blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Νοεμβρίου 2015.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Νοεμβρίου 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 27
 

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 9 ως 15 Νοεμβρίου 2015, με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Ήρθε η ώρα να κάνουμε μια νέα αρχή, κάτω από την επίδραση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού! Αυτό το ευεργετικό φεγγάρι ενεργοποιεί τους δύο πιο σημαντικούς άξονες της ζωής: το χρήμα και τον έρωτα! Έχει αισιοδοξία ο κύκλος αυτός για πολλούς λόγους, μα κυρίως γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα και να βρεθούμε πιο κοντά σε οτιδήποτε σχεδιάζουμε, μεθοδεύουμε κι επιθυμούμε. Ένα οικονομικό βήμα είναι τώρα πιο κοντά από ποτέ, όπως μια σημαντική συμφωνία ή μια νέα επαγγελματική έναρξη!
 
Μα κυρίως αυτό που ανθίζει, εξελίσσεται κι ολοκληρώνεται, είναι ο έρωτας! Εξελίσσοντας τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας, το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να πας ακόμα πιο μακριά… εκεί που δεν είχες καν φανταστεί!
 
Την Δευτέρα, η Αφροδίτη συναντά τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, βεβαιώνοντάς μας πως ο έρωτας είναι παρών… υπάρχει, εκδηλώνεται, κατακτά… Οι σχέσεις που γεννώνται αυτές τις μέρες, έχουν έντονα το καρμικό στοιχείο, τα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου, σκοπό έχουν να την αλλάξουν, να τη γλυκάνουν, να την ομορφύνουν!

Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα και Ήλιος σε εξάγωνο με Δία

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται την Τρίτη, ενισχύει την πρωτοβουλία, που σε κάνει να περνάς στην δράση και να διεκδικείς. Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Δία, που συνοδεύει και την Νέα Σελήνη του μήνα, σε βοηθά να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα, ενώ σε φέρνει μπροστά σε ανθρώπους-κλειδιά, που μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά σε ό,τι χρειάζεσαι! Έχει ευκαιρίες ο κύκλος αυτός, που μπορεί να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά, όμως εσύ οφείλεις να τις διακρίνεις και να τις εκμεταλλευτείς!

Άρης στον Ζυγό

Την Πέμπτη, ο Άρης αποφασίζει να εγκαταλείψει το ζώδιο της Παρθένου και να περάσει και αυτός με τη σειρά του, στο ζώδιο του ζυγού. Την ίδια ημέρα θα συναντήσει τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, δυναμιτίζοντας για μια ακόμα φορά τις εξελίξεις στην ερωτική μας ζωή. Διοχετεύει άφθονη σεξουαλική ενέργεια, που θα επισφραγίσει τις σχέσεις, που ξεκινούν τη διαδρομή τους την περίοδο αυτή! Είναι σαν το σύμπαν να έχει συνωμοτήσει, για να δημιουργήσει άρτιες, υγιείς σχέσεις, με ένα μοναδικό τρόπο, αγγίζοντας το πνεύμα, την ψυχή και το κορμί μας, ολοκληρώνοντας έτσι το έργο του!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο κι Ερμής σε εξάγωνο με Δία

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο την Παρασκευή, έρχεται να δημιουργήσει τάξη και αρμονία στα πρακτικά ζητήματα της ζωής μας!
 
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία την ίδια ημέρα, δίνει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό χαρακτήρα στο τριήμερο που ακολουθεί, ενισχύοντας τις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα τις ημέρες αυτές! Θα ενισχύσει όμως και την κοινωνική ζωή, την διασκέδαση και την ανάγκη να ζήσουμε χαλαρά, αποδεσμευμένοι από οτιδήποτε μπορεί να μας προβληματίζει… Και όλα αυτά κάτω από την σκιά ενός κατακόκκινου έρωτα, που πλανιέται πάνω από τις ζωές μας, προσφέροντάς μας τη δυνατότητα μοναδικών στιγμών και συγκινήσεων…

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αφροδίτη και Άρης στον Ζυγό, είναι μια υπόσχεση πως από δω και πέρα τα πράγματα, μπαίνουν σε μια άλλη βάση και σε απαλλάσσουν από την ταλαιπωρία που πέρασες στο προηγούμενο διάστημα. Το κλίμα αλλάζει, γίνεται πιο χαρούμενο, πιο αισιόδοξο, πιο φωτεινό και η διάθεσή σου επίσης. Ανοίγεται ένας καινούριος κύκλος, μέσα από τον οποίο μπορείς να πραγματοποιήσεις πιο εύκολα αυτά που σκέπτεσαι, να τα επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να προωθήσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια και τις ιδέες σου! Η περίοδος αυτή σου δίνει μεγαλύτερη χαλαρότητα, βγαίνεις πιο πολύ έξω, κοινωνικοποιείσαι, ενώ το φλερτ γίνεται καθημερινότητα. Το ερωτικό παιχνίδι είναι προτεραιότητα το διάστημα που ακολουθεί, επαναφέροντας τη γνωστή σου εξωστρέφεια στο προσκήνιο.
 
Ιδιαίτερα για εσένα των πρώτων ημερών, η εβδομάδα αυτή πολύ πιθανά να σου φέρει κάτι θεαματικό! Το ένα σενάριο μιλά για την εξέλιξη ενός σχεδίου σου, μιας ιδέας σου, που τώρα μέσα από τα κατάλληλα πρόσωπα, αναπτύσσεται ή ολοκληρώνεται, δίνοντας μια μεγάλη ανάταση στον ψυχισμό σου. Το δεύτερο σενάριο, μιλά για έναν ενθουσιώδη έρωτα, άκρως ανανεωτικό, που ανατρέπει ευχάριστα το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή! Έτσι κι αλλιώς, το διάστημα που ακολουθεί δίνει μια υπόσχεση θετικών εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή, είτε ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε δημιουργώντας… νέα ενδιαφέροντα!
 
ΥΓ. Η Νέα Σελήνη του μήνα δημιουργεί εξελίξεις στα εργασιακά σου δεδομένα. Τώρα μπορείς να διεκδικήσεις μια αναβάθμιση ή μια προαγωγή, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν πρόσωπα, που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι η κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την εικόνα σου, και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!
 
Με τον Ζυγό ό,τι ξεκινά τώρα, θα έχει πολύ σημαντική εξέλιξη! Αλλά και με τον Σκορπιό μια συνεργασία μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα σημαντική και αποτελεσματική!
 
ΖΥΓΟΣ
Οι προβολείς αρχίζουν σταδιακά να στρέφονται επάνω σου, με την είσοδο και του Άρη στο ζώδιό σου. Βεβαίως, ένα θεματάκι θα το έχεις, μια και Άρης όπως και να το κάνουμε, μια ένταση την δημιουργεί… Γίνεσαι περισσότερο απαιτητικός ή εριστικός στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ είσαι έτοιμος να κάνεις οτιδήποτε για να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου! Περνάς σε μια πιο δυναμική φάση, όπου τίποτα και κανείς, δεν μπορεί να σε σταματήσει, προκειμένου να διεκδικήσεις αυτό που νιώθεις πως θέλεις ή έχεις ανάγκη. Η Νέα Σελήνη του μήνα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου και τη δυνατότητα που σου δίνεται είτε να διαπραγματευτείς εκ νέου κάποια θέματα, είτε να διεκδικήσεις μια βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης και να βρεις νέες πηγές εισοδημάτων, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά σου.
 
Παράλληλα, είναι μια εποχή που αναθεωρείς τις αξίες σου και τις προτεραιότητές σου, στρέφοντας ενδεχομένως και το ενδιαφέρον σου σε κάποια πρόσωπα, που τώρα αποκτούν πιο σημαντικό ρόλο στην ζωή σου! Επίσης, η εποχή είναι κατάλληλη και για επαγγελματικά ανοίγματα. Οτιδήποτε μπορεί να σχεδίαζες το προηγούμενο διάστημα, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα και να το προωθήσεις να το δρομολογήσεις με έναν πολύ καλύτερο τρόπο και γιατί όχι, να το υλοποιήσεις!
 
ΥΓ. Για εσένα των πρώτων ημερών, η σύνοδος της Αφροδίτης αλλά και του Άρη με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης, που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί πολύ σημαντικές εξελίξεις, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή, όπου μια νέα σχέση που εμφανίζεται, διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στις υποθέσεις της καρδιάς σου!
 
Ο Κριός ενεργοποιεί απόλυτα το συναίσθημά σου! Αλλά και με τον Σκορπιό, το μεταξύ σας έχει ιδιαίτερη συναισθηματική ένταση!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σαφώς και είναι η εποχή να κυνηγήσεις το όνειρό σου… Αν όχι τώρα, τότε πότε; Η νέα Σελήνη του μήνα, σου δίνει τα κίνητρα και τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι για να πας ένα βήμα παραπέρα, κυρίως στην επαγγελματική σου ζωή, όπου σου δίνεται η δυνατότητα διεκδικήσεων και εξελίξεων και μάλιστα με πολύ θετικό τρόπο! Τώρα μπορείς να διαπραγματευτείς, να συζητήσεις, να επικοινωνήσεις τα σχέδιά σου και τις ιδέες σου, μια και οι συνεργάτες σου ή πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν, είναι σε θέση να σε κατανοήσουν και μάλιστα να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους… Αν ψάχνεις για δουλειά, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα μιας καινούργιας έναρξης σε έναν νέο χώρο, που φαίνεται πως ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου σε μεγάλο βαθμό. Και μπορεί να μην είναι όλα τόσο εύκολα όσο θα ήθελες, όμως χρειάζεται να είσαι αποφασισμένος για να φτάσεις στον τελικό στόχο σου!
 
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, αλλά και ο Άρης που περνά την εβδομάδα αυτή στο ίδιο ζώδιο, ενισχύουν τον ψυχισμό σου, ενώ πολύ πιθανόν να σου ανοίξουν και νέα πεδία γνώσης. Παράλληλα, ευνοούν κάθε δραστηριότητα που αφορά το εξωτερικό και σου προσφέρουν ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορείς να εξελίξεις τα σχέδια σου, ενώ θα ενισχύσουν σημαντικά την κοινωνική και την ερωτική σου η ζωή, μέσα από νέες γνωριμίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!
 
ΥΓ. Για εσένα των πρώτων ημερών η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε ένα όνειρό σου και να το υλοποιήσεις. Φυσικά, δεν αποκλείεται να προκύψει μια πολύ σημαντική γνωριμία, που σου προσφέρει ερωτικές συγκινήσεις με έντονο και συναρπαστικό χαρακτήρα!
 
Ο Ζυγός σε συγκινεί βαθιά… Με τον Σκορπιό μπορείς να πετύχεις μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό απέναντί σου, δίνει στην περίοδο που ακολουθεί έντονα προσωπικό χαρακτήρα και ανοίγει τον κύκλο των σχέσεων και των συνεργασιών σου, που τώρα μπαίνει σε μια νέα βάση! Όλα επανατοποθετούνται, αλλάζουν και σου δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσεις καινούργια δεδομένα στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Μία νέα συνεργασία ή μια καινούργια επαγγελματική πρόταση με πολύ θετικές προοπτικές, είναι πιθανό να εμφανιστεί τώρα! Ταυτόχρονα, θα έχεις την δυνατότητα να αντιληφθείς ξεκάθαρα και την δική σου θέση απέναντι στους άλλους, αλλά και τις προθέσεις που έχουν αυτοί απέναντί σου, γεγονός που θα βοηθήσει εξαιρετικά στην προώθηση των σχεδίων σου! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία αναθεώρησης κάποιων προσώπων που μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσες σημαντικά, επανεξετάζοντας τη σχέση σου μαζί τους.
 
Το πιο σημαντικό την περίοδο αυτή, είναι να μην βιαστείς να καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις ή να κάνεις παρορμητικές και βεβιασμένες κινήσεις, αλλά να προγραμματίσεις και να μεθοδεύσεις κάθε σχέδιό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται βεβαίως, η Νέα Σελήνη να παίξει σημαντικό ρόλο και στις υποθέσεις της προσωπικής σου ζωής, καθώς μια νέα γνωριμία μπορεί παίξει καταλυτικό ρόλο!
 
ΥΓ. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού εντείνει τις καθημερινές σου δραστηριότητες και φέρνει έναν φόρτο εργασίας, στον οποίο καλείσαι να ανταποκριθείς! Εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο, είναι η συμπεριφορά σου, καθώς μπορεί να γίνει περισσότερο εριστική την περίοδο αυτή, γεγονός που θα προκαλέσει εντάσεις με τους συνεργάτες ή με τους ανωτέρους σου, χωρίς απαραίτητα σοβαρό λόγο. Επίσης, καλώς θα είναι να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, να τρως και να κοιμάσαι καλά, γιατί είναι εύκολο η ενέργειά σου να εξαντληθεί.
 
Με τον Σκορπιό μπορεί να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και δυνατές συναισθηματικές καταστάσεις σε προσωπικό! Αλλά και με τον Ζυγό μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, κυρίως στα ερωτικά θέματά σου!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, πρακτικά για εσένα σημαίνει πως οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις μπορεί να σε φέρουν πολύ πιο κοντά στα σχέδια και τις ιδέες σου. Έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ οι γύρω σου είναι πρόθυμοι όχι μόνο να σε ακούσουν, αλλά και να σε κατανοήσουν και να σε διευκολύνουν σε ό,τι χρειάζεσαι! Δεν αποκλείεται επίσης, η περίοδος αυτή να σου δώσει μία σημαντική συμφωνία, με πολύ θετικές προοπτικές για εσένα. Υπάρχει γενικότερα μια κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, ενώ βελτιώνονται και οι σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα.
 
Στην κοινωνική σου ζωή, θα έχεις τη δυνατότητα να βγείς περισσότερο, να διευρύνεις τον κύκλο σου, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να ζήσεις πιο ευχάριστα και πιο χαρούμενα! Υπάρχουν αρκετές μετακινήσεις, ενδεχομένως και για επαγγελματικούς λόγους, οι οποίες ωστόσο λειτουργούν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου. Η προσωπική σου ζωή επίσης ενισχύεται από μια καλύτερη επικοινωνία. Τώρα μπορείς να εκφράσεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου απέναντι στο σύντροφό σου, ενώ γενικότερα υπάρχει ένα κλίμα βελτίωσης στη σχέση σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Παρθένους, η περίοδος αυτή δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο θα νιώσεις πως έχεις αρκετά πράγματα να ανταλλάξεις!
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού κινητοποιεί τα οικονομικά σου ζητήματα, αλλά και γενικότερα οτιδήποτε σχετίζεται με την ασφάλειά σου. Αν τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται σε μια καλή φάση, προσπάθησε να αντισταθείς σε καταναλωτικούς πειρασμούς. Μην λειτουργείς παρορμητικά, αλλά δείξε σύνεση και αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Άλλωστε, αν υποκύψεις στις καταναλωτικές σου διαθέσεις, είναι πολύ εύκολο οι αγορές που θα κάνεις είτε να έχουν ελάττωμα, είτε στην πορεία να ανακαλύψεις πως σου είναι άχρηστες και να το μετανιώσεις. Ο Άρης και η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνουν ένα αίσθημα ανικανοποίητου, που όσο και αν προσπαθήσεις να το καλύψεις με υλικά αγαθά, δεν είναι σίγουρο πως θα το καταφέρεις!
 
Με τον Σκορπιό μπορεί να έχεις μια σημαντική συμφωνία ή μια ιδιαίτερα ερωτική συνάντηση…
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτής της Νέας Σελήνης, είναι η υποστήριξη και η συμπαράσταση που θα δεχτείς από τα πρόσωπα που αγαπάς, γεγονός που θα σου υπενθυμίσει πως το σημαντικότερο δώρο στη ζωή σου, είναι φίλοι σου! Τώρα μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που έχεις επιθυμήσει ή για τα οποία έχεις δουλέψει, ενδεχομένως και με τη συμπαράσταση κάποιων προσώπων από το φιλικό σου κύκλο. Οι συνεργασίες αποδεικνύονται πολύτιμες το διάστημα αυτό και σου δίνουν τη δυνατότητα να προωθήσεις με πολύ ικανοποιητικό τρόπο τα θέματά σου! Είναι μία εποχή με μεγαλύτερη εξωστρέφεια, που πιθανόν να φέρει στη ζωή σου και καινούργια πρόσωπα, με τα οποία μπορείς να αναπτύξεις μια όμορφη φιλία!
 
Όμως, εξελίξεις θα υπάρχουν και στην ερωτική σου ζωή, που αναβαθμίζεται, βελτιώνοντας τις συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου και ενισχύοντας τα συναισθήματα που σε ενώνουν με το ταίρι σου. Όσο για τους αδέσμευτους Αιγόκερους, δεν αποκλείεται η περίοδος αυτή να μετασχηματίσει μια φιλία σε κάτι… περισσότερο, δημιουργώντας ζεστά και δυνατά συναισθήματα μεταξύ σας…
 
ΥΓ. Το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό δημιουργεί έντονη ορμητικότητα μέσα σου και σε ωθεί να διεκδικήσεις με σθένος και αποφασιστικότητα, οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα σε σχέση με τα επαγγελματικά σου! Η ανάγκη σου για να πετύχεις σε οπλίζει με υπομονή και επιμονή, και να κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου, προκειμένου να κατακτήσεις τον στόχο σου! Το κλειδί ωστόσο είναι να κινηθείς σε χαμηλούς τόνους και ρυθμούς αποφεύγοντας τις προκλήσεις, που μπορούν να προκαλέσουν αντιδράσεις από τους συνεργάτες σου!
 
Πάντως, με τον Σκορπιό φαίνεται ότι έχετε πολλά να ανταλλάξετε. Με τον Ζυγό χρειάζεται προσοχή, γιατί το κλίμα στο μεταξύ σας έχει αρκετή ένταση!

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως έχει έρθει η ώρα που περίμενες! Αυτή που σε βγάζει επιτέλους από το καβούκι σου και σου δίνει τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης κοινωνικοποίησης, ξενοιασιάς, χαλαρότητας και συναναστροφών με τα πρόσωπα που αγαπάς, και όχι μόνο! Γιατί αυτό το καινούργιο φεγγάρι, αφενός σε βοηθά να προωθήσεις πολύ καλύτερα τα δημιουργικά σχέδια σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν τα πρόσωπα εκείνα, που θα σε βοηθήσουν στην υλοποίησή τους. Γι’ αυτό μην διστάσεις ούτε στιγμή να μοιραστείς οτιδήποτε σκέπτεσαι, οτιδήποτε επιθυμείς, γιατί δεν ξέρεις ποτέ, από που μπορεί να ανοίξει η πόρτα των ευκαιριών!
 
Κυρίαρχο ρόλο στον κύκλο αυτό παίζει ο έρωτας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι, να φλερτάρεις, να παίξεις, να γεμίσεις την ψυχή σου με όμορφα χρώματα και όμορφα συναισθήματα, ενώ δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που έρχεται τώρα, να ανανεώσει και να ομορφύνει τη ζωή σου! Δεν αποκλείεται επίσης, να ενισχυθούν και τα οικονομικά σου, ενώ η συμμετοχή σου σε τυχερά παιχνίδια (πάντα με μέτρο, βέβαια) δεν αποκλείεται να σου φέρει και έκτακτα κέρδη το διάστημα αυτό!
 
ΥΓ. Η είσοδος του Άρη στο Ζυγό την εβδομάδα αυτή, βγάζει στο προσκήνιο θέματα, εμπειρίες ή βιώματα, που αφορούν το παρελθόν και τις σχέσεις σου με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα, προκαλώντας εντάσεις! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να αξιοποιήσεις αυτή την εσωτερική ένταση που έχεις, για να βελτιώσεις το χώρο του σπιτιού σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη αύρα στο περιβάλλον σου!
 
Ο κύκλος που ανοίγει τώρα με τον Σκορπιό, είναι πολλά υποσχόμενος… Με τον Ζυγό ή με τον Αιγόκερω, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί μπορεί να υπάρξει ένταση μεταξύ σας ακόμα και χωρίς αφορμή!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι στην αφετηρία! Τώρα πρέπει να αποφασίσεις ποιο δρόμο θα ακολουθήσεις, τι θα αφήσεις πίσω σου, και τι θα πάρεις μαζί σου! Οτιδήποτε συνέβη μέχρι τώρα, σε προετοίμαζε γι’ αυτήν τη στιγμή… Ήρθε η ώρα να τρέξεις προς την κατεύθυνση που ορίζει η καρδιά σου! Αν όχι τώρα, τότε πότε; Ο κύκλος αυτός είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου, σου προσφέρει ευκαιρίες, από αυτές που δεν έρχονται εύκολα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό σχέδιο σου, να διεκδικήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, να κάνεις μια καινούργια επαγγελματική έναρξη, να υψώσεις το ανάστημά σου απέναντι σε οτιδήποτε λειτουργεί σε καταπιεστικά απέναντί σου, να σπάσεις τα δεσμά με πράγματα που δεν σου αρέσουν ή δεν σε εκφράζουν!
 
Και βέβαια, μπορείς να διεκδικήσεις μια πολύ καλύτερη ποιότητα στη σχέση με το σύντροφό σου και να βγάλεις προς τα έξω όλα όσα έχεις νοιώσει και δεν έχεις καταφέρει να εκφράσεις μέχρι τώρα. Θα συνειδητοποιήσεις πως καμιά φορά αρκεί μία και μόνη κουβέντα, για να εξομαλύνει και να ομορφύνει το μεταξύ σας… Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος, η περίοδος αυτή πολύ πιθανόν να ενεργοποιήσει μια ερωτική γνωριμία, ενδεχομένως και μέσα από τον φιλικό κύκλο σου, που θα παίξει σημαντικό ρόλο και στο παρακάτω! Όπως και να έχει, έρχεται μια νέα αρχή στα ερωτικά σου!
 
ΥΓ. Κι ενώ όλα μοιάζουν ιδανικά, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού, ανακατεύοντας για τα καλά τον εσωτερικό σου κόσμο, δημιουργώντας διλήμματα, ερωτηματικά, άγχη και ανασφάλειες! Δεν αποκλείεται επίσης να οργανώνει και ένα παρασκήνιο, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι την περίοδο αυτή, αλλά και στις κινήσεις που κάνεις… Βεβαίως, Άρης και Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να μιλούν και για έναν έρωτα που έχει έντονα παρασκηνιακό χαρακτήρα, απελευθερώνει όμως όλο εκείνο το συναίσθημα που έχεις!
 
Έχεις πολλούς λόγους να έρθεις πιο κοντά σε έναν Παρθένο, αλλά και με έναν άλλον Σκορπιό η αδρεναλίνη εκτινάσσεται! Με τον Ζυγό η σχέση σας κινείται σε πιο σκοτεινές και παράνομες διαδρομές.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη του μήνα στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να σε βοηθήσει να επιλύσεις οτιδήποτε σε έχει δυσκολέψει ή προβληματίσει το διάστημα που προηγήθηκε, και να δώσει μια ώθηση στην όποια επεκτατική σου κίνηση! Και επειδή ο Άρης απέναντί σου σε έχει δυσκολέψει αρκετά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ο κύκλος αυτός σε βοηθά να τις αποκαταστήσεις και να βάλεις τα πράγματα σε μια νέα βάση! Παράλληλα, τώρα μπορείς να ξεκολλήσεις από οτιδήποτε μπορεί να λειτούργησε ανασταλτικά μέχρι τώρα στην επαγγελματική σου ζωή και να κάνεις μια επανεκκίνηση, που θα σε βοηθήσει να ξαναπιάσεις το νήμα από την αρχή και να το πας εκεί που εσύ επιθυμείς!
 
Τα νομικά ζητήματα που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει, ενδεχομένως να καταφέρεις να τα διευθετήσεις με το λιγότερο δυνατό κόστος, ενώ δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο γνώσης, ίσως πιο πνευματικό, που θα σε βοηθήσει στην κατανόηση του εαυτού σου, ή να παρακολουθήσεις κάποια σεμινάρια, που ενδεχομένως θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου.
 
Αλλά και η ερωτική σου ζωή κινείται σε πολύ καλύτερους ρυθμούς. Τώρα δεν αποκλείεται είτε να βιώσεις την ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε μια νέα γνωριμία να εγείρει έντονο ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο, που θα θελήσεις να το γνωρίσεις καλύτερα!
 
ΥΓ. Ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό πρακτικά για εσένα σημαίνει ένα πρόσθετο άγχος σε σχέση με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος και να μην παρασυρθείς από μια καταναλωτική διάθεση, προκειμένου να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου! Επίσης, η διέλευση αυτή εγείρει και έντονες σεξουαλικές επιθυμίες. Έτσι, το διάστημα αυτό πολύ πιθανόν η ερωτική σου ζωή να απογειωθεί, με μοναδικές ερωτικές στιγμές, που εκτοξεύουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Για σένα των πρώτων ημερών, μία σχέση από το παρελθόν ενδεχομένως να σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα, αναβιώνοντας συναισθήματα που δεν έχουν ξεχαστεί. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί δεν είναι σίγουρο όμως πως η σχέση αυτή είναι κατάλληλη για εσένα.
 
Με τον Σκορπιό, η χημεία σας είναι μοναδική και η ερωτική ένταση σας απογειώνει…

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Όπως και να το κάνουμε, το οικονομικό είναι ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, δημιουργώντας άγχη, ανησυχίες και προβληματισμό, ενώ και η δουλειά σου έγινε ιδιαίτερα απαιτητική, χωρίς απαραίτητα να σε ανταμείβει και ανάλογα! Την εβδομάδα αυτή ο Άρης περνά απέναντί σου, στον Ζυγό, κάτι που μάλλον δεν εξομαλύνει ιδιαίτερα τα πράγματα, αφού από την καινούργια του θέση δημιουργεί μια ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Ενδεχομένως, τα προβλήματα που προέκυψαν στο παρελθόν, αλλά δεν εκτονώθηκαν, να έρθουν στο προσκήνιο δημιουργώντας ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητά σου, το οποίο καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αλλά και στην προσωπική σου ζωή και στη σχέση με το σύντροφό σου, οι διαμάχες που δημιουργούνται μπορεί να λειτουργήσουν σαν… το κόκκινο πανί για έναν ταύρο! Αν γενικότερα υπάρχουν νομικά ζητήματα, η εποχή αυτή ομολογουμένως χρήζει ψυχραιμίας και πολύ προσεκτικής διαχείρισης. Γενικότερα, να θυμάσαι πως η κατανόηση είναι αυτή που διευκολύνει τις εξελίξεις και τις συμπεριφορές!
 
Βεβαίως, από την άλλη μεριά, εκεί που πιστεύεις πως τα πράγματα έχουν φτάσει στα όριά τους, η Αφροδίτη εξισορροπεί τα κακώς κείμενα, λειτουργώντας πυροσβεστικά! Σε πολλές περιπτώσεις, όχι μόνο θα σε αποφορτίσει από τα δύσκολα, αλλά θα σου ανοίξει και την πόρτα στη θετική, τη χαλαρή πλευρά των σχέσεών σου, μέσα από την οποία μπορείς να πάρεις κατανόηση και αγάπη!
 
ΥΓ. Η Νέα Σελήνη του μήνα σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, με διαπραγματεύσεις, ρυθμίσεις και διεκδικήσεις, από τις οποίες μπορεί να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη! Ίσως ακόμα να προκύψει μια αλλαγή στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, που θα ωφελήσει ιδιαίτερα κι εσένα. Παράλληλα, η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο έντονη και σε οδηγεί σε ερωτικές αναζητήσεις και στιγμές που σε απογειώνουν! Επίσης, δεν αποκλείεται την περίοδο αυτή ένα νέο πρόσωπο να λειτουργήσει σε ένα πιο μυστικό ή παρασκηνιακό περιβάλλον, διεγείροντας το ενδιαφέρον σου!
 
Ο Σκορπιός είναι εκείνος με τον οποίο μπορείς να ανταλλάξεις δυνατές ερωτικές εμπειρίες! Μεγαλύτερη προσοχή με τον Ζυγό, γιατί το μεταξύ σας έχει αρκετή ένταση και οι ισορροπίες είναι εύκολο να κλονιστούν.
 
ΛΕΩΝ
Ενώ μέχρι τώρα το ενδιαφέρον σου στρεφόταν στο χρήμα, το επόμενο διάστημα μετατοπίζεται στα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας, ή των σχέσεων με τον σύντροφό σου ή τα συγγενικά σου πρόσωπα, που περνούν σε μια νέα φάση. Είναι μια περίοδος που η ζεστασιά του σπιτιού λειτουργεί σαν μαγνήτης και δεν σε αφήνει να ξεκολλήσεις από αυτό. Είναι πιθανόν οι έξοδοί σου να αντικατασταθούν με βραδιές στο σπίτι σου με φίλους, που μοιράζονται την καλή σου διάθεση και την ζεστασιά της ατμόσφαιρας που έχεις δημιουργήσει.
 
Όμως, η Νέα Σελήνη του μήνα, μπορεί να δημιουργήσει προϋποθέσεις και για εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται επίσης, να διευθετηθεί κι ένα οικονομικό θέμα σου, γεγονός που σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς, αλλά και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου. Αυτό, θα έχει σαν αποτέλεσμα να βελτιωθεί και η σχέση σου, δημιουργώντας ένα ακόμα καλύτερο κλίμα με τον σύντροφό σου.
 
ΥΓ. Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού διευκολύνει πολύ την καθημερινότητά σου, φέρνοντας πιο γρήγορα εξελίξεις στα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Ωστόσο, καλό είναι να φροντίσεις να μην είσαι βιαστικός και παρορμητικός και να μην παίρνεις αποφάσεις, χωρίς να τις έχεις πρώτα σκεφτεί καλά. Επίσης, στις σχέσεις σου με τα συγγενικά πρόσωπα καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις εμπλοκές ή αντιπαραθέσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, θα βελτιώσει την επικοινωνία σου, τις συναλλαγές σου, αλλά και την κοινωνική σου ζωή.
 
Με τον Σκορπιό έχετε πολλά να μοιραστείτε, ενώ με τον Ζυγό η συνεργασία σας είναι ιδιαίτερα θετική και για τους δυο σας!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια εποχή, που σχεδόν όλα κινούνται πίσω από την πλάτη σου! Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί έναν κύκλο έντονα παρασκηνιακό, όχι όμως απαραίτητα αρνητικό! Ενδεχομένως να είσαι εσύ αυτός που προετοιμάζει κάποια πράγματα με πιο μυστικό τρόπο, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Βεβαίως, δεν αποκλείεται να υπάρχουν και παρασκηνιακές κινήσεις από άλλους, που λειτουργούν πριν από εσένα για εσένα, ωστόσο όχι με κακές προθέσεις. Από την άλλη, η περίοδος αυτή προκαλεί μια σχετική ασφυξία, στην καθημερινότητά σου και την επαγγελματική σου ζωή. Πολύ συχνά μπορεί να νιώσεις πως θέλεις να δραπετεύσεις απ’ όλους και απ’ όλα, για να ξαλαφρώσεις και να ησυχάσεις. Δώσε περισσότερη προσοχή στον εαυτό σου και στην υγεία σου, μην αφήνεις τις γνωστές ανησυχίες σου να εδραιώνονται και βρες μια πιο πνευματική διέξοδο, που μπορεί να καλλιεργήσει έναν θετικότερο τρόπο σκέψης!
 
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σε παρακινεί να έρθεις πιο κοντά στους φίλους σου, ενισχύει πάρα πολύ τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που αγαπάς, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείς μια σημαντική βοήθεια από την μεριά τους. Και βέβαια, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να προκύψει μια καινούργια ερωτική σχέση, που θα κινείται σε ένα πιο μυστικό ή παρασκηνιακό περιβάλλον, εγείροντας το ενδιαφέρον, αλλά και το πάθος σου!
 
ΥΓ. Ο Άρης στον Ζυγό σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τους γύρω σου, να προωθήσεις τις ιδέες και τα πιστεύω σου, ενώ θα ενισχύσει πάρα πολύ την όποια συνεργασία, αρκεί να κινηθείς σε χαμηλούς τόνους και να μην γίνεσαι απαιτητικός από τους γύρω σου. Γιατί είναι πολύ εύκολο να προκύψουν αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα με τα φιλικά πρόσωπα ή τους συνεργάτες σου.
 
Με τον Σκορπιό το περιβάλλον στο οποίο κινείστε έχει έντονα παρασκηνιακό χαρακτήρα, ενώ με τον Ζυγό υπάρχει πολύ φως, καλή ενέργεια και θετική διάθεση στο μεταξύ σας.
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-11-2015 16:57:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι