blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Προσοχή ...τα όνειρα κρύβουν παγίδες!

 
Τα άστρα την Πέμπτη. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Προσοχή ...τα όνειρα κρύβουν παγίδες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σήμερα η Αφροδίτη, πλανήτης της ομορφιάς, της αρμονίας, της κοινωνικότητας και της αγάπης, έρχεται να συναντήσει τον πλανήτη των ονείρων, των  ψευδαισθήσεων και του… χάους, τον Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων!

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Δύσκολη συνάντηση, γεμάτη κρυφές παγίδες, όμοια με την βόλτα σ’ ένα τροπικό, σκιερό και ανήλιαγο δάσος, γεμάτο πυκνή και καταπράσινη βλάστηση, πυκνή τόσο, που δεν σε αφήνει να δεις τι κρύβεται στο επόμενο βήμα σου… Νοιώθεις όμορφα που βρίσκεσαι εκεί, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να σκεφτείς τους κινδύνους που κρύβονται παραδίπλα… Σε μαγεύει ό,τι βλέπεις γύρω σου, η πάχνη, η ομίχλη του δάσους κάνουν τα πάντα να φαίνονται μαγικά! Το τι θα συναντήσεις όμως στο επόμενο βήμα σου, αν δηλαδή θα είναι άλλο ένα υπέροχο τοπίο ή μια επικίνδυνη παγίδα, αυτό μάλλον ούτε το ξέρεις ούτε και μπορείς να το προβλέψεις!
 
Συγγενείς οι ποιότητες των δύο πλανητών. Η Αφροδίτη αναζητά την χαρά, την αρμονία, κι ο Ποσειδώνας με τη σειρά του την ευτυχία και το όνειρο. Σε μια ‘‘υγιή’’ ένωση θα δώσουν μια εξυψωμένη φαντασία, ιδεαλισμό, αυτόν που μπορεί να προάγει το άτομο σε ανώτερες σφαίρες, να το βγάλει έξω απ το συνηθισμένο μέτρο, να το αναβαθμίσει μέσα από την όποια δημιουργία επιλέξει να εκφραστεί!
 
Από την άλλη μεριά, επειδή ακριβώς η όψη προσφέρει την πλήρη έλλειψη μέτρου, είναι εύκολο να κατρακυλήσει το άτομο στα επικίνδυνα μονοπάτια της εξαπάτησης τόσο αυτού προς τους άλλους, όσο και των άλλων προς αυτόν, καθώς επίσης και σε μια απραξία, η οποία έχει τις ρίζες της στην τάση της φυγής του από την πραγματικότητα. Καταχρήσεις κάθε είδους (αλκοόλ, ουσίες, σεξ) βρίσκονται μπροστά, έτοιμες πάντα να ‘‘ρουφήξουν’’ κυριολεκτικά κάθε έναν που έχει την τάση να αφεθεί στα πάθη του, με την κίνητρο την εξιδανίκευση ή την υπεραναπλήρωση των αναγκών του…
 
Οικονομικά ζητήματα σήμερα (αλλά και τις επόμενες ημέρες) χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Φροντίστε να είστε πλήρως κατατοπισμένοι και ενήμεροι για ό,τι παρουσιάζεται μπροστά σας, είτε με την μορφή ευκαιρίας είτε με την μορφή προβλήματος. Ο κίνδυνος και στις δύο περιπτώσεις είναι υπαρκτός και μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικές απώλειες!
 
Και βέβαια, αυτό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με την όψη αυτή, δεν είναι άλλο από τον Έρωτα… Εδώ, η ανάγκη να βιώσουμε το διαφορετικό, αυτό που θέλει η καρδιά και η ψυχή, αυτό που έχουμε ονειρευτεί χιλιάδες φόρες, θα ντύσει με τα δικά του χρώματα το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντι μας, αδιαφορώντας για το ποιος είναι πραγματικά… το μόνο που ζητά η ψυχή είναι να ονειρευτεί το ιδανικό, αυτό που θα την κάνει να ‘‘νοιώσει’’ βαθιά. Πολλοί ιδεατοί έρωτες γεννιούνται κάτω από αυτήν την όψη, έρωτες που θα μείνουν μόνο στο μυαλό και συχνά θα κάνουν το άτομο να υποφέρει χωρίς λόγο, μόνο και μόνο από αυτό που έχει κατασκευάσει… Ή θα οδηγήσει σε ατελείωτες απογοητεύσεις και δάκρυα, όταν συνειδητοποιήσουμε πως το ‘‘κατασκεύασμα’’ ήταν μόνο δικό μας…
 
Βεβαίως, το ρομάντζο πλανιέται στον αέρα, χορεύει τριγύρω μας και κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά, προσκαλώντας την να παραδοθεί χωρίς όρους, χωρίς όρια, μόνη και γυμνή, με μόνο το πέπλο της επιθυμίας να την σκεπάζει… Ωστόσο, έρωτας χωρίς φαντασία, χωρίς υπερβολή, χωρίς ονειροπόληση, χωρίς εκείνες τις υπερβάσεις που τον κάνουν να είναι διαφορετικός, μοναδικός, ουράνιος, τι έρωτας μπορεί να είναι;… Οι απαντήσεις, δικές σας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Ιχθείς, Σκορπιοί και Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, οι ευκαιρίες θα σας δοθούν… Αξιοποιήστε τις, χωρίς όμως να φεύγετε από την πραγματικότητα…
 
Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου προσοχή σε ό,τι εμφανίζεται μπροστά σας και φαίνεται ιδανικό… Μην παρασύρεστε και μην επενδύετε σε πρόσωπα και καταστάσεις, είναι εύκολο να απογοητευτείτε…
 
Επίσης και όσοι έχουν γενέθλια όψη Ποσειδώνα-Αφροδίτης καλό είναι να προσέχουν πολύ τις ημέρες αυτές, τα άτομα που έρχονται κοντά του ή τις καταστάσεις που τους εμφανίζονται, γιατί μπορεί να είναι άκρως παραπλανητικές!
 
Μην ξεχνάτε πως κάθε άτομο στην αστρολογία είναι μοναδικό! Διαβάστε λοιπόν τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να δείτε τις προσωπικές προβλέψεις σας. Για όποιο προσωπικό θέμα σας απασχολεί, οι αστρολόγοι μας σας δίνουν μια άμεση απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Να περνάτε όλοι καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-02-2013 00:00:00