blank
 
blank

Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια εργασιακά θέματα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.

 
Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια εργασιακά θέματα. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Άρης στην Παρθένο

Στις 15 Οκτωβρίου και ώρα 14:05, πραγματοποιείται η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου. Ο Άρης θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου και το διάστημα αυτό θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την ανεργία, την εργατική τάξη, τις στρατιωτικές δυνάμεις, την υγεία και την διατροφή.
 
Παρόλο που θα υπάρξουν ανακατατάξεις και αλλαγές στους συγκεκριμένους τομείς, ο Άρης κατά την διάρκεια της πορείας του από αυτό το ζώδιο, θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές όψεις, γεγονός που μπορεί να σημάνει μια βελτίωση στις συνθήκες διαβίωσης. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα, που σχηματίζεται στις 20 Οκτωβρίου και που μπορεί να κρύβει παγίδες, διατροφικά σκάνδαλα, μολύνσεις και απογοητεύσεις σε επαγγελματικά θέματα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Άρη στην Παρθένο

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα από τη συγκεκριμένη διέλευση του Άρη είναι οι Ταύροι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί. Αντίθετα, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες, καλό θα είναι να προσέχουν τις σχέσεις τους, τουλάχιστον μέχρι τις 21/10.

Ο Άρης στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στις 15 Οκτωβρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα πρέπει να αφοσιωθείς περισσότερο στα επαγγελματικά σου καθήκοντα και να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να προλάβεις και να αποφύγεις τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να οργανώσεις το πρόγραμμά σου, έτσι που να σου μένει ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σου και την ψυχαγωγία σου, ώστε να μην καταβληθείς ψυχολογικά. Τα σπορ και η γυμναστική μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην καλή φυσική σου κατάσταση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος του Άρη στην Παρθένο και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 15 Οκτωβρίου, σε απαλλάσσει από ένα μεγάλο άγχος που είχες το τελευταίο διάστημα. Μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου, η ζωή σου θα γίνει πιο «εύκολη» και επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις την δημιουργικότητά σου προς όφελός σου. Ο έρωτας, η χαρά, τα παιδιά ή οτιδήποτε σου προκαλεί ευχαρίστηση, θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου και αν είσαι ελεύθερος, θα δημιουργήσεις μια σημαντική σχέση. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφό σου, μπορεί αυτό το διάστημα να περάσει σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα να συλλάβεις το πρώτο σου παιδί. Επιτυχία αναμένεται και στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης περνάει στις 15 Οκτωβρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο για σένα, αφού ο Άρης θα σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σου, θα έχεις όμως την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κάποια οικογενειακά προβλήματα με μεγαλύτερη ωριμότητα και να κάνεις σημαντικές αλλαγές στο οικιακό σου περιβάλλον. Παρόλο που μπορεί να υπάρξουν έντονες διαφωνίες, η ικανότητά σου να συζητάς και να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων, θα σε βοηθήσει να βρεις τη χρυσή τομή, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις μερικές υποχωρήσεις. Αν υπάρχουν ηλικιωμένα πρόσωπα που έχουν ανάγκη από την παρουσία σου, καλό θα είναι να σταθείς πιο κοντά τους αυτό το διάστημα. Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 15 Οκτωβρίου ο Άρης εγκαταλείπει τον τομέα των οικονομικών σου και περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να προσεγγίσεις με μεγαλύτερη ευκολία τους γύρω σου και να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα, θα προσεγγίσει επίσης και θαυμαστές του αντίθετου φύλου, που θα θελήσουν να δημιουργήσουν μια σοβαρή σχέση μαζί σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις το πιο κατάλληλο άτομο για σένα και να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου ή και να κάνετε κάποια σύντομα ταξίδια μαζί. Εύνοια αναμένεται και από το συγγενικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, στις 15 Οκτωβρίου ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σου και περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό, τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα σταθερό εισόδημα. Παρά το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσεις αρκετά σκαμπανεβάσματα, θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου χωρίς μεγάλες απώλειες, ενώ αν εντείνεις τις προσπάθειές σου, ίσως εξασφαλίσεις και μια νέα πηγή εσόδων. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η συναισθηματική σου ασφάλεια, γι’ αυτό αν έχεις ήδη μια σχέση, θα φροντίσεις να βρεις τρόπους να δεθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος ίσως επιδιώξεις την δημιουργία μιας σχέσης με ένα άτομο που σε πολιορκεί. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κόκκινος πλανήτης Άρης περνάει στο δικό σου ζώδιο στις 15 Οκτωβρίου. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό να είσαι περισσότερο δραστήριος και πρόθυμος να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα δώσουν μια ώθηση στη ζωή σου. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να προκύψουν αρκετές αντιξοότητες, φαίνεσαι αποφασισμένος να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα προκύψει. Έτσι μπορείς να πετύχεις σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μέχρι και τις 21/10, γιατί υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείς ή να απογοητεύσεις τον σύντροφό σου, χωρίς σοβαρό λόγο. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν μέχρι και τις 21/10, ώστε να αποφύγεις πιθανές «παγίδες». Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, στις 15 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Η συγκεκριμένη διέλευση, μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία σου, αφού ο Άρης θα σε πιέσει να κάνεις έναν απολογισμό ζωής και να εντοπίσεις τα θετικά και τα αρνητικά των μέχρι τώρα πράξεών σου. Παρόλο που δεν πρέπει να μετανιώνεις για τίποτα, ίσως είναι καλό σε περιπτώσεις που έχεις φταίξει να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αν μάλιστα πρόκειται για ένα μεγάλο έρωτα που διέλυσες σε μια στιγμή αντίδρασης, δεν χάνεις τίποτα να τον επαναπροσεγγίσεις και να παραδεχτείς το λάθος σου. Δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, η όψη αυτή θα σε επηρεάσει περισσότερο στον ερωτικό τομέα, γι’ αυτό αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει μια νέα γνωριμία αυτό το διάστημα, καλό θα είναι όμως να βεβαιωθείς ότι δεν είναι παράνομη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνάει στις 15 Οκτωβρίου στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Το συγκεκριμένο διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλούς στόχους που σχετίζονται με την καριέρα σου και τις φιλοδοξίες σου καθώς επίσης και να συμμετάσχεις σε κοινωνικές και κοσμικές εκδηλώσεις που θα σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ίσως σε μια τέτοια εκδήλωση γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σε σημαδέψει και ξεκινήσεις μια μακροχρόνια σχέση με προοπτικές. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και στο φιλικό σου περιβάλλον και ίσως βρείτε περισσότερο χρόνο για ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Τέλος, αν αναζητάς μια νέα εργασία, αυτό το διάστημα μπορείς να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η είσοδος του Άρη στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 15 Οκτωβρίου, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου που θα βρίσκεται εκεί, ίσως αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες, παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς και να κατακτήσεις με το σπαθί σου, ό,τι ακριβώς σου αξίζει. Μια προαγωγή ή ακόμα και μια νέα επαγγελματική πρόταση, θα αυξήσουν το κύρος σου και θα σου ανοίξουν τον δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Εκείνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις σου και τα ταλέντα σου, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην αισθηματική σου ζωή, όπου μια σοβαρή σχέση μπορεί τώρα να επισημοποιηθεί ή αν είσαι ελεύθερος να δημιουργήσεις μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 15 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό αναμένεται πολύ θετικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να εκπληρώσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αν μέσα στους στόχους σου συμπεριλαμβάνεται η έναρξη ενός νέου κύκλου σπουδών ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ίσως είναι η καλύτερη περίοδος για να το πραγματοποιήσεις. Ακόμα και αν σκέφτεσαι την πιθανότητα της μόνιμης εγκατάστασης σε μια άλλη χώρα, οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Τέλος, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή ένας νέος έρωτας, μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 15 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια διέλευση που θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σένα, καθώς θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικονομικές υποχρεώσεις, στις οποίες αδυνατείς να ανταποκριθείς και οι οποίες χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Όσο δύσκολο κι αν είναι, θα πρέπει τώρα να κάνεις μια νέα ρύθμιση και να βάλεις ένα πρόγραμμα, το οποίο θα ακολουθήσεις κατά γράμμα, ώστε να απεγκλωβιστείς από το αδιέξοδο. Αντίθετα, η ερωτική σου ζωή το συγκεκριμένο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα φλογερή και φαίνεσαι διατεθειμένος να ενδώσεις σε πολλούς πειρασμούς. Ωστόσο, αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια διέλευση που μπορεί να απειλήσει τις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς ο Άρης φημίζεται για τις πολεμοχαρείς τάσεις του. Το γεγονός επίσης ότι θα σχηματίσει αντίθεση με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα στις 20, μπορεί να σημάνει πραγματικό κίνδυνο, αν δεν μπορέσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου που μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και από ασήμαντη αφορμή. Καλό θα είναι λοιπόν το συγκεκριμένο διάστημα, να προσπαθήσεις να κατανοήσεις περισσότερο τον σύντροφό σου, και να μην αφήσεις να μπουν ανάμεσά σας αμφιβολίες και καχυποψίες που μπορεί να δηλητηριάσουν την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός στις νέες γνωριμίες τουλάχιστον μέχρι τις 21 του μήνα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-10-2013 00:00:00