blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαΐου 2016.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Μαΐου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Την εβδομάδα αυτή άφησε την επιθυμία σου να σε οδηγήσει… Αναζωπύρωσε τη φλόγα των ονείρων σου και κυρίως πίστεψε πως οτιδήποτε ονειρεύεσαι, οτιδήποτε προσδοκάς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 9 ως 15 Μαΐου 2016, με τον Δία σε ορθή πορεία

Ο Δίας, μετά από την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του (από τις 8 Ιανουαρίου), από την Δευτέρα αποφασίζει να κινηθεί επιτέλους ορθόδρομος, φέρνοντας σταδιακά εξελίξεις σε οτιδήποτε σχεδίαζες, μεθόδευες ή επεδίωκες το προηγούμενο διάστημα.

Δίας σε τρίγωνο με Αφροδίτη

Το θεαματικό τρίγωνο που σχηματίζει ο Δίας με την Αφροδίτη την Τρίτη, προκαλεί εκείνες τις συγκυρίες που μπορεί να περιμένεις από καιρό και σου δίνουν τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στην επιτυχή έκβαση ενός οικονομικού ζητήματος, μιας συζήτησης ή μιας διαπραγμάτευσης του προηγούμενου διαστήματος! Παράλληλα όμως, και η ερωτική σου ζωή αναζωπυρώνεται και αποκαθιστά σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, βελτιώνοντας το συναίσθημα, τις συνθήκες και την επικοινωνία.

Έτσι κι αλλιώς, όλο το διάστημα που διανύουμε έχει τον ίδιο στόχο, αυτόν της βελτίωσης, της επανεξέτασης, αλλά κυρίως της αποκατάστασης κάθε παρεξήγησης ή απόστασης, που μπορεί να σε κρατά μακριά από τις εξελίξεις, αλλά κυρίως μακριά από ένα πρόσωπο που έχεις ανάγκη να υπάρχει στη ζωή σου! Ο έρωτας σε πρωταγωνιστικό ρόλο, πυροδοτεί το συναίσθημα, τις διαθέσεις, και σε βοηθά να ισορροπήσεις, τόσο μέσα σου όσο και στις σχέσεις σου!

Οι αστρολογικές όψεις του Ερμή

Ο Ερμής επίσης, συνηγορεί σε κάθε είδους βελτιώσεις και αποκατάσταση της επικοινωνίας, με μια σειρά όψεων. Τόσο η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ήλιο, όσο και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η σύνοδος με την Αφροδίτη, εντείνουν αυτή τη διάθεση της έκφρασης, δημιουργώντας τις κατάλληλες επικοινωνιακές συνθήκες, που μπορούν να ενώσουν εκείνα τα πρόσωπα, που για κάποιο λόγο απομακρύνθηκαν.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτη με τον Πλούτωνα το Σάββατο, είναι μια υπόσχεση πως σε κάθε περίπτωση ο έρωτας είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου! Νέοι έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και παλιοί γραφούν τις δικές τους εξελίξεις στο βιβλίο της ζωής σου, ανανεώνοντας το συναίσθημά σου και θυμίζοντας σου πως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου είναι οι σχέσεις σου… Αυτές έχουν την ικανότητα να σε εξελίξουν, να σε βελτιώνουν, να σε αλλάζουν!

Εκμεταλλεύσου λοιπόν τις συνθήκες που δημιουργούνται την εβδομάδα αυτή, για να πεις αυτό που κρατάς κρυμμένο στην ψυχή σου, να πάρεις εκείνη την απόφασή που σε τυραννά εδώ και καιρό, να ζητήσεις μια συγγνώμη, να στείλεις ένα μήνυμα και κυρίως να εκδηλώσεις την αγάπη και το συναίσθημά σου… Έτσι, μπορεί να ξεκινήσουν όλα από την αρχή!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα όσα χρειάζεσαι, βρίσκονται στα χέρια σου! Ναι, είναι η εποχή σου, που θα συνηγορήσει σε πάσης φύσεως βελτιώσεις σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και σε αφορά! Τώρα μπορείς να πετύχεις μια σημαντική οικονομική διαπραγμάτευση, μια οικονομική συμφωνία, την εξέλιξη ενός επαγγελματικού σου σχεδίου που ήταν σε στασιμότητα… Η περίοδος αυτή μπορεί να ενισχύσει κάθε είδους κίνηση, συζήτηση ή μεθόδευση και να σου δώσει ένα θεαματικό αποτέλεσμα! Κυρίως όμως, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα των σχέσεων σου, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, αποκαθιστώντας παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις, όσο και σε προσωπικό, μια και εδώ εστιάζεται η ενέργεια των πλανητικών όψεων! Μια ενέργεια που ήδη έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζει να κινητοποιεί τις εξελίξεις, φέρνοντας κοντά σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν και αποκαθιστώντας μια σχέση που ταλαιπωρήθηκε και σε ταλαιπώρησε!

Η δική σου διάθεση σε ωθεί να αναλάβεις δράση, να πάρεις πρωτοβουλίες, να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις, να ζητήσεις ή να δεχτείς μια συγνώμη και να επαναφέρεις στην ψυχή, στην καρδιά και την καθημερινότητά σου το φως του έρωτα… Παράλληλα, η ορθοδρόμηση του Δία επαναφέρει σταδιακά κάθε σχέδιο, δράση ή πρωτοβουλία, που σε απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα, αλλά έμεινε σε εκκρεμότητα προκειμένου να το ξαναδείς. Σε βοηθά να αξιοποιήσεις κάθε δημιουργικό σου ταλέντο, να ολοκληρώσεις ένα θέμα που μπορεί να αφορά τα παιδιά σου ή να σταθεροποιήσεις μια ερωτική ιστορία, που πέρασε από αρκετές αναταράξεις στο προηγούμενο διάστημα.

ΥΓ. Με τον Παρθένο έχεις πολλές ευκαιρίες, αλλά και με τον Αιγόκερω το κλίμα μεταξύ σας έχει πολύ δυνατό συναίσθημα και έντονο ερωτισμό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να κατακτήσεις ό,τι λαχταρά η ψυχή σου, να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις εκείνο το ταξίδι που σχεδίαζες εδώ και καιρό, να διευθετήσεις ένα νομικό ζήτημα του σε βασάνιζε, να κλείσεις έναν κύκλο σπουδών που άνοιξες εδώ και καιρό, να δεχθείς ενδιαφέρουσες προσκλήσεις στην κοινωνική σου ζωή ή ακόμα και να αναζωπυρώσεις έναν έρωτα! Αυτά είναι κάποια από τα σενάρια που γράφονται για εσένα αυτή την εβδομάδα! Και βεβαίως, να θυμάσαι πως για να πας παρακάτω πρέπει να έχεις αποκαταστήσει κάθε εκκρεμότητα του παρελθόντος και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Μην το σκέφτεσαι, μην καθυστερείς και μην αφήνεις καμία αρνητική σκέψη να επηρεάζει ένα θετικό αποτέλεσμα! Είναι η εποχή σου και φρόντισε να επωφεληθείς από κάθε δυνατότητα και κάθε ευκαιρία που έρχεται τώρα στο δρόμο σου…

Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να χτίσεις το οικοδόμημά σου πάνω σε γερά και υγιή θεμέλια, απαλλαγμένα από κάθε προβληματισμό ή δυσαρμονία του παρελθόντος! Είναι στο χέρι σου! Και βέβαια, σε όλο αυτό το κλίμα συνηγορεί και ο Δίας που περνά σε ορθή πορεία, επηρεάζοντας κυρίως εσένα του δεύτερου δεκαήμερου και δίνοντάς σου τη δυνατότητα της αποκατάστασης σε κάθε σχέδιο ή σχέση που μπορεί να ταλαιπωρηθεί και το προηγούμενο διάστημα. Άδραξε την ευκαιρία τώρα, γιατί παρακάτω μπορεί να μετανιώσεις για την όποια αναβολή και καθυστέρηση!

ΥΓ. Με τον Ταύρο όχι μόνο μπορείς να ισορροπήσεις το μεταξύ σας, αλλά μπορείς να ανοίξεις καινούργιες ευκαιρίες, που θα σε συνοδέψουν το επόμενο διάστημα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου τη ζωή. Με τον Αιγόκερω η καρδιά σου χτυπάει πιο δυνατά και ο έρωτας αναζωπυρώνει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το χαμόγελό σου έχει γίνει πιο πλατύ και πιο λαμπερό από την προηγούμενη εβδομάδα και την Νέα Σελήνη που προηγήθηκε, ενώ και την εβδομάδα αυτή οι εξελίξεις συνεχίζουν να βελτιώνουν την ψυχολογία σου και να σου δίνουν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο όνειρό σου όποιο κι αν είναι αυτό! Τώρα μπορείς να προωθήσεις ένα δημιουργικό χάρισμα ή ταλέντο σου, να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ή να δεχτείς μια σημαντική υποστήριξη σε ό,τι το αφορά. Να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου και να βελτιώσεις ή να προωθήσεις ένα θέμα τους. Να ξαναχτυπήσεις μια πόρτα που στο παρελθόν έμοιαζε ερμητικά κλειστή και να προσεγγίσεις εκ νέου ένα πρόσωπο, που μπορεί το μεταξύ σας να έχει ταλαιπωρηθεί και να σε έχει ταλαιπωρήσει… Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις εκείνο το βήμα, που δεν τολμούσες, και να εισπράξεις ένα θετικό για εσένα αποτέλεσμα! Όπως και να ‘χει, η τύχη είναι με το μέρος σου!

Με το μέρος σου φαίνεται να είναι και ο Δίας, που πλέον επιστρέφει σε ορθή πορεία, για να σε βοηθήσει να επαναφέρεις στη ζωή σου κάθε επεκτατικό σχέδιό σου και να το υλοποιήσεις, να ολοκληρώσεις ένα κύκλο σπουδών επιτυχώς, να κάνεις ένα ταξίδι που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή και να εδραιώσεις μια ερωτική σχέση που κλονίστηκε αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

ΥΓ. Με τον Ταύρο έχεις πολλούς λόγους να απογειωθείς! Με τον Παρθένο ό,τι μπορεί να ονειρεύτηκες, τώρα έχει έρθει η στιγμή να το βάλεις στην καθημερινότητά σου και στην ζωή σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Όσο κι αν τα οικονομικά σου αποτελούν ένα μόνιμο άγχος εδώ και καιρό, η περίοδος αυτή σου ανοίγει πολλές και ενθαρρυντικές κατευθύνσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς πραγματικά να ωφεληθείς. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, υπόσχονται πως ακόμα κι αν τα πράγματα μπορεί να είναι ζόρικα τώρα, οι εξελίξεις μπορεί πραγματικά να σε δικαιώσουν και να ενισχύσουν σημαντικά την οικονομική σου κατάσταση. Βεβαίως, από την άλλη μεριά, η διάθεση σου είναι περισσότερο παρορμητική, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να στραφείς στην κατανάλωση και να ανανεωθείς μέσα από αγορές, που βελτιώνουν σημαντικά την ψυχολογία σου! Επιδίωξε ωστόσο να ολοκληρώσεις μια οικονομική συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση, για την οποία δούλεψες πολύ και συστηματικά τον προηγούμενο καιρό, καθώς τώρα μπορείς να εισπράξεις το αποτέλεσμα των κόπων και της δουλειάς σου! Όπως και να ‘χει, η εβδομάδα αυτή σου δίνει μοναδικές ευκαιρίες αποκατάστασης και βελτίωσης των εισοδημάτων και της ρευστότητάς σου! Εκμεταλλεύσου τες όλες!

Η ορθόδρομη πορεία του Δία επαναφέρει σταδιακά την ισορροπία σε οτιδήποτε μπορεί να σε ταλαιπώρησε στα επαγγελματικά σου, που το προηγούμενο διάστημα έμειναν σε στασιμότητα όσο κι αν δούλεψες ή όσο και αν προσπάθησες γι’ αυτά. Τώρα έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων, μέσα από τον οποίο θα μπορέσεις να τα προωθήσεις με μεγαλύτερη ευκολία και να εισπράξεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα ευνοϊκή η περίοδος αυτή και αν ψάχνεις για δουλειά, καθώς τώρα μπορείς να κάνεις την αναζήτησή σου πιο συστηματικά, πιο ουσιαστικά και πιο αποτελεσματικά!

ΥΓ. Με τον Παρθένο μπορείς να ελπίζεις σε μία θετική και ουσιαστική επικοινωνία ή κατάληξη στα επαγγελματικά σου. Με τον Ταύρο μια οικονομική συμφωνία φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ. Αλλά και με τον Αιγόκερω, μία φιλοδοξία σου μπορεί να υποστηριχτεί σημαντικά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΛΕΩΝ

Η κατεύθυνση της περιόδου αυτής είναι πολύ συγκεκριμένη και αφορά κυρίως την επαγγελματική σου ζωή, τα ανοίγματα, τα σχέδια και τις εξελίξεις που δρομολογούνται, και για τις οποίες φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα δούλεψες σκληρά… Τώρα έχει έρθει η στιγμή να δεις τις επιθυμίες σου να υλοποιούνται! Κάθε προσπάθεια, κάθε άνοιγμα, κάθε στόχο που ενεργοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, δείχνει να ανανεώνεται, ανανεώνοντας και τις ελπίδες σου, αφού τώρα δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο συζητήσεις και διαπραγματεύσεις της προηγούμενης περιόδου, για να ολοκληρωθούν και να σου χαρίσουν ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης! Παράλληλα όμως, είναι μια περίοδος έντονης κοινωνικότητας, μέσα από την οποία εκτονώνεις τον ψυχισμό και τη διάθεσή σου, ενώ διευρύνεις και τις γνωριμίες σου!

Ταυτόχρονα, η περίοδος αυτή μπορεί να σου δώσει και μια σημαντική επιτυχία στα οικονομικά σου. Τώρα ενδέχεται να πετύχεις μια σημαντική οικονομική συμφωνία ή διαπραγμάτευση, να αυξήσεις το εισόδημά σου, να λάβεις κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν και γενικότερα να εξισορροπήσεις οτιδήποτε μπορεί να σε ταλαιπώρησε στον τομέα αυτόν το προηγούμενο διάστημα. Επωφελήσου από καθετί που μπορεί να προκύψει τώρα, γιατί είναι μια επιβράβευση στις προηγούμενες προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Άλλωστε, η ορθόδρομη πορεία του Δία από εδώ και πέρα θα στηρίξει κάθε οικονομικό άνοιγμα, συζήτηση, διαπραγμάτευση και γενικότερα εγχείρημα που νοιώθεις την ανάγκη να εξελίξεις. Βεβαίως, προσοχή σε πάσης φύσεως σπατάλες, γιατί μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού ή να δημιουργηθούν προβλήματα, τα οποία δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς.

ΥΓ. Με τον Ταύρο η συνεργασία σας μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, κυρίως σε θέματα που άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα μπορείτε να τα ολοκληρώσετε επιτυχώς. Με τον Παρθένο, μια οικονομική συζήτηση μπορεί να εξελιχθεί προς όφελός σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει ένα διάλειμμα από οτιδήποτε μπορεί να σε προβλημάτισε, να σε δυσκόλεψε ή να σε πίεσε το διάστημα που προηγήθηκε. Φυσικά, χρειάζεται να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να περάσεις στη δράση, να ξανανοίξεις συζητήσεις που έμειναν ημιτελείς στο παρελθόν, να ανανεώσεις τα δεδομένα και τις σχέσεις σου στα επαγγελματικά σου, να επαναφέρεις ένα σχέδιο, μια φιλοδοξία ή μια ιδέα σου, για να την διαπραγματευτείς εκ νέου. Ίσως τώρα να δεχτείς και την υποστήριξη ή τη βοήθεια ενός προσώπου από τον εργασιακό σου χώρο! Δεν αποκλείεται επίσης το διάστημα να επανέλθει μια συζήτηση για μια συνεργασία, με καινούργιες προοπτικές! Και βέβαια, οι εξελίξεις αφορούν και την ερωτική σου ζωή, αφού ο κύκλος αυτός σου δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρεις στη ζωή σου, αλλά κυρίως στην καρδιά σου, ένα πρόσωπο που η απόσταση μεταξύ σας δεν κατάφερε να σας χωρίσει!

Η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου Δία, είναι μία ισχυρή ώθηση απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να έμεινε ημιτελές το προηγούμενο διάστημα, Αυτό μπορεί να αφορά τα σχέδιά σου ή τις φιλοδοξίες σου, που τώρα τις βλέπεις να επανέρχονται σταδιακά και να δρομολογούνται σε ένα πιο αποτελεσματικό κλίμα, μέσα από το οποίο μπορείς να εισπράξεις τους καρπούς της δουλειάς και των κόπων σου. Εκμεταλλεύσου ό,τι έρχεται στη ζωή σου την εβδομάδα αυτή, γιατί παρακάτω το κλίμα δυσκολεύει και ενδεχομένως οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται τώρα, να μην επαναληφθούν.

ΥΓ. Με τον Παρθένο και τον Ταύρο, τα επαγγελματικά θέματα που προκύπτουν, μπορεί να δώσουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Με τον Δίδυμο, μια σχέση στο χώρο της δουλειάς ανανεώνεται σημαντικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να θυμάσαι πως στον κύκλο αυτόν, εσύ κινείς τα νήματα των εξελίξεων! Και φυσικά, οι συγκυρίες στρέφονται πολύ συχνά υπέρ σου, τόσο σε ό,τι αφορά τα σχέδιά σου, όσο στις συνεργασίες σου, που συσπειρώνονται γύρω σου και σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια και υποστήριξη, για να πας ένα βήμα παραπέρα, να εξελιχθείς και κυρίως να ωφεληθείς. Μέσα από τη συνεργασία μπορείς να πετύχεις κάτι πραγματικά θεαματικό κάτι που επιδιώκεις εδώ και καιρό, αφού γεγονός είναι ότι η συλλογική προσπάθεια τώρα αποδίδει σε κάθε κατεύθυνση! Παράλληλα όμως, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια φιλική σχέση… Μια παρεξήγηση, μια παρανόηση που μπορεί να απομάκρυνε από ένα αγαπημένο φιλικό σου πρόσωπο, τώρα μπορεί να διορθωθεί και να σας φέρει και πάλι κοντά.

Ο έρωτας γράφει τα δικά του σενάρια την εβδομάδα αυτή και αποκαθιστά επίσης κάθε παρανόηση, κάθε δύσκολο συναίσθημα που σε ταλαιπώρησε… Πολλές φορές θα διαπιστώσεις ότι αρκεί μια και μόνο λέξη, για να επαναφέρει τις ισορροπίες, κάνοντας το συναίσθημά σου πιο δυνατό και τον έρωτα να σε ενώνει και πάλι με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ο Δία επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και σου προσφέρει μια σημαντική υποστήριξη σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις κι επαφές. Αλλά και οι δραστηριότητες που έμειναν λίγο πιο πίσω το προηγούμενο διάστημα, τώρα επανέρχονται σταδιακά σε κανονική ροή, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο μέσα από το οποίο μπορείς να πετύχεις πολλά, αρκεί να είναι βασισμένα σε ρεαλιστικούς στόχους. Θα βελτιώσει επίσης τις συνθήκες στην επικοινωνία σου, ενώ θα σου δώσει τη δυνατότητα μετακινήσεων ή μικρών ταξιδιών.

ΥΓ. Με τον Ταύρο μπορείς να ελπίζεις σε μια θετική συνέχεια, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Με τον Αιγόκερω, μία ερωτική ιστορία αναζωπυρώνεται με πολύ έντονα συναισθήματα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήλιος, Ερμής ανάδρομος και Αφροδίτη κινούνται απέναντί σου, χαρίζοντας ένα μοναδικό χρώμα και στην εβδομάδα αυτή, που σε βοηθά να βελτιώσεις σημαντικά κάθε σχέση ή συνεργασία, ενώ δίνει κι ένα μοναδικό στίγμα στην ερωτική σου ζωή, που ανανεώνεται και προσφέρει μια πλούσια σε εξελίξεις εβδομάδα! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επαναφέρεις συζητήσεις ή να δρομολογήσεις ένα σχέδιο ή μια συνεργασία σου, που σου προσφέρει ιδιαίτερα ενθαρρυντικές ενδείξεις ή και αποτελέσματα! Μπορείς να πετύχεις ίσως και κάτι θεαματικό στα επαγγελματικά σου, για το οποίο έχει δουλέψει πολύ το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί όμως επίσης, να αποκατασταθεί μια σχέση που κλονίστηκε το διάστημα που προηγήθηκε. Τώρα, μια συγγνώμη είναι ικανή να επαναφέρει τις ισορροπίες και να ανοίξει έναν νέο ερωτικό κύκλο στη ζωή σου, με ένα πρόσωπο που το τέλος στο μεταξύ σας δεν έχει ακόμα γραφτεί!

Η ορθόδρομη πορεία του Δία είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να μπεις πιο ενεργά στο παιχνίδι των εξελίξεων. Στα επαγγελματικά σου μπορείς να δρομολογήσεις απ’ την αρχή συνεργασίες που έμειναν στάσιμες ή να δρομολογήσεις πιο αποτελεσματικά κάποια σχέδιά σου… Όμως ταυτόχρονα, μπορείς να έρθεις πιο κοντά και με ένα φιλικό πρόσωπο, που η απόσταση σας ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Και μπορεί οι εξελίξεις να μην αποκαθιστούν πλήρως τις προσπάθειές σου, όμως σου προσφέρουν ένα σημαντικό κίνητρο για να προχωρήσεις!

ΥΓ. Με τον Ταύρο έχεις πολλούς λόγους να ελπίζεις πως τα καλύτερα είναι μπροστά! Με τον Αιγόκερω, μια ερωτική ιστορία έχει πολύ… μα πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΙΧΘΕΙΣ

Είναι ιδιαίτερα θετικό το κλίμα την εβδομάδα αυτή και καλείσαι να αξιοποιήσεις όλα τα νέα δεδομένα, γιατί τα περισσότερα λειτουργούν προς όφελός σου! Η δυνατότητα να επαναφέρεις μια συζήτηση ή μια διαπραγμάτευση της προηγούμενης περιόδου, σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σου δίνει έναν καινούργιο δρόμο, μια νέα κατεύθυνση, που μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τα σχέδιά σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία, ανάλαβε πρωτοβουλίες, πέρνα στη δράση τώρα, γιατί παρακάτω μπορεί να μην έχεις την δυνατότητα να το κάνεις όπως θα το ήθελες! Βελτίωσε επίσης τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα που μπορεί το προηγούμενο διάστημα να κρατήθηκαν σε απόσταση λόγω μιας παρεξήγησής ή μιας διαφωνίας, αλλά άνοιξε και έναν νέο κύκλο συζητήσεων στα επαγγελματικά σου, για να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου. Επίσης, δεν αποκλείεται τώρα να σου δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κι ένα ταξίδι που σχεδίαζες!

Όμως, οι εξελίξεις δε σταματούν εδώ, αφού και στην ερωτική σου ζωή η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση του κλίματος, ιδιαίτερα με μια σχέση από το παρελθόν. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε κάθε παρεξήγηση που σας κράτησε μακριά τον έναν από τον άλλον! Ο Δίας απέναντί σου, επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία και σταδιακά αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά (κυρίως για εσένα του δεύτερου δεκαήμερου) σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και θέματα που δεν κατάφερες να δρομολογήσεις όπως θα ήθελες το διάστημα που προηγήθηκε.

ΥΓ. Με τον Ταύρο έχεις πολλά να πεις, να διαπραγματευτείς και να ολοκληρώσεις. Με τον Αιγόκερω μια ερωτική ιστορία ίσως και μέσα από το φιλικό σου κύκλο, ανθίζει και πάλι… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σου Ερμής σε αναδρομή πορεία, σε παραπέμπει σε κάθε τι που σχετίζεται με το παρελθόν, με μια διάθεση να ξεκαθαρίσεις, να αποκαταστήσεις, αλλά και να βελτιώσεις οτιδήποτε σε ταλαιπώρησε, ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή. Βεβαίως, η διάθεσή σου έχει έντονα ερωτικό χρώμα, ενώ όλα κινούνται γύρω από το πώς μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο βρεθήκατε σε απόσταση το διάστημα που προηγήθηκε. Αν υπάρχει στη ζωή σου μια ερωτική ιστορία που κινείται στο παρασκήνιο ή σε ένα παράνομο σχήμα, ο κύκλος αυτός σου δίνει τη δυνατότητα να την επαναφέρεις εκ νέου στη ζωή σου και να της δώσεις μια νέα ώθηση… Έχει δυνατές εξελίξεις ο κύκλος αυτός, όμως έχε υπόψιν σου πως ενδέχεται να μην μπορείς να κινηθείς όπως θα ήθελες, όσο κι αν τα πράγματα δείχνουν βελτιωμένα… Μπορείς ωστόσο να κάνεις το πρώτο βήμα!

Αλλά και στα επαγγελματικά σου, επανέρχονται ζητήματα που έμειναν σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, μπορείς να τα επανεκκινήσεις σε ένα καλύτερο κλίμα και κυρίως με μεγαλύτερη υποστήριξη από τρίτους. Παράλληλα, η ορθόδρομη πορεία του Δία επαναφέρει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που την αποτελούν, δίνοντας λύσεις κι εξυπηρετήσεις. Αλλά και κάποια επαγγελματικά θέματα περνούν σε μια νέα φάση, όχι απαραίτητα εύκολη, αλλά τουλάχιστον με τάσεις εξέλιξης.

ΥΓ. Με τον Ταύρο μια παρασκηνιακή σχέση επανέρχεται, μέσα σε ένα καταιγισμό συναισθημάτων. Με τον Παρθένο και τον Αιγόκερω, κάποια εργασιακά ζητήματα ανανεώνουν τα δεδομένα τους, ενώ και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια βελτιώνονται σημαντικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, δικός σου κυβερνήτης, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Δία, υπόσχεται πως οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά σου, μπορεί να δρομολογηθεί με έναν τρόπο ιδιαιτέρως ωφέλιμο για σένα. Έτσι, την εβδομάδα αυτή μπορείς να εισπράξεις με μεγαλύτερη ευκολία χρήματά που σου χρωστούσαν, να ολοκληρώσεις μια διαπραγμάτευση οικονομικού περιεχομένου, να πάρεις μια χρηματοδότηση που περίμενες, ένα μπόνους από τη δουλειά σου ή να δεχτείς μια σημαντική βοήθεια από τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου. Στο προσκήνιο όμως και η ερωτική σου ζωή, μια και το συναίσθημά σου είναι έντονο και νοιώθεις την ανάγκη να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε μία παρελθοντική σχέση! Οι νύχτες σου προβλέπονται… άκρως αισθησιακές, σε ένα κλίμα που ξεσηκώνει τη διάθεσή σου, τις επιθυμίες και κυρίως τις αισθήσεις σου!

Η ορθόδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο της Παρθένου προσφέρει μια ισχυρή προστασία από καθετί που μπορεί να παρεμποδίζει παρασκηνιακά τις προσπάθειες σου. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δεχτείς και στήριξη από κάποια πρόσωπα, που έχουν διάθεση να σταθούν κοντά σου, ενώ ευνοούνται και τα επαγγελματικά σου, αφού έχεις τη δυνατότητα να εξελίξεις τα σχέδιά σου, αλλά και να βελτιώσεις το κλίμα στις συνεργασίες σου.

ΥΓ. Με τον Ταύρο μπορείς να έχεις μια σημαντική οικονομική διαπραγμάτευση με αίσιο τέλος ή την αποκατάσταση μιας ερωτικής σχέσης του παρελθόντος. Από τον Αιγόκερω μπορεί να δεχθείς μια σημαντική βοήθεια, ιδιαίτερα αν είναι συγγενικό σου πρόσωπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οτιδήποτε κι αν σε προβλημάτισε, σε πίεσε ή δημιούργησε ένα δύσκολο κλίμα στην οικογενειακή ζωή και στις σχέσεις σου, την εβδομάδα αυτή έχεις τη δυνατότητα να το βελτιώσεις και να δρομολογήσεις τις ιδανικές λύσεις! Τώρα μπορεί να κάνεις εκείνη την ανακαίνιση που σχεδιάζεις εδώ και καιρό, να δεχτείς την βοήθεια ενός προσώπου της οικογένειας, να βελτιώσεις σαφώς το κλίμα στις οικογενειακές σχέσεις σου, να δρομολογήσεις ή ακόμα και να πραγματοποιήσεις εκείνη τη μετακόμιση που σχεδίαζες. Ό,τι αφορά τέτοιου είδους ζητήματα, φαίνεται να κινείται σε ένα ιδιαίτερα υποστηρικτικό κλίμα και να σου δίνει εναλλακτικά σενάρια ή λύσεις! Ακόμα, μια ερωτική ιστορία που κράτησες σε απόσταση, φαίνεται να επανέρχεται σε ένα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, διεκδικώντας μια δεύτερη ή… τρίτη ευκαιρία στη ζωή σου!

Αλλά και οι οικονομικές εξελίξεις που δρομολογούνται την εβδομάδα αυτή, έχουν επίσης ιδιαίτερα ενθαρρυντικό χαρακτήρα, που σε βοηθά να κάνεις κάποια ανοίγματα ή να διευκολυνθείς σημαντικά στη ρευστότητά σου. Η ορθόδρομη πορεία του Δία είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις εκ νέου οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους και να πετύχεις, διευκολύνοντας σημαντικά τα δεδομένα της οικονομικής σου ζωής. Παράλληλα, θα δημιουργήσει ένα καλύτερο κλίμα σε μια ερωτική ιστορία που πέρασε από αρκετές αναταράξεις το τελευταίο διάστημα.

ΥΓ. Με τον Ταύρο η επικοινωνία διευκολύνεται σημαντικά και δίνει τη δυνατότητα βελτίωσης σε κάθε μορφής σχέση, είτε προσωπική είτε επαγγελματική. Με τον Παρθένο υπάρχει έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, αλλά και η επαναφορά ενός Διδύμου από το παρελθόν, φαίνεται να σου δίνει ιδιαίτερη χαρά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 μεμόνο 1,23/μήνυμα.  

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-05-2016 11:59:00