blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 27 - 29 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Τα χαμόγελα της Αφροδίτης.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 27 - 29 Μαρτίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Τα χαμόγελα της Αφροδίτης.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις το τριήμερο 27 – 29 Μαρτίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Πλούτωνα.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με Δία στον Αιγόκερω

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ myastro.gr

*Η εκπομπή έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν εφαρμοστεί το μέτρο #ΜένουμεΣπίτι

**Δεν ισχύει οποιαδήποτε παρότρυνση για έξοδο από το σπίτι, καθώς το βίντεο έχει μαγνητοσκοπηθεί πριν ληφθούν τα νέα μέτρα.

Η Αφροδίτη φοράει τα καλά της και περιμένει τις μεγάλες της συναντήσεις, αφού το τριήμερο αυτό έχει να κάνει πολλά. Δίας και Πλούτωνας την περιμένουν με σημαντικά αιτήματα ο καθένας τους δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στις μέρες που θα διανύσουμε!

Το Σάββατο, το πρώτο της ραντεβού με τον Δία, σε όψη τριγώνου, έρχεται να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στην καθημερινότητα σου, να την ελαφρύνει, και να την πασπαλίσει με γενναίες δόσεις χαράς και αισιοδοξίας.

Κάθε τι που σου προσφέρει αγαλλίαση φωλιάζει στην ψυχή σου, κι εσύ θα ακολουθήσεις αβίαστα τις επιταγές των δύο πλανητών, άλλωστε ποιος λέει όχι στην χαρά?

Στα σχέδια τους κάθε είδους διασκέδαση, κοινωνική ζωή, και χαλαρότητα, αλλά και κατανάλωση παντός είδους.

Το shopping therapy για παράδειγμα είναι μέσα στο πεδίο δράσης των δύο πλανητών, και σε ωθούν  να το πράξεις χωρίς τύψεις και αναστολές. Το αντίθετο μάλιστα!

Υπάρχει από την μια και η διάθεση του να δούμε τα πράγματα από μια πιο ελαφριά σκοπιά, χωρίς να προβληματιστούμε και πολύ για τίποτα.

Βεβαίως, για κάποιους, Αφροδίτη - Δίας είναι και η τύχη που θα τους χτυπήσει την πόρτα, ανοίγοντας τους ένα παράθυρο σε ευκαιρίες που ούτε καν είχαν φανταστεί.

 Και φυσικά μπορεί οι ευκαιρίες αυτές να αφορούν επαγγελματικά θέματα ή χρήμα, μια και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε γήινα ζώδια και είναι ένα προσφιλές τους θέμα οι εξελίξεις και η ανανέωση των επαγγελματικών εξελίξεων.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Την Κυριακή η Αφροδίτη συναντά σε τρίγωνο τον Πλούτωνα, κι εδώ το “παιχνίδι” γίνεται πιο απαιτητικό.

Και κυρίως με πολύ αισθησιασμό!

Οι μέρες κρύβουν σημαντικές γνωριμίες στα αισθηματικά μας, από αυτές που κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά και να σου δημιουργούν πολύ ισχυρά συναισθήματα, αναμοχλεύοντας για τα καλά τον κόσμο της καρδιάς σου.

Οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα έχουν έναν έντονο χρωματισμό, αυτόν του πάθους, της ερωτικής έντασης, και είναι πραγματικά μοναδικές και ιδιαίτερες.

Μπορείς ωστόσο να αναζωπυρώσεις και την ήδη υπάρχουσα σχέση σου που έχει μπει στην ρουτίνα της καθημερινότητας με εντυπωσιακά αποτελέσματα ή και να αναθερμάνεις μια επαφή με κάποιον που στο παρελθόν έκανε την καρδιά σου να χτυπά δυνατά.

Η Αφροδίτη εδώ, ενεργοποιεί τη σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται την άλλη Κυριακή, μια από τις πολύ σημαντικές όψεις του 2020, φέρνοντας στο προσκήνιο εξαιρετικά σημαντικές ευκαιρίες για χρήμα και πλουτισμό για κάποιους.

Προς το παρόν στο τριήμερο αυτό την τιμητική τους έχουν οι Ταύροι, Παρθένοι, και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Οι μέρες αυτές μπορεί να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες και εκπλήξεις!

Δες τις προβλέψεις για το ζώδιό σου στο βίντεο που ακολουθεί και μη ξεχάσεις να διαβάσεις τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Να έχεις μια όμορφη μέρα!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-03-2020 09:00:00