blank
 
blank

Τα ζώδια και τα αισθηματικά τους τον Αύγουστο 2018.

Τα ζώδια και τα αισθηματικά τους τον Αύγουστο 2018.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 3 μέχρι 5 Αυγούστου και τα αισθηματικά των ζωδίων, με βάση τα δεκαήμερα γέννησης, το καλοκαίρι 2018.

Το τριήμερο αυτό, το πρώτο του Αυγούστου, βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Ουρανού, που κορυφώθηκε την Πέμπτη και η επιρροή της θα είναι ενεργή έως τις 6 του μηνός περίπου.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, έχουμε την πλήρη απουσία άλλων όψεων. Ωστόσο, ο μήνας του Αυγούστου έχει μια πληθώρα όψεων, καθώς και το σημαντικό γεγονός της Νέας σελήνης στον Λέοντα, που συνοδεύεται και από την τελευταία έκλειψη της χρονιάς.

Οι ερωτικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2018, με βάση τα δεκαήμερα των ζωδίων

Βρισκόμαστε στον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου και καλό θα ήταν να εξετάσουμε τις ευκαιρίες που έχουν τα 12 ζώδια στην ερωτική τους ζωή για τον μήνα Αύγουστο, αφού το πλανητικό σκηνικό προσφέρει την πιθανότητα και να κάνουμε, αλλά και να περιμένουμε πολλά!

ΚΡΙΟΣ

Σαφώς και βρίσκεσαι σε μια φάση επανεξέτασης των θέλω σου αλλά και των σχέσεων σου, σε όλο σχεδόν το διάστημα του καλοκαιριού. Ο Άρης, δικός σου κυβερνήτης σε ανάδρομη πορεία, σου επιβάλλει να δεις και να κρίνεις με μια πιο ουσιαστική ματιά, για να αποφασίσεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι θα αφήσεις πίσω σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, από τις 7 του μήνα και μετά, δημιουργεί ένα πρόσφορο έδαφος σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή, καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια του μήνα. Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, σου δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσεις μια σχέση σου από το παρελθόν, που φαίνεται πως ακόμα δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο της. Αν είσαι Κριός του δεύτερου δεκαημέρου, η Νέα Σελήνη του μήνα θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου μια σχέση από το παρελθόν, που χαρακτηρίζεται από μεγάλη ένταση και πολύ πάθος.

Τα ζώδια που συναντάς: Λέων, Ζυγός, Σκορπιός και Αιγόκερως. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Αύγουστος σε ωθεί να βγεις από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα και να ζήσεις πιο έντονα και πιο συναρπαστικά. Ο Δίας κινείται πλέον σε ορθόδρομη πορεία απέναντι σου και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις τα ζητήματα της σχέσης σου με μια πιο ξεκάθαρη οπτική. Σου δίνει όμως την ευκαιρία να κάνεις και νέες, εντυπωσιακές και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες! Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σου, από τις 7 του μηνός και μετά περνά στον Ζυγό και ενώ μπορεί να σε πιέζει περισσότερο με θέματα της καθημερινότητας, παράλληλα σε κάνει να έχεις διάθεση για κοινωνική ζωή. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στις 23 του μήνα ανανεώνει και το ενδιαφέρον σου και τη διάθεση σου για εξορμήσεις. Παράλληλα, η αναδρομή του Άρη μπορεί να φέρει παλιές σχέσεις σου για νέες ερωτικές συναντήσεις και ευκαιρίες.

Για του Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου είναι ανοιχτό τόσο το ενδεχόμενο μια επιστροφής ενός ερωτικού συντρόφου από το παρελθόν σου, όσο και το ενδεχόμενο μια νέας ξαφνικής και απρόβλεπτης γνωριμίας, που σε αναστατώνει πολύ ευχάριστα. Η Πανσέληνος του μήνα σε βοηθά ή να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση με τον σύντροφό σου ή να βελτιώσεις μια σχέση σου.

Αλλά και εσύ, του δεύτερου δεκαημέρου, κοντά στην περίοδο της Έκλειψης μπορεί να έχεις απρόσμενες ειδήσεις από ένα πρόσωπο του παρελθόντος σου ή ακόμη να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που μπορεί να σε ενθουσιάσει.

Εσύ του Τρίτου δεκαημέρου, από τις 13 του μήνα και μετά, όταν δηλαδή ο Άρης επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερου, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να ανοίξεις και πάλι μια ερωτική ιστορία που ενδεχομένως κινείται σε ένα πιο παρασκηνιακό κλίμα.

Τα ζώδια που συναντάς: Σκορπιοί, Λέοντες, Ιχθύες, και Αιγόκεροι. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Αύγουστος περιστρέφει έντονα το ενδιαφέρον σου σε θέματα του παρελθόντος. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία, έως τις 18 του μήνα και σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις τα θέλω σου και τις μέχρι τώρα κινήσεις σου. Επίσης μπορείς να ανοίξεις ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που φαίνεται πως δεν έχει φύγει ποτέ από την καρδιά και το μυαλό σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, στις 7 του μηνός, ανοίγει έναν αισιόδοξο κύκλο λόγω του οποίου θα μπορέσεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να πας τις διακοπές σου και φυσικά να φλερτάρεις.

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η αναδρομή του Άρη, αλλά και η όψη που σχηματίζει με την Αφροδίτη, είναι πολύ πιθανό να σε φέρει μπροστά σε έναν παλιό , αλλά όχι ξεχασμένο σου έρωτα.

Για εσένα του δεύτερου, η Νέα Σελήνη και έκλειψη του μήνα, αναμορφώνει την καθημερινότητά σου, της δίνει ένα αισιόδοξο τόνο και σε βοηθά να επικοινωνήσεις εκ νέου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Είναι πολύ πιθανό ωστόσο και το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα!

Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από τον σύντροφό σου, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο απόστασης ή ακόμα και ρήξης, ειδικότερα εσείς που γεννηθήκατε στις 17, 18, 19 Ιουνίου.

Τα ζώδια που συναντάς: Ζυγός, Λέων. Τοξότης Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρ’ όλη την πίεση που σας ασκεί ο Κρόνος, ο Αύγουστος σας δίνει την ευκαιρία ενός διαλείμματος και σας προτρέπει να το ρίξετε έξω και να περάσετε καλά!

Η εύνοια του ορθόδρομου Δία σας εξασφαλίζει και καλή ψυχολογία, αλλά και την αποκατάσταση μιας σχέσης που σας έχει ταλαιπωρήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, που ήδη βρίσκεστε σε φάση αναθεωρήσεων, τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε ή να συζητήσετε θέματα που αφορούν την σχέση σας και να την θέσετε, εάν το θέλετε, σε μια νέα βάση.

Για εσάς του δεύτερου, θα λέγαμε πως η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορεί να έχετε πολλαπλά οφέλη! Κυρίως όμως, σας δίνεται η ευκαιρία είτε να αποκαταστήσετε οριστικά μια σχέση από το παρελθόν σας ή να κάνετε μια νέα σημαντική ερωτική γνωριμία ακόμα και στις διακοπές σας.

Για τους Καρκίνους του τρίτου, από τις 13 Αυγούστου και μετά και έως τις 10 Σεπτεμβρίου, καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί με τον σύντροφο σας, μια και θα αναμοχλευτούν πολλά θέματα του παρελθόντος, που μπορεί να προκαλέσουν ισχυρούς τριγμούς στη σχέση σας.

Ζώδια που συναντάς: Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύες. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΛΕΩΝ

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας, κατά τη διάρκεια του οποίου έρχονται στην επιφάνεια τα θέματα της ερωτικής σας ζωής και όχι μόνο! Σαφώς βρίσκεστε σε μια φάση πλήρους αναθεώρησης πολλών γεγονότων και καταστάσεων της ζωής σας και αυτό σας κάνει να μην είστε και στην πιο ήρεμη φάση σας. Το πέρασμα όμως της Αφροδίτης στον Ζυγό, από τις 7 Αυγούστου και μετά, υπόσχεται βελτίωση στα θέματα της καθημερινότητας σας και σας δίνει την ευκαιρία για εξόδους, διασκέδαση, προσκλήσεις ή διακοπές. Φυσικά και η έκλειψη στο ζώδιο σας ανανεώνει κατά πολύ και τα θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή και όχι μόνο...

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, με τον Άρη να κινείται απέναντί σας, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα ήσυχο καλοκαίρι. Το αντίθετο μάλιστα! Πολύ συχνά θα νοιώσετε να προκαλείστε από τις απαιτήσεις του συντρόφου σας και αυτό θα οδηγήσει, σε πολλές περιπτώσεις, σε έναν ισχυρό κλονισμό της ερωτικής σας ζωής. Παράλληλα, όμως , εσείς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια σημαντική γνωριμία, που φαίνεται να σας ενθουσιάζει.

Για τους Λέοντες του δεύτερου και με την Έκλειψη να φωτίζει τη δική σας ζωδιακή περιοχή και με την συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε, εάν το επιθυμείτε, και πάλι την θέση σας στη ζωή ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει. Φυσικά και οι νέες γνωριμίες είναι σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Για εσάς του τρίτου, δεν αποκλείεται να ζήσετε ένα απρόσμενο καλοκαιρινό έρωτα, που όμως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις συναισθηματικές επενδύσεις, γιατί μπορεί να έχει πολύ πάθος αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα έχει διάρκεια, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί 19.20.21 Αυγούστου)

Ζώδια που συναντάς: Δίδυμοι, Τοξότες. Ιχθύες, Σκορπιοί. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε μια ερωτική φάση, το νοιώθετε και μέσα σας, το εκπέμπετε και γύρω σας, παρόλο που πολλές φορές δεν βλέπετε ξεκάθαρα όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Αυτόν το μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε μια νέα βάση μια σχέση από το παρελθόν σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 18 του μήνα κι έτσι βρίσκεστε σε μια φάση πιο εσωστρεφή. Νιώθετε την ανάγκη να επεξεργαστείτε διεξοδικά τα θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Είναι η στιγμή να ζητήσετε μια ειλικρινή συγνώμη, να πείτε το “σ’ αγαπώ” που δεν ξεστομίσατε όταν έπρεπε και να διορθώσετε κάθε λάθος που ίσως να σας έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις υπερβολές! Φροντίστε να ζυγίσετε καλά τα πράγματα πριν κάνετε την όποια κίνηση.

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, η Πανσέληνος στις 26 Αυγούστου ίσως σε βοηθήσει να κλείσεις επιτυχώς μια σχέση σου από το παρελθόν, πιθανώς και με ένα πρόσωπο που έχετε διαφορά ηλικίας. Σου δίνει μια καλή ευκαιρία για επανασύνδεση ή για την εξέλιξη μια σχέσης σου.

Για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, το σίγουρο είναι πως έχεις πολλά να περιμένεις. Ένα καλό ξεκαθάρισμα και μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά μια σχέση σου, να ξαναδείς ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου ή ακόμη να κάνεις μια νέα εντυπωσιακή γνωριμία.

Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, ο Άρης κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω από τις 13 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Στο διάστημα αυτό μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα ευκαιρία με ένα πρόσωπο που νοιώθεις την ανάγκη να ξαναφέρεις στη ζωή σου.

Ζώδια που συναντάς: Αιγόκερως, Ταύρος, Σκορπιός, Ιχθύες. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο σημαντικό γεγονός του μήνα για εσένα είναι πως υποδέχεσαι τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη στις 7 του μηνός. Αυτό σημαίνει βελτίωση σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου και ιδιαίτερα των πιο προσωπικών! Νέα δεδομένα και γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο και σε βοηθούν να ζήσεις τον ρυθμό του καλοκαιριού. Είναι όμως και η έκλειψη του Αυγούστου που σε βοηθά να ζήσεις πιο έντονα, πιο συναρπαστικά, να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες και να γνωρίσεις νέα, πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα που ανανεώνουν το κλίμα της καθημερινότητας σου! Ναι, είναι ο μήνας που σου δίνει ένα καλό διάλλειμα και σε κάνει να ζήσεις έτσι όπως ένα Ζυγός επιθυμεί: Με πολύ κόσμο γύρω του!

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, είναι μια παρά πολύ σημαντική περίοδος, αφού η ευκαιρία που περίμενες για να ξαναδείς και να συζητήσεις με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, κι εσύ δεν έχεις παρά να την αδράξεις. Αν όχι τώρα, τότε πότε? Φυσικά και η κοινωνική ζωή ανανεώνεται και βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη ματιά, πιο φωτεινή και σαφώς πιο αισιόδοξη! Και οι νέες γνωριμίες είναι πάντα καλοδεχούμενες, ασχέτως με το που θα καταλήξουν! Καλοκαίρι είναι!

Για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, ο Αύγουστος είναι ένα… παράθυρο στο φώς! Η έκλειψη του μήνα σε προσκαλεί σε μια γιορτή όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν! Κόσμος πάει κι έρχεται (το καλύτερό σου!). Πρώην, νυν, καινούργια πρόσωπα, κι εσύ στην μέση να το απολαμβάνεις! Είναι όλο δικό σου, γι’ αυτό φρόντισε να το χαρείς! Και αν θέλεις να το παρακάνεις, κι αυτό επιτρέπεται!

Για εσένα Ζυγέ του τρίτου δεκαημέρου, ομολογουμένως θα χρειαστείς μια σχετική ψυχραιμία από τις 13 του μήνα έως τις 10 Σεπτεμβρίου, όπου ο Άρης επιστρέφει στον Αιγόκερω και μαζί του επιστρέφουν τα νεύρα, η ένταση, το “δεν ξέρω τι μου φταίει γιατί μου φταίνε όλα”! Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου βάλε μπροστά τα μεγάλα μέσα, δηλαδή την προσφιλή σου τακτική “δεν ακούω ότι δεν θέλω να ακούσω“ και είμαι στον κόσμο μου, γιατί τα πράγματα προβλέπονται δύσκολα… Πιθανώς να εμφανιστεί και ένας απαιτητικός πρώην, που καθόλου δεν είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις.. Το νου σου!

Ζώδια που συναντάς: Λέων, Δίδυμοι, Αιγόκερος, Υδροχόος. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν εξελίξεις! Ο μήνας του Αυγούστου σου δίνει πολλούς λόγους να δεις τα πράγματα διαφορετικά, να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου εμφανίζονται! Φυσικά ο κύκλος αυτός αφορά και τους πρώην σου, αλλά και τα καινούργια πρόσωπα που εμφανίζονται στο προσκήνιο και που σίγουρα θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου! Έχεις την εύνοια του Δία, που σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μια σχέση που είχες στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αλλά όχι της καρδιάς σου… Η έκλειψη του Αυγούστου σου ανοίγει τις πόρτες για να ξεφαντώσεις. Είναι η ευκαιρία σου να διασκεδάσεις, να μιλήσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να το ρίξεις έξω όπως και αν το επιλέξεις…. Και βέβαια είναι ένα μήνας που μπορείς να ζήσεις έντονα και με πάθος τον έρωτά σου! Σκορπιός είσαι….

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, φαίνεται πως η ανάγκη σου είναι να στραφείς στο παρελθόν σου και να προσκαλέσεις ένα πρόσωπο που καιρό τώρα τυραννά την καρδιά και το μυαλό σου… Είναι η ώρα να κάνεις την κίνηση σου! Τα καλά νέα είναι ότι έχεις πολλούς λόγους να περιμένεις πως και το άλλο πρόσωπο θα σου απλώσει το χέρι… Αλλά και το νέο πρόσωπο που σου χτυπά την πόρτα, καθόλου αδιάφορο δεν είναι! Η Πανσέληνος του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις μια σχέση από το παρελθόν ή να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο που είσαστε σε απόσταση.

Για εσένα, του δεύτερου δεκαημέρου, σου έχω τα καλύτερα… Δεν έχεις παρά να αφεθείς στην καλή σου τύχη! Τόσο ο Δίας όσο και η έκλειψη του Αύγουστου, σου δίνουν την ευκαιρία πέρα από όλα τ’ άλλα να αγνοήσεις τις προκλήσεις και να πας εκεί που η καρδιά σου χαμογελά! Το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 19, είναι υπόσχεση πως οι μέρες και οι νύχτες του Αυγούστου θα έχουν άλλο χρώμα…

Για εσένα του τρίτου, η επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω από τις 13 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, σε ωθεί να ανοίξεις μια πόρτα που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, χωρίς όμως μέχρι τώρα να το έχεις τολμήσει, με αποτέλεσμα η σχέση να είναι σε εκκρεμότητα… Πού ξέρεις; Μπορεί αυτή να είναι η ευκαιρία που περίμενες…

Ζώδια που συναντάς: Καρκίνος, Αιγόκερως, Λέων, Ιχθύες. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος, σαφώς είναι ένας καλύτερος μήνας, από τους προηγούμενους! Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο μέσα σου και γύρω σου και σιγά, σιγά βλέπεις τα πράγματα με μια πιο αντικειμενική οπτική. Η περίοδος αυτή έρχεται να φέρει ένα κλίμα ανανέωσης, όχι μόνο στη ψυχή σου και στη διάθεση σου, αλλά και στις σχέσεις σου, που φαίνεται πως κινούνται σε ένα καλύτερο κλίμα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, από τις 7 Αυγούστου και μετά συντελεί σε αυτό κι έτσι ενισχύεις την κοινωνική ζωή, τις παρέες, αλλά και τις φιλίες σου. Όμως και η έκλειψη είναι πολύ υποστηρικτή σε εσένα και σου ανοίγει έναν κύκλο όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ίσως αυτός να είναι ο μήνας των διακοπών σου, ίσως πάλι όχι. Το σίγουρο, όμως, είναι πως το καλοκαίρι αυτό φέρνει μαζί του έρωτες, παλιούς και καινούργιους. Έτσι, είναι πολύ πιθανό στις διακοπές σου να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που φαίνεται πως σου κινεί έντονα το ενδιαφέρον. Ζήσε και κάνε ότι σε ευχαριστεί, όμως θα έχεις μια τάση να υπερβάλλεις, που καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ελέγξεις.

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια πρόσκληση από ένα φιλικό πρόσωπο, αλλά να υπάρξει και μια είδηση από ένα πρόσωπο του παρελθόντος σου, που φαίνεται πως έχει την διάθεση να σε κερδίσει ξανά. Ωστόσο, καλό είναι να κρατήσεις μια στάση αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσεις και τις δικές σου διαθέσεις απέναντι του. Η Πανσέληνος του μήνα μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία για μια ουσιαστική συζήτηση που θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, είτε με τον σύντροφο σου, είτε με πρόσωπα από το παρελθόν σου.

Για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, το κλίμα του μήνα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό. Φυσικά και επανέρχονται πρόσωπα από το παρελθόν σου! Είναι στο χέρι σου το κατά πόσο θα τους δώσεις χώρο στη ζωή σου ή όχι. Το σίγουρο είναι πως θα έχεις τις ευκαιρίες που περίμενες και όχι μόνο! Η έκλειψη του Αυγούστου σε πριμοδοτεί με έξτρα τύχη, που μπορεί να αφορά το παρελθόν. Ταυτόχρονα, θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις νέες ερωτικές γνωριμίες που θα κάνεις κατά τη διάρκεια των διακοπών σου και να ζήσεις έντονα και συναρπαστικά!

Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, ο μήνας μέχρι τις 23 σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις καλά και να ευχαριστηθείς ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις μια σχέση που το προηγούμενο διάστημα μπορεί να σε ταλαιπώρησε. Όμως την περίοδο αυτή, και ιδιαίτερα εσύ της 17, 18, 19 Δεκεμβρίου, είσαι σε μια φάση που περνάς αρκετή εσωτερική και εξωτερική ένταση. Κυρίως αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, φαίνεται πως το κλίμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο το διάστημα αυτό. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα το μετανιώσεις και μην γίνεσαι απόλυτος και απαιτητικός με τον σύντροφο σου. Τώρα χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία.

Ζώδια που συναντάς: Λέων, Ζυγός, Κριός, Δίδυμοι. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ναι, νοιώθεις έντονο ερωτισμό αυτόν το μήνα και την ανάγκη να μοιραστείς στιγμές με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου. Ο Αύγουστος, όμως, εκτός από τον ερωτικό τόνο που φέρνει για εσένα, συνοδεύεται από αρκετά διλλήματα και αρκετές αμφιβολίες που σε προβληματίζουν σε τέτοιο βαθμό, ώστε πιθανώς σε μπλοκάρουν και δεν σε αφήνουν να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού ενισχύει την αρμονία στον χώρο του σπιτιού, και ευνοεί κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις, που βοηθούν να διατηρήσεις την ισορροπία με τον σύντροφο σου. Να θυμάσαι, ωστόσο, πως και η έκλειψη αυτή σου δημιουργεί αρκετούς προβληματισμούς και άγχη. Κατά συνέπεια, τώρα είναι σαφώς προτιμότερο να επεξεργαστείς μόνο τις καταστάσεις και κυρίως ότι αφορά τις σχέσεις σου και να αποφύγεις να πάρεις θέση ή αποφάσεις.

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να έχεις αρκετά θέματα προς επεξεργασία το μήνα αυτόν, όμως το σημαντικό είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Είναι πολύ πιθανό να γυρίσεις σε μια σχέση από το παρελθόν, όπου και θα μπορέσεις να συζητήσεις επί της ουσίας για θέματα που σας έχουν απομακρύνει και να βρείτε ένα νέο κοινό σημείο που σας ενώνει. Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μια ξαφνική, απροσδόκητη γνωριμία με πολύ έντονα χαρακτηριστικά. Σημαντική είναι η Πανσέληνος του μήνα, που θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο καθαρά σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, να ξεκαθαρίσεις και να τακτοποιήσεις καταστάσεις.

Για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, είναι ένας μήνας που ζεις με την καρδιά και με το συναίσθημα σου. Ο ερωτισμός σου είναι πολύ έντονος και ελκύεις πρόσωπα με τα οποία φαίνεται να μοιράζεσαι στιγμές που έχουν έντονα ερωτικό χαρακτήρα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επιστροφές από το παρελθόν, που η μεταξύ σας σχέση έχει έντονα ερωτικά χαρακτηριστικά. Φίλοι είναι κοντά σου και η κοινωνική ζωή είναι πολύ έντονη. Επίσης, είναι πιθανή και μια νέα γνωριμία από τον φιλικό κύκλο.

Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, με τον Άρη να επιστρέφει στην δική σου ζωδιακή περιοχή στις 13 Αυγούστου και να μένει σε αυτή τη θέση ως τις 10 Σεπτεμβρίου, σε κάνει ορμητικό και παρορμητικό σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, που περνούν από πολύ έντονες διακυμάνσεις όλο αυτό το διάστημα. Καλό είναι να αποφεύγεις να γίνεσαι σκληρός και επικριτικός, γιατί μπορεί να οδηγηθείς και σε ρήξεις!

Ζώδια που συναντάς: Λέων, Ταύρος, Παρθένος. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σαφώς και έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στο καλοκαίρι αυτό, μια και τόσο οι εκλείψεις όσο και Άρης πυροδοτούν ένα έντονο σκηνικό στην ζωή και την καθημερινότητα σου, που όμως χρειάζεται ειδική διαχείριση. Ναι, μπορεί να νοιώσεις πως είναι δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες σου, αλλά να θυμάσαι πως πολλά πράγματα εξαρτώνται από εσένα και τον τρόπο που τα χειρίζεσαι. Μεγάλη βοήθεια σου προσφέρει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού από τις 7 Αυγούστου και μετά, που έρχεται να ανανεώσει την κοινωνική σου ζωή, να σου δώσει την ευκαιρία να πας ένα ταξίδι, να διασκεδάσεις, να βρεθείς με πρόσωπα που αγαπάς και, γιατί όχι, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Άκρως υποστηρικτική είναι και η θέση του Δία, που δίνει έμφαση στην κοινωνική δράση και τις νέες γνωριμίες. Η έκλειψη, απέναντι σου, φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου και σου δίνει μια νέα ευκαιρία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός σε κάνει να επιστρέφεις σε μια σχέση του παρελθόντος, όμως χρειάζεται πολύ προσοχή στην προσέγγιση που θα κάνεις, αφού και εσύ, ενδεχομένως, να είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός και να μην είναι εύκολο να βρείτε ένα σημείο αναφοράς στη σχέση σας. Ταυτόχρονα, η πανσέληνος του μήνα σε φορτίζει, γι’ αυτό χρειάζεται ειδικός χειρισμός για να μπορέσεις να γίνεις αποτελεσματικός ως προς το αποτέλεσμα που επιδιώκεις.

Για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, ο μήνας αυτός σου δίνει πολλούς λόγους να εκτονωθείς και να περάσεις καλά, να ξανασμίξεις με μια σχέση σου από τα παλιά και να μιλήσεις ειλικρινά, χωρίς εγωισμούς, για να μπορέσεις να την κερδίσεις. Είναι επίσης πολύ πιθανή και μια νέα γνωριμία, που φαίνεται να είναι και πολλά υποσχόμενη. Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι σε καλεί να το ζήσεις και να το ευχαριστηθείς!

Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, το κλίμα φαίνεσαι να είναι πιο ήπιο και σου δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθείς ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις. Εσύ που γεννήθηκες 15, 16 ή 17 Φεβρουαρίου, μπορεί να νοιώσεις πολύ πιο έντονη την ανάγκη της ελευθερίας και ανεξαρτησίας σου και αυτός είναι ο λόγος που θα αντιδράς πολύ σε ότι σε καταπιέζει το διάστημα αυτό. Προσοχή, όμως, επειδή μπορεί να υπάρξουν ρήξεις.

Ζώδια που συναντάς: Ζυγός, Λέων, Σκορπιός. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας αυτός έχει ένα μεικτό χαρακτήρα. Από τη μια έχει πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις και από την άλλη σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες και διαλλείματα χαράς αλλά και ευκαιριών. Κι ενώ η έκλειψη σου ανοίγει ένα κύκλο με υποχρεώσεις και προβλήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα ή τη δουλειά σου που ομολογουμένως σε ζορίζουν αρκετά, από την άλλη μεριά η παρουσία του ορθόδρομου Δία σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις καλά σε ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις. Να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και, γιατί όχι, να ερωτευτείς. Το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα σε ωθεί στο να ζήσεις δυνατές ερωτικές εμπειρίες που θα σε ανανεώσουν! Υπάρχουν λοιπόν ευκαιρίες προς αξιοποίηση και από την επαναφορά πρόσωπων από το παρελθόν σου, άρα, εσύ αποφασίζεις, αφού... διαλέγεις και παίρνεις!

Για εσένα του πρώτου δεκαημέρου, μια σχέση η οποία μπορεί να κινείται σε ένα πιο παρασκηνιακό κλίμα, φαίνεται να επανέρχεται με διάθεση να τα ξαναβρείτε. Ίσως ακόμα να υπάρξει και μια νέα σχέση που να έχει τέτοια έντονα χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση, νοιώθεις έντονα ερωτική διάθεση που την μοιράζεσαι, δημιουργώντας ένα ερωτικό κλίμα στο καλοκαίρι σου. Πάντως, προσοχή στις συναισθηματικές επενδύσεις, αφού συχνά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται... Προσοχή και στο παρασκήνιο! Η Πανσέληνος του Αύγουστου βοηθά στην αποκατάσταση των ισορροπιών και προσφέρεται για ειλικρινείς συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, το κλίμα σε πολλές περιπτώσεις θα μοιάζει ιδανικό για να ερωτευτείς, να φλερτάρεις ή να ξανασμίξεις με το ταίρι σου. Θα έχεις και τις υποχρεώσεις και το τρέξιμο που σου φορτώνει η έκλειψη, παράλληλα όμως θα έχεις και πολλούς λόγους να είσαι καλά σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή κι αυτό είναι το σημαντικό!

Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, η επιστροφή του Άρη στον Αιγόκερω από τις 13 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτέμβριου θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ένα σημαντικό βήμα σε μια σχέση φιλική ή ερωτική που νοιώθεις την ανάγκη να αποκαταστήσεις. Κοντά στην έκλειψη, εσύ που έχεις γεννηθεί 14, 15, 16 Μαρτίου μπορεί να ζήσεις έντονα ερωτικές ημέρες με τον σύντροφό σου ή να έχεις μια ρομαντική ερωτική ιστορία με ένα νέο πρόσωπο.

Ζώδια που συναντάς: Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Σκορπιός. Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που θα ακούσει με προσοχή το θέμα που σε απασχολεί και μέσα από την αστρολογία και τον προσωπικό σου χάρτη θα σπεύσει να σου βρει τη λύση! Είναι η καλύτερη και το αποδεικνύει κάθε μέρα! Μπορείς να μιλήσεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν αυτές τις ημέρες το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-08-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι