blank
 
blank

Η Πανσέληνος με έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Η Πανσέληνος με έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Πανσέληνος με έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη

Στις 25 Μαΐου σχηματίζεται η Πανσέληνος και έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη. Ο χάρτης που σχηματίζεται την συγκεκριμένη στιγμή έχει πολύ μεγάλη αξία στην αστρολογία, αφού μας δείχνει τα γεγονότα του επόμενου δεκαπενθήμερου ή ακόμα και του επόμενου μήνα. Επειδή μάλιστα πρόκειται για έκλειψη, ίσως έχει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη

Σ’ αυτόν τον χάρτη εμφανίζεται η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, που γίνεται ακριβής την ίδια μέρα. Οι πλανήτες αυτοί έχουν μια συγκεκριμένη τροχιά και δεν απομακρύνονται ποτέ πολύ από τον Ήλιο, με αποτέλεσμα οι όψεις που μπορούν να σχηματίσουν μεταξύ τους να είναι μόνο η σύνοδος, το μισό τετράγωνο, το μισό εξάγωνο και το εξάγωνο.
 
Παρόλα αυτά, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης δεν είναι τόσο συχνή όσο πιστεύεται. Αντίθετα, μπορεί να συμβεί μόνο μια φορά τον χρόνο και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, δυο ή και τρεις. Το γεγονός επίσης ότι πρόκειται για δυο «εσωτερικούς» πλανήτες που μας επηρεάζουν ιδιαίτερα, την κάνει ακόμα πιο δυναμική.
 
Επομένως, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, θα είμαστε περισσότερο δραστήριοι πνευματικά, αφού η όψη σχηματίζεται στο ζώδιο της κυβέρνησης του Ερμή, τους Διδύμους. Η συνάντηση του πλανήτη της λογικής με τον πλανήτης της ομορφιάς δεν μπορεί παρά να θεωρείται θετική, αφού θα «τονώσει» το ενδιαφέρον όλων μας για την ομορφιά και την τέχνη, και παράλληλα θα βελτιώσει τον τρόπο συμπεριφοράς μας προς τους άλλους. Επιπλέον, το διάστημα αυτό θα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε ανοιχτά τα συναισθήματά μας, αλλά και να κάνουμε σύντομα ταξίδια, που θα μας αναζωογονήσουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Όλα τα ζώδια θα ωφεληθούν από αυτή την επιρροή, ωστόσο εκείνα που ανήκουν στο στοιχείο του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) αλλά και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) θα ευνοηθούν λίγο περισσότερο.

Πανσέληνος-έκλειψη στον Τοξότη, σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, στον χάρτη της σεληνιακής έκλειψης που σχηματίζεται στις 25 Μαΐου, εμφανίζεται η ακριβής σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη που θα επηρεάσει τον τρόπο επικοινωνίας σου και τις συναναστροφές με τους γύρω σου. Η λογική του Ερμή σε συνδυασμό με την γοητεία της Αφροδίτης θα προσδώσει μια μεγαλύτερη αίγλη τόσο στην προσωπική σου εμφάνισή όσο και στην συμπεριφορά σου. Έτσι, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την εύνοια και να πετύχεις μια καλή συμφωνία στην δουλειά σου που θα συμβάλλει και στην αύξηση των αποδοχών σου. Η ίδια όψη θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και θα φέρει στο δρόμο σου πολλές γνωριμίες, με αποτέλεσμα αν είσαι ελεύθερος να κατακτήσεις εύκολα το άτομο που θα σε προσελκύσει. Η τρυφερότητα αλλά και η πνευματική επικοινωνία, θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα κρατήσουν αυτή τη σχέση ζωντανή και θα εξασφαλίσουν την μακροβιότητά της. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΡΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή στις 25 Μαΐου και υπόσχεται να βάλει τάξη στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις το τελευταίο διάστημα. Μέσα από σοβαρές συζητήσεις θα βρεις την χρυσή τομή για να ολοκληρώσεις μια σημαντική αγοραπωλησία που εκκρεμεί εδώ και καιρό, και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ζωή για σένα και τους οικείους σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου όπου μπορείς τώρα να πάρεις με το σπαθί σου την αύξηση που επιθυμείς ή να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά αν είσαι άνεργος, αλλά και στον συναισθηματικό τομέα όπου ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί τόσο όμορφα που σύντομα θα σκεφτείς την μόνιμη δέσμευση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΑΥΡΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στις 25 Μαΐου στο δικό σου ζώδιο και αυτό το γεγονός θα αποδειχθεί πολύ θετικό για σένα. Επιτέλους, θα βρεις ξανά την γνωστή εξωστρέφεια και θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις εύκολα σχέσεις που πιθανότατα είχες παραμελήσει. Το οικογενειακό σου περιβάλλον, οι φίλοι σου αλλά και ο σύντροφός σου ακόμα, θα χαρούν ιδιαίτερα με αυτή την αλλαγή και θα βρουν τον τρόπο να στο ανταποδώσουν με μικρές εκπλήξεις. Επιπλέον, θα γίνεις περισσότερο δημιουργικός από κάθε άλλη φορά και θα μπορέσεις να προβάλλεις την δουλειά σου, γεγονός που θα βελτιώσει αισθητά τα οικονομικά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτό το διάστημα θα νιώσεις το έντονο φλερτ αρκετών ατόμων και στο χέρι σου είναι να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΔΙΔΥΜΟΙ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Καρκίνος
Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 25 Μαΐου είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, φίλε Καρκίνε, αφού η Σελήνη είναι κυβερνήτης του δικού σου ζωδίου. Ο χάρτης που σχηματίζεται την συγκεκριμένη μέρα, θα σε επηρεάζει για το επόμενο δεκαπενθήμερο, γεγονός που καθιστά τις όψεις που σχηματίζονται σ’ αυτό τον χάρτη πολύ δυνατές. Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτη διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες μέρες θα θελήσεις να «αποτραβηχτείς» από το προσκήνιο και να παρατηρήσεις κάποια γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να χαράξεις μια νέα πορεία. Οι επαφές με σημαντικά άτομα και οι συζητήσεις δεν θα λείψουν, θα προτιμήσεις όμως να ακούς παρά να μιλάς ώστε να εκμεταλλευτείς κάποιες αδυναμίες και να εξασφαλίσεις την επιτυχία σου. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξει ένας «πληροφοριοδότης» που θα σου προσφέρει κάποια σημαντικά στοιχεία στο πιάτο. Μυστικότητα θα υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή, αφού ίσως θελήσεις να απομονωθείς με τον σύντροφό σου, ή αν είσαι ελεύθερος, δημιουργήσεις μια κρυφή σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΚΑΡΚΙΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με την Αφροδίτη στις 25 Μαΐου διαμορφώνεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας αλλά και σημαντικών επιτευγμάτων. Οι επαφές που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα είναι προσεκτικά επιλεγμένες και θα έχουν στόχο να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Δεν αποκλείεται ακόμα να «εκμεταλλευτείς» -με την καλή έννοια- το ενδιαφέρον ενός ατόμου, προκειμένου να του αποσπάσεις πολύτιμες πληροφορίες για να ανέλθεις επαγγελματικά. Ωστόσο, ίσως υπάρξει και ένα αληθινό ενδιαφέρον γι’ αυτό το πρόσωπο ή για κάποιο άλλο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις μια σχέση διαφορετική από κάθε άλλη, αφού με το πρόσωπο αυτό θα μπορέσεις να μοιραστείς τα πάντα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΛΕΩΝ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στις 25 Μαΐου στον τομέα της καριέρας σου. Η όψη αυτή σου ανοίγει το δρόμο για την επαγγελματική αναρρίχηση που ονειρεύεσαι αλλά και για την βελτίωση των οικονομικών σου. Τα πολύπλευρα ταλέντα σου πρόκειται να αναγνωριστούν και δεν αποκλείεται ακόμα και να εξασφαλίσεις μια σημαντική θέση στο εξωτερικό ή – αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας – να επεκτείνεις τις επιχειρήσεις σου πέρα από τα σύνορα της χώρας σου. Ένα ταξίδι μπορεί φυσικά να γίνει και για άλλους λόγους όπως είναι ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, ή απλά η απόκτηση νέων εμπειριών. Σε κάθε περίπτωση τα οφέλη θα είναι πολλά και σημαντικά. Τέλος, ίσως αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση αυτό το διάστημα, ή –αν είσαι ελεύθερος- δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΠΑΡΘΕΝΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στις 25 Μαΐου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις πολλούς στόχους σου, που μπορεί να συνδέονται είτε με τα επαγγελματικά σου, είτε με την προσωπική σου ζωή. Οι πληροφορίες, οι ιδέες και οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορούν να προδιαγράψουν μια λαμπρή πορεία, αφού θα φροντίσεις να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο, το κάθε τι. Αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις αυτό το διάστημα, θα συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο την διασκέδαση με τη δουλειά χωρίς φυσικά να παραβλέψεις και το στοιχείο του έρωτα. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, τις επόμενες μέρες θα κάνεις πολλές αξιόλογες γνωριμίες αλλά θα αποφασίσεις να επιλέξεις το πρόσωπο που θα μιλήσει στο μυαλό και στην καρδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΖΥΓΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου. Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, που πραγματοποιείται στις 25 Μαΐου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θεωρείται η πλέον κατάλληλη γι’ αυτή την δουλειά αφού σου δίνει την λογική που χρειάζεται για να χαράξεις ένα σωστό πρόγραμμα, χωρίς φυσικά να στερηθείς κάποιες πολυτέλειες που θεωρείς αναγκαίες. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι θα έχεις και την σημαντική στήριξη του συντρόφου σου που φροντίζει να μη σου λείψει τίποτα, κι έτσι η διαδικασία αυτή θα είναι ακόμα πιο εύκολη. Αν δεν έχεις σύντροφο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείς. Η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή απλά μια έξοδος με φίλους, θα έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίσεις τον έρωτα που ονειρεύεσαι και να δημιουργήσεις μια έντονη σχέση. Αν πάλι σε απασχολεί ένας έρωτας από το παρελθόν, μπορείς τώρα να φροντίσεις να τον αποκαταστήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΣΚΟΡΠΙΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, μαζί με την σεληνιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 25 Μαΐου, άλλο ένα φαινόμενο, αυτό της συνόδου του Ερμή με την Αφροδίτη, πρόκειται να σε επηρεάσει σημαντικά. Η όψη αυτή σχηματίζεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και πρόκειται να φέρει ένα νέο άνεμο στις σχέσεις σου. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο ουσιαστική από κάθε άλλη φορά και μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πιθανό ακόμα και να δρομολογήσεις την επισημοποίηση της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τον χώρο της εργασίας σου ή μέσα από μια καθημερινή σου συνήθεια όπως ένα γυμναστήριο ή μια άλλη δραστηριότητα και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι με το άτομο αυτό έχεις πολλά κοινά στοιχεία. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη και για να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει οφέλη στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΤΟΞΟΤΗΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με την Αφροδίτη στις 25 Μαΐου, πραγματοποιείται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και θα επηρεάσει τον τομέα της δουλειάς, της καθημερινότητας και της υγείας σου. Έτσι, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της εργασίας σου αλλά και της ζωής σου γενικότερα. Ίσως μάλιστα σου προταθεί να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους και το ταξίδι αυτό αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρον και σε ανανεώσει. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το χώρο της δουλειάς σου είναι πιθανό να αναπτυχθεί αυτό το διάστημα, και αυτό το γεγονός θα έχει μια θετική επίδραση στην ψυχολογία σου. Βελτίωση θα υπάρξει και στην υγεία σου όπου θα απαλλαγείς από τυχόν προβλήματα ή θα ασχοληθείς με ένα άθλημα που θα τονώσει τον οργανισμό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 25 Μαΐου ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στον χάρτη της σεληνιακής έκλειψης και στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η όψη αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για σένα αφού πραγματοποιείται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και πρόκειται να επηρεάσει θετικά την αισθηματική σου ζωή. Έτσι, αν έχεις μια σχέση, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της, ενώ δεν αποκλείεται να σε «προλάβουν» οι εξελίξεις, ίσως εξαιτίας μιας εγκυμοσύνης, και να επισπεύσεις τις διαδικασίες. Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου διάθεση, το χιούμορ σου και η ευστροφία σου θα προσελκύσουν πολλούς υποψήφιους εραστές αυτό το διάστημα και ίσως μπεις σε διλήμματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συνάψεις παράλληλες σχέσεις, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΥΔΡΟΧΟΟΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη, πραγματοποιείται στις 25 Μαΐου, στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα φροντίσεις να βελτιώσεις τον χώρο που ζεις και ίσως αποφασίσεις κάποιες αλλαγές που χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθούν. Δεν αποκλείεται επίσης να αποφασίσεις να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη που θα σε εξυπηρετεί περισσότερο, να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ή να συγκατοικήσεις με τον αγαπημένο σου. Επιπλέον, μπορεί να οργανώσεις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου με φίλους και γνωστούς, γεγονός που θα απορροφήσει όλη σου την ενέργεια. Πολλοί Ιχθείς ωστόσο, θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα νέο εισόδημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΣε αυτή την έκλειψη, το Myastro είναι δίπλα σου! Από τις 12 μεσημέρι, πάρε την ερωτική πρόβλεψή σου, άμεσα, απλά και κυρίως εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 4 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου και μάθε πως θα σε επηρεάσει η έκλειψη!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΙΧΘΕΙΣ και στείλε το στο 695 999 55 81).
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-05-2013 00:00:00