blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Στις 17 Οκτωβρίου και ώρα 01:04, αποκορυφώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, που υπόσχεται απρόσμενες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις τόσο σε προσωπικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Η συγκεκριμένη όψη από μόνη της είναι ικανή να τονώσει την αισιοδοξία μας, να αυξήσει τον ενθουσιασμό μας και να μας δημιουργήσει μια πιο χαρούμενη διάθεση.
 
Θα υπάρξουν ωστόσο και γεγονότα που θα συμβάλλουν σ’ αυτό. Τα γεγονότα αυτά θα έχουν τον χαρακτήρα του «μη αναμενόμενου», του ξαφνικού, κι αυτό είναι που θα τα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερα. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Δία, τον Τοξότη, είναι ακόμα μια θετική ένδειξη, κυρίως για θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με νομικές υποθέσεις, αλλά και με τις αισθηματικές σχέσεις και τα οικονομικά. Η θέση του Ουρανού από τον Κριό δείχνει νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, που θα έχουν θετικά αποτελέσματα.
 
Μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου θα υπάρξουν αρκετοί κεραυνοβόλοι έρωτες, που θα ομορφύνουν τις ζωές πολλών ατόμων, καθώς επίσης και αναζωπυρώσεις παλιών σχέσεων, ή περισσότερη σύσφιξη των ήδη δυνατών δεσμών.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την όψη είναι τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι), παρόλο που και τα υπόλοιπα ζώδια θα ωφεληθούν σε κάποιο τομέα της ζωής τους.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο στις 17 του μήνα, θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα. Τις επόμενες μέρες η διάθεσή σου για περιπέτειες θα τονιστεί και είναι πολύ πιθανό να προγραμματίσεις ταξίδια ή να έρθεις σε επαφή με ξένα άτομα, τα οποία μπορούν να σου δώσουν σημαντικές ιδέες και συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να νιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα για ένα πρόσωπο και να δημιουργήσεις μια σχέση, που γρήγορα θα εξελιχθεί σοβαρά. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μπορείς τώρα να προγραμματίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου, ή ένα ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό. Γενικά, οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό ή με πρόσωπα που προέρχονται από άλλη χώρα, σε ευνοεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στις 17 Οκτωβρίου, γεγονός που θα αποτελέσει μια τονωτική ένεση στα οικονομικά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Τις επόμενες μέρες θα νιώσεις την διάθεσή σου να βελτιώνεται και θα αρχίσεις να βλέπεις το μέλλον σου πιο αισιόδοξα. Ίσως κάποιες περασμένες, αρνητικές εμπειρίες σου ή τυχόν λάθη, σε οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι, που θα καταλήξει στην επιτυχία. Είναι ευκαιρία αυτές τις μέρες να προσπαθήσεις να αποπληρώσεις χρέη που σε ταλαιπωρούν ή να αναζητήσεις μια νέα εργασία, που θα ταιριάζει απόλυτα στα προσόντα σου. Εύνοια θα υπάρξει και στον ερωτικό τομέα, όπου μπορείς να αναζωπυρώσεις το πάθος για τον σύντροφό σου ή, αν είσαι ελεύθερος, να υποκύψεις σε ένα πειρασμό, που σε περιτριγυρίζει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που διαμορφώνεται στις 17 Οκτωβρίου, αποτελεί έναν ιδιαίτερα θετικό οιωνό για σένα, αφού σχηματίζεται σε δυο απόλυτα συμβατά ζώδια. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο δεσμό σου και τη σχέση σας και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις και διαφορές. Ίσως μάλιστα αποκτήσεις ένα νέο ενδιαφέρον μαζί με τον σύντροφό σου, που θα τονώσει την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, καθώς υπάρχει ένα άτομο από τον φιλικό σου χώρο, που τρέφει κρυφά συναισθήματα για σένα και που μάλλον ούτε σε σένα είναι αδιάφορο. Εύνοια θα υπάρξει και στον επαγγελματικό τομέα, όπου τώρα μπορείς να προβάλλεις περισσότερο τις ικανότητές σου και να λάβεις τα εύσημα που σου αναλογούν. Τέλος, η όψη αυτή μπορεί να φέρει μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη ή ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή των παιδιών σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 17 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, μια όψη που υπόσχεται σημαντική εύνοια στην καριέρα σου και τα οικονομικά σου. Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για την πρόοδό σου, η οποία μπορεί να έρθει με τον πιο ανέλπιστο τρόπο. Καλό θα είναι λοιπόν να εντείνεις κι εσύ τις προσπάθειές σου, ώστε να απολαύσεις στο έπακρο τα οφέλη που σου προσφέρει αυτή η όψη. Μια απρόβλεπτη βελτίωση στα οικονομικά σου μπορεί επίσης να προέλθει από θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία, γι’ αυτό, αν σε απασχολεί μια αγοραπωλησία, ίσως θα πρέπει να την επιδιώξεις αυτό το διάστημα. Τέλος, θετικές εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν είσαι ελεύθερος, αφού θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια αρμονική σχέση με ένα άτομο που προέρχεται από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Λέων
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σχηματίζεται στις 17 Οκτωβρίου, διαμορφώνει ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου, γεγονός που σε κατατάσσει στους πιο ευνοημένους αυτής της περιόδου, φίλε Λέοντα. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα μπορέσεις να απολαύσεις ό,τι ακριβώς επιθυμείς, σε όλα τα επίπεδα. Η αισθηματική σου ζωή, τα επαγγελματικά σου, αλλά και κάποιες νέες προοπτικές που αρχίζουν να διαφαίνονται, υπόσχονται τα καλύτερα. Οτιδήποτε προκύψει μάλιστα, θα είναι εντελώς «ουρανοκατέβατο», γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα ώστε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις τα βέλη του έρωτα να σε χτυπούν και να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα καλύψει όλα σου τα κενά. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τις επόμενες μέρες, μπορείς να σχεδιάσεις ένα ρομαντικό ταξίδι για τους δυο σας, που θα τονώσει τον έρωτά σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, το τρίγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 17 Οκτωβρίου, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά θετικό για σένα, αρκεί να καταφέρεις να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν και που θα σε βοηθήσουν να «προχωρήσεις» κάποιες υποθέσεις σου, που φαίνονταν να έχουν «κολλήσει». Η όψη αυτή θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς επίσης και την ακίνητη περιουσία σου. Αν σε απασχολεί μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή μια αγοραπωλησία, τις επόμενες μέρες θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια συγκατοίκηση με τον αγαπημένο σου, δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι, αφού οι προοπτικές είναι εξαιρετικά θετικές. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας που θα προκύψει μέσα από ασυνήθιστα περιστατικά, θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου στις 17 Οκτωβρίου και υπόσχεται να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες, για την βελτίωση της προσωπικής σου ζωής. Τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, γεγονός που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επισημοποίηση ενός σοβαρού δεσμού. Αν παραμένεις αδέσμευτος, η όψη αυτή θα σου φέρει απρόβλεπτες γνωριμίες, με άτομα που θα έρθουν για να μείνουν στη ζωή σου και να την κάνουν ακόμα πιο όμορφη. Η αυξημένη γοητεία και το επικοινωνιακό ταλέντο που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να σε βοηθήσει επίσης να κλείσεις σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, που θα σου ανοίξουν τον δρόμο προς την επιτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Σκορπιός
Τα οικονομικά σου είναι ο τομέας που ευνοείται περισσότερο από το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, που σχηματίζεται στις 17 Οκτωβρίου, φίλε Σκορπιέ. Έτσι, τις επόμενες μέρες η τύχη θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων και να εκμεταλλευτείς κατάλληλα κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτή η εξέλιξη, όπως είναι λογικό, θα επηρεάσει και τον τρόπο ζωής σου, αφού θα βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσής σου και ίσως αναζητήσεις ακόμα και μια νέα στέγη, που θα εξυπηρετεί περισσότερο τις ανάγκες σου. Δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα, ειδικά αν αυτό αποτελεί όνειρο ζωής για σένα. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, καθώς τώρα θα μπορέσεις να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, μπορείς να ελπίζεις σε έναν νέο έρωτα, όπου το πάθος θα πρωτοστατεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το τρίγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στις 17 του μήνα, είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού υπόσχεται να πραγματοποιήσει κάθε σου επιθυμία και μάλιστα ίσως χωρίς καν να το επιδιώξεις. Έτσι κι αλλιώς, ο Ουρανός που βρίσκεται εδώ και καιρό σε μια φιλικά προσκείμενη θέση προς το ζώδιό σου, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον και φυσικά, η συγκεκριμένη όψη αποτελεί ακόμα έναν θετικό οιωνό. Ακόμα και αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, καταφέρνεις να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα και να την διατηρείς αναλλοίωτη και δυνατή όπως τον πρώτο καιρό κι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Αν είσαι αδέσμευτος, η συγκεκριμένη όψη θα σου φέρει τον έρωτα που ονειρεύεσαι και που θα μείνει για πάντα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, παρά το γεγονός ότι ο Ουρανός βρίσκεται σε μια δυσμενή προς το ζώδιό σου θέση και σου δημιουργεί απρόβλεπτες ανατροπές κατά διαστήματα, η θετική όψη που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη στις 17 του μήνα, υπόσχεται να αναπτερώσει το ηθικό σου μέσα από απρόσμενα, ευχάριστα γεγονότα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε πολλά ερωτήματά σου, που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, την προσωπική σου ζωή αλλά και τα επαγγελματικά σου. Μέσα από τυχαία γεγονότα, θα έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις τυχόν λάθη που εμποδίζουν την πρόοδό σου και να τα μετατρέψεις σε στρατηγικές νίκες. Ανάλογες κινήσεις θα πρέπει να κάνεις και στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν έχεις «πληγώσει» άθελά σου ένα άτομο, που αξίζει περισσότερο ενδιαφέρον. Παρόλο που η συγκεκριμένη όψη σε βοηθά να χειριστείς τις υποθέσεις σου προς όφελός σου, καλό θα είναι να κινηθείς περισσότερο παρασκηνιακά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με την Αφροδίτη στις 17 Οκτωβρίου, μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις πολλούς στόχους σου, αφού η τύχη πρόκειται να δουλέψει για σένα. Έτσι, τις επόμενες ημέρες θα έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη μέσα από επαφές με αξιόλογα άτομα, που θα βρεθούν στο δρόμο σου και θα σου δώσουν νέες προοπτικές. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν και κατά την διάρκεια ταξιδιών που μπορεί να γίνουν, είτε για επαγγελματικούς είτε για ψυχαγωγικούς λόγους. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου, σε ευνοεί όμως περισσότερο στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, αφού σου επιφυλάσσει σημαντικές γνωριμίες, που θα οδηγήσουν στην δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 17 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σηματοδοτεί απρόσμενα ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σου. Έτσι, τις επόμενες ημέρες, είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων ή να αρχίσουν να φαίνονται τα θετικά αποτελέσματα μιας κίνησης-επένδυσης που έχεις κάνει πρόσφατα. Σε περίπτωση που είσαι υπάλληλος, οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και ίσως αποζημιωθείς με μια σεβαστή αύξηση. Εύνοια μπορεί να προέλθει και από την εκμετάλλευση των περιουσιακών σου στοιχείων, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να λάβεις μια κληρονομιά, μια διατροφή ή και μια επιστροφή φόρου. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου φαίνεται ότι είναι καιρός για επισημοποιήσεις ή αποκαλύψεις σχέσεων, που μέχρι τώρα προτιμούσες να διατηρείς κρυφές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-10-2013 00:00:00