blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο και ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο και ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Κρόνο στον Σκορπιό και ο Ερμής εξάγωνο με την Αφροδίτη από την Παρθένο

Στις 25 του μήνα, ο Ήλιος πραγματοποιεί την ετήσια συνάντησή του με τον πλανήτη Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού και εγκαινιάζει μια νέα ετήσια περίοδο, κατά την οποία θα μας απασχολήσουν θέματα οικονομικά, θέματα ερωτικά και οτιδήποτε σχετίζεται με το απόκρυφο και το μυστήριο. Όσον αφορά στα οικονομικά θέματα, θα υπάρξει κάποιου είδους «ξεκαθάρισμα», που θα οδηγήσει σταδιακά σε μια νέα εποχή, ενώ όσον αφορά στα ερωτικά θέματα, είναι πολύ πιθανό να αναβιώσουν σχέσεις από το παρελθόν, κυρίως σε άτομα που ανήκουν στα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).

Την ίδια μέρα, ο Ερμής που βρίσκεται κι αυτός στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από την Παρθένο. Πρόκειται για μια όψη που μας παρέχει ιδιαίτερη ευστροφία και μοναδική ικανότητα να χειριστούμε οικονομικές, αλλά και συναισθηματικές υποθέσεις. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο εκτός από τα παραπάνω, είναι επίσης οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο, το εξάγωνο Ερμή - Αφροδίτης και προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 25 του μήνα, σου δίνει την ευκαιρία να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές με τρόπο που εξυπηρετεί τόσο εσένα όσο και τους πιστωτές σου. Με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης και της οργάνωσης, μπορείς να κάνεις τέτοιους χειρισμούς στις επαγγελματικές υποθέσεις σου, που θα ενθουσιάσουν τους ανωτέρους σου και παράλληλα θα σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη, όπως υποδεικνύει το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Όσον αφορά στα συναισθηματικά σου, είναι μια καλή στιγμή να διώξεις τυχόν αμφιβολίες του συντρόφου σου, ενώ αν σε απασχολεί η αναβίωση ενός παλιού έρωτα, ίσως είναι η ιδανική στιγμή να την επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου, που σχηματίζεται στις 25/10 στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι κατάλληλη για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που υποβόσκουν. Ωστόσο, όσο εύκολα που μπορούν να λυθούν διαφορές το ίδιο εύκολα, μπορεί να προκληθούν νέες προστριβές αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και βγεις εκτός ελέγχου. Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι η συγκεκριμένη όψη μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά ή πολύ αρνητικά ανάλογα με την δική σου διάθεση. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ερμής που βρίσκεται κι αυτός στον ίδιο τομέα, σχηματίζει εξάγωνο με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, αποτελεί μια θετική ένδειξη, αφού σε βοηθάει να ακολουθήσεις την κατάλληλη για κάθε κατάσταση τακτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, στις 25 του μήνα, ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς πιο συστηματικά με την εργασία σου, ώστε να μπορέσεις να αποκομίσεις τα ανάλογα οφέλη. Θα πρέπει ωστόσο να εργαστείς όσο το δυνατόν πιο αποδοτικά χωρίς να καταβάλλεις σωματική προσπάθεια που μπορεί να εξαντλήσει τον οργανισμό σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον ίδιο τομέα σου παρέχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου προς όφελός σου, ενώ το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, σου εγγυάται ότι οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν γενναιόδωρα. Αν ο σύντροφός σου αισθάνεται έντονα την απουσία σου και εκφράσει τα παράπονά του, καλό θα είναι να δείξεις κατανόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που διαμορφώνεται στις 25/10 στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, είναι εξαιρετικά θετική για σένα, καθώς δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για επαγγελματικές και αισθηματικές ευκαιρίες. Η παρουσία μάλιστα του Ερμή στο ίδιο ζώδιο και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη την ίδια μέρα, απομακρύνουν εντελώς την πιθανότητα μιας λανθασμένης κίνησης και σου ανοίγουν τον δρόμο για νέες κατακτήσεις. Έτσι, αν μια γνωριμία που θα προκύψει κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες σου κινήσει το ενδιαφέρον, μη διστάσεις να ζητήσεις ένα ρομαντικό ραντεβού ακόμα κι αν αυτό σε βγάλει από το πρόγραμμά σου. Παρόμοιες ενέργειες μπορούν να συμβούν και στον επαγγελματικό τομέα, όπου μια τυχαία συζήτηση μπορεί να σου δώσει ιδέες που θα αποδειχθούν κερδοφόρες.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που πραγματοποιείται στις 25 του μήνα, στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις, γεγονός που πιθανότατα θα σου προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια, αφού θα νιώσεις ότι σου στερείται χρόνος από άλλες πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Ωστόσο, αν συγκεντρωθείς θα καταφέρεις να τελειώσεις μια ώρα νωρίτερα και να ασχοληθείς με κάτι καλύτερο. Εξάλλου, το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης την ίδια μέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς, να δεις φίλους και γνωστούς που θα σε κάνουν να ξεχαστείς, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα ξεχωριστό άτομο με το οποίο πέρα από την φυσική έλξη θα υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, στις 25 Οκτωβρίου σχηματίζεται η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού. Η όψη αυτή σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με σημαντικά άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάποιους στόχους σου. Επιπλέον, ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σχηματίζει την ίδια μέρα εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, και σε κάνει πολύ γοητευτικό και ελκυστικό, γεγονός που μπορεί να φέρει πολλούς θαυμαστές στα πόδια σου, εσύ όμως σίγουρα θα εντοπίσεις αμέσως το ένα και μοναδικό άτομο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σχέση, που θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά με την πάροδο του χρόνου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που πραγματοποιείται στις 25/10 στο ζώδιο του Σκορπιού και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς παρασκηνιακά και να κάνεις κάποιες μεθοδευμένες ενέργειες, που θα σου αποφέρουν αρκετά χρήματα. Καλό θα είναι ωστόσο να μην αποκαλύψεις σε κανέναν τα σχέδιά σου ή τις πηγές των εσόδων σου. Αν σκέφτεσαι να καταναλώσεις ένα ποσό, για να βελτιώσεις τον οικιακό σου χώρο, αυτό το διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις κατάλληλες αγορές με λογικό κόστος και ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη την ίδια μέρα, είναι ιδανικό για να προγραμματίσεις μια σύντομη απόδραση με τον σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 25/10 στο ζώδιό σου, είναι κατάλληλη για να βάλεις τα θεμέλια για τα μελλοντικά σου σχέδια είτε αυτά αφορούν επαγγελματικούς στόχους, είτε την εξέλιξη μιας σοβαρής σχέσης. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει μέχρι τώρα να έχεις προετοιμάσει το έδαφος για κάποιες αλλαγές και να είσαι πεπεισμένος ότι οι ενέργειές σου θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος, ειδικά αν πρόκειται να αφήσεις κάτι σίγουρο για να «πειραματιστείς» με κάτι καινούργιο. Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς σχέση που αξίζει, μπορείς να προχωρήσεις σε σοβαρή δέσμευση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια σοβαρή γνωριμία αυτές τις ημέρες. Σε κάθε περίπτωση το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης θα σε βοηθήσει να κάνεις τους πιο σωστούς χειρισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου σχηματίζεται στις 25/10 στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και συνιστά να ξεκουραστείς για λίγο και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που δεν απαιτούν ιδιαίτερη ενεργητικότητα, καθώς μπορεί και να είσαι ήδη στα πρόθυρα της υπερκόπωσης. Φρόντισε λοιπόν να ανταποκριθείς στα καθήκοντά σου χωρίς να υποβάλλεις σε άλλες δοκιμασίες τον οργανισμό σου και σύντομα θα μπορέσεις να επανέλθεις δυναμικά και δραστήρια στο προσκήνιο. Όσοι Τοξότες διατηρούν σχέσεις που πρέπει να μείνουν κρυφές, καλό θα είναι για λίγες μέρες να προσέχουν περισσότερο, καθώς η διαρροή αυτής της σχέσης το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να προκαλέσει σκάνδαλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει σήμερα σύνοδο με τον ζωοδότη Ήλιο και συνιστά να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις τα καλύτερα αποτέλεσμα στον τομέα της καριέρας σου. Οι συνεργάτες σου, οι ανώτεροί σου καθώς και άλλα σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις, φαίνεται να εκτιμούν τις ικανότητές σου και να προγραμματίζουν την προώθησή σου σε μια ανώτερη θέση. Αυτή η εξέλιξη θα έχει ως αποτέλεσμα μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές σου που θα σου δώσει την ευκαιρία να εξοφλήσεις κάποια χρέη σου και να κινείσαι πιο άνετα. Αν είσαι ελεύθερος μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να πάρει σοβαρές διαστάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που σχηματίζεται στις 25 Οκτωβρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σένα, αφού είναι πιθανό να δημιουργήσει εμπόδια στην εργασία σου, που θα σου φανούν αξεπέραστα. Ωστόσο, ίσως φταίει το γεγονός ότι το ενδιαφέρον σου για την πρόοδό σου έχει ατονήσει και έχεις εγκαταλείψει τις προσπάθειες. Αν ψάξεις να βρεις και να απομονώσεις το κομμάτι εκείνο που σε ενδιαφέρει περισσότερο και εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σ’ αυτό, θα καταφέρεις να μην σκορπίζεις τις δυνάμεις σου, και να αποδώσεις τα μέγιστα εκεί που μπορείς. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν δυσκολίες, τις οποίες όμως μπορείς να ξεπεράσεις αφού και το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης την ίδια μέρα, αποτελεί μια ισχυρή βοήθεια.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, στις 25 Οκτωβρίου, σχηματίζεται η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου στον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Η όψη αυτή πρόκειται να σου φέρει σημαντική εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με τα ταξίδια, την εκπαίδευση, τις νομικές υποθέσεις και τις μελέτες, ενώ παράλληλα σε βοηθά να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες στο εξωτερικό ή να εργαστείς ως υπάλληλος σε μια άλλη χώρα. Το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης που πραγματοποιείται την ίδια μέρα, αποτελεί άλλη μια θετική εγγύηση για την επιτυχία στους παραπάνω τομείς. Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, αν διατηρείς μια σχέση, πρόκειται να επισημοποιηθεί πολύ σύντομα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία μπορεί να καταλήξει πολύ γρήγορα στα σκαλιά της εκκλησίας.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-10-2012 00:00:00