blank
 
blank

Ο Κρόνος στο Σκορπιό μέχρι το 2015 και… άλλα δαιμόνια! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Κρόνος στο Σκορπιό μέχρι το 2015 και… άλλα δαιμόνια! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Κρόνος στον Σκορπιό μέχρι το 2015

Στις 5 Οκτωβρίου 2012, ο Κρόνος, πλανήτης της ευθύνης, της αυστηρότητας, του περιορισμού και της πειθαρχίας, εγκατέλειψε τον Ζυγό μετά από τριετή παραμονή, και εισήλθε στον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να τον διδάξει και αυτόν με τη σειρά του, πώς να ανταπεξέρχεται σε κρίσεις, να ελευθερώνεται από περιορισμούς και να επιβιώνει μέσα από δυσκολίες. Γεγονός είναι πως τα τελευταία αυτά χρόνια επηρέασε τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, κάνοντας τις πιο απαιτητικές, εκλεκτικές, μοιράζοντας μαθήματα ωριμότητας και συνείδησης.

Στις 15 Ιουνίου 2015 επισκέπτεται για μια στερνή φορά τον Σκορπιό, ανάδρομος, και το σίγουρο είναι πως το ταξίδι του στο υπόγειο βασίλειο του Πλούτωνα, πρόκειται να είναι δύσκολο και βαθύ. Όχι μόνο οι Σκορπιοί, αλλά και όλα τα σταθερά ζώδια θα μπουν σε διαδικασία ωρίμανσης, υπευθυνότητας, εργασίας με τον εαυτό τους, αποτίναξης των καταστάσεων, που στηρίζονται σε δεκανίκι και δεν έχουν γερές βάσεις, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές, είτε οικογενειακές. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια λοιπόν, θα πρέπει να λάβεις σοβαρά τις δεσμεύσεις σου, να υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου, να σταθεροποιήσεις σχέσεις, να διαλύσεις άλλες. Δηλαδή θα έχεις πολύ δουλειά να κάνεις.
 
Μία βασική εισαγωγή στο μάθημα διαχείρισης της δύναμης και του ελέγχου θα έχουν όλα τα ζώδια, αφού ο Σκορπιός έχει να κάνει ακριβώς με αυτά και ο Κρόνος θα φροντίσει να αναθεωρήσει, να περιορίσει ή και να διαμορφώσει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Οι κύκλοι της ζωής επαναλαμβάνονται μέσα στο άπειρο του χρόνου, αλλά ο έξυπνος και προσαρμόσιμος άνθρωπος, μιας και δεν μπορεί να αποφύγει τον πόνο, μαθαίνει τουλάχιστον από αυτόν και γίνεται δυνατός. Οι δεσμοί, ερωτικοί, επαγγελματικοί, φιλικοί, θα έρθουν στο προσκήνιο ξανά, κάποιοι κατεβάζοντας αυλαία, ενώ κάποιοι άλλοι με τον Κρόνο στο Σκορπιό, θα έχουν μια παντοτινή και δυνατή δέσμευση, πίστη.
 
Σε κοσμικό επίπεδο, ο Κρόνος στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σε αμοιβαία υποδοχή, έχουν καταλυτική επίδραση στην κοινωνία και την γενικότερη οικονομική κατάσταση. Ειδικά όσοι πλούτισαν με άνομα μέσα, εκμεταλλεύτηκαν τον πόνο και τον κόπο του άλλου και αναρριχήθηκαν με τρόπο γλοιώδη και ύπουλο, θα δώσουν πολλά πίσω και με τόκο.
 
Κλείσε τα μάτια και απόλαυσε το ταξίδι. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο τέλος της διετίας αυτής θα είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που τώρα βρίσκεσαι, αφού θα έχεις το προνόμιο να διαμορφώσεις το πεπρωμένο σου.

Πώς θα επηρεάσει ο Κρόνος στον Σκορπιό τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Εδώ ο Κρόνος έρχεται να παγώσει τις οικονομικές συναλλαγές σου με τους άλλους, να βάλει αυστηρούς κανόνες στον τομέα αυτό, να φέρει εμπόδια στη εύκολη ροή σχετικά με τα κληρονομικά, τις διατροφές, τα δάνεια, τις αποζημιώσεις. Μπορεί να παγώσει συναισθήματα, με συνέπεια την σεξουαλική άρνηση και αποχή, την ερωτική απομόνωση. Πέρα από αυτό, η κλασσική αστρολογία μας λέει πως οι εργασίες που ξεκίνησαν στον έβδομο οίκο, ολοκληρώνονται στον επόμενο. Θα δεις τον εαυτό σου να απελευθερώνεται από συγκεκριμένα δόγματα, να υιοθετεί άλλα πιο αυστηρά. Η παγίδα στην οποία μπορεί να πέσεις, είναι να χρησιμοποιήσεις το πρόσχημα των αρχών και να κλειδώσεις το πνεύμα σου, στερώντας του κάθε ελευθερία και ανοχή.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις κάθε είδους, ερωτικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, φιλικές, θα σε φέρουν στην ανάγκη να τις αναθεωρήσεις και να διαγράψεις πολλές από αυτές, αφού θα δεις πως δεν σε ικανοποιούν και στηρίζονται σε δεκανίκια, να ζυγίσεις κατά πόσο σε ευνοούν ή κατά πόσο ευεργετείσαι από αυτές. Τέλος, γίνεσαι δύσκολος και αυστηρός σχετικά με τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν. Που σημαίνει πως δεν αρκείσαι σε ελλιπείς και μίζερες καταστάσεις και το ίδιο ισχύει για τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, οι οποίες αν αρχίσουν να ξεφτίζουν, θα βρεθούν αντιμέτωπες με την αμείλικτη αντίδρασή σου. Το ίδιο θα συμβεί όμως και στις πιο σοβαρές και επίσημες σχέσεις στη ζωή σου, όπως είναι ο γάμος ή μια μακροχρόνια σχέση, η οποία αν δεν βρίσκει την απόλυτη έγκρισή σου, είναι καταδικασμένη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Για περίπου δύο χρόνια θα προσπαθήσεις να παραμερίσεις τη δυσαρέσκεια, όσον αφορά την βιοτική και εργασιακή σου κατάσταση. Το ότι θα περιορίσεις την ελευθερία των κινήσεων σου, θα σε κάνει να βιώσεις την κατάσταση ως πνιγηρή. Πρέπει να το διαχειριστείς σωστά και να μην αντιδράσεις σπασμωδικά ενάντια σε μια εξαρτημένη σχέση εργασίας, επειδή σου φαντάζει ανυπόφορη και βιαστείς να τη διακόψεις. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάτι δικό σου, αλλά το όλο μάθημα της υπομονής και της ευθύνης που θα εισπράξεις στον τομέα αυτό, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις οπλισμένος με σοφία και πειθαρχία.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επόμενα δύο περίπου χρόνια, θα μπορέσεις να ασχοληθείς σοβαρά με την έκφρασή σου και τη δημιουργικότητά σου, στήνοντας κάτι αξιόπιστο, που θα έχει διάρκεια. Επίσης, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις θέματα με τα παιδιά σου και να επαναφέρεις τη μεταξύ σας επικοινωνία.
Ίσως πρέπει να δεχτείς μια πιθανή αποχώρηση των παιδιών ή του παιδιού σου από το σπίτι, κάτι που θα σε επηρεάσει έστω και αν γίνει κάτω από ομαλές συνθήκες. Προσπάθησε να αλλάξεις και να θεραπεύσεις παγωμένες συμπεριφορές, διορθώνοντας την προβληματική συνεννόηση μεταξύ σας. Το σίγουρο είναι πως θα απελευθερωθείς από τα αισθήματα ενοχής, που τώρα νιώθεις.
 
ΛΕΩΝ
Ίσως βρεθείς μπροστά από τετελεσμένες καταστάσεις να αλλάξεις στέγη, να σταθεροποιήσεις επιτέλους το δικό σου σπιτικό και να καταπιαστείς με κάποιο άτομο της οικογενείας σου, με τον πατέρα ή τη μητέρα, οι οποίοι μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Επίσης, ίσως βρεθείς περιορισμένος μέσα σε περίεργες, οικογενειακές καταστάσεις, που νιώθεις πως σου κόβουν τον αέρα και την ανεξαρτησία. Όλο αυτό όμως θα το αφήσεις πίσω σου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις το θεμέλιο λίθο της δικής σου οικογένειας. Ειδικά η αλλαγή χώρου υπήρξε ένα χρονοβόρο θέμα, που στο παρελθόν σε ταλαιπώρησε και επιτέλους βρίσκει τη θέση και τη λύση του μέσα στη διετία που ακολουθεί.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σχέσεις με τα αδέρφια και κάποια συγγενικά πρόσωπα θα αποκρυσταλλωθούν και θα αποκατασταθούν, αφού θα μπορέσεις να βρεις κοινούς κώδικες επικοινωνίας με αποτέλεσμα την αρμονική συμβίωση, και να κάνεις το δέσιμο μεταξύ σας ισχυρότερο. Ακόμα, οι πληροφορίες που λαμβάνεις από το περιβάλλον σου, φιλτράρονται με αυστηρά κριτήρια, αποκτάς δύναμη όσον αφορά στις διπλωματικές σου ικανότητες, οι οποίες λουστράρονται και σου δίνουν δύναμη να διαχειριστείς καταστάσεις που αφορούν σε νέες επιχειρήσεις, δουλειές και οικονομικές συναλλαγές.
 
ΖΥΓΟΣ
Μπορείς να ανακουφιστείς, αφού περισσότερο από δύο χρόνια αυτό, το οποίο είναι ο πυρήνας σου, δηλαδή οι σχέσεις, τσαλαπατήθηκε και ξέφτισε, όχι επειδή το σύμπαν ήθελε το κακό σου, αλλά γιατί έπρεπε να μείνει μόνο ό,τι αξίζει. Και αφού αισίως χτυπάν οι καμπάνες της απελευθέρωσης, ο Κρόνος έχει μια αόρατη, αλλά αποφασιστική επίδραση στην ψυχολογία σου. Αυτό που μακροχρόνια αναγκάζεσαι να ανέχεσαι και να καταπιέζεις, βγαίνει, επεξεργάζεται και απελευθερώνεται. Αν είσαι συνειδητοποιημένος, μέσα από τη βοήθεια της ψυχανάλυσης, θα παραμερίσεις σκιές του παρελθόντος. Το καλό είναι πως αγναντεύεις τη ζωή με περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ακριβώς γιατί ξέρεις τι θέλεις, πώς να το διεκδικήσεις και πώς να το εκμεταλλευτείς. Η βοήθεια από το περιβάλλον σίγουρη, αφού έχει περιοριστεί σε λίγους μεν, αξιόλογους δε, φίλους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όλος ο αστρολογικός κόσμος ασχολείται πλέον μαζί σου, κάνοντας σε να νιώθεις celebrity. Είναι γεγονός πως ο Κρόνος ήρθε να σε επισκεφτεί και θα σου κάτσει στο σβέρκο για πολύ καιρό, που σημαίνει: Θα περάσει από σαράντα κύματα την προσωπική σου ζωή, θα εισχωρήσει στις σχέσεις σου, τσεκάροντας την ποιότητά τους, ενώ θα σε προετοιμάσει να ωριμάσεις, φέρνοντας νέες εμπειρίες στη ζωή σου. Ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις καταστάσεις που δεν σε ευχαριστούσαν, άτομα των οποίων η παρουσία τους στη ζωή σου την έκανε μάλλον δύσκολη και τέλος, να κόψεις προβληματικούς δεσμούς με το παρελθόν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Βλέπεις τη ζωή σου να αλλάζει σε πολλά επίπεδα και κυρίως στο συναισθηματικό και ψυχολογικό, κάτι που για ένα διάστημα θα σε οδηγήσει σε κοινωνική απομόνωση, μέχρι να βρεις τι θέλεις. Κάποια στιγμή θα νιώσεις πως βιώνεις μια υπαρξιακή κρίση, όλα μέσα σου γίνονται ρευστά, ενώ ζητάς πρακτικές διεξόδους. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή ώστε να αποφασίσεις πώς θα κινηθείς, να μετρήσεις τις δυνάμεις σου και να μελετήσεις με ορθολογισμό τις αποφάσεις, όσον αφορά στο μέλλον σου. Μην ξεχάσεις ποτέ πως, ακόμα και η πιο αυστηρή απομόνωση, μπορεί να είναι εξαιρετικά εποικοδομητική.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τι να φοβηθεί ένας Αιγόκερως από τον Κύριο και Προστάτη του; Βέβαια, ένας περιορισμός, όσον αφορά τα κοινωνικά ανοίγματα και τις φιλίες, θα υπάρξει. Ο μεγεθυντικός, συμπαντικός φακός σου, θα βάλει κάτω τις φιλικές σου σχέσεις και θα τις κάνει φύλλο και φτερό, κατανοώντας ή διαπιστώνοντας πως, άτομα που ανήκουν στον φιλικό σου κύκλο, έμειναν πίσω στην κούρσα της ωριμότητας, γιατί απλά οι δικές σου απαιτήσεις από τον εαυτό σου, σε εκτοξεύουνε στα ύψη της κοινωνικής κλίμακας. Αυτό δεν αποκλείει την μερική απομόνωση, με σκοπό φυσικά να φύγει το ακάθαρτο στοιχείο από τη ζωή σου. Προσοχή, μην πέσεις στην παγίδα να καλλιεργήσεις τη φοβία πως σου λείπει το κουράγιο να σπάσεις το καβούκι σου, με αποτέλεσμα να κινείσαι σε κλειστές ομάδες ανθρώπων, μόνο και μόνο επειδή εκεί νιώθεις αποδεκτός. Επειδή δεν επιτρέπεται ποτέ να ξεχνάς πως είσαι ένα ζώδιο της φιλοδοξίας, θα πρέπει τα δύο αυτά χρόνια που έρχονται, να το αποδείξεις για ακόμα μια φορά, με το να καταφέρεις να πάρεις αυτό που έχεις βάλει στο μάτι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τίποτα δε σε κουράζει περισσότερο από μία απόλυτη και αυστηρή εικόνα, όσον αφορά στο ατσαλάκωτο κοινωνικό στάτους, που σου ζητά η κοινωνία να επιδείξεις. Ο Κρόνος επιδρά στην κοινωνική σου κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από τη δουλειά σου και τις επιτυχίες σου σε αυτή. Θα έχεις δύο χρόνια τη διάθεσή σου να σταθεροποιήσεις και να χτίσεις γερά θεμέλια, ωστόσο μέσα από κόπο και κούραση. Στο τέλος όμως, θα παραμείνει το οικοδόμημά σου και ακόμα και εσύ, ο ακραίος Υδροχόος, που αντιδράς αλλεργικά όσον αφορά στους ρόλους της κοινωνίας μας, θα έχεις καταφέρει κάτι, για το οποίο θα είσαι πραγματικά πολύ περήφανος.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Ευτυχώς ο Κρόνος λειτουργεί απέναντί σου σαν βαρίδι, δίνοντάς σου στήριγμα, βαρύτητα και αποκούμπι, σαν αντίδοτο στον αγαπημένο σου Ποσειδώνα. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις πλέον τον κόσμο, αλλά και η κοσμοθεωρία σου, αλλάζουν, σοβαρεύουν και αποκτούν υπόσταση. Τα πλαίσια μέσα στα οποία θα κινηθείς τον καιρό που έρχεται, θα έχουν να κάνουν με αλλαγή στάσης, φιλοσοφίας και ενδεχομένως αλλαγή χώρας ή πόλης. Οι σχέσεις σου με το εξωτερικό θα πάρουν μια οριστική μορφή, ενώ μέχρι τώρα υπήρχε μόνο ένας ακαθόριστος σύνδεσμος. Ίσως ανήκεις σε αυτούς που σκέφτονται τη μετανάστευση σαν τη μόνη λύση ή θέλεις να επεκτείνεις και σταθεροποιήσεις τις σπουδές σου και τις δουλειές έξω. Ο,τι και να κάνεις, τις επόμενες δύο χρονιές θα δραπετεύσεις από τον μικρόκοσμό σου, όχι “ποσειδώνια”, με την ψυχή στο στόμα, αλλά “κρόνια”, με συνέπεια, αρχές και σοβαρότητα.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-10-2012 00:00:00