική απέναντι σε όλους και όλα, και να αφήσεις τα γεγονότα να σε οδηγήσουν… Γιατί το σίγουρο είναι πως ό,τι σου δίνεται τώρα, έχει τη δυνατότητα να σε πάει παραπέρα! Σημαντική και η παρουσία των φίλων και των προσώπων, με τα οποία νιώθεις πως το μοίρασμα μαζί τους είναι ευλογία… Η κοινωνική σου ζωή επίσης έρχεται να σου ανοίξει νέες δυνατότητες και να σου δώσει καινούργιες ευκαιρίες, με πρόσωπα που σίγουρα έχουν κάτι περισσότερο από τα συνηθισμένα να σου πουν, μια και ο έρωτας δεν είναι ποτέ ένα συνηθισμένο γεγονός… Είναι πολύ πιθανό να έχεις μια τέτοια ευκαιρία στη ζωή σου, είτε με παλαιότερο, είτε και με νέο πρόσωπο. Το σίγουρο είναι πως θα σου κτυπήσει την πόρτα… Ετοιμάσου να το υποδεχτείς!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω αλλά και με τον Σκορπιό το παρελθόν επανέρχεται, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία. Με τον Δίδυμο σας έλκει κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις, όμως νοιώθεις πολύ χαρούμενος γι’ αυτό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκκαθαρίσεις, αλλά και νέα δεδομένα!
Για σκέψου λίγο… Αν θα άλλαζες κάτι στη ζωή σου, ποιο θα ήταν αυτό; Είναι πολύ πιθανό να σου γεννηθούν τέτοιου είδους ερωτήματα την εβδομάδα που θα διανύσουμε και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το τι θα πάρεις μαζί σου και το τι θα αφήσεις πίσω σου. Αν και όλο αυτό το διάστημα, με δεδομένο ότι οι σχέσεις σου περνούν από πολύ υψηλά… τεσταρίσματα, είναι σίγουρο ότι έχεις μια εικόνα για τα πρόσωπα με τα οποία μοιράζεσαι τη ζωή σου, μέχρι τώρα τουλάχιστον! Ίσως κάτι να θελήσεις να αφήσεις πίσω σου, ίσως να κάνεις μια αναθεώρηση και ένα πρόσωπο που το έχεις αφήσει στο παρελθόν, να θελήσεις να το ξαναδείς… Το σίγουρο είναι πως η εβδομάδα αυτή έχει αρκετές ανακατατάξεις, και μέσα σου και γύρω σου. Και με δεδομένο ότι και εσύ δεν είσαι και ο… πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου, μια και συχνά έχεις την τάση να λειτουργείς απόλυτα, περιστρέφοντας τα πάντα γύρω από τον εαυτό σου, αρνούμενος να ασχοληθείς και με τις ανάγκες των προσώπων που σε συντροφεύουν, αν ανοίξεις την οπτική σου και θελήσεις να ακούσεις τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι, το σίγουρο είναι ότι θα βγεις πολύ, μα πολύ κερδισμένος! Γιατί υπάρχουν πρόσωπα που λαχταρούν να είναι κοντά σου, όμως τα… τείχη που υψώνεις, συχνά είναι απροσπέλαστα! Επίσης, την εβδομάδα αυτή μπορεί να ανακαλύψεις ότι ο έρωτας κρύβεται κάπου εκεί… στο χώρο που κινείσαι καθημερινά, στη δουλειά σου, στην καθημερινότητά σου, στα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι συνεχώς! Το χαμόγελο που ζωγραφίζεται στα χείλη εκείνου του προσώπου, όταν σου λέει καλημέρα, δεν το έχεις παρατήρήσει ποτέ; Τώρα, μάλλον ήρθε η ώρα να το δεις… Και, γιατί όχι, να ανταποκριθείς!
 
ΥΓ. Με τον Σκορπιό το μεταξύ σας είναι ένας κύκλος που δεν κλείνει ποτέ, μια και η έλξη που ασκεί και ο ένας στον άλλον είναι πολύ ισχυρή! Με τον Καρκίνο μια νέα ιστορία μπορεί να έχει ικανοποιητική συνέχεια! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Πίεση, για λίγο ακόμα…
Μπορεί να έχεις πολλούς λόγους να θελήσεις για μια ακόμα φορά να τινάξεις από πάνω σου όλο το γκρίζο, που μπορεί να κρύβει η καθημερινότητα για σένα εδώ και καιρό, και να φύγεις για άγνωστους προορισμούς… Νοιώθεις να πιέζεσαι, να ασφυκτιείς, σε ένα περιβάλλον που πια νοιώθεις πως δεν σου ανήκει, μα ούτε και του ανήκεις! Ναι, για μια ακόμα φορά θα έρθεις αντιμέτωπος, με όλα αυτά που σε έχουν κάνει να χάσεις τον ύπνο σου, με όλα αυτά που νοιώθεις να μην σε αφήνουν να ανασάνεις ελεύθερος… Είναι από τα τελευταία ίσως τεστ που περνάς, μια και λίγο παρακάτω, ο Δίας από την νέα του θέση, υπόσχεται να σου χαρίσει ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου… Ωστόσο, για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να περάσεις από κάποια στάδια… ξεκαθαρισμάτων, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς που έχουν μια μόνιμη σχέση ή γάμο στην ζωή τους! Απαραίτητες οι διεργασίες, για να προχωρήσεις ανεμπόδιστος στον νέο σου δρόμο και την νέα σου πια ζωή! Πάντως, πέρα από την πίεση που φέρνει για εσένα η εβδομάδα, τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στην επαγγελματική, φέρνει και κάτι ακόμα: Έναν έρωτα! Από αυτούς, που λαχταρά η καρδιά σου, το μυαλό, η ύπαρξή σου ολόκληρη! Έτσι, σαν αποζημίωση για όλα αυτά που σε ταλαιπωρήσαν και συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν… Γιατί, το σύμπαν μπορεί να δίνει δοκιμασίες, ξέρει όμως και να ανταμείβει!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο, το σίγουρο είναι πως μπαίνεις και πάλι στο παιχνίδι της χαράς και της ανανέωσης… Με τον Ζυγό, αυτό που σας φέρνει κοντά, είναι πολύ δυνατό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Πίεση, αλλά και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις!
Ναι, έχεις και την άλλη σου πλευρά, αυτήν που δεν θα διστάσει να κάνει την επανάστασή της, όταν νοιώσει πως τα πρόσωπα που κινούνται γύρω σου, δεν σου δίνουν την αγάπη που θα ήθελες να έχεις! Και είναι πολύ πιθανό την εβδομάδα αυτή να ενεργοποιηθεί, ίσως ανατρέποντας και κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις, που πιέζουν την ψυχολογία σου, προκαλώντας… εκρήξεις και ανατροπές στο περιβάλλον που κινείσαι! Από την άλλη μεριά ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις πως κάποια πρόσωπα, ίσως και από το οικογενειακό σου περιβάλλον, είναι πιο κοντά σου από όσο νόμιζες και αυτό να σε ευχαριστήσει αφενός, αφετέρου να σου δώσει και μια σημαντική ανάσα και στήριξη σε αυτά που θέλεις να κάνεις! Το πιο σημαντικό, ωστόσο, αλλά και το πιο ευχάριστό παράλληλα, είναι, πως σου δίνεται η δυνατότητα της ανανέωσης, τόσο της κοινωνικής σου ζωής και των επαφών σου, όσο και της επικοινωνίας σου… Είναι αυτή που ζωντανεύει και τη διάθεσή σου και φέρνει κοντά σου τα πρόσωπα εκείνα, που σε κάνουν να νοιώθεις καλά και θες να μοιραστείς πράγματα μαζί τους! Τους φίλους σου… Τώρα, δεν αποκλείεται καθόλου το ενδεχόμενο, ένα πρόσωπο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, να έρθει πιο κοντά σου το διάστημα αυτό (ή εσύ να το δεις διαφορετικά) και το μεταξύ σας να περάσει σε μια άλλη κατάσταση, πιο προσωπική! Δεν αποκλείεται επίσης, ο έρωτας να κρύβεται σε ένα βλέμμα που συναντάς, στην καθημερινότητά σου… Πολλά τα σενάρια και οι εκπλήξεις επίσης! Δεν έχεις παρά να αφεθείς στις εξελίξεις!
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο, είναι πολύ πιθανό η φιλία σας να γίνει μια έντονη ερωτική σχέση! Με τον Κριό, αλλά και τον Ζυγό, η έλξη είναι δεδομένη! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Διπλές καταστάσεις… Ποιος, εγώ;
Είναι ένα περίεργο σκηνικό αυτό που πλέκεται γύρω σου… Από τη μία έρχεται να σου δημιουργήσει τις δικές του πιέσεις και προβληματισμούς, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, που μια αναταραχή την περνούν το διάστημα που θα ακολουθήσει. Πιθανόν να σε κάνουν να ψάξεις να βρεις εναλλακτικές, που θα σε εξυπηρετήσουν και θα σε διευκολύνουν, ωστόσο όλο αυτό δεν φαίνεται να είναι εύκολο! Και, από την άλλη μεριά, ο τομέας των σχέσεών σου, περνά από μια αρκετά φορτισμένη κατάσταση (εδώ και καιρό βεβαίως), μόνο που τώρα ίσως κάποια πράγματα ή κάποιες καταστάσεις να πιεστούν περισσότερο και να πιέσουν κι εσένα με την σειρά τους, ιδιαίτερα, αν ανήκεις στους Τοξότες που έχουν μια μόνιμη σχέση στη ζωή τους! Πολύ πιθανόν να κάνεις την δική σου επανάσταση απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που ασκούν ένα είδος πίεσης με τον τρόπο τους στη ζωή σου… Βεβαίως, ο λόγος μπορεί να μην είναι μόνο αυτός… Μπορεί να είναι και ένα… άλλο πρόσωπο, που έχει εισβάλλει στην ζωή σου το τελευταίο διάστημα και σε έχει αναστατώσει! Και φαίνεται πως την εβδομάδα αυτή υπάρχει και συνέχεια στον κύκλο αυτόν, που όσο πάει γίνεται και πιο έντονος, ή ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στην ζωή σου, φέρνοντας τα πάνω, κάτω! Δυνατές οι εξελίξεις, έντονα τα συναισθήματα… Τι είπες; Αυτό δεν ήθελες;
 
ΥΓ. Με τον Δίδυμο, είναι πολύ πιθανό ούτε εσύ να είσαι το μόνο πρόσωπο στη ζωή του, αλλά ούτε και αυτό στην δική σου… Αυτό, από τη μια περιπλέκει τα πράγματα, από την άλλη ανεβάζει κατακόρυφα την αδρεναλίνη! Με τον Κριό υπάρχει πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολα, ναι! Ωστόσο, διαχειρίσιμα!
Γίνεσαι περισσότερο ευαίσθητος, περισσότερο ευάλωτος στο συναίσθημα, όχι μόνο το δικό σου, αλλά και των άλλων… Και ιδιαίτερα του συντρόφου σου, μια και φαίνεται πως υπάρχει μια αρκετά τεταμένη κατάσταση μεταξύ σας, που θα θελήσεις να κατευνάσεις και να ισορροπήσεις, δεδομένου πως οι εντάσεις δεν είναι και το καλύτερό σου… Άλλωστε, έχεις ταλαιπωρηθεί όλο αυτό το διάστημα με ποικίλους τρόπους στις σχέσεις σου και νοιώθεις πως πρέπει να τελειώνει όλο αυτό… Πάντως, η περίοδος έχει ακόμα θέματα που θα σε προβληματίσουν, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, τα οποία μπορεί να προκύψουν ξαφνικά, αναπάντεχα, και να προκαλέσουν ανατροπές από εκεί που δεν το περιμένεις! Από την άλλη μεριά, υπάρχει και μια ιδιαίτερα εξισορροπιστική διάθεση, τόσο από μεριάς σου όσο και από τα πρόσωπα που κινούνται κοντά σου, και αυτό θα σε βοηθήσει να κατευνάσεις την συναισθηματική σου αναστάτωση! Επίσης, μπορεί να υπάρξουν και άλλοι επιβοηθητικοί λόγοι, που θα δώσουν και εναλλακτικά σενάρια, τα οποία θα σε διευκολύνουν αισθητά! Ωστόσο, πρόσεξε τη δική σου συμπεριφορά, γιατί κι εσύ εύκολα μπορεί να γίνεις ακραίος και να μην κρατήσεις ούτε τους τύπους, ούτε τα προσχήματα! Κι επειδή (αν το θελήσεις) είναι πολύ εύκολο να κλείσεις ακόμα και οριστικά, κάποιες σχέσεις που δεν σε εξυπηρετούν πλέον, φρόντισε τουλάχιστον να κρατήσεις τα προσχήματα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό που θέλεις!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το μεταξύ σας μπορεί να γίνει έκρυθμο, μια και η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σας σημείο! Αλλά και με τον Κριό και τον Ζυγό το σκηνικό μπορεί να κρύβει εντάσεις μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι περίμενες! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εξελίξεις, σε παλιές και νέες σχέσεις!
Φαίνεται πως το διάστημα αυτό ενεργοποιείται εκείνη η… έντονη πλευρά σου, που δεν διαπραγματεύεται, δεν συζητά, παρά μόνο θέλει να επιβάλλει το δικό της! Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μάζεψες μέσα σου εδώ και αρκετό καιρό, και τώρα νοιώθεις πως δεν αντέχεις να κάνεις άλλες υποχωρήσεις. Η επικοινωνία σου κρύβει αρκετή ένταση και μπορεί πολύ εύκολα να περάσεις από την μια κατάσταση στην άλλη και να δημιουργήσεις αρκετές διαφωνίες και αναστατώσεις, αν νοιώσεις πως κάποιος δεν εντάσσεται ή δεν συμφωνεί με αυτά που λες! Από την άλλη πλευρά, θα έχεις σημαντική υποστήριξη σε ό,τι αφορά στις ιδέες και τις απόψεις σου. Ίσως το διάστημα αυτό να σου δοθεί η δυνατότητα να πετύχει ακόμα και κάτι σημαντικό, σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου ζητήματα! Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, ένα πρόσωπο από το παρελθόν (ξέρεις, αυτό που ξεσήκωσε συναισθηματικές θύελλες στην καρδιά σου), φαίνεται πως επιστρέφει, μετά από δικό σου αίτημα ή πρόσκληση… Γιατί η ανάγκη σου να ζήσεις ξανά εκείνες τις δυνατές εμπειρίες, φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει! Επίσης, στο σκηνικό φαίνεται να παίζει και μια νέα γνωριμία, που μάλλον κινείται στο παρασκήνιο της ζωής σου και αυτό της δίνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στα συναισθήματα… Στο στοιχείο σου δηλαδή!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο, μπορεί να υπάρξει ένταση στο μεταξύ σας… Υπάρχουν όμως και πολύ δυνατά συναισθήματα που την εκτονώνουν! Με τον Δίδυμο και τον Ζυγό… απογειώνεσαι! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ναι, μπορείς να ζήσεις αυτό που ονειρεύεσαι!
Είναι το όνειρο σου, που τώρα μπορείς να το ακολουθήσεις με μια μεγαλύτερη ευκολία, μια και όλα γύρω σου λειτουργούν επιβοηθητικά στις επιθυμίες σου… Και είναι και πολύ πιθανό να υπάρξει και μια σχετική… ώθηση στις εξελίξεις στην οποία μπορεί να συντελέσουν και οι φίλοι σου, που τώρα είναι κοντά σου και θα σου προσφέρουν τη βοήθειά τους… Πάντως, την εβδομάδα αυτή μπορεί να βρεθείς μπροστά σε σημαντικές επιτυχίες, που ενδεχομένως να αφορούν και στον επαγγελματικό τομέα, ή ακόμα να σου δοθεί η δυνατότητα να υλοποιήσεις πράγματα που προσπαθούσες να δρομολογήσεις εδώ και αρκετό καιρό… Στην ερωτική σου ζωή οι εξελίξεις φαίνεται να είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, μια και μπορεί να αφορούν σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που η καρδιά σου δεν σταμάτησε ποτέ να χτυπά γι’ αυτό… Επιστροφές αναμένονται στον κύκλο αυτόν ή ακόμα και αποκαλύψεις… Διόλου απίθανο ένα φιλικό πρόσωπο, που στο μεταξύ σας πλανιέται ένας ερωτισμός, να θελήσει να έρθει πιο κοντά σου, εκδηλώνοντας με μεγαλύτερη σαφήνεια το συναίσθημά του απέναντί σου… Το επόμενο σενάριο αφορά στην κοινωνική σου ζωή, που… εκτοξεύεται! Μπορεί και εδώ να υπάρξουν ευκαιρίες, που θα σου ανοίξουν νέα συναισθηματικά κεφάλαια, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον… Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο έχεις πολλά να μοιραστείς και πολλά να νοιώσεις… Ένας Σκορπιός από το παρελθόν σε ξεσηκώνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Άραγε… ποια κατεύθυνση είναι καλύτερη για εμένα;
Πολλά τα εσωτερικά διλήμματα, που θα βγουν στην επιφάνεια το διάστημα αυτό… Μπορεί να αφορούν στο κλείσιμο ενός κύκλου, σε μια σχέση που φαίνεται πως σε έχει προβληματίσει πολύ εδώ και καιρό και που τώρα έχει έρθει η ώρα να βάλεις μια τελεία και να προχωρήσεις παρακάτω… Βεβαίως, μη νομίζεις πως το σενάριο είναι μόνο αυτό, μια και από τη μια, η περίοδος μπορεί να σου δίνει επιλογές, στις οποίες θα έχεις δυσκολία να ανταποκριθείς ή να επιλέξεις, από την άλλη όμως, σου δίνει και εναλλακτικά σενάρια, τα οποία φαίνεται πως θα βοηθήσουν σοβαρά την ψυχολογία σου, σχετικά με το ποια κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσεις! Αυτά τα εναλλακτικά σενάρια, φυσικά και αφορούν στην ερωτική σου ζωή, που αποκτά ένα πιο ζωντανό, έντονο και… φευγάτο χρώμα. Ο έρωτας σου αποκαλύπτει εκείνο το πολύ ενδιαφέρον πρόσωπό του, που είναι ικανό να σε ξεσηκώσει και να σε κάνει να πάρεις πιο εύκολα τις αποφάσεις που θέλεις, αλλά και να ισορροπήσεις μέσα σου τις καταστάσεις! Και είναι πολύ πιθανό ένα νέο πρόσωπο να μπει τώρα στη ζωή σου με ορμητικότητα, να σε παρασύρει και, μαζί, να παρασύρει και τις εξελίξεις! Το σίγουρο είναι ότι έχεις και να δεις, και να ζήσεις, και να νιώσεις πολλά! Μπορείς λοιπόν αφήσεις τις εξελίξεις να σε οδηγήσουν… Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις!
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω ή τον Καρκίνο είναι πολύ πιθανό ο κύκλος του μεταξύ σας να κλείσει οριστικά. Αλλά με τον Ζυγό ή και με έναν άλλο Δίδυμο το παιχνίδι αποκτά και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σε ξεσηκώνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΖΥΓΟΣ
Λίγο ακόμα…
Ακόμα και αν νιώσεις ότι η εβδομάδα αυτή έχει αρκετή πίεση και γεγονότα, τα οποία θέλουν ειδική διαχείριση, καθώς έχουν ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας (ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις μόνιμες σχέσεις τη ζωή σου), να ξέρεις πως είναι η τελευταία δύσκολη στάση της περιόδου αυτής… Στο διάστημα που θα ακολουθήσει, τα πράγματα έρχονται να ανατρέψουν τελείως το σκηνικό και να σου δώσουν και πάλι χαρά, ικανοποίηση και πάνω απ’ όλα, ισορροπία στις σχέσεις σου… Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά των πραγμάτων, που μιλάει για νέες ερωτικές εξελίξεις, οι οποίες μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι και αναστατώνουν για τα καλά την ψυχολογία σου, αλλά και τη διάθεσή σου, που λαχταρά να πετάξει στην κατεύθυνση των ονείρων της… Δεν αποκλείεται καθόλου να ζήσεις το όνειρο έτσι όπως το έχεις φανταστεί, μια και ο έρωτας θα έχει πάντα αυτή την ικανότητα, να ζωντανεύει εκείνες τις πολύ βαθιές επιθυμίες, που κάνουν την καρδιά σου να πεταρίζει και τις αισθήσεις σου να μπαίνουν κατευθείαν σε συναγερμό! Και ίσως αυτό να είναι το δώρο σου για τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασες… Παράλληλα, ανοίγει κι ένας επόμενος κύκλος στη ζωής σου, που θα σε συνοδέψει σε μια πιο φωτεινή και αισιόδοξη επόμενη περίοδο!
 
ΥΓ. Με τον Καρκίνο, αλλά και τον Αιγόκερω, πολύ πιθανόν να κλείσεις οριστικά τον κύκλο της σχέσης σου, μια και νιώθεις ότι το μεταξύ σας δεν ανταποκρίνεται πλέον στις προσδοκίες σου αλλά ούτε και στις δικές του! Με έναν άλλο Ζυγό, ωστόσο, αλλά και έναν Δίδυμο ή ακόμα και με έναν Κριό, το παιχνίδι ζωηρεύει ξανά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς!
Φρόντισε να παίρνεις τις κατάλληλες αποστάσεις από τα γεγονότα, γιατί το… μέσα σου, η ψυχή σου, δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος την περίοδο αυτή, για να σε βοηθήσει να πάρεις τις αποφάσεις που πρέπει, ή που θα σε βοηθήσουν… Υπάρχει αρκετή εσωτερική αναστάτωση, που δεν σε αφήνει (εύκολα τουλάχιστον) να ηρεμήσεις και να δεις τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στο σκηνικό της ζωής σου αντικειμενικά! Πολύ πιθανόν να υπάρξει και αρκετό παρασκήνιο, που θα διαμορφώσει το κλίμα και που είναι πολύ εύκολο την εβδομάδα αυτή να σε βγάλει και εκτός ορίων! Μπορεί επίσης και εσύ να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να επηρεάσεις τις καταστάσεις ή να ικανοποιήσεις τις εσωτερικές σου ανησυχίες ή επιθυμίες… Ο έρωτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο, μια και χτυπάει την πόρτα σου την εβδομάδα αυτή, ίσως και για μια ακόμα φορά, για να δημιουργήσει τις δικές του εξελίξεις, οι οποίες το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο… Επίσης, το σενάριο μπορεί να προβλέπει και περισσότερα από ένα πρόσωπα να λαμβάνουν μέρος στο έργο αυτό… Σου αρέσει το σκηνικό, έτσι δεν είναι;
 
ΥΓ. Με τον Αιγόκερω το παιχνίδι στο μεταξύ σας κινείται πολύ παρασκηνιακά και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Με τον Ζυγό αλλά και το Δίδυμο, φαίνεται πως δεν θα είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις, γιατί και οι δύο είναι ιδιαίτερα γοητευτικοί! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-07-2014 00:00:00