blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 4 μέχρι 7 Ιουνίου 2018 με τον Ερμή σε σύνοδο με Ήλιο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 4 μέχρι 7 Ιουνίου 2018 με τον Ερμή σε σύνοδο με Ήλιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 4 μέχρι 7 Ιουνίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες, από τον Ερμή σε σύνοδο με Ήλιο και τις άλλες όψεις πλανητών. Το βέβαιο είναι ότι μπορεί να ακούσουμε και να πούμε πολλά αυτή την εβδομάδα, όμως ότι για ότι συζητάμε ή μαθαίνουμε χρειάζεται να κρατάμε... μικρό καλάθι!

Οι αστρολογικές όψεις του Ερμή μέχρι 7 Ιουνίου

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ερμής, με δύο όψεις που σχηματίζει την Τρίτη και την Πέμπτη, μας καλεί να είμαστε ιδιαίτερα συγκρατημένοι σε ότι ακούμε ή με ότι αναλαμβάνουμε ή δεσμευόμαστε.

Ο Ερμής σε σύνοδο με Ήλιο

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή, αρχικά μας επιτρέπει μια μεγαλύτερη ευκολία στο λόγο και στην έκφραση.

Πάσης φύσεως συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις κινούνται σε ένα ευχάριστο κλίμα και μπορεί να αποδώσουν θετικές εξελίξεις. Ωστόσο, καλό είναι, να είμαστε μετρημένοι σε αυτά που λέμε, κυρίως αν δεν είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να τα υποστηρίξουμε. Επίσης τις πληροφορίες που λαμβάνουμε να τις φιλτράρουμε διπλά και τριπλά πριν τις εμπιστευτούμε, γιατί παράλληλα ο Ερμής σχηματίζει και μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στην ημέρα της Πέμπτης.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Είναι πολύ εύκολο στις ημέρες αυτές να προκληθούν κάθε είδους παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, επειδή άλλα θα λες εσύ και άλλα θα καταλαβαίνουν οι γύρω σου! Είναι πολύ εύκολο να πέσεις θύμα παρεξήγησης κι έτσι να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Επίσης, είναι εύκολο κάτω από την επιρροή της όψης αυτής να υπάρξουν και αποκαλύψεις μυστικών, τα οποία δεν είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις. Κυριαρχεί ένα κλίμα ασάφειας και βέβαια είναι πολύ εύκολο να πεις ή να σου πουν ψέματα. Κι επειδή το... κουτσομπολιό δίνει και παίρνει, καλό είναι να μείνεις έξω από τέτοιες καταστάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος.

Πως οι όψεις του Ερμή επηρεάζουν το ζώδιο σου

Κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους ,Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαήμερου, έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεθείς αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική ή στην επαγγελματική σου ζωή, συνεπώς καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από ότι νοιώθεις πως σε δυσκολεύει. Κυρίως απέφυγε να οριστικοποιήσεις καταστάσεις, συμφωνίες ή να υπογράψεις έγγραφα, γιατί μπορεί τελικά να ανακαλύψεις πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα συμφώνησες.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα επηρεάζει τις σχέσεις

Παράλληλα, την Τρίτη, έχουμε άλλη μια σημαντική όψη, που έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά της ερωτικής ζωής. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζοντας όχι μόνο τις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σχέσεις.

Είναι πιθανό να νοιώσεις πως υπάρχουν γύρω σου πρόσωπα που λειτουργούν με υπόγειο και ύπουλο τρόπο και προσπαθούν να επηρεάσουν το έργο σου. Κυρίως, όμως, εκείνη που επηρεάζεται είναι η προσωπική σου ζωή και η σχέση σου με τον σύντροφό σου.

Έτσι, είτε εσύ, είτε και ο αγαπημένος/η σου, ίσως λειτουργήσετε με περισσότερο εριστικό τρόπο. Ίσως ακόμη έρθουν στην επιφάνεια θέματα ή προβλήματα του παρελθόντος που δεν εκτονώθηκαν και που τώρα επιστρέφουν δριμύτερα. Το σημαντικό είναι να μην δυναμιτίζονται τέτοιες συμπεριφορές και να αποφύγεις εκδηλώσεις ζήλιας η εριστικότητας, που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην σχέση σου. Ιδιαίτερα για τους Κριούς Ζυγούς Καρκίνους και Αιγόκερους που έχουν τον ήλιο τους κοντά στην 20η μοίρα των ζωδίων, οι ημέρες αυτές χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για τις σχέσεις τους, αφού μπορεί να υπάρξουν ακόμα και ρήξεις από κακώς εκφρασμένα συναισθήματα ζήλειες και πάθη!

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με Ήλιο

Επιπρόσθετα, την Πέμπτη 7 Ιουνίου, έχουμε ακόμα μια εμφάνιση του Ποσειδώνα σε τετράγωνο με τον Ήλιο αυτή τη φορά. Δημιουργεί αρχικά ένα υποτονικό κλίμα, που μας κάνει να νοιώθουμε κουρασμένοι, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Καλό είναι, λοιπόν, να μην αναλαμβάνουμε εργασίες που απαιτούν σωματική κούραση, αλλά και γενικότερα πρακτικά θέματα, επειδή δεν είναι εύκολο να τις διεκπεραιώσουμε.

Επίσης, είναι σημαντικό να εστιάσουμε στη ρεαλιστική οπτική της καθημερινότητας και να αποφύγουμε να εμπιστευτούμε τα σενάρια του μυαλού μας, που εύκολα θα μας οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις και συνεπώς σε λάθος κινήσεις.

Κυρίως να αποφύγουμε να δίνουμε στα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις απ ότι πραγματικά έχουν.

Από την όψη αυτή επηρεάζονται κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Καλό είναι να αποφύγετε να μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις. Η αντικειμενική κρίση σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη και κακοτοπιές. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι