blank
 
blank

Αστρολογία 2013 με τις σημαντικές όψεις και προβλέψεις με ημερομηνίες για όλα τα ζώδια!

 
Αστρολογία 2013 με τις σημαντικές όψεις και προβλέψεις με ημερομηνίες για όλα τα ζώδια!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το νέο έτος κάνει την είσοδό του με εντυπωσιακά βεγγαλικά, προκαλώντας πολύ κρότο στην ήδη πολυτάραχη ζωή σου. Η Αφροδίτη στις 12 Ιανουαρίου θα τετραγωνίσει τον Ουρανό και οι θύελλες της αγάπης θα θυμίσουν ένα μίνι τσουνάμι. Οι μπουκαπόρτες της ψυχής σου, ανοιχτές από παντού, έτοιμες να υποδεχτούν άτομα που έρχονται τόσο ξαφνικά, χωρίς να σου αφήσουν χρόνο να σκεφτείς, που θυμίζουν καμικάζι από τους ουρανούς.

Είναι η αγάπη αμαρτία... Η Θεά της Αγάπης συναντά τον Αφέντη του Σκότους, Πλούτωνα, ψιθυρίζοντάς του στο αυτί “Πεθαίνω για σένα, θέλω μόνο να μ' αγαπάς”. Η απαίτηση για την απόλυτη αφοσίωση δεν αφήνει χώρο για τίποτα άλλο, η ανάγκη να σε έχουν... ανάγκη, να ζουν και να αναπνέουν για σένα, αλλά και η απεριόριστη ζήλεια, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον σου, ενώ αυτό που χρειάζεσαι είναι σχέσεις απόλυτες, σχέσεις ειλικρινείς, αφοσιωμένες, καταλυτικές.
Sponsored Links

Αστρολογία 2013 και οι σημαντικές αστρολογικές όψεις

Το τρίγωνο μεταξύ Άρη και Κρόνου τον Φεβρουάριο, συνδέει το κατεστημένο με το μοντέρνο, το τετριμμένο με το νέο και πολλά υποσχόμενο, το παραδοσιακό με το δυναμικό. Γι’ αυτό και τότε θα έχουμε πολλές νέες, φαινομενικά αταίριαστες σχέσεις, αλλά ζόρικες και με διάρκεια.
 
Στις 26 Ιουνίου ο Δίας εγκαταλείπει τους Διδύμους και ετοιμάζεται να ευλογήσει τον Καρκίνο, διδάσκοντάς σε να δίνεις την πραγματική αξία στα πράγματα που περιβάλλουν τη ζωή σου, καθώς και να μάθεις να μοιράζεσαι πιο εύκολα αισθήματα αγάπης, αλλά και να αναζητήσεις την οικογενειακή θαλπωρή στη ζωή σου.
 
Στις 9 Αυγούστου, ο Πλούτωνας παίρνει θέση αντίθεσης απέναντι στον Δία, θυμίζοντας πως οι υποχρεώσεις, οι ευθύνες και οι αποφάσεις που έχεις πάρει, θα σε ακολουθούν στη ζωή σου, ενώ θα κληθείς να ανταποκριθείς μέχρι εσχάτων. Στις 21 Αυγούστου το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό τραντάζει δομημένες καταστάσεις και σε κάνει να θες να αναπτυχθείς στα σημεία εκείνα, που ξέρεις πως είσαι ελλιπής.
 
Στις 24 Δεκεμβρίου ο Άρης στέκεται σε κατάσταση βολής απέναντι στον Ουρανό, πυροδοτώντας μικρά ηφαίστεια, αλλά τίποτα δεν εγγυάται πως δεν θα ξυπνήσει μέχρι και τον Βεζούβιο στη ζωή σου, έστω και με έναν ανατρεπτικό έρωτα.
 
Αναλυτικά όλες οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια, καθημερινά στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Εκλείψεις: Το παιχνίδι με τη φωτιά

Στο μυαλό σου οφείλεις να κρατήσεις πέντε μόνο ημερομηνίες του 2013, κατά τις οποίες θα γίνουν πολλά στον ουρανό, άλλα τόσα θα συμβούν και στη ζωή σου.
 
Οι τρεις Εκλείψεις της Σελήνης, 25 Απριλίου στον Σκορπιό, 25 Μαΐου στον Τοξότη, 18 Οκτωβρίου στον Κριό και οι δύο Ηλιακές 10 Μαΐου στον Ταύρο και 3 Νοεμβρίου στο Σκορπιό. Η επίδρασή τους ποικίλει, ανάλογα με τον οίκο που σε επηρεάζει, αλλά το κοινό τους σημείο, ένα: η επικράτηση της τάξης στη ζωή σου, έστω και μέσα από δυσκολίες. Άλλωστε, ο χρόνος βρίσκει πάντα μια ταιριαστή θέση σε πράγματα σκορπισμένα.

Υποσχέσεις που πρέπει να κρατήσεις

Τη χρονιά αυτή θα πρέπει να μάθεις πως η ευτυχία κρύβεται σε μικρά, καθημερινά πράγματα και πως αν κοιτάξεις καλύτερα, θα διαπιστώσεις πως όντως γίνονται θαύματα στη ζωή σου. Αυτά μπορεί να είναι η δημιουργία μιας ζεστής οικογένειας (άλλωστε με το Δία στον Καρκίνο, θα εκτιμήσεις την αξία μιας ζεστής αγκαλιάς), η ύπαρξη ατόμων στη ζωή σου που σου προσφέρουν αγάπη ή ένα ζευγάρι μάτια που αγγίζoυν την ψυχή σου. Όλα αυτά τα μικρά καθημερινά θαύματα λοιπόν, που δεν είναι δεδομένα όπως μέχρι πρότινος τα θεωρούσες, θα κληθείς να τα εκτιμήσεις ανάλογα. Γι’ αυτό, πάρε το μυαλό σου από την κρίση και σπατάλησέ το σε κάτι που έχει αξία.

Ο Δίας στον Καρκίνο: ο θρίαμβος της οικογένειας

Ο Δίας στον Καρκίνο από τις 26/6/13, θα σε διδάξει πως το σημαντικότερο στη ζωή σου είναι να κουβαλάς μέσα σου την ζεστή ατμόσφαιρα από αυτό που εσύ θεωρείς σπίτι σου σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεσαι.
 
Το να μπορείς να βιώνεις και να δικαιολογείς τα αισθήματά σου, αλλά και να τους δίνεις την ευκαιρία να αναπτυχθούν, χωρίς να τα καταπιέζεις, είναι ίσως η καλύτερη ευλογία που θα σου δώσει ο Δίας από το πέρασμά του στον Καρκίνο.

Αστρολογία 2013 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στις 13/1/13, δε θα σε αφήσει να ελπίζεις σε μια κανονική, συμβατική και κατά τ' άλλα, σίγουρη σχέση, αλλά φροντίζει για μια άκρως ερωτική και μελοδραματική κατάσταση, από την οποία δύσκολα θα αποκοπείς, παρά τις προσπάθειές σου. Αν έχεις συμβιβαστεί με τη μοναξιά σου, τότε θα βρεθείς προ εκπλήξεως, μην πιστεύοντας στην τύχη σου.
Στις 25/4 ετοιμάσου να ζήσεις άκρως ερωτικές στιγμές, αλλά όχι χωρίς επακόλουθα. Οι ερωτικές σου αναζητήσεις, οι σεξουαλικές σου φαντασιώσεις και τα ερωτικά διλλήματα στα οποία θα βρεθείς, θα σε απασχολήσουν για αρκετό καιρό μετά. Η έκλειψη της 25/5 θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τις αποφάσεις που είσαι έτοιμος να πάρεις και οι οποίες αφορούν μια σχέση σου. Ταλαντεύεσαι για το αν κάνεις ένα βήμα παραπάνω, μην ξέροντας αν είσαι σε θέση να αλλάξεις το βασικό πυρήνα της ζωής σου. Ο Μάιος θα αποδειχτεί για σένα μήνας τυχερός, καθώς η Αφροδίτη θα συνοδεύσει τον Δία στους Διδύμους, χαρίζοντας σου τυχερές συγκυρίες, ερωτικές εξάρσεις και υπέροχα πλάσματα να μπαινοβγαίνουν στη ζωή σου. Προς το τέλος Ιουλίου και μέσα από τη σύνοδο του Άρη με τον Δία, θα θελήσεις να φέρεις διαφάνεια στη ζωή σου, υποχρεώνοντας τους άλλους να αποδεχτούν τις επιλογές σου, οι οποίες θα αφήσουν κάποιους με ανοιχτό το στόμα.

Ταύρος

Πριν ακόμα περάσει ο απόηχος των ευχών, ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 13/1/13, γεγονός που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά εκεί που δεν το περίμενες. Ο νέος χρόνος συνεχίζει με τη σύνοδο Πλούτωνα-Αφροδίτης που συμβαίνει στον ένατο ηλιακό σου οίκο. Θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις από το μάτι του κυκλώνα όσον αφορά (διεφ)-φθαρμένες σχέσεις, να ξεκαθαρίσεις ποιος έχει εξουσία πάνω σε ποιον και να αναζητήσεις ανώτερους λόγους ύπαρξης.
Το ποιος είσαι, ο τρόπος ζωής σου, ο σκοπός ύπαρξης και άλλα τόσα, θα περάσουν από το κεφάλι σου, έχοντας όμως την ευκαιρία να κυνηγήσεις το όνειρό και τις φιλοδοξίες σου, σαν άλλος Κυνηγός του Ονείρου, αναπτύσσοντας συνδέσμους με το εξωτερικό, το οποίο μπορεί να είναι η διαφυγή σου.
Στις 25/4 και στις 10/5 θα καταλάβεις πως ο έρωτας και τα χρήματα, στην κοινωνία μας, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Ίσως χρειαστεί να ξεμπλέξεις μπερδεμένες σχέσεις στη ζωή σου, να αναλύεις το κρυμμένο τους νόημα και την επίδρασή τους στη ζωή σου. Έτσι και αλλιώς, αυτό που δείχνει να σε εξουθενώνει συναισθηματικά, θα το θάψεις ή θα το αφήσεις πίσω σου.
Μέσα στο καλοκαίρι, ο Άρης με το Δία και τον Πλούτωνα φέρνει γεγονότα, τα οποία θα σε κάνουν να προχωρήσεις σε μονοπάτια απάτητα και άγνωστα για σένα.

Δίδυμος

Η χρονιά ξεκινά για σένα με έναν έντονα ενεργοποιημένο όγδοο οίκο, που σημαίνει πως τα κάθε είδους σεξουαλικής φύσεως θέματα, είναι στο άμεσο ενδιαφέρον σου, το πεδίο βολής σου καλά στημένο και οι ερωτικοί στόχοι σου ξεκάθαροι. Αν και ο χρόνος που έρχεται θα είναι για σένα μάλλον ένα καρμικό μάθημα όσον αφορά τις σχέσεις, πως βιώνονται, πως παίζονται, πόσο πόνο μπορεί να αντέξει κάποιος, κλπ., ωστόσο θα ζήσεις στιγμές μεγαλοπρεπείς, όταν θα ανακαλύψεις πως από τα μέσα Φεβρουαρίου, το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό, φροντίζει για την συναισθηματική σου αποκατάσταση, σε προικίζει με σπουδαία οράματα και σε κάνει να χαλαρώσεις τον κόμπο της γραβάτας, που τον περασμένο χρόνο σε έπνιγε συχνά πυκνά. Στις 25/5 η Έκλειψη στον Τοξότη, θα έχει άμεση επίδραση στις σχέσεις σου, στον χειρισμό τους και τη σταθερότητά τους. Στις 26/6 θα πρέπει να αποχαιρετήσεις το Δία και να κρατήσεις καλά σα θησαυρό αυτά που για ένα χρόνο σου έδινε, περνώντας στον Καρκίνο και επιδρώντας στη συνείδηση σου, τη φαντασία σου την οποία διευρύνει και την περιέργειά σου α περπατήσεις κρυμμένα μονοπάτια, μακριά από τα φώτα της πόλης. Δηλαδή, θα θελήσεις να εμβαθύνεις σε μια Τέχνη, σε ένα σεμινάριο, να συντρέξεις αυτούς που σε χρειάζονται, να ασχοληθείς με πιο πνευματικά πράγματα, να μυηθείς σε κρυφή γνώση. Η αντίθεση Άρη με Ουρανό στο τέλος του έτους , σε βρίσκει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, εσύ και τα ερωτικά σου, να ζητάτε περισσότερο χρόνο, άνεση, συναίσθημα, ελευθερία, πρωτοτυπία, φυγή. Εσύ απλά θα γνωρίσεις τη μαγεία που έχει ο έρωτας που μπαίνει στη ζωή σου με τη μορφή ηλεκτρικού ρεύματος.                  

Καρκίνος

Η ημερομηνία σταθμός για εσένα είναι η 26/6/13 όπου ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σου. Όχι πως θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα σου αποκαλυφθεί ο Παράδεισος, αλλά όλο και κάποια βαρβάτα προνόμια θα έχεις, όπως η πραγματοποίηση ορισμένων επιθυμιών χωρίς πολύ κόπο, να περνάς από πόρτες χωρίς να πρέπει να τις παραβιάσεις και να συναντήσεις έναν δυνατό έρωτα χωρίς βαρεθείς να ψάχνεις.
Ας από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, στη μέση του Ιανουαρίου, όπου ότι αφορά τις σχέσεις σου θα περάσεις δια πυρός και κάτω κόσμου, αφού όλα παίζονται στον τομέα αυτό, με αποτέλεσμα να βρεθείς υποχρεωμένος να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Δεν υπάρχουν πια για σένα ημίμετρα. Είτε θα επιταχύνεις, είτε θα πατήσεις φρένο, αναγκάζοντας τον άλλον να αποβιβαστεί από το όχημα που λέγεται ζωή σου. Οι σχέσεις εκείνες που δεν έχουν ένα σοβαρό λόγο ύπαρξης, δε θα επιβιώσουν μετά τη σύνοδο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη. Το ενδεχόμενο να ζήσεις έναν παράφορο έρωτα, όπως ακριβώς διαβάζεις στα παραμύθια,  είναι αρκετά μεγάλο για σένα τη χρονιά αυτή.
Η Έκλειψη στις 25/4 θα σε κάνει να αλλάξεις τη ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου, τη ζωή σου, την  ηθική σου, για το τι είναι σωστό και τι όχι. Στο τέλος του έτους θα στηθείς απέναντι από τον καθρέφτη, προσπαθώντας να δώσεις μια εξήγηση για τις απανωτές αλλαγές στη ζωή σου όσον αφορά την οικογένεια και τα επαγγελματικά σου, τα οποία θα προσπαθήσεις να κρατήσεις σε ισορροπία. Είναι η περίοδος στη ζωή σου κατά την οποία θα σε βοηθήσει μόνο ένα δυνατό μυαλό και μια καλή κουβέντα. Οτιδήποτε άλλο θα σου είναι αδιάφορο.

Λέων

Δε δύναται να φανταστεί ένα Λιοντάρι, πως το σήριαλ της ζωής του δεν θα αποτελείται από συνεχή επεισόδια παθιασμένου, κτητικού και απόλυτου έρωτα, μαζί με έναν μοναδικό και θριαμβευτικό θαυμασμό για το άτομό του και τη γοητεία του. Κάπως έτσι γράφεται το σενάριο για το νέο χρόνο, με πολύ love story, χειριστικά παιχνίδια και στιγμιαίες μανίες εκδίκησης, με σκοπό την επιστροφή, καψούρα και παράδοση άνευ όρου του αντικειμένου του πόθου σου.
Τα πράγματα παίρνουν μια ομαλή τροπή στον έρωτα, τον Φεβρουάριο στις 14 -ναι , σημαδιακή ημερομηνία- όταν ο Δίας σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και σου ανοίξει θάλασσες να σαλπάρεις μακριά, κάνοντας την τύχη σου κάπου στα ξένα ή σου φέρνει έναν τουρίστα στην αγκαλιά σου, στα μάτια του οποίου δεν βλέπεις μόνο τα αξιοθέατα, αλλά και μια φλόγα άσβεστη.
Η σεληνιακή Έκλειψη στις 25/4 θα σου χαλάσει λίγο την εικόνα που έχεις για την ιερή οικογένεια μέσα στην οποία βρίσκεσαι, μεγεθύνοντας μπροστά σου τις ατέλειες των δικών σου ατόμων, αλλά και κάνοντας σε να καταλάβεις πως κάποιοι άνθρωποι ίσως δεν είναι ταγμένοι μόνο για οικογενειάρχες, αλλά έχουν ένα θαυμάσιο δυναμικό και για άλλα πράγματα, όπως καριέρα.
Α προπό καριέρα, εκεί ψηλά στον δέκατό σου οίκο θα φυσήξει άνεμος πολλών μποφόρ, αφού δεν θα επιτρέψεις να σε εκτοπίσουν στο τέλος της χρονιάς, δίνοντας τη δική σου μάχη κοινωνικής διεκδίκησης, κατανοώντας πως τίποτε δεν είναι δεδομένο, ενώ η κοινωνική κυριαρχία είναι κάτι που αποκτάται μέσα στο ρινγκ. Φυσικά και θα ωφεληθείς από το πέρασμα του Δία στον Καρκίνο, αφού αυτός θα σε προικίσει με τέχνες και μυστικά που θα σε ανεβάσουν σε ένα άλλο επίπεδο πνευματικά, προικίζοντας σε με μια εξαιρετική δύναμη. Τον τελευταίο μήνα του έτους, η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, σου ανοίγει, έστω και μέσα από πιεστικές καταστάσεις, απίστευτες ευκαιρίες διαφυγής από μια στεγνή και χωρίς φαντασία πραγματικότητα, βοηθώντας σε να ζήσεις το όνειρο σου όπως εσύ το θες.

Παρθένος

Συγχαρητήρια, κέρδισες το φλουρί! Με αστραφτερούς οιωνούς ξεκινά η χρονιά για σένα, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, που γίνεται στον οίκο του έρωτα, της ζωής, του φλερτ, θα σου φέρει πολυτάραχες, παθιασμένες και χολιγουντιανές ερωτικές καταστάσεις. Προχωρώντας η χρονιά, θα πέσεις φυσικά και εσύ πάνω στις εκλείψεις, αναζητώντας διαφυγή από καταστάσεις που σε περιορίζουν και ψηλαφίζοντας τη ανηφόρα προς την επιτυχία. Μια άλλη ημερομηνία σταθμός για τη χρονιά αυτή είναι οι μέρες γύρω από τις 9/8, όπου εκεί για τα καλά θα σαμποτάρεις το φρένο και τον περιορισμό στη ζωή σου, ανοίγοντας λεωφόρους μπροστά σου στις οποίες θα τρέχεις πλέον ελεύθερος από ότι σε καταπιέζει. Ο Δίας στον Καρκίνο φέρνει δυνατούς φίλους στη ζωή σου, που θα μπορούσαν να σε στηρίξουν ακόμα και αν αποφάσιζες να μπεις στη Βουλή, ρίχνει στους ώμους σου μπόλικη χρυσόσκονη και σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να σου δώσει μια απίστευτη ώθηση προς τα πάνω.
Ο Αύγουστος του 2013 θα είναι για σένα ένας μήνας σημαδιακός. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, στα μέσα Αυγούστου, θα τετραγωνίσει τον Κρόνο, γεγονός που θα σε κάνει να πάρεις σκληρές αποφάσεις σχετικά με τα ερωτικά σου, ακόμα και να τερματίσεις μια σχέση, αν αυτή δεν πληροί τις προϋποθέσεις που εσύ περιμένεις. Δεν αποκλείεται το γεγονός να είσαι εσύ αυτός που θα υποστεί μια ερωτική απογοήτευση και θα αποζητήσει τη μοναξιά. Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό, στα τέλη Αυγούστου, θα σε ανταμείψει, όχι όπως εσύ περιμένεις, αλλά με έναν ακόμα πιο απρόβλεπτο και θετικό τρόπο. Θα μπλοκάρεις καθένα από τη ζωή σου που θα προσπαθήσει να σου υποδείξει τι έχεις να κάνεις και πως να το κάνεις, κάνοντας την επανάστασή σου. Μαζί με μία ασύδοτη επιθυμία για περιπέτεια και αλλαγή, κλείνεις το χρόνο, πραγματοποιώντας τα οράματά σου.

Ζυγός

Η νέα χρονιά ξεκινά με γεγονότα που σχετίζονται με το χώρο της οικογένειάς σου. Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, χαρακτηρίζεται συχνά από τους αστρολόγους, σαν deadly. Δηλαδή η επιρροή της είναι τόσο δυνατή και δραστική, σαν το τσίμπημα μιας κόμπρας. Στον οίκο της οικογένειας φέρνει ριζικές αλλαγές στη σχέση σου με τα άλλα μέλη, σε βάζει στο τριπάκι να ψάξεις για τις ρίζες σου, να τις αναζητήσεις ή να τις ξεκόψεις. Το Saint Valentine θα το τραγουδήσεις με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου, το οποίο α σε βοηθήσει να βρεις τι θέλεις, να δημιουργήσεις κάτι που θα μείνει στο χρόνο, που έχει υπόσταση και διαχρονικότητα και μπορεί αυτό να είναι η δημιουργία μιας πολύ όμορφης σχέσης. 
Στις 25/4 και τις 25/5 θα απολαύσεις το μέγεθος της επιρροής, αλλά και της γοητείας που έχεις στους άλλους, απολαμβάνοντας το θέαμα να λυγίζουν τη μέση τους στο πέρασμά σου. Όλο αυτό όμως απαιτεί και ένα αντίτιμο από εσένα, αφού οι εκλείψεις θα σε διδάξουν πως κάθε φορά που είσαι λίγος και απών στη σχέση σου, χάνεις και ένα σημαντικό κομμάτι της. Η αίγλη σου αδιαμφισβήτητη την χρονιά αυτή, αφού ο Δίας στον Καρκίνο από τον Ιούλιο του 2013, φροντίζει για δημοσιότητα, φήμη, επιτυχία και αμίμητο life style. Αν δεν είναι η καριέρα σου που εκτοξεύεται στα ύψη, τότε σίγουρα είναι μια σχέση που σε εκτοξεύει στα ουράνια. Στις 24/12 ο Ουρανός και ο Άρης, σε βάζουν να περπατήσεις σε ένα σκοινί, τσεκάροντας κατά πόσο είσαι ικανός και επιδέξιος στη ζωή. Αν όντως είσαι, τότε θα μπορέσεις να κρατήσεις τα κεκτημένα της χρονιάς.

Σκορπιός

Οι πλανήτες έχουν στήσει περίεργο χορό στο δικό σου σύμπαν. Η σύνοδος του κυβερνήτη σου Πλούτωνα με την Αφροδίτη και οι δύο μαζί σε τετράγωνο με τον Ουρανό, μάλλον δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά γράμματα. Η χρονιά σου λοιπόν ξεκινά με περιπέτειες, ενδιαφέρουσες συγκυρίες, ανατροπές που θα πιάσουν πολλούς στον ύπνο και αλλαγές στον πυρήνα σου. Δεν ξέρω τι μπορεί να σου περάσει από το μυαλό, αλλά θα είσαι από αυτούς που τη χρονιά αυτή θα επιλέξουν αλλόκοτους έρωτες, όπως από απόσταση, από το διαδίκτυο, από ραντεβού στα τυφλά, από προξενιό. Όπως και να έχει, το θέμα που θα σε απασχολήσει θα είναι οι σχέσεις και πως να ευνοηθείς από αυτές, χωρίς να χάσεις στο παραμικρό την ελευθερία σου. Το 2013 θα γίνει σάλος γύρω από το ζώδιό σου, αφού εκτός από τον Κρόνο να σε συνοδεύει ακούραστα, θα αντιμετωπίσεις και δύο εκλείψεις που θα σου ταράξουν κάπως τα νερά.
Στις 25/4 λοιπόν, θα αμφισβητήσεις τα πάντα γύρω σου, θέλοντας να προσδιορίσεις τον όρο ευτυχία, αν αυτό που ζεις σε αντιπροσωπεύει και πως μπορείς να εξαλείψεις εντελώς τον ερωτικό πόνο από τη ζωή σου. Τι παράταιρο για το ζώδιό σου! Το πέρασμα του Κρόνου στον Καρκίνο, σε βοηθά να ανοίξεις ορίζοντες, να χωθείς στα βιβλία, να φιλοσοφήσεις, να ταξιδέψεις, να ξεφύγεις, να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου. Στις 24/12 ο Άρης και ο Ουρανός θα σε φτάσουν στο όριο της αντοχής σου, ώστε να καταφέρεις τα ακατόρθωτα, χωρίς την παραμικρή πρόθεση να συμβιβαστείς με το άλλο σου μισό. Εκεί θα δεις ποιοι είναι αυτοί που θα μείνουν δίπλα σου να σου κρατάν το χέρι στα δύσκολα.

Τοξότης

Ο νέος χρόνος χαρές και κέφια σου επιφυλάσσει, αφού μπαίνοντας η χρονιά, οι φίλοι σου Αφροδίτη, Πλούτωνας και Ουρανός, σε μεταφέρουν σε καταστάσεις παράφορου, απρόβλεπτου έρωτα, ρέντας , δημοφιλίας και καλής τύχης. Θα γνωρίσεις κατ αρχάς, τη δύναμη των λέξεων, όταν θα προσπαθήσεις να πείσεις το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σου για το πάθος σου.
Η έκλειψη της 25/4 είναι για σένα μια πρόκληση, κατά πόσο μπορείς να σταθείς στο ύψος των αποφάσεών σου, όσον αφορά μια ερωτική σου σχέση. Ο Δίας στον Καρκίνο σου στέλνει έρωτες, πάθη, δράματα, εγωισμούς, διεκδικήσεις, ρομαντζάδες και οικονομικές αβάντες. Η ματιά σου φτάνει σε βάθος, αποφεύγοντας κάθε τι επιφανειακό. Στον έρωτα δεν θα αρκεστείς σε ασήμαντες ιστορίες του κρεβατιού, αλλά θα ψάξεις για τη soul mate, την αδερφή ψυχή. Προς το τέλος Αυγούστου, το τετράγωνο του Δία με την Αφροδίτη στο Ζυγό, θα τεστάρεις τις αντοχές σου στην πίστη, αφού θα βρεθείς εν μέσω πειρασμών, οι οποίοι μπορεί να κλονίσουν το καράβι της σχέσης σου. Ο κίνδυνος αυτός θα επαναληφθεί προς το Δεκέμβρη πάλι και μάλιστα δριμύτερος, βάζοντας την αμφιβολία στο κεφάλι σου. Αμφιβολία για τη δύναμη της υπάρχουσας σχέσης και την φωτιά που υπόσχεται η καινούργια. Ότι και να αποφασίσεις για τις σχέσεις σου και την πορεία τους, τη χρονιά αυτή το άστρο σου είναι φωτεινό, ενώ το εκάστοτε ερωτικό σου αντικείμενο θα σε βλέπει σαν τον απόλυτο ήρωα στο κρεβάτι του.

Αιγόκερως

Ο πρώτος μήνας του χρόνου σε βρίσκει με μια σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στο ζώδιό σου, πράγμα που σημαίνει πως στον ερωτικό τομέα θα το πας τούβλο-τούβλο, με την αναδόμηση από τη βάση. Ο κόσμος παίρνει νέα διάσταση μέσα από έναν έρωτα που βιώνεις, ενώ παράλληλα θες να αλλάξεις τα πάντα γύρω σου και μέσα σου, αναζητώντας ένα νέο σκοπό στη ζωή σου, αλλά το βάρος των επιλογών σου θα πέσει στην αναζήτηση του κατάλληλου ατόμου που θα σε παρακινήσει σε αυτό.
Οι εκλείψεις της χρονιάς έχουν σα μοναδικό σκοπό να σε βάλουν σε πειρασμούς, να τσεκάρουν τις αντιστάσεις σου αλλά το δίλλημα να μετατρέψεις μια φιλία σε ερωτική πρόβα, παίζοντας με τη φωτιά, δε θα το αποφύγεις. Η θέση του Δία στον Καρκίνο, θα είναι ένα δώρο όσον αφορά τις σχέσεις σου και τη δική σου ικανότητα απέναντι σε αυτές. Αν υπάρχει ήδη σχέση στη ζωή σου, τότε το 2013 θα είναι μια χρονιά σπουδαιότητας, κατά την οποία θα σκεφτείς να επισημοποιήσεις, να ανακοινώσεις και να δημιουργήσεις απογόνους. Αν δεν είσαι σε σχέση της προκοπής, τότε θα είσαι από τους τυχερούς που θα γευτούν τη συναισθηματική πληρότητα μαζί με την ερωτική παραζάλη, η οποία θα έρθει για να μείνει. Στο τέλος του χρόνου ο Άρης και ο Ουρανός φροντίζουν για μεγάλα κενά αέρος στην πτήση σου, αφού θα διεκδικήσεις λυσσαλέα το δικαίωμα να κρατήσεις τον έρωτά σου κοντά σου, θα τον αντιμετωπίσεις όμως σα να είναι κτήμα σου και εκεί θα υπάρξει ένα θέμα εξουσίας με τους δυο σας.
Επίσης θα μπεις στην πολύτιμη διαδικασία να απομακρύνεις όσους θεωρείς επικίνδυνους για τη σχέση σου, φίλους, συνάδελφους, πεθερικά, κρατώντας κοντά σου μόνο τη θετική ενέργεια πολύ λίγων ανθρώπων.

Υδροχόος

Η χρονιά ξεκινά με πολύ ενδιαφέρον, αφού η προσωπική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα έντονη, με νέες παρουσίες αλλά και βαθιά αισθήματα. Η προσπάθειά σου να κρατήσεις κρυφή τη σχέση σου, θα αποδώσει, αφού θα δεις πως αυτό που σε κρατά με κάποιο άτομο δεμένο, είναι πολύ παραπάνω από τη σεξουαλική χημεία. Ο αγαπημένος σου Ουρανός κάνει πάλι το θαύμα του, μια που είσαι το αγαπημένο του παιδί και σου εξασφαλίζει κεραυνοβόλους έρωτες, με ανεξέλεγκτο πάθος.
Στις 25/4, κάτω από την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης, θα καταλάβεις πως οι φιλίες σου θα περάσουν από εξετάσεις, αν αντέξουν μέσα στο χρόνο και στην ένταση των υψηλών απαιτήσεων.
Ο Δίας στον Καρκίνο θα πρέπει να είναι μια χαρούμενη ιστορία για σένα, καθώς θα φέρει την καθημερινότητά σου σε μια βελτιωμένη κατάσταση, ανεκτή, ευχάριστη, βρίσκοντας την ισορροπία με τον εαυτό σου.  Στο τέλος της χρονιάς θα σε βρει με την Αφροδίτη ανάδρομη να βολτάρει τον δωδέκατο σου οίκο για λίγο, φέρνοντάς σου επιστροφές από το παρελθόν που θα πρέπει να αποφασίσεις πως θα τις αντιμετωπίσεις. Η αντίθεση του Ουρανού με τον Άρη σε ωθεί σε ένα και μόνο πράγμα: να ζήσεις εμπειρίες τέτοιες που θα τις θυμάσαι για πολλά χρόνια μετά, να επεκτείνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να συνθέσεις τη γνώση που θα αποκτήσεις με τρόπο εποικοδομητικό. Ίσως ασχοληθείς πιο εντατικά με τα θρησκευτικά ή πνευματικά θέματα ή ακόμα αποχωρίσεις από μια ομάδα ανθρώπων. Αυτό που θα αποκομίσεις όμως από όλη τη χρονιά είναι ν συμβιβάσεις το παρελθόν σου με το μέλλον σου.

Ιχθείς

Η πιο ωραία Πρωτοχρονιά για έναν Ιχθύ είναι να ανταλλάσσει όρκους αγάπης, ακριβώς τη στιγμή που τα βεγγαλικά θα φτάνουν ψηλά στο ουρανό. Ακριβώς αυτοί οι όρκοι θα έχουν την ευκαιρία να δοθούν και από τις δύο μεριές τη χρονιά αυτή, βρίσκοντας την αρμονία που γυρεύεις μέσα σε μια σχέση.
Οι εκλείψεις του έτους θα σε οδηγήσουν σε πιο πνευματικά μονοπάτια, τα οποία για να ακολουθήσεις, θα πρέπει να παλέψεις με τον μικρόκοσμο γύρω σου, που νιώθεις να μη σε γεμίζει. Αν δεν αποφασίσεις για έναν έρωτα που θα διαδραματιστεί στο εξωτερικό ή θ α έχει σχέση με αυτό, τότε δε θα διστάσεις να επεκταθείς με όποιο τρόπο μπορείς προς τα έξω. Το πέρασμα του Δία στον Καρκίνο, σημαίνει για σένα αχαλίνωτο φλερτ, χωρίς τύψεις καλό σεξ, ερωτικά σκάνδαλα που ο περίγυρός σου θα απολαύσει ή και θα ζηλέψει, αλλά και ατελείωτη δίψα για απολαύσεις.
Προς το τέλος του Αυγούστου, ο Άρης στον Καρκίνο, αλλά και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα είναι οι υπεύθυνοι που εσύ θα νιώσεις τη δύναμη της αγάπης σε όλη της την ένταση.
Με την κτητικότητα που της αναλογεί, την εμμονή και τον φόβο της απώλειας, την οποία θα επιχειρήσεις να εξουδετερώσεις προς το τέλος του έτους, όταν ο Άρης σταθεί απέναντι από τον Ουρανό και σε προκαλέσει σε απόδειξη της αγάπης σου. Εκεί απάνω ετοιμάσου να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν τη μετέπειτα πορεία σου, τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, με την οικογένειά σου, με το σύντροφό σου. Καταστάσεις μέσα στις οποίες ζούσες ένα μεγάλο διάστημα, θα αλλάξουν ριζικά, φέρνοντας μόνο θετικά αποτελέσματα στη ζωή σου.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2013 00:00:00