blank
 
blank

Πανσέληνος στην Παρθένο. Ευκαιρίες και προκλήσεις! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πανσέληνος στην Παρθένο. Ευκαιρίες και προκλήσεις! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 25 Φεβρουαρίου και ώρα 22:26 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Κάθε Πανσέληνος «φωτίζει» γεγονότα που σχετίζονται με το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται κι έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα μας απασχολήσουν περισσότερο θέματα εργασιακά καθώς και θέματα υγείας και υγιεινής. Ο καθένας μας μπορεί να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές του και να αναζητήσει μια καλύτερη επαγγελματική τύχη, ενώ θα υπάρξει γενικότερα μια κινητοποίηση σχετικά με την καταπολέμηση της ανεργίας.
 
Το γεγονός ότι ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με την Πανσέληνο, συνιστά να είμαστε περισσότερο υπομονετικοί και να μην αναλωθούμε σε φασαρίες, που απλά θα έχουν ως αποτέλεσμα να χάσουμε το χρόνο μας. Η υπομονή, η σωστή οργάνωση και η ψυχραιμία, είναι αυτά που μπορούν να μας εξασφαλίσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Παράλληλα, θα πρέπει να ενδιαφερθούμε περισσότερο για το σώμα μας και την υγεία μας και να εφαρμόσουμε το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί», που είναι το ζητούμενο αυτού του γεμάτου φεγγαριού.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο στην Παρθένο.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ θα πρέπει να προσέχουν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 25/2, 28/5, 30/8 και 29/11.

Πανσέληνος στην Παρθένο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε Κριέ, στις 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου που ενεργοποιεί τον τομέα της υγείας και της εργασίας σου. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην καθημερινότητά σου γενικότερα. Η σωστή οργάνωση του χρόνου σου θα σου εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο ώστε να ασχοληθείς με αγαπημένες σου δραστηριότητες ή να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα που επιθυμείς. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σου φέρει μακροπρόθεσμα οφέλη, και το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας και που συνιστά να αποφύγεις την βιασύνη και την υπερβολή ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα αποκατασταθούν με δυσκολία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 25 Φεβρουαρίου στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα αφού θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τα συναισθήματά σου και να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι ελεύθερος το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα ζήσεις τον απόλυτο έρωτα, με ένα άτομο που θα μπει στη ζωή σου χωρίς να το περιμένεις. Ωστόσο το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας με την Πανσέληνο, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει περίεργες ανασφάλειες και φοβίες, τις οποίες δεν πρέπει να τις αφήσεις να σε επηρεάσουν. Κάθε καινούργια σχέση χρειάζεται τον χρόνο της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την καταδικάζουμε από την αρχή. Άφησε λοιπόν ελεύθερο τον εαυτό σου και άσε τον χρόνο να σου δείξει την αξία αυτής της σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 Φεβρουαρίου “φωτίζει” τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξει μια κινητικότητα σ’ αυτούς τους τομείς. Ίσως σκεφτείς το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή νοσταλγήσεις ένα πρόσωπο από τα παιδικά σου χρόνια και το αναζητήσεις. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ευνοούν την έναρξη μιας επαγγελματικής ασχολίας στον χώρο του σπιτιού σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου μεταβιβαστεί κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Από την άλλη, ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει τετράγωνο με την Πανσέληνο, συνιστά να είσαι μετρημένος σε όλες τις επιδιώξεις σου και να αποφύγεις υπερβολές που μπορεί να έχουν αρνητικά αποτελέσματα. Προσοχή και στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 25 Φεβρουαρίου, επηρεάζει τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την επικοινωνία σου, τις μετακινήσεις, τα συγγενικά σου πρόσωπα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν αρκετές επαφές και συζητήσεις με σκοπό να κάνεις κάποιες βελτιώσεις στον εργασιακό σου χώρο, να επιλέξεις ένα νέο συνεργάτη, ή να δημιουργήσεις μια σημαντική αισθηματική σχέση. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, έχουν να σου προσφέρουν αξιόλογα πράγματα και εγγυώνται θετικές προοπτικές στο πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο σου, συνιστά να «ψάξεις» βαθιά μέσα σου και να μην ενδώσεις σε περιπέτειες που δεν σου «γεμίζουν το μάτι», ή σε επαγγελματικές δραστηριότητες που υπόσχονται χρήματα, αλλά δεν είναι νόμιμες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 Φεβρουαρίου, είναι ιδανική για να δώσεις τέλος σε οικονομικά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τώρα με την βοήθεια του Κρόνου και του Πλούτωνα που σχηματίζουν θετικές γωνίες, μπορείς επιτέλους να βάλεις ένα πρόγραμμα, το οποίο θα ακολουθήσεις κατά γράμμα, χωρίς παρεκκλίσεις, ώστε να βγεις από το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί. Καλό θα είναι να μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια φίλων και γνωστών που μπορεί να προσπαθήσουν να σε αποπροσανατολίσουν είτε από άγνοια είτε από αφέλεια είτε ακόμα και από ζήλια. Το διάστημα αυτό εκείνο που θα μπορεί να σε βοηθήσει είναι μόνο η συμβουλή ενός επαγγελματία που γνωρίζει πραγματικά τις ανάγκες σου. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, μια σημαντική σχέση μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, αν είσαι αδέσμευτος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 Φεβρουαρίου στο δικό σου ζώδιο, αποτελεί την ιδανική στιγμή για να αντιμετωπίσεις κάθε πρόβλημά σου και να βρεις την πιο κατάλληλη λύση και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις οποιαδήποτε παραχώρηση ή συμβιβασμό. Τα γεγονότα που θα συμβούν το επόμενο δεκαπενθήμερο, σκοπό θα έχουν να σε βοηθήσουν να ενδιαφερθείς περισσότερο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και να δρομολογήσεις αλλαγές που εγγυώνται την προσωπική σου ευημερία. Η αρνητική συμμετοχή του Δία στην Πανσέληνο, θα φέρει μια σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά σου και λόγω της φύσης του πλανήτη που δεν παύει να είναι ο μεγάλος ευεργέτης, δεν αποκλείεται να σου φέρει μια πρόταση – έκπληξη που θα αλλάξει τη ζωή σου. Επιπλέον, μια σοβαρή σχέση σου, φαίνεται ότι έχει ήδη δοκιμαστεί και μπορεί πλέον να επισημοποιηθεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, στις 25 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Παρά το γεγονός ότι το γεμάτο φεγγάρι πραγματοποιείται στο πιο «σκοτεινό» σημείο του ωροσκοπίου σου, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια ανασκόπηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων σου και να προχωρήσεις σε τυχόν διορθωτικές κινήσεις που θεωρείς ότι είναι απαραίτητες στη ζωή σου. Με κάποιο τρόπο, μπορείς να βρεις απαντήσεις σε οικονομικά θέματα ή ακόμα και να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από κρυφές πηγές. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας με την Πανσέληνο, ευνοεί κάθε συναλλαγή και επαφή με το εξωτερικό ή άτομα που προέρχονται από άλλες χώρες, τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ξέρεις ότι η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα μυστικά σου, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 Φεβρουαρίου, σκοπό έχει να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου και να ξεκινήσεις μια νέα πορεία που σίγουρα σου ταιριάζει πολύ. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να δρομολογήσεις τις αλλαγές που κρίνονται απαραίτητες για να προχωρήσεις σε νέα μονοπάτια. Οι στενοί σου φίλοι αλλά και γενικότερα ο κοινωνικός σου κύκλος, χρειάζονται ένα ξεκαθάρισμα, καθώς φαίνεται ότι έχεις εναποθέσει τα όνειρά σου και την εμπιστοσύνη σου σε άτομα που δεν αξίζουν και αυτό θα το καταλάβεις μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Μην απογοητεύεσαι γιατί θα πρέπει να ξέρεις ότι οι αλλαγές που γίνονται τώρα είναι για το καλό σου και αποσκοπούν στο να απαλλαγείς από οτιδήποτε άχρηστο. Στον αισθηματικό τομέα ίσως ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, στις 25 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να ακολουθήσεις μια πορεία που ανταποκρίνεται περισσότερο στα ενδιαφέροντά σου και να σχεδιάσεις τα βήματα της επιτυχίας σου. Έτσι κι αλλιώς το επόμενο δεκαπενθήμερο, τα φώτα των προβολέων θα πέσουν επάνω σου και σίγουρα θα εμφανιστούν νέες προοπτικές. Αν λοιπόν σκέφτεσαι να αναλάβεις ένα νέο πόστο, ή να ακολουθήσεις μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που βρίσκεσαι τώρα, μην διστάσεις. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχεις ωστόσο είναι οι επιλογές νέων συνεργατών που θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά, αλλά και η σχέση σου με τον σύντροφό σου που μπορεί να νιώσει παραμελημένος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 Φεβρουαρίου στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, είναι αρκετά θετική για το δικό σου ζώδιο και σίγουρα θα σου ανοίξει τον δρόμο για την επιτυχία που για σένα έχει τη μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες, θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου και στη φιλοσοφία σου γενικότερα, και ίσως συντελέσουν σ’ αυτό κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνεις ή κάποιες επαφές με άτομα που εργάζονται σε άλλη χώρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα – αν έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος – να σκεφτείς κι εσύ το ενδεχόμενο της μετανάστευσης, ειδικά αν υπάρχει μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που σου εξασφαλίζει μια λαμπρή πορεία. Τα ταξίδια θα παίξουν ένα θετικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το διάστημα, και δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας νέος έρωτας με ένα άτομο που μένει ή κατάγεται μακριά από τον τόπο διαμονής σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 25 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και κυρίως αυτά που μοιράζεσαι με τρίτους, τα χρέη σου, ή τυχόν επενδύσεις σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να συνειδητοποιήσεις ότι ακολουθείς έναν τρόπο ζωής που δεν συμβαδίζει με τα εισοδήματά σου και παρά το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται σε μια θετική προς το ζώδιό σου θέση, μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα ειδικά αν δεν είσαι διατεθειμένος να περιορίσεις τις σπατάλες. Το γεμάτο φεγγάρι ωστόσο, μπορεί να σου φέρει και ευκαιρίες να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία και σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τις αξιολογήσεις και να προσέξεις ώστε να βγεις ωφελημένος. Στην προσωπική σου ζωή ίσως αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, στις 25 Φεβρουαρίου, σχηματίζεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο της Παρθένου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το φαινόμενο αυτό θα σου δημιουργήσει κάποια ερωτηματικά σχετικά με την πορεία των σχέσεών σου και δεν αποκλείεται να σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις προκειμένου να ενεργοποιήσεις σχέσεις που φαίνεται να έχουν τελματώσει. Είτε πρόκειται για τον σύντροφό σου, είτε για φιλικά σου πρόσωπα, είτε ακόμα και για άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, το επόμενο δεκαπενθήμερο, τυχόν προβλήματα που υπάρχουν θα βγουν στην επιφάνεια και θα σε αναγκάσουν να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Θα πρέπει να ξέρεις ότι ο διάλογος είναι απαραίτητος προκειμένου να δημιουργηθούν νέες βάσεις που θα εξασφαλίσουν την μακροχρόνια ευημερία όπως υπόσχονται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας με την θετική συμμετοχή τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για προσωπική πρόβλεψη, οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεση σας με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-02-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι