blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Μια επικίνδυνη συνάντηση... σε θολά νερά!

 
Τα άστρα σήμερα. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Μια επικίνδυνη συνάντηση... σε θολά νερά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

"Και όταν θα ανοιχτούν μπροστά σου πολλοί δρόμοι και δεν θα ξέρεις ποιόν να διαλέξεις, μην ακολουθήσεις έναν στην τύχη αλλά κάθισε και περίμενε. Περίμενε κι άλλο. Πάρε βαθιές ανάσες όπως την πρώτη φορά που ήρθες στον κόσμο. Και όταν ακούσεις την καρδιά σου να μιλά, πήγαινε όπου σε πάει εκείνη…"

Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012. Αφροδίτη-Ποσειδώνας σε αντίθεση, δημιουργούν ένα συναισθηματικό… κομφούζιο!

Η Αφροδίτη, κατά την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου, έχει ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες συναντήσεις, ίσως και… επικίνδυνες, που θα την βγάλουν από τα “νερά” της και θα την κάνουν να ταξιδέψει σε άλλους κόσμους άγνωστους και μυστηριώδεις…
 
Η πρώτη της συνάντηση είναι αυτή με τον Ποσειδώνα! Ξέρουμε πως η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αρμονίας, της συνύπαρξης και της χαράς. Ο Ποσειδώνας, από την άλλη μεριά, αντιπροσωπεύει κι αυτός με την σειρά του το όνειρο, την ευτυχία αλλά με έναν πιο απροσδιόριστο και φευγάτο τρόπο… Αυτοί οι δύο έρχονται σε όψη αντίθεσης ο ένας με τον άλλον δημιουργώντας ένα συναισθηματικό… κομφούζιο, μια και η Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος στόχος του Ποσειδώνα. Θα την παρασύρει στα δικά του θολά νερά, δημιουργώντας της την διάθεση να ονειρευτεί για να ξεφύγει από την καθημερινότητα της, κι εκεί την κάνει να χάνει κάθε έννοια του μέτρου και των ορίων παρασύροντας την στον ωκεανό του! Στα επικίνδυνα νερά της παραπλάνησης, της εξαπάτησης και των υποσχέσεων που ποτέ δεν τηρηθούν, καταργώντας του όρους και τα όρια και κάνοντας την να τον ακολουθήσει παντού!
 
Το ταξίδι στο άγνωστο που της επιβάλλει έχει γοητεία, όμως έχει και κινδύνους! Ωστόσο αυτή θα τον ακολουθήσει πλέκοντας και οι δύο τις δικές του μοναδικές ιστορίες στις ζωές μας, που έχουν την στόφα του ονειρικού, του ιδανικού, αυτού που ξεπερνά κάθε πρότερο συλλογισμό και ονειροπόληση και μας δίνει την χαρά του ταξιδιού, σε κόσμους που μόνο στην φαντασία μας έχουμε βρεθεί! Τα συναισθηματικά κενά της ψυχής μας είναι εύκολο να αναζητήσουν τροφή σε οτιδήποτε νιώσουν πως τα πλησιάζει, προφέροντάς τους κάτι διαφορετικό και φευγάτο, απόρροια της μέχρι τώρα έλλειψης εμπιστοσύνης, τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους…
 
Ο έρωτας αποκτά μια άλλη διάσταση, πιο υπερβατική, πιο φευγάτη, καταργεί τους όρους και όρια και δραπετεύει, αναζητώντας το διαφορετικό, εκείνο που θα τον κάνει να ξεχάσει την ανθρώπινη υπόσταση του και τον ανυψώσει στην σφαίρα του ιδανικού! Θ’ αναζητήσει διεξόδους σε ό,τι βρεθεί κοντά του και του προσφέρει το όνειρο, και θα του δοθεί χωρίς δεύτερη σκέψη… Και χωρίς να αναρωτηθεί για το μετά… τον νοιάζει μόνο το τώρα και αυτό που έχει!
 
Όλες οι σχέσεις φυσικά, είτε αφορούν στην προσωπική μας ζωή είτε στην επαγγελματική, έχουν ένα πολύ υψηλό βαθμό ρίσκου στο θέμα του ποιος μας λέει τι και ποιόν εμπιστευόμαστε σήμερα, μια και ό,τι μοιάζει ιδανικό είναι εύκολο να μας παρασύρει σε διαδρομές που παρακάτω θα το μετανιώσουμε!
 
Ωστόσο το παραμύθι δεν θα το αποφύγουμε, ιδιαίτερα οι Παρθένοι, Ιχθείς, Τοξότες και Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλάνητες στα ζώδια αυτά, είναι σημαντικό να προσέξουν τόσο τις επαφές τους όσο και το τι περιμένουν από τους άλλους… Γιατί το ότι θα παρασυρθούν από το όνειρο είναι σίγουρο, τουλάχιστον ας απολαύσουν την διαδρομή χωρίς να σκέπτονται το μετά, μια και αυτό δεν μπορεί να το εγγυηθεί κάνεις… Ειδικά σήμερα!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-10-2012 00:00:00