blank
 
blank

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 6 ως 12/2/2017.

 
Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 6 ως 12/2/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 2.3  Ψήφοι: 3
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά σου, την εβδομάδα 6 ως 12 Φεβρουαρίου 2017, από την αστρολόγο Φαίδρα Μάρκου.

Sponsored Links

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους, την εβδομάδα 6 ως 12/2/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, θα αναζητήσεις ζωντάνια και ανανέωση, ενδέχεται να ερωτευτείς πρόσωπο, που ίσως στην αρχή τουλάχιστον, να μην στοχεύσεις στο σταθερό δεσμό. Με τον Ερμή στον Υδροχόο θα εστιάσεις στον έντονο ερωτισμό που θα σου προκαλέσει, θα επικεντρωθείς στο παρόν και όχι στο μέλλον. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό, θα σε βοηθήσει να ζήσεις τις συναρπαστικές στιγμές που αναζητάς, ωστόσο με τη Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα διαφοροποιηθούν οι αρχικές σου βλέψεις.

Σε σχέση: Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο, ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Στις 7 του μήνα ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας προσφέρει ένα ήρεμο τριήμερο, όμως προσοχή στις 11 του μήνα. Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα, κάτι καινούργιο και διαφορετικό θα ξεπροβάλει στη σκέψη σου, θα αλλάξουν οι επιθυμίες σου. Σε περίπτωση που νιώσεις πιεστική τη σχέση σου, θα κάνεις αποφασιστικά το μεγάλο βήμα να αλλάξεις τα δεδομένα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, του Ερμή στον Υδροχόο και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να κυνηγήσεις οτιδήποτε θα είναι ικανό να σε συναρπάσει και τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, θα σου δώσουν την ανάλογη ευκαιρία. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή, θερμή κουβέντα θα ανοίξεις μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ρομαντικό. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα καταφέρεις να ερωτευτείς και να ορίσεις καινούργια ερωτική πορεία.

Σε σχέση: Ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να λύσεις τις τυχόν διαφορές με το ταίρι σου, η ευγλωττία και η εξυπνάδα σου θα βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Η Σελήνη στον Λέοντα και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή, θα σε εφοδιάσουν με σεξουαλικότητα και ταπεραμέντο, καταφθάνουν θερμές ερωτικές στιγμές. Εσύ που σου αρέσουν οι περιπέτειες ενώ διατηρείς σταθερή σχέση, το νου σου να μη δημιουργήσεις αντιζηλίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και λίγο αργότερα με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, καταφθάνει νέα γνωριμία που δεν αποκλείεται να πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα. Θα γνωριστείς με πρόσωπο, που από την αρχή θα κλέψει την καρδιά σου, θα μονοπωλήσει τη σκέψη σου. Με αυτό το άτομο θα αναγκαστείς να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς αναζητάς και πού στοχεύεις. Η Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα φέρει εκπλήξεις, οι ανατροπές θα είναι ευχάριστες.

Σε σχέση: Αρχές της εβδομάδας, με την Σελήνη στο ζώδιό σου, θα εμφανιστεί κάπως διχασμένη η σκέψη και η στάση σου. Από τη μια θα θελήσεις σταθερότητα, από την άλλη θα αναζητήσεις την περιπέτεια, το νου σου να μη φέρεις μπερδέματα μέσα στη σχέση σου. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή θα σε ωθήσει σε αναλυτικές ερωτικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις. Στο τέλος της εβδομάδας, με τη Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα, θα αναιρέσεις κάποιες απόψεις σου, θα βγάλεις στη επιφάνεια κρυμμένες σου επιθυμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Θα σε ενθουσιάσουν οι εξελίξεις, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου και λίγο μετά στον Λέοντα, θα επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση, θα είσαι σε θέση να τραβήξεις τα βλέμματα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή θερμή κουβέντα θα ανοίξεις. Το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου, θα τολμήσει να σου φανερώσει το ενδιαφέρον του, η μεταξύ σας έλξη θα είναι έντονη και αμοιβαία.

Σε σχέση: Συναισθηματική ηρεμία και ερωτική αρμονία θα σου φέρει η Σελήνη στο ζώδιό σου, εσύ και το ταίρι σου θα ζήσετε θερμές στιγμές χωρίς εντάσεις και ανταγωνισμούς. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή δε θα λείψουν οι αναζωογονητικές εξομολογήσεις ή υποσχέσεις, σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή η σχέση σου είναι κάπως χαλαρή, από τις 11 του μήνα με την Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα υπάρξουν ευχάριστες και ανατρεπτικές αλλαγές, ο δεσμός σου θα σταθεροποιηθεί.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Με την εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σου, βασική σου επιθυμία θα είναι να εντυπωσιάσεις, τόσο με τα λόγια σου, όσο και με την εξωτερική σου εμφάνιση. Θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, πολλά άτομα θα σε προσέξουν, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το παρουσιαστικό σου θα είναι γοητευτικό, η νέα γνωριμία θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου, στο χέρι σου θα είναι η περεταίρω εξέλιξη.

Σε σχέση: Με την Σελήνη στους Διδύμους και στις 9 του μήνα στον Λέοντα, ζωηρή θα είναι η στάση σου, στόχος σου θα είναι να επιβληθείς και να κυριαρχήσεις, δε θα λείψουν οι μικροεντάσεις. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή, ο ρομαντισμός σου θα κάνει ειρηνική τη διάθεσή σου, θα ηρεμήσουν τα πνεύματα, θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο να κάνεις το ταίρι σου να προσκολληθεί επάνω σου. Στο τέλος της εβδομάδας, με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, εσώψυχες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, ετοιμάσου για συναισθηματικές αποκαλύψεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Αρχές της εβδομάδας η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους, θα αναζητήσεις καινούργια γνωριμία, η γοητεία σου θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέα ερωτική σχέση. Θα βρεις το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους, το μεταξύ σας ενδιαφέρον θα έχει κατάληξη το προσωπικό ραντεβού. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό απελευθερωμένη θα κάνει τη στάση σου, η Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις το δυναμισμό και τον κρυμμένο σου ερωτισμό.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους και τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο, με τις προτάσεις σου θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, η θερμή ερωτική σου στάση θα αναζωπυρώσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα σοβαρότητα θα φέρει στον τρόπο σκέψης σου, ευνοϊκά συμβάντα θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την πορεία του δεσμού σου. Εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό, δεν αποκλείεται να θελήσεις να προχωρήσεις σε επισημοποιήσεις.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον Ερμή στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή, η εβδομάδα σου θα κλείσει με καινούργια γνωριμία. Στη διάρκεια του επταημέρου θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις που θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν, θα σε βγάλουν από την ερωτική στασιμότητα. Τα τυχαία συμβάντα θα σε φέρουν αντικριστά με πρόσωπο, που η συνομιλία σας θα πάρει ερωτική έκταση. Η αμοιβαία σας έλξη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να βρεθείτε εσείς οι δυο σε προσωπικό βραδινό ραντεβού!

Σε σχέση: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή και λίγο αργότερα με τη Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα, εξομολογητικά λόγια θα ακούσεις από το ταίρι σου, θα ανοίξετε τις καρδιές σας, θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες, τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις. Σου δίνω τη συμβουλή να πιστέψεις και να εμπιστευτείς, ό,τι ακούσεις θα είναι αλήθεια, σε περίπτωση χωρισμού έρχεται επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και την εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο, ζωτικότητα θα σε χαρακτηρίζει. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό, δυναμική θα κάνει τη δράση σου. Η γοητεία σου, η προσιτή σου στάση και η θετική ελκυστική σου αύρα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου, που καλό θα είναι να μην αδιαφορήσεις μπροστά στα όμορφα λόγια που θα σου πει. Θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ό,τι σου φανερώσει θα το πιστεύει, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμού.

Σε σχέση: Στην αρχή της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, ίσως να είναι κάπως αντιφατική η στάση σου. Το ταίρι σου θα δυσκολευτεί να κατανοήσει τι ακριβώς αναζητάς, ωστόσο στις 7 του μήνα με τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο, τα πράγματα θα είναι πολύ καλυτέρα, θα βρείτε τη σωστή επικοινωνιακή δίοδο. Λίγο αργότερα, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή, θα θελήσεις να βγάλεις στην επιφάνεια την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, άμεση ανταπόκριση θα βρεις από το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό του Ερμή στον Υδροχόο, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σε φλερτάρει, θερμά λόγια θα ακούσεις, οι φιλοφρονήσεις του θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα, με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν θα συναντηθείς, θα αποκαλυφθούν κρυμμένες καταστάσεις, ουσιαστικά θα λυθούν απορίες σχετικά με θέματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις επανασύνδεσης, στο χέρι σου θα είναι αν θα προχωρήσεις με καινούργια γνωριμία ή αν θα επιστρέψεις στα παλιά.

Σε σχέση: Θερμές και αισθησιακές στιγμές θα ζήσεις μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο, την εμφάνιση της Σελήνης στον Λέοντα και την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή, η στάση σου θα είναι ερωτική, ρομαντική και ανέμελη. Σε περίπτωση τσακωμού ή ακόμα και χωρισμού, θα τα βρεις με το ταίρι σου, θα γίνουν επαφές που θα καταλήξουν σε συναισθηματική ένωση. Η Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, θα οργανώσεις την ερωτική σου σχέση, τώρα θα βάλεις πρόγραμμα για ουσιαστικές αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Η εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο, ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα, καθώς και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό, δυναμική θα κάνουν τη στάση σου, αυτή τη φορά θα είσαι σε θέση να προσεγγίσεις και να επιτύχεις. Το γοητευτικό πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσεις μαζί του, θα καταφέρεις να το κερδίσεις. Ο αυθορμητισμός στη συμπεριφορά σου και η ελκυστικότητα που θα έχει το στυλ σου, θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σε οδηγήσουν σε προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση: Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή, θα σε βοηθήσουν να εναντιωθείς στη στασιμότητα ή στη ρουτίνα, τώρα θα αναζητήσεις ανανέωση, ποικιλία και ζωτικότητα. Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα, κάποια ψεματάκια θα αποκαλυφθούν, ωστόσο τίποτα το αρνητικό δεν πρόκειται να συμβεί. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από τις προσωπικές σου αυταπάτες, τώρα θα συνειδητοποιήσεις και αναλόγως θα πράξεις. Εσύ, με δικές σου κινήσεις και αποφάσεις, θα φέρεις δημιουργικές αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Με τον ερχομό του Ερμή στο ζώδιό σου και λίγο αργότερα με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή, το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σου τηλεφωνήσει, θα στοχεύσει στην επανασύνδεση. Σου δίνω τη συμβουλή να δεχτείς την πρόταση για ραντεβού, θα σου πει ευθέως τι ακριβώς θέλει και τι νιώθει. Αν ακόμα έχεις αισθήματα γι’ αυτό το άτομο, κινήσου δραστικά, μην καμουφλάρεις αυτό που νιώθεις και επιθυμείς. Αν αφήσεις περιθώριο δεύτερης ευκαιρίας, να ξέρεις πως η επανένωσή σας δε θα έχει απογοητευτική κατάληξη.

Σε σχέση: Με την εμφάνιση του Ερμή στο ζώδιό σου, ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, εξομολογήσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα εσωτερικοί προβληματισμοί θα κάνουν την εμφάνισή τους, υποσυνείδητα ψυχολογικά συμπλέγματα θα σου δημιουργήσουν φοβίες, ίσως να βγει στην επιφάνεια η σκοτεινή πλευρά της σκέψης σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις και ζήλειες, το ταίρι σου σε αγαπάει, σου δίνω τη συμβουλή να επικεντρωθείς στον ερωτισμό που θα σου εκδηλώσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σου μέσα στην εβδομάδα, στο ξεκίνημά της με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και την εμφάνιση του Ερμή στον Υδροχόο, θα αφήσεις στην άκρη τυχόν αναστολές, θα πάρεις την απόφαση να φλερτάρεις ένα καινούργιο άτομο ή να διεκδικήσεις πρόσωπο από το παρελθόν. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η ανάγκη σου για περιπέτεια θα σε ωθήσει σε τολμηρή δράση. Η Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα θα φέρει ανατροπές στον τρόπο σκέψης σου.

Σε σχέση: Στην αρχή της εβδομάδας ίσως να νιώσεις πως κάποιες καταστάσεις σε πιέζουν, ωστόσο στην πορεία, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο, θα ηρεμήσεις και θα εστιάσεις στην ασφάλεια που σου προσφέρει ο δεσμός σου. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή, ρομαντική θα είναι η διάθεσή σου, θα χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση και συγκαταβατικότητα. Στο κλείσιμο του επταημέρου, με τη Σεληνιακή έκλειψη του Λέοντα, προσοχή στις εκκεντρικές ιδέες που θα κατεβάσει ο νους σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-02-2017 14:00:00