blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο κι εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο κι εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ευχάριστο ποδαρικό μας κάνει η άνοιξη, με δυο σημαντικές όψεις που διαμορφώνει ο ζωοδότης Ήλιος την 1η Μαρτίου. Το τρίγωνο με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα που σχηματίζει, μας δίνουν μια αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας, που όλοι την έχουμε ανάγκη αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Ο Ήλιος από τους Ιχθείς – μαζί με άλλους πέντε πλανήτες που βρίσκονται σ’ αυτό το ζώδιο – μπορεί να δημιουργεί ένα κλίμα ψευδαισθήσεων και μια τάση φυγής από την πραγματικότητα και από τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν, όμως ο αυταρχικός και σοβαρός Κρόνος μαζί με τον δυναμικό Πλούτωνα, όχι μόνο μας προσγειώνουν, αλλά μας αναγκάζουν να κοιτάξουμε κατάματα την πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, τις επόμενες ημέρες η δράση όλων μας και οι ενέργειές μας θα κατευθυνθούν προς την αποκατάσταση και τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας και μάλιστα με σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.
Sponsored Links

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα

Τα ζώδια που θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια του Νερού και της Γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς), ενώ και τα υπόλοιπα με λίγη προσπάθεια παραπάνω, θα καταφέρουν να πετύχουν αυτό που ποθούν περισσότερο.

Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο, εξάγωνο με Πλούτωνα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, ο Μάρτιος κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο με τις θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με σημαντικά άτομα και να συζητήσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα τρόπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα θα αποδειχθούν καθοριστικές για την βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και ένα περιουσιακό στοιχείο. Αν το περασμένο διάστημα έχεις κάνει έστω και μικρές επενδύσεις, ίσως ήρθε η ώρα να λάβεις ένα σημαντικό ποσό ή να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση θα έχεις μια ανοδική επαγγελματική πορεία που θα σου προσδώσει περισσότερο κύρος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ο Κρόνος που έχει εγκατασταθεί στον τομέα των σχέσεών σου, μπορεί να σου δημιουργεί κάποια εμπόδια στα σχέδιά σου, παράλληλα όμως σου φέρνει και ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Την 1η Μαρτίου μάλιστα, ενεργοποιείται για άλλη μια φορά το εξάγωνο Κρόνου - Πλούτωνα με την θετική συμμετοχή του Ήλιου, γεγονός που φέρνει νέες προοπτικές στις υπάρχουσες σχέσεις σου και παράλληλα σου δίνει την δυνατότητα να εξετάσεις κάποιες προτάσεις συνεργασίας που θα αποδειχθούν πολύ κερδοφόρες. Αν είσαι αδέσμευτος, τις επόμενες μέρες ίσως κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον σου, χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα να αποκαλυφθούν οι ερωτικές προθέσεις ενός φίλου σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα την 1η Μαρτίου, υπόσχονται να σου φέρουν σημαντικές ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Μετά μάλιστα από την επιρροή του Ποσειδώνα που «θόλωσε» κάπως το επαγγελματικό τοπίο σου, τώρα θα συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, και εν συνεχεία θα το πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα και αν ανήκεις στους άνεργους του ζωδίου, τις επόμενες μέρες θα εμφανιστούν προτάσεις τέτοιες που θα σου εξασφαλίζουν ένα σταθερό και σίγουρο μέλλον. Αν έχεις υποστεί κάποιες οικονομικές απώλειες, πλέον θα μπορέσεις να τις αποκαταστήσεις ενώ δεν αποκλείεται να απαλλαγείς και από ένα χρέος που σε προβληματίζει. Τέλος, οι επόμενες μέρες είναι ευνοούν τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ο Μάρτιος ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές για σένα, αφού το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την βελτίωση των υποθέσεων που σε απασχολούν. Μαζί με τον Πλούτωνα δημιουργείται ένας ιδανικός σχηματισμός με το ζώδιό σου, που θα σε βοηθήσει να κάνεις τους ιδανικούς χειρισμούς για τη λύση των προβλημάτων σου. Στην αισθηματική σου ζωή μάλιστα ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ή αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια γνωριμία που σύντομα θα σε οδηγήσει στη συμβίωση. Ωστόσο, εύνοια θα υπάρξει και στον οικονομικό τομέα, όπου θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται σημαντικά. Αν μάλιστα ασχολείσαι με το εμπόριο, είσαι ανεξάρτητος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, τα οφέλη θα είναι ακόμα μεγαλύτερα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο Μάρτιος ξεκινά με τον κυβερνήτη σου Ήλιο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, δυο όψεις που μπορούν να συμβάλλουν στη λύση των προβλημάτων σου. Ειδικά όσον αφορά στα οικογενειακά ή οικιακά προβλήματα που σου έχει δημιουργήσει η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό, τώρα θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποια θέματα που φαίνονταν στάσιμα και να δημιουργήσεις νέες πιο ευνοϊκές συνθήκες. Αν θέλεις να αναδιαμορφώσεις ένα χώρο του σπιτιού σου και τα οικονομικά σου δεν σου το επέτρεπαν μέχρι τώρα, η όψη αυτή θα σου φέρει ένα σημαντικό βοήθημα ώστε να το ολοκληρώσεις. Τέλος, παρά τις όποιες δυσκολίες ίσως αποφασίσεις ότι πρέπει να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, την 1η Μαρτίου, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα και οι όψεις αυτές πρόκειται να σου φέρουν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Αν μάλιστα αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα με τον σύντροφό σου, μια παρεξήγηση που έχει φέρει μια ψυχρότητα ανάμεσά σας, ή οτιδήποτε άλλο, τώρα θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις μαζί του ουσιαστικά και να βάλεις τη σχέση σας πάνω σε νέες και πιο σταθερές βάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, τις επόμενες ημέρες θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία ή θα εμφανιστεί ένα άτομο που γνωρίζεις από παλιά, και θα δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Εύνοια θα υπάρξει και στα επαγγελματικά σου, αφού το επόμενο διάστημα οι κόποι σου θα αναγνωριστούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ο Μάρτιος μπαίνει με τις πιο καλές προθέσεις για σένα, αφού οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, σηματοδοτούν εύνοια στα οικονομικά σου, στα επαγγελματικά σου αλλά και στην οικογένειά σου. Έτσι, το επόμενο διάστημα, οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τα οφέλη που έτσι κι αλλιώς δικαιούσαι. Μάλιστα οι εμπειρίες που έχεις αποκτήσει, θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια καλή επένδυση στα έσοδά σου, ώστε να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη με τον καιρό. Το επόμενο διάστημα όμως θα αλλάξει προς το καλύτερο και η καθημερινότητά σου, καθώς θα αποκτήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για σένα και τις ανάγκες σου, γεγονός που θα βελτιώσει την διάθεσή σου αλλά και την φυσική σου κατάσταση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, δεν σου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια. Ο ερχομός της άνοιξης φαίνεται ότι σου επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις, αφού οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Κρόνο αλλά και τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα σου δώσει την ευκαιρία να λάμψεις και στον επαγγελματικό τομέα. Επιτέλους ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα σου και να επενδύσεις στο μέλλον σου με ασφάλεια και σιγουριά. Ανάλογη εύνοια βέβαια υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή όπου πλέον νιώθεις ότι η σχέση σου έχει δοκιμαστεί και έχει αποδείξει ότι μπορεί να προχωρήσει σε άλλο επίπεδο. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, πρόσεχε γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά σου, αρκεί να γυρίσεις να τον δεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο των πλανητών και πράγματι υπάρχει μια περίεργη κινητικότητα με τα καλά της και τα κακά της. Ο πρώτος μήνας της άνοιξης όμως, μπαίνει με τις καλύτερες προοπτικές αφού σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις όσα θέματα σε απασχολούν, να εδραιώσεις κάποιες καταστάσεις αλλά και να εξασφαλίσεις ένα σημαντικό εισόδημα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου σου. Δεδομένου ότι ο Κρόνος εκτός των άλλων συμβολίζει και τον χρόνο καθώς επίσης και το γεγονός ότι είναι σε ανάδρομη πορεία, σημαίνει ότι υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και αυτά τα θέματα είναι που θα βρουν πρώτα – πρώτα λύση. Η διαίσθησή σου θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο, αν και δεν θα πρέπει να αγνοήσεις και τις συμβουλές των μεγαλύτερών σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, οι θετικές γωνίες που σχηματίζει ο ζωοδότης Ήλιος με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον κυβερνήτη σου Κρόνο, είναι ότι καλύτερο για να υποδεχτείς με αισιοδοξία την άνοιξη. Οι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες σου που δεν σταματούν ποτέ αρχίζουν να πραγματοποιούνται άμεσα όχι μόνο χάρη στις δικές σου προσπάθειες, αλλά και χάρη στην βοήθεια των φίλων και των υποστηρικτών σου που έχουν εκτιμήσει τις προσπάθειές σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις εξάλλου και στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις ημέρες ή σε κάποια άτομα που θα επανεμφανιστούν στη ζωή σου και που με κάποιο τρόπο θα συμβάλλουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Ανάλογη εύνοια φυσικά υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή που μια σχέση μακροχρόνια μπορεί να επισημοποιηθεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί καθοριστική. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ο Μάρτιος δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για το ζώδιό σου, αφού οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, μπορούν να σου ανοίξουν τον δρόμο για την επαγγελματική αναρρίχηση που επιδιώκεις εδώ και καιρό, καθώς επίσης και για την βελτίωση των οικονομικών σου που δεν έχουν σταματήσει να σε προβληματίζουν. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος θα κρίνει τις περασμένες σου προσπάθειες και θα σε ανταμείψει ανάλογα. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή αφού ο Ήλιος που εξουσιάζει τον τομέα των σχέσεών σου, θα αποκαταστήσει κάθε σχέση που σε ενδιαφέρει, ή θα φέρει στο δρόμο σου μια νέα αξιόλογη γνωριμία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, με το δεξί μπαίνει για σένα ο πρώτος μήνας της άνοιξης δημιουργώντας τις καλύτερες προοπτικές για τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου. Ο Ήλιος που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να αποκτήσεις ό,τι λαχταράς περισσότερο. Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για να δείξεις τα προσόντα σου και να αποκτήσεις τη θέση που σου αξίζει, ενώ σημαντικά οφέλη θα αποκομίσεις και από θέματα, καταστάσεις, ή ανθρώπους που σχετίζονται με το εξωτερικό. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις αυτό το διάστημα, είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια πρόταση για επαγγελματική συνεργασία, ενώ αν ξεκινήσεις οποιοδήποτε επιμορφωτικό σεμινάριο, θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σου. Εύνοια υπάρχει και στον αισθηματικό τομέα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2013 00:00:00