Quantcast
blank
 
blank

Πανσέληνος με έκλειψη στον Σκορπιό: ο παραπλανητικός χορός του φεγγαριού!

 
Πανσέληνος με έκλειψη στον Σκορπιό: ο παραπλανητικός χορός του φεγγαριού!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Πανσέληνος με έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό

Στις 25 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος Απριλίου, με μερική έκλειψη Σελήνης στις 5 μοίρες του Σκορπιού, στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου. Η έκλειψη θα επηρεάσει κυρίως την ομάδα των σταθερών ζωδίων, Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους και Λέοντες. Η έκλειψη αυτή θα αγγίξει το τομέα των σχέσεων, βγάζοντας απωθημένα, αλλά και τον τομέα των κτήσεων, ανοίγοντας θέλοντας και μη, τη μεγάλη πόρτα των αποφάσεων.

Σε αυτή τη σημαντική αστρολογική όψη της Έκλειψης Σελήνης, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι 10 Μαίου, το Myastro είναι δίπλα σας και σας προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν προσωπικής πρόβλεψης!

Καλέστε τώρα στο 211 188 34 52. Τηλεφωνήστε από οποιοδήποτε σταθερό ή από κινητό και θα χρεωθείτε όπως κάνετε και με τους φίλους σας, δηλαδή με τη χρέωση που έχετε στο συμβόλαιο με τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο σας!

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη και την Αφροδίτη

Η Σελήνη θα βρεθεί αντιμέτωπη, σε όψη αντίθεσης, με τον Άρη και την Αφροδίτη, ενώ θα πραγματοποιήσει παράλληλα και σύνοδο με τον Κρόνο. Όχι και τόσο ευεργετική περίοδος για τα ερωτικά λοιπόν, αφού οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες θα αυξηθούν, ζητώντας από εσάς λύσεις που δεν είναι εύκολες και δεν καλύπτουν απλά το πρόβλημα, αλλά χρήζουν άμεσης εκκαθάρισης και επέμβασης. Την εβδομάδα αυτή θα καταλάβετε πως οι εκκρεμότητες στη ζωή σας κλείνουν η μία μετά την άλλη και πως αυτό είναι απαραίτητο για να μπορέσετε να πάτε παρακάτω.

Τι συμβολίζει ο άξονας Σκορπιού-Ταύρου

Η έκλειψη θα αγγίξει δύο ζώδια τόσο διαμετρικά αντίθετα, όσο και ουσιαστικά όμοια!

 

Η έννοια της κτήσης είναι και στα δύο χαραγμένη. Στον μεν Σκορπιό, η ερωτική και σεξουαλική κτήση, υπό καθεστώς μοιραία κτητικό. Στον δε Ταύρο, πρώτιστη και ύστατη ανάγκη να εξασφαλιστεί η υλική κτήση, σαν αναγκαίο για την επιβίωση. Το ένα ζώδιο δηλαδή υπάρχει μέσα από την ερωτική κτήση, το άλλο μέσα από την υλική. Και ακριβώς αυτό το θέμα διαδραματίζεται στο ρινγκ που έχει στήσει η Σελήνη, μέσα από την θεαματική παράσταση της Έκλειψης.

 

Τι μας παρέχει ασφάλεια, τι μπορούμε να διώξουμε από τη ζωή μας, με πόσα και με ποιον μπορούμε να ζήσουμε, χωρίς να έχουμε κενά; Τι πρέπει να αποχαιρετήσουμε ως μη αναγκαίο; Πόσο έρωτα έχουμε ανάγκη και με πόση αγάπη καλυπτόμαστε; Τι θεωρούμε πραγματικά δικό μας και τι μας ανήκει επί της ουσίας;

Ταύρος και Κρόνος

Ο Ταύρος έχει τον Κρόνο απέναντί του, συντροφιά με τη Σελήνη της έκλειψης, γεγονός που αναγκάζει τον καθένα μας να διαχειριστεί ανάλογα τα άτομα γύρω του και την επίδραση που αυτά έχουν στη ζωή του. Όπως επίσης να μην σπαταλά το συναίσθημα εκεί που ξέρει πως δεν πρέπει, ακόμα και τις φορές που τον πνίγει η μοναξιά. Όπως επίσης θα μάθει πως είναι να πρέπει να ζήσει με λιγότερες προς το παρόν προοπτικές, από αυτές που νόμιζε πως είχε. Ο Κρόνος θα είναι αυστηρός κριτής και επίμονος, απαιτώντας να αποχαιρετήσεις κάποιες καθημερινές ασφάλειες και πολυτέλειες, που σε έκαναν να νιώθεις πως όλα είναι υπό έλεγχο.

Έρωτας και αντίσταση

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη προμηνύει την πάλη του συναισθήματος και τις υπερβολές για χάρη της αγάπης. Τη σκληρότητα που βγάζει η όψη, μπορεί να τη ζήσουμε ως φόβο να χάσουμε άτομα που αγαπάμε ή ως ακραίες συμπεριφορές, βίαιες ενίοτε, με άλλοθι τον έρωτα.

 

Η όψη της Σελήνης με τον Άρη μας πλημμυρίζει με έντονα και ειλικρινή αισθήματα, τα οποία δείχνουμε χωρίς καμία εγκράτεια ή τσιγγουνιά. Οι κινήσεις μας και συμπεριφορά μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις διαθέσεις μας, οι οποίες μεταβάλλονται συνεχώς.

 

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μας φορτώνει με την έλλειψη αγάπης και τρυφερότητας, έστω και πολύ προσωρινά. Το πιο συνηθισμένο είναι να νιώσουμε μη αγαπητοί, μη ερωτεύσιμοι. Με ένα βάρος υποχρεώσεων και περιορισμών. Αλλά και με ένα μεγάλο βαθμό αντίδρασης απέναντι σε ό,τι δε μας αρέσει. Η όψη του Άρη με την Σελήνη δεν θα καταπιεί εύκολα τα όρια και τους κανονισμούς που προσπαθούν να επιβληθούν. Ειδικά στον έρωτα, ο οποίος τις μέρες αυτές θα πάρει άπειρα πρόσωπα. Από στερητικός θα μετατραπεί σε ανταγωνιστικός, κεραυνοβόλος και στο τέλος, συμβιβαστικά λογικός.

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο άρθρο μας Πανσέληνος και έκλειψη στον Σκορπιό.

 

Επίσης, για το ίδιο θέμα, δείτε εδώ "live" τον αστρολόγο Γιώργο Ματσάγγο και ακούστε τις γενικές προβλέψεις για το ζώδιο σας.

 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-04-2013 00:00:00