blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 22 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος στον Κριό.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 20 ως 22 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ήλιος στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις το τριήμερο 20 – 22  Μαρτίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο  Ήλιος στον Κριό, ο Κρόνος στον Υδροχόο και οι άλλες όψεις.

Sponsored Links

Ο Ήλιος στον Κριό δίνει το σύνθημα για δράση

Εαρινή Ισημερία σήμερα, και η ελπίδα πως όλα ανθίζουν έρχεται ξανά να φωλιάσει μέσα σου.

Ο Ήλιος κόβει την κορδέλα του Κριού και ο τροχός γυρίζει στην αρχή.

Ο Κριός φωτίζει την Άνοιξη και φέρνει μια έντονη ενεργητικότητα και δυναμική.

Είναι η ανάγκη να πιστέψουμε και πάλι σε κάτι που θα μας κινητοποιήσει και θα μας βγάλει προς τα έξω. Ακριβώς αυτό κάνει και ένας τυπικός Κριός! Βρίσκει τον στόχο που τον ενθουσιάζει και σαν ένα μικρό παιδί, αρχίζει να βρίσκει τρόπους για να τον κατακτήσει.

Αυτή, άλλωστε, είναι η ζωή του… η αρχή και η κατάκτηση!

Ο Κριός δεν μπορεί να καταστρώνει προγράμματα και σχέδια. Η ανεξάντλητη ενέργεια του τον ξεσηκώνει να τραβήξει μπροστά χωρίς πλάνο, χωρίς οράματα, χωρίς μέθοδο... Θα κάνει αυτό που θέλει, χωρίς να λογαριάσει τις συνέπειες που θα έχει.

Έτσι, λοιπόν, ο κύκλος που ανοίγει τώρα είναι μια ωδή στην ζωή. Η ανάγκη να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή, να θέσουμε νέους στόχους, να ξαναδούμε με μια καινούργια οπτική τις σχέσεις μας, να αρχίσουμε να πιστέυουμε και πάλι σε εμάς, με την προοπτική να τα καταφέρουμε ό,τι κι αν γίνει!

Τώρα κάνουμε την αρχή. Η εποχή αυτή έχει ιδιαίτερη δυναμική, επειδή ορίζει έναν ολοκαίνουργιο κύκλο, αυτόν που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε ξανά το ταξίδι προς την «Ιθάκη» μας… Για να συνδεθούμε ξανά με τους ανθρώπους μας, να ανταμώσουμε με καινούργια πρόσωπα, να μπούμε δυναμικά και πάλι στο παιχνίδι.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία ανοίγει νέες ευκαιρίες

Ο Άρης, κυβερνήτης του Κριού, σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Δία. Το κλίμα της εποχής δίνει τόσο μεγάλες ευκαιρίες που ούτε καν μπορείς να τις φανταστείς- και είναι αυτές οι ευκαιρίες που θα βοηθήσουν κάποιους να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους...

Φτάνει μόνο να έχεις την καρδιά σου και τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι έτοιμος να δράσεις!

Ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο και φέρνει κοινωνικές ανατροπές

Την Κυριακή, ο Κρόνος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου για πρώτη φορά. Θα μείνει σε αυτή τη ζωδιακή περιοχή ως την 1η Ιουλίου 2020, μιας και στις 10 Μαίου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία και θα επιστρέψει ξανά στον Αιγόκερω. Θα εγκατασταθεί οριστικά στον Υδροχόο, στις 17 Δεκεμβρίου του 2020.

Ο Κρόνος εδώ περνά σε ένα πνευματικό και ανθρωπιστικό ζώδιο. Θα θελήσει να κάνει πράξη και να εκφράσει αποτελεσματικά και απτά τα αιτήματα του ζωδίου, που περιλαμβάνουν την κοινωνική προσφορά, την αλληλεγγύη, την συλλογικότητα, την φιλία, την επικοινωνία, την λογική και την αντικειμενική σκέψη για την εύρεση λύσεων.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κοινωνικές ανατροπές και τώρα, με τον Κρόνο να διανύει αυτήν την ζωδιακή περιοχή, να αναπτυχθούν νέα ιδεολογικά ρεύματα σε σχέση με τα σημαντικά θέματα του πλανήτη, που θα είναι πιο οργανωμένα και πιο αποτελεσματικά.

Νέα κινήματα, νέες θεωρίες αλλά και νέες τεχνολογίες θα εκτοξευτούν, αλλάζοντας το μέχρι τώρα σκηνικό.

Είναι η κατάλληλη στιγμή, για την εύρεση λύσεων σε πολλά προβλήματα που μέχρι τώρα μπορεί να έμοιαζαν αδιέξοδα. Με την συμβολή του πλανήτη, είναι πιθανό τα δεδομένα να μπορέσουν να επανατοποθετηθούν σε μια καλύτερη βάση και να βρεθούν λύσεις που έως τώρα κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει. Ίσως, λοιπόν, η ελπίδα για την σωτηρία του πλανήτη να είναι ο Κρόνος στον Υδροχόο!

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Ουρανό κρύβει σημαντικές εκπλήξεις

Παράλληλα, την Κυριακή ο Ερμής σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό.

Ξέρεις πως τα καλύτερα πράγματα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις και εδώ, αυτοί οι δύο πλανήτες, έρχονται να σου το υπενθυμίσουν μέσα από ξαφνικές ειδήσεις και συναντήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Μην ξεχνάς πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο, για αυτό προσπάθησε να βρεις τρόπους με τους οποίους μπορείς να ωφεληθείς εσύ μέσα από τα νέα δεδομένα που προκύπτουν!

Ίσως να αποκαταστήσεις θέματα που το προηγούμενο διάστημα έμειναν σε εκκρεμότητα ή σχέσεις που είχαν διαταραχθεί.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες ο κύκλος των ημερών μπορεί να κρύβει σημαντικές εκπλήξεις! Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-03-2020 09:00:00