blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη με Σελήνη στον Σκορπιό: Μια σπίθα αρκεί για ν' ανάψει πυρκαγιά!

 
Τα άστρα την Τρίτη με Σελήνη στον Σκορπιό: Μια σπίθα αρκεί για ν' ανάψει πυρκαγιά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014, με Σελήνη στον Σκορπιό

Είναι εκείνο το παιχνίδι των συναισθημάτων, που αναμοχλεύεται στην διάρκεια της σημερινής ημέρας, εγείροντας τα δικά τους αιτήματα, τις δικές τους απαιτήσεις… Πρόκειται για εκείνες τις απαιτήσεις που ταλαιπωρούν και το μυαλό μας, την καρδιά μας, αλλά και… τους γύρω μας!
 
Η Σελήνη στο Σκορπιό ποτέ δεν είναι μια απλή υπόθεση, γι’ αυτό καλό είναι, ό,τι μπορεί να βγαίνει στη συμπεριφορά μας και τις απαιτήσεις μας με ορμητικότητα, να φροντίσουμε να το κρατήσουμε, συζητώντας το λίγο παρακάτω. Γιατί το παιχνίδι (και ιδιαίτερα το ερωτικό) είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει, συχνά προκαλώντας δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες πρώτα απ’ όλα έχουν αποδέκτες εμάς τους ίδιους!

Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα και αντίθεση με Αφροδίτη

Τις πρωινές ώρες της ημέρας, στις 11:44 π.μ., το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενισχύει την συναισθηματική ένταση, φορτίζοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα και τις συμπεριφορές, ίσως όχι αρνητικά, αλλά δημιουργώντας επιθυμίες, οι οποίες μπορεί να πάρουν και πιο έντονη μορφή μέσα μας!
 
Λίγο παρακάτω, στις 2:50 το μεσημέρι, η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη έρχεται να δημιουργήσει μία σχετική αναταραχή στην επικοινωνία, στις σχέσεις, αλλά και στην κοινωνική ζωή.

Σελήνη σε σύνοδο με Κρόνο

Πιο δύσκολες οι βραδινές ώρες της ημέρας. Κινούνται σε μία πιο βαριά ατμόσφαιρα και θα δυσκολέψουν πολύ την ψυχή μας, ίσως βγάλουν κι εκείνο το παράπονο, που όλοι κρύβουμε λίγο-πολύ μέσα μας… Νοιώθουμε ότι δεν μας καταλαβαίνουν όσο θα θέλαμε ή ότι δεν έχουμε αυτά που χρειαζόμαστε στη ζωή μας και στις σχέσεις μας… Όλες αυτές τις δύσκολες σκέψεις και συναισθήματα, έρχεται να εγείρει η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο που κορυφώνεται τις ώρες αυτές, στις 8:31 μ.μ. και καλό είναι να φροντίσουμε να αντισταθμίσουμε τη δύσκολη αυτή πλανητική ενέργεια, κάνοντας πράγματα τα οποία μας δίνουν χαρά, είτε βλέποντας πρόσωπα, με τα οποία νιώθουμε καλά όταν συνυπάρχουμε μαζί τους. Και οπωσδήποτε καλό είναι να αποφύγουμε να ανοίξουμε εκείνες τις περίεργες και αδιέξοδες συχνά συζητήσεις, οι οποίες δεν καταλήγουν σχεδόν ποτέ σε θετικό αποτέλεσμα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Σκορπιό

Τα ζώδια του σταθερού Σταύρου, Σκόρπιοι, Υδροχόοι, Ταύροι και Λέοντες, του δεύτερου δεκαημέρου ιδιαίτερα, φροντίστε να αποφύγετε ένα δύσκολο κλίμα που μπορεί να δημιουργηθεί στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Ενδεχομένως να έχετε εσείς την κύρια ευθύνη, γι’ αυτό ρίξτε τους τόνους σας και τροφοδοτήστε το μυαλό σας και την ψυχή σας με όμορφα συναισθήματα. Μη δώσετε χώρο σε οτιδήποτε αρνητικό, είτε συναίσθημα είτε σκέψη, που μπορεί να εισβάλει στην καρδιά σας και να σας δυσκολέψει!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Ιουνίου 2014, με τις όψεις της Αφροδίτης.
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 9 Ιουνίου 2014. Μια ιδιαίτερα θετική όψη! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Ο ανάδρομος Ερμής, η Πανσέληνος του Ιουνίου 2014 και αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Να έχετε όλοι μια υπέροχη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-06-2014 00:00:00