Quantcast
blank
 
blank

Αστρολογία και παιδί. Επιστροφή στα θρανία: Πώς θα εξελιχθεί η νέα σχολική χρονιά;

 
Αστρολογία και παιδί. Επιστροφή στα θρανία: Πώς θα εξελιχθεί η νέα σχολική χρονιά;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Το ζώδιο του παιδιού και η επιστροφή στα θρανία

Κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του από την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, που ξεκινά επίσημα το νέο σχολικό έτος! Τα μικρά μας μαθητούδια είναι πανέτοιμα να ενταχθούν και πάλι στο καθημερινό πρόγραμμα των σχολικών τους υποχρεώσεων.
 
Πώς θα εξελιχθεί η φετινή τους σχολική χρονιά για τους μικρούς μας φίλους; Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς, προκειμένου να βοηθήσουν τα παιδιά τους να έχουν ένα ήρεμο, καλό και αποδοτικό σχολικό έτος; Η αστρολογία μας δίνει όλες τις απαντήσεις. Διάβασε το αστρολογικό αφιέρωμα που ετοίμασε το MyAstro.gr για τους μικρούς μας φίλους και μάθε πώς θα εξελιχθεί η νέα σχολική χρονιά του παιδιού σου, με βάση το ζώδιό του.
 
ΠΑΙΔΙ ΚΡΙΟΣ
Ο μικρός Κριός θα έχει μία δραστήρια και αρκετά έντονη σχολική χρονιά, κατά την οποία θα καταφέρει να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές που θα επαναστατεί και θα έχει αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή του στο σχολείο! Το διάστημα του Οκτωβρίου, που πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, το μαθητούδι σας θα νιώθει αρκετά πιεσμένο από τις υποχρεώσεις του και θα λειτουργεί αρκετά αντιδραστικά! Θα ήταν σκόπιμο από την πλευρά σας να μην το πιέσετε με επιπρόσθετες δραστηριότητες και να μην προσπαθείτε να του επιβάλετε με αυστηρότητα κανόνες στο πρόγραμμά του! Από τις 5 Νοεμβρίου μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, το Κριαράκι σας θα μπει για τα καλά σε σειρά και θα αναπτύξει νέα ταλέντα, ενώ θα είναι ακόμα πιο δημιουργικό στις σχολικές του υποχρεώσεις. Με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι βέβαιο ότι ο μικρός σας ήρωας θα καταφέρει εντέλει να βάλει τη φετινή σχολική χρονιά γερές βάσεις για τη μετέπειτα πορεία του και οι επιδόσεις του στην πορεία θα σταθεροποιηθούν.
 
ΠΑΙΔΙ ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχολικές ευθύνες και οι υποχρεώσεις του μικρού Ταύρου μεγαλώνουν και φέτος ξέρει καλά ότι πρέπει να αποδείξει την αξία του και θα δώσει μεγάλη μάχη για να το πετύχει αυτό! Μην ξεχνάς ότι Ταυράκι έχει μεγάλο πείσμα, επιμονή και θέλει να προοδεύει, γιατί δεν του αρέσει να εκτίθεται, ούτε να δυσαρεστεί τους γονείς του! Το διάστημα του Νοεμβρίου, θα νιώσει αρκετά πιεσμένο, γιατί η Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα αποδιοργανώσει περιστασιακά την καθημερινότητά του! Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, από τον Νοέμβριο του 2013 ως και τον Μάρτιο του 2014 θα συντελέσει στην ουσιαστική πρόοδο του μικρού σας Ταύρου, όπου θα καταφέρει πραγματικά να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του και θα ξεκινήσει και νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες! Θα παρατηρήσετε και εσείς από την πλευρά σας ότι το παιδί σας σε αυτή τη σχολική περίοδο, θα προσαρμόζεται πλέον πιο εύκολα, ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιείται ακόμα περισσότερο κοινωνικά. Σε αυτό θα συντελέσει και ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, που θα το βοηθήσει να κοινωνικοποιηθεί, να κάνει περισσότερους φίλους και να γίνει ακόμα πιο δραστήριο!
 
ΠΑΙΔΙ ΔΙΔΥΜΟΣ
Κατά την διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, ο μικρός σας Δίδυμος θα σοβαρευτεί, θα είναι πιο επίμονος στους στόχους του, ενώ παράλληλα θα αναπτύξει και νέα ταλέντα, τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε περηφάνια! Από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι και την λήξη του σχολικού έτους, που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, το Διδυμάκι θα είναι αρκετά δραστήριο, εκφραστικό και θα θέλει να συμμετέχει σε νέες δραστηριότητες. Είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσετε ότι θα αναπτύξει κάποιο νέο καλλιτεχνικό ταλέντο και θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να το ενθαρρύνετε ακόμα περισσότερο και να φροντίσετε να το εντάξετε σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες, που θα το βοηθήσουν να είναι ακόμα πιο δημιουργικό! Ακόμα και αν κάποιες στιγμές οι επιδόσεις του παιδιού σας δεν είναι σταθερές ή παρατηρείτε ότι έχει έλλειψη συγκέντρωσης, να ξέρετε εκ των προτέρων ότι το παιδί σας έχει ανάγκη το διάβασμα να γίνεται υπό την μορφή παιχνιδιού!
 
ΠΑΙΔΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι γκρίνιες, τα παραπονάκια και οι ανασφάλειες που εκδηλώνει κατά καιρούς ο μικρός Καρκίνος, θα περιοριστούν σημαντικά κατά την διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Καρκίνου, θα δώσει την ώθηση στο Καρκινάκι να επεκταθεί, να αποκτήσει νέες γνώσεις, να προοδεύσει και θα έχει την τύχη σε αυτό το σχολικό έτος, να έχει στο πλάι του καλούς δασκάλους που θα συντελέσουν καταλυτικά για την πρόοδό του. Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού, από τον Δεκέμβριο μέχρι και τα τέλη της σχολικής χρονιάς, θα δώσει στον Καρκίνο τον δυναμισμό να παλέψει για τους στόχους του, ενώ κάποιες στιγμές είναι πιθανό να ξεσπάει στο σπίτι την ένταση που θα αισθάνεται, από τις υποχρεώσεις του σχολείου! Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός, ότι αυτή τη σχολική χρονιά το Καρκινάκι θα αναπτύξει ακόμα πιο ουσιαστικές σχέσεις με τους συμμαθητές του. Παρακινήστε το να συμμετέχει στις ομαδικές δραστηριότητες, που θα του αρέσουν πράγματι πολύ και παρακολουθήστε με ικανοποίηση την πρόοδο του, που θα δώσει χαρά όχι μόνο σε εσάς αλλά και στο ίδιο!
 
ΠΑΙΔΙ ΛΕΟΝΤΑΣ
Το νέο σχολικό πρόγραμμα του μικρού Λέοντα θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο τη φετινή χρονιά και οι δικές σας απαιτήσεις θα είναι σίγουρα πολύ περισσότερες! Θα νιώθει το χρέος και την ευθύνη να μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλα με επιτυχία και συχνά ίσως να νιώθει ότι κουράζεται ή ότι δεν του μένει πολύ χρόνος για ανεμελιά και παιχνίδι! Επιμεληθείτε καλύτερα το πρόγραμμά του και συμπεριλάβετε και αρκετές ώρες ξεκούρασης και διασκέδασης, που πραγματικά το Λιονταράκι έχει ανάγκη! Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θα δραστηριοποιήσει κοινωνικά τον μικρό μας Λέων, όπου θα παρατηρηθεί έντονη κοινωνικότητα από την πλευρά του! Παράλληλα, ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού και ο Ουρανός από τον Κριό, θα τον κάνουν από τον Δεκέμβριο μέχρι και τα τέλη της σχολικής του χρονιάς να είναι σε διαρκή πνευματική εγρήγορση! Πολλές φορές θα νιώσετε έκπληξη και περηφάνια με τις ιδέες του, αλλά και με την απρόσμενη, ξαφνική εξέλιξή του! Το νέο σχολικό έτος θα είναι σίγουρα αρκετά δημιουργικό!
 
ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το παιδί σας ανήκει σε μία ζωδιακή ομάδα που του αρέσει η μάθηση και μάλιστα λειτουργεί με συνέπεια στις σχολικές του υποχρεώσεις! Η νέα σχολική χρονιά βρίσκει τον μικρό Παρθένο με κέφι για δημιουργία και νέες φιλίες... Μπορεί κάποιες στιγμές να προβληματιστείτε, γιατί θα δείτε ότι το παιδί σας δύσκολα θα συγκεντρώνεται και τις περισσότερες στιγμές θα έχει κέφι για παιχνίδι και πειράγματα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να σας ανησυχήσει, γιατί θα έχει τον τρόπο έστω και την τελευταία στιγμή, να ολοκληρώνει τις εργασίες του και να είναι συνεπής σε όσα πρέπει! Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω (από τον Νοέμβριο ως το Μάρτιο του 2014), θα βοηθήσει το παιδί σας να γίνει ακόμα πιο εξωστρεφές και δημιουργικό, ενώ θα αναπτύξει νέα ταλέντα και κλίσεις που θα το βοηθήσουν να ξεχωρίζει. Φροντίστε από πλευράς σας να διακρίνετε εγκαίρως τα ταλέντα του, για να του τα καλλιεργήσετε ακόμα περισσότερο! Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, θα διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο του μικρού Παρθένου, ο οποίος θα είναι διαρκώς ανάμεσα σε φίλους και θα δέχεται συνεχώς προσκλήσεις σε πάρτι και δραστηριότητες.
 
ΠΑΙΔΙ ΖΥΓΟΣ
Μία σημαντική σχολική χρονιά ξεκινά για τον μικρό Ζυγό, όπου σίγουρα θα είναι έντονη, δραστήρια, αλλά και αρκετά αποδοτική! Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, θα βοηθήσει ιδιαίτερα το πρόσχαρο και γλυκό Ζυγάκι, να αναπτύξει τις γνώσεις του, να σταθεροποιήσει τις επιδόσεις του και να γίνει ακόμα πιο εργατικό και δραστήριο στο σχολείο. Φέτος θα καταφέρει να έχει περισσότερη σιγουριά για τον εαυτό του και για τις δυνατότητές του και θα σημειώσει σημαντική άνοδο. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού από αυτό τον Δεκέμβριο μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς, για το λόγο αυτό θα δείτε πολλές φορές το παιδάκι σας να είναι αρκετά ατίθασο, ενεργητικό, ενώ παράλληλα θα καταπιάνεται με πολλές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργεί με συνέπεια σε όλα. Θα χρειαστεί από την πλευρά σας να του κάνετε έναν καλό προγραμματισμό και να εντάξετε στο πρόγραμμά του και κάποια αθλητική δραστηριότητα, για να διοχετεύει την ενεργητικότητά του!
 
ΠΑΙΔΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μικρός Σκορπιός θα αλλάξει σημαντικά σε αυτό το νέο σχολικό έτος, θα γίνει πιο σοβαρός και υπεύθυνος και θα παρατηρήσετε ότι το παιδί σας αρχίζει πλέον να μεγαλώνει και να προοδεύει σημαντικά. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό του σε όλη την διάρκεια της σχολικής του χρονιάς, έτσι λοιπόν το παιδάκι σας έχει να μάθει πολλά, οι γνώσεις θα είναι αρκετές και σημαντικές και το ίδιο θα αισθάνεται πολλές φορές ότι πρέπει να καταβάλει σημαντική προσπάθεια για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις του. Σε αυτό το σχολικό έτος, πολλές φορές μπορεί να νιώσει πίεση και άγχος, αφού ο Άρης το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα διελαύνει τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου του. Για το λόγο αυτό, πρέπει να φροντίσετε ιδιαίτερα για την ψυχαγωγία του και την κοινωνικοποίησή του! Από τον Νοέμβριο ως και τον Μάρτιο του 2014, ο μικρός Σκορπιός θα μπορεί πιο εύκολα να συμμετέχει στις σχολικές του δραστηριότητες, θα του είναι πιο εύκολο να εκφράσει τις ιδέες και τις απόψεις του και θα σημειώσει σημαντική πρόοδο στις γνώσεις του! Θυμηθείτε: Μην πιέζετε τον μικρό Σκορπιό περισσότερο από όσο αντέχει, κάθε παιδί έχει τους δικούς του χειρισμούς και σε αυτή τη χρονική περίοδο έχει ανάγκη από ενθάρρυνση!
 
ΠΑΙΔΙ ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ζωηρό και πολυμήχανο παιδί Τοξότης, θα έχει μία σχολική χρονιά ανέμελη, παιχνιδιάρικη και με αρκετές σκανταλιές, που ναι μεν το ίδιο θα τις διασκεδάζει, εσείς όμως από την πλευρά σας θα προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να το βάζετε στην τάξη! Το μυαλό του θα είναι συνέχεια στο παιχνίδι, ωστόσο θα υπάρχουν και οι στιγμές που, εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, θα σημειώνει σημαντική πρόοδο ή θα αριστεύει σε κάποιο διαγώνισμα, παρόλο που δεν θα έχει προσπαθήσει και τόσο πολύ να διαβάσει. Αυτό που πρέπει να προσπαθήσετε σε αυτό το σχολικό έτος, είναι να μπορέσετε να βάλετε το μικρό Τοξοτάκι σας σε πρόγραμμα, να το βοηθήσετε να επικεντρωθεί στους στόχους του και να γίνει πιο επίμονο με αυτούς! Με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τον Δεκέμβρη ως και το τέλος του σχολικού έτους, ναι μεν το παιχνίδι και οι φίλοι θα είναι η χαρά του, όμως προσπαθήστε να μην του κάνετε και όλα τα χατίρια, γιατί θα του είναι πολύ εύκολο να βγει από τα όρια...
 
ΠΑΙΔΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το περιζήτητο παιδί στο σχολείο θα είναι φέτος ο μικρός Αιγόκερως, ο οποίος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των δασκάλων, αλλά και θα πρωτοστατεί σε κάθε σχολική δραστηριότητα. Σε αυτό, θα συντελέσει η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό του, όπου θα το βοηθήσει να γίνει ακόμα πιο εκφραστικό, δημιουργικό και ευχάριστο. Ο Δίας, από το ζώδιο του Καρκίνου, ευνοεί σε όλη την διάρκεια αυτού του έτους το μικρό Αιγόκερακι, όπου το βοηθά να χτίσει σταθερές σχέσεις συνεργασίας με τους συμμαθητές και τους δασκάλους του και αυτό θα το βοηθήσει να λειτουργεί καλύτερα στα πλαίσια μίας ομάδας. Οι πιέσεις και τα ζόρια δεν θα λείψουν, αφού ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού θα θυμίζουν στον μικρό Αιγόκερω, ότι έχει πολύ διάβασμα, ενώ οι απαιτήσεις, τόσο οι δικές σας όσο και των δασκάλων, του δημιουργούν συχνά το αίσθημα της ευθύνης ότι πρέπει να πετύχει!
 
ΠΑΙΔΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μικρός Υδροχόος αυτή τη χρονιά θα μπει σε τάξη και σε πρόγραμμα και θα πιεστεί από τα "πρέπει", τους κανόνες, αλλά και από την προσπάθεια, τόσο την δική σας όσο και των δασκάλων του, να αξιοποιήσει τα ταλέντα του, προκειμένου να προοδεύσει! Το παιδί σας είναι ιδιαίτερα εύστροφο και έχει μεγάλη δυναμική, για να πάει πολύ μπροστά... ο Κρόνος στον Σκορπιό θα σφίξει τα λουριά στο μικρό Υδροχόο, προκειμένου να προοδεύσει περισσότερο στο σχολείο! Η ένταξή του σε προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών ή ανάπτυξη γνώσεων μέσω Η/Υ, θα βοηθήσουν αυτή τη χρονιά το παιδί σας να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο, σε αυτό το θα συμβάλει ο Άρης που θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, στο μεγαλύτερο μέρος της σχολικής του χρονιάς. Επιπλέον, η ενασχόληση με μία αθλητική δραστηριότητα θα είναι αυτή τη χρονιά ο ιδανικός τρόπος εκτόνωσης, από το φορτωμένο του πρόγραμμα.
 
ΠΑΙΔΙ ΙΧΘΥΣ
Αρκετά δημιουργική και αποδοτική θα είναι η νέα σχολική χρονιά για τον μικρό Ιχθύ, ο οποίος φαίνεται ότι επιτέλους βγαίνει από το καβούκι του, ξεκινά να διεκδικεί, να αγωνίζεται και να προσπαθεί ακόμα περισσότερο να προοδεύσει. Ο Δίας από το ζώδιο του Καρκίνου, τον βοηθά να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητές του, του δίνει την ευκαιρία να εκφραστεί, να δημιουργήσει, να αναπτύξει καλλιτεχνικά ταλέντα και να κάνει την γνώση παιχνίδι... Αυτή τη χρονιά θα σας εκπλήξει, γιατί θα μπορεί πιο άνετα και πρόθυμα να διαβάζει, να μαθαίνει και να απομνημονεύει! Επιπλέον, θα είναι αρκετά πιο ευχάριστο και κοινωνικό παιδί στο σχολείο, θα κάνει νέους φίλους και θα είναι πλέον πιο παιχνιδιάρικο, κεφάτο και δραστήριο παιδί!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-09-2013 00:00:00