Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 12
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015

Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Εκείνη η γλύκα της ανάμνησης στριφογυρίζει διαρκώς στην σκέψη σου και δεν την αφήνει να ξεκολλήσει από κείνο το πρόσωπο, που έχει γράψει το όνομά του στην καρδιά σου με χρυσά ανεξίτηλα γράμματα… Ένα πρόσωπο, που ακόμη κι αν υπάρχει απόσταση μεταξύ σας, δεν έπαψες ποτέ να νιώθεις έντονη την παρουσία του στη ζωή σου!
Sponsored Links

Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα στην αρχή της εβδομάδας, ανοίγει το όμορφο κουτί των αναμνήσεων… Πολλές φορές αρκεί μια και μόνο σκέψη, για να σε κάνει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να καλέσεις εκείνο το πρόσωπο, που η κυρίαρχη παρουσία του στην καρδιά σου, το κάνει πάντα επίκαιρο… Η όψη αυτή είναι υπεύθυνη για πολλές επαναφορές προσώπων από το παρελθόν, πολλούς έρωτες που ανθίζουν ξανά με νέα δεδομένα, στο όνομα όμως της αγάπης του ενός προσώπου προς το άλλο…
 
Είναι όμως υπεύθυνη και για εκείνην την περίεργη εξάρτηση που υπάρχει ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, που ακόμα κι αν δεν μπορούν να είναι μαζί, η εμμονή του ενός προς το άλλο, δεν τα αφήνει να απομακρυνθούν, συχνά λειτουργώντας με πολύ καταστροφικό τρόπο και για τους δύο! Έτσι, δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο απόλυτες, κτητικές, δογματικές συμπεριφορές, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο πρωτοβουλίας, μα λειτουργούν κάτω από τη διαρκή πίεση των συναισθημάτων, χωρίς να μπορούν να δουν με ξεκάθαρο βλέμμα τη αλήθεια… Κι αυτές οι συμπεριφορές ανοίγουν τους ασκούς του Αιόλου… Χρειάζεται να έχεις άμεση επαφή με το συναίσθημά σου, για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις εσωτερικές, αλλά και τις εξωτερικές σου ισορροπίες!

Ερμής σε ορθή πορεία

Ο Ερμής την Τετάρτη επανέρχεται σε ορθή πορεία, αρχίζοντας σταδιακά να αποκαθιστά την τάξη και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ανασυγκρότηση, αλλά και την οριστική δρομολόγηση των ζητημάτων, που ενδεχομένως μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Τώρα είναι η εποχή να βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια, τις ιδέες μας, τα όνειρά μας και να προχωρήσουμε μπροστά, χωρίς να κοιτάμε πίσω μας…
 
Γιατί η ζωή στην πορεία της, ανοίγει διαρκώς καινούργιες διαδρομές και συχνά αλλάζει κατεύθυνση… Και μαζί, καλούμαστε να αλλάξουμε κι εμείς! Ό,τι σκεφτήκαμε, σκεφτήκαμε… Ό,τι αναθεωρήσαμε, αναθεωρήσαμε! Καιρός για δράση! Καιρός για καινούργιες ελπίδες… Και αυτές, σου τις προφέρει μόνο η νέα σου πορεία!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως βρίσκεσαι σε μια από τις πιο δημιουργικές και επεκτατικές περιόδους της χρονιάς, που σε βοηθάει να κυνηγήσεις το όνειρό σου, την επιθυμία σου, και να καταφέρεις να φτάσεις όσο πιο ψηλά επιλέγεις… Τα άστρα είναι χορηγοί θετικής ενέργειας, θετικής διάθεσης και αισιοδοξίας, συστατικά απαραίτητα για την ενθάρρυνσή σου!
 
Η ερωτική σου ζωή πλαισιώνεται από όμορφα συναισθήματα και όμορφους ανθρώπους, που βοηθούν στην τόνωση της ψυχολογίας σου και δημιουργούν ένα πολύ όμορφο κλίμα γύρω σου, αλλά και μέσα σου! Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανόν να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο ο κύκλος του μεταξύ σας ανανεώνεται και συνεχίζεται…
 
Και πολύ πιθανόν να είναι η στιγμή που αποβάλεις οτιδήποτε αρνητικό, οτιδήποτε σε κρατάει εγκλωβισμένο ένα παρελθόν, το οποίο δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει… Τόλμησε, οργανώσου και προχώρα… Μπορείς να πας παραπέρα… Είναι η ώρα να προχωρήσεις…Προς τα πού; Μα προς την κατεύθυνση των ονείρων σου!
 
ΥΓ. Ξεκινά μια περίοδος που τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχόλησαν στο παρελθόν, και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν και τρίτους, όπως εφορίες, δάνεια, χρηματοδοτήσεις και διατροφές, φαίνεται να περνούν σε μια άκρως ανανεωτική φάση. Σταδιακά διευκολύνεσαι και εξελίσσεις τις υποθέσεις που σε κράτησαν σε ακινησία το προηγούμενο διάστημα.
 
Και βέβαια, η ερωτική σου διάθεση επανέρχεται δριμύτερη! Με έναν Ιχθύ ταξιδεύεις σε πολύ καθάριες συναισθηματικές θάλασσες, αλλά με έναν Υδροχόο ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ό,τι έχεις ζητήσει, ό,τι έχει λαχταρήσει η ψυχή σου, μπορείς να απλώσεις το χέρι σου και να το πάρεις! Μην το θεωρείς υπερβολή αυτό, γιατί η περίοδος αυτή έχει όλα τα συστατικά που χρειάζεται, για να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου, τα σχέδιά σου, το όραμά σου και πάνω απ’ όλα, την ελπίδα σου για κάτι καλύτερο, όπως και αν το ορίζεις αυτό… Μην το σκέπτεσαι, μην αναβάλεις και μην καθυστερείς τίποτα! Ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σου, είναι μια μοναδική εύκαιρα που μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία ή στην ευτυχία!
 
Η ερωτική σου ζωή αναβαθμίζεται και σε προσκαλεί σε μια… γιορτή, όπου πολύ πιθανόν να ανακαλύψεις και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, το οποίο είναι εκεί και σε περιμένει να σου μιλήσει, να σου ανοίξει την καρδιά του και να σε βάλει μέσα της ξανά… Δεν αποκλείεται όμως, να υπάρξει ένα καινούργιο πρόσωπό, που και μόνο η ματιά που θα ανταλλάξεις μαζί του, θα σε κάνει να νοιώσεις πως είναι εκεί για σένα και μόνο… Να νιώσεις εκείνη τη γνωστή οικειότητα, που έχει ο έρωτας ανάμεσα σε δύο πρόσωπα φαινομενικά άγνωστα, όμως στην ουσία τόσο γνωστά!
 
ΥΓ. Πολύ πιθανόν την περίοδο αυτή να αρχίσουν σταδιακά να επανέρχονται σε ισορροπία και επαγγελματικά θέματα, που ενδεχομένως σε είχαν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα. Ενδεχομένως να μπορέσεις να τα δρομολογήσεις σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση, μια και βρίσκεσαι πολύ κοντά στις επιδιώξεις ή τα σχέδιά σου και την υλοποίησή τους!
 
Με έναν Ιχθύ πάντως ανανεώνεις πλήρως την ερωτική σου ζωή και το συναίσθημά σου χτυπάει κόκκινο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Το σενάριο του έργου που πρωταγωνιστείς στο διάστημα αυτό, μπορεί να είναι περίπλοκο και να νιώσεις πως δεν ξέρεις πολλές φορές σε ποια κατεύθυνση να κινηθείς… Όμως είναι σημαντικό τώρα να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, εκείνη τη φωνή μέσα σου, που πάντα κάτι έχει να σου πει και συνήθως δεν πέφτει ποτέ έξω! Και βέβαια, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να υπερασπιστείς την αλήθεια σου, τον εαυτό σου, τις αξίες σου. Να θέσεις τα δικά σου όρια και μέχρι πού θα επιτρέψεις στους γύρω σου να φτάσουν! Είναι σημαντικό τώρα να ελέγξεις τη διάθεσή σου να σταθείς, να προσφέρεις, να συμπάσχεις με όποιον νιώθεις πως σε έχει ανάγκη… Είναι πιθανό το ενδεχόμενο παρακάτω να νιώσεις πως αυτό το έδωσες, δεν εκτιμήθηκε όσο θα έπρεπε!
 
Το συναίσθημά σου παίζει περίεργα παιχνίδια όλη την περίοδο αυτή. Από τη μια, βγάζει από μέσα σου όλη εκείνη την πληθωρικότητα και την αγάπη που έχεις για τους ανθρώπους, από την άλλη όμως μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις υπερβολικά και να δώσει πολύ περισσότερα απ’ όσα αντέχεις, με αποτέλεσμα να νοιώσεις ακόμα και εξαντλημένος!
 
Ο έρωτας φέρνει διαφορές προκλήσεις, που παίζουν με τα συναισθήματά σου. Πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που φαίνεται πως η καρδιά σου χτυπά ακόμα πολύ δυνατά γι’ αυτό… Αλλά και νέα πρόσωπα, που ενδεχομένως μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι, ίσως να έχουν αυτήν ακριβώς τη μορφή, ενός άκρατου, ανεξέλεγκτου συναισθηματισμού, που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις με όρους και όρια… Τα δίνεις όλα, το ερώτημα όμως είναι… τι ζητάς για αντάλλαγμα;
 
ΥΓ. Το παρασκήνιο συνεχίζει να δημιουργεί τις δικές του εξελίξεις, που προετοίμαζε το προηγούμενο διάστημα και τώρα έρχονται στο προσκήνιο, ίσως και με τη μορφή αποκαλύψεων! Να εισαι προετοιμασμένος…
 
Παρασκηνιακός μπορεί να είναι και ο έρωτας που έρχεται τώρα στη ζωή σου, δημιουργώντας όμως πολύ… suspens! Πάντως με έναν άλλο Ιχθύ, αυτό που μοιράζεστε είναι εκτός πραγματικότητας! Αλλά και με έναν Παρθένο, το παρελθόν ζωντανεύει ξανά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα χρειαστεί να κάνεις ένα… restart σε όλα τα θέματα, που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν κατάφερες να ολοκληρώσεις. Και πώς να το κάνεις άλλωστε, μια και το τελευταίο διάστημα η ζωή σου έχει ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα, που χρειάζεται να βγάλεις στην επιφάνεια και τους δύο σου εαυτούς, για να τα προλάβεις όλα!
 
Ωστόσο, με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων οι καταστάσεις εξομαλύνονται, οι άλλοι αποκτούν μια μεγαλύτερη γλυκύτητα και διάθεση να βρίσκονται κοντά σου, να σε ακούσουν, να σου μιλήσουν, να αφουγκραστούν το συναίσθημά σου και πάνω απ’ όλα, να σου προσφέρουν… Κάτι που σε διευκολύνει και σε ευχαριστεί ιδιαίτερα! Η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται και κρατά αναμμένη τη φλόγα του ενδιαφέροντος, αλλά και τη διάθεσή σου.
 
Βεβαίως, οι καταστάσεις και οι εξελίξεις δεν είναι πάντοτε εύκολες, μια και ο Άρης κάνει βόλτες ακόμα στο ίδιο ζώδιο, δημιουργώντας συχνά πονοκεφάλους και στα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής… Χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλο σου το ταλέντο, την διπλωματία και την ευελιξία, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που διαμορφώνονται τώρα στο χώρο αυτόν. Όμως, αν τις διαχειριστείς σωστά, μπορείς να βγεις όχι απλά κερδισμένος, αλλά να πετύχεις και μια σημαντική νίκη για εσένα!
 
Μην ξεχνάς πως τώρα οι εξελίξεις παίρνουν μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση και σταδιακά αρχίζουν να δείχνουν ένα πιο ξεκάθαρο πρόσωπο. Ένας πιο φωτεινός ορίζοντας ανοίγεται μπροστά σου και το φως που βλέπεις στην άκρη του τούνελ μπορεί να μοιάζει μακρινό, έχει όμως μέσα του πολύ ελπίδα και σου δίνει δύναμη να προσπαθήσεις…
 
ΥΓ. Εστίασε, προετοιμάσου, οργανώσου και δημιούργησε μέσα σου την ψυχολογία του νικητή! Ακόμα κι αν τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν αξεπέραστα, θα υπάρξουν τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα σταθούν κοντά σου και θα σε βοηθήσουν επί της ουσίας να φτάσεις και να ολοκληρώσεις τη διαδρομή σου!
 
Ο έρωτας μπορεί να σε περιμένει σε ένα εστιατόριο, σε μια εκδήλωση, σε έναν χώρο κοινωνικών συναναστροφών… Ποτέ δεν ξέρεις πού θα τον συναντήσεις! Τώρα όμως είναι μια περίοδος που ανανεώνει το ραντεβού του μαζί σου και σε περιμένει! Θα πας; Και πολύ πιθανά να βρίσκεται στο πρόσωπο ενός Ιχθύ. Αλλά κι με έναν Υδροχόο υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον στο μεταξύ σας! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΖΥΓΟΣ
Είναι ένα διάστημα γεμάτο υποχρεώσεις! Κάτι που προσδίδει στην καθημερινότητά σου μια ρουτίνα, γεγονός που μάλλον δεν σου αρέσει και πάρα πολύ, όμως κάποιος πρέπει να επιλύσει τα θέματα που προκύπτουν, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο… Και όπως φαίνεται, είσαι εσύ που τα αναλαμβάνεις, κάνοντας το εικοσιτετράωρο να μοιάζει πολύ μικρό για να τα προλάβεις όλα!
 
Όμως, με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, φαίνεται πως όλο αυτό το τρέξιμο και η αναστάτωση διευκολύνεται και σου προσφέρει σημαντικές βοήθειες, που βελτιώνουν πολύ και τις συνθήκες στον εργασιακό σου χώρο. Παρόλο που και εδώ υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες δεν λείπουν, το χέρι βοήθειας που δέχεσαι συχνά, σε βοηθά να ξελασπώνεις!
 
Όμως, μέσα σε όλο αυτό το πιεστικό περιβάλλον, εσύ βρίσκεις πάντα την διάθεση να ξεγλιστράς και να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στις σχέσεις σου. Αυτό σε βοηθά να διατηρείς τις ισορροπίες μέσα σου, αλλά και έξω σου! Πάντως, όλο και κάτι προκύπτει στις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές, που μπορεί να σου χαλάει τη διάθεση, ιδιαίτερα για εσένα του τρίτου δεκαημέρου. Χωρίς απαραίτητα να συμβαίνει κάτι σημαντικό, είναι εκείνα τα μικρά πράγματα, που νιώθεις να σου χαλάνε τη διάθεση, ωστόσο χρειάζονται προσοχή, μια και οι ισορροπίες εύκολα μπορεί να ανατραπούν!
 
ΥΓ. Με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή, περνάνε σε μια πιο οριστική φάση κάποια σχέδια, κάποιες ιδέες σου, που ενδεχομένως αναθεώρησες στο προηγούμενο διάστημα. Επίσης, σε μια ερωτική σου σχέση, που είτε απομακρύνθηκε είτε βρίσκεται σε φάση αναδιαπραγμάτευσης, τώρα καλείσαι να πάρεις μια πιο οριστική και ξεκάθαρη θέση.
 
Με έναν Υδροχόο η έλξη είναι πολύ έντονη, αλλά και με έναν Δίδυμο καλείσαι να δεις τα πράγματα πιο σοβαρά και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μεγαλύτερη έμφαση το διάστημα αυτό δίνεται στα οικονομικά σου, που συχνά σου δημιουργούν ένα πονοκέφαλο. Όμως, δεν μπορείς να πεις πως δεν είσαι κι εσύ υπεύθυνος για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα στα θέματα αυτά! Η τάση σου να γίνεις πιο σπάταλος ή να κάνεις κάποιες αγορές που σε βγάζουν έξω από τα δεδομένα σου, αλλά και κάποια έκτακτα έξοδα που λειτουργούν ασφυκτικά, σε κάνουν να χάνεις προσωρινά τις ισορροπίες και να απογοητεύεσαι. Βάλε ένα μέτρο στον εαυτό σου, που έχει την τάση να παρασύρεται το διάστημα αυτό, για να μπορέσεις μετά να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μετριάσεις το άγχος σου.
 
Ωστόσο, έμφαση δίνεται και στις προσωπικές σου αναζητήσεις, τα σχέδια, τις ιδέες τους στόχους σου, τη δυνατότητα ανάπτυξης και εξέλιξής τους. Το διάστημα αυτό μπορείς να επανατοποθετηθείς με νέα δεδομένα απέναντί τους και να μπεις πλέον σε μια διαδικασία να διεκδικήσεις ό,τι νοιώθεις πως σου ανήκει. Θα έχεις βοήθειες, μα πάνω απ’ όλα χρειάζεται εσύ να ξεκαθαρίσεις σε ποια κατεύθυνση θέλει να κινηθείς και από τη στιγμή που θα πάρεις τις αποφάσεις σου, δεν μπορεί τίποτα να σε σταματήσει από το να το επιτύχεις!
 
Ο Ερμής θα αποδειχτεί σημαντικός αρωγός στις προσπάθειές σου, δίνοντας μια σημαντική ευκαιρία να διεκδικήσεις εκ νέου τα θέματα που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και να βάλεις νέες βάσεις, που θα σε βοηθήσουν στην υλοποίησή τους.
 
ΥΓ. Στην ερωτική σου ζωής, ένα πρόσωπο από το παρελθόν που έχει επανέλθει, σου δημιουργεί διλήμματα, όμως όσο περνάει ο καιρός σταδιακά το τοπίο ξεκαθαρίζει μέσα σου, αλλά και σε ό,τι αφορά το μεταξύ σας. Δεν αποκλείεται επίσης, ένα πρόσωπο, που το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένα έντονο φλερτ μεταξύ σας, από δω και πέρα να περάσει σε μια πιο σοβαρή και ουσιαστική κατάσταση στη ζωή σου και μάλιστα να πρόκειται για έναν Δίδυμο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου σε δυσκολεύουν ιδιαίτερα την περίοδο αυτή, αλλά και η ψυχολογία σου δεν είναι και στην καλύτερή της φάση, καθώς έχεις διλήμματα, προβληματισμούς και έντονες αντιφάσεις, που ξεκινούν από μέσα σου, όμως επηρεάζουν και την καθημερινότητά σου! Δεν μπορείς να πάρεις μια ξεκάθαρη θέση απέναντι στα πράγματα, στις εξελίξεις και τις σχέσεις σου έτσι όπως διαμορφώνονται το διάστημα αυτό. Υπάρχει ένα θολό τοπίο στο συναίσθημά σου, αλλά και στα γεγονότα που διαδραματίζονται, που δεν σε διευκολύνει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα, αλλά ούτε και να επιλέξεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και πώς πρέπει να κινηθείς! Κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει λίγο σαν φαύλος κύκλος, απ’ όπου δεν μπορείς να βρεις την άκρη για να ξεκινήσεις!
 
Είναι έντονη η ανάγκη της απόδρασης με κάθε τρόπο από μια πραγματικότητα που φαίνεται να λειτουργεί ασφυκτικά και δεν σου επιτρέπει να πάρεις ανάσα. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου δημιουργήσει και μια έντονη νοσταλγία για ένα πρόσωπο που ενδεχομένως έχεις αφήσει πίσω σου, αλλά υπάρχει πάντα η παρουσία του στην καρδιά σου και στο μυαλό σου!
 
Πρόσεξε πολύ τις παρορμητικές κινήσεις, γιατί δεν είναι σίγουρο πως αυτό που παρακινείσαι από το συναίσθημά σου να κάνεις, μπορείς και να το υποστηρίξεις.
 
ΥΓ. Δες το σαν μια περίοδο προετοιμασίας, σαν μια εποχή που αφουγκράζεσαι τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τα θέλω σου, για να μπορέσεις παρακάτω να τα βάλεις σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση και να τα διεκδίκησης με μεγαλύτερη ορμητικότητα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είσαι συγκεκριμένος και να έχεις δημιουργήσει τις προϋποθέσεις των εξελίξεων που επιθυμείς. Καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, που λίγο παρακάτω μπορεί να τις μετανιώσεις. Σταδιακά το κλίμα θα αρχίσει να αλλάζει και να σου δημιουργεί ευκαιρίες, όχι όμως ακόμα… Υπομονή! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Δύο θέματα σε απασχολούν περισσότερο την εποχή αυτή: το σεξ και το χρήμα! Και σε ό,τι αφορά το δεύτερο, είναι μία περίοδος που συνεχώς δημιουργεί ζητήματα που μπορεί να αφορούν την ρευστότητα σου, τα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους (εφορίες δάνεια διατροφές κλπ.), τα οποία ομολογουμένως έναν πονοκέφαλο σου τον δημιουργούν… Ενδεχομένως την εβδομάδα αυτή να σου βγάλουν και κάποια ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει μια δύσκολη ψυχολογία, αφού βλέπεις πως οι διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις ή οι επαφές σου, ενδεχομένως δεν σου δίνουν το αποτέλεσμα που επιδιώκεις ή θα ήθελες!
 
Όμως είναι σημαντικό τώρα να είσαι προσεκτικός και μεθοδικός τις κινήσεις σου και να μην αφήσεις εκκρεμότητες, ακόμα και αν αυτό φαντάζει στα μάτια σου δύσκολο. Φρόντισε να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις του και με τις συναλλαγές σου.
 
Σε ότι αφορά το πρώτο, δηλαδή το σεξ, είναι η διάθεσή σου έντονα ερωτική όλο το διάστημα αυτό, αναμοχλεύοντας περίεργα συναισθήματα, που σε κάνουν να θέλεις να βρεθείς κοντά στο πρόσωπο εκείνο με το οποίο νιώθεις οικειότητα, αλλά και δυνατό ερωτισμό. Έτσι, η εποχή αυτή χαρακτηρίζεται από εμπειρίες που έχουν έντονα αισθησιακό και ερωτικό χρώμα και που γεμίζουν με πολύ πάθος τις νύχτες σου, εκτοξεύοντας την αδρεναλίνη σου στα ύψη!
 
Ναι, είναι μια εποχή που ό,τι ζεις, έχει την ένταση και την δυναμική που εκφράζει την φύση σου… Η διάθεσή σου ανανεώνεται και αποκτά ένα πολύ όμορφο χρώμα! Κι αυτό είναι το αντίβαρο στις όποιες δυσκολίες μπορεί να βγαίνουν μπροστά σου…
 
ΥΓ. Με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή επανέρχονται σχέδια, συνεργασίες, συνεργάτες, επαναπροσδιορίζοντας το μεταξύ σας και τις υποθέσεις σας και βάζοντας σε νέα βάση τα θέματά που σε ενδιαφέρει να εξελίξεις.
 
Και βέβαια, ένα πρόσωπο από το παρελθόν… δες το λίγο καλύτερα, γιατί προς το παρόν το βλέπεις μόνο μέσα από την ερωτική σου διάθεση. Πάντως ο Υδροχόος είχε και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περίοδος αυτή φαίνεται να χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει τις ισορροπίες της, μια και τα πάντα γύρω σου και ιδιαίτερα στην οικογενειακή σου ζωή, θυμίζει έκρυθμο και εύφλεκτο τοπίο, που χρειάζεται μια σπίθα μόνο, για να πάρει φωτιά! Ο Άρης συνεχίζει τη διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων, προσθέτοντας καθημερινά δόσεις έντασης, άγχους και στρες, πυροδοτώντας συμπεριφορές και αντιδράσεις, που ομολογουμένως δεν βοηθούν στη διατήρηση ενός αρμονικού κλίματος στη ζωή σου! Δεν είναι λίγες οι φορές που και εσύ χάνεις την ισορροπία και την ψυχραιμία σου, αντιδρώντας συχνά με έντονο τρόπο στα πρόσωπα και τις καταστάσεις, προκαλώντας συμπεριφορές που κάθε άλλο παρά διάθεση για εξομάλυνση έχουν (ιδιαίτερα εσύ του τρίτου δεκαημέρου)!
 
Από την άλλη μεριά, η Αφροδίτη βοηθά στο να βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι, για να πηγαίνεις και ένα βήμα παραπέρα, μετά βεβαίως από την όποια διένεξη ή δυσκολία έχει παρουσιαστεί, έτσι ώστε να διευκολύνει και τις σχέσεις και την καθημερινότητά σου!
 
Η εβδομάδα αυτή ενδεχομένως να σου δημιουργεί μια μεγαλύτερη συναισθηματική τάση να ισορροπήσεις το όποιο δύσκολο κλίμα και να δημιουργήσεις ξανά μια μεγαλύτερη αρμονία στο περιβάλλον που κινείσαι. Αλλά επαναφέρει και κάποια ζητήματα, που ενδεχομένως σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, δίνοντας σου σταδιακά τη δυνατότητα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου. Παράλληλα, μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις σε ό,τι αφορά τα σχέδια και τις ιδέες σου, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή και γιατί όχι, να τα διευρύνεις, να τα επεκτείνεις και να τα εξελίξεις συνολικότερα.
 
ΥΓ. Να θυμάσαι πως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται και πολλές φορές μπορεί να είσαι εσύ που πυροδοτείς τις αντίστοιχες έντονες αντιδράσεις από τους άλλους! Χαλάρωσε, ηρέμησε και αφουγκράσου τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου, μην κάνεις ότι δεν τις βλέπεις. Με την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή, πολύ πιθανόν να επανέλθουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις της προηγούμενης περιόδου με νέα δεδομένα και νέα ανοίγματα. Καλό είναι να είσαι οργανωμένος και μεθοδικός.
 
Κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, περιμένει τις αποφάσεις σου ή εσύ τις δικές του; Θα δείξει! Πάντως με έναν Δίδυμο, το μεταξύ σας δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ, νιώθεις την ανάγκη να εστιάσεις σε οτιδήποτε λαχταράει και επιθυμεί η καρδιά σου, να κυνηγήσεις το όνειρό σου, τις προσδοκίες σου και να ανοίξεις ένα νέο παράθυρο στο μέλλον, πιο αισιόδοξο, πιο φωτεινό, πιο αληθινό! Να θυμάσαι πως μπορεί να έχεις πολύ σημαντικές βοήθειες στη διαδρομή σου το διάστημα αυτό, ενδεχομένως και από πρόσωπα από το παρελθόν. Φίλοι στέκονται κοντά σου και είναι αρωγοί στην προσπάθειά σου, όμως και οι δρόμοι που ανοίγονται, διευκολύνουν τις δικές σου προτεραιότητες και τις δίκες σου ανάγκες!
 
Άκρως εποικοδομητικό το διάστημα για εσένα, είτε για να αξιοποιήσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου, είτε να ανοίξεις νέους επαγγελματικούς ορίζοντες .είτε να δημιουργήσεις νέες συνθήκες στα επαγγελματικά σου δεδομένα. Όπως και να ‘χει, τα πράγματα στρέφονται και τάσσονται σαφώς υπέρ σου!
 
Η ερωτική σου ζωή με τη σειρά της, περνάει σε μια άκρως ανανεωτική φάση. Ιδιαίτερα την εβδομάδα αυτή, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κάτι παλιό, ίσως και με ένα φιλικό πρόσωπο, που το μεταξύ σας έχει μείνει σε στάση ή σε διαπραγμάτευση… Τώρα, η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον είναι εφικτή. Μπορείς απλά να εκδηλώσεις το συναίσθημά σου, αυτό που εδώ και καιρό μπορεί να κρύβεται μέσα σου, ή μπορεί να δεχτείς την εξομολόγηση της άλλης πλευράς… Όπως και να έχει, το σενάριο να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι ''έπαιξε'' στο παρελθόν μεταξύ σας είναι εδώ, είναι υπαρκτό, και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές!
 
ΥΓ. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή σου δίνει τη δυνατότητα να συνεννοηθείς πολύ καλύτερα με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις στον εργασιακό χώρο και που ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα να μην ήταν καλή η επικοινωνία σου μαζί τους. Επίσης, μπορεί να επαναφέρει ζητήματα που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, δίνοντάς τους μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση ή σταδιακά υλοποιώντας τα και ολοκληρώνοντάς τα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε  ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως είναι από τις πιο σημαντικές περιόδους για τις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές! Είναι η στιγμή που όλα περνούν από το μικροσκόπιο της επανεξέτασης και της επαναδιαπραγμάτευσης, τόσο των δικών σου διαθέσεων και συναισθημάτων, όσο και των συμπεριφορών των άλλων προσώπων απέναντι σου! Βέβαια, με τον Άρη να κινείται ακόμα στο ζώδιο των Ιχθύων απέναντί σου, πολύ συχνά τα πράγματα θυμίζουν ένα πεδίο μάχης, ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου!
 
Όμως, η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο έρχεται να επουλώσει τα τραύματα, να αμβλύνει τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις, διαμορφώνοντας ένα πιο ευχάριστο κλίμα και δίνοντας μια μεγαλύτερη ανεκτικότητα σε σένα, αλλά και στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου! Μάλιστα, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε φέρει πιο κοντά και με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, όπου τα συναισθήματα οικειότητας και αγάπης μεταξύ σας, κάνουν τη σχέση σας μοναδική και ιδιαίτερα σημαντική!
 
Πάντως, γεγονός είναι πως χρειάζεται να βάλεις αρκετό νερό στο κρασί σου και αρκετή υπομονή στη διάθεσή σου, για να μπορέσεις να λειτουργήσεις ευέλικτα, διαλλακτικά και διατηρώντας τις ισορροπίες, μια και τα πράγματα πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγουν και να παρεκτραπούν! Η περίοδος απαιτεί συγκατάβαση, υπομονή και μετριοπάθεια… Όχι εγωισμούς, παρορμητικές κινήσεις και αυστηρές κριτικές, όπως αυτές που συνηθίζεις… Είναι επικίνδυνο!
 
ΥΓ. Με την ορθοδρομη κίνηση του Ερμή, που είναι και ο κυβερνήτης σου, τα πράγματα στα επαγγελματικά σου περνούν σε ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο, επαναπροσδιορίζοντας τις ανάγκες σου, τις σχέσεις σου και τα θέματα που σε ενδιαφέρει να εξελίξεις, με θετικό τρόπο για σένα!
 
Στην ερωτική σου ζωή, ο Ιχθύς πάντα θα κρατάει σημαντική θέση στην καρδιά σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η περίοδος αυτή εντείνει τις προσπάθειές σου για εξέλιξη, ανάπτυξη και υλοποίηση των σχεδίων σου. Σε βάζει στη διαδικασία μιας μεγαλύτερης φόρτισης για να τα προλάβεις όλα, όμως να θυμάσαι πως είναι σημαντικό να βάλεις προτεραιότητες και να λειτουργήσεις με μεθοδικότητα, γιατί μπορεί να χαθείς! Ομολογουμένως είναι μια εποχή που μπορείς να καταφέρεις πολλά και σημαντικά! Πιθανόν να το νιώθεις μέσα σου, σαν αίσθηση, και αυτό σου δημιουργεί ένα επιπρόσθετο άγχος να τα προλάβεις όλα!
 
Στην επαγγελματική σου ζωή, η εποχή σε καλεί να διαπραγματευτείς, να συζητήσεις και να βάλεις σε νέες βάσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Θα φέρει κοντά σου και τα πρόσωπα εκείνα, που μπορούν να σου σταθούν και να σε βοηθήσουν επί της ουσίας σε οτιδήποτε χρειάζεσαι! Όλα φαίνεται να εξελίσσονται σαν να είναι δρομολογημένα σε μία συγκεκριμένη διαδρομή και έτσι, απλά καλείσαι να ακολουθήσεις την κατεύθυνσή που θέλεις!
 
Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο μπορεί να έχεις απομακρυνθεί, αλλά δεν έχεις ξεχάσει ποτέ το συναίσθημα που υπάρχει ακόμα μεταξύ σας… Η οικειότητα της αγκαλιάς πάντα θα σας κρατά ζεστούς και τρυφερούς τον ένα απέναντι στον άλλον!
 
ΥΓ. Με την ορθή κίνηση του Ερμή, επανέρχονται ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου δεδομένα. Το προηγούμενο διάστημα ενδεχομένως ένιωσες ότι κάποια θέματα δεν σου βγήκαν όπως τα περίμενες. Όμως τώρα χρειάζεται να μεθοδεύσεις και να οργανώσεις ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια στα θέματα αυτά, προκειμένου να τα διαχειριστείς και να τα εξελίξεις.
 
Οι σχέση σου με έναν Ιχθύ, σίγουρα έχει να τροφοδοτήσει την ψυχή σου με πολύ συναίσθημα! ια τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Μάθετε περισσότερα για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015 από τον Γιώργο Ματσάγγο, στην τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-02-2015 18:00:00