blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 13 ως 19/3/2017.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 13 ως 19/3/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 13 ως 19 Μαρτίου 2017, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 13 ως 19/3/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Κριέ, με τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιό σου και τη Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό, θα αναζητήσεις την περιπέτεια, άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό. Η Σελήνη στον Τοξότη θα απελευθερώσει τον έντονο ερωτισμό σου. Θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου, μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο, με κατάληξη που ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στην Παρθένο και τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σου, θα το κριτικάρεις αυστηρά το ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως να νιώσεις πως πιέζεσαι μέσα στο δεσμό σου, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανεξαρτησία, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπής θα είσαι στην υπερβολή, το νου σου να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις αντιδραστικές. Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις, για τυχόν αρνητικά σου σχόλια. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Ταύρε, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριό, το νου σου στις λεκτικές αντιπαραθέσεις και κόντρες, καλό θα είναι να μην αποπάρεις το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα έχεις πρόταση επανασύνδεσης, ωστόσο ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο δε θα σε βοηθήσει να πάρεις άμεση απόφαση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, ακόλουθα την καρδιά σου, εξωτερίκευσε το πάθος σου, ωστόσο προσοχή στις απαιτήσεις που θα έχεις.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριό και λίγο αργότερα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, η στάση σου θα είναι ερωτική και απελευθερωμένη, θα φέρεις μέσα στη σχέση σου έντονο ερωτισμό και προσκολλημένη αγάπη. Από την πλευρά σου δε θα λείψουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, θα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις στη δέσμευση. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Δίδυμε, η Πανσέληνος στην Παρθένο και ο Ερμής στον Κριό θα ανανεώσουν τις επικοινωνιακές σου διαθέσεις, κοινωνική θα είναι η στάση σου, κουβέντα θα πιάσεις με καινούργια πρόσωπα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό ενδέχεται να επαναφέρει στη ζωή σου το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, είναι πολύ πιθανό να απορρίψεις την πρόταση επανασύνδεσης και να βγεις ραντεβού με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στην Παρθένο και τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό, ανάγκη σου θα είναι να τακτοποιήσεις υποθέσεις και ζητήματα που σου προκαλούν ανασφάλεια ή συναισθηματική αβεβαιότητα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό και τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο, προσοχή σε τάσεις ζήλειας, ίσως να μην καταφέρεις να ελέγξεις την κτητικότητά σου. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη σού φέρνει εποικοδομητικά ξεκαθαρίσματα. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με την Πανσέληνο στην Παρθένο και λίγο αργότερα με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, θα αποκτήσεις σταθερή σχέση, το πρώην ταίρι σου επανέρχεται στη ζωή σου. Με τον Ερμή στον Κριό απρόοπτο τηλεφώνημα θα λάβεις, θα ακολουθήσουν επαφές που θα φέρουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σε ραντεβού θα ακουστεί πρόταση επανένωσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σου η περεταίρω εξέλιξη. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επανασυνδεθείς, αυτή τη φορά η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική.

Σε σχέση: Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε αποτρέψει από επιπολαιότητες, ο ερχομός του Ερμή στον Κριό θα σου δημιουργήσει τη διάθεση να συζητήσεις, να αναλύσεις και να εξηγήσεις, προκειμένου να βρεθεί ο σωστός τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου ταίρι. Στα μέσα της εβδομάδας, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Σκορπιό, έντονες θα είναι οι ερωτικές σου διαθέσεις, θα καταφέρεις να προσκολλήσεις επάνω σου το πρόσωπο που αγαπάς. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Με την Πανσέληνο στην Παρθένο μάλλον θα αναθεωρήσεις τις επιθυμίες και τις βλέψεις σου, σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό θα στραφείς προς την αναζήτηση σταθερής σχέσης. Στις 15 του μήνα ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα, το άτομο που θα τραβήξει το ερωτικό σου ενδιαφέρον θα εντυπωσιαστεί από το στυλ σου. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα ενθουσιαστείς, θα ερωτευτείς, θα κινηθείς αυθόρμητα.

Σε σχέση: Φίλε μου Λέοντα, με την Πανσέληνο στην Παρθένο και τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριό, δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την ερωτική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και δεσμευτικές υποσχέσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στις ερωτικές στιγμές. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Παρθένε, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριό και τη Σελήνη στον Ζυγό, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις και να κερδίσεις το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Καταφθάνουν αισιόδοξες πληροφορίες, θα μάθεις για καταστάσεις που δε γνώριζες, ο άμεσος και σωστός σου χειρισμός θα οδηγήσουν τις εξελίξεις σε επανασύνδεση. Με τη Σελήνη στον Τοξότη, δυναμική και αποφασιστική θα είναι η δράση σου, θα βρουν στόχο οι ενέργειές σου.

Σε σχέση: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και λίγο αργότερα τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό, βελτιώνονται οι συνθήκες μέσα στη σχέση σου, δε θα υπάρξουν κοντραρίσματα, έρχεται ισορροπία, ηρεμία και συνεννόηση. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, η αισθαντικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο να εισχωρήσεις στην καρδιά και στη σκέψη του προσώπου που αγαπάς. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα σας βρει αγκαλιά, να ξεκινάτε καινούργια όνειρα και σχέδια. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Η Πανσέληνος στην Παρθένο και στη συνεχεία ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσουν να το εμπιστευτείς το καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Αυτή τη φόρα η νέα γνωριμία που θα προκύψει, θα έχει δημιουργική κατάληξη. Θα βρεθείς σε συνομιλία με πρόσωπο που θα το νιώσεις γοητευτικό και ταιριαστό. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, παίρνεις απόφαση να προχωρήσεις σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, θα τολμήσεις να εκδηλώσεις την έλξη σου.

Σε σχέση: Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, θα τα πεις στο ταίρι σου έξω από τα δόντια, θα απαιτήσεις ξεκαθαρίσματα άμεσα και ουσιαστικά. Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ώριμα, θα είσαι σε θέση να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό ίσως να προκαλέσεις μια μικρή συναισθηματική έκρηξη, έλξη και πάθος θα κάνουν την εμφάνιση τους. Οι καταστάσεις και οι δοκιμασίες θα σε πείσουν πως ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου υπάρχουν αισθήματα, που δύσκολα μπορούν να αλλοιωθούν. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Σκόρπιε, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριό και τη Σελήνη στο ζώδιό σου, φλέρταρε με αυθορμητισμό, ακολούθα τη διαίσθησή σου, η εβδομάδα σου θα κλείσει με καινούργια γνωριμία. Θα σου ανοίξει την κουβέντα ένα ελκυστικό πρόσωπο, βασίσου στο ένστικτό σου, θα είναι σωστός οδηγός. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα ενδυναμώσει τη διάθεσή σου για νέες ερωτικές περιπέτειες. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη ανανεώνεσαι συναισθηματικά και ερωτικά.

Σε σχέση: Η Πανσέληνος της Παρθένου επικριτική θα κάνει τη στάση σου ως προς το ταίρι σου, το νου σου να μην κολλήσεις στις λεπτομέρειες και χάσεις την ουσία. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, ζήλειες και καχυποψίες θα σε οδηγήσουν σε παθιασμένες ενέργειες, με κατάληξη τις έντονες συναισθηματικές δονήσεις. Τίποτα δε θα καταφέρει να φθείρει τα αισθήματά σας, στο κλείσιμο της εβδομάδας η Σελήνη στον Τοξότη θα καταλαγιάσει την ένταση, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ταξιδάκι αναζωογόνησης. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Τοξότη, με τον Ερμή στον Κριό, τη Σελήνη στον Σκορπιό και λίγο αργότερα την εμφάνισή της στο ζώδιό σου, θα στοχεύσεις στη νέα γνωριμία και όντως θα βρεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Θα ερωτευτείς και θα προχωρήσεις χωρίς ενδοιασμούς, ωστόσο καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις αν σε ενδιαφέρει ένας περιστασιακός έρωτας ή αν επιθυμείς ένα σταθερό δεσμό. Σε συμβουλεύω να κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια, απόφυγε την υπερβολή και τις επιπολαιότητες.

Σε σχέση: Ένταση και πάθος θα έχει η στάση σου, το πέρασμα της Σελήνης από τον Σκορπιό στο ζώδιό σου, θα απελευθερώσει τον ερωτισμό σου. Μέσα στην εβδομάδα, με το ταίρι σου θα ζήσεις θερμές στιγμές έντονου ερωτισμού, βασική σου επιθυμία θα είναι να δώσεις καινούργιο νόημα στη σχέση σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, αισθήματα έλξης και αγάπης θα ωθήσουν εσένα και το ταίρι σου να πάρετε αποφάσεις ανατρεπτικές και απολύτως θετικές. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Φίλε μου Αιγόκερε, με την Πανσέληνο στην Παρθένο και τον Ερμή να εμφανίζεται στον Κριό, κοινωνική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, οι συγκυρίες θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργια πρόσωπα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς ερωτικά, ένα συγκεκριμένο, ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, καταφθάνει γνωριμία που ουσιαστικά θα σου δώσει τη δυνατότητα να διαγράψεις τα παλιά.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό συγκατάβαση θα δείξεις στο ταίρι σου, θα αναζητήσεις συναισθηματική ηρεμία και θα την έχεις. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Κριό θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες περί δεσμεύσεων ή συγκατοίκησης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη, ένα συγκεκριμένο και ευχάριστο γεγονός θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις σε σταθερό και μακροχρόνιο μέλλον, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για οριστικές αποφάσεις. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον Ερμή να έρχεται στον Κριό και τη Σελήνη στον Σκορπιό, θα το ερωτευτείς το πρόσωπο που με γοητευτικό τρόπο θα σε προσεγγίσει. Τα λόγια που θα ακούσεις θα χτυπήσουν τις ερωτικές σου χορδές, αυτό που θα οδηγεί τις ενέργειες σου θα είναι η σεξουαλικότητά σου, το ζητούμενό σου θα είναι η έλξη και ο έντονος ερωτισμός. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, συνειδητοποιημένα θα βγεις στον δρόμο της ερωτικής περιπέτειας, η εβδομάδα σου θα είναι έντονη και ερωτική.

Σε σχέση: Φίλε μου Υδροχόε, με την Σελήνη στον Σκορπιό, τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα το ζηλέψεις το ταίρι σου και μάλιστα με τρόπο που θα ξεφύγει από τα όρια της λογικής συμπεριφοράς. Πάθος και καχυποψία θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, προσοχή να μην πέσεις σε λάθη, που θα απορρέουν από σεξουαλική κτητικότητα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ένα γεγονός θα σε ωθήσει σε εκκεντρικές και ασυνήθιστες πράξεις. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Με την εμφάνιση του Ερμή στον Κριό, με αποφασιστικό τρόπο θα σε πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο, θα ανταποκριθείς χωρίς αναστολές. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, νέος έρωτας θα ξεκινήσει στη ζωή σου, παίρνεις απόφαση να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα σου. Διατήρησε την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και την αισιοδοξία σου, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, η κατάληξη θα είναι θετική.

Σε σχέση: Ο Ερμής στον Κριό και ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα σε ωθήσουν σε ασυνήθιστες πράξεις, ίσως να νιώσεις πως το ταίρι σου αδυνατεί να υποστηρίξει τις επιθυμίες σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη, οι σκέψεις και οι φαντασιώσεις σου θα αρχίσουν να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια. Προς το τέλος της εβδομάδας, με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, τα λόγια σου θα είναι συγκαταβατικά, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου. Θέλεις αλάνθαστη προσωπική πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή; Μη ψάχνεις αλλού! Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr έχουν τις απαντήσεις! Κάλεσε 14788 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2017 14:00:00