blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 15 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Κρόνος στον Υδροχόο.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 13 ως 15 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Κρόνος στον Υδροχόο.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 13 – 15 Μαρτίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο που σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής.

Sponsored Links

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής!

Την Κυριακή 22 Μαρτίου, ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου. Θα μείνει σε αυτή τη ζωδιακή περιοχή ως την 1η Ιουλίου 2020, μιας και στις 10 Μαΐου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία και θα επιστρέψει ξανά στον Αιγόκερω. Θα εγκατασταθεί οριστικά στον Υδροχόο, στις 17 Δεκεμβρίου του 2020.

Μπορεί στο μυαλό των περισσοτέρων ο Κρόνος να είναι ένας πλανήτης συνυφασμένος με δυσκολίες, περιορισμούς και στερήσεις, όμως είναι απαραίτητος για την ωρίμανση του ατόμου. Με το πέρασμα του από τους γενέθλιους πλανήτες μας, αποκτάμε επίγνωση και αναγκαζόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με καταστάσεις που, πολλές φορές, είχαμε αφήσει πίσω μας, συνήθως επειδή δεν μπορούσαμε να τις διαχειριστούμε.

Με την έλευση του πλανήτη, οι καταστάσεις που διαμορφώνονται είναι πλέον μονόδρομος και θα υποχρεωθούμε να σκύψουμε πάνω από το όποιο πρόβλημα υπάρχει και να το επιλύσουμε.

Τι σημαίνει η είσοδος του Κρόνου στον Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι η παραδοσιακή κατοικία του Κρόνου. Αρα ο πλανήτης νιώθει καλά μέσα σε αυτόν και συνεχίζει να εκδηλώνει με υγιή τρόπο τις ποιότητες του.

Μόνο που εδώ θα αλλάξει πεδίο και αντικείμενο εκδήλωσης.

Ο Υδροχόος είναι ένα αέρινο ζώδιο... Εδώ συναντάμε την πνευματικότητα και την νόηση.

Στην εξελικτική πορεία των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός) στον Υδροχόο έχουμε φτάσει στον συνειδητό άνθρωπο. Εκεί που η γνώση γίνεται αντικειμενική. Ο Υδροχόος έχει σαν σύμβολο τον Γανυμήδη, που ήταν ο οινοχόος του Διός, τον οποίο άρπαξε ο Δίας και τον έφερε με έναν αετό στον Όλυμπο. Αυτό απεικονίζει ακριβώς τον άνθρωπο που έφτασε σε ένα τέτοιο σημείο συνείδησης, ώστε να βρει τον δρόμο για το Θείο και την απόλυτη γνώση. Επομένως και ο Υδροχόος στην ιδανική του εξέλιξη, είναι η πορεία για την ανώτερη γνώση. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που έχει την δυνατότητα να βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά, καθολικά και απρόσωπα, δηλαδή εκπέμπει παντού την γνώση του, χωρίς να προσκολλάται και χωρίς να υποχρεώνει κανέναν να τον ακολουθήσει. Αυτή είναι και η συμπεριφορά ενός εξελιγμένου Υδροχόου προς τους ανθρώπους.

Όσο προχωράμε προς την γνώση αποκτούμε και περισσότερες συνείδηση και περισσότερες ευθύνες.

Τα ζώδια του Αέρα, έχουν το κοινό πως είναι ιδιαίτερα εφευρετικά. Οι λέξεις που τα χαρακτηρίζουν είναι σκέψη και επικοινωνία.

Έχουν εξωστρέφεια και προσεγγίζουν τον κόσμο μέσω της λογικής και εγκεφαλικής διαδικασίας. Εκφράζονται πολύ μέσα από την επικοινωνία, που είναι το στοιχείο τους, είτε είναι προφορική είτε γραπτή, και αναζητούν συνεχώς πνευματικά ερεθίσματα. Εδώ συναντάμε και τα πρόσωπα που αγαπούν ιδιαίτερα την τεχνολογία ή τα βιβλία, γιατί τους παρέχει εγκεφαλικά ερεθίσματα.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα φέρει λύσεις μέσα από κοινωνικές ανατροπές

Ο Κρόνος εδώ περνά σε ένα τέτοιο περιβάλλον, δηλαδή σε ένα πνευματικό και ανθρωπιστικό ζώδιο, όπου θα θελήσει να κάνει πράξη και να εκφράσει αποτελεσματικά και απτά τα αιτήματα του ζωδίου, που δεν είναι άλλα από την κοινωνική προσφορά, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα, τη φιλία, την επικοινωνία, τη λογική και αντικειμενική σκέψη για την εύρεση λύσεων.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κοινωνικές ανατροπές και τώρα, με τον Κρόνο να διανύει αυτήν τη ζωδιακή περιοχή, να υπάρξουν νέα ιδεολογικά ρεύματα, πιο οργανωμένα και πιο αποτελεσματικά, σε σχέση με τα σημαντικά θέματα του πλανήτη.

Παράλληλα, νέα κινήματα, νέες θεωρίες αλλά και νέες τεχνολογίες θα αναπτυχθούν ραγδαία, αλλάζοντας το μέχρι τώρα σκηνικό.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για την εύρεση λύσεων σε πολλά από αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να έμοιαζαν αδιέξοδα, αφού με την συμβολή του πλανήτη, πιθανώς να μπορέσουν να επανατοποθετηθούν σε μια καλύτερη βάση.

Η συλλογικότητα είναι αυτή που μπορεί να επιλύσει πολλά από τα προβλήματα και τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε συλλογικές, οργανωμένες και ουσιαστικές δράσεις που θα εξυπηρετήσουν τον κοινό σκοπό.

Ο Κρόνος θα παραμείνει ως τον Μάρτιο του 2023. Ίσως η ελπίδα για την βελτίωση του κόσμου αυτού να είναι ο Κρόνος στον Υδροχόο.

Αυτή την περίοδο, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή και προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων, δίνοντας τους ένα πρώτο δείγμα από τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-03-2020 09:00:00