blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 23 ως 29/1/2017.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 23 ως 29/1/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 23 ως 29 Ιανουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους, την εβδομάδα 23 ως 29/1/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Στην αρχή της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Τοξότη, θα νιώσεις την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου τη στασιμότητα, στόχος σου θα είναι η καινούργια γνωριμία. Σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις τις προσεγγίσεις σου, το αποτέλεσα θα είναι ενθαρρυντικό. Πριν κλείσει το εφταήμερο, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει δίπλα σου ένα ιδιαιτέρως συμπαθητικό και γοητευτικό πρόσωπο, θα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις στις επαφές σου ερωτική έκταση.

Σε σχέση: Ζωηρή και κάπως επαναστατική θα είναι η στάση σου. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και λίγο αργότερα με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, θα θελήσεις να εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας, ίσως να νιώσεις πως δε σε ικανοποιούν οι συνθήκες της σχέσης σου. Καλό θα είναι να οριοθετήσεις την παρορμητικότητά σου, η εμφάνιση του Άρη στον Κριό θα σε ωθήσει σε τολμηρές και ριζοσπαστικές ενέργειες. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ανατρεπτικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και αργότερα με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα φλερτάρεις, θα σε πολιορκήσουν, θα υπάρξουν γεγονότα και ανοίγματα, που θα σου δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσεις σταθερό ταίρι στη ζωή σου. Ο Άρης στον Κριό δυναμική θα κάνει τη στάση σου, θα καταφέρεις να προσελκύσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου. Ετοιμάσου για ερχομό καινούργιου έρωτα, θα ζήσεις έντονα αισθήματα αμοιβαίας έλξης!

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για παιχνίδια και περιπέτειες, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα εμφανιστούν ανησυχίες και ανασφάλειες, προσοχή σε σκηνές ζήλειας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και η εμφάνιση του Άρη στον Κριό, θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στη στάση σου, από την μια θα αναζητάς την ασφάλεια της αγάπης, από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου, το νου σου να μην μπερδέψεις το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθεροι: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ερωτικό πρόσωπο απ’ το παρελθόν, τηλεφωνική συνομιλία θα φέρει αναστατώσεις και σκέψεις. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ενδεχομένως να μη σου επιτρέψει να γυρίσεις πίσω στα παλιά, θα σε απομακρύνει από λάθη και παγίδες. Με τον ερχομό του Άρη στον Κριό θα θελήσεις να ξεφύγεις από αποτυχημένες επαφές ή σχέσεις, δυναμικές θα είναι οι αποφάσεις σου.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και λίγο αργότερα στον Αιγόκερω, θα βάλεις στόχους, ωστόσο η στάση σου ενδεχομένως να είναι κάθετη και αντιδραστική. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη στον Κριό, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία με το ταίρι σου, καλό θα είναι στα λόγια σου να αποφύγεις τις επικίνδυνες και αιχμηρές λέξεις. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σου φέρει ενθουσιασμό, θα σου δώσει την ευκαιρία να τονώσεις τα ερωτικά αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις και να επιτύχεις, ρίξε τα ερωτικά σου βέλη, θα βρουν στόχο. Είτε ενδιαφέρεσαι για επανασύνδεση είτε για νέα γνωριμία, πέρασε σε οργανωμένες πράξεις, με σιγουριά σου λέω πως δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Εσύ που θέλεις να ξεφύγεις από το παρελθόν, θα την κάνεις την νέα γνωριμία, η Σελήνη στον Υδροχόο και ο ερχομός του Άρη στον Κριό δε θα σε αφήσουν να αδρανήσεις, σε συμβουλεύω να ρισκάρεις, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση: Αν έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου, θα τα βρείτε και θα ηρεμήσει η ψυχολογία σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα δυναμώσει τη διαίσθησή σου, η διορατικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, κλείνουν αρνητικά ζητήματα. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω εσύ και το ταίρι σου θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις, θα προχωρήσετε τη σχέση σας επάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σου φέρει ευχάριστες προτάσεις!

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Στις αρχές της εβδομάδας ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε ωθήσει να αναζητήσεις το διαφορετικό και το καινούργιο, που θα μπορέσει να αλλάξει τη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως για να βγεις από την ερωτική στασιμότητα ή μοναχικότητα, θα πρέπει να διαγράψεις τα παλιά και να κυνηγήσεις τα καινούργια. Με τον Άρη στον Κριό θα πάρεις την απόφαση να δράσεις, εκδηλώσου άφοβα, δε θα υπάρξει καμία απόρριψη.

Σε σχέση: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη και λίγο αργότερα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα δημιουργήσει μια μεγάλη μεταστροφή στη σκέψη και στη δράση σου, αλλάζεις αποφάσεις, τώρα θα προχωρήσεις το δεσμό σου ένα βήμα πιο μπροστά. Με τον ερχομό του Άρη στον Κριό, επιθυμία σου θα είναι να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς στο ταίρι σου, το νου σου να μη φέρεις εντάσεις. Θα καταφέρεις να διατηρείς τον έλεγχο της σχέσης σου, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, δε θα δυσκολευτείς να ερωτευτείς, αυτή τη φορά θα αφήσεις ελεύθερα τα αισθήματά σου. Ελκυστικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα εκδηλωθείς χωρίς ενδοιασμούς. Με τον Άρη στον Κριό θα τολμήσεις να προχωρήσεις σε μια έντονη σχέση πάθους, σε διαβεβαιώνω πως αυτός ο δεσμός δε θα είναι περαστικός.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για περιπέτειες, για ποίκιλα και για αλλαγές. Σε περίπτωση που διατηρείς μια συμβιβαστική σχέση, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και ο Άρης στον Κριό θα σε ωθήσουν σε ανατροπές. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα ενδυναμώσει την αισιοδοξία σου, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, η ανάγκη σου για ελευθερία ίσως να φέρει μπερδέματα μέσα στη σχέση σου.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σου ανοίξουν τα φτερά. Τώρα θα δώσεις τέλος στις παλιές, κακές ερωτικές ιστορίες, θα αναζητήσεις το καινούργιο, θα διεκδικήσεις το διαφορετικό. Ο Άρης στον Κριό τολμηρή θα κάνει τη δράση σου, η απόφασή σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα σου ανοίξει προοπτική νέας σχέσης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ευχάριστο ερωτικό γεγονός!

Σε σχέση: Αλλαγές θα επιδιώξεις μέσα στη σχέση σου. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα αντισταθείς στη στασιμότητα, θα επαναστατήσεις, με στόχο να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα ανανεώσει τις επιθυμίες σου, δεν αποκλείεται να πάρεις ριζικές αποφάσεις σε θέματα περί δεσμεύσεων. Στο τέλος του εξαημέρου, με την εμφάνιση του Άρη στον Κριό, ανοίγεται καινούργιος κύκλος στην ερωτική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα η στάση σου θα είναι συναισθηματική, η αντίληψή σου κοφτερή. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ψάξεις, να αναζητήσεις και να κυνηγήσεις. Θα το βρεις το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό, διακριτικό και ελκυστικό. Με τον ερχομό του Άρη στον Κριό, θα κατακτήσεις το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρό σου.

Σε σχέση: Αν είσαι πολύ καιρό σε σταθερή σχέση, η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω και λίγο αργότερα η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να σοβαρέψεις την πορεία του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς το ενδεχόμενο της δέσμευσης, οι πράξεις σου θα είναι άμεσες, θερμή συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα αποτελέσει το πρώτο βήμα με κατεύθυνση την επισημοποίηση. Η εμφάνιση του Άρη στον Κριό θα σε βοηθήσει να κινηθείς δυναμικά, ωστόσο απόφυγε τις πιεστικές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον ζώδιό σου και λίγο αργότερα με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις, να τερματίσεις και να ανακτήσεις. Κλείνεις παλιά αποτυχημένη σχέση, απομακρύνεις πρόσωπο που το βρίσκεις πληκτικό και εστιάζεις την προσοχή σου στο ελκυστικό άτομο που εντελώς τυχαία θα σου πιάσει την κουβέντα. Θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα, ο βαθμός γοητείας σας θα είναι ο ίδιος, πριν κλείσει η εβδομάδα ξεκινάς καινούργια ερωτική πορεία!

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη στο Κριό, προσοχή στις εξάρσεις και στις επαναστατικές τάσεις, καλό θα είναι να οριοθετήσεις την παρορμητικότητά σου. Τοποθέτησε τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις σου σε συνετά, εφικτά πλαίσια, σε συμβουλεύω να διεκδικήσεις, αλλά με μετρό και όχι με υπερβολές. Ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου υπάρχει αγάπη και εμπιστοσύνη, προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με καινούργιο πρόσωπο, ικανό να διαφοροποιήσει τα δεδομένα σου. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα το βρεις το πρόσωπο που θα σε αναζωογονήσει. Εντυπωσιακό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, με όμορφο τρόπο θα σε προσεγγίσει, αν δεν καμουφλάρεις την έλξη που θα νιώσεις, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείς σε ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης.

Σε σχέση: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σου, μια χαρά θα κυλήσει η εβδομάδα σου, μετά τις 25 του μήνα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικής εξέλιξης. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα τονώσει τα ερωτικά αισθήματα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, θα ενισχύσει τους συναισθηματικούς σας δεσμούς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση του Άρη στον Κριό, στη δυναμική πρόταση που θα κάνεις θα λάβεις θετική απάντηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη και λίγο αργότερα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, επαναστατική θα είναι η διάθεσή σου, θα νιώσεις την ανάγκη να τα αλλάξεις όλα. Σε περίπτωση που λάβεις πρόταση για επανασύνδεση, η απάντησή σου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αρνητική. Ο Άρης στον Κριό θα σε βοηθήσει να φρενάρεις την αρνητική πορεία που πήρε η ερωτική σου ζωή, ξεχνάς το παρελθόν, διαγράφεις τα παλιά και βγαίνεις ραντεβού με ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και τον Άρη στον Κριό, η στάση σου θα είναι αντιδραστική και αποφασιστική, δεν αποκλείεται να φουντώσεις τελικά τα πνεύματα. Για να μην κλονίσεις τα θεμέλια της σχέσης σου, σε συμβουλεύω να αφήσεις τις ευέξαπτες παρορμητικότητες και να κινηθείς μεθοδικά. Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, εστίασε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, δώσε σημασία στα πραγματικά αισθήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Την ανανέωση θα αναζητήσεις και ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να τη βρεις. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, τολμηρές οι διαθέσεις σου, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δε θα σε αφήσει να αντισταθείς στην έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα σε εξιτάρει γοητευτικό άτομο, η προσπάθειά σου να κερδίσεις το ενδιαφέρον του θα πιάσει τόπο. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα ετοιμάζεσαι για προσωπικό ραντεβού!

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον Τοξότη και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, απόφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, θα ελλοχεύει κίνδυνος εντάσεων και απογοητεύσεων. Με τον Άρη στον Κριό, στις συζητήσεις με το ταίρι σου θα υπάρξει ένταση, αδιαλλαξία και πεισματικές αντιδράσεις. Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθησή σου, ωστόσο η παρορμητικότητά σου ενδέχεται να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Το νου σου να μην πάρεις αποφάσεις, για τις οποίες λίγο αργότερα αλλάξεις γνώμη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-01-2017 15:00:00