blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Η Σελήνη στην Παρθένο και... πρέπει να τα προλάβω όλα!

 
Τα άστρα την Τρίτη. Η Σελήνη στην Παρθένο και... πρέπει να τα προλάβω όλα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στη 1:28 τα ξημερώματα, η Σελήνη κάνει ένα ακόμα από τα μαγικά της περάσματα, εγκαταλείποντας το ζώδιο του Λέοντα για το ζώδιο της Παρθένου και προσγειώνοντάς μας απότομα στην… πρακτική πλευρά της ζωής! Που βεβαίως, είναι άκρως αναγκαία και χρήσιμη, δίνοντας έμφαση σ’ εκείνες τις κουραστικές λεπτομέρειες, που σε μια άλλη περίπτωση ή με μια άλλη Σελήνη, θα τις αφήναμε ξεχασμένες στην… σκόνη τους, όμως εδώ βρίσκουν το έδαφος που τους χρειάζεται για λειτουργήσουν και μάλιστα, συχνά να προφέρουν και λύσεις, που δεν φανταζόμαστε ότι υπήρχαν!

Sponsored Links

Η αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα

Στις 5:00 το πρωί, η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα, πολύ πιθανόν να μας κάνει να… σηκωθούμε νωρίτερα από το κρεβάτι μας, φτιάχνοντας ένα περίεργο σκηνικό γύρω μας, με την διάθεση σήμερα να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ξεφεύγοντας από συνηθισμένο μοτίβο της καθημερινότητας. Ιδιαίτερα Παρθένους, Ιχθείς, Διδύμους και Τοξότες, η ανησυχία των πρωινών ωρών μπορεί για λίγο να τους αποπροσανατολίσει…
 
Ωστόσο, η Σελήνη αυτή δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, μια και το απτό αίτημά της είναι αυτό: Πρακτικότητα και οργάνωση! Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε…

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία

Στις 12:39 το μεσημέρι, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί μια… συναισθηματική ένταση που εύκολα μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές, τόσο στην συμπεριφορά μας προς τους άλλους, όσο και προς τον εαυτό μας, ακολουθώντας τις οριακές γραμμές του συναισθήματος που ζητά εκτόνωση και τρέφεται από το παραπάνω, χωρίς να υπολογίζει το τίμημα!

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα

Στις 8:30 το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα ζητά συναίσθημα… με ένταση, πάθος και διεκδίκηση… Ο έρωτας ζητά απεγνωσμένα την παρουσία, για να δώσει, να πάρει, να ανταλλάξει πόθο, άγγιγμα, φιλί, αγκαλιά και να παραδοθεί, στο μυστικό χορό της καρδιάς. Εκεί που το παραμύθι ζωντανεύει, για να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους μυημένους ή σ’ αυτούς που δεν αρκούνται στο περιστασιακό ή το λίγο, αλλά στο βαθύ και το ουσιαστικό, που θα τους ταξιδέψει ως την άκρη, για ν’ αναζητήσουν το άλλο τους μισό και να χορέψουν μαζί του κείνον τον αισθησιακό χορό, που μόνο δυο σώματα μπορούν στην ένωσή τους!
 
Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου οι εκλεκτοί! Ένα βλέμμα είναι αρκετό να τους οδηγήσει στα μυστικά μονοπάτια του έρωτα, έτοιμοι να διεκδικήσουν και να παραδοθούν στον απόλυτο Άρχοντα!
 
Μην ξεχνάτε πως κάθε άτομο στην αστρολογία είναι μοναδικό! Διαβάστε λοιπόν τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να δείτε τις προσωπικές προβλέψεις σας. Για όποιο προσωπικό θέμα σας απασχολεί, οι αστρολόγοι μας σας δίνουν μια άμεση απάντηση με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
 
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε… καλύτερα!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-01-2013 00:00:00