blank
 
blank

Νέα Σελήνη στο Ζυγό και Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό. Πώς επηρεάζονται τα ζώδια το επόμενο δεκαπενθήμερο

 
Νέα Σελήνη στο Ζυγό και Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό. Πώς επηρεάζονται τα ζώδια το επόμενο δεκαπενθήμερο
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Νέα Σελήνη στο Ζυγό και Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό με θετική επιρροή

Στις 15 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, που σχετίζεται με τις σχέσεις, την αισθητική, την ομορφιά, την ισότητα και τη δικαιοσύνη. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δεν σχηματίζει σημαντικές γωνίες, ούτε θετικές ούτε αρνητικές και επομένως θεωρείται ουδέτερη.

Ωστόσο, το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, ενώ και ο Ερμής με την Αφροδίτη, που κυβερνά τη Νέα Σελήνη, ετοιμάζονται να σχηματίσουν εξάγωνο στις 17/10, θεωρούνται καλοί οιωνοί. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, τα θέματα των σχέσεων – προσωπικών, φιλικών, διπλωματικών – θα βελτιωθούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόσμενες θετικές εξελίξεις όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και σε κοσμικό.
 
Τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, και Υδροχόοι) είναι σίγουρα τα πιο ευνοημένα αυτής της περιόδου.

Αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 15 Οκτωβρίου, στο πολικό ζώδιο του Ζυγού, θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στις σχέσεις σου το επόμενο δεκαπενθήμερο. Απαλλαγμένος μάλιστα από την επιρροή του Κρόνου, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις ουσιαστικά με τον σύντροφό σου και να αποφασίσεις να πάρεις δραστικά μέτρα προκειμένου να λύσεις παλιά προβλήματα, να ανανεώσεις την σχέση σου και να καλλιεργήσεις μια νέα σχέση εμπιστοσύνης. Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Άρης με τον Ουρανό την ίδια μέρα μπορεί να σου φέρει ξαφνικές «εμπνεύσεις», που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ένα ξαφνικό ταξίδι, μια απρόσμενη πρόταση γάμου, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να ξανακερδίσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Παρόμοια γεγονότα θα συμβούν ακόμα και αν είσαι ελεύθερος, αφού ένας καινούργιος έρωτας, θα κάνει τα πάντα για να σε κατακτήσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 15 Οκτωβρίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην εργασία σου καθώς επίσης και στη φυσική και σωματική σου κατάσταση. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να ξεκινήσεις μια νέα διατροφή ή να υιοθετήσεις έναν τρόπο ζωής που θα σε βγάλει από την ρουτίνα. Οτιδήποτε σου «τραβήξει» την προσοχή αυτό το διάστημα, θα δημιουργήσει μια νέα ισορροπία στη ζωή σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία η περίοδος είναι κατάλληλη για να βρεις κάτι που θα ανταποκρίνεται στις ικανότητές σου και επιπλέον θα σε ικανοποιεί απόλυτα. Εξάλλου, το τρίγωνο Άρη – Ουρανού που σχηματίζεται την ίδια μέρα, θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα υπάρχοντά σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον για την πώληση ενός περιουσιακού σου στοιχείου, που θα σου επιτρέψει να βελτιώσεις τη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μέσα στον χώρο της εργασίας σου, θα αναπτυχθεί πολύ γρήγορα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 15 Οκτωβρίου είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις αλλά και να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου με διάφορους τρόπους. Αν έχεις ή σκέφτεσαι να δημιουργήσεις δική σου επιχείρηση τις επόμενες μέρες σε περιμένουν μεγάλες επιτυχίες. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση με τον σύντροφό σου θα αναθερμανθεί, ενώ δεν αποκλείεται να βιώσεις την χαρά μιας εγκυμοσύνης. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση θα γίνει αιτία να βγάλεις στην επιφάνεια όλο τον ρομαντισμό σου. Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, μπορεί να σου φέρει ανέλπιστες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 15 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί νέες προοπτικές και εξελίξεις στο οικιακό σου περιβάλλον. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα μπορέσεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και να διευθετήσεις κάποια περιουσιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος ίσως διαπιστώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια και αρχίσεις τις σχετικές διαδικασίες. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Άρη – Ουρανού, μπορεί να σου φέρει απρόσμενες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς μια για πάντα από έναν οικονομικό βραχνά.
 
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 15 Οκτωβρίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό, γι’ αυτό είναι η ιδανική στιγμή για να έρθεις σε επαφή με άτομα και να «περάσεις» τις ιδέες σου. Αν μάλιστα έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος για κάποιες εξελίξεις και πρέπει τώρα να προβάλεις τα σχέδιά σου, έχεις ένα δεκαπενθήμερο μπροστά σου, που μπορείς να επικοινωνήσεις είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email με πρόσωπα που είναι πολύ πιθανό να ενδιαφερθούν για ότι έχεις να τους πεις. Από την άλλη, μπορείς με τον ίδιο τρόπο να συλλέξεις πληροφορίες που κρίνονται απαραίτητες για την επιτυχία των σχεδίων. Το επόμενο διάστημα όμως θα σου προσφέρει και σημαντικές γνωριμίες όχι μόνο για τα επαγγελματικά σου, αλλά και για την προσωπική σου ζωή, και αν είσαι μάλιστα ελεύθερος, με το τρίγωνο Άρη – Ουρανού η δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης είναι πολύ πιθανή.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 Οκτωβρίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά σου αλλά και την προσωπική σου ανάπτυξη. Τώρα, και για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου, να βρεις μια νέα πηγή εσόδων, ή να κλείσεις μια σημαντική οικονομική συμφωνία. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, τις επόμενες δυο εβδομάδες, θα προκύψει μια νέα πρόταση που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ικανότητές σου και θα πρέπει να την εξετάσεις πολύ σοβαρά. Επιπλέον το ίδιο διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλούς νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους και να δημιουργήσεις ένα νέο κοινωνικό κύκλο που θα αποδειχθεί αρκετά θετικός. Στον αισθηματικό τομέα, όσοι είστε ελεύθεροι, θα βρείτε τον έρωτα μέσα από φιλικές συναναστροφές.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, μετά την αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σου, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 15 Οκτωβρίου, εγκαινιάζει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σου, το οποίο πραγματικά θα απολαύσεις. Η πρώτη αλλαγή θα φανεί στην διάθεσή σου, που θα βελτιωθεί τόσο πολύ, ώστε να σε ωθήσει να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σου, στο χτένισμά σου, ή ακόμα και στο προσωπικό σου στυλ, που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Επιπλέον, θα έχεις τόσο μεγάλα αποθέματα ενέργειας που θα αποφασίσεις να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις κάποια τολμηρά βήματα που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική σου ζωή. Μια σχέση που θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα έχει θαυμάσιες προοπτικές, ενώ μια νέα δουλειά υπόσχεται θαυμάσιες προοπτικές καριέρας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με μυστικά, παρασκήνιο, απομόνωση. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο, η ανάγκη σου να κάνεις κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο θα σε ωθήσει σε μια δημιουργική μοναξιά όπου θα σχεδιάσεις τις μελλοντικές σου κινήσεις και θα χαράξεις τη στρατηγική σου, χωρίς όμως να αποκαλύπτεις τις σκέψεις σου σε κανέναν. Αυτή η τακτική θα αποδειχθεί αρκετά σωστή, αφού θα σε βοηθήσει να αποφύγεις λάθη και παγίδες και να διακρίνεις τις ευκαιρίες που αποδίδουν οικονομικά. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει όμως και την αισθηματική σου ζωή, και ίσως το επόμενο διάστημα να δημιουργήσεις μια σχέση που πρέπει να μείνει κρυφή, ή απλά θελήσεις να απομονωθείς με τον σύντροφό σου για να απολαύσετε τον έρωτά σας, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 15 Οκτωβρίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι αρκετά θετική για σένα, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους και γνωστούς που έχεις «χάσει» αλλά και να πραγματοποιήσεις τις προσωπικές φιλοδοξίες σου. Πολλά μπορείς να πετύχεις το επόμενο δεκαπενθήμερο, τόσο χάρη στις προσπάθειές σου, όσο και χάρη στην υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας θα σε ανανεώσει σημαντικά. Εξίσου θετικό βέβαια είναι και το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο Άρης από το ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, με αποτέλεσμα να σου φέρει μια αναπάντεχη εύνοια που ούτε μπορείς να διανοηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε στις 15 Οκτωβρίου, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, η καριέρα σου θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο προσκήνιο, αφού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωστό το έργο σου, να προβάλλεις τις ικανότητές σου και να φυσικά να αναγνωριστεί από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων η αξία σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανέργων που αναζητούν μια εργασία, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη αποτελεί την εγγύηση ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο – αν κάνεις τις απαραίτητες προσπάθειες – θα εξασφαλίσεις μια σταθερή εργασία. Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι, το επόμενο διάστημα θα κάνετε μια καθοριστική γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 15 Οκτωβρίου στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία θα σε προωθήσουν σε μια ανώτερη θέση. Παράλληλα, αν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να ταξιδέψεις στο εξωτερικό είτε για ψυχαγωγικούς λόγους, είτε για μόνιμη εγκατάσταση, ίσως είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις. Επίσης, πολλοί Υδροχόοι αυτό το διάστημα θα επισημοποιήσουν μια μακροχρόνια σχέση. Εξίσου θετικό είναι το γεγονός ότι την ίδια μέρα ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και εγγυάται την απόλυτη επιτυχία σε όλα σου τα σχέδια, με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 15 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, εγκαινιάζει την διαδικασία μιας βαθιάς μεταμόρφωσης – κυρίως προσωπικής. Τις επόμενες δυο εβδομάδες, θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις σημαντικά γεγονότα στη ζωή σου και να πάρεις πρωτοβουλίες σε θέματα που μέχρι τώρα δεν παρενέβαινες προσωπικά και να χειριστείς κάποιες υποθέσεις, πολύ δυναμικά. Ίσως η εμπιστοσύνη που έδειχνες σε κάποια άτομα για την διαχείριση κεφαλαίων σου, κλονιστεί και αναγκαστείς να προβείς σε αλλαγές. Εξάλλου, το τρίγωνο Άρη – Ουρανού που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, εγγυάται να σου φέρει ένα επιπλέον έσοδο που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις κάποια χρέη και να απαλλαγείς από το άγχος. Στον ερωτικό τομέα, ίσως αναβιώσει ένας παλιός έρωτας.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-10-2012 00:00:00